Advertentie

De kracht en macht van frequenties..!


*

De kracht en macht van frequenties..!

2023 © Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be

*

Harriet Algra

Helena Blavatski de Russische mysticus, auteur in 1875 medeoprichter van de ‘Theosophical Society’, heeft samen met de bekende Engelse occultist en theosoof Aleister Crowley de basis gelegd voor het moderne satanisme. De Nieuwe Wereld Orde (NWO) die Satan, de God van het geld aanbid, heeft veel kunnen leren van de Flower Power in de jaren 60 en vervolgens zijn legioen van de muziek- en filmwereld ingezet om jou te programmeren voor de ‘Eindtijd’.  Dit heeft geleid tot het massale gebruik van het occulte in de amusementswereld. Deze invloeden worden beschermd door de C.I.A., vele filosofen, militaire- en geheime agenten.

Wat nieuw voor mij was en waarschijnlijk voor velen, is dat de bekende auteur ‘Paulo Coelho’ eveneens een fervente aanhanger was van Crowley. Naast al zijn boeken heeft hij ook vele songs geschreven voor de satanische Braziliaanse rockzanger ‘Raul Santos Seixas’. Het satanisme kreeg hierdoor vele aanhangers afkomstig uit de ‘New Age’ hoek die de visie van Crowley omarmen, dat alles is toegestaan inclusief het slechte, omdat je volgens hem maar één keer leeft.

Vele artiesten, film -of muziekproducers, acteurs en kunstenaars als Marina Abramovic hebben hun ziel aan Satan verkocht in ruil voor roem en rijkdom. Dit lijkt misschien aantrekkelijk voor sommigen maar het negeert ‘Gods werk en glorie’ dat ons onsterfelijkheid en eeuwig leven biedt.

Le Bon beschreef hoe de massa in staat was acties te ondernemen als gevolg van de aanwezigheid van irrationele, impulsieve en sterk agressieve invloeden, die door individuele individuen nooit uitgevoerd hadden kunnen worden

De hedendaagse muziek is tegenwoordig allemaal gestemd op 440 Hz. Dit werd in 1939 opgelegd door de nazi-propaganda minister ‘Joseph Goebbels’. Dit was geen toevalligheid. Het werd namelijk ingezet als een krachtig middel om de mensheid te kunnen manipuleren en controleren, en was geïnspireerd op de studies van de Franse filosoof ‘Gustave Le Bon’ (1841-1931). Om die afstemming wereldwijd door te kunnen voeren, werd in 1947 de ‘International Standard Organization’ opgericht, dat zijn hoofdkantoor heeft in Geneve Zwitserland. Tegenwoordig zijn  daar 162 landen bij aangesloten.

Weet je dat de moderne wetenschap er achter komt dat frequenties ons DNA zelfs beïnvloedt..?!?

Goebbels was een vrijmetselaar en verbonden met de machtigste en rijkste families in Europa en de Verenigde Staten. Er wordt zelfs beweerd dat hij verbonden was met de ‘Orde van Jezuïeten’, die berucht waren geworden door de invoer van de Inquisitie in de Middeleeuwen. Muziek is één van de kunstvormen die de mensheid vanaf het allereerste begin heeft begeleid.

Iedereen heeft in zijn leven op één of andere wijze het effect van muziek op zijn lichaam ervaren. Het is in staat om je op te tillen maar eveneens om je verdrietig of zelfs agressief te maken. Muziek heeft de potentie je hart sneller te laten kloppen en je laten zweten, omdat muziek zowel wis- en meetkunde is, als wel manipulatief is.

Vele medische en wetenschappelijke studies  hebben duidelijk aangetoond dat niet alleen de menselijke geest maar ook de menselijke fysiologie en anatomie gecontroleerd en veranderd kunnen worden door muziek. De New Yorkse marathon heeft niet voor niets het dragen van headsets verboden, omdat muziek net als doping de prestaties verhoogt. Wanneer we het hier over muziek hebben ,refereren we niet aan de songteksten, maar aan de partituur en compositie van muziek.

De reden dat er tot op heden nauwelijks producers; Dj’s; artiesten uit de muziekwereld in opstand zijn gekomen om de oorspronkelijk afstemming van 432 Hz te herstellen, heeft te maken met het feit, dat ze bang zijn om hun dominante positie te verliezen in deze moeilijke en competitieve industrie. Een industrie, die volledig in handen is van de occulte elite van de NWO. Kijk naar deze video, waarbij -in dit kader- de ‘Michael Jackson-case’ wordt behandeld.

Dat is allemaal het gevolg van de seculiere ontdekkingen van het ‘quadrivium’ die voortkwam uit het ‘trivium’. Vanaf de tijd van Plato tot in de Middeleeuwen was het quadrivium een groepering van vier vakken of kunsten, namelijk rekenen, meetkunde, muziek en astronomie. Deze vormden een tweede leerplan na het voorbereidend werk in het trivium, dat bestond uit grammatica, logica en retoriek.

Gezamenlijk vormden ze  de zeven vrije kunsten, die de basis werden van het vrijzinnig kunstonderwijs in de westerse samenleving. Totdat deze geleidelijk als leerplanstructuur werden verdrongen door de ‘studia humanitas’ en zijn latere uitlopers. De zeven klassieke kunsten werden beschouwd als “denkvaardigheden”. Ze onderscheiden zich daarmee van de praktische kunsten, zoals geneeskunde en architectuur. De ontdekkingen bestonden uit het feit dat muziek in staat is om de stemming en mentale toestand van de luisteraar te versterken en te wijzigen.

Hoe meer muziek is gebaseerd op acute intonatie hoe dichter het God benadert. Wij mensen beschikken over 5 hersengolf frequenties. Gedurende de dag in waaktoestand zal een EEG alle 5 soorten tegelijkertijd weergeven, maar 1 is er altijd dominant.

 1. Gamma-golven zijn betrokken bij hogere verwerkingstaken en cognitief functioneren. Het frequentiebereik ligt tussen 40 Hz tot 100 Hz (Hoogste) Teveel Gamme-veroorzaakt angst, hoge opwinding en stress. Te weinig leidt tot ADHD, depressie en leerproblemen. Optimaal stimuleert het bindende zintuigen, cognitie, informatieverwerking, leren, perceptie, REM-Slaap.Door middel van meditatie kun je deze golven verhogen.
  *
 2. Alpha-golven overbruggen de kloof tussen ons bewuste denken en het onderbewustzijn. Met andere woorden, alfa is het frequentiebereik tussen bèta en theta. Het helpt ons te kalmeren wanneer dat nodig is en bevordert gevoelens van diepe ontspanning.
  Het frequentiebereik ligt tussen 8 Hz tot 12 Hz (matig).
  Teveel Alpha-golven veroorzaken dagdromen, onvermogen om te focussen, té ontspannen. Te weinig leidt tot angst, hoge stress, slapeloosheid, OCS. Optimaal creëert ontspanning. Door middel van alcohol, marihuana, relaxantia en sommige antidepressiva kunnen deze worden verhoogd.
  *
 3. Bèta-golven staan bekend als hoogfrequente hersengolven met lage amplitude die vaak worden waargenomen wanneer we wakker zijn. Ze zijn betrokken bij bewust denken, logisch denken en hebben vaak een stimulerend effect. Het frequentiebereik ligt tussen 12 Hz tot 40 Hz (hoog). Teveel veroorzaakt adrenaline, angst, hoge opwinding, onvermogen om te ontspannen, stress. Te weinig leidt tot ADHD, dagdromen, depressie en slechte cognitie. Optimaal creëert bewuste focus, geheugen en, probleemoplossing. Door koffie, energiedrankjes, verschillende stimulerende middelen kunnen deze worden verhoogd.
  *
 4. Theta-golven zijn betrokken bij dagdromen en slapen.Theta-golven zijn verbonden met het ervaren en voelen van diepe en rauwe emoties. Het frequentiebereik ligt tussen 4 Hz tot 8 Hz (langzaam). Teveel veroorzaakt ADHD, depressie, hyperactiviteit, impulsiviteit en onoplettendheid. Te weinig leidt tot angst, slecht emotioneel bewustzijn en stress.Optimaal creëert creativiteit, emotionele verbinding, intuïtie en ontspanning.Als gevolg van depressiva kunnen deze verhogen.
  *
 5. Delta-golven zijn de langzaamst geregistreerde hersengolven bij de mens. Ze worden het vaakst aangetroffen bij baby’s en jonge kinderen. Naarmate we ouder worden, hebben we de neiging om minder delta te produceren, zelfs tijdens diepe slaap. Ze worden geassocieerd met de diepste niveaus van ontspanning en herstellende, helende slaap. Het frequentiebereik ligt tussen 0 Hz tot 4 Hz (langzaamst). Teveel veroorzaakt hersenletsel, leerproblemen, onvermogen om na te denken, ernstige ADHD. Te weinig leidt tot onvermogen om het lichaam te verjongen, onvermogen om de hersenen te revitaliseren en slechte slaap. Optimaal creëert sterk immuunsysteem, natuurlijke genezing, herstellende/diepe slaap. Door middel van depressiva en slaap kunnen deze verhogen.
Je bent wat je eet.. Meer dan 80% van de inwoners van de VS gebruikt medicijnen..!

De farmaceutische industrie is dè belangrijkste oorzaak achter het feit, dat de gezondheid van de mens op aarde steeds slechter wordt. De door hen opgeleide artsen, worden feitelijk gekocht. Dit gebeurt door middel van geld (bonussen), diners, dure I-phones, luxe reisjes, in ruil voor het voorschrijven van te vaak onnodige en bijna altijd schadelijke medicatie (‘bijwerkingen’..).

Niet alleen onze gezondheid staat op het spel, maar ook die van onze kinderen die meer en meer blootgesteld worden, niet alleen aan vaccinaties maar ook aan de schadelijke 440 Hz. Deze 440 Hz veroorzaakt een soort massale mentale sterilisatie. En dit is een aanval op de mensheid, die heel bewust, o.a. door het Vaticaan is ingezet. Dit werd overgenomen door het Tavistock-instituut.

Dit instituut werd opgericht met behulp van de financiële steun van de Rockefeller Foundation. En Tavistock wordt wereldwijd gezien als hét wereldcentrum voor massale psycholigsch-mentale hersenspoeling en daaruit voortvloeiende ‘Social Engineering’-activiteiten. Dit is ‘de kunst’ om iemand te manipuleren om gevoelige of vertrouwelijke informatie vrij te geven, wat meestal gebeurt door middel van digitale communicatie (GSM-netwerken etc.). Deze informatie kan worden gebruikt voor frauduleuze doeleinden.

De muziekindustrie volledig in de ban van..
De monopolisering van de muziekindustrie kenmerkt zich door de opgelegde frequentie van 440 Hz. Deze zet de bevolking aan tot meer agressie, psychologische opwinding en emotioneel leed, waardoor mensen vatbaarder worden voor lichamelijke ziekten. Op steeds meer werkplekken staat de godganse dag de radio aan, denk aan winkels; restaurants; bedrijven; bouwplaatsen etc.

Op straat zie je overal studenten; joggers; volwassenen op weg naar hun werk; vrouwen achter de kinderwagens; mensen die hun hond uitlaten etc. allemaal met headphones; I-phones; MP3 of MP4 spelers, die ze in staat stelt overal hun favoriete muziek te horen. Als gevolg van deze afgevlakte muziek worden ze vatbaar voor obsessieve en compulsieve kwalen die als een mysterieuze kracht de mensheid naar zelfvernietiging drijft.

Je wordt namelijk de hele dag bestookt met frequenties die je als een soort hypnose in slaap houden en uit je natuurlijke balans trekken. Hierdoor ben je gemakkelijk te beïnvloeden en zijn de meeste mensen dan ook niet langer in staat, hun eigen frequentie waar te nemen omdat de stilte ze onrustig maakt. Zodra ze in hun auto stappen gaat de radio aan, en zodra ze thuiskomen de televisie; ze zijn er letterlijk verslaafd aan geraakt.

Deze foutieve frequenties in muziek stimuleren de hersenen tot een disharmonische resonantie, die uiteindelijk vervormde en gevaarlijke gedachte vormen genereert. Deze veroorzaken niet alleen ziekten als Alzheimer; Parkinson; tinnitus en traumatische hersenbeschadiging, maar ook persoonlijke conflicten en op een meer algemeen niveau conflicten en zelfs oorlogen..!

De combinatie met beelden..
Wanneer frequenties en vibraties gecombineerd worden met beelden, zijn deze in staat ons leven, onze gezondheid en de maatschappij fundamenteel te beïnvloeden. Remote mind control is een ongelofelijk krachtige technologie die als instrument, zelfs in staat is ziekten fundamenteel te genezen. Komt het ‘insturment’ echter in verkeerde handen, zoals de NewWorldOrder, dan kan het de volledige controle over de hersenen overnemen voor allerlei duistere doeleinden, zoals al jaren het geval is.

’t Is nét een mens, vol compassie voor de plantjes en de beestjes..!

Door middel van onconventionele muziek zijn ze bezig de mensheid te vervangen door het transhumanisme. Niet alleen de bioscopen maar ook de enorme televisieschermen van tegenwoordig brengen de toekomst van de mensheid letterlijk in gevaar. Deze voorkomen dat je hersenhelften kunnen communiceren, waardoor je in een opgewonden stemming raakt.

Televisie brengt je, ongeacht de programma’s, al binnen een minuut in een Alpha-staat, die écht gezien kan worden, als een vorm van hypnose..!! Hierdoor kan allerlei gevaarlijke informatie als bijvoorbeeld angst worden ingebracht, zoals het geval is geweest met de hele Covid-19 manipulatie. Deze ontstond niet door een virus maar puur door middel van manipulatie, waardoor het wereldwijd kon uitgroeien tot een ‘plandemie’.

In 2018 werd er een heel sinister concept voor een festival geboren onder de naam ‘Astroworld’. Eén van de initiatiefnemers was de Amerikaanse zanger en rapper ‘Travis Scott’. Ze wilden duidelijk het gebruik van steeds meer duivelse en gekke choreografieën imiteren, die geplaatst werden in een context gewijd aan Trap in plaats van Edm trap.(Trap is gaming muziek en Edm trap is een fusiegenre van hiphop, rave-muziek en EDM, dat begin 2010 is ontstaan ​​na de piekende populariteit van big room house- en trap-muziekgenres)

Trap kenmerkt zich ook als een soort val om drugs te verkopen. De ingang van het festival bestond uit het gigantische hoofd van Scott, dat fungeerde als een ruimte-tijd toegangspoort tot Astroworld,  want met behulp van spreuken en magische items kunnen extra dimensionale ruimtes worden gecreëerd.

Het Astroworld-festival vond heel bewust plaats op 5 november 2021, omdat de eerste week van november bekend staat als de tijd van het jaar waarin de sluier tussen deze wereld en de onderwereld het dunst is. ‘Samhain’, het oude festival van dood en offering, en ‘El Dia de los Muertos’, de Mexicaanse viering van de dood, hadden een paar dagen daarvoor plaatsgevonden. Tijdens het festival vond er een ware slachting plaats.

  • 10 mensen kwamen om het leven
  • 25 mensen moesten worden met ernstige verwondingen worden opgenomen in het ziekenhuis
  • meer dan 300 mensen raakten gewond.

De deelnemers verklaarden achteraf dat ze letterlijk deel waren geweest van een gruwelijk satanisch ritueel.

Het bewijs van de invloed van frequenties..!
Het was de Japanse Dr. Masaru Emoto (1943-2014), die met zijn studie en publicaties een enorme belangrijke rol heeft gespeeld in het zichtbaar maken  van frequenties in water. Hij ontwikkelde een techniek om kristallen in water te kunnen onderzoeken en fotograferen onder een microscoop, die gevormd worden wanneer verschillende soorten water wordt bevroren. Je weet dat ons lichaam voor zo’n 70% uit water bestaat, dus die experimenten zeggen heel veel over de invloed van frequenties op ons lichaam.

Bij zijn experimenten stelde Dr. Emoto het water bloot aan geschreven woorden; muziek; gebeden; gesproken woorden; bergwater; verontreinigd water etc. Daarbij ontdekte hij, dat de waterkristal-structuur van het bevroren water, veranderde, afhankelijk van de blootgestelde situatie. Het water dat was blootgesteld aan positieve invloeden vormden prachtige kristallen, in tegenstelling tot de negatieve invloeden die ‘lelijke’ structuren vormden, waarin alle harmonie ontbrak..!

Ook heeft hij wereldwijd het drinkwater van allerlei steden getest en ontdekte dat het water niet alleen beïnvloed wordt door de graad van vervuiling maar ook door de stress en het goede- of slechte humeur van zijn bewoners. Zo had het drinkwater van Buenos Aires, één van Zuid-Amerika’s meest vervuilde steden, wonderbaarlijke harmonieuze kristallen…

Zoals gezegd: ons menselijk lichaam bestaat voor ruim 70% uit water en wanneer dat wordt gebombardeerd met schadelijke en demonische frequenties wordt het nu waarschijnlijk ook gemakkelijker te begrijpen hoe deze in staat zijn onze gezondheid aan te tasten. Een vervolg op Emoto, is het werk van ‘Veda Austin’. Veda is een wateronderzoekster uit Nieuw- Zeeland.

Zij heeft zich in de afgelopen 8 jaar verdiept in het observeren en fotograferen van het leven van water. Ze is van mening dat water een vloeibare intelligentie is, die zichzelf observeert in elk levend organisme op de planeet en in het universum. ​ Haar primaire aandachtsgebied is het fotograferen van water in zijn ‘staat van creatie’. Deze wordt zichtbaar in de fase tussen vloeistof en ijs. Ongetwijfeld geïnspireerd op dr. Emoto, onthullen haar opmerkelijke kristallografische foto’s, dat het bewustzijn van water niet alleen de schepping toont, maar ook de gedachten en intenties door middel van beelden.

​Veda brengt een boodschap van hoop en vreugde die voortkomt uit de bron van het leven zelf. Hierover zegt ze:

“Water is transparant, het kent geen kleur, geloof of religie. Water oordeelt noch labelt, het zal net zo gemakkelijk het lichaam van een mier binnendringen als het lichaam van een koning, of een dakloze, of een boom of een libel. Water is onze constante metgezel, vanaf het moment dat we verwekt zijn. Het is altijd bij ons… zelfs na de dood is het ‘t water dat verdampt uit het fysieke dat opstijgt naar de hemel”. ​

Veda ziet water als bron in plaats van als hulpbron, en beschouwt alle watermassa’s als heilig. Hier heb je enkele voorbeelden van verschillende invloeden, vergezeld van een ‘reactie’ gefotografeerd in het ijs. (HIER)

Pas de muziekinstrumenten aan..!
Ook is het de hoogste tijd dat er een duurzame oplossing gevonden wordt voor de aanhoudende onzekerheid en variabiliteit in de basis-intonatie van muziekinstrumenten. 440 Hz blijkt niet alleen schadelijk en gevaarlijk voor stemmen en organen maar ook voor instrumenten als violen; altviolen; cello’s; orgels; vleugels en piano’s. Deze zijn gebouwd voor een stemming van niet meer dan een A3 tussen 427 en 435 cycli per seconde.

Alle meesterstukken, zoals de symfonieën van Mozart, Haydn en Beethoven, kunnen alleen maar correct worden uitgevoerd door instrumenten die zijn afgestemd op 432 Hz. Dus hoe langer dit op zich laat wachten, hoe moeilijker het in de toekomst zal worden nog opera’s uit te voeren als gevolg van een gebrek aan de geschikte stemmen voor dit repertoire. (HIER)

De natuurlijke stemming van A op 432 Hz, die ook wel bekend staat als Verdi’s A, is een alternatieve afstemmingsfrequentie die in een wiskundige harmonie staat met het universum. Het is in staat om een wonderbaarlijke genezende werking te bewerkstelligen omdat dit de pure fundamentele mathematische frequentie van de natuur is. Zo vibreert de wind op 432 Hz; net als de vleugels van een bij; of het geluid van een stromende rivier. Mozart  en Verdi hebben dit instinctief zelf aangevoeld.

Kerken en kathedralen waren ruim 200 jaar geleden geen Godshuizen maar genezingshuizen. De orgels speelden de helende frequenties die de aanwezigen weer volledig gezond het gebouw deden doen verlaten. Ook is wetenschappelijk aangetoond dat 432 Hz de linker en rechter hersenhelft uitlijnt waardoor de opening van de pijnappelklier wordt bevorderd. Hiermee zouden we weer in staat worden gesteld te leven zonder de vele medicijnen van ‘Big Pharma’.

Dit is de reden waarom de natuur zo belangrijk voor ons is. Dankzij het internet worden gelukkig steeds meer mensen zich hiervan bewust. Deze mensen hoeven niet allemaal dezelfde smaak voor muziek te hebben maar wat hun verbindt is dat ze vinden dat de muziek weer moet worden teruggebracht op de natuurlijke toon van 432 Hz. Deze voorkeur komt voort uit het geloof dat het stemmen naar A op 432 Hz fysiek, psychologisch en zelfs spiritueel heilzaam is voor de mens.

We zullen massaal op moeten gaan staan , ook de musici zelf, om de oorspronkelijke natuurlijke stemming terug naar 432 Hz te brengen. Alleen op die manier is het mogelijk om weerstand te bieden aan de schadelijke frequenties van de DeepState. Hoe eerder je afstand doet van je radio, televisie en alle andere netwerken die fungeren als de poppenspelers van de het systeem, hoe beter. Deze hebben samen met de vaccins er toe geleid dat een groot deel van de bevolking in een diepe slaap terecht is gekomen  dat veel lijkt op het sprookje van Doornroosje. Het lijkt erop dat de waarheid die nu massaal naar buiten wordt gebracht fungeert als de prins die Doornroosje wakker kust…….

Harriet Algra

januari ’23

thenewstrain.org

 

Bronvermelding:

‘Confessions of an Illuminati, volume 8’, geschreven door Leo Lyon Zagami

https://video.wordpress.com/embed/13K7FPeJ?cover=1&preloadContent=metadata&useAverageColor=1&hd=1

5-types-of-brain-waves-frequencies-gamma-beta-alpha-theta-delta/

Lijst met 432 Hz https://deezer.page.link/ZaRN6EcYYX3aW6vt9

 

2 gedachten over “De kracht en macht van frequenties..!

 1. De Britse dj Mark Devlin heeft ‘Muzikale waarheid’ deel 1, 2 & 3 geschreven over de bewust gecreëerde misstanden binnen de muziekindustrie waarvan Madonna het satanisch uithangbord is. Haar optreden met een gage van een miljoen euro (!) tijdens het maçonieke eurovisiesongfestival (brood & spelen) in 2019 in Tel Aviv heeft bij vriend èn vijand een zeer slechte beurt gemaakt.
  Erick van Dijk heeft ‘Muzikale waarheid’ vertaald is het via een pdf-bestand gratis te lezen; van harte aanbevolen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.