Advertentie

Krachtig bericht van Christina..


Voor veel mensen is de huidige situatie, niks anders dan onrust in de materiële wereld. De politieke praatjes, politieke spelletjes op wereldniveau, ze er allemaal om de mensheid te knechten, te manipuleren en te onderdrukken. Wat velen daarbij echter over het hoofd zien, is hun EIGEN reactie op datgene ‘wat er speelt’..! Hun éigen rol in het geheel.. Té weinig mensen beseffen, dat zij in hun ‘ziel-en-zaligheid’ worden geraakt, door onrechtvaardige beslissingen. Maar wat zou je ervan zeggen als nou juist DAAR de sleutel kan liggen.. Waar dus de pijn zit..

Als je bewust was, van het gegeven, dat álles op dit moment zou afhangen van jouw/ons aller reactie op die genoemde sluwe politiek-van-de-verborgen-agenda, dan zou je wellicht anders reageren. Dan zou je bijvoorbeeld minder opvliegend en meer ingetogen erin staan..

En besef dat het zelfs zo kan zijn, dat jouw opgewonden reactie vanuit dat onrecht, een onderdeel is van de wijze waarop we onderdrukt worden? Dat de manipulatoren juist die ‘opwinding’ en boosheid gebruiken..? Kan het zijn dat ‘realiteit’ in dat opzicht VOLLEDIG subjectief is..? Ieder zijn eigen waarheid..

Kan het zijn dat er mensen zijn, die deze situatie met een soort helikopterblik kunnen aanschouwen..? ZONDER daarbij de afstand die ze daarvoor nodig hebben, als een vlucht te zien..? Dat deze mensen héél goed in staat zijn om, zoals we dat zeggen, BIJ ZICHZELF te blijven? Wij kennen genoeg van deze mensen, die -zoals we dat ook noemen- ‘afstandelijk’ overkomen.

Raakt hen dátgene wel, wat er allemaal gebeurt? Jazeker, lees het verhaal hieronder maar eens.. Van het ‘fenomeen’ Christina von Dreien, een heel jonge vrouw, die ons informatie aanbiedt, waar je ‘wat mee kunt’..  We plaatsten HIER al eerder een bericht van haar. Haar enorme optimistische kijk op ons leven in de crisis, geeft je lucht, geeft je nieuwe handvatten, om je denken te resetten..! Maar zoals altijd is het aan jou, om met deze informatie te doen, wat je ermee WIL doen.. In dat kader is dat ook preciés het onderwerp van dit bericht van Christina von Dreien..!

Wie is deze Christina von Dreien..
De mensheid is toe aan nieuwe informatie, informatie die direct aansluit op wat er nu op aarde gaande is: de overgang naar een nieuwe wereld. De Zwitserse Christina von Dreien verspreid deze soort informatie via lezingen, video’s, boeken en via haar website (HIER). Christina werd in 2001 geboren en als 8-jarig meisje praatte zij al over het kwantumveld, andere dimensies, andere volkeren in het Universum en over hoe wij als zielen ‘tijdelijk wonen’ in ons aardse lichaam.

Haar blik op de wereld wordt heel krachtig beïnvloedt door haar zielekracht, haar verbinding met het universele weten. Met een open mind kijkend naar haar manifestatie in daad en woord, kun je alleen maar verbazing voelen. Wat een kracht, wat een liefde. Het is Christina’s hartenwens om ons te vertellen, wie wij als mens werkelijk zijn en dat we weer worden die we werkelijk zijn: onbegrensde en liefdevolle lichtwezens.

Ze wil ons laten zien hoe we de kracht van ons bewustzijn en de kracht van onvoorwaardelijke liefde kunnen gebruiken om op een helende en constructieve manier een nieuwe vorm te geven aan ons eigen leven en het leven van de mensheid als geheel. Ze wil ons graag vertrouwen aanreiken en hoop geven op een toekomst, waarin we in en buiten onszelf vrede ervaren, en ze wil het gevoel in ons versterken dat alles ondanks alle sombere vooruitzichten uiteindelijk goed zal komen. Maar in dat proces liggen bepaalde -vaak verborgen en gecamoufleerd- blokkades op de loer, veroorzaakt door levensvormen, die niet bepaald mensvriendelijk zijn..! Sterker nog, zij PARASITEREN op de menselijke lage energieën.

* * *

“Het ontwaken van de mensheid voltrekt zich in verschillende fasen.
De volgende stap zal de revolutie van de liefde zijn.
Liefde is de kracht in alle mooie, creatieve en vreugdevolle
dingen die onze wereld vormen. In onze samenleving zouden deze
kwaliteiten op een veel grotere schaal moeten worden ontplooid.

Dit zijn de energieën die leven geven aan onze planeet!
Op het moment dat wij allen de energie van de liefde zullen ontketenen,
zal de mensheid het element vuur voor de tweede maal ontdekken.

Het is nu aan ons om de aarde te veranderen
in een weerspiegeling van de hemel.
Een klein lichtdraadje zal zich ontwikkelen tot een hemels licht.
Want we zijn allemaal als licht geboren
en iedereen zal zich dat herinneren.”

 

(klik voor evt. link naar onze bookshop)

x

‘The truth of the world today is not to be found
outside, but within ourselves’.

Beste vrienden,
Op dit moment lijkt het voor velen van ons dat alles alleen maar erger wordt. Velen van ons verliezen soms de moed. Ik hoor vaak dat mensen dan ongelukkig zijn met zichzelf omdat hen dit is overkomen. Maar het is heel goed om een of meer dagen te hebben waarop het moeilijk is, want ‘spiritueel’ zijn betekent niet dat je altijd in een goed humeur bent en alles rozengeur en maneschijn is. Dus, wees niet boos op jezelf als dit je ooit overkomt.

Met de stroom van negatief nieuws en moeilijke omstandigheden is het ook een grote uitdaging om gecentreerd te blijven. Maar daarin ligt een grote kans voor onze innerlijke groei. Waar we onze gedachten in de eerste plaats op richten, is van cruciaal belang. Het is zo belangrijk om jezelf hieraan te blijven herinneren – en daarom schrijf ik je hierover. Onze energie stroomt naar waar onze gedachten primair op gericht zijn, en dat is waar onze persoonlijke realiteit is.

Er gebeuren dingen in de buitenwereld die we nu niet kunnen veranderen, maar we kunnen proberen onze focus te houden op het feit dat er iets goeds is in elke situatie, zelfs als we het nog niet kunnen zien.

Op dit moment leven de meeste mensen op aarde in een realiteit van angst en bezorgdheid. En voor veel mensen is het onmogelijk om zich voor te stellen dat het goed gaat. Ze zijn bang om hun baan te verliezen, ze maken zich zorgen over hun algehele situatie vanwege de vaccinatie, enzovoort, en voor hen is het heel moeilijk om uit deze toestand van angst en bezorgdheid te komen. Het is daarom des te belangrijker dat die mensen die wel de mogelijkheid hebben, door hun persoonlijke omstandigheden en hun bewustzijn, mentaal uit deze realiteit stappen.

Om dat te kunnen doen, moeten we beginnen onze aandacht te verleggen naar andere dingen. Het is nu zo belangrijk om ons bezig te houden met dingen die ons vreugde brengen, om ons te omringen met positieve mensen, om te onthouden dat er ook heel veel licht op Aarde is en dat er ook veranderingen zijn die met licht gevuld zijn. En om te zien waar deze lichtvolle veranderingen zijn. We moeten onthouden dat er zeer, zeer velen van ons zijn die zich steeds meer herinneren waar het werkelijk om gaat.

Als we dat doen, verbreden we onze horizon weer en beseffen we dat er veel meer aan de hand is dan wat we dagelijks in de media zien en horen. Ons bewustzijn wordt automatisch beperkt als we ons alleen maar omringen met de informatie die de meeste media ons voorschotelen over de huidige situatie. Je zou kunnen zeggen dat het als een collectieve hypnose is.

We moeten ons blijven richten op wat er nog meer is, zelfs als we daar intenser naar moeten zoeken – namelijk op vreugde, op liefde, op vertrouwen, en op de lichtvolle dingen die er op aarde zijn, op de kleine dingen in het dagelijks leven, die zo eenvoudig en mooi kunnen zijn, ook al is het “maar” een glimlach of een bloem of een steen.

En het is ook belangrijk onszelf eraan te blijven herinneren onze spirituele helpers om hulp te vragen en te onthouden dat uiteindelijk alles goed zal komen. En het is belangrijk dat we tot die tijd ervoor zorgen dat we onze focus op het goede niet verliezen en niet vergeten dat het licht nog steeds op Aarde is, zelfs als het verborgen zou moeten zijn – onder een ‘angstrealiteit’.

Ieder van ons is licht. Soms voelen we dat en soms voelen we dat niet. Ons licht is als de lucht. Soms schijnt de zon en voelen we ons licht, en soms is het bewolkt of regent het en dan voelen we ons licht niet. Maar, boven de wolken, de blauwe hemel en de zon – ons licht – is er nog steeds. Dit is hoe het zal zijn.

Als iedereen zijn hart leeft, dan zal alles vreedzaam tot stand komen. Op een gegeven moment zullen we merken dat er geen geweld meer is! Niet omdat er een wet van die strekking is aangenomen – maar door ons, door de massa van mensen. Als genoeg mensen in hun hart zijn, dan zendt ieder mens een soort vonk uit, die het menselijke veld binnenkomt.

Deze vonken worden verzameld in een bal, deze wordt groter en uiteindelijk is de energie in de bal zo groot dat hij alles overspoelt. Als we deze verandering willen, hoeven we nergens heen te gaan. We kunnen het gewoon veranderen tijdens ons dagelijks leven. We beslissen zelf hoe lang dat gaat duren. We hoeven niets lang en ingewikkelds te doen. Het is gewoon dat we ons vaak niet kunnen voorstellen dat dingen heel eenvoudig zouden kunnen zijn.

Wij zijn degenen die bewerkstelligen wat er in de wereld gebeurt. Zeker, de regering beslist over dingen, maar zij doet ze niet. Degenen die ten strijde trekken en bevelen uitvoeren zijn mensen van de bevolking. Privé zijn het gewone mensen. Als ze in hun hart gaan, is alles in orde. Wij zijn de hulp die we al zo lang zoeken.

Iedereen draagt bij aan hoe de dingen nu zijn. Als we in ons hart zijn, verandert onze staat van bewustzijn. Wanneer we in ons hart zijn, verhoogt onze vibratie automatisch. We hebben geen to-do lijst van 10 pagina’s nodig over hoe we onze vibratie kunnen verhogen. Het kan heel eenvoudig zijn!”

 

 

 

1 gedachte over “Krachtig bericht van Christina..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.