Advertentie

Chemtrail-rapport: we worden besproeid!


Afgelopen zaterdag, 29 Mei, werd in het Belgische Gent, tijdens een internationaal chemtrailcongres, officieel het onderzoeksrapport gepresenteerd, waaruit keihard blijkt, dat wij al jarenlang worden ‘besproeid’. Precies zoals al jaren wordt gezegd, door vele insiders, vinden chemische bombardementen plaats, boven onze hoofden..!

De aankondiging van dit rapport, door de voormalig burgemeester van het Belgische plaatsje Evergem, Peter Vereecke, kun je hieronder lezen. Het is aan te raden om de 11 Mb-grootte .pdf te downloaden, als je er dieper in wilt duiken. (De link hiervoor staat halverweg het artikel)

Vanaf nu kunnen de machten en krachten achter deze activiteiten, zich niet meer verschuilen en is het slechts een kwestie van tijd, dat de waarheid achter dit grote en huiveringwekkende schandaal aan het licht komt!

* * * * * * *

De Belgische oud-burgemeester, Peter Vereecke, heeft het tot zijn levensopdracht gemaakt, het stinkende onderwerp van 'chemtrails' te onderzoeken.

“Reeds jaren tracht ik politiek, publiek en pers te overtuigen van het fenomeen van de chemtrails. Steeds werd ik afgewimpeld met argumenten als : dat is complottheorie, dat is niet wetenschappelijk bewezen.

Maar nu zijn we zover : met trots presenteer ik u een wetenschappelijk rapport van 300 bladzijden, opgesteld door een internationaal team van inside-experten die vertrouwd zijn met het vliegwezen.

(Aangezien het voor ons te duur is jullie dit in uitgeprinte copie door te sturen en aangezien ook de pdf-file te groot is om het in attachment te bezorgen, vraag ik jullie om het rapport zelf te downloaden via deze link HIER

Indien jullie ook interesse hebben voor de 230 bladzijden bijlagen bekomen, gelieve mij dit te laten weten. Dit document bevat alleen maar feiten, cijfers, statistieken, grafieken, licenties, patenten. Via 177 voetnoten kan iedere bron gecontroleerd worden.

Wat wordt hier er in het rapport nu aangetoond ?

• het gaat hier om veel meer dan gewone uitlaatgassen, al wordt hier ook bewezen dat de emissies van bepaalde militaire tankertoestellen zwaar boven de toegelaten normen gaan

• deze strepen zijn niet de onschuldige mooie vliegtuigstrepen of natuurlijke ‘cirrus-bewolking’ waarover onze weermannen, meteorologen, klimatologen … spreken

• ze bevatten zware metalen zoals vooral aluminium en barium en heel wat chemische en virologische substantiën die ZEER SCHADELIJK zijn voor mens, dier en natuur. De dramatische gevolgen zijn te zien !

• dit fenomeen is al jaren lang en wereldwijd aan de gang

• dit komt vooral uit van het Amerikaanse leger, die voor de uitvoering beroep doet op bondgenoten zoals de Navo. Voor ons land zijn dat vooral de militaire vliegtuigen met als basis Chièvres (nabij Doornik) en Gailenkirchen (net over de Duitse grens)

• ook burgerluchtvaart is hierbij betrokken : vooral de low-cost maatschappijen zoals Ryan Air

• als verklaring geeft men : militair-strategische doeleinden, chemische en biologische experimenten  (nota bene OP DE EIGEN BEVOLKING !!!) en de bestrijding van de zogenaamde ‘global warming’  (een van de grootste leugens ooit !)

Met name dit soort 'systematische grids van trails', die vele uren blijven hangen, zijn duidelijk geen contrails..!

• voor de toekomst wil men dit opdrijven : zo spreekt men er openlijk over om per jaar 20.000.000.000 kilogram aluminium in de atmosfeer sproeien !

• dit dossier is duidelijk TOP SECRET. Niemand in het milieu durft te spreken omdat men vreest zichzelf en zijn gezin in ernstige problemen te brengen. In maffia-middens noemt men zoiets OMERTA

Het betreft hier dus een gigantisch belangrijk fenomeen. Dàt is ook de reden,

• dat ik vorig jaar een klacht heb neergelegd bij de onderzoeksrechter met burgerljke partijstelling

• dat ik vorig jaar begonnen ben met een burgerbeweging de Belfort-group met ondertussen 2.000 leden

• dat we het afgelopen weekend rondom dit thema een internationaal congres georganiseerd hebben waar mensen van OVER HEEL DE WERELD samengekomen zijn.

Dit document is opgestuurd aan alle ambassades, aan de internationale pers, aan de UNO, de Nato en aan ons internationaal netwerk van vrienden Chemtrail-fighters.

Mogen wij u met aandrang vragen aan dit onderwerp de aandacht te besteden die het verdient want na het lezen van dit document het kan niet meer ontkend worden :

Ja, we worden besproeid!

en

Ja, de toekomst van deze planeet en de mensheid staan op het spel!

Dit fenomeen moét bekend gemaakt worden bij de publieke opinie en besproken worden op de nationale en internationale politieke agenda !

Met vriendelijke groet en graag bereid tot commentaar,”

Peter Vereecke

Gewezen burgemeester van Evergem

Initiatiefnemer Belfort-group

Hooiwege 20 / 9940 Evergem  +31 9357 3336

peter@belfort-group.eu

273 gedachten over “Chemtrail-rapport: we worden besproeid!

  1. Zeer uitzonderlijk zeldzaam dat er op een strak blauwe zonnige dag als vandaag inderdaad ook boven mijn woonplaats geen chemtrails te zien waren!

  2. @ HyperAlert

   Wou nog even in de lucht ‘I Love Guido’s WTK’ maken alleen mijn chemstuff was weer eens op, anders hadden we gezellig gezamelijk:

   X | O |
   ———
   O | X | O
   ———
   X | O | O

   kunnen spelen.

  3. ja dat zou nog eens een new age cabaal reclame stunt zijn en meteen het bewijs dat jij ook een echte Inside Insider bent Paul; want wie heeft er tegenwoordig nou de beschikking over een goed gemtreel vliegtuig? Voor een beetje dikke grafitti rokerige strepen heb je toch zeker de antigravitatie versie nodig die wel tot 1000 liter per minuut om z’n eigen as kan Aerosollen! Klopt het dat je van Barium bruine strepen krijgt?

  4. Dat zouden we eens moeten uitproberen HyperAlert, met stuntvliegen wordt er ook een ander stofje toegepast om andere kleurtjes te maken, ik dacht toch het liefst aan wat rood/wit/blauw in de lucht met een oranje wimpel.

   Dat is leuker dan enkel die witte en zwarte rook, beetje kleur mag wel hoor anders wordt het zooooo saai.

  5. Zo’n zelfbouw Ufo bouwen gaat misschien nog wel maar ze zeggen dat ze alleen met gedachten golven bestuurd kunnen worden; lijkt me wel eng als mijn gamma golven wat te hyper worden; ik bedoel je kan dan zomaar in een verkeerde dimensie van een vreemd universum terecht komen! ik wil wel een blitse ufo maar dan wel 1 met een gediplomeerde ufo chauffeur aan boord

   http://www.ufohowto.com/

  1. Ik had je hoger ingeschat trijntje.. Het gaat hier tenslotte (bewezen) om de doelstelling total climat control tegen 2025 en dit is een feit waar we niet (meer) omheen kunnen. En die troep is toch verdorie funest voor onze gezondheid op lange termijn? En dat we nu een aantal streepjesloze dagen te zien krijgen, was ook te verwachten, speculeren op het korte termijn geheugen van de mens, toch?

  2. En dat we nu een aantal streepjesloze dagen te zien krijgen, was ook te verwachten, speculeren op het korte termijn geheugen van de mens, toch?

   Dat heeft natuurlijk iets met de huidige weersomstandigheden te maken, dus zelfs het weer kunnen ‘ze’ al regelen.
   Vanmorgen heb ik nog aandachtig naar boven gekeken toen er twee stuks tegelijkertijd overvlogen en inderdaad: de contrails losten op als sneeuw voor de zon.

   Aan de weerberichten te zien komen we vanaf zondag weer aan het oppassen/zal het weer foute boel worden.
   Vandaag:
   Het is volop zonnig en er staat niet al te veel wind. Het wordt 20 graden op de Waddeneilanden tot 25 graden plaatselijk in het zuiden. De noordoostenwind waait zwak tot matig, 2 of 3 bft. In het weekeinde kan het nog een graadje warmer worden, maar er komen wel meer wolken en zondagavond neemt in het zuiden de kans op een onweersbui toe.

  3. Bij mijn weten is er niets bewezen. Toevallig weet ik een beetje van natuurkunde en daardoor weet ik ook dat het verschijnsel volstrekt normaal en verklaarbaar is. Ik kan je zo al voorspellen op wat voor dagen er veel of weinig te zien zijn en hoe lang ze zichtbaar blijven.

  1. met m’n bijziende kokerblik dacht ik dat deel 1 het totale rapport was; maar er is dus nog veel meer; wel 300 bladzijden in totaal; een aanrader voor een ieder die ook aan de keukentafel of op verjaardagsfeestjes voor malloot verklaard wordt; nu kan iedereen dit rapport op een usb stickje meenemen en als knuppeltje in het hoenderhok gooien

  1. En vreemdste Universum is toch wel hier op WTK al is het zo vertrouwd! tussen al die reguliere aardbewoners.

 1. De regering, het koningshuis en andere wereldleiders e.d ademen toch ook deze chemtrail lucht in?? Ik geloof zeker in het bestaan van chemtrails, maar hoe beschermen de mensen die dit soort dingen bedenken zich hier dan tegen????
  En de mensen die dit uitvoeren, denken die niet na over hun gezinnetjes???

  1. Dat zijn ook maar gewone uitvoerende marionetten Jannie: orders are orders, niet vragen maar doen!

  2. precies Trijn ! Briljant; het is een andere soort daar aan de top van de piramide; die kunnen ook ammoniak gas ademen want ze hebben blauw drakenbloed omdat het vol met koper zit; de boot van Bea heet niet voor niets “De Groene Draek” en ze woont op paleis “Drakenstein”; allemaal toeval zeker?!

  3. Ik heb begrepen dat ik zelf een reptiel ben, dat zei iemand op deze site tegen mij. En ik heb helemaal geen last van die chem trails, dus ja, even logisch doorredenerend… moeten die anderen dus ook reptielen zijn. Toch?

  4. Dit reptiel gaat de rest van de dag vrijwilligerswerk doen in het verpleeghuis. Gegroet verder.

  5. wauw Trijnnie kun je me iets vertellen over hoe jullie zijn? ik bedoel het interesseert me gewoon wel; is je gevoelsleven anders? je hebt ieder geval een bovenmatig behoorlijk intelligent brein; heb je ook de vampier neigingen bij volle maan als de klok 12 uur slaat? maar serieus het interesseert me en laat het ons weten hoe jullie wereld er uit ziet… zijn jullie echt zo ‘gevaarlijk’ als gezegd wordt?

  6. Nee Hyper Alert, daar kan ik je niets over vertellen, want voor zover ik weet ben ik niet anders dan mijn medemensen. Dus helaas, je zult bij David Icke te rade moeten gaan.

  7. TW en andere notoire vermijders en ontkenners, kijk eens naar deze video. Het is deel 9 van een serie. De spreker verteld dat hij gesproken heeft met honderden ooggetuigen van pedofilie en moord op kinderen allemaal te behoeve van de higher class. Met of zonder reptielenbloed:
   ik durf te stellen dat, als je dit ontkent je ook bloed aan je handen hebt want je laat deze pure prachtige onschuldige kinderen die 100% afhankelijk zijn van onze bescherming gewoon verrekken doordat je op zijn minst de andere kant opkijkt.

  8. ik durf te stellen dat, als je dit ontkent je ook bloed aan je handen hebt want je laat deze pure prachtige onschuldige kinderen die 100% afhankelijk zijn van onze bescherming gewoon verrekken doordat je op zijn minst de andere kant opkijkt.

   Ben jij wel goed bij je hoofd eigenlijk? Wat een idiotie om mij dit soort dingen aan te wrijven.

   David Icke is zo gek als een deur met die krankzinnige verzinsels van hem zoals over reptielen.

  9. Trijntje komt wel heel erg koudig bloedig steeds over, zit geen enkel vonkje van warmte tussen.

   Ach het weer was gelukkig vandaag zo lekker dat de meeste geschubte koele kikkers heerlijk warm in het zonnetje zich konden vertoeven om een beetje bij te warmen.

  10. Wie de krankzinnige verzinsels van David Icke gelooft heeft psychiatrische hulp nodig.

  11. Nou jij helemaal dus, hoor je steeds meer kleppen over David, lijkt wel of je een FAN aan het worden bent.

   Mijn HEMEL !

  12. Stellingen innemen en keuzes doen zijn niet zonder gevolgen. Dit zijn gewoon de consequenties van keuzes en het daaruit voortvloeiende gedrag.
   Dit geld ook voor je keuzes ivm met chemtrails. Als voor je ogen de mensheid ernstig bedreigd wordt en je doet je ogen (bewustzijn) ervoor dicht: what goes around comes around.

   Wat was denk je de consequentie van deze keuze van Michael Jackson?
   http://www.youtube.com/watch?v=2F3t2Gc0Qpo&feature=player_embedded

   http://vigilantcitizen.com/wp-content/uploads/2010/05/mjthisisit.jpg

   en Melissa Ford?
   http://www.youtube.com/watch?v=gO9yC4vn4dc&feature=player_embedded

   en Bob Dylon?
   http://www.youtube.com/watch?v=IqvvOD4bdRs&feature=player_embedded

   en van Katy Perry?
   http://www.youtube.com/watch?v=j2xUaTv0jm8&feature=player_embedded

   en Anna Nicole Smith?
   http://www.youtube.com/watch?v=cgRa4-S-UhQ&feature=player_embedded

 2. zou het effect van het rapport nu al zichtbaar zijn ???
  Ik zie alleen maar een strak blauwe lucht en de vliegtuigen die ik zie laten een spoortje achter van een paar seconden.
  heel apart, was vorige week wel anders….
  Maar ben blij dat het nu zo is.

  1. @Dick

   Ik zie alleen maar een strak blauwe lucht en de vliegtuigen die ik zie laten een spoortje achter van een paar seconden.heel apart, was vorige week wel anders….

   -link verwijderd-

  2. de dochter van Cryptojodokus zit in een zweefvliegtuig en die zegt dat het onzin is en dus is het onzin; lekker makkelijk, de logica ontgaat mij tot nu toe een beetje Wilma….

  3. @HyperAlert

   Het gaat er om en over dat je via die link naar Frontier alle vliegverkeer kunt volgen. Niet alleen boven Nederland/Schiphol, maar wereldwijd.

   Het leek me wel fijn/een hele geruststelling voor jullie om e.e.a. met eigen ogen in de gaten te kunnen houden/ steeds te weten wat er in dat luchtruim allemaal rondvliegt.

  4. vandaag is het weer een opvallende strak blauwe lucht boven mijn provincie; zijn ze geschrokken van het Belfort rapport?

 3. Ook (zelfs) Chamberlain was er na de conferentie in München (1938) met Hitler van overtuigd dat het allemaal niet zo’n vaart zou lopen.. In 1945 telde de wereld meer dan 30 miljoen doden.

  1. Held Hero Drinkman zal wel opteren voor meer militaire en politionele repressie en vervolgens stapsgewijze internering van geestelijke oproerkraaiers binnen de wtk commune; Partij van de Vrijheid?! ammehoela; Partij van de Meer Gevangenissen, zowel geestelijk als lichamelijk, zullen ze bedoelen

  2. wat kunnen ze doen ? aangezien het vrijheid van meingsuiting is EN er word je door niemand deze informatie opgedrongen.

   Hoewel ik moet wel zeggen dat ik nieuwsgierig ben naar het antwoord op die vraag van Hero brinkman .

 4. Je kan chemtrails wegwensen. Samen met elementalen die je dan helpen de lucht weer schoon te maken. Er zijn visualisatietechnieken voor. Het werkt priam en de chemtrails blijven maar kort hangen. Wees er zeker niet bang voor of boos op maar wens de chemtrails vanuit een positieve intentie weg. Het werkt.

  1. @Lunatik

   Broodje aap met Aluminium deeltjes in de lucht dan toch zeker

   Er is zoiets als ‘gemtreel blindheid’.

   Mensen hebben geleerd dat het niet bestaat dus al is de lucht volledig dicht gespoten dan nog kunnen ze het niet zien omdat het brein niet heeft geleerd dat het bestaat….

   History of Geo-Engineering p.46

   “The crescent-shaped white cloud on the left is formed by massively seeding the atmosphere with aluminum particles, thus jamming the German radar and rendering their defense useless, July 1943”.

   Contrail Science, Its Impact On Climate And Weather Manipulation Programs Conducted By The United States And Its Allies

   http://www.belfort-group.eu/sites/default/files/page/2010/05/COpart1.pdf

   Met dank aan Paul voor alle links naar het 300 bladzijden tellende Belfort rapport:

   http://www.belfort-group.eu/sites/default/files/page/2010/05/COpart1.pdf
   http://www.belfort-group.eu/sites/default/files/page/2010/05/COpart2.pdf
   http://www.belfort-group.eu/sites/default/files/page/2010/05/COpart3.pdf
   http://www.belfort-group.eu/sites/default/files/page/2010/05/COpart4.pdf

  2. klopt er is geen enkel bewijs voor, het zijn enkel en alleen condensatie strepen, niks meer niks minder het ligt aan de hoogte de luchtvochtigheid en windsnelheid op die hoogte. hoe ze er uitzien, vormen en hoe lang ze blijven.

  3. Don’t shoot the messenger:

   http://barracudanls.blogspot.com/2010/06/bewijs.html

   Eindelijk, het bewijs voor chemtrails is geleverd. De Vlaamse chemtrailburgemeester kwam het zelf vertellen bij Grenswetenschap en dan is huiscomplotter Tim de Enchanter – die al eerder aan de lippen van de burgervader hing – niet te beroerd om dat als feit door te geven. En het lijkt op het eerste gezicht heel wat, er staan zomaar allerlei handtekeningen onder het document, maar wie de samenstellers zijn wordt niet duidelijk. Nou ja, de Belfort Group. Een club conspiracygekken. Op hun website kom je vanzelfsprekend de Bilderberg en David Icke tegen. De Belgische Argusoog, zeg maar.

  4. Tuurlijk bestaan er broodjes AAP verhalen, maar zo bestaan er ook wel degelijk chemtrails, die zover mogelijke ook zelfs schade aan kunnen brengen aan/tot onze gezondheid,waar vele ook van overtuigd zijn, broodje aap verhaal is misschien geen chemtrail, maar een chemtrail is ook geen broodje aap verhaal en wellicht dus ook niet met elkaar te vergelijken.

  5. broodje aap, lol, wellicht voor jou een broodje aap, maar voor vele ook niet, dus wat is broodje aap???

 5. Je vraagt je af wat die mensen daar voor innemen? Ze krijgen colloidaalgoudwater te drinken, is voor ons onbetaalbaar, ik hou het bij zilver, gebruik het al 15 jaar, 2 x per week een slokje.
  Geloof kan ik je niet geven, wacht maar af.

  1. Van mij mag je daar mee over mijn huis vliegen en ze uitstrooien van grote hoogte, LLoyds Logo trail.

   We gaan ze rond verspreiden, ff kijken of er animo voor is.

   Heel erg bedankt voor je intentie!

 6. Deze zondag 20 juni 2010 is Gezond en Wel host John Consemulder, in gesprek met Ty Bollinger, kanker onderzoeker en auteur van het boek ‘Cancer: Step Outside the Box’ http://www.cancertruth.org

  Over behandelingen van kanker, preventie, immuniteit, onderdrukking bepaalde geneeswijzen, de ‘Medische Mafia’ en nieuwste ontwikkelingen en inzichten met betrekking tot kanker!

  Ga zondag 20-22 uur naar http://www.argusoogradio.org om deze uitzending live te beluisteren.

  Vooraankondiging volgende uitzendingen:
  Let op: Zondagavond 4 juli heb ik voor het radio-programma ‘Gezond en Wel’ een radio-special over het onderwerp ‘Chemtrails (Geo-Engineering)’ en het bewijs mbt hemtrails, met oa de gasten:

  Peter Vereecke van de Belfort Group die onlangs een speciale Chemtrails Symposium organiseerden (http://belfort-group.eu/content/chemtrail-symposium-documents), Michael Murphy (http://www.truthmediaproductions.com) en een piloot/insider die anoniem zal blijven (maar wel de inside realiteit weet en hierover zal vertellen)!

  18 juli is er ook een bijzondere radio-special over homeopathie met interviews met enkele wetenschappers die onlangs aanwezig waren bij een homeopathie congres van de Homeopathie Stichting. Later volgt nog een bijna 2 uur durend interview met Maya en 2012 expert Carl Johan Calleman (http://www.calleman.com) en meer. Voor een voorlopig programma van de uitzendingen kun je e-mailen.

 7. Deze zondag 20 juni 2010 is Gezond en Wel host John Consemulder, in gesprek met Ty Bollinger, kanker onderzoeker en auteur van het boek ‘Cancer: Step Outside the Box’ http://www.cancertruth.org

  Over behandelingen van kanker, preventie, immuniteit, onderdrukking bepaalde geneeswijzen, de ‘Medische Mafia’ en nieuwste ontwikkelingen en inzichten met betrekking tot kanker!

  Ga zondag 20-22 uur naar argusoogradio.org om deze uitzending live te beluisteren.

  Vooraankondiging volgende uitzendingen:
  Let op: Zondagavond 4 juli heb ik voor het radio-programma ‘Gezond en Wel’ een radio-special over het onderwerp ‘Chemtrails (Geo-Engineering)’ en het bewijs mbt chemtrails, met oa de gasten:

  Peter Vereecke van de Belfort Group die onlangs een speciale Chemtrails Symposium organiseerden zie belfort-group.eu, Michael Murphy van truthmediaproductions.com en een piloot/insider die anoniem zal blijven (maar wel de inside realiteit weet en hierover zal vertellen)!

  18 juli is er ook een bijzondere radio-special over homeopathie met interviews met enkele wetenschappers die onlangs aanwezig waren bij een homeopathie congres van de Homeopathie Stichting. Later volgt nog een bijna 2 uur durend interview met Maya en 2012 expert Carl Johan Calleman (zie calleman.com) en meer. Voor een voorlopig programma van de uitzendingen kun je e-mailen.

  1. Goeie besproeing John, werd eens tijd voor een gezonde Johntrail, de vorige was zo opgedroogd als maar wat, ’time for some refreshment’.

  2. Wat fijn voor je, zo’n site waar je lekker onbeperkt reclame mag maken voor je eigen winkeltje!

  3. Als jij iets substantieels te vertellen hebt, maak jezelf bekend, waarde trijn, maak jezelf bekend. Voorlopig zit je achter je bakstenen muurtje van self-endulgence.. Sleep well..! Maak ‘reclame’ voor jouw visie, die niet alléén zal bestaan toch, in het verdedigen van bestaande paradigma’s. Jij zult toch óók wel iets crea-bea’s bedenken daar aan de UvA..? Tenminste.. die geruchten gaan.

  4. @ Guido: Het doet me zelfs een beetje pijn, ik heb deze (gratis!) radio-uitzendingen in feite speciaal voor Treintjes Wnkel en de Zoon van Wilma en Gait opgezet..

   Juist omdat ik zag dat dit onderwerpen zijn waar ze nogal geïnteresseerd in bleken te zijn. Het stelt me wel teleur want er zitten inmiddels al heel wat vrije uren in. Ach, laten we hopen dat de overige lezers er wat zinvol uit kunnen ‘destilleren’.

  5. Juist omdat ik zag dat dit onderwerpen zijn waar ze nogal geïnteresseerd in bleken te zijn. Het stelt me wel teleur want er zitten inmiddels al heel wat vrije uren in. Ach, laten we hopen dat de overige lezers er wat zinvol uit kunnen ‘destilleren’.

   @Consemulder

   Heb je hier vrije tijd ingestoken John?:

   Deze zondag 20 juni 2010 is Gezond en Wel host John Consemulder, in gesprek met Ty Bollinger, kanker onderzoeker en auteur van het boek ‘Cancer: Step Outside the Box’ http://www.cancertruth.org

   Over behandelingen van kanker, preventie, immuniteit, onderdrukking bepaalde geneeswijzen, de ‘Medische Mafia’ en nieuwste ontwikkelingen en inzichten met betrekking tot kanker!

   Ty Bollinger die out of the cancerbox zou denken! Mag ik lachen? 😆

   In goede research doen is bij jou dan toch niet veel tijd gaan zitten ben ik bang. Maar ja.. als je graag in je hemd wilt staan is dat jouw keuze nietwaar?

  6. @ John Consemulder,

   Als jij na al je “research” nog steeds niet weet dat Ty Bollinger een grote schertsfiguur is (maar niet om te lachen helaas), dan vraag ik me toch echt af of je eigenlijk wel weet wat research eigenlijk is.

  7. er is vast wel een calculator nerd die voor mij (alle Harvardjes werken uiteindelijk voor alle Yalies) met gemak kan berekenen hoeveel moleculen glyco-proteine er in een amerikaanse 100 biljoenste van een gram te vinden zijn; dit is wat er kennelijk nodig is om zonder bijverschijnselen volledig te kunnen genezen van borst en darm kanker…

   Quote

   ¨It works 100% of the time to eradicate cancer completely, and cancer does not recur even years later. That is how researchers describe the most convincing cancer cure ever announced.

   The weekly injection of just 100 billionths of a gram of a harmless glyco-protein (a naturally-produced molecule with a sugar component and a protein component) activates the human immune system and cures cancer for good, according to human studies among breast cancer and colon cancer patients, producing complete remissions lasting 4 and 7 years respectively.”

   This glyco-protein cure is totally without side effect but currently goes unused by cancer doctors.”

   http://www.bibliotecapleyades.net/salud/salud_defeatcancer08.htm

  8. WZ en TW, en dat noemen jullie ‘wetenschap’.. Andere mensen hun geloofwaardigheid belachelijk maken.. Andersom gezegd: wij zijn alweters, wij zijn de keizer-weters.. Wij hebben het bij het rechte end… Heel, heel zielig dit. En dat vind ik.

  9. Wij hebben het bij het rechte end… Heel, heel zielig dit. En dat vind ik.

   @Guido

   Toevallig verkoopt Bollinger o.a. ook HET broodje aap dat blijkbaar nog steeds gretig aftrek vindt bij diverse roeptoeters en uiteraard aantoonbaar/deugdelijk onderbouwd van geen kanten klopt. Héél, héél zielig hoor al dat napapegaaien van nonsens. En dat vind ik als kankerpatiënt met o.a. een gezond verstand.

  10. Ooh als je kanker heb Wilma probeer dan eens het volgende wonderkuurtje, je hebt maar een paar moleculen nodig en het schijnt te werken, baat het niet dan schaadt het wel..

   Ooh en is er nog een “spirituele vraag” te stellen van waarom heb ik kanker?! je weet wat een synoniem van ‘mopperen’ is, ja ja daar moet ik zelf ook zeker voor oppassen, of komt het gewoon alleen door de idiote toxische belasting die we van onze eigen zogenaamd goed bedoelende uniLEVER voedings (vergiftings) industrie ongevraagd maar toch gemakkelijk gekocht dagelijks ontvangen?!

   Och en ooh er is vast wel een calculator nerd die voor mij (alle Harvardjes werken uiteindelijk voor alle Yalies) met gemak kan berekenen hoeveel moleculen glyco-proteine er in een amerikaanse 100 biljoenste van een gram te vinden zijn; dit is wat er kennelijk nodig is om zonder bijverschijnselen volledig te kunnen genezen van borst en darm kanker…

   Quote

   ¨It works 100% of the time to eradicate cancer completely, and cancer does not recur even years later. That is how researchers describe the most convincing cancer cure ever announced.

   The weekly injection of just 100 billionths of a gram of a harmless glyco-protein (a naturally-produced molecule with a sugar component and a protein component) activates the human immune system and cures cancer for good, according to human studies among breast cancer and colon cancer patients, producing complete remissions lasting 4 and 7 years respectively.”

   This glyco-protein cure is totally without side effect but currently goes unused by cancer doctors.”

   http://www.bibliotecapleyades.net/salud/salud_defeatcancer08.htm

  11. The Truth About Aspartame MSG and Excitotoxins

   An Interview With Dr. Russell Blaylock

   Verder wens ik je verder veel plezier met het nuttigen van ‘wetenschappelijk’ verantwoorde Cola Light producten; niet alleen op de diepvries vissersboten op de Barentszee wordt een ‘deadliest catch’ binnen gehaald.. Nu nog de media camera’s er bij om live non-lokaal intraveneus bij de lange neus te registreren welke verwoestingen op nano nano niveau in jouw nerdie lichaam plaatsvinden…

   http://www.bibliotecapleyades.net/salud/esp_salud23k.ht

  12. dus afgaande op het artikel werkt het wel op individueel niveau maar niet als je vast blijft houden aan autistische statistische nerdie modellen; gelukkig voel ik me geen object in een database met een nummertje van het beest er op geplakt dus als het werkt voor een individueel mens zou ik er persoonlijk significant blij mee zijn

  13. @Guido en HyperAlert

   Laten we het vooral houden bij DE blooper van o.a. Ty Bollinger en de research/het gebrek daaraan van John Consemulder, dankjewelasteblieft!

  14. Niet goed gelezen HyperAlert; of het op individueel niveau werkt is niet vast te stellen doordat essentiële gegevens ontbreken.

   Trouwens, als het op ieder individueel niveau werkt, werkt het ook op het niveau van de “database”, om jouw woorden te gebruiken.

  15. En toch heb ik wel wat met jou Trijntje, en dat bedoel ik goed. Ik zie ook heus wel de schaduwzijde maar goed waar licht is, is ook schaduw en andersom..

   Ik weet bijvoorbeeld zeker dat jij een studie snel en goed kan lezen, vooral ook hoe de opzet van het onderzoek is geweest en dan vervolgens natuurlijk de statistische methodieken die op de resultaten zijn los gelaten. In dit geval verwijs je flitsend snel en soepeltjes naar een studie gedaan door ene Dr Yamamoto.

   soms denk ik bija zeker te weten dat je een top geheim stukje software hebt gekregen dat draadloos real-time een persoonlijk akoestisch alarmpje afgeeft waardoor jij meteen kan zien wanneer iemand op internet over een bepaald onderwerp tegen de belangen van de gevestigde orde in iets plaatst.. ik zou bijna een vermoeden hebben wat voor soort leveranciers dan zouden kunnen zijn, en dat je je best gevleid voelt omdat je bent benaderd om dit belangrijke werk te mogen doen met zulke futuristische software hulpmiddelen, persoonlijk overhandigd door een zich als zwaargewicht voordoend iemand die zegt dat de belangen van… en in het kader van… en jij kan dat doen vanwege je expertise en ervaring etcetera.. en ik zou er zelf voor kunnen vallen hoor als ik in jou positie zou zitten, maar uiteindelijk kan ik dat ook weer net niet all the way, maar dit terzijde…

   Volgens de theorie van Yamamoto is het injecteren van een bepaald stofje, ‘Gc-MAF’, een stimulans voor de macrofagen van de patiënt om de kankercellen adequaat (ik hou van opsmuk mooie woorden bij het barokke af zelfs bij het kermisachtige af en ver voorbij de goede smaak maar dat mag de pret even niet drukken) te lijf te gaan.

   De opsmuk en kermis lawaai kan je ruis noemen en toch is het voor mij persoonlijk essentieel, het zijn voor mij de ingrediënten, de Spaanse Pepers in mijn eigen kont die ik nodig heb om een beetje op te starten, ik ga dan snel van hyper naar ineens zonder brandstof beneden het nulpunt en zie dan maar weer eens op gang te komen, een harmonieuze balans zou veel efficiënter zijn.. en toch weet juist ik wat efficiënt kan zijn, een goede leraar is nooit een toppertje op z’n eigen vakgebied, een goede leraar weet juist wat falen is..

   Genoeg gezwam, zo jammer dat dit soort “gebrabbel” onacceptabel is op een ‘normaal’ standaard regulier academisch instituut, ik vind aardbeien lekker maar met slagroom en bruine suiker nog veel lekkerder, de kilheid van de logische vraag naar efficiëntie en discreetheid en concreetheid (beton) en stylering en presentatie volgens de geldende vaak ongeschreven (corporatieve) regels is een selectie procedure an sich, volgens mij gaat er op die manier veel verloren aan onaangepast talent, ik heb bijvoorbeeld behoorlijk wat statistiek aan de universiteit ´moeten’ volgen maar dat alles is mij nog steeds een raadsel, wat voor mij heel verhelderend en zelfs geruststellend is dat ik nu kan zien dat ik heus wel wat basisbegrippen heb opgenomen, op mijn manier, ik twijfelde vaak of ik niet veel gewoon gemist had, maar nee, het is meer dat veel van de sleutelbegrippen voor mij kennelijk geen zwaar soortelijk moleculair gewicht hebben, je kan mij met een normaal-curve om de oren slaan, maar het eerste wat ik zie bij bijvoorbeeld een ‘at random’ hand picked gekozen ´sample’ uit bijvoorbeeld een bergje dennennaalden, het eerste wat ik dan verwacht is dat JUIST mijn bergje dennennaalden helemaal niet qua verschillende lengtes inpasbaar zijn in een heilig verklaarde zogenaamde ‘normaalcurve’,

   daar kan ik dan gemakkelijk nachten van wakker liggen, ik ‘moet’ volgens de loodzware statistische tradities als beginneling een model gebruiken waar ik op voorhand helemaal geen vertrouwen in heb, mijn keuzes voldoen juist nooit aan gemiddelde modaliteiten, met m’n ogen dicht kies ik gegarandeerd iets wat niemand nog ooit gezien heeft of heeft durven bekijken, ik ben juist geïnteresseerd in het bijzondere in het unieke, wat kan mij het nou schelen als iets bijvoorbaat binnen de verwachtingen van de prognoses ligt, en daar zie je al dat mijn wezen kennelijk veroorzaakt dat ik zelf zelden met ‘normaal-curves’ van doen zal hebben…Best interessant heh?

   Vandaag iets heel bijzonders meegemaakt, ik wilde voor het eerst in mijn leven bonen zaadjes planten, op internet even gekeken hoe dat moet, je moest bamboe stokken plaatsen wigwam gewijs en daar overheen horizontaal een steunstok, heb ik Crea Bea gedaan, vastgeknoopt met ijzer opbind draad, toen kwam het moment suprème, op internet stond; doe maar 6 zaden rondom iedere stok, ik heb me weken afgevraagd waarom die bonen maar niet opkwamen, vorige week wat verder gekeken dan m’n neus en de stokken lang waren, blijkt ineens dat JUIST mijn bonen aan de wandel zijn gegaan, wetenschappelijk logisch gezien bijna Onverklaarbaar, aan de andere kant van mijn tuintje zijn ze opgekomen, kaboutertjes? een overactieve veldmuis? egeltjes? bonen elfjes?, niemand heeft dat soort dingen maar Ik Wel.. ik bedoel maar, niet te testen met het normale standaardmodel… sterker nog, van elk van de 6 bonen is er bij iedere stok 1 boon op z’n plek gebleven, van de 6 stokken is er 1 stok waar de overgebleven ene boon een soort mongooltje is geworden, op die plek zie je veel mieren en zijn de ‘aardstralen’ kennelijk niet goed voor gezonde gewone bonen…

   Terug naar het Maffe Gc-MAF experiment van meneertje Yamamoto. De resultaten lijken verbluffend succesvol te zijn omdat alle patiënten in de testgroep genezen van kanker.

   En dan komt het volgende gedeelte, de analyse van de gehele opzet van de studie, het gedeelte waar jij Trijntje ongetwijfeld veel kennis en ervaring mee zal hebben (wordt ongetwijfeld een keer vervolgd) eindconclusies daar kun je bij mij eindeloos op wachten.. misschien als iemand een stukkie van mijn traject wil meelopen, dat is in m’n hele leven sporadisch vrijwel niet gebeurd, dat zegt iets over de medemens, ook wel iets over mij natuurlijk, maar de medemens mist iets, als jij mij nooit ontmoet dan kan ik in het luchtledige alles gaan uitvreten, waarom zou ik dan nog steeds voor het “goede” blijven kiezen?!, (sociaal!) isolement is een wrede rare omstandigheid, in de historie zijn bepaalde groepen wel vaker vogelvrij verklaard, dat is een net woord maar het is wreder dan een gewone gevangenis, de mensen die vroeger zijn buitengesloten op een domme manier veroorzaken achter de schermen de problemen van vandaag, de olieramp is volgens mij veroorzaakt door een tak van de nazaten van de vogelvrijen uit het nabije en ook verdere verre verleden..

   ….() ..(huh?!)..ik heb continu tijdelijke eindconclusies die nooit eindconclusies kunnen blijven, dit was erg lastig want op de universiteit was alleen een langgerekt vooronderzoek niet genoeg, dit heeft het heel moeilijk voor me gemaakt want ik kan niet afronden, alles is voor mij prematuur vooronderzoek al duurt het 10 jaar dan is het voor mij nog te vroeg voor voorbarige eindconclusies, dat komt omdat ik onderweg eindeloos veel factoren tegen kom die ieder hun eigen kant op kunnen, elk levend systeem is oneindig complex, alleen in een laboratorium kun je een kunstmatige setting creëren door een tiental factoren te isoleren, dat is vaak heel erg gekunsteld en dus theoretisch, als je nagaat dat een mens een Universum an sich op zich is, en nog wel meer, je kan een mens dus nooit als een object benaderen, nou gebeurt dat wel aan de lopende band en ik kom dan uit op de instigators, de motivators de belanghebbenden die dit pushen, zorgverzekeraars willen macht, controle, geld en afgeschermde budgetten, van de zorgverzekeraar zit je meteen bij de banken, en over de banken is op internet veel zeer verontrustend nieuws te vinden, het wezen van een centrale bank is een monstrum, een centrale bank blijkt helemaal geen neutrale vaderlijke onafhankelijk goed bedoelende democatisch onafhankelijke partij te zijn, zoals ze zich wel verraderlijk geniepig presenteren, maar privaat, volledig Geïsoleerd, in beginsel kwaadaardig op winst gericht, gebruik makend van piramide spel modellen, deftige witte boorden oplichting van de hoogste plank, de simpele zielen een rad van geleend fortuin voor ogen houden en zeggen dat schuld geld is, daar dan ook nog schaamteloos rente over durven vragen, en er zelf dan beter van worden ten koste van alles wat leeft en prachtig is van nature, alle moet kapot als het maar winst oplevert voor de eigenaren van de bank,

   wees gerust ik ga hier geen specifieke bevolkingsgroep de schuld van geven, dat is helemaal niet nodig en niet terecht, toch moet er iets bespreekbaar zijn, wat ik wel interessant vind is dat er achter de zogenaamde ‘schuldigen’ weer een ander groepje ‘schuldigen’ de boel aanstuurt en daar achter zit weer een machtiger groepje onzichtbare ‘schuldigen’, ga zo door en waar kom je dan uiteindelijk in godsnaam uit?!

   ik probeer voor mezelf een idee te vormen waar je dan uiteindelijk uitkomt en inderdaad voorbij de tweede en derde groep ‘schuldigen’ zit je al ruim “OFF PLANET”, gelukkig word je dan bijvoorbaat gegarandeerd voor straalgek uitgemaakt, nou dat is nog niet zo erg, wat veel belangrijker is dat je dan gelukkig ook ver voorbij een klassieke groep zondebokjes bent, die mensen waar je helemaal niets over mag zeggen, die zichzelf puntje puntje noemen en het vaak helemaal niet zijn, maar we zijn elkaar niet voor niets tegengekomen Trijnnie, en ja ik heb wel wat met je, dat voel ik gewoon, en ik zie ook met pijn in m’n ogen waar jouw talent en inclinatie en een soort van geniale extremisme naar toe kan leiden, je kan binnen de kortste keren “GELIJK” krijgen, ergens kan ik dat ik ook, dat weet ik gewoon van binnen, niemand kan zo snel ‘GELIJK’ krijgen als ‘WIJ’, dat zit in ons, dat ik er dan vervolgens ook meteen DOODONGELUKKIG onder ben, onder dat gelijk hebben en krijgen en houden dat heb ik vroeger altijd moeten verbergen, zo werkte dat, totdat ik sinds een tijdje er achter ben gekomen dat ander soortige mensen vaak een neus kunnen hebben voor als je iets te verbergen hebt, dus dat het maar gedeeltelijk succesvol zal zijn om je eigen ONgelukkigheid door je briljante GELIJKHEID te verbergen, nu ben ik er achter dat ik het gewoon moet zeggen als ik me niet happy voel, als ik dreig een moment GELIJK te krijgen, ik wil net als gewone mensen een ‘klungelig’ leven kunnen leiden vol onlogische inefficiënte activiteiten die mij wel plezier geven, maar het zit er bij ‘ons’ al zo ingebakken dat wij echt moeite moeten doen om gewone klungeligheden te doen, en omdat zelfs klungeligheid Ons moeite kost kunnen we er dan nog niet eens gemakkelijk van genieten…

   hoe kan ‘ons’ soort mensen ooit gelukkig worden Trijnnie?!

   hoe was het ook al weer met dat oog van de naald en een kameel, die kameel komt nog gemakkelijker door het oog van de naald dan dat types zoals ‘wij’ gelukkig kunnen worden, in de Bijbel staat geloof ik dat dat ‘rijke’ mensen zijn, je zou denken veel geld misschien, toch is het niet alleen geld wat ons ongelukkig blijft maken, het is dieper, we zijn op een bepaalde manier te slim om gewoon mens te kunnen zijn, in onze beleving zijn dat snel onnozele knurftjes, toch zijn we stiekum stinkend jaloers, werken voor je ‘succes’ is 1 ding maar wat als je vanwege een bepaalde aangeboren ‘slimheid’ niet anders kunt dan voortdurend ‘succesvol’ te zijn, ons ‘soort’ weet het nog klaar te spelen om klagend in de goot het zo te spelen dat we daar ook nog ‘succes’ krijgen,

   is dat het geheim?!, misschien wel de Sleutel van Salomo?

   Ergens weten ‘we’ dat ‘we’ het altijd overal zullen redden, toch is er kennelijk een soort onzichtbare voordurende dreiging, de dreiging dat we ontmaskert worden? dat we gewend zijn om te spelen dat we zielig en succesvol tegelijk kunnen zijn, dat we een soort slachtoffer zijn met winst omdat we briljante toreadors zijn die de ‘gewone sukkelige mensjes, waar we overigens regelmatig heimelijk stront jaloers op zijn’; voortdurend als een tweede natuur om de tuin heen leiden,

   en daarmee leiden we onszelf voortdurend om onze eigen gelukstuin?! de Tuin van E-din, Eden, daar waar het allemaal in de kern om draaide daar waar het allemaal begon dat zijn we al lang voorbij en bijna volledig kwijt, hebben wij ooit het lef om ons kwetsbaar op te stellen naar mensen met nog wel een hart,

   een begrip wat je ons soort angstvallig zult zien blijven mijden, we durven het woord niet eens uit te spreken want bang dat we het misschien wel begrijpen wat er met dat woord bedoeld wordt?! (wordt vervolgd, vast wel een keertje…) ooh die d’s en t’s, dat blijft zo lastig vind ik…

   Arabic traditional music very soothing
   http://www.youtube.com/watch?v=mvZLlJpyDyc

  16. opzettelijk klungelige muziek (schijnbaar moeiteloos), vandaar vrolijk maar toch heel heimelijk droevig tegelijkertijd; Briljant!!

   Budapest Klezmer band – yidl mit´n fidl

   http://www.youtube.com/watch?v=JxtPNEuPOwY

   hoor je duidelijk aan het eind ook Russische ritmes & klanken?!

  17. in het verlengde van de teneur tenor klagerige jengelende maar ook vrolijk door duwende klarinet van mijn betoog deze recente reactie van “erik51”, kom ik net tegen, echt heftug… voor mij is dat dan geen at random toeval, ik heb niet hoeven zoeken naar deze reactie, na net m’n stukkie hier geschreven te hebben is dit het eerste wat ik ‘at random’ aanklik, synchroniciteit in actie;

   Quote:

   @19 ‘dat noemen ze nu een democratie’

   Het feit dat ze ondanks het NEE van Nederland de EU-grondwet toch hebben doorgedrukt: ‘dat noemen ze nu een democratie’.

   Het feit dat we een ongekozen EU-dictator hebben: ‘dat noemen ze nu een democratie’.

   Het feit dat de EU-commissie en de EU-raad volledig buiten de democratie om opereert: ‘dat noemen ze nu een democratie.’

   Het feit dat het EU-parlement allen adviesrecht heeft en verder niets in te brengen: ‘dat noemen ze nu een democratie.’

   Het feit dat het parlement hier alleen nog vergadert over het behoud van het kruis op de mijter van Sinterklaas als christelijk erfgoed: ‘dat noemen ze nu een democratie.’

   Het feit dat ze per 21 september 2009 het persoonsbewijs uit 1941 met database opnieuw hebben ingevoerd: ‘dat noemen ze nu een democratie’.

   Het feit dat de door ons betaalde nutsvoorzieningen zijn verpatst: ‘dat noemen ze nu een democratie’.

   Het feit dat onze pensioenvoorzieningen ongevraagd zijn vergokt: ‘dat noemen ze nu een democratie’.

   Het feit dat Bos van jouw geld Sinterklaas heeft gespeeld voor de banken die vervolgens de overheid weer opschepen met dure leningen (=staatsschuld): ‘dat noemen ze nu een democratie’.

   Het feit dat banken als de BIS volledig buiten elke controle van de overheid staan: ‘dat noemen ze nu een democratie.’

   Het feit dat Beatrix en consorten weer hebben zitten samenspannen voor eigen gewin op Bilderberg: ‘dat noemen ze nu een democratie’.

   Zal ik nog even doorgaan. Beste man, jij hebt helemaal NIKS, NOPPES, NUL in te brengen!!!

   http://www.nujij.nl/totaalafbraak-van-vrijheid-en-privacy-onder.8982252.lynkx

  18. mooi maar er mist nog iets en dat weet je zelf ook, iets van jezelf er aan koppelen à lá ontroerend mooi authentiek ‘kamps´ vrouwtje Sonja Bakker; ik bedoel koppel je bijna te perfecte product aan iets van jezelf op een ontwapende directe kwetsbare manier; die combinatie geeft gegarandeerd ronkende aandacht en ‘succes´, vooral doorgaan en zie jezelf als het begin en het einde, zie jezelf als product en als het onbenaderbare oneindig creatieve en mocht je jezelf niet kunnen vinden en daarom dit te perfecte photo product nodig hebt dan zet je ‘nietsheid’ in het zonnetje met of zonder diepe deco of kleding advies van Mark de Boer of in ieder geval put yourself on the line van het risico maak van je creaties de bijzaak die je presenteert als hoofdzaak maar het toch niet zo bedoelt…je camera oog voor lijnen contrasten diepte en kleuren is duidelijk, sorry maar er horen gewoon bikiní’s bij en bier en alles wat God verboden heeft; je komt er niet omheen; je kunt niet op een veilige manier kunstenaar zijn, je moet haast alles zijn, zakelijk onnavolgbaar, fout en goed tegelijk, gearrangeerd arrogant onzeker intuïtief berekenend, go for it maar wees voorzichtig en slordig tegelijkertijd… groetjes van mij… “vooral doorgaan” zolang je te veel succes wil krijg je het bijna nooit maar jij krijgt het wel, dat weet ik gewoon, vroeger of wat later…nooit meer om goedkeuring vragen is nergens voor nodig; natuurlijk is het goed want jij hebt het gemaakt, en zo is het…

   http://www.nujij.nl/!-poorten-van-de-hel.8983956.lynkx

  19. Onnavolgbaar Harmonisch en DisHarmonisch tegelijkertijd, voor mij de hemel op aarde, bijna dan, wat een schoonheid, verschillende melodieën tegen elkaar in spelen, off-tone er net naast zitten en toch niet vals maar zuiverder dan gewoon zuiver, gedeeltelijk gebroken overslaande stem maar toch euforisch uitgelaten opzwepend en tegelijk melancholisch drukkend spookachtig huilend en lachend, wat kan het leven toch mooi zijn als de beschadigde en de bijna te perfecte perfectie synergistisch altruïstisch naadloos als gemengde waterverf in elkaar versmeltend als zijnde schijnbaar onverenigbaar maar toch bewezen 1 orkestraal opstijgend naar de mooiste boventonen ooit gehoord..

   Band of Horses – Is There A Ghost LIVE

   http://www.youtube.com/watch?v=So–XcfNPgo

  20. Jemug ik wist helemaal niet dat het volgende absolute pareltje ook van diezelfde Band is!!! beetje naargeestige titel maar laten we het het punt vlak voor een beslissende tranformatie stap noemen in dit leven graag

   Band Of Horses – The Funeral

   http://www.youtube.com/watch?v=ibE7IqEjni4

  21. de kilheid van de logische vraag naar efficiëntie en discreetheid en concreetheid (beton) en stylering en presentatie volgens de geldende vaak ongeschreven (corporatieve) regels is een selectie procedure an sich, volgens mij gaat er op die manier veel verloren aan onaangepast talent, ik heb bijvoorbeeld behoorlijk wat statistiek aan de universiteit ´moeten’ volgen maar dat alles is mij nog steeds een raadsel, wat voor mij heel verhelderend en zelfs geruststellend is dat ik nu kan zien dat ik heus wel wat basisbegrippen heb opgenomen, op mijn manier, ik twijfelde vaak of ik niet veel gewoon gemist had, maar nee, het is meer dat veel van de sleutelbegrippen voor mij kennelijk geen zwaar soortelijk moleculair gewicht hebben, je kan mij met een normaal-curve om de oren slaan, maar het eerste wat ik zie bij bijvoorbeeld een ‘at random’ hand picked gekozen ´sample’ uit bijvoorbeeld een bergje dennennaalden, het eerste wat ik dan verwacht is dat JUIST mijn bergje dennennaalden helemaal niet qua verschillende lengtes inpasbaar zijn in een heilig verklaarde zogenaamde ‘normaalcurve’,

   Mooi barok gezegd HyperAlert.

   Ik heb veel problemen met een ander soort kilheid. Daar ga ik je nu even iets over vertellen als je het niet erg vindt, aan de hand van het onderzoek van o.a. Yamamoto.

   Macrofagen vervullen een belangrijke rol in ons lichaam en het lijkt er op dat ze veelbelovend zijn m.b.t. kanker. Daarom wordt er niet alleen door Yamamoto, maar ook door veel anderen, onderzoek gedaan naar de rol en functies van macrofagen, in de hoop een goed medicijn te kunnen vinden.

   Uit het onderzoek van Yamamoto valt wel iets af te leiden, maar absoluut nog niet of GC-MAF hét wondermiddel is tegen kanker. Zover zijn we nog lang niet, we weten het nog niet, er zijn aanwijzingen, maar er zijn ook situaties waarin het helemaal niet werkt of juist een contra-productief effect heeft.

   Er zijn mensen die zich daar helemaal niet aan storen en in alle kilheid tegen zeer hoge bedragen (meer dan 1000 euro per gram is geen uitzondering) clandestien CG-MAF aanbieden – tenminste, ze zeggen dat het GC-MAF.

   Daarbij wordt verteld dat dít hét wondermiddel tegen kanker is, met een succespercentage van 100% (hetgeen uit het onderzoek van Yamamoto volstrekt niet kan worden afgeleid) en dat het middel daarom door Big Pharma onderdrukt wordt omdat het hun handel overbodig zou maken. Het bekende verhaal dus.

   De patiënt kan niet controleren of het echt GC-MAF is, men steekt zich hiervoor in de schulden, mensen spenderen al hun spaargeld er aan, hun pensioen, laten hun nabestaande berooid achter, voor een middel waarvan nog helemaal niet bekend óf het eigenlijk wel werkt, maar waarvan vrijwel zeker is dat het op de manier zoals het door het kwakgilde wordt aangeboden, niet werkt.

   Mensen die dit doen, zijn kille handelaren die inspringen op de angst en wanhoop van kankerpatiënten. Ze hebben niets op met de ellende van die mensen, ze zien gewoon een gat in de markt.

   Ik vind dat de regelgeving voor het toepassen van nog experimentele middelen in de laatste onderzoeksfase versoepeld moet worden.

   Die regelgeving is nu vrijwel helemaal dichtgetimmerd met patiënt-veiligheidsregels, maar je kunt je afvragen hoe relevant die zijn voor mensen wier enige vooruitzicht is dat ze binnen afzienbare tijd zullen sterven aan hun ziekte.

   Maar dan krijgen mensen deze middelen in een beschermde setting, onder toezicht en zorg van artsen en verplegend personeel, zonder kosten voor de patiënt en ze niet overgeleverd aan kille oplichters die als enig doel hebben zoveel mogelijk geld uit de zieke en zijn familie te persen.

   We zullen et daar dan wel allemaal over eens moeten zijn, want versoepeling van de betreffende regelgeving brengt ook risico’s met zich mee en teleurstellingen, omdat niet alle nieuwe behandelwijzen de laatste test met succes doorstaan: een aantal valt in het laatste stadium toch nog af vanwege te zware bijwerkingen of te weinig effect.

  22. Grappig dat sommige mensen (zonder het boek te lezen of mijn radio uitzending met Ty Bollinger – over de waarheid over kanker en vele natuurlijke oplossingen – af te wachten) al direct weten dat een kanker onderzoeker en auteur een kwakzalver is. Iets roepen werkt soms. Dan ’twitter’ ik ook maar alvast iets:

   Net zoals de ‘effectiviteit’ van bijvoorbeeld griepvaccinaties bewezen maximaal 30 procent is (als er goed ‘gegokt’ is op de juiste griepvariant voor het volgende seizoen tenminste, anders bijna nul procent..), zijn er ook maar 30 procent dokters en ziekenhuispersoneel die dezelfde vaccinaties zelf zouden nemen…

   Interessant wat onderzoek hierover zegt over bijvoorbeeld chemotherapie bij kanker , in relatie tot de vraag of de artsen dit zelf zouden ondergaan…zelfde verhaal:

   ” The sad fact is that chemotherapy is not only legal, but it is readily accepted by most oncologists as one of the best treatments for cancer. At least that’s what the typical oncologist tells the cancer patient….

   …but in 1986, McGill Cancer Center in Montreal, one of the largest and most esteemed cancer treatment centers in the world, surveyed 64 oncologists to see how they would personally respond to a diagnosis of cancer. The results will blow your mind. Are you sitting down? Of the 64 oncologists surveyed, 58 said that…
   “ALL chemotherapy programs were unacceptable to them and their family members due to the fact that the drugs don’t work and are toxic!”

   That means that 91% of the oncologists surveyed would not submit themselves to the same protocols that they prescribe to their patients! Is it just me, or does this seem hypocritical to you? I believe that this is not only hypocritical, but it borders on being criminal! They know that chemo will kill more patients than it will help, but they continue to tell their patients that it is their “best treatment option.” What a damnable lie!”

   Tot zondag dan maar? 20-22 uur, live op Gezond en Wel, zie argusoogradio.org en klik op weekoverzicht.

  23. @ John Consemulder,

   Je citeert met instemming het onderstaande:

   (…) That means that 91% of the oncologists surveyed would not submit themselves to the same protocols that they prescribe to their patients! Is it just me, or does this seem hypocritical to you? I believe that this is not only hypocritical, but it borders on being criminal! They know that chemo will kill more patients than it will help, but they continue to tell their patients that it is their “best treatment option.” What a damnable lie!”

   Wellicht moet je dan toch even dit lezen: http://anaximperator.wordpress.com/2010/05/06/do-75-of-doctors-refuse-chemotherapy-on-themselves/

  24. Hyper Alert, ik wil je danken voor je prachtige beschouwing van 02:27 hierboven. Wauw, je zou zomaar een vriend van me kunnen worden 😉

  25. @ Trijntje: Ik ‘moet’ natuurlijk niets, maar gelukkig spreek je over ‘wellicht’…Misschien ‘moet’ jij eerst het boek lezen en de radiouitzending grondig en zonder vooroordelen tot je nemen? Of niet, als de overige lezers dit maar doen.

   Zou ‘wellicht’ veel belangrijke informatie kunnen bevatten, en daar gaat het om bij een interessant radio programma over Gezonddheid en ware Immuniteit, toch? Wellicht? Het boek wordt door sommigen als ’the bible on cancer research’ genoemd, zou mogelijk interessant zijn voor iedereen hier, toch? Wellicht?

  26. @ Trijntje:

   ps: In the “other” category, which included a mix of radiation oncologists and other types of physicians, 33% said that they would take chemotherapy.

   Wow, wat een score…En die verdubbeling waar je naar verwijst. Ok die begrijp ik niet..Alle ziekhuispersoneel, oncologen en artsen ‘weten toch dat chemo de oplossing is voor kanker’? Dan verwacht je toch een score van 100 procent?!

   Anyway, het boek staat vol zinnige informatie en feiten en bergen bewijs mbt kanker en echte oplossingen. Niet geheel onbelangrijk dus, dank je voor de aandacht die je hiervoor biedt…www.cancertruth.net als je zelf wat wilt uitzoeken en aanstaande zondagavond heb ik deze auteur op bezoek, luister live mee op argusoogradio.org van 20-22 uur, deze zondag 20 juni. Kunnen we daarna weer verder in discussie (of 2 weken erna in discussie over chemtrails, het onderwerp van deze topic hier)
   😉

  27. @ John Consemulder,

   @ Trijntje:
   ps: In the “other” category, which included a mix of radiation oncologists and other types of physicians, 33% said that they would take chemotherapy.
   Wow, wat een score…En die verdubbeling waar je naar verwijst. Ok die begrijp ik niet..Alle ziekhuispersoneel, oncologen en artsen ‘weten toch dat chemo de oplossing is voor kanker’? Dan verwacht je toch een score van 100 procent?!

   Die verdubbeling blijkt heel duidelijk uit de cijfers, gewoon een kwestie van even zorgvuldig lezen.

   Jij verkeert overigens blijkbaar in de veronderstelling dat chemo “de oplossing voor kanker” is. Dan ben je vrees ik een van de weinigen en dan verbaast het me ook niet dat je valt voor iemand als Ty Bollinger.

   Voor alle vaste kankers (d.w.z. geen kankers van het bloed) is chirurgische verwijdering van de tumor de primaire en zeer effectieve behandeling. Bij deze vormen van kanker wordt chemo uitsluitend ingezet als adjuvante behandeling, in specifieke situaties, echter lang niet altijd. Ook kan chemo worden ingezet, in geval van uitgezaaide kanker, als levensverlengend middel.

   Bij kankers van het bloed is chemotherapie de primaire behandeling. Deze vormen van kanker reageren vaak zeer goed op chemotherapie, zoals blijkt uit de 10-jaars overlevingscijfers.

   Nog even over de enquete die je met zoveel instemming citeert:

   …but in 1986, McGill Cancer Center in Montreal, one of the largest and most esteemed cancer treatment centers in the world, surveyed 64 oncologists to see how they would personally respond to a diagnosis of cancer. The results will blow your mind. Are you sitting down? Of the 64 oncologists surveyed, 58 said that…
 “ALL chemotherapy programs were unacceptable to them and their family members due to the fact that the drugs don’t work and are toxic!”
   That means that 91% of the oncologists surveyed would not submit themselves to the same protocols that they prescribe to their patients! Is it just me, or does this seem hypocritical to you? I believe that this is not only hypocritical, but it borders on being criminal! They know that chemo will kill more patients than it will help, but they continue to tell their patients that it is their “best treatment option.” What a damnable lie!”

   Daar klopt toch een aantal dingen niet.

   Ten eerste had het onderzoek geen betrekking op ALLE vormen van chemo, zoals de schrijver suggereert, maar uitsluitend op in de inzet van cisplatin (toen net op de markt) als middel voor één specifieke vorm van longkanker, te weten niet kleincellig longcarcinoom met uitzaaiingen in lever en botten – ongeneselijke ongeneselijke longkanker dus.

   Het middel had toen nog zeer zware bijwerkingen. Inmiddels zijn die een stuk minder en cisplatin wordt tegenwoordig ook heel anders ingezet.

   Aan de deelnemers aan de conferentie in 1985 werd gevraagd werd of men, als men zelf zou lijden aan een dergelijk ongeneselijk niet kleincellig longcarcinoom, cisplatin zou nemen als levensverlengend middel.

   Het percentage van artsen en oncologisch verplegen personeel dat in deze omstandigheden in 1985 geen cisplatin zou nemen, was geen 91 % maar 70%.

   Dezelfde vraag werd in maart 1997 nogmaals voorgelegd aan een vergelijkbare groep medisch personeel:

   “You are a 60-year-old oncologist with non-small-cell lung cancer, one liver metastasis, and bone metastases. Your performance status is 1. Would you take chemotherapy? Yes or no?”

   Het grootste deel van de ondervraagden was oncoloog; van deze groep zei bijna 65% dat zij in een dergelijke situtatie chemotherapie zouden nemen, evenals 67% van het oncologisch verplegend personeel.

   Twee mensen uit niet-medische beroepsgroepen antwoordde nee.

   Van de groep met andere medische beroepen (radiologen, “gewone” dokters, dus geen oncologen of anderszins specialisten) zei 33% dat zij in een situatie van ongeneselijke niet kleincellige longkanker chemo zouden nemen als levensverlengend middel.

   The overall results of the 1997 follow-up survey show that 64.5% would now take chemotherapy – which is almost a doubling from 34% to 64.5% of those now willing to have chemotherapy plus radiotherapy, and a quadrupling from 17% to 64.5% of those who would take chemotherapy alone.

   Het is allemaal na te lezen in het onderzoeksverslag:
   http://www.cancernetwork.com/display/article/10165/66128?verify=0

   Juist bij de groep mensen die precies weten wat chemo doet, namelijk de oncologen en de oncologisch verpleegsters/verplegers, zouden de meesten in dergelijke omstandigheden chemotherapie nemen.

   Ik sluit niet uit dat de verdraaide en onvolledige “informatie” die jij citeert, enkel en alleen bedoeld is om mensen dusdanig de stuipen op het lijf te jagen voor reguliere kankerbehandelingen dat zij ontvankelijk te worden voor de onwerkzame en gevaarlijke kwakzalverij van de schrijvers. Dat dit mensen het leven kan kosten zal ze blijkbaar worst wezen.

  28. @ Treintje: Wat was een van de drogreden propaganda technieken ook alweer die sommigen blijkbaar uit hun hoofd kennen? O ja; afleiding (van hetgeen het om gaat)!

   Duidelijk toch als zoveel oncologen, artsen en verpleegkundig personeel niet voor chemo kiezen dat het blijkbaar niet zo effectief is, maar ondertussen schrijft men het wel voor in dezelfde professie. Als iets hypocriet is moet je natuurlijk niet over iets anders beginnen, dat valt namelijk op.

   Maar gelukkig gaan we in de radio uitzending met name ook de oplossingen (die er dus blijkbaar zijn) bespreken, niet alleen het verder vergiftigen. En lekker in de zon vandaag, vitamine D aanmaken, sowieso goed voor het immuunsysteem. De enige ware immuniteit (en preventie) blijft gezondheid natuurlijk.

  29. @ Paul: Tja, je zou bijna overwegen te gaan denken dat kanker (wat 100 jaar gelden niet echt veel voorkwam, en nu een op 3 , richting een op 2) iets te maken heeft met schadelijke e-nummers in voedsel, toxische stoffen in vaccins, ongewenste straling, landbouw gif en pesticiden en ander gif dat in ons (extern en intern) milieu ‘gedumpt wordt.

   Je zou bijna kunnen gaan suggereren dat deze chronische verzuring en vergiftiging effecten heeft op ons lichaam en gezondheid. Je zou ook bijna gaan vermoeden dat daarom ontgifting (en vooral het opbouwen van ware immuniteit) iets is waar we zelf verantwoordelijkheid voor kunnne gaan nemen. Als we willen natuurlijk en die keuze willen nemen uiteraard. Bijna…

  30. Even over de schouder van John een doel puntje maken in het doel van Trijntje, thanks John voor de aanloop…

   Paul, wat is nu precies je punt?

  31. Daarom John dat we hier in Nederland ons moet gaan storten op wat retro engenering omdat in het buitenland al vaak veel verder is met bepaalde behandel methodes dan Hiero, ze lopen op een of andere manier achter met oude kennis.

   Als ik ze zie aankomen met gegevens en leads, dan verwonder ik me steeds dat het vaak heel oude data kennis is, die reeds inmiddels allang gepachted is en geperfektioneerd naar een veel beter inkleuringsmethode dan de huidige Reguliere UvA en AMC studentjes en hun wblogjes.

   We kunnen het steeds wel gaan uitleggen maar zo te zien schiet dat kwartje niet bij dit soort mensen los, ze komen alleen maar hier in dualiteit terecht waar ze verder in gevangen blijven zitten, misschien maar een quantum leap doen met ze.

  32. Trijn toch, heb je vandaag je puntenslijper weer niet bij je ?

   Tis elke keer weer dat je met dit soort stellingen langs komt wippen, doe zelf eens wat fieldresearch en maak ook eens een doelpunt op het WTK WK.

  33. @John Consemulder,

   De onwerkzame en gevaarlijke kwakzalverij van mensen als Ty Bollinger.

   Blijkbaar is alles toegestaan om mensen van de reguliere geneeskunde weg te houden, zelfs keihard liegen tegen kankerpatiënten. Hoe diep kan een mens zinken. Meneer Bollinger zou door de grond moeten zakken van schaamte.

  34. Trijn wie zit nou zelf hier keihard te liegen over de reguliere behandel praktijken die zo geod zijn als euh, dat is nog veel erger dat wat jij hier opsomt.

   Dagelijks staan in alle kranten dat er heel veel dingen fout gaan in deze reguliere geneeskunde en dan ga jij als de nieuwe messiah het woord verkondigen dat het juist andersom is?!

   Hoeveel mensen wil je nou tegen je hebben die het niet met je eens zijn? 2-3 miljoen ?

  35. Nou Paul,

   De gemiddelde 10-jaarsoverleving van kanker met reguliere behandelingen bedraagt op het ogenblik zo’n 60%.

   Geef jij nu dan maar eens de – controleerbare! – cijfers van de resultaten van alternatieve kankerbehandelingen.

  36. Google eens dan vind je het zo, maar is blijkbaar toch te moeilijk voor je om zelf iets te ondernemen, maar is droevig dat je zulke dingen zelf niet kunt vinden.

   Dacht dat jij zo’n hoge opleiding in je zak had zitten, tis droevig dat je mensen zo voor je karretje aan het spelen bent, of ben je Gait die onder een andere naam zijn spelletjes weer speelt !?

   Zijn elke keer namelijk de zelfde suggestieve vraagstellingen zoals Gait dat ook al de hele tijd deed!

  37. Nee, ik kan het inderdaad niet vinden.

   Dus waarom geef jij gewoon die cijfers dan niet even, als het zo makkelijk te vinden is?

  38. Ik vroeg gewoon om controleerbare/officiële cijfers.

   Jammer dat je die niet wilt geven, als ze er wel zijn.

  39. Omdat je Gait ben en niet niet eerlijk, daarom geen eerlijke antwoorden meer vandaag.

   Geloof je het zelf?

   Volgens mij is het gewoon omdat je bluft en het antwoord helemaal niet hebt.

  40. Bluf niet, tis de realiteit, wens niet voor een onbegrijpelijk iets te worden uitgemaakt, hahaha je trekt bij mij aan het korste eind.

   Welke Gait vertelt wel de waarheid, jij niet dus ! je bent gewoon ontmaskert…

   En stop eens met zuur doen…

  41. Blufniet, tis de realiteit, wens niet voor een onbegrijpelijk iets te worden uitgemaakt, hahaha je trekt bij mij aan het korste eind.

   Welke Gait vertelt wel de waarheid, jij niet dus ! je bent gewoon ontmaskert…

   Ik maak jou nergens voor uit, jij maakt mij uit voor allerlei.

   Ik ben Gait niet, ik ben niet oneerlijk en ik ben ook niet ontmaskerd.

   Je bluft gewoon, je hebt helemaal geen cijfers anders zou je ze hier maar wat graag laten zien. Uit frustratie ga je dan maar vervelend doen. Erg overtuigend hoor.

  42. Weet je Trijn ieder die goed in Nederlands is zie nu 1 2 3 dat je Gait bent en een spelleltje hier speelt, je ontkenning is precies op de zelfde manier zoals Gait het al zo vaak gedaan heeft en de doorgaande manier van vragen op eisen van een ander.

   We hebben je allang door en al je zogenaamde vriendjes op wtk, je trekt gewoon aan het kortste eind, je verklooit en verpest de hele site voor iederen die wel intresse heeft voor deze site en lol daar ben je dus gewoon op uit.

  43. Toeval?
   Toeval bestaat niet, maar vanochtend dacht ik; `waar is Gait toch`?

  44. Heel goed lianne, doe daar ook maar droppie en reptielo bij en nog een berg van namen van de zelfde itelligentie.

   De grote one men show die ons allemaal op het verkeerde been heeft gezet!

  45. Trijn en wilmamazone staan ook op onze Gaitie zijn blog.
   uuuuuhhhhhh?

  46. Lianne,

   De plaatjes zijn gekoppeld aan het emailadres. Ik kan daarom zo een ander plaatje produceren.

  47. Tuurlijk een complot, de jouwe!

   Heb het bewijs hier echt onder me neus hahahaha, met dank aan Interpol.

   Trijntje gaat dadelijk ontsporen op een doodspoor. (uitgerangeerd)

  48. Grappig dat sommige mensen (zonder het boek te lezen of mijn radio uitzending met Ty Bollinger – over de waarheid over kanker en vele natuurlijke oplossingen – af te wachten) al direct weten dat een kanker onderzoeker en auteur een kwakzalver is.

   @Consemulder

   Je doet net alsof je komende zondag een primeur hebt John, maar het boek van Ty Bollinger is al van 2008 hoor, dus de aanname -vanzelfsprekend zo lijkt het- dat ‘sommige mensen’ niet op de hoogte zouden zijn/kunnen zijn van het gedachtengoed van deze zelfbenoemde onderzoeker is pas grappig.

   Wist je dat Bollinger een/1 van de pakweg 1000 personen is die beweren DE waarheid over kanker te weten en deze stand-alone -meestal 100% zeker- te kunnen genezen? Allen raden zij reguliere behandeling ten stelligste af met alle gevolgen van dien.
   Er bestaat namelijk geen enkele alternatieve therapie die kanker kan genezen, dus is het aantoonbaar kwakzalverij van de bovenste plank.

   Ty Bollinger is geen arts noch een wetenschapper en het spijt me voor hem, maar -al zal hij het wellicht goed bedoelen- hij slaat de plank helemaal mis.

   Als jij aan kankerkwakzalvers een podium wilt bieden, kan je in ieder geval nog op z’n minst 999 radio-uitzendingen daarover verzorgen, dus dat zit wel snor de komende paar jaar.

   De kankerpatiënt als loslopend wild waar met alle mogelijke middelen op geschoten mag worden?!

  49. Wilmamazone = Trijntje = Gait = vallen lekker door de mand.

   Stop maar met jullie verhaaltjes hier, het is geschreven op een en dezelfde niveau van intelligentie, en het feestje is nu wel voorbij!

  50. @Paul:
   Je zegt:
   “..het is geschreven op een en dezelfde niveau van intelligentie,”

   Inderdaad. Hun reacties zijn een teken van intelligentie. Het fijne daarvan is, dat ze het bij argumenten kunnen houden.
   Sommige mensen hebben geen argumenten. Die kunnen alleen schelden en boos worden.

  51. Zolang jij maar ook niet tot die ene groep behoort brt, heb geen zin om van de midden stip af te komen voor een aftrappertje.

   Vanwege apartheids perikelen van de Fifa had ik je anders ook wel een biertje aangeboden.

  52. @Paul
   Ik probeer je te begrijpen. Maar het lukt niet helemaal. Misschien kan je mij erbij helpen.

   “Zolang jij maar ook niet tot die ene groep behoort brt”
   Welke groep?

   “heb geen zin om van de midden stip af te komen”
   Ten opzichte van wat sta je op de middenstip? (Ik neem aan niet letterlijk).

   “voor een aftrappertje.”
   Ik neem aan dat je dat ook metaforisch bedoelt. Ik snap de metafoor alleen niet.

   “Vanwege apartheids perikelen van de Fifa had ik je anders ook wel een biertje aangeboden.”
   Dus doordat er zich apartheidsperikelen bij de Fifa afspelen ging je mij een biertje aanbieden? Huh?

  53. brt

   Doe jij ook al mee in het rijtje van Gait, trijntje, wilmamazone en al die andere met de manier hoe je je vraagstelling op stelt.

   Mensen die zulke fun vragen gaan stellen neem ik niet als volwassen en serieus.

  54. “Doe jij ook al mee in het rijtje van Gait, trijntje, wilmamazone en al die andere met de manier hoe je je vraagstelling op stelt.”

   Bedankt voor het compliment!
   Maar ik probeerde je gewoon te begrijpen. Daarom stelde ik je vragen. Heb je daar moeite mee?

  55. Ja dus, mooi, van nu af aan ben je ook aan het lijstje toe gevoegd, nog iets aan te merken of toe te voegen of een ander argument ?

  56. Paul, jij bent een van de mensen die het meest op mensen reageert. Verwacht je dan niet dat mensen af en toe eens vragen wat je nou eigenlijk bedoelt?
   Daar is toch niets verkeerds aan?

  57. @Paul:
   Jammer dat je nooit antwoord geeft Paul. Ik wil je graag begrijpen maar je geeft me geen kans. Blijkbaar vind je het leuker om te proberen mensen te beledigen.

  58. Tis goed zal ook ff beledigend tegen je zijn:

   – door grof taal gebruikt inhoud verwijdert –

   Hoop dat ie zit !

  59. Grof taalgebruik? Ik stelde je alleen vragen. Daar zat geen grof woord tussen.
   Of je moet vragen per definitie grof vinden. Dat zou wel een hoop verklaren.
   Begrijp ik je nu wel dan?

  60. Heeft Guido zijn admin-rechten overgedragen aan Paul ?
   Slechte zet.
   Alle negatieve reacties zijn ook hits op deze site Paul, zonder discussies gaan de bezoekersaantallen drastisch naar beneden (vergelijk de homeopathiedraadjes met de groene energiedraadjes).
   Het lijkt wel alsof Paul niet snapt hoe internetmarketing werkt.

  61. @ brt

   Had het alleen over grove mosterd en tja dat kan verkeerd vallen.

   @ Henk

   Welnee zou ik niet willen, hoef niet nog wat sites erbij te hebben, heb er al genoeg die meer aktiever zijn dan die van Guido, internet marketing ? over computers hoef je me niks uit te leggen, wat ik er over weet kan jij toch niet volgen, laat staan dat je misschien ooit in de buurt er mee komt.

  62. @Paul:
   Mosterd? Zei ik daar iets over?
   Goed te weten dat je ook qua internet volkomen boven Henk staat. (?)

  63. Interessant wat onderzoek hierover zegt over bijvoorbeeld chemotherapie bij kanker , in relatie tot de vraag of de artsen dit zelf zouden ondergaan…zelfde verhaal:

   Inderdaad interessant wat de wetenschap hierover zegt Consemulder, heb ik je al eens eerder op gewezen, maar dan doe je net of je neus bloedt, dus ik probeer het gewoon nog een keer:
   http://cryptocheilus.wordpress.com/2010/06/20/weigeren-artsen-zelf-chemotherapie/

   Het – onjuiste – citaat in je comment over 91% van de artsen die zelf nooit chemo zouden nemen, komt van deze site als ik het goed heb: http://www.cancertruth.info/

   Oogt allemaal zeer betrouwbaar moet ik zeggen, en helemaal niet commercieel.

   Daar staat ook de grove leugen dat 97% van de kankerpatiënten overlijdt door chemtherapie.

  64. @ Wilmamazone,

   Je doet net alsof je komende zondag een primeur hebt John, maar het boek van Ty Bollinger is al van 2008 hoor, dus de aanname -vanzelfsprekend zo lijkt het- dat ’sommige mensen’ niet op de hoogte zouden zijn/kunnen zijn van het gedachtengoed van deze zelfbenoemde onderzoeker is pas grappig.

   Het boek van Bollinger mag dan uit 2008 zijn, de meeste praatjes in het boek dateren al uit het jaar Kruik. Vernieuwing of bijstelling van ooit verworven opvattingen is nu eenmaal niet het sterkste punt van de alternatieve sector. Zo beroept men zich ook graag op eeuwenoude inzichten van reeds lang uitgestorven volken. Is handig, kun je ze ook niet vragen of het allemaal wel klopt.

 8. @Hyper Alert,

  Zit net een paar reacties van jou te lezen maareh ik kan alleen maar een bevestigend antwoord geven. Mooi een gelijkgestemde in de zaal,don’t think, let’s go out the box 🙂

 9. Mail die Peter Vereecke gisteren ontving van een boomspecialist, een man uit het veld met een indringende/alarmerende boodschap:

  Wat mij al een tijdje opvalt (lees jaren!) en waar ik mij rekenschap van geef (= nagezocht bewijsmateriaal), zag ik bevestigd in het symposium van vorige zaterdag (tussen het internationaal publiek van Grieken, Nederlanders, Duitsers, Amerikanen,… die zo hoopvol waren dat er een gestructureerde groep dit probleem internationaal durfde aankaarten):

  1, Al de bomen in Vlaanderen, Brussel en Wallonie spreken dezelfde taal, want zij communiceren beter dan alle politci van alle rangen en standen binnen Belgie. Zij betreuren dat het conclaaf genegeerd werd door de Belgische sneeuwmanpolitiek die zeer graag de zwarte piet inzake dit “probleem” doorschuift naar “de wetenschap” of naar gevestigde orden als de NAVO, het FAO, de Wereldbank, UNO, enz.

  2, Bomen tonen hoe wij leven. De grote bomensterfte is reeds ingezet (misschien nog niet zo duidelijk voor iedereen, maar die verandering zal zeer snel komen) en inzake ziekten en plagen toont zich dat al bij diverse kweekdieren (schapen, geiten, varkens, …..).
  En hoe zit het bij de mens ?

  3, Veel mensen zeggen “die boomsterfte is toch geen probleem ? Als die boom dood is, dan zagen wij hem om en planten wij een nieuwe”
  Dan zeg ik (en die periode is al aangebroken) : “Er komt een tijd dat bij nieuwe aanplant van bomen, deze niet meer zullen willen/kunnen groeien of starten.” De demineralisatie en afbraak van het bodemleven door Chemtrails is een aanslag op de kracht en de pracht van Moeder Natuur.

  4, Wij mensen denken en menen dat wij alles kunnen doen groeien en/of stoppen van groeien, wat wij willen. Dat denken is verkeerd en geposeerd op een superpositie van ons verstand tov het leven (en vooral door de wetenschap en in het verleden ingegeven) op deze Aarde. Ik maak mij zorgen over de mensen die straks zullen verkozen worden en met deze manier van denken moeten starten. Mensen zullen dan als bomen zijn in deze “moderne” tijden, maar door denken – en niet-aanvoelen – zullen zij het grote probleem niet vatten.

  5, Wat ik dacht over “defragmentatie” van (hemel)water, heb ik in het symposium bevestigd gekregen. “Water is het bloed van de Aarde” zegt Victor Schauberger en ik vermoed dat de Aarde een gigantische leukemiepatient aan het worden is.

  Wij mensen kunnen storingen wegnemen bij bomen en bossen en dit is de start tot een heropbouw van het immuunsysteem van bomen en bossen (want dat staat meestal op losse schroeven) ongeacht de soort bomen. Anders gezegd: het heeft geen zin om bomen “met problemen” zoals beuk en es en eik en wilde kastanje, te gaan vervangen door boomsoorten “die beter tegen “de opwarming” kunnen” (een concreet geval: het Zonienwoud met beuken dat op sterven na dood is, om te hakken en te vervangen door bijvoorbeeld Carpinus)

  Groeten en dank voor de degelijkheid van het symposium met internationaal karakter. Alle sprekers beseften dat de grote problemen die aankomen niet alleen voor onze kinderen zullen zijn.

  Geert Top
  boomtechnicus

  1. Het plaatsen van dit bericht was eigenlijk wel bedoeld om een discussie op gang te brengen over de gezondheidstoestand van bomen (en eventuele oorzaak van dit fenomeen). Belgisch probleem?

  2. @Ellen

   Voor zover ik het in frankrijk kan beoordelen, speelt dit hier althans
   nog geen rol.
   Er worden hier door mij ook chemtrails gesignaleerd, maar toch in mindere maten als in Nederland en Belgie?
   Dank voor je niet aflatende moeite om info te geven.

 10. “Macrofagen vervullen een belangrijke rol in ons lichaam en het lijkt er op dat ze veelbelovend zijn m.b.t. kanker. Daarom wordt er niet alleen door Yamamoto, maar ook door veel anderen, onderzoek gedaan naar de rol en functies van macrofagen, in de hoop een goed medicijn te kunnen vinden.”

  Ik zag een tijd geleden op teleac een stukje dat ging over macrofagen. Ook over de strijd tussen Pasteur en die andere wetenschapper ( Was dat Beauchamp?) die verguisd werd omdat hij zoveel wist over macrofagen.
  Stel nou dat er ten tijde van Pasteur fundamentele fouten zijn gemaakt door het grote ego van die Pasteur? Stel dat er door hem of onder invloed van hem een verkeede weg is ingeslagen in de geneeskunst? Wie zou er de moed hebben om dat nu aan te kaarten? Je moet van hele goede huize komen denk ik om dat aan te durven. Dan zou wel eens de heel geneeskunst op de schop moeten? Of zie ik dat verkeerd?
  Knappe koppen hier die hier wel een antwoord op hebben?

  Kijk eens hoever we zijn gevorderd? Terug bij af misschien wel? Er zijn mensen die niet meer behandeld kunnen worden met antibiotica? Fraai nietwaar? Hoe gaat de toekomst er uit zien? Nu al mensen die voor de bof zijn gevaccineerd die toch de bof krijgen, zo ook mijn zoon die toch Kinkhoest kreeg terwijl hij wel gevaccineerd was. Een heel goede verklaring had men hoor!! Ja natuurlijk hebben ze hun antwoorden al op de plank liggen!! De keerzijde van vaccineren daar weten we te weinig van. Of mogen we niet weten????????

  1. @ fan: daar heb ik wel eens eerder de aandacht aan besteed, zie o.a. hier:

   http://www.mensenspirit.nl/News.aspx/2009/3/23/Aan-het-licht-brengen-en-onder-ogen-zien-de-verzwegen-kanten-van-HPVvaccinaties

   “Sommige wetenschappers (zoals Dr. Antoine Bechamp, Guenther Enderlein en Dr. Robert Koch) verklaren zelfs dat de ‘germ theory of disease’ onjuist is, waarbij de hele gedachte achter vaccinaties onzin zou zijn! Met andere woorden: als microscopisch kleine bacteriën, virussen en schimmels niet ziekte veroorzaken, waarom er dan tegen vaccineren? Zelfs Louis Pasteur (de grondlegger van de gedachte dat dit wel zo is, een gedachte die met beide handen door de farmaceutische industrie is aangegrepen) gaf aan zijn sterfbed toe, dat de interne omgeving centraal staat bij gezondheid, immuniteit en ziekte!

   Nu is zelfs gebleken dat deze ‘germs’ niet alleen bij ongezonde lichaamscondities ziektes kunnen veroorzaken (een grote schoonmaak, ziekte als alarmerend signaal), maar vooral ook helpen bij de verdere afbraak van zieke cellen en zelfs het immuunsysteem assisteren wanneer de persoon gezond is!”

   (lees ook de rest van het artikel over de beperkte manier waarop vaccins ons immuunsysteem ‘ondersteunt’ (en daarmee eerder infecties die latent en slapende zijn, kan activeren!)

  2. John Trijntje is Gait, heb dodelijk bewijs in handen, je hoeft je zelf niet meer te bewijzen dat je gelijk hebt.

  3. @ John Consemulder

   Zelfs Louis Pasteur (de grondlegger van de gedachte dat dit wel zo is, een gedachte die met beide handen door de farmaceutische industrie is aangegrepen) gaf aan zijn sterfbed toe, dat de interne omgeving centraal staat bij gezondheid, immuniteit en ziekte!

   Weet je dat wel zeker John? Het lijkt er namelijk veel op dat het hier om een broodje-aap-verhaal gaat.

   De schoonzoon van Pasteur, René Vallery-Radot, vertelt namelijk in zijn biografie over zijn schoonvader over dienst sterfbed het volgende:

   Pasteur’s strength diminished day by day, he now could hardly walk. When he was seated in the Park, his grandchildren around him suggested young rose trees climbing around the trunk of a dying oak. The paralysis was increasing, and speech was becoming more and more difficult. The eyes alone remained bright and clear; Pasteur was witnessing the ruin of what in him was perishable.

   How willingly they would have given a moment of their lives to prolong his, those thousands of human beings whose existence had been saved by his methods; sick children, women in lying-in hospitals, patients operated on in surgical wards, victims of rabid dogs saved from hydrophobia, and so many others protected against the infinitesimally small! But, whilst visions of those living beings passed through the minds of his family, it seemed as if Pasteur already saw those dead ones who, like him, had preserved absolute faith in the Future Life.

   The last week in September he was no longer strong enough to leave his bed, his weakness was extreme. On September 27, as he was offered a cup of milk: “I cannot,” he murmured; his eyes looked around him with an unspeakable expression of resignation, love and farewell. His head fell back on the pillows and he slept; but, after this delusive rest, suddenly came the gaspings of agony. For twenty-four hours he remained motionless, his eyes closed, his body almost entirely paralyzed; one of his hands rested in that of Mme. Pasteur, the other held a crucifix.

   This, surrounded by his family and disciples, in this room of almost monastic simplicity, on Saturday, September 28, 1895, at 4:40 in the afternoon, very peacefully, he passed away.

   http://www.ratbags.com/rsoles/comment/pasteur.htm

   Geen woord over Beauchamp.

   Andere betrouwbare bronnen over de laatste woorden van Pasteur zijn mij niet bekend, maar jou dan waarschijnlijk wel. Heb je daar een bron van?

  4. Kan jij ook al teksten laten verdwijnen Paul ?
   ….ben je soms Guido ? 🙂

  5. @Paul, je geeft Gait wat teveel eer. Wat je ook kunt zeggen van Trijntjewinkel, haar (of zijn?) reacties tonen altijd doordachtheid en scherpzinnigheid. Dat kan ik niet zeggen van de reacties van @Gait, ongeacht of je het nu wel of niet met de desbetreffende meningen eens bent.

  6. @ John Consemulder,

   Je zegt:

   “Sommige wetenschappers (zoals Dr. Antoine Bechamp, Guenther Enderlein en Dr. Robert Koch) verklaren zelfs dat de ‘germ theory of disease’ onjuist is, waarbij de hele gedachte achter vaccinaties onzin zou zijn! Met andere woorden: als microscopisch kleine bacteriën, virussen en schimmels niet ziekte veroorzaken, waarom er dan tegen vaccineren? Zelfs Louis Pasteur (de grondlegger van de gedachte dat dit wel zo is, een gedachte die met beide handen door de farmaceutische industrie is aangegrepen) gaf aan zijn sterfbed toe, dat de interne omgeving centraal staat bij gezondheid, immuniteit en ziekte!

   Dat de informatie die je hier geeft over Pasteur, onjuist is, gaf ik al aan in mijn eerdere comment: http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/chemtrail-rapport-we-worden-besproeid/#comment-38646

   Het is echter ook niet juist dat Robert Koch de microbentheorie als oorzaak van ziektes heeft herroepen.

   Wat Koch herroepen heeft is zijn derde postulaat. In dit derde postulaat stelt hij dat elk dier dat vatbaar is voor en besmet is met een pathogene microbe, ziekteverschijnselen vertoont. Koch herriep dit postulaat later toen bleek dat het mogelijk was besmet te zijn met typhus of cholera zonder dat de drager symptomen vertoonde.

   Wat ik mij afvraag John, is waarom je toch steeds weer foutieve informatie verspreidt. Wat is daar de zin van?

  7. @ Kritisch

   Ga me nou niet me te denken geven dat jij ook mee doet in het spelletje van meerdere namen te gelijk.

   Wilmamazone = Trijntje = Gait = Chryptocheilus = nog meer van zo genaamde meerdere personlijkheden, die nu helaas door de mand gaan vallen.

   Wat ze ook schrijven het is gewoon 1 grote one men show waar helaas van jullie goed gelovigen intuinen en je dusdanig voor moet wringen om je gelijk te krijgen.

  8. @Paul

   Je moet eens stoppen met aanvallen!
   Je hebt helemaal niks om te weerleggen.
   En dan zeg je .ik ga sluiten ,of ga naar bed,……..
   En dan ben je nog steeds online.
   Je hebt helemaal niks om Trijn en friends te weerleggen.
   Je bent altijd online op deze site.En je bent er op alle
   topics.Dat betekend,dat je alles geloofd en dat je geen enkele negatieve reactie respecteerd.

   Ik woon sinds 2003 in USA en ben hier happy.Ik volg deze site geregeld(een paar uur per week).Paul is er altijd en elke dag,en heeft de tijd om Trijn,Wilma,Gait,en anderen ,af te zeiken.Doe je nog wat voor de kost,Paul?

   Wilma ,Trijn, Gait,en anderen .

   Ga door./
   Kees

  9. Kees je betoog is ongegrond, je zit er hemelsbreed er mee naast en al woon je op de maan van mij part, je zal toch moeten snappen dat ik zomaar geen 1 mans actie voer tegen zomaar wat mensen.

   Wie is nu aan het zeiken? je loopt grote kans om een stukje censuur van eigen deeg te krijgen, negatief commetaar ? scheer je weg als je daarvoor hier alleen maar komt dan heb je waarschijnlijk iets niet begrepen.
   Dat je me aan haalt dat ik alles geloof scoor je helemaal niet mee , hahaha wat een oordeel en wat een eigenaardige bericht geving doe jij ten toon spreiden.

   Zeker als je nog laat ontvallen hoe ik tegen dingen aan kijk, spreekt boekdelen van ongegronde kennis, je kent me niet eens ouwe schurk!

  10. @Paul

   Het maakt mij verder niks uit,Paul.Je besteedt een behoorlijk aantal uren,om tegenstanders van deze site neer te halen.
   Dat je aangeeft,meerdere mensen van deze site persoonlijk te kennen,zie ik niet als een voordeel.Immers,het is dezelfde club.,
   Ik ga naar bed,en ik wens jou nog vele genoegelijke uren toe de komende nacht.

   PS.Je bent er werkelijk niet af te slaan van deze site,he.
   Slaap je wel eens?

  11. Maar Kees ik zie dat je dezelfde grammatica hanteert als Gait, dus Kees is ook Gait ?!

   Maar goed ik ben Guido’s nieuwe waakhond en jij die zelfde onder een andere naam, een goede hond gaat nooit slapen, als het kan bijt ik zo in je ….

  12. @Paul

   Niets is minder waar.Ik ben Kees en woon in USA.
   Hier is mijn email: kjbronts@imonmail.com

   Maar ik ben het wel met ze eens!
   Jij moet nu ook gaan slapen ,Paul.Hier is het bijna 8 uur.Bij jullie bijna 3uur.
   Welterusten ,Paul
   Kees

  13. @Paul, ik hoor niet bij een kamp maar bekijk alle commentaren “kritisch”

   Alleen al aan de schrijfstijl kun je verschillen waarnemen, tot op heden zie ik daarom geen aanleiding er vanuit te gaan dat het één en dezelfde persoon betreft.

   Ik ben mij er van bewust dat betrouwbaarheid niet af te lezen is op een site, dat geldt in dit geval voor iedereen hier voor mij. Vanuit recente ervaring weet ik dat zelfs buren die aardig lijken, niet betrouwbaar zijn en die kan ik nog recht in de ogen kijken. Dat wil overigens niet zeggen dat ik mensen van de site persoonlijk wil ontmoeten want ik heb al moeite mijn eigen sociale netwerk te onderhouden.

  14. Kees stop jij er ook eens mee joh! Stop met ‘stop’ roepen, bedoel ik. Wat een onzinreactie. Vind ik. Misschien kun je die paar uur per week die je hier op de site zit, zélf beter gebruiken..? Moeten wij zoiets nu gaan roepen..?
   Je doet precies, zonder dat je het in de gaten hebt, wat je de ketel verwijt!!

   Kees, telkens wanneer je reageert doe je dat -naar mijn mening- met de hautainiteit die veel Amerikanen hebben; ‘wij zullen het allemaal weleens regelen’… Let it be! (gewoon een beetje British!)

 11. @Guido:
  Zo te zien ben je aan het censureren geslagen. Zo worden reacties van mij weggehaald omdat ik simpelweg vragen durf te stellen aan Paul. Blijkbaar mag dat niet.

  Is dit wat je verstaat onder ‘open mind’ en ‘out of the box’ denken?

  Je hebt het zelf vaak over doofpotten, selectieve informatieverstrekking en manipulatie van informatie.
  Door selectief censuur te plegen maak je nu jezelf hier schuldig aan.

  1. @ brt

   De manier hoe je schrijft en hoe je de vragen plaatst verte;t wie je bent, je bent gewoon Gait die precies dezelfde manieren van vragen stellen plaatst, er zijn meerdere mensen die precies reageren zoals jij dat doet terwijl heel veel anderen daar geen moeite mee hebben.

   Ik prik gewoon dwars door je heen met je gedrags code hier en ik denk dat Guido en de rest dat ook wel gaat doen, we zijn niet van die domme jongens hoor zoals jij misschien gevangen houdt in je bovenkamer.

  2. “we zijn niet van die domme jongens hoor zoals jij misschien gevangen houdt in je bovenkamer.”

   Het wordt steeds gekker. Nu hou ik domme jongens gevangen in mijn bovenkamer?

  3. brt erh Gait, stop maar met je onderbouwde pleidooi, er kijen nu veel meer mensen mee naar je vreemd gedrag hier.

  4. Je bent gewoon bezig om WTK te ontzetten en dat moet eens afgelopen zijn, want je wil de regels van wtk niet in acht nemen blijkbaar!

  5. @ brt gevangen in de bovenkamer, wellicht ben je inderdaad zelf wel degene die zich gevangen zet in z’n eigen bovenkamer en houd je maar ook fijn voor de domme. Onbewust dus en geen flauwbenul hebben wat er gaande is boven ons hoofd wat de chemtrails betreft.

   De mensen die het wel beseffen en weten wat er zoal gaande is zijn zich ervan bewust.

  6. Ja, dat is namelijk de essentie van een blog. Dat mensen daar meekijken.

  7. “Je bent gewoon bezig om WTK te ontzetten en dat moet eens afgelopen zijn, want je wil de regels van wtk niet in acht nemen blijkbaar!”

   Waar in de regels staat dat je geen vragen mag stellen aan Paul?

  8. Waarom allerlei vragen stellen, mits je het echter toch niet serieus neemt. wellicht ben je inderdaad wél bezig om wtk kapot te maken en je zover mogelijk inderdaad onder meerdere namen post hier op wtk. Er zijn meer die je door hebben en val je gewoonweg door de mand.

  9. Je blijft maar doorgaan met je vragen stellen en je te onthouden en te doen als of je gek bent en niks aan de hand is.

   Vragen stellen waarop iedereen allang een antwoord op heeft terwijl je heel erg lui bent om zelf iets op te zoeken, Gait doet dit ook.

   Dus hoe je het ook doet en laat je bent NIET EERLIJK! GAITJE en dat was je ook nooit in de chat…

  10. Dat al die reacties van gisteren weggehaald zijn, is natuurlijk niet zo raar, Paul had een slechte dag ofzo en dan schrijf je wel eens iets waar je later spijt van krijgt.
   Vraag me alleen wel af hoevaak dat verwijderen voorkomt op deze site.

  11. Henk erh Gait, had geen slechte dag vandaag, hoe meer je rond kliert hier des te meer je jezelf niet ten goede doet, met je zogenaamd uit amerika komen.

   Je scoort helemaal niet vandaag…

  12. @ henk, waarom iemand een slechte dag zou hebben, hoe kan je dat beoordelen, kan je soms door de beeldschermen heen kijken. Iemand die over een ander oordeelt, oordeelt eigenlijk over zichzelf en zegt genoeg, niet waar, henk oftwel Gait, en alle andere namen die hier van alles onderuit pogen te halen dat hetgeen in je (jullie) ogen niet deugt. Helaas, henk, je spel is goed gespeeld, maar hebben toch echter ook meer mensen jou door en val je ook hard door de mand.

  13. En oh Henk erh Gait ik had juist de beste dag van mijn leven toen ik er achter kwam dat het om 1 ‘One men show’ hier gaat.

   Gait is een groot gebruiker geworden van mensen te bedriegen onder meerder namen te gelijk en dan denken dat hij iedereen te slim af is.

   Iedereen die hier op een negatieve manier wordt afgekraakt is het werk van Gait, ook met herhaaldelijke vrij irritante suggesties te plegen of een rol prent proberen af te draaien waardoor veel mensen op het verkeerde been wordt gezet.

  14. En oh Henk erh Gait ik had juist de beste dag van mijn leven toen ik er achter kwam dat het om 1 ‘One men show’ hier gaat.

   Maar Paul, hoe ben je daar dan achtergekomen?

  15. mede indien mogelijk er meer zijn die alla Gait doorhebben onder diverse namen dus ook trijntje en meer gezien de feiten Gait en al die andere onder de naam Gait gewoonweg te slim af zijn.

  16. Nou, ik weet anders zeker dat ik Gait niet ben en mijn gezin weet ook zeker dat ik Gait niet ben dus dat is dan wel raar.

  17. mede indien mogelijk er meer zijn die alla Gait doorhebben onder diverse namen dus ook trijntje en meer gezien de feiten Gait en al die andere onder de naam Gait gewoonweg te slim af zijn.

   Nou, daar snap ik niks van.

  18. Trijntje je gebruikt BBCodes die anderen niet gebruiken op wtk, niet iedereen heeft maar even toegang tot of weet hoe BBcodes functioneren, jij echter wel, ze zijn per PHP geheel verschillend.

   Dus jij bent niet zomaar een bezoeker maar je bent iemand die iets verbergt en verzwijgt voor de buiten wereld.

   Het Gait zijn, je gezinnetje waar je achter je verschuilt en al die andere fake namen worden gebruikt om anderen op te zetten naar wat ze niet mogen zijn en denken, jij ontneemt al die mensen hun vrijheid en daar is oa helaas aangifte over gedaan.

   Frauderen en gebruik maken van verkeerde intenties en het onschuld spelen, het net sluit zich.

  19. @Moos:
   “Waarom allerlei vragen stellen, mits je het echter toch niet serieus neemt.”
   Ik denk dat je ‘serieus nemen’ verwart met ‘geloven wat er staat’.
   Ik neem deze site zeker serieus. Ik geloof alleen niet altijd wat er staat. Daarom probeer ik er achter te komen waarom mensen dingen geloven/beweren. Daar stel ik dan vragen over.

   “wellicht ben je inderdaad wél bezig om wtk kapot te maken en je zover mogelijk inderdaad onder meerdere namen post hier op wtk.”
   Waarom zou ik onder ander namen hier posten? Ik zie het nut daar niet van in . Kan daardoor deze site uit elkaar vallen dan?

   Volgens mij is het meer een probleem dat je hier geen kritische vragen mag stellen.

   “Er zijn meer die je door hebben en val je gewoonweg door de mand.”
   Goed argument. Meerdere mensen denken er zo over, dus is het waar.

  20. @Paul:
   Door jouw geirriteerde reacties ben ik toch eens op de site van die Gait gaan kijken.
   Zo te zien zijn jullie ooit eens vreselijk voor het lapje gehouden door hem.
   Ik snap dat je dat niet leuk hebt gevonden.
   Maar het is misschien wat te kort door de bocht om nu te denken dat iedereen die je niet aanstaat, Gait is.

  21. [i] Frauderen en gebruik maken van verkeerde intenties en het onschuld spelen, het net sluit zich. [/i]

   Is dat niet een beetje overdreven ? (en het is ‘de’ onschuld).

  22. Ik ben sprakeloos!
   Gait=+++=gerwin=Ilse=reptielo=droppie=trijn=wilmamazone=henk=brt?????

  23. Do everything with a mind that lets go. Don’t accept praise or gain or anything else. If you let go a little you will have a little peace; if you let go a lot you will have a lot of peace; if you let go completely you will have complete peace.
   Ajahn Chah

  24. @ Lianne

   Zij (beperkt nest) maken gebruik van vele fakenamen (Jenny0, Trijntje Winkel, Tante Pollewop, Wilmamazone, Wilma, Marer, Elizabeth, sjamama, Gait en ga zo maar door) zijn verzameld in het ra…/wespennest van hoofdwesp Cryptocheilus.

   Heb al meerdere admins van meerdere sites gesproken en de bevestigingen regen hier binnen.

  25. @Lianne:
   Ja, wat zou nou waar zijn: zou er maar één persoon zijn met kwade bedoelingen die zich voordoet als verschillende personen met verschillende schrijfstijlen, soorten reacties met als methode vragen stellen
   of
   zouden er meerdere mensen zijn die vragen stellen over de (zacht gezegd) controversiele onderwerpen op deze website?

  26. @Brt

   Weet je eigenlijk maakt het me niks uit wie wat doet.
   De intentie daar word ik verdrietig van,en evenzo goed laat ik dit gevoel ook weer los.
   Ik weet dat we allemaal gelijk zijn en dat we ooit allemaal dit gevoel van gelijk zijn zullen ervaren.

  27. @Lianne:
   Blijkbaar vul je voor mij dan in dat ik slechte intenties heb. Misschien moet je dat idee gewoon loslaten.

  28. De intentie van een (gemaskerd) spelletje spelen Brt.
   Maar eigenlijk heb je gelijk.It´s all in the game.
   Zonder trijn,gait of whoever had ik ook niet kunnen zeggen wat ik wilde zeggen.
   wow!

  29. Trijntje je gebruikt BBCodes die anderen niet gebruiken op wtk, niet iedereen heeft maar even toegang tot of weet hoe BBcodes functioneren, jij echter wel, ze zijn per PHP geheel verschillend.

   Dus jij bent niet zomaar een bezoeker maar je bent iemand die iets verbergt en verzwijgt voor de buiten wereld.

   Nou, die codes zijn echt geen hogere wiskunde hoor en bovendien zijn er ook nog altijd handige studentjes om het een en ander aan te vragen.

   Het handige/lastige van mijn ip-nummer is dat er een halve faculteit aan gekoppeld zit, dus dat zegt bitter weinig. E-mailadressen zeggen natuurlijk ook niks, zoals je ongetwijfeld zelf ook weet.

   Ik snap eerlijk gezegd ook niet waarom het zo’n punt is dat alle door jou genoemde personen een en dezelfde zouden zijn of juist niet. Het gaat toch uiteindelijk om de inhoud van wat er gezegd wordt. Dat een reden dat het internet zo’n fijn medium is: je kunt je zonder “aanzien des persoons” uiten en dat geldt voor iedereen.

   Ik heb zelf ook een blog en het zal mij worst zijn hoeveel en wat voor nicks mensen wel of niet willen gebruiken of dat ze via een proxy willen reageren, moeten ze allemaal helemaal zelf weten, daar kijk ik niet eens naar, ik kijk alleen naar de inhoud van wat ze schrijven, want daar gaat het uiteindelijk om.

  30. Lekker om met gemeenschapsgeld op de Universiteit van Amsterdam dit soort dingen te gaan zitten doen. Kunnen we een leuk artikel over maken, en is al in voorbereiding.
   Zullen andere sites ook heel graag plaatsen..
   Hoe de Universiteit van Amsterdam tijd, geld en energie stopt in het voorkomen van het verspreiden van ‘indianenverhalen’.

   Dank voor jou aandeel en indirecte hulp in dezen! Je geeft het in deze reactie impliciet weer toe..!!
   “Het handige/lastige van mijn ip-nummer is dat er een halve faculteit aan gekoppeld zit, dus dat zegt bitter weinig.”

  31. @Brt

   Nou dan heb ik nog wel een controversiële uitspraak voor je.

   Liefde is alomvattend.
   Het tegendeel van liefde is angst,maar wat alomvattend is kent geen tegendeel.

  32. @ Guido,

   Omdat mij vorige reactie verwijderd is (reden: niet relevant) nog maar een poging. Je zei:

   Je geeft het dus impliciet toe

   Begrijpend lezen is soms erg moeilijk blijkbaar.

   Ik gaf helemaal niks toe, maar reageerde op Paul, die beweert dat hij kan zien aan de IP-nummers die hij ontvangen heeft van andere moderators dat allerlei door hem genoemde personen eigenlijk een en dezelfde persoon zijn, zo zou ik bijvoorbeeld ook Gait zijn – of Gait mij. Maar dat kan hij helemaal niet zien om de reden die ik al eerder gaf.

   Maar goed, je hebt dus nog steeds geen antwoord gegeven op mijn vraag, namelijk: HOE denk je te weten dat bepaalde mensen zijn ingehuurd en dus betaald worden door het RIVM/de farmaceutische industrie om “indianenverhalen” op het internet te ontzenuwen?

   Dan zou je toch op zijn minst een bankafschrift gezien moeten hebben, of getuige hebben moeten zijn van een “uitbetaling”.

   Dat vraag ik me dus af.

  33. Trijntje, ik beschik niet over ip adressen, maar hanteer daarvoor spybots, wel eens van gehoord niet waar ?

   En wat je probeert verder aan te dikken is tevens onwaar want zo zit het niet in elkaar, dat is allemaal giswerk van je en schadelijk voor de omgeving daarom dat het een en ander verwijderd wordt.

  34. @Lianne
   “Liefde is alomvattend.
   Het tegendeel van liefde is angst,maar wat alomvattend is kent geen tegendeel.”

   Woorden.

   Liefde is nietsomsluitend.
   Het tegendeel van liefde is bezitterigheid, maar wat nietsomsluitend is kent geen tegendeel.

  35. Henk je bent niet erg slim, een spybot is geen virus, het is eerder een zoek engine die alles na loopt.

   Heb je wel eens een zoek engine gebruikt ? ja dus nou dat werkt dus met een spybot functie en niet wat jij probeert aan te reiken met een worm virus.

   Laat dat denken voorlopig maar aan mij over want je scoort gewoon helemaal de verkeerde kant op.

  36. @Paul, je bedoelt een webbot, da’s iets anders. Klinkt niet zo stoer als spybot en je kan er geen ip adressen mee vinden, je haalt vanalles door elkaar lijkt het wel.

  37. @ Brt

   “Waarom allerlei vragen stellen, mits je het echter toch niet serieus neemt.”
   Ik denk dat je ’serieus nemen’ verwart met ‘geloven wat er staat’.

   Geloven is twijfelen aan het zekerweten, en ik verwart helemaal niets en lees heel goed wat er staat en begrijp het ook, niets mis mee. En blijf qua vele artikelen zelf in het midden wat de waarheid betreft, zelf accepteer ik en respecteer ik ook ieders mening wat niet van iedereen gezegd kan worden, terwijl we dat met meer zouden moeten doen….

   Ooit schreef ik hier op WTK;

   Wie zichzelf niet respecteert, respecteert ook een ander niet.
   wie zichzelf niet accepteert, accepteert ook een ander niet. en dat geldt ook andersom.
   Respecteert men een ander niet respecteert hij of zij zichzelf ook niet. en geldt ook zo idem voor accepteren.

   “Er zijn meer die je door hebben en val je gewoonweg door de mand.”
   Goed argument. Meerdere mensen denken er zo over, dus is het waar.

   inderdaad dat meer mensen erover vallen dat het zeker mogelijk waar kan zijn dat één persoon dus onder meerdere namen post. Of dat een goed argument is indien mogelijk meer tot die conclusie komen, dat er zeker iets niet kloppend is, en begrijpen het zeer goed.

 12. Omdat er onduidelijkheid is over het hoe en waarom van het weghalen van reacties, vooral in de discussie hieronder, even een aanvulling op aangescherpte regels, zoals die zijn verwoord in mijn commentaar, hier al aangehaald.

  “Vanaf deze plaats wil ik ook graag een mededeling/oproep doen aan alle bezoekers die reageren op artikelen. Het blijkt dat we regelmatig worden bezocht door personen, die het niet te doen is om de inhoud van de artikelen, maar om hier op de site ‘herrie te schoppen’.. En dat doen deze figuren, door reacties te ‘trollen’.. Er is al geruime tijd sprake van het inhuren van personen door het RIVM én de farmaceutische industrie, om websites, die zg. ‘Indianenverhalen’ publiceren, aan te pakken..

  Nou hebben we, bij ons weten ooit 1 Indianenverhaal geplaatst, dat je HIER kunt vinden.
  Maar we sluiten het niet uit, dat het intelligentieniveau van deze ‘aanpakkers’ een dusdanig niveau heeft, dat ze het verschil niet zien, tussen ‘websites met indianenverhalen’ en ‘websites met indianenverhalen’..

  Uit analyses van IP-adressen en andere technieken, zijn we tot de conclusie gekomen, dat ook wij door deze cowboys worden bezocht. Dat is verder niets om ongerust over te zijn, maar het betekent wel dat we iets moeten gaan doen, wat we voorheen niet deden. En dat is een strengere selectie, die we gaan toepassen voor wat ‘door de beugel’ kan, qua teksten en inhoudelijk commentaar, en wat niet.

  Schelden bijvoorbeeld is hier een duidelijk voorbeeld van, maar ook volledig nutteloos commentaar zullen we gaan verwijderen. Want het blijkt veel mensen te irriteren!

  Het trollen van reacties onder boodschappen gebeurt veelal, door ellenlange reacties te maken, saai, ‘nietszeggend’ en daarmee vooral de aandacht afleidend van de ESSENTIE VAN HET ARTIKEL.

  Mocht je toch op andere manieren informatie willen uitwisselen met elkaar? Onze waarde bezoeker ‘Paul’ heeft een chatroom gemaakt voor WantToKnow.nl/.be, waar je welkom bent om op andere manieren met elkaar informatie uit te wisselen. (Klik daarvoor gewoon eens op zijn naam, in een reactie en volg de instructies.)”

  Het lijkt me dus duidelijk waarom reacties worden weggehaald, áls dat het geval is. Ze voldoen aan één van de kenmerken, die ik hierboven genoemd heb..! Voel je je niet senang bij een dergelijke actie, dan is het dus zaak de hand in eigen boezem te steken, en niet ‘anderen’ de schuld hiervan te geven. Er heerst hier geen regime o.i.d. Reageer je normaal, binnen het kader van het artikel erboven, op elkaar daarbij, is er niets aan de hand.
  Normale, ook stevige!, reacties blijven gewoon mogelijk. Maar het zijn vooral, in de vele reacties hieronder, de ‘nietszeggende’ reacties, die we zijn gaan kuisen. (En inderdaad: ‘nietszeggend’ is een subjectief begrip!!)

  1. Er is al geruime tijd sprake van het inhuren van personen door het RIVM én de farmaceutische industrie, om websites, die zg. ‘Indianenverhalen’ publiceren, aan te pakken..

   Hoe weet je dat die mensen worden ingehuurd??

 13. heel bijzonder, schijnbaar heb ik zoveel indruk gemaakt dat iedereen die nu kritiek heeft op artikelen op wtk automatisch voor Gait word uitgemaakt, Paul van jou had ik meer verwacht we hebben regelmatig gechat op de wtk klepbox dus ik dacht dat je me enigszins begon te kennen , jammer man en dat meen ik. Guido jij hebt mijn voice mailtjes kunnen afluisteren dus je weet wie ik ben.

  1. Simpel Gait, ik merk aan je schrijfwijze dat je onder andere namen werkt, heb je geprobeerd te vertrouwen alleen je speelt een spel waar iedereen twijfel van krijgt, alleen je draait er zo om heen je bent niet open en eerlijk of oprecht, je taktiek blijft hetzelfde onder een andere naam.

   Tevens weet ik wat je doel is om hier te zijn en waar je naar toe wilt, dat begrijp ik maar als te goed, alleen je kan het niet zo altijd krijgen zoals je zelf dat wilt en ik ook niet, daarom zullen we het moeten oplossen op een geheel andere manier dan je eigenlijk in je vizier had.

   Er is veel meer in de wereld gaande dat de paar mensen die rond hangen met hun verhaaltje en hun onderzoeken, het gata erom dat wat je tegen komt op tafel kunt leggen en als volwassen mensen met elkaar kunt bespreken zonder dat je een navolging gaat toetsen naar links of verzonnen pleidooien waarzelfs de meeste skeptischi verbaast over zijn wat je werkwijze is en dat deze mensen zelfs daar niet bij thuis horen.

   Zoals Guido het ook aan geeft hier voor hebben een CHATBOX gemaakt en geen toedracht om hier alles rond te storten, zodra je daarvan af wijkt gaan er leuke wonderen gebeuren op WTK.

   Laat voor iedereen dit duidelijk zijn, dat er met veel optimisme en aandacht voor elkaar aan iets beters kan worden gewerkt zoniet en men gaat door met trollen, dan is guido zo vrij om bepaalde keuzes te nemen.

  2. En wat je probeert verder aan te dikken is tevens onwaar want zo zit het niet in elkaar, dat is allemaal giswerk van je en schadelijk voor de omgeving daarom dat het een en ander verwijderd wordt.

   Paul, als het giswerk is, is het giswerk van Guido, want hij beweert dat bepaalde mensen die reageren op deze site, daarvoor zijn ingehuurd door het RIVM/de farmaceutische industrie en ingehuurd zijn betekent: betaald worden.

   Het zijn Guido’s woorden, niet de mijne. Ik vraag alleen maar hoe Guido dat denkt te weten. Waarom mag dat niet? O en kijk, hier staan de html-codes: http://werbach.com/barebones/nl/barebone.html#general
   Heel makkelijk, zelfs voor iemand als ik.

  3. Als alles helemaal niet stoelt zoals jij het aangeeft dan zal je helaas met de billen bloot moeten, om aan te geven dat je enkel de waarheid spreekt.

   Tis tijd voor het uur der waarheid!

  4. Gait, ik snap het ook niet, ik denk eerlijk gezegd dat Paul ons een beetje zit te stangen, want het slaat echt nergens op. Ik weet echt nog wel wie ik ben!

  5. Paul, ik zit hier maar onder 1 identiteit, namelijk de mijne, dat is vanaf het begin zo geweest. Bewijzen hoeven we dat niet, het is hier toch geen rechtbank?

  6. Nou, je weet het toch: ik ben trijntje winkel. Klaar uit.

  7. -onnodige link verwijderd-
   maar dat is dan ook het enige , ik heb helaas geen kantoor in de uni van trijntje ha ha jammer weer wie weet komt het er nog eens van.

   maar ik vind het wel jammer dat het zo moet , ik reageer op zaken die feitelijk onwaar zijn en dat is het enige doel. niks meer niks minder, dat probeer ik dan met feiten tegen te gaan. wil je dat niet mischien moet je wtk dan alleen leesbaar maken voor leden . dan heb je geen last van reguliere geluiden.

  8. Ik begrijp het hele gedoe niet goed. Men kan er inderdaad ook voor kiezen om het reageren op deze site alleen toegankelijk te maken voor leden, dan is men van alle gezeur af. Het is een kwestie van een keuze maken.

  9. Joe is zeker mooi om te horen , na het overlijden van een vriend een paar maand geleden had ik het hier ook wel gezien er valt hier niks duidelijke te maken, want men wil het niet weten. guido en die magier john consemulder en de wonderlijke verhalen van johan oldenkanp dat willen ze horen.

   niet de verhalen van de reguliere wetenschap die hun stinkende best doet om de kwaliteit van leven te verhogen.

   de enige reden om hier rond te blijven hangen is om hun onzin tegen te spreken met feiten, om zo onodige slachtoffers van bv infectie ziekten die met vaccinaties prima zijn te voorkomen, tegen te gaan.

  10. de enige reden om hier rond te blijven hangen is om hun onzin tegen te spreken met feiten, om zo onodige slachtoffers van bv infectie ziekten die met vaccinaties prima zijn te voorkomen, tegen te gaan.

   Dat is me uit het hart gegrepen Gait.

  11. Wat een zielig hoopje jongelui zijn jullie toch allemaal bij elkaar.

   Weet je alles jullie toch zo geweldig goed zijn, schrijf dan eens zelf een goed artikel wat gebaseerd is op echte feiten en waar onderbouwend op gereageerd kan worden.

   Tis zoooooooo heel erg makkelijk om over op alles af te zeiken dat iets niet deugd, daarom deugen jullie al niet met alle die negatieve bericht gevingen.

   Oplossing: laat zien wie je bent pak een onderwerp en leg eens deze serieus op de wanttoknow tafel en laat anderen daar eens over heen walsen, misschien vind je nog meer commotie ter ondersteuning.

   Alleen jullie hebben die ‘Guts’ niet omdat te ondernemen! lever je artikel maar in bij Guido dan zal je binnenkort je artikel wel zien verschijnen en mocht het een bestseller zijn dan wil ik als eerste wel een hand gesineerd exemplaar ontvangen.

  12. Waar dan heb nog nooit een goed gepubliceerd artikel van jou hand hier gezien.

   Dus niet lantervanten! 🙂

  13. @Paul:
   “Weet je alles jullie toch zo geweldig goed zijn, schrijf dan eens zelf een goed artikel wat gebaseerd is op echte feiten en waar onderbouwend op gereageerd kan worden.”

   Het lijkt er op dat je nu zegt dat de artikelen hier niet gebaseerd zijn op echte feiten!

  14. volgens jullie allen deugt geen één artikel hier en spreken jullie met z’n allen veel tegen. Kom dan ook zelf eens met harde feiten aan of een goed artikel wat in jullie ogen wel deugt.

   Op vrijwel allen artikelen heeft meniggeen hier commentaar en dat over ’t algemeen vaak tot negatieve reacties te noemen, wat vinden jullie allen wel een goed artikel en het een keer eens zijn en we met een normale manier over kunnen communiceren. Vrijwel alles spreken jullie met elkaar tegen, en mits men zoverrre alleen de tegenspraak in het ongelijk te trekken of het gelijk, blijf dan in of op de middenlijn staan en respecteer en accepteer ook andermans meningen, hoe anderen over artikelen zien, lezen, ervaren, waarom altijd zo tegen spreken en er volgens jullie allen toch niet van klopt wat voor artikelen op WTK geschreven wordt.

  15. Volgens mij is Paul hier heel duidelijk in zijn vraag. Plaats nou eens een artikel, zodat wij van jullie genialiteit kunnen leren.

   Tja het is ook altijd makkelijk de makkelijke weg te kiezen, en verzuipen in negativiteit is dan kinderspel.

   Laat s zien dat jullie de ‘Guts’ hiertoe hebben.

   Zal mij benieuwen. Verras me.

  16. Wat een zielig hoopje jongelui zijn jullie toch allemaal bij elkaar.

   @Paul

   jongelui

   Ik word op 9 juli 61 jaar, dus ben op zijn hoogst een oudere jongere! :mrgreen:

  17. En ik ben met pensioen – weliswaar nog maar net, maar toch. Dus ook niet echt een jongmens meer.

   🙂

  18. Guts? Guts!:
   Column Wilma: niks+niks=niks, blijft niks.
   juni 4, 2009
   Nu ken ik in mijn leven ook ervaringen- vanaf mijn kleuterleeftijd, dus zolang ik mij herinner- die niet 1-2-3 rationeel te verklaren zijn waardoor ik vaker kon/kan zeggen vast een zintuig teveel te hebben.
   Maar ben ik daardoor ook paranormaal begaafd of whatever? Of behoort dat alles tot de normale bagage van mensen en is er slechts een aangeboren variatie m.b.t. een bepaalde ‘antenne’/in en/of aanvoelingsvermogen?
   Wie weet heb ik óók wel een lijntje met ‘hierboven’ en nu de opdracht om -vooral lotgenoten- de waarheid te laten zien vanuit persoonlijke ervaring, het geven van wèl juiste informatie en dat met -zowat- engelengeduld te blijven doen.
   Dat zou zomaar kunnen nietwaar?
   eindquote:
   Voor de nominatie ‘Kerstengel van het Jaar’ ben ik nog steeds teveel een gewoon mens met de normale beperktheden die daar bij horen.
   Dat ik regelmatig ook het gevoel heb van een andere planeet te komen heeft alles te maken met het mondopenvallende gezwam – met name over kanker- binnen de alternatieve sector dat eerder regel dan uitzondering blijkt te zijn.
   Blijkbaar zijn er keiharde maatregelen nodig om dat idiote wereldje te laten stoppen met het vaak criminele ‘U vraagt, wij draaien’. Mogen die er snel komen voordat er nog meer onnodige slachtoffers vallen.
   Wat er niet is kan kankerpatiënten niet uitnodigen om te gaan shoppen om iets te bemachtigen dat niet bestaat.

   De keuze tussen niks+niks=niks, blijft niks.

  19. Kijk maar bij mijn comments, daar zitten artikelwaardige stukken bij al zeg ik het zelf. Hetzelfde geldt voor Wilmamazone

  20. Als je een artikel schrijft en publiceert Wilmamazone dan plaats je dat niet op zo’n wblog van die trieste cryptocheilus, schrijf eens een onderbouwd artikel hier op WTK.

   Een comment schrijven is geen artikel maar een toevoeging op iets.

   Een artikel is voor iets staan wat ze zelf tegen komt en zelf construeert aan de hand van foto’s, voorwerpen, plaatsen en situaties, tis net als op school het maken van een werkstuk of het houden van een voordracht.

   Je mag het ook toetsen aan het kunnen van het geven van een lezing, zie het als een uitdaging, dan pas kan je me overtuigen dat iemand bent met inhoud, eerder niet.

   Mocht je inhoud hebben dan verwacht ik gewoon een geweldig artikel binnen 1- 2 weken hier op wtk van jou, Trijn of Gait of BRT of Henk of wie dan ook zo goed is in natrappen.

   Zelf doe ik niks liever dat ook weer artikels te willen schrijven en te publiceren dan enkel tegen jullie in te druisen.

  21. Want we zitten hier tenslotte op WTK en NIET! op de site van cryptocheilus wblogje.

   Dus niet iedereen is verplicht om daar heen te komen, jullie trappen hier een rommeltje dus het wordt eens tijd om te laten zien hier wie jullie dan wel zijn, want ik zit hier ook en niet daar! want daar hebben we niks te zoeken.

  22. Een hoop woorden Paul, om te zeggen dat je er net tegen kunt als mensen kritiek hebben op de artikelen op deze site.

   Mocht je inhoud hebben dan verwacht ik gewoon een geweldig artikel binnen 1- 2 weken hier op wtk van jou, Trijn of Gait of BRT of Henk of wie dan ook zo goed is in natrappen.

   (vet van mij)

   Natrappen noem je dat? Wij zijn van mening dat de artikelen op deze site nogal wat onjuistheden bevatten die mensen kunnen schaden. Het enige wat wij doen is feitelijke tegeninformatie geven, meer niet.

   De beledigingen, onbeschoftheden en het natrappen komen toch echt voor het overgrote deel van jullie kant.

  23. Trijn je schiet je doel helemaal daar aan voorbij, de waarheid is immers voor iedereen anders en iedereen is niet uit het zelfde hout als jou gesneden, er zijn ook mensen die daar anders tegen over staan en dat zal je toch moeten respecteren.

   Een paar jaar geleden kwam ik al dit soort touwtrekkerijen tegen en bedacht oa met wat andere mensen samen om lezingen te organiseren om naar ieders deel van de hun waarheid te luisteren, mensen en vakfreken die iets echts en congreets te vertellen hebben kyunnen ook dingen laten zien, iedereen is dara bij van harte welkom en ook skeptisi.

   Als op tafel gooien en daar over speculeren, zonder elkaar in de haren te vliegen, onderbouwd of wetenschappelijk bewezen, kwakzalverij of niet, het gaat erom wat is de echtheid nou van zo’n verhaal en wat zijn de ervaringen van mensen die het zelf hebben ondervonden.

   Uit dit soort lezingen is wtk oa ontstaan en Guido is ooit met tessa daar een onderdeel van geweest, ik enkel iemand die achter de schermen mee deed maar dan op een ander vlak.

   Wat Guido hier publiceert sta ik los van alleen ik support weer sites als dit om bepaalde zaken waar verder niet in nieuw over kranten over gesproken worden, zoek meer naar een neutrale plek waar iedereen met elkaar samen toe iets kan komen zonder negatief gejengel, steeds over een Johan , een John of Guido of over iemand die anders in elkaar zit.

   Mocht je in pacht zijn om een reet goed artikel te publiceren en je kan dit aan Guido per mail publiceren dan zal dat voordat je dat weet hier ook geplaatst worden.

   Eerlijk is eerlijk, want dan is het je kans om te mogen schitteren hier om iets te zijn!

  24. want daar hebben we niks te zoeken.

   @Paul

   Daar is vanalles te vinden over wat ik ben, wat mij boeit ect.ect. en ik ben echt niet van plan om hier steeds het wiel opnieuw uit te gaan vinden omdat o.a. jij niet ‘out of the WTK-box’ wenst te stappen, dankjewelasteblieft.

  25. Okay als je het zo wilt zien wilmamazone, waarom blijf je dan hier niet lekker weg? en laat je iedereen hier verder in zijn waarde?

   Door net zolang door te gaan om de boel hier te verzieken omdat je maar tegen een paar mensen hier bent…

  26. @Paul

   Jouw woorden -met name die aan Trijntje en mij gericht in deze draad- zijn een schoolvoorbeeld van een contradictio in terminis/van een tegenstrijdigheid die zijn weerga niet kent.
   Eigenlijk komt het er in de kern m.i. wéér op neer dat wat wij ook doen of laten: het is niet goed of het deugt niet.

   Als ik voor deze site een apart artikel zou moeten schrijven dat mij voor 100% uit het hart gegrepen is, zal het niet geplaatst worden heb ik zo het gevoel.

   Dus denk ik er sterk aan om de boel gewoon eens om te draaien:er komt een goed doorploegd artikel op de Cryptocheilussite over b.v. het significante verschil tussen accepteren en respecteren. Dan mag o.a. jij daar bij ons op komen reageren onder het (ook omgedraaide) mom van:

   Eerlijk is eerlijk, want dan is het je kans om te mogen schitteren hier om iets te zijn!

  27. Zie dat je iedereen steeds de les wilt leren, hoe oud je ook mag zijn, er zit helemaal geen passie of maar ook 1 grijntje gevoel in om aan iets toe te geven, of aan te willen sluiten bij anderen hier, die anders in het leven staan dan jij.

   Het gras is bij chryptocheilus groener dan hier bij het vrije volk, wij zijn allemaal hier de Theo van Goghjes en de Boudewein Buchjes, mensen die van lezen en litaratuur houden, van nieuw denken en onderzoeken, maar niet van een klautrofobiele site waar iedereen in verzwolgen wordt dat ie niet deugd.

   Nee dank je wel, hou niet van zwarte kousen ontmoetings plaatsen en mensen die onwerkelijk zijn in het leven, heb niks te zoeken in dualiteits modus van een wblog die alleen maar over stilstand gaat ipv van vooruitgang en innovatie ter verbetering van de mens, gezondheid, samen zijn en de vrijheid die voor iedereen staat.

   Jij mag dan leuk zijn maar ik zie her en der je fouten dat je zelf cryptocheilus bent die graag zieltjes voor je zelf wilt naar binnen halen, alleen nogmaals ik trap er niet in jou uitnodiging.

   Mijn gevoel daarin is overduidelijk, jullie zaakje stinkt gewoon, ik wandel liever de weg van een Nelson Mandela en los van de apartheid.

  28. #En ik schitter hier allang, vraag dat maar eens aan Guido en de rest!#

   http://www.wanttoknow.nl/wetenschap/energie/een-aankomende-heftige-zonnewende/#comment-38855

   Johan Oldenkamp:

   Paul,

   Je legt mijn reactie weer uit op jouw, voor mij overbekende manier. Blijkbaar schieten woorden te kort. Wij spreken niet dezelfde taal, en onze communicatie zorgt voor veel misverstanden. Ik bedoel het echt volstrekt neutraal. Jij kleurt het in. Jij bent de spiegel waar je zo op reageert. Jammer dat je dat doet. En ook jammer dat je vervolgens mij gaat aanvallen. Ik verneder niemand!! Ik voel me niet meer of wat dan ook. Sterker nog, ik weet dat we allemaal gelijk zijn. Hou nu toch op met jouw projecties.

   Blijkbaar hadden hier toch nog meer mensen al wat langer last van jouw overbekende projecties en hebben ze dat nog steeds!

  29. Bij een persoonlijk bericht/hartekreet van mij:
   -onnodige reactie verwijderd-

   De link naar mijn volledige column is inmiddels ook weggehaald.
   Het lijkt er m.i. dus allesbehalve op dat mijn gedachtengoed/ervaringen als mens/kankerpatiënt überhaupt gelezen mogen worden op deze site/ dat dat zo lastig mogelijk gemaakt moet worden.

   Ik wilde hierover weer wat zeggen, maar…….laat ook maar.

  30. @Wilmamazone
   #Ik wilde hierover weer wat zeggen, maar…….laat ook maar.#

   Er zijn inderdaad geen woorden meer voor deze vorm van censuur. Trek het je vooral niet aan Wilma!

   @Paul
   #En ik schitter hier allang, vraag dat maar eens aan Guido en de rest!#

   http://www.wanttoknow.nl/wetenschap/energie/een-aankomende-heftige-zonnewende/#comment-38890

   Abranna
   17:19 19 juni 2010

   Per uitzondering:

   @Paul,
   hoe voelt dat, zo’n egotrip?
   Is het je natte droom?
   Kan je AUB!!! eens je mond/pen houden?

   bij voorbaat hartelijk dank.

   Oh, ennuh ja, ik reageer verder niet op je evt. reacties.

   met vriendelijke groet, Abranna

 14. Misschien wordt het weer tijd er iets serieuzers in te gooien? Wat dachten jullie van dat berichtje over de teloorgang van de bomen dat ik gisteren plaatste (even zoeken, zo’n 100 berichtjes naar beneden scrollen)? Dit fenomeen zal toch ook in Nederland waarneembaar zijn en als ik dit probleem zelfs hier in Zuid-Frankrijk constateer, dan kan dit niet anders dan een zorgwekkende ontwikkeling zijn. Iemand een verklaring hiervoor?

  1. Ik nodig je uit tot iets brt, maar dat kan je niet omdat je gelijk al weer afwijkend commetaar vertoon, iets aan durven te nemen kan je blijkbaar al weer niet.

  2. Dit is een beginnetje, Henk… Ben alleen wel benieuwd hoe de toestand in Nederland is. Wereldwijd hoor je dat de bomen om een één of andere reden ermee stoppen en omgehakt moeten worden (met als officiële reden “ziekte”). Kortgeleden een geweldig idee gelezen over het verzoek aan gemeenten voor herplanten met fruitbomen waar ook de bevolking vrij van zou kunnen profiteren.

  1. @m.van de vijver
   Over die errors gesproken, het werd zo langzamerhand tijd voor die errors.
   Wel eens ¨out of the box¨ gedacht?

 15. Even een aanvulling op aangescherpte regels, zoals die zijn verwoord in mijn commentaar, hier al aangehaald. Omdat er kennelijk onduidelijkheid is over het hoe en waarom van het weghalen van reacties, vooral in de discussie hieronder.

  “Vanaf deze plaats wil ik ook graag een mededeling/oproep doen aan alle bezoekers die reageren op artikelen. Het blijkt dat we regelmatig worden bezocht door personen, die het niet te doen is om de inhoud van de artikelen, maar om hier op de site ‘herrie te schoppen’.. En dat doen deze figuren, door reacties te ‘trollen’.. Er is al geruime tijd sprake van het inhuren van personen door het RIVM én de farmaceutische industrie, om websites, die zg. ‘Indianenverhalen’ publiceren, aan te pakken..

  Nou hebben we, bij ons weten ooit 1 Indianenverhaal geplaatst, dat je HIER kunt vinden.
  Maar we sluiten het niet uit, dat het intelligentieniveau van deze ‘aanpakkers’ een dusdanig niveau heeft, dat ze het verschil niet zien, tussen ‘websites met indianenverhalen’ en ‘websites met indianenverhalen’..

  Uit analyses van IP-adressen en andere technieken, zijn we tot de conclusie gekomen, dat ook wij door deze cowboys worden bezocht. Dat is verder niets om ongerust over te zijn, maar het betekent wel dat we iets moeten gaan doen, wat we voorheen niet deden. En dat is een strengere selectie, die we gaan toepassen voor wat ‘door de beugel’ kan, qua teksten en inhoudelijk commentaar, en wat niet.

  Schelden bijvoorbeeld is hier een duidelijk voorbeeld van, maar ook volledig nutteloos commentaar zullen we gaan verwijderen. Want het blijkt veel mensen te irriteren!

  Het trollen van reacties onder boodschappen gebeurt veelal, door ellenlange reacties te maken, saai, ‘nietszeggend’ en daarmee vooral de aandacht afleidend van de ESSENTIE VAN HET ARTIKEL.

  Mocht je toch op andere manieren informatie willen uitwisselen met elkaar? Onze waarde bezoeker ‘Paul’ heeft een chatroom gemaakt voor WantToKnow.nl/.be, waar je welkom bent om op andere manieren met elkaar informatie uit te wisselen. (Klik daarvoor gewoon eens op zijn naam, in een reactie en volg de instructies.)”

  Het lijkt me dus duidelijk waarom reacties worden weggehaald, áls dat het geval is. Ze voldoen aan één van de kenmerken, die ik hierboven genoemd heb..! Voel je je niet senang bij een dergelijke actie, dan is het dus zaak de hand in eigen boezem te steken, en niet ‘anderen’ de schuld hiervan te geven. Er heerst hier geen regime o.i.d. Reageer je normaal, binnen het kader van het artikel erboven, op elkaar daarbij, is er niets aan de hand.
  Normale, ook stevige!, reacties blijven gewoon mogelijk. Maar het zijn vooral, in de vele reacties hieronder, de ‘nietszeggende’ reacties, die we zijn gaan kuisen. (En inderdaad: ‘nietszeggend’ is een subjectief begrip!!)

 16. Je hoeft je toch niet te verantwoorden Gait! Paul zegt dat jij niet eerlijk bent, laat hem die beschuldiging maar onderbouwen als hij dat zo belangrijk vindt. Eerst naar jezelf kijken kan natuurlijk ook, maar dat is misschien teveel gevraagd hier.

 17. http://www.weerplaza.nl/weerinhetnieuws/artikel.asp?id=277

  Vliegtuigstrepen

  De lucht is hoog in de atmosfeer enigszins vochtig waardoor er diverse vliegtuigstrepen te zien zijn. Vanochtend waren ze ook fraai op de satellietfoto zichtbaar

  Wat de foto dit keer extra bijzonder maakt, is dat niet alleen de vliegtuigstrepen te zien zijn, maar verderop op de wolken ook de schaduw van de vliegtuigstreep. Ik moest er meerdere foto’s voor bekijken, maar kon uiteindelijk vaststellen dat het inderdaad de schaduw is.

  Vooral in het gebied net ten noorden van Nederland zien we een wirwar van condensatiesporen van vliegtuigen.

  De strepen ontstaan doordat uit de vliegtuigmotoren vocht en minuscule deeltjes komen. Deze deeltjes zorgen ervoor dat het vocht kan condenseren en bevriezen, want om een druppeltje te krijgen moet er altijd een condensatiekern zijn. Hetzelfde geldt voor ijsdeeltjes. De vliegtuigstreep is in feite dus een zeer smalle wolk van ijsdeeltjes en is daarom zo goed zichtbaar vanaf de grond. De witte ijsdeeltjes weerkaatsen namelijk het zonlicht zeer sterk.

  Overigens veroorzaakt niet elk vliegtuig een condensatiespoor. De luchtvochtigheid verschilt met de hoogte. Op sommige hoogtes is de lucht te droog en laat het vliegtuig dus geen zichtbaar spoor achter.

  1. als je n beetje zou googlen op dit fenomeen dan gaan je ogen misschien van zelf open groeten c

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.