Advertentie

Corona: grove misleiding opnieuw bewezen..!!


Zoveel rafelranden aan het ‘coronabeleid’ van deze Hugo de Jonge in de 2,5 jaar van de vermeende pandemie, dat er nauwelijks nog ruimte overblijft om gefundeerd te spreken over ’toevallige fouten’…

X
Corona: grove misleiding opnieuw bewezen..!!

2023 WantToKnow.nl/be

x

Op dinsdag 21 november 2023 werd de persconferentie gestart in het Europees Parlement te Straatsburg inzake de onwettige en misleidende maatregelen die in diverse landen, waaronder Nederland werden uitgevoerd, als beleid rondom de C-19-plandemie. Deze persconferentie werd verzorgt, door 2 Europarlementsleden, namelijk de Nederlander Marcel de Graaff (Europarlementariër FVD) en de Duitse Joachim Kuhs (Europarlementariër AfD), aangevuld door Willem Engel (farmacoloog) en dr. Vibeke Manniche (arts). 

Zij presenteren de schokkende onthullingen die volgen uit de brief van het EMA, het European Medicines Agency van 18 oktober 2023. Deze brief kwam als reactie op het verzoek d.d. 4 oktober 2023 van Marcel de Graaff en Joachim Kuhs om de Europese handelsvergunningen van Covid-19 vaccines onmiddellijk op te schorten.

Stel je eens voor: onomstotelijk blijkt, dat noch de prikken, noch de QR-codes waren nodig, want de EMA had al vóórdat alle campagnes werden uitgerold geoordeeld dat de mRNA-injectie geen transmissie/overdracht kon tegenhouden. En dat betekent ook, dat toen de campagne ‘Je doet het voor een ander’ van start ging, de EMA natuurlijk in actie moeten komen. Maar kennelijk is de invloed van Big Farma op dit instituut is kennelijk zo groot dat het stil bleef.

Nogmaals, de Nederlandse regering, in casu Hugo de Jonge en zijn Ministerie van VWS waren in grove overtreding in hun ‘oproep’ aan het Nederlandse volk, om ‘je te laten vaccineren, ten behoeve van bescherming van anderen’.. Deze grove overtreding ging zelfs gepaard met het VACCINEREN VAN KINDEREN, TENEINDE EEN BUFFER OP TE BOUWEN, OM OUDEREN NIET TE BESMETTEN..!!

In deze video vind je de volledige persconferentie van Marcel de Graaff over de schokkende onthullingen van de COVID vaccinaties. Dit dus naar aanleiding van genoemde brief aan de EMA. Marcel de Graaff is een niet=gebonden lid van het Europees Parlement en staat bekend om zijn strijd voor het herwinnen van onze vrijheid en is vaak te zien in debatten en media-optredens inzake actuele politieke onderwerpen.

Als YouTube (Google) je dwarsboomt, wéét je dat het waar is..!!
Na de schokkende onthullingen over de covidvaccins, blijkt nu, dat de video-opnames worden gedwarsboomd door YouTube, waar de opnames werden ge-upload!! “De video wordt gewoonweg geblokkeerd, om vervolgens opeens weer te verschijnen en dan weer te verdwijnen”, aldus De Graaff. Hij zag zich genoodzaakt hierover vragen te stellen aan de Europese Commissie. Naar het idee van De Graaf, is het zeer wel mogelijk, dat de Europese Commissie de nieuwe ‘Digital Services Act’ (DSA) toepast, om deze schokkende info te weren van het internet.

De Graaff en Kuhs eisen opheldering van de Commissie. Ze willen weten waarom een video van een persconferentie in het Europarlement van twee democratisch gekozen leden werd verwijderd en hoe zo’n video in strijd kan zijn met welk beleid dan ook.. En nu het ijzer heet is, er tóch vragen komen over verwijderde video’s, willen beide Europarlementariërs ook weten of de Commissie heeft gecommuniceerd met internetplatforms zoals YouTube, over het wegdrukken of verwijderen van berichten met kritiek op het coronabeleid.. Dit is in regelrechte strijd met de vrijheid van meningsuiting. “Of ziet de Commissie kritiek op het coronabeleid als desinformatie die onder de Digital Services Act valt?”

Wij plaatsen hier, voor zolang deze weer beschikbaar is op YT, de video MET ONDERTITELING van de persconferentie:

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.