Advertentie

MH17: het motief?? En gerommel met bewijsmateriaal.


Het JIT heeft gesproken in een ’tussentijdse rapportage’. Het vermoeden bleek juist. Dáár waar de Telegraaf EN Barack Obama en John McCain de dag ná de aanslag al de Russen wisten aan te wijzen als daders, is het nu ook ‘officieel’ duidelijk. De Russen hebben het ‘daderschap’ van het neerhalen van de MH17 op hun kerfstok. Andersom gezegd: ‘ze moeten het wel gedaan hebben’..!! Hoofdofficier van Justitie Fred Westerbeke, doet waar hij goed in is.. Bewijzen verzamelen tegen van te voren ingeplande verdachten..!! Het is vandaag de dag kennelijk de normaalste zaak van de wereld geworden..

Wellicht ben je deze voorbeelden vergeten, die we je in dit verband graag nogmaals aanreiken: de zaak Lucia de Berk, waarbij een dader werd gecreëerd op basis van statistieken. En de Schiedammer parkmoord; maar zo zijn er nog veel meer. Dat maakt het leven natuurlijk wel een stuk eenvoudiger. Zoek bewijs bij de vooringenomen stellingname. Want stel je voor dat je in dit geval moet gaan zoeken naar die naald in de hooiberg. Daar wordt toch niemand blij van; allemaal extra werk en het is tenslotte het resultaat dat telt..

Mogelijk is dit één van de foto’s/tekenen die aanleiding gaven, voor de ‘krachten achter de schermen’ in de VS, in te grijpen en Europa van een charme-offensief naar en van Poetin, de draai te laten maken naar een haat-propaganda-offensief TEGEN Poetin.. Inmiddels zien we het resultaat: ‘Mission Accomplished’..??!

Maar laat deze hele werkwijze nou ook PRECIES de werkwijze zijn van een valse-vlag-operatie.. En dat daar volop sprake van kan zijn, bewijst de foto van de nu ‘onmogelijke situatie’ van Poetin met de heer W.A., koning der Nederlanden, tijdens de Olympische winterspelen van Sotchi. Het ging kennelijk allemaal té smooth tussen Europa en Poetin. Daar moest een eind aan komen. Dus.. Een valse vlag, een heftige valse vlag, op het niveau van 911, zou die situatie weleens veranderen.. Een optie die nog geen moment door ook maar één persbureau of journalist is serieus genomen; behalve dan een paar oprecht waarheidszoekers, die niet de MSM náwauwelen en berichten wat hen is opgedragen..!

Op 17 juli 2014 stortte vlucht MH17, een Boeing 777 van Malaysia Airlines neer boven Oost-Oekraïne. Alle 298 inzittenden kwamen om het leven, waaronder 193 Nederlanders. Nederland kreeg de leiding over het onderzoek naar de toedracht van de ramp,terwijl dit onderzoek feitelijk uitgevoerd dient te worden, volgens internationale regels, door het land waar het betreffende vliegtuig neerstortte. Zoals de Schotten de Lockerbie-zaak decennia-lang hebben voorgezeten, zo zou Oekraïne het JIT hebben moeten leiden. Maar Rutte was kennelijk ingefluisterd, het onderzoek door Nederland te laten leiden.

 

Ook John Kerry beloofde het: “Er is een berg van bewijs die aantoont dat de Russen MH17 hebben neergehaald”.. We zijn nu bijna 4 jaar later en GEEN ENKEL BEWIJS VAN DEZE MOGELIJKE VALSE-VLAG-DADERS.. Het ‘bewijs’ werd keihard beweerd aanwezig te zijn, maar werd nooit getoond..!! Hoezo ;Rusland komt niet over de brug’..?? En dan deze luchtbelretoriek van Oblabla, vlak na de MH17-ramp. “In termen van het specifiek identificeren van het individu, de groep van individuën of het personeel dat de opdracht gaf voor deze aanval, hoe het zo is gekomen, dat zijn zaken waarvan ik denk dat ze nog steeds onderwerp zijn van aanvullende informatie die we nog zullen verzamelen.” Een perfect voorbeeld van het vegen van een valse-vlag-operatie op het bordje van de slachtoffers/betrokkenen..??

Maar daarmee verbond Nederland zich met een doofpotdeal aan Kiev. Er mocht, zo was één van de eerste spelregels van dit Joint Investigation Team, NIETS naar buiten worden gebracht, dat niet de VOLLEDIGE GOEDKEURING had van de andere leden van het JIT.. En daarmee Rutte en Nederland een pion in een internationaal politiek schaakspel. Onverbloemde Koude Oorlog-retoriek maakte een comeback, waarbij Vladimir Poetin de ultieme ‘bad guy’ diende te worden.

Wat hij ook zegt, het wordt in het Westen als giftige propaganda bestempeld. Kijk naar de commentaren van ‘onafhankelijke reporters’ als NOS-Rusland-correspondent David Jan Godfroid. Inmiddels, zo blijkt, lijden alle betrokkenen aan tunnelvisie. De onderzoekers kunnen niet (meer) onafhankelijk en objectief onderzoek doen. Het resultaat is van te voren geformuleerd. Anders was het afgekeurd door het door de VS-beheerste regime in Oekraïne.

Joost Niemöller

Ook al dragen de Russen radar-materiaal aan dat suggereert dat de crash is veroorzaakt door of een aanval van een Oekraïense straaljager of door een met een Oekraïense Buk-M1 afgeschoten raket. Betrokken partijen én natuurlijk de VS gaan ervan uit, dat de separatisten in Oost-Oekraïne de Boeing hebben neergeschoten.

Het is journalist Joost Niemöller, die na korte tijd ná het ongeluk, de tussenbalans opmaakt en nog regelmatig van zich laat horen in dit kader. Hij zet daarbij de opvallendste feiten en misleidingen op een rij en evalueerde de belangrijkste theorieën van de toedracht van de ramp..

Niemöller signaleerde al snel na deze catastrofe, verontrustende ontwikkelingen en schetste toen al een wereld waar grote internationale politieke belangen waarheidsvinding in de weg staan en waarbij een internationale ‘deal’ meer gewicht heeft dan forensisch materiaal. Dan is er de presentatie gisteren, 24 mei. Met veel dank aan ‘een andere mogelijke dader’, die gewoon doodleuk in het JIT zit. Juist ja, Oekraine..Wat Niemöller voorzag is simpelweg een feit geworden..

Het is Oekraïne, het ‘bevriende’ én medeverdachte land wat meewerkte aan het JIT onderzoek, Hetzelfde Oekraïne, dat nog geen halfjaar daarvóór onder de jurisdictie terecht was gekomen van dezelfde Amerikanen, onder leiding van onderminister van Buitenlandse Zaken, Victoria Nuland. Oekraïne, dat zelfs bij aanvang van het JIT-werk, ‘de gore moed’ had om te proberen Maleisië uit het JIT-team te weren.. Hetzelfde Oekraïne, dat een VETO-recht eiste en kreeg in het JIT, waardoor conclusies NOOIT neutraal zouden kunnen worden getrokken.

En sprekend over een motief, laten we dan ook naar het mogelijke motief van ‘de andere kant van het verhaal’ kijken..! Het waren immers de ‘militaire en politieke adviseurs’ (lees CIA-agenten), die in Oekraïne waren begonnen met het voorbereiden van de weg naar de revolutie en de polarisatie met Rusland. Dáár op de stoep bij de voordeur van het Russische machtsblok.

Er werd in de JIT-presentatie glashard gesproken over de nu vaststaande dader en het (persoonlijk) straffen van de mannen die op de knop drukten. Geen woord over vliegen over oorlogsgebied en de toeloop tot deze ramp. Geen woord over ál die zaken die Rusland WEL aanleverde, maar die kennelijk niet in het plaatje pasten van ‘Russia/Putin did it!’…

x
* * *

x

x

MH17: wáár is het motief??

x
Het kwam gisteren inderdaad ter sprake, tijdens de uitzending van PAUW, waar NOS-Rusland-correspondent zijn wijsheid over het volk uitstrooide, inzake de laffe houding van de Russen bij het hele MH17-onderzoek. Ze zouden ‘bij voorbaat’ al conclusies ontkrachten etc. Dat Rusland -in tegenstelling tot Oekraïne- geen plaats heeft in het onderzoeksteam, noch op de hoogte wordt gehouden van de voortgang van het onderzoek, zegt feitelijke genoeg. Wat de Russen aanbieden aan radarbeelden en andere info, is niet van belang. Het gaat om de info die het JIT wil en die Rusland niet schijnt te willen geven.

Maar in het gesprek van Jeroen Pauw met Godfroid en 2 nabestaanden van slachtoffers van de ramp, kwam gelukkig het woord MOTIEF ter sprake. Want in hemelsnaam, hoe simpel moet het worden, om over het hoofd gezien te worden..!? Elke daad heeft een motief, zo leer je bij elke politieserie of Tv-detective die je ziet. Zo leer je bij ELKE misdaad die wordt gepleegd. Wat is het motief van een Russische brigade om een verkeersvliegtuig neer te schieten..? Specifiek DIT toestel of gewoon elk toestel dat voorbij komt..

Oh, er was geen motief, maar het was een ongeluk? Nou dat maakt het feitelijk nog simpeler voor de Russen om zich wel van dit hele propaganda-spektakel verschoond te zien. Hoe simpel is het voor de Russen om toe te geven, dat er sprake was van een grove, vreselijke, dramatische fout van de bemanning van de BUK-raketinstallatie, ALS DIE AL ZOU ZIJN GEMAAKT..! Uit het FEIT dat ook dit verhaal van het ‘Noodlottig Ongeluk’ niet door de Russen wordt bevestigd, kunnen we naar onze mening opmaken, dat het dus ook geen ongeluk was..!

Wat is dan het motief..? Wie had er een motief..??!
Tja, het verhaal lijkt meer dan duidelijk. Kijken we naar het verhaal van Joost Niemöller hieronder, dan zie we dat het JIT uiterst ONZORGVULDIG met het bewijsmateriaal is omgesprongen. Kijken we naar ridicule verhaal over het transport van de BUK-installatie, dan blijkt dat precies die BUK-foto’s wel allemaal heel precies en op tijd en OPEENVOLGEND op YouTube werden gezet, kort ná de ramp..! Een perfect plaatje..De exacte route van het BUK-transport, als een legpuzzeltje op het internet/YouTube te vinden. Kijk naar deze foto bijvoorbeeld, van deze installatie in Torez, waar de bemanning kennelijk even een patatje ging halen..

Een TE PERFECT plaatje.. Toch? Of is het allemaal wel zo gemakkelijk..? Net als bij ‘patsy’ Lee Harvey Oswald, bij de moord op Kennedy..? En wat doen we met deze opnamen..? Ze worden gebruikt door het JIT, maar is er iets van bronvermelding..? Wie is verantwoordelijk voor de grote legpuzzelshow? Hoe komt men eraan? Geen woord hierover van de JIT-teamleider. Hij gaat kennelijk gewoon door, op de ‘afgesproken’ weg van bewijs zoeken bij de vermeende dader, in plaats van andersom.. Kijk eens naar deze ridicule serie opnames, op een rij gezet door de Daily Mail op 18 juli 2014, ÉÉN DAG NÁ DE RAMP..!!! HIER

Laten we in het kader van waarheidsvinding rondom de oorzaken van de MH17-catastrofe BLIJVEN kijken naar het motief van de daders. Dat is naar onze mening de enige weg naar de dader(s). Want als vriend en vijand toegeven, dat niemand, ‘ook Rusland niet’, zomaar een passagiersvliegtuig uit de lucht schiet, dan is er toch iets veel ánders aan de hand.. Geen ‘per ongeluk’ dus ook van Rusland, en dat zegt ook al genoeg. Wat ook dát is niet gebeurd..!! Dus nog maar een keer dan: WAT IS HET MOTIEF van de daders achter deze daad.. Het motief brengt ons naar de WERKELIJKE DADERS..!

* * *

x

En gerommel met bewijsmateriaal..??

x
2018 © Joost NIemöller | © deze versie en extensie WantToKnow.nl/be

x

Op 24 mei jl. het JIT, het Joint Investigation Team, een persconferentie over MH17. Daarbij werden twee delen getoond van wat zij zeggen dat het een Buk raket uit de 9M38-serie zou zijn. Belangrijk bewijsmateriaal, zou je dus zeggen. Heel wat belangrijker dan de vage internetfilmpjes waarmee een computeranimatie in elkaar werd geknutseld, op diezelfde persconferentie. Dat zal zeker het grote publiek overtuigen, maar een kritische rechter niet. Maar hoe zit het nu met die mogelijke raketdelen? Waar zijn ze gevonden? Wanneer?

De bron van het bewijs is uiteraard zeer belangrijk. Het OM was tijdens de presentatie op 24 mei, zéér vaag over de herkomst van de twee stukken raket. Tegelijk wordt er echter, op grond van deze delen, wel een grote claim gemaakt:

“Ik zal het nu hebben over twee specifieke onderdelen van een dergelijke BUK-raket, genoemd venturi en casing. De venturi is de uitlaat van de raket. Met casing bedoelen wij het omhulsel van de raketmotor.In Oost Oekraïne zijn een venturi en een casing aangetroffen. De venturi hebben wij u al in september 2016 getoond. De casing heeft u mogelijk gezien in het OVV-rapport.”

Dat deze onderdelen afkomstig zijn van een BUK-raket uit de 9M38-serie staat voor het JIT vast.Deze delen zouden dus gevonden zijn ‘in Oost Oekraïne’. Dat is wel heel erg vaag.Vervolgens wordt er nog iets over verteld, en dat valt te checken:

“De venturi hebben wij u al in september 2016 getoond.”

Dat blijkt alleen niet waar te zijn. Deze ‘venturi’ werd al veel eerder getoond, namelijk in het rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid gepubliceerd van oktober 2015 (HIER). Hij is te zien op bladzijde 86.

Later werd deze foto opnieuw getoond door het OM. Niet in september 2016, zoals ze vandaag zeggen in de persconferentie, maar in juni 2016, toen het OM een E-magazine (HIER) presenteerde over het onderzoek naar MH17. Hoewel de ‘venturi’ dus al eerder te zien was geweest, werd hij opeens opgevat als ‘nieuws’ en haalde daarmee de internationale pers (HIER). Gaan we dan naar het andere raketonderdeel, de ‘casing’.  Daarvan zegt het JIT:

“De casing heeft u mogelijk gezien in het OVV-rapport.”

In dit -in 2015 verschenen- boek van Joost Niemöller spreekt hij al van een ‘doofpot’.. Waar gaan we naar toe met kapitein Rutte en de morele en ethische koers van het MH17-onderzoekl? Wat doen we met halfbakken conclusies en zweverig ‘bewijsmateriaal’…?? (voor boek klik op cover)

Maar daar is dit deel helemaal niet te zien geweest. Sterker nog, dit deel is nooit eerder getoond..  Gaan we weer naar de bladzijden 86 en 87 die handelen over deze raketdelen, dan lezen we daar dat er tijdens de berging van de wrakstukken ‘in de buurt van het wrak’ een aantal delen zijn gevonden die niet van het vliegtuig afkomstig kunnen zijn. Dit zouden de raketdelen zijn. Dat roept deze vragen op:

 1. Wat is ‘in de buurt van het wrak?’
 2. Lagen die delen daar sinds de wrakdelen van het vliegtuig zijn neergekomen? Of zijn ze van latere of eerdere datum?
 3. Waarom komt het dat er slechts enkele raketdelen zijn gevonden?

Let wel: de crashsite heeft maanden onbeheerd gelegen. In een oorlogszone. Vervolgens is in het rapport te lezen dat niet al deze ‘raketdelen’ gepubliceerd werden in het rapport, om het latere strafonderzoek niet te hinderen. Bewijs dat gebruikt wordt door de Onderzoeksraad voor Veiligheid mag namelijk niet nog eens gebruikt worden voor strafrechtelijk onderzoek. Maar, zoals gezegd, de ‘venturi’ werd dus al wel gepubliceerd. Kan deze nu alsnog toch als bewijsmateriaal gelden?

Drie delen van de raket worden echter wel getoond:

 1. De ‘venturi’
 2. Een stabilisatorvin.
 3. Een datakabel.

De laatste twee delen werden dus niet gepresenteerd op de persconferentie. Waarom niet? Ze waren toch al bekend? En hoe zat het met de wel gepresenteerde ‘casing’,  die mogelijk geheim werd gehouden bij het rapport van de Onderzoeksraad? Of die mogelijk op een heel ander moment ergens werd gevonden? Alles is mogelijk, want op de persconferentie wordt over de herkomst alleen verkeerde informatie gegeven.

Als het OM net zoveel fouten maakt en net zo onzorgvuldig is met het presenteren van het bewijsmateriaal, zullen ze weinig kans maken in een rechtszaak. Maar de grote vraag blijft natuurlijk: Zijn die ‘raketdelen’ wel echt bewijs?

* * *

15 gedachten over “MH17: het motief?? En gerommel met bewijsmateriaal.

 1. Wij weten wel beter, maar ’t wordt tijd dat die leugenachtige bende eens wordt opgeruimd, verwonderlijk ook dat Rusland een vijandig land de Oekraïne als buurland tolloreerd, terwijl het
  in wezen een Slavisch land is, verkeerde soort mensen toch die pseudo Joden, Zionisten !

 2. Het lijkt er sterk op dat mensen een beeld van de ramp met MH17 door de strot geduwd krijgen door telkens te blijven herhalen dat de Russen MH17 hebben neergehaald waardoor de meeste mensen echt gaan geloven dat de Russen het hebben gedaan.Wie ook maar een klein beetje zoekt naar de feiten achter de gebeurtenis met MH17 komt er al vrij snel achter dat hier gepoogd wordt mensen een bepaalde richting op te laten denken namelijk dat de Russen het gedaan hebben zonder dat ze echt openlijk bewijs leveren.
  Bellingcat heeft geld ontvangen voor “onderzoek” wat natuurlijk aangenomen werd omdat hij een werkeloze bureaucraat was die nu weer wat te doen zou hebben.
  Olga Isvina heeft direct na de ramp een getuige ter plaatse bevraagd en die dame beweerde dat ze ook gevechtstoestellen heeft gezien.Olga Isvina werd door haar toenmalige werkgever (BBC) als onervaren bestempeld en haar interview wat opgenomen is werd verwijderd.
  (hierbij moet ik ook denken aan Pieter Omtzicht die van MH17 werd gehaald omdat hij een man heeft laten getuigen waarvan later bleek dat hij het niet gezien had maar zijn vrouw wel en mogelijk gaat het dan over die vrouw die eerder door Olga Isvina is bevraagd).
  Bij 9/11 was er ook een soortgelijk voorval toen een verslaggeefster vertelde dat gebouw 7 ingestort was terwijl achter haar dat gebouw 7 nog gewoon in beeld te zien was toen ze dit vertelde.
  Wie naar crash investigation kijkt weet ook dat voor een volledig onderzoek het kleinste deeltje belangrijk kan zijn om de oorzaak te achterhalen waardoor het van belang is dat het HELE wrak wordt onderzocht,dit is NIET gebeurd omdat ze een DEEL van het verongelukte toestel naar Nederland hebben teruggehaald en niet het hele toestel wat natuurlijk verdacht kan zijn.
  Het is natuurlijk goed mogelijk dat MH17 door een BUK raket is neergehaald.
  De vraag is dan door wie en nog belangrijker was het alleen de BUK raket of was voor de zekerheid ook nog iets anders beschikbaar?
  Wie heeft beslist wat voor onderzoek naar Nederland terug gehaald moest worden en wat ze in Oekraine moesten achterlaten? Om welke reden is besloten NIET het hele toestel terug te halen voor onderzoek?
  Is het u ook al opgevallen dat wat er ook gebeurd in Europa of met de VS dat ze bijna automatisch de schuld bij de Russen neerleggen en sancties nemen die niet zelden alleen schadelijk zijn voor Europa zelf en niet voor de Russen. Weet u nog de zaak in Engeland met de Russische ex spion en de reactie van de VS,Frankrijk en de Engelsen zonder ook maar enig bewijs geleverd te hebben? Is het westen op zoek naar een confrontatie met de Russen? want dat zou je echt gaan denken namelijk.

  1. Mark Rutte en zijn VVD.
   Wie het “nieuws” volgt weet dat er nu een heksenjacht is geopend op motorclubs omdat ze die als criminele organisaties zouden zien,maar zijn die clubs dat echt en alleen zij?
   Halbe Zijlstra opgestapt ivm leugens over de Russen.
   Fred Teeven,Opstelten opgestapt ivm bonnetjes affaire.
   Van der Steur weg.
   ENZ.
   Vanmorgen las ik gewoon op teletekst dat een bijstandsuitkering VERDIENT moet worden aldus de VVD.Je zal maar je werk door maatregelen genomen door diezelfde overheid zijn kwijtgeraakt.Digitaliseren,automatiseren enz zodat ze met minder mensen meer geld in hun zak houden en mogelijk weer verdelen onder “top mensen”.Ook doet goedkoop werken (met behoud van uitkering of vrijwilligerswerk) geen goed voor gewone arbeiders die gezond zijn maar ontslagen zijn en opzoek zijn naar volledig normaal betaald werk.
   Vreemd is ook dat de werkende bevolking die niet tot de top behoren telkens moeten bezuinigen en hogere vaste lasten moeten betalen terwijl de rijksten” beloond worden door bv de dividend belasting af te schaffen. 2008 moest de belastingbetaler de banken overeind houden en daardoor moest u meer van uw inkomsten inleveren maar hebben we dat ooit terug gekregen nu het economisch weer goed gaat?
   Als iedereen gelijk is voor de wet waarom betalen we dan niet met z,n allen percentagegewijs evenveel belasting en waarom zijn er voor grote bedrijven speciale (is goedkopere) afspraken mogelijk?
   Ik weet niet of alleen de motorclubs crimineel zijn of dat mogelijk de beleidsmakers met de VVD voorop ook tot die groep kunnen worden ingedeeld?
   Kijkt u eens op internet naar VVD ers die in de fout zijn gegaan de lijst is lang maar zij staan wel aan het roer.

  2. De idiotie van die hele VVD-kliek in één filmpje.. Oppervlakkigheid troef. Graaien, graaien en wie het minst graait is een sukkel.
   Totdat het grote graaien uitkomt, via het fundament van piepschuim. Dan is de top-VVD-er een open boek. Het boek van ‘oppervlakkigheid troef’..
   https://www.youtube.com/watch?v=sbC611YHnkI

  3. Helaas Guido.J.

   Helaas het is niet alleen de VVD, persoonlijk vind ik de hele politieke wereld iets onwerkelijks,
   waar slaat het nu allemaal op, hun werk is Nederland naar behoren te besturen, en daar hoord poilitiek gekonkel niet bij, je kan voor of tegen Trump zijn, maar het is toch een soort kermis attractie die man, ze gaan zich allemaal min of meer te buiten aan kliek vorming, om er met de tijd zelf beter van te worden, en ze zijn volkomen verbittert om dat Putin hen steeds de pas afsnijdt, zijn laatste prachtige sarcastische verklaring, dat het weggegooid geld is om nog meer geld aan wapentuig uit te geven, om dat de Russische wapens ( raketten etc ) niet zijn tegen te houden vanwege hun superieuriteit, auw dat doet pijn, groet Jenne

  4. Guidoj 2.
   Iedereen KAN ZIEN dat er grote graaiers zijn wat anders verwoord (in mijn zienswijze) kan betekenen dat zij die het het minst verdienen zichzelf omdat het ze mogelijk gemaakt wordt enorm verrijken met andermans geld vaak met hulp van hun maatjes die ook kort bij het vuur zitten.
   In het boek “De dertien satanische bloedlijnen” wordt daar het volgende over geschreven op blz 393 en ik citeer:
   Omdat geld steeds de primaire drijfveer is,en niet het vermogen verantwoordelijkheid te dragen,zijn grootschaligheid middels fusies en automatisering het gevolg.De GRAAICULTUUR ontstaat,en negatief voorbeeld doet negatief volgen.Ego,s worden door middel van mega-aandeelhouders-vergaderingen en megavideoschermen op die vergaderingen letterlijk tot barstens toe opgeblazen.Iedereen weet: Met ellenbogenwerk en concurrentie ontstaat er een pik-orde.Er kan maar 1 Top-Dog zijn,er kan maar één aap op de rots tegelijk zitten.Dit heet Darwinistische selectie.Daarom ook worden wij in de Protocollen “leerzame dieren’genoemd (16e protocol,art.8);”Laten wij ons door een dierlijk instinct leiden”(15de Protocol art.15),en:”door alcohol versufte en door wijngenot stompzinnig geworden dieren”(1e Protocol,art.23).Wij worden hier dieren genoemd,omdat wij ons zo gedragen,leest u de krant er maar op na.

   Ook een leuke quote voor het Nederland van vandaag:

   “Een maatschappij,waarin de omkoopbaarheid overal doorgedrongen is,waarin men slechts met handige streken en bedrieglijke middelen vermogen verwerft,waarin de tuchteloosheid heerst,waarin moraal slechts wordt beschermd door bestraffing en strenge wetten,maar niet door vrijwillig aangenomen principes”(5e Protocol,art 1).
   Ook deze treft doel:”Wij hebben de jeugd versuft en bedorven”(9de Protocol,art 12).Degenen die de Protocollen een complot of vervalsing noemen,zijn niet goed bij hun hoofd. Einde citaat.
   Op blz 351 schrijft Robin de Ruiter het volgende over de Protocollen van de wijzen van Sion:De schrijver van de Protocollen moet een fantastische profeet zijn geweest die RUIM EEN EEUW GELEDEN de volgende gebeurtenissen intuitief heeft zien aankomen: de Eerste wereldoorlog de val van de tronen in Rusland,Oostenrijk-Hongarije,Duitsland en Spanje,de oprichting van de volkenbond,de economische wereldcrisis van 1929,de Tweede wereldoorlog,het verdrijven van veel Europese adel en monarchieën,de bewapeningswedloop en zelfs de oprichting van een internationale politiemacht (de blauwhelmen).Allemaal voorspellingen gedaan aan het eind van de 19e eeuw! Einde citaat.

   Wat betreft de motorclubs heb ik ergens gelezen dat zij gezien worden als een gevaar voor “de elite” omdat die dames en heren over het algemeen niet kletsen maar handelen en dat kan dus gevaarlijk zijn voor huidige en toekomstige heersers en ze weten ook dat de overgrote meerderheid van het volk geen gevaar voor hen zijn omdat die toch als een kudde schapen achter elkaar aan lopen en/of nog steeds slapen.

   Op blz 338 staat meer beschreven over WTC-7.
   Zoals ik al eerder beschreef dat gemeld werd dat gebouw 7 was ingestort terwijl het gewoon nog overeind stond duidt op voorkennis.De dame in kwestie was BBC-verslaggeefster Jane Standley en vijf minuten voor het instorten van gebouw 7 werd de verbinding verbroken.Je hoeft geen kerngeleerde te zijn om tot de slotsom te komen dat hier een programma werd uitgevoerd in opdracht van? Alleen liet de uitvoering te wensen over maar dat er gelogen en bedrogen wordt/is is een feit en aangezien de VVD en hun aanhang ook niet vies zijn om de boel te besodemieteren is het aannemelijk dat met name M.Rutte dingen niet verteld of achterhoudt waarbij ook nog aangevoerd kan worden dat de mogelijkheid bestaat dat hij banden met bevriende landen niet op het spel wil zetten en Oekraine is zo,n bevriend land en is ook als dader uitgesloten en dat zegt veel over de onafhankelijkheid van het onderzoek.

 3. Heb de moeite genomen om het artikel over dit fenomeen na te lezen op de site ; NEW.EURO-MED.DK, dat Nederlandse klaar gestoomde verhaal, is meer een allérgorie op de werkelijke gebeurtenissen, niet opwinden, maar schandelijk is het wel.

 4. Ik zie maar 2 elementen die verhinderen dat de waarheid aan het licht zal komen :
  1. 20 minuten na het neerstorten (sic) van de MH 17 begon de Israëlische aanval op Gaza,
  Dit is een aspect dat veel kan verklaren, maar natuurlijk onbespreekbaar” is!!
  2. De Smolensk vliegtuig ramp van 2010 waarbij een deel van de Poolse top werd geliquideerd. Bij dit “ongeval”(sic) is er op zijn minst enige voorkennis in Moskou, wat de samenzweerders betreft, en hun doel. Deze “voorkennis” wordt nu gebruikt tegen Moskou, in de zaak van de MH 17. Moskou dat ook meer weet over de Lockerbie ramp, van 1988. En zo blijft iedereen iedereen chanteren, en moet uiteindelijk iedereen dan ook zwijgen.

 5. Arnold,
  Denk je niet dat het geperverteerde immoreel hedonistische gedrag van de rechtse garde een tavistock agenda is?
  Zodanig wanstaltig tekeer gaan tegen de tot nu toe buitengewoon lethargische bevolking dat er een ommekeer gaat ontstaan die ook weer als een goed gefinancierde geoliede machinerie tevoorschijn komt en de ‘oplossing’ gaat aanbieden in de vorm van een tegenpool van het kapitalisme.
  Ziedaar de langverwachte eindzege van de NWO, het fascistisch-communistische betsuursmodel.

  1. robvdz 5.
   Rob het Tavistock zie ik als een hulpmiddel om mensen die de illuminatie (in mijn ogen krachten achter de schermen) moeten dienen dusdanig te hersenspoelen dat zij doen wat hen door diezelfde krachten achter de schermen wordt opgedragen.Kijk ook eens door wie dat Tavistock is opgericht en ook door wie het bekostigd wordt.Adolf Hitler is ook een tijdje spoorloos geweest en beweerd wordt dat ook hij daar is geweest.
   Ik wil eer ik verder ga eerst even duidelijk vermelden dat ik alleen mijn kijk (mening) over zaken geef en niet meer dan dat maar wel probeer ik uitleg te geven waarom ik dingen zie zoals ik ze zie dat betekend ook dat ik niet erop uit ben ook mijn gelijk te halen want ik kan er namelijk een hele verkeerde kijk op hebben.
   Ik ben wel van mening dat de krachten achter de schermen het meeste profijt hebben wanneer de massa zelf vraagt om maatregelen die in hun plannen ( van de krachten achter de schermen) passen en dat kan betekenen dat ze waarheden verdraaien om tot die roep te komen wat dus een vooropgezet plan kan zijn of ze werken naar een situatie toe waardoor hetzelfde effect bereikt wordt.
   Linkse of rechtse partijen dienen naar mijn mening hetzelfde doel.Wilders kan roepen wat hij wilt want hij bereikt toch niets (op dit moment in de politiek) maar het niet nadenkende volk of gewoon zij die niets in de gaten hebben maar wel zien dat het niet goed gaat zien in hem wel iemand die zegt waar het op staat waarmee velen het wel mee eens zijn en daardoor ook op hem gaan stemmen.Wanneer we dan kijken naar bv de EU en de NATO dan zien we veel invloed van oud Nazi,s die bij beide organisaties hun invloed hebben laten gelden en dan denk ik dat Wilders voor de toekomst in de pen zit want juist omdat hij nu niets bereikt kunnen veel meer mensen voor hem gaan stemmen vooral omdat steeds meer mensen zien dat alles verslechterd en dan kan er een moment komen waardoor ze hem wel invloed moeten geven. Nazisme wordt gezien als extreem rechts en de club van Wilders wordt door velen ook als rechts gezien en dat past wel bij elkaar.
   De vraag is wel wat gaat er gebeuren wanneer hij echt invloed heeft?Een herhaling van de geschiedenis waarbij dwang(arbeid) voorop staat en de rest telt niet? Het zou een vervolg met grovere middelen kunnen beteken maar het is ook net als nu ten voordele van
   de rijksten waar Rutte nu ook al zijn best voor doet.Het zou dan ook in lijn liggen met de verwachtingen.
   Ik weet niet of je het boek van Robin de Ruiter hebt “de dertien satanische bloedlijnen” maar wanneer je dat boek hebt dan kun je meer over de illuminatie te weten komen vooral wanneer je hoofdstuk 39 leest.
   De protocollen zijn eigenlijk een bewerkte versie van de Constantinopelbrief uit het jaar 1489 waarin plannen werden gesmeed om de wereldheerschappij te veroveren.In 1773 werden de plannen uit de Constantinopelbrief DOOR DE OPRICHTER VAN HET BANKBEDRIJF ROTHSCHILD hersteld,gemoderniseerd en verder uitgewerkt.
   Ter controle wordt verwezen naar:Julian de Metrano,La Silva Curiosa,Toledo 1583.Nieuwe uitgave:Parijs 1608.
   en:Des Griffin,Fourth Reich of the Rich,Clackamas 1994,208.

 6. Even over de grens kijkend het volgende:
  (Dit artikel is vertaald via een vertaalprogramma voor de niet engels sprekende medelezer.)

  Voormalig marine piloot onthult waarheid over MH-370 verdwijning (Field McConnell – Abel Danger)

  Voormalig marine piloot onthult waarheid over MH-370 verdwijning

  Brief aan de Russische ambassadeur spreekt ook over het neerhalen van MH-17

  http://translate.google.com/translate?hl=de&sl=en&tl=nl&u=http%3A%2F%2Fstateofthenation2012.com%2F%3Fp%3D99556

  Beste ambassadeur Grigory Logvinov,

  Mijn naam is Field McConnell. Ik heb bij 3 gelegenheden kritieke informatie gestuurd naar de Russische regering met betrekking tot 3 vliegtuigincidenten in de afgelopen 6 jaar die geen ongevallen waren zoals vertegenwoordigd door de media. Die 3 incidenten waren Sukhoi Superjet 9 mei 2012, Metrojet A321 boven Sinai op 10-31-15 en de Tu-154M die op 12-25-16 daalde bij vertrek uit Sotsji RF bestemd voor Syrië. Nu, in mei 2018, merk ik met grote belangstelling hoe verschillende landen gedrag vertonen dat aangeeft dat ze zich bewust zijn dat de waarheid van MH370 op het punt staat gedeeld te worden op het wereldtoneel. Ik publiceer dit jaar nog een videodocumentaire “WHERE DID MH370 GO” op 2018.

  Op 8 maart 2014 werd de MH370 elektronisch bestuurd over het snijpunt van BITOD en in eerste instantie omgeleid naar een coördinaat in de buurt van de Petronas Towers in Kaula Lumpur. Een korte tijd later werd het bestuurd door een tweede entiteit en west-noordwestelijk ten zuiden van de Maleisische landmassa omgeleid, en vervolgens richting de Malediven, waar het naar het zuiden keerde voor een uiteindelijke veilige landing bij FJGD op 0651 lokaal.

  http://translate.google.com/translate?hl=de&sl=en&tl=nl&u=http%3A%2F%2Fstateofthenation2012.com%2F%3Fp%3D99556

  https://www.youtube.com/watch?v=B5C1aYniIFA

  Hier onder de originele tekst:
  http://stateofthenation2012.com/?p=99556

 7. https://www.crimesite.nl/vraagtekens-onderzoek-naar-mh17/
  Rutte zegt in de volgende verwijzing dat hij tot nu toe geweigerd heeft te zeggen: Het was Rusland dat verantwoordelijk was voor de aanval op MH17.Maar nu is dat anders omdat het internationale onderzoeksteam dat de toedracht onderzoekt heeft bewezen dat de fatale raket afkomstig was van het Russische leger.
  http://politiek.tpo.nl/2018/05/25/mh17-mark-rutte-de-onderste-steen-is-nog-niet-boven/
  1.Uit de eerste verwijzing kunt u opmaken dat de Russen hebben toegegeven dat het een Russische raket was en volgens dezelfde schrijver zouden de Russen zelfs afstand hebben genomen van het verhaal over de jachttoestellen. (of dat laatste waar is of niet laat ik even in het midden).Wanneer Rutte dan nu zegt dat bewezen is dat het een raket afkomstig van het Russische leger was dan loopt hij achter de feiten aan want de Russen deden daar niet moeilijk over.
  2.Het zou zomaar kunnen dat het een oude raket was en dat de Russen hem van de hand hebben gedaan waardoor hij in andere handen kan terecht gekomen zijn.(mogelijk zelfs in handen van Oekraine).
  3.Wat Rutte nu doet is ongeveer het zelfde als wanneer u in een krant leest: Een in Duitsland gemaakte Opel rijdt Lada in Moskou aan dus is de dader een Duitser.
  4.Stef Blok gaat nu in de EU steun zoeken en vind dat alle EU landen achter Nederland moeten gaan staan.(waarom steun zoeken? wanneer er echt bewijs is dan denk ik dat die steun vanzelf wel komt).

 8. https://nos.nl/artikel/2235222-raad-voor-de-rechtspraak-oordeel-over-rol-rusland-bij-mh17-aan-de-rechter.html
  Logisch dat Blok elders steun gaat zoeken vooral nu blijkt dat de Nederlandse regering verdeeld is.
  https://nos.nl/artikel/2235103-poetin-over-vlucht-mh17-enorme-tragedie-maar-onderzoek-partijdig.html
  Voor alle duidelijkheid Rusland KAN betrokken zijn bij de ramp met MH17 zoals ook Oekraine dat kan zijn of andere landen maar juist daarom is onafhankelijk onderzoek van het grootste belang waarbij elk land betrokken wordt en niet zoals het tot nu toe lijkt dat Rusland niet gehoord wordt.
  De sancties lijken door dit gebeuren ook nogal voorbarig en niet op door de rechtspraak aanvaard bewijs te berusten maar eerder op politiek niveau aanvaard bewijs,vraag me af wat daar de bedoeling van is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.