Advertentie

Parijs, ook daar de ‘oefeningen’ en ‘paspoorten’…??


Tja, als de klokkenluiders al van binnen de organisatie lekken en vertellen wat en wie ISIS/IS/ISIL is.. Wat is dan de krankzinnige gedachte dat we deze mensen NIET zouden geloven en de officiële kanalen wel..!! (klik voor artikel!)
Tja, als de klokkenluiders al van binnen de organisatie lekken en vertellen wat en wie ISIS/IS/ISIL is.. Wat is dan de krankzinnige gedachte dat we deze mensen NIET zouden geloven en de officiële kanalen wel..!! (klik voor artikel!)

x

x

Parijs, ook daar weer ‘oefeningen’ en ‘paspoorten’…??

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

De aanslagen in Parijs denderen de wereld over. Opnieuw werden we officieel opgeschrikt door zogenaamde ‘Terroristische aanslagen’, die later werden geclaimd door ISIS. En ja, dan krijgen wij alweer de kriebels, vanuit al de informatie die wij al over deze ‘valse-vlag-beweging’ hebben.. De simpele vraag die dan opkomt is, of er überhaupt sprake is van een ‘eigen initiatief, een eigen kern van ISIS’.. Of dat deze organisatie simpelweg geleid wordt door de Westerse mogendheden, als marionet-organisatie om de wereld een rad voor ogen te draaien. Om de wereld zodanig fundamenteel te déstabiliseren, dat mensen opnieuw in angst en beven terecht komen.

passpoort ParijsHet kán voor ons eigenlijk niet anders, dan dat deze hele operatie opnieuw één grote valse-vlag-operatie is. En dat de mogelijke kern van ISIS niet in staat is, dit soort aanslagen uit te voeren, zónder dat (bepaalde krachten binnen) geheime diensten hiervan af dienen te hebben geweten.. Dat dus, met andere woorden, deze aanslagen volledig passen in de vele, vele andere aanslagen die de ‘handtekeningen’ dragen van de ‘krachten-achter-de-schermen’...

Er zijn voor ons een tweetal zaken die VOLLEDIG deze handtekening tonen. Dat zijn namelijk de volgende 2 essetentiële zaken, die we bij alle grote valse-vlag-operaties terug zien:

 1. De paspoorten van de terroristen, die gevonden dienden te worden.
 2. De oefeningen die GELIJKTIJDIG met de aanslagen aan de gang waren..

Beide zaken zijn naar onze mening van een dusdanig fundamenteel niveau, dat er niet aan getwijfeld hoeft te worden, wie achter deze ISIS-aanslagen zit.

got your pasportPaspoorten..
Neem je een kijkje op Facebook, dan zie je de afkeer van mensen, rondom deze kletsverhalen rondom de daders-en-hun-paspoorten.. Welke idioot die een aanslag gaat plegen neemt nou zijn paspoort mee.. We doen gewoon een greep uit de vele, vele cartoons en illustraties die op Facebook verschijnen en het verhaal vertellen.. Kijk hiernaast naar de idiotie-in-beeld.. Hoeveel duidelijk wil je het hebben..?

En natuurlijk hebben we het over het herhalen van dezelfde smerige truukjes.. Trap er toch niet in mensen.. Kijk eens naar Charlie Hepdo, waar hetzelfde verhaal speelde. . En wat te denken van het paspoort van één van de vermeende kapers die op de 11e september 2001 de Twin Towers ingevlogen ZOU zijn.. Het komt VOLLEDIG ongeschonden onder honderduizenden tonnen puin en rotzooi vandaan.

Tja, kennelijk wordt er gedacht, dat wanneer je het verhaal maar ongelooflijk genoeg maakt, het vanzelf weer geloofwaardig wordt.. Onder het motto: ‘Zoiets verzin je toch niet?.. wordt het als zoete koek geslikt, omdat het gevonden paspoort ook in het ‘hele plaatje’ past.. Maar laten we jou gewoon hier een ander plaatje zien..! OK?

paspoort 911

Hetzelfde verhaal op de muziek van een ander liedje.. Ook bij de 'aanslag' van Charlie Hepdo was het raak. Wat een sukkels toch, die terroristen.. Ga je op reis en vergeet je je paspoort..
Hetzelfde verhaal maar dan ‘de vergeten paspoorten’… Ook bij de ‘aanslag’ van Charlie Hepdo was het raak. Wat een sukkels toch, die terroristen.. Ga je op reis en vergeet je je paspoort uit de auto te halen..

En dan naar de oefeningen..
Waarom worden er altijd ‘oefeningen’ gehouden, PRECIES op HETZELFDE TIJDSTIP en PLAATS waar de feitelijke aanslagen gaan plaatsvinden. Zullen we eerst de sprong maken, dat het geen toeval kan zijn..? Want als je naar het volgend filmpje kijkt, vallen de schellen je van de ogen..! Hoe is het mogelijk dat op 7 juli 2005 (idd 7-7-7), deze man dit verhaal vertelt..!? ALLE getroffen metrostations, waren PRECIES op dat tijdstip het doel van oefeningen; dus geen andere stations dan de getroffene.. (Lees voor een uitgebreid artikel over deze ’toevalstreffer’ HIER op Global Research)

Het is telkens weer HET KENMERK van een valse-vlag-operatie.. Het houden van oefeningen, precies op het moment van, of rondom het feitelijke momentum van de aanval.. En niet alleen de oefeningen zijn bizar op het juiste moment (zie hierboven), maar ook de inhoudelijke oefening blijkt bijna altijd EXACT een kopie van de werkelijke (bijna altijd terroristische) aanval..! Een van de meest creepy voorbeelden zijn de oefeningen op 11 september 2001, waarbij de luchtmacht oefeningen aan het uitvoeren was, waarbij het scenario was, dat passagiersvliegtuigen waren gekaapt, en gebruikt zouden gaan worden als.. aanvalswapens om o.a. het Pentagon aan te vallen..!

webster tarpley 911 drillsZoals auteur Webster Tarpley het nauwkeurig documenteert in zijn boek ‘9/11 Synthetic Terror: Made In USA’, waren er maar liefst 46 oefeningen onderweg in de maanden vóór 11 september 20001 EN DE OCHTEND VAN DE AANVAL.. En op de een of andere manier hadden ze ALLEMAAL te maken met hetzelfde scenario, zoals zich dat ook op de 11e september afspeelde..! Ook bij de valse-vlag-operatie rondom de Boston-marathon, verklaren bijna ALLE athleten, dat er ’s ochtends, vóór de start omgeroepen is, dat er een oefening plaatsvond, waardoor het grote aantal politie- en bewakingsmensen verklaart werd.. (HIER)

Waarom deze oefeningen dan..? Ik begrijp het niet..
Er zijn 2 belangrijke redenen voor het doen van deze oefeningen voor de verraders die deze valse-vlag-aanvallen verzorgen:

1. Het eerste doel van een dergelijke oefening is het zaaien van verwarring, wanneer blijkt dat de oefening wordt ‘overtroefd’ door de feiten van het moment.
Het blijk dat bijvoorbeeld de piloten en het luchtmachtcommando in de VS op 11 september, VOLLEDIG de weg kwijt was, zeker een kwartier lang, om tot de conclusie te komen, dat wat ze aan het oefenen waren, zich gewoon in de werkelijkheid’ aan het afspelen was..

2. Het tweede doel van het houden van dit soort oefeningen is het gebruiken ervan, als een camouflagedeken voor de ‘life-events’ en bij de voorbereidingen..!
Natuurlijk een uiterst effectief middel, wanneer de werkelijke valse-vlag-operatie wordt ontdekt..!Het geeft de betrokken daders feitelijk een soort onzichtbare camouflage, die kan worden gebruikt bij ontmaskering.. “Ja, maar wij zijn/waren bezig met een officiële oefening!”.. In het bijzonder natuurlijk de militaire/inlichtingendiensten, die niet dagelijks ‘op straat’ te zien/vinden zijn..!

En ja, wanneer een vaderlandslievende militair of veiligheidsagent vooraf op deze oefening stuit, zal hij -bij een officiële oefening- niet in een verradersrol stappen, waardoor de hele operatie verraden wordt en afgeblazen dient te worden..! Hij krijgt, wanneer hij het ter sprake brengt, gewoon netjes te horen dat er een oefening gepland staat. En deze ‘ontkenningskracht’ blijft vanzelfsprekend gelden, tijdens de werkelijke en volledige terroristische moordpartij/aanval.. En ja, zoals je hierboven ziet, is de ontwaarschijnlijke brutaliteit van deze ‘semi-official’, dat hij volledig verbaasd is, dat het TOEVAL wil, dat precies op het moment van de drill, de werkelijkheid veel morbide bleek.. Tja, wat een bizar fenomeen nietwaar, het TOEVAL..?

terror drills

Parijs, vrijdag 13.11.2015

In de ochtend van deze vrijdag de 13e, blijkt een nood-oefenscenario uitgerold te worden in Parijs, rondom een oefening, waarbij er MEERDERE TERRORISTISCHE AANVALLEN PLAATSVINDEN IN DE STAD…! Bij de mensen die de oefening’ spelen, zijn mensen die als eerste meldingen doen, medisch personeel, politie en brandweermensen..

Het was Patrick Pelloux, arts en voorzitter van de Franse vakbond voor EMT-medisch personeel,
die in een interview met Radio France, op zaterdagochtend verklaarde:

uitspraak Patrick Pelloux parijs aanslag

En zoals gelukkig bleek, was er een enorme aanvalsoefening gepland, dus was het EMT-personeel in Parijs voorbereid.
Wat bekend moet zijn, is dat er al een mobilisatie van politiemacht was,
van brandweerlieden, EMT’s en geassocieerden, die ook kwamen.
En we probeerden zoveel mogelijk mensen te redden als we konden.”

Luister naar zijn belangrijke verklaring op deze YouTube:

En natuurlijk zijn er nóg heel veel zaken, die je minstens de wenkbrauwen zullen doen fronsen.. We noemen een paar zaken als voorbeeld, die vooraf aan deze aanslagen al aan de gang/gebeurd waren:

 1. De Franse media hadden al méér dan een maand voor deze terreuraanslag over een dergelijke gebeurtenis.
 2. Het hoofd van de Franse buitenlandse inlichtingendienst, was twee weken voor deze aanslag in Washington voor gesprekken met zijn CIA-Chef John Brennan.
 3. Op 5 november (1 week vóór de terreuraanslag) werd de beslissing van de Franse ministerraad bekend gemaakt, dat het vliegdekschip Charles de Gaulle naar het Midden Oosten zou varen, met een mandaat om ‘ISIS te bestrijden’.. Deze beslissing is natuurlijk uiterst curieus.. Er was voor Frankrijk GEEN ENKELE AANLEIDING op deze wijze OP DAT MOMENT haar spierballen te gaan tonen..! Dit vliegdekschip ging op weg met een bevoorradingsschip, waarbij het natuurlijk een ongelooflijke bekrachtiging vormde voor de VS en haar ‘coalitiepartners’..
  charles de gaulle vliegdekschip
  Militaire escalatie dus tegen Syrië en haar bondgenoten, niet bedoeld om achter ISIS aan te gaan, die beschermd wordt door de VS-coalitie, die van de aanpak van ISIS een schertsvertoning had gemaakt.. (Niet zo gek als je bedenkt dat ze ISIS ZELF IN LEVEN GEROEPEN HEBBEN!).
 4. En dus de eerder genoemde uitvoering van een OEFENING (?) van ’terroristische aanvallen op meerdere doelen in de stad’..

Wat deze punten in ieder geval laten zien, is dat Frankrijk zijn oorlogsvoorbereidingen aan het treffen was, VOORDAT de aanslagen in Parijs van afgelopen vrijdagavond, 13 december, plaatsvonden.!! 

hermann goering valse vlag

x

En dan dat bizarre theaterverhaal… ‘Eagles of Death Metal’…
De Californische band ‘Eagles of Death Metal’ was vrijdagavond in Parijs in haar optreden, al 6 nummers onderweg, bij de uitverkochte show in het ‘Bataclan’-theater.. En toen.. Bij het liedje ‘Kiss the Devil’ stormden de terroristen de zaal binnen en openden het vuur op de fans van de band. ‘Alsof ze op dat liedje hadden gewacht..’ schrijft de Volkskrant, nogal naïef nietwaar..?

Volgens de Volkskrant zijn deze ‘Eagles of Death Metal’,  ‘anders dan de naam doet vermoeden, geen metalband. De band, in 1998 opgericht door de zanger Joshe Homme en voormalig politiek journalist Jesse Hughes, maakt rauwe roots- en bluesrock, vaak met een parodistische ondertoon. De draak wordt gestoken met punk en hardrock uit de jaren zeventig en alle muziek die zichzelf te serieus lijkt te nemen. In Kiss the Devil zegt Hughes: ‘Who’ll love the devil.? Who’ll kiss his tongue? I will kiss the devil on his tongue!”

Eagles of Death Metal

Volgens de Volkskrant, zijn de ‘Eagles of Death Metal’-optredens ‘feestelijk en juist daarom is de band geliefd’…?? Zijn wij nou gek, of is de Volkskrant volledig zijn blik op de realiteit kwijt.. ‘Alsof ze op dat liedje hadden gewacht’, volgens ons kun je dat ‘alsof’ gewoon weglaten. De plegers van deze aanslagen zijn simpelweg satanisten en IS is vanuit haar oorsprong, vanuit ‘dood en verderf’ ook een satanistenclub. De Volkskrant schrijft zwart op wit, in volle naïviteit, over een band die ‘vrolijke’ en ‘parodistische’ muziek maakt maar wel tongzoent met de duivel. Natuuuurlijk, de normaalste zaak van de wereld toch.. Wanneer je je eigen kracht niet kent en klakkeloos achter dit soort negatieve shit aanloopt..!

eagles-death-metal-paris-attacks-kiss-devil-song november-2015

Kijk naar deze foto hierboven, vlak voor de aanslag gemaakt in de zaal. Met de handen omhoog als een dommie achter de mannen van ‘Eagles Of Death Metal’ aan, toen ze hun sataanse ‘duivelshoorntjes’-saluut maakten.. Het publiek volgt hen klakkeloos.. (foto) En toen, toen de Franse ‘death metal’-fans meezongen met het genoemde lied, hun liefde aan satan verklarend, toen kregen ze ook antwoord van de duivel.. Met dood en vernietiging in zijn kielzog. Het is vrijdagavond de 13e november 2015, 21:40 in Parijs. Maak ervan wat je ervan wilt maken.

Tot slot, last but not least..
Kijk gewoon eens rustig naar dit verslag van journalist  Gearoid O’Colmain voor RT, vanuit Parijs afgelopen vrijdag..  ‘Dames en heren, het is gewoon een valse-vlag-operatie.’

* * *

muslims against ISIS

 

184 gedachten over “Parijs, ook daar de ‘oefeningen’ en ‘paspoorten’…??

 1. Een derde, niet onbelangrijke, voor de simultaan optredende ‘oefeningen’is, dat er dan voldoende mankracht aanwezig is om snel en effectief alle mogelijke bewijslast (van de valse-vlag) te kunnen vernietigen/verwijderen.

 2. Toch scoren ze er toch weer ongelofelijk mee. Vrijdagavond was mijn eerste gedachte… ‘dat is er weer eentje’. En? Ja hoor. Maar als ik al die doorzichtige vlaggen op FB zie? Ik wordt iig doodziek van de oorlogstamtam van Mark Rutte, Frans Timmermans en Hollande. Je wordt er letterlijk mee ‘dood gegooid’. Mijn TV en ook de radio blijft dus iig 2 weken uit, daarna bekijk ik het wel of ze weer aan gaan. Zit er sowieso aan te denken om de tv de deur uit te kieperen. Nieuwsgaring doe ik wel online….

 3. Als zich die valse toestanden zich in het dagelijks leven ook voordoen…..wat dan….
  De vrijheid in het westen is te ver doorgeschoten. Dat zie je weer met die duivelse band…..

  1. En programma,s op de tv zoals het laten zien van:kindsbruidjes en hoerig geklede kinderen,kotsende jongeren die in het ziekenhuis belanden omdat ze teveel gezopen hebben,vooral ook homo,s en lesbisch laten zien zodat kinderen het normaal gaan vinden(ik heb er geen moeite mee dat iemand homo of lesbisch is maar moet dat zo breed uitgemeten worden en onder de aandacht gebracht worden?).
   Geweld wat dan bestreden wordt door lieden die er als orde troepen uitzien zodat je aan dat beeld gewent raakt en het als goed gaat zien en normaal enz enz.

 4. Extreem rechts zoals in Nederland de PVV wel eens genoemd wordt of in Frankrijk Front National staan op het punt een meerderheid te behalen bij de volgende verkiezingen.
  Hierbij komt bij mij steeds de gedachte naar voren dat wanneer zij zeggenschap krijgen de stap naar fascisme niet meer zo groot zal zijn.(voor zover dat er al niet is).
  Het eerste dat deze lieden zullen doen is mensen van buitenlandse komaf weren en indien gewenst uit het land zetten waarvoor dan weer regeltjes en wetten verzonnen zullen worden die tevens de vrijheid van alle burgers aan banden zullen leggen.(in de vorige oorlog moesten de joden het ontgelden nu zullen dat moslims worden vrees ik).
  Kortom welke partij u ook kiest het heeft geen zin en het zal alleen maar tegen ons allen werken.
  Daarom ben ik ook van mening dat de huidige regerende partijen er bewust een puinhoop van maken zodat volgens planning rechts naar voren kan treden.
  Dat Wilders nu zo,n ophef maakt over migranten en zegt dat de grenzen dicht moeten is gewoon om kiezers te lokken want terreur daden zullen daarmee niet verdwijnen maar verergeren want kijk alleen maar op welke manier Duitsland Polen in september 1939 binnen is gevallen en onder welke terreur de bevolking leefde(ook de Duitsers van toen vooral op het einde van de oorlog).
  Ook vraag ik mij af wanneer de volgende valse vlag weer gaat plaatsvinden want de vraag is niet of maar wanneer.
  Het sluit misschien niet helemaal aan op het artikel maar toch wel een beetje.

 5. Het lijkt erop dat de Franse autoriteiten een hele dubieuze rol hebben gespeeld bij de gepleegde moorden in het Bataclan theater. Een van de slachtoffers was een Mexicaans meisje, wiens levenloze lichaam na de schietpartij in het theater is aangetroffen. Maar dit is wat haar familie vertelde: Na de schietpartij en evacuatie van het theater belde de Mexicaanse familie met het vriendje van hun dochter, nadat ze in de Mexicaanse media van de aanslag hadden gehoord en wisten dat hun dochter met haar vriend in het theater waren. Haar vriend bevestigde de ouders dat ze allebei ongedeerd waren en buiten het theater in ‘veiligheid’ waren gebracht door de Franse politie. Nadat de autoriteiten het meisje elders hadden ondergebracht, kreeg de familie later het bericht dat ze dood IN het theater is aangetroffen. Dat betekent dus dat ze ruim NA de aanslagen hadden plaatsgevonden is vermoord en TERUG naar het theater is gebracht.

  De enige beschikbare foto van het theater laat enorme sleepsporen van bloed zien, alsof lichamen verplaatst zijn om ze op de gewenste plek neer te leggen. Los van het feit dat het merkwaardig is dat er geen enkel ander beeldmateriaal of opnames tijdens of vlak voor de aanslagen naar buiten zijn gekomen — iets wat zeer ongebruikelijk is voor dergelijke grootschalige concerten — is het ook vreemd dat er geen enkele eerste hulpdienst bij de lichamen aanwezig is, geen politie, noch ambulancebroeders. Je zou toch veronderstellen dat zodra de autoriteiten toegang hadden tot het theater, dat de hulptroepen met man en macht zouden proberen om zoveel mogelijk mensen te reanimeren. Aangezien de hulpdiensten er op het moment dat de foto werd genomen niet waren, wie heeft dan met de dode of gewonde lichamen gesleept?

  http://www.starshipearththebigpicture.com/2015/11/16/busted-totally-proven-beyond-all-doubt-the-french-government-staged-the-attacks/

  1. Ella, this is sick, disturbing, so very sick beyond words… These parents, OMG
   hopefully will this prove their deads not in vain.
   R.I.P.

   in shock,
   niet voor hetgeen wat ‘ze’ hebben uitgevoerd, maar voor de ouders van dit meisje. Dat ‘ze’ over lijken gaan verbaasd en/of shockeert niet meer.

  2. Ella, dat dit misschien weer een false flag operatie is, lijkt mij niet uitgesloten. Maar het verhaal over die Mexicaanse vrouw lijkt me op geen enkele manier gegrond.
   Ben vanmiddag aan het googelen geweest en de informatie wordt niet ondersteund.
   Ook mij was het opgevallen dat er is gesleept met lichamen in het Bacalan theater.
   Maar deze bloedsporen kunnen ook zijn ontstaan doordat er gewonde mensen zijn weggesleept.
   Het is geen bewijs dat deze lichamen daar zijn neergelegd.

 6. Als ik terrorist was zou ik ook een paspoort bij me hebben, dat kan bij het vluchten na een aanslag er handig zijn. En als ik een grote bekende was van de politie zou ik zorgen voor een vals paspoort. Er worden tegenwoordig veel real-live oefeningen gehouden waarbij veiligheidsagenten bomgordels krijgen om zichzelf op te blazen, dat scheelt ook weer in salaris uitbetaling en waarschijnlijk zijn het dan de minder goede veiligheidsagenten…

  Het kan natuurlijk ook zijn dat er vele (vooral jonge) mensen in Europa die de sociale ongelijkheid dagelijks voelen en beleven, zich aangetrokken gaan voelen tot een ideologie die tegen deze dominante cultuur in Europa ingaat en waar ze zich wel “nuttig” voelen. De ironie is dan dat ook de Isis groep die dit promoot, ontstaan is door de oorlog in Irak en de naïeve ondersteuning vanuit het westen van groepen die tegen Assad waren.

  We kunnen uiteraard wel een 100.000 Syrische vluchtelingen opleiden tot een soort Aboutalebjes die ná de oorlog aldaar een nieuw Syrië kunnen opbouwen. Want dat die regio schoongeveegd gaat worden, is slechts een kwestie van tijd (een slang kun je liefde geven maar die blijft bijten). Daarna is er een mooie kans voor de regio zelf om te komen tot een nieuwe indeling waarbij ook de Palestijnse staat wordt erkend. Uiteindelijk krijgt/heeft iedereen zo genoeg van oorlog, chaos en angst dat tegenstellingen meer naar de achtergrond kunnen verdwijnen.

  1. Max, wie is hier de slang, en wat gaat er schoongeveegd worden, weet je wat je hier schrijft “schoongeveegd”, we hebben het hier over mensen en Joden, en jij maakt je keus, niet een echt passende réactie !

  2. Citaat van Jenne: “We hebben het hier over Mensen en Joden”. Wie heeft het hier nu over een gepaste reactie?

   Het is zeer waarschijnlijk dat US en Rusland (En EU volgend) een gezamenlijk belang zien om de regio aldaar te stabiliseren samen met landen uit de regio. Het is te hopen dat er dan doorgepakt wordt en er een gebied komt voor de Koerden en dat de staat Palestina afgedwongen wordt. Vervolgens zal minimaal 15 jaar de veiligheid in het gebied gewaarborgd moeten worden door deze internationale groep. Hierbij kunnen de huidige vluchtelingen een rol spelen in het nieuwe bestuur en ontstaat er wellicht voor vele kansarmen in de EU een mooie nieuwe realiteit aldaar met een economie in opbouw.

   Alle regionale machten (incl. Israel) zullen tevreden moeten zijn met een voor hen “gemiddelde” uitkomst afgedwongen door de internationale dominante partijen.

  3. Kijk Max met sarcastisch gedoe schieten we niets op en dat doet mij vermoeden dat je een TROL bent.
   Als jij terrorist was zou je ook een paspoort meenemen schrijf je want dat is makkelijk als je op de vlucht bent,dat is waar want dan weten ze gelijk welke kant je op vlucht en met een vals paspoort als je toch al bekend ben bij de politie zullen ze je zeker laten gaan.
   Veel jongeren zullen inderdaad een gevoel van sociale ongelijkheid ervaren maar ik denk dat dat niet alleen voor een bepaalde groep geldt maar voor vele jongeren ook van de zogenaamde niet allochtone mensen.
   Verder schrijf je dat ISIS is ontstaan door de oorlog in Irak alleen dat al is voldoende om aan te tonen dat je niet weet waar je het over hebt want was het niet zo dat 9/11 door Bush werd aangegrepen voor de oorlog tegen terrorisme?
   Is Irak niet na 9/11 door oa de VS binnen gevallen?
   Hebben oa CIA mensen IS niet getraind en van de nodige middelen voorzien?
   Wat betreft dat schoonvegen (ik zou liever kiezen voor de orde herstellen) dan zou ik me maar eens afvragen wat de VS en bondgenoten daar hebben te zoeken en ook wat ze daar hebben aangericht.
   De VS en bondgenoten hebben heel die regio daar gedestabiliseerd en veranderd in een ruine alleen maar voor macht en de rijkdommen van die landen tenzij je van mening bent dat ze inderdaad IS aan het opruimen zijn terwijl IS door hen zelf in het leven is geroepen.
   Toen dictators als Sadam Hoessein het voor het zeggen hadden waren er niet zoveel vluchtelingen die naar hier kwamen want dat kwam pas toen de VS en bondgenoten daar flink gingen bombarderen en niet anders.

  4. En wat betreft 9.2 daar schrijf je “het is zeer waarschijnlijk dat US en Rusland(en EU volgend) een gezamenlijk belang zien…..” voor het geval je het nog niet weet de US en de EU werkten al samen nog voordat Rusland zich met de strijd in Syrie ging bemoeien.

  5. Ach Arnold, als je begint met “ Ad Hominem” zoals het noemen van “Trol” dan zijn verdere argumenten overbodig en zegt het heel wat over jouw intrinsieke motivatie.

   Verder hangt je verhaaltje aan elkaar van aannames die in ieder geval niet op mijn conto komen. Het verleden is van vele zijden negatief te belichten, daar schiet je meestal niet zoveel mee op.

  6. Hitlarykoek heeft doplossing vanaf 1 minuut en 27 seconden;

   ISIS Memes: “We need to kill them and bomb them again.”
   https://www.youtube.com/watch?v=t-hZZI9va0Y

   volgens zelfbenoemde Rusland deskundige der Helga gaat Putin-man eerst achterover leunen als d’r wat is; vanaf 41 minuut 30 seconden
   http://www.radio1.nl/popup/terugluisteren-uren/2015-11-18/14:00

   mossel-man jongeren hebben net als veel andere jongeren steeds vaker last van complottersnotaanvallen op ‘susjaale miediaah’;
   http://www.radio1.nl/popup/terugluisteren-uren/2015-11-18/20:00

  7. Max.
   Als het woord trol voor jou aanleiding is om verder de discussie niet aan te gaan zou ik nog mee willen geven even naar de verwijzing in punt 14 te kijken en luisteren en als je daarna nog iets wil schrijven lees ik het wel.

  8. vind ik ook hoor, op basis van een paspoort concluderen dat het een valse vlag operatie is…

  9. Max, je voorstellen lijken wel heel erg op het zionistische streven naar een groot Israël.
   Wanneer we dan een herverdeling onder valse voorwendselen afdwingen, wie moet er dan verhuizen?
   De Palestijnen of de Joden?
   De uitkomst lijkt mij wel duidelijk.
   Een gedwongen deportatie v/h Palestijnse volk onder de vlag van de VN.
   Dan heeft alle terreur van de Zionistische staat toch nog zin gehad.
   Alleen wel alleen in het voordeel van de staat Israël.

  10. Vendetta,

   Wat is er onduidelijk in de volgende zin in mijn eerste commentaar:

   “Alle regionale machten (incl. Israel) zullen tevreden moeten zijn met een voor hen “gemiddelde” uitkomst afgedwongen door de internationale dominante partijen.”

   Je trekt conclusies die er totaal niet zijn en legt me woorden in de mond, maar dat doen wel meer commentatoren op deze site.

  11. Max,

   in antwoord op 9.2

   Integenstelling tot Turkije (navolid), die haar vrienden (economisch overéénkomst tussen rusland en turkije om gaspijplijn aan te leggen) in de rug schiet, (neerhalen russisch toestel) zal Rusland , welke een overéénkomst heeft met Iran en Syrie elkaar te ondersteunen bij eventuele oorlog, haar vrienden niet laten vallen! Vandaar de inmenging op vraag van Assad van Rusland om IS te bestrijden!

   Max,

   als het je vandaag nog niet duidelijk is dat het vooral de VS is en haar bondgenoten (NAVO) die de Noord Afrikaanse landen en Arabische landen destabiliseren met hun oorlogen vraag ik me toch af welke lectuur jij leest om tot je besluitvorming te komen!

   Alle fals flagoperations passen hier perfect in!
   https://www.youtube.com/watch?v=AUb721gXB5s

   Andermaal het bewijs van voorwetenschap van de veiligheidsdiensten! Allée, dat is toch echt het minste dat je kan zeggen! Blijf hier heel bescheiden in mijn uitlatingen, integenstelling tot sommige van jouw argumenten!

 7. Het wordt helaas steeds gecompliceerder. RT is een Russische zender, natuurlijk zeggen die dat ISIS (Israelic Secret Intelligent Service) onrust probeert te zaaien in Europa zodat er een heerschappij door The New World Order gecreëerd wordt. Het is helaas het ene propaganda verhaal tegenover het andere, het wordt steeds moeilijker om te filteren wie de waarheid verteld.

  Wat wel duidelijk is is het feit dat de gewone man steeds meer gemanipuleerd wordt. Wat voor mij betekend dat beide partijen steeds meer tegenover elkaar komen te staan en we afstevenen op een periode waar iedereen erg op zijn hoede moet zijn om de boel niet te laten escaleren.

  Er zou eigenlijk een beweging vanuit het volk moeten ontstaan die (vreedzaam) in opstand komt tegen de voortdurende strijd om wereldheerschappij (zoals in de jaren 80 de “ban de bom” bewegin).
  Helaas mis ik, zeker in Nederland, de bereidwilligheid om “samen” een vuist te maken. Misschien is de destabillisatie, door het constant toelaten van vluchtelingen, hier al in een te ver stadium gekomen en is het Nederlandse volk geen èchte eenheid meer.

  1. Die vuist is nog steeds maar een slap handje, omdat:
   1. we nog met te weinig zijn. Veel te veel mensen gaan niet zelf op onderzoek uit en geloven wat er in De Telegraaf staat en wat op het nieuws komt. Ook kunnen velen de echte waarheid niet aan.
   2. in Nederland nog steeds te veel mensen het te goed hebben.
   3. het heel gemakkelijk is om in een “democratie” verdeeldheid te zaaien.

   De macht in Nederland zorgt er steeds net voor, dat we niet genoeg te klagen hebben om in opstand te komen.

  1. Mooi Guido, dat is toch wel een opmerkelijke stap vooruit, dat ze het zo concreet benoemen!

 8. Ik vrees dat we de wedstrijd gaan verliezen omdat het aantal wakkere mensen in de wereld te klein is om het bestaan van de Elite überhaupt massaal aan het licht te brengen.

  Mensen zijn te goed gelovig en je bent niet goed snik als je zegt dat de waarheid niet zo is zoals het ons verteld wordt door het nieuws of door de media.

  Wat moeten we er toch aan doen dat we ons massaal knollen voor citroenen laten verkopen? Ja zuur zal het later zeker op de maag van ons allen vallen.

  De vraag is, hoe kun je het bewustzijn van de mensen omhoog brengen waardoor de waarheid aan het licht gebracht kan worden?

 9. Op vrijdag de dertiende werd er tijdens het concert van Eagles of Death Metal een slachtpartij aangericht.
  De frontman noemt zichzelf Satan. Hoe symbolisch kun je te werk gaan. Nu kondigen ze aan dat ze voorlopig stoppen met optredens op facebook.
  En dat ze met hun gedachten bij de slachtoffers zijn. Hierbij tonen ze de Franse vlag met duivelse handgebaren.
  Als dit respect tonen is?? http://www.facebook.com/eaglesofdeathmetal/?fref=nf
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24761057/__EoDM_zegt_alle_shows_af__.html

  1. Het past wel in het rijtje de wereld veranderen naar het duivelse onder leiding van duivel aanbidders.

  1. De Bush regering en 9-11 waren de schaakstukken in het strategisch plan voor oorlog in het Midden-Oosten
   Daarom nog even 4 opzienbarende interviews over wat er op 9-11 heeft plaatsgevonden.

   9 11 AND ISRAEL ALAN SABROSKY’S SHOCKING PRESS TV INTERVIEW http://www.youtube.com/watch?v=H0v7_O53J0k

   9-11 Cop Who Arrested Dancing Israelis Speaks http://www.youtube.com/watch?v=0-B2J7tp8eg

   En een interview met FEMA cameraman Kurt Sonnenfeld die als enige opnames mocht maken na de aanslagen op ground Zero. Hij heeft politiek asiel aangevraagd in Argentinië.
   De Amerikaanse justitie wil hem uitgewezen hebben op grond van moord op zijn eerste vrouw.
   U.S. Cameraman has Proof 9/11 was a Lie http://www.youtube.com/watch?v=0I6yEezSDV8

   Kurt Sonnenfeld interview: 9-11 ten years later http://www.youtube.com/watch?v=ExENo-ZwPMg

  1. Ik neem aan dat je dit artikel bedoeld Jenne:
   http://www.starshipearththebigpicture.com/2015/11/16/busted-totally-proven-beyond-all-doubt-the-french-government-staged-the-attacks/
   Beste is om direct de site van Jim Stone te lezen, want van dit artikel is afkomstig van hem. jimstonefreelance.com
   Maar aangezien het kennelijk een zwaar gecensureerde site is word je direct doorgelinkt naar dit adres; althans in Nederland (ben eigenlijk wel benieuwd hoe het in Frankrijk is)
   http://82.221.129.208/ifyouareinamericayouprobablycantseethisc7.html Mijn opinie is dat deze man er niet vaak naast zit…

  2. @VfV: Gebaseerd op?
   Ik zeg niet, dat het waar is, maar alleen het feit, dat je niets kunt vinden over dat Mexicaanse meisje om het verhaal te ondersteunen, zegt in feite niks.
   Het is in ieder geval niet vreemd, dat je er niks over in de MSM zult vinden.
   Het is in ieder geval vreemd, dat er zo weinig beeldmateriaal is.
   Alles wijst op een false flag.

  3. Danny, ik ben een ouwe rot in de zogenaamde “conspiracys”.
   Dat het hele verhaal vanaf 9-11 tot de politieke situatie nu van alle kanten stinkt is een feit.
   We leven in de matrix.
   Ik reageerde op het verhaal zoals Jim Stone het onderbouwd.
   Het zijn alleen maar aannames, meer niet.
   Je kunt over dat Mexicaanse meisje veel vinden op het internet.
   Interview met haar ouders tot een herdenkingsdienst op haar universieteit.
   Wanneer Jim werkelijk op tv de moeder dit heeft zien verklaren, is het te traceren. Blijkbaar niet dus.
   Ik ben er van overtuigd dat er werkelijk slachtoffers zijn gevallen en dat moet je wel met respect behandelen.
   Of het nu wel of geen false flag was.

  4. VfV, het feit dat ze eerst leefde en even later niet meer… Crisisacteurs zijn er ten volop toch?
   En natuurlijk zijn het aannames, maar wel vanuit een onderbuik gevoel dat dít iig niet klopt…
   Ik ben er ook van overtuigd dat er werkelijke slachtoffers zijn gevallen iig. Volgens mij bijt het een het ander niet. Ik geloof persoonlijk iig in de dood van dit Mexicaanse meisje, opgeofferd aan de satanisten die ogenschijnlijk denken de wereld te kunnen reageren. Wie het weet, mag het zeggen….

  5. Anne, er is geen timeframe voor de foto van bacaclan.
   Misschien is deze foto wel een paar uur later genomen.
   Maar Jim heeft het maar over de verschillende kleuren en opgedroogd bloed en dat dit zou kunnen duiden op tijdverschil.
   Iedereen weet dat je met verschillende cameras en ander licht andere kleuren vastlegt.
   De vegen van het bloed op de vloer kan duiden op het wegslepen van gewonde slachtoffers.
   Maar hij concludeert dat er lichamen naar toe zijn gesleept.
   Een beetje kort door de bocht.
   Verder vindt hij het opvallend dat er geen politie en hulpdiensten zijn te zien. Ik denk dat de mensen allemaal al overleden waren, dit had tragisch genoeg dus geen nut meer.
   De volgende dag waren ze nog bezig om de lichamen te bergen.
   Verder lijkt me het verhaal over het Mexicaanse meisje onlogisch.
   Eerst de mensen uit het theater ontzetten, daarna vermoorden en weer terugbrengen naar de crimescene?? Erg omslachtig en in het oog springend lijkt me.
   De vader en moeder hebben een interview gegeven, maar reppen met geen woord over dat ze nog in leven was.
   Je bent er van overtuigd dat ze is vermoord door de franse overheid?
   Dat dit meisje dus echt een persoon is.
   Hoe wil de media dan de vader en moeder verklaren wanneer dit crisis acteurs/ouders zijn??
   Ik denk dat Jim door wat hij dacht te horen op de televisie een beetje aan het doordraven is gegaan.
   En zo gek is dat soms ook niet, wanneer je je beseft hoe ziek de matrix in elkaar steekt.

  6. Vendatte, bedankt voor je toelichting.
   Ondertussen geloof ik dat het anders zit na het interview met Ole wat ik elders al had geplaatst helemaal te beluisteren…
   https://www.youtube.com/watch?v=bN89lVPkli0
   Het feit dat het gebouw is aangekocht op 9/11 (…) geeft meer dan genoeg tijd om van te voren deze scene te arrangeren.
   Het lijkt me dat na alle terreur het erg onaannemelijk is dat de vloeren toen zijn gelicht om op te betonnen vloer dan deze satanische scene te creeeren.
   Vervolgens wil ik graag een ieder aanbevelen de YT met Ole te beluisteren.
   Hij verzoekt ook tevens dat mensen opnames gaan maken dáár waar filmopnames worden gemaakt…
   Dit zijn mogelijk pre-opnames voor toekomstige false flags….

  7. Vendetta, sorry voor mijn dyslexie haha…
   Nog een aanvulling, de bungelende zwangere vrouw en man lijken ook een van te voren staged operatie te zijn geweest.
   Geen licht op de plek zelf, wel verderop, lekker vaag allemaal, en toevallig is er natuurlijk weer iemand die dit allemaal filmt….

 10. Anna,
  Geen enkel probleem, ik denk inderdaad dat ze er toe instaat zijn, hoe meer gedode mensen hoe groter hun plezier, vaak moet ik denken aan al die jonge vermoorde mensen in Chilië, die ze die boven zee uit de vliegtuigen gooiden, wat ik wel meer heb geopperd zonder handlangers zijn deze mensen nergens, weet nog goed hoe Nederlandse politie in de Provo tijd ons mepte met hun lange stokken, heb er twee kromme vingers aan over gehouden, maar dit is natuurlijk wel een graatje erger, hier wordt iets heel anders voorbereid.
  Zo Vfor Vendetta, jij denkt dat ze hier niet toe in staat zijn, nu verdiep je er maar eens in, het is allemaal zo anders als dat wij naïvelingen denken.
  Night every body, Jenne, voor de Fransen Bonne Nuit !

  1. Ja Jenne,Maxima moet nog steeds wat uitleggen vrees ik… En niet allen Maxima, maar dit hele corrupte zooitje Oranje.

  2. En dan ben ik zo’n naief schaap die denkt dat Maxima en Willem ondertussen wel meer dan wijs genoeg zijn…
   In dat geval geven ze namelijk de troon op, doen boete voor alles waar hun zogenaamde, niet door DNA ondersteunde bloedlijnen, voor verantwoordelijk waren, en kiezen voor hun gezin <3
   Maar dat doen ze niet, dus de corruptie gaat gewoonweg door.
   Ze denken kennelijk nog steeds dat ze uitverkorene zijn, in spiritueel opzicht hebben ze nog steeds niets, maar dan ook niets geleerd.
   Wat een armzalig zooitje 😉

  3. Anna.
   Maxima of Willem kan en mag je niet verantwoordelijk houden voor wat hun familie eerder heeft gedaan.
   Wel zouden zij afstand kunnen nemen van die begane daden door dat kenbaar te maken en te laten zien dat zij het anders willen.(en dat heb ik nog niet gezien).
   Wat betreft de afschaffing van de koningshuizen(monarchie)kijk naar het verleden en zie de banden tussen het Engelse koningshuis en het Nederlandse koningshuis(er is zelfs een Willem van Oranje geweest die ooit de troon in Engeland heeft bestegen) wat de banden aantoont en niet alleen is dat het geval met Engeland maar bv ook Spanje.
   Spanje was in de oorlog Fascistisch en de Duitsers hebben zelfs in Spanje bombardementen uitgevoerd in het belang van dat fascisme dat brengt mij dan weer bij ons koningshuis dat voor een deel Duits was en van Bernhard is bekend dat hij nauwe banden met Perron had van Argentinië die ook een voorstander van het nazisme was en vele nazi,s de mogelijkheid heeft geboden om op zuid Amerikaans grondgebied hun toevlucht te zoeken.
   Als we dan naar nu kijken weten we dat de Duitsers de oorlog hebben verloren maar na de oorlog hebben zij dit nazi beleid verder doorgezet maar dan op economisch gebied en ook weten we dat vele nazi,s hun diensten ter beschikking hebben gesteld aan de geallieerden waaronder de Navo/Nato,CIA,Nasa etc.
   Ook zijn velen van mening dat er een nieuwe wereld orde gaat komen waarvan bekend is dat zij net als de Nazi,s niet vies zijn van duivelse praktijken daarom denk ik dat straks koningshuizen niet meer nodig zijn omdat we allemaal weten dat het kwade voornamelijk uitgaat van het Britse koninkrijk waar Nederland dus nauwe banden meeheeft wat deze koningshuizen straks overbodig maakt omdat ze als NWO toch alle zeggenschap denken te krijgen.

  4. Arnold, Willem 1 heeft zichzelf op de troon gehesen zonder toestemming van wie dan ook maar…
   We waren een republiek, bedenk dat wel, en dat zijn we feitelijk nog steeds, want alles wat daarna plaatsvind is onrechtmatig want gebaseers op kaping en leugens.
   Dus ik verwacht van een Willem met zijn Max dat ze eindelijk eens de verantwoording nemen voor al het gejatte geld, al het perverse misbruik van de mens als BSN in naam der Koning en Koningin en nog vele zaken meer.
   Erg jammer dat de artikelen op Herstelderepubliek niet meer toegankelijk zijn, want daar was een schat aan informatie aanwezig.
   Gerard de Boer is godzijdank een welkome bron van alle Oranje misdaden…
   Daarnaast geldt dat elk oprecht mens waar dan ook maar op een zogenaamde “hoge” plek als mens een verantwoordelijkheid heeft.
   Als deze tegen welke menselijkheid dan ook ingaan dat laat het ook deze “hoge” mensen vrij om af te zien van al het soort misbruik tegen de mensheid.
   Zij kunnen gewoon zeggen dat ze er niet meer aan mee willen doen.
   Kennelijk staat hierop de doodstraf want klokkenluiders moeten voor hun leven vrezen….

  1. Lol ….`denk met je hart, dat klopt´??
   Het ligt niet aan jou Danny maar aan het bewuste scheppen van chaos…met of zonder je hart, heeft geen enkele invloed op wat de media aan het doen is. Het is waanzin, en je hebt helemaal gelijk als je uitspreekt dat je er moe van wordt. Het enige is, dat je het misschien niet moet volgen, maar goed, dat weet je zelf wel… 🙂

  2. Monika…Ik weet het allemaal en ik weet ook, dat we hier doorheen moeten.
   De laatste tijd ben ik al steeds meer bezig om de MSM uit mijn systeem te krijgen, maar af en toe word ik erheen getrokken om weer eens te kijken wat voor onzin er nu allemaal bij elkaar geschreven wordt en dan ben ik het ook weer heel snel moe.
   Ik word er vooral moe van hoe gemakkelijk de meeste mensen zich om de tuin laten leiden.
   Voor mij, jullie en vele anderen is het zo jammer, dat de ontwaking van de massa zo lang op zich laat wachten.
   Maar ook dat is “meant to be”… Ik weet het…

   Ik heb hoop op een goede afloop voor mezelf en dat zal voor velen hier gelden, maar de weg er naartoe zal een lange en zware worden. En dat vind ik vooral niet leuk voor mijn lieve, onschuldige huisdieren, die nergens om gevraagd hebben, maar het waarschijnlijk wel moeten meemaken.

  1. Marc, zou je dit van mij aan willen nemen, zij/hen creéeren het voor en tegen, zij zijn het begin en het eind uit de bijbel !
   Als hun cirkel rond is en zich sluit zitten wij gevangen in deze matrix !
   De Engelsen hebben het altijd over Wheels in Wheels, het ééne draaid rechts en het andere links, en alles blijft zo als het was/is !
   De enorme think thanks die zij er op na houden, zijn ons altijd vele stappen voor, ze overrompelen de mensen met gedachten, meningen, en een flinke dosis leugens, en die worden dan weer zo vermomd dat je denkt de waarheid bij zijn staart hebt, en juichend rondspringt, en dan blijkt dat zij je schamperlachend toe knikken, zo van domme lµl, daarom hoed je voor de wijze, laat je intuïtie je leiden, en blijf je intuïtie voeden, met de echte waarheid, en die ligt meestal in het midden, groet Jenne

 11. Als reactie op de gebeurtenissen rondom ISIS heeft Marten Fortuin besloten om een nieuwe politieke partij te beginnen(PMF-Pim Marten Fortuyn).
  En wil hij ISIS en de Islamitische Staat erkennen.
  Om de verdeeldheid binnen Nederland tegen te gaan pleit hij voor een Nationaal kabinet.
  Direct versterking van politie en leger en een forse reparatie voor mensen aan de onderkant van de samenleving.

  Broer Pim Fortuyn wil politieke partij beginnen
  http://nos.nl/artikel/2070026-broer-pim-fortuyn-wil-politieke-partij-beginnen.html

  Wanneer iemand denkt dat een politieke moord in Nederland ondenkbaar is, moet je even dit artikel lezen.
  In 1947 was er een complot om de voorzitter van de PVDA te vermoorden en een coup te plegen. Dit met medeweten van de toenmalige koningin.

  ‘Soldaat van Oranje plande staatsgreep’
  http://nos.nl/artikel/2070032-soldaat-van-oranje-plande-staatsgreep.html

  De reden waarom ik dit artikel plaats is dat we in deze hectische tijd moeten opletten of onze “democratische rechtstaat” niet verder wordt ondergraven.

  1. Vfor Vendetta,

   Na het eindigen van de WWII, werden er nog snel enige Communistische verzets mensen vermoord, door de Nederlandse overheid, zonder proces of iets dergelijks, dit gebeurde in Velzen !
   Lange tijd was het verboden bloemen op het graf van Hannie Schaft te leggen, het echte Nederlandse verzet was voor 90% in handen van de Communistische cellen !, ze waren bang voor een staatsgreep !

  2. Over welke democratische rechtstaat heb je het? Toch zeker niet nederland, dat is nog een rechtstaat nog democratisch! Sterker nog wettelijk gezien is nederland ( jaja met een kleine letter) een provincie van het nazi Duitse rijk. En als stemmen werkelijk zou inhouden dat je daarmee invloed kon uitoefenen op het te voeren beleid , was het allang verboden!

  3. Tijdens 9-11 hadden we de Anthrax aanvallen, waarvan we later nog bitter weinig hebben gehoord.
   Behalve dat onderzoekjournalisten verklaarden, dat deze anthrax van zo hoge kwaliteit was, dat deze afkomstig lijkt te zijn van het Amerikaans leger zelf.
   Nu verschijnt het volgende alarmerende bericht.

   Valls waarschuwt tegen chemisch terrorisme
   http://www.telegraaf.nl/buitenland/24764329/__Valls_waarschuwt_tegen_chemisch_terrorisme__.html

   Het is net alsof constant hetzelfde scenario wordt uitgevoerd.
   Paspoorten, chemische dreiging, rampoefeningen, simultane aanvallen, aanpassen van de wet, uitbreiden bevoegdheden datamining en het verklaren van oorlog.
   Deze aanvallen zijn een scenario voor een hernieuwde bemoeienis van het westen met de oorlog in Syrië.
   Door de oorlogverklaring is de hele NAVO bij het conflict betrokken.
   De kans is nu reeël dat er wordt gekozen voor manschappen op de grond, een daadwerkelijke grondoorlog.
   Is dit het antwoord van het Westen om de invloed van Rusland in te perken.
   Met het gevaar voor escalatie tot een derde wereldoorlog.
   Merkel en Hollande weigerden een nieuwe oorlog in de achtertuin van Europa(Oekraíne).
   Wordt nu het Midden Oosten het strijdtoneel tussen de 2 grootmachten.
   Een strijd van het Westen om de wereldmacht, het creeëren van een unipolaire wereld?
   Simpel gezegd, regeren zonder oppositie.
   De door hun verlangde NWO.

  4. Marcel, ik heb democratische rechtstaat niet voor niets tussen aanhalingstekens gezet.
   Jenne of het nu communisten waren of niet doet niks af aan het verhaal dat een politieke moord in nederland mogelijk is.
   Maar we weten ook allemaal dat de dreiging van het communisme ook een propaganda tool was ven het westen.

 12. Ja Jenne ik ben me goed bewust dat de Matrix geen film is maar een documentaire .
  Uiteraard moet je goed je intuïtie gebruiken om de informatie te filteren maar met de onlogische zaken die in de False Flags te zien krijgt verraden zichzelf al voor degene die weten dat we in een wereld van leugens leven.

  De bloodline zou de meeste al wakker moeten schudden dat alles gepland is maar helaas het bewustzijn van de mensen is ver te zoeken omdat de cognitieve dissonantie vastgeroest zit in het bewustzijn van kinds af aan.

  Ondanks alles gelooft men ook nog steeds in NASA, terwijl dit een militair onderdeel is van degene die bezig zijn de wereld naar de NWO te leiden.

  Mensen willen niet graag uit comfort zone gehaald worden en doen geen onderzoek voor zichzelf en gaan van de wetenschap uit , wie denk je wie de wetenschap regisseert ?!

  Juist ja dus daarom staan we zo ver van onszelf want ons programma is geïnfecteerd met leugens die van kinds an aan in je hersenen gepland worden en we gaan ervan uit dat ons de waarheid verteld wordt.

  Mijn vraag was al eerder, wat is de oplossing om de waarheid op grote schaal aan het licht te brengen in deze wereld van leugens?

  1. Marc, wie maakt uit wat leugens of de waarheid is, ik denk dat er in je opvoeding de kiem voor je denken gelegd wordt, onze mijn ouders waren bewust levende mensen, de ouders van nu, laten het gebeuren door de media, nou geen echte moeilijke conclusie, denk ik , Jenne

  2. 22.1 Jenne, hoe kunt u toch zo bekrompen en harteloos schrijven?
   Ik ben, die ouders voor nu. Ik ben vanaf 2004 tot op heden intensief bestreden door Satanisten in de Nederlandse politiek.
   Al die jaren heb ik het weten te overleven door de waarheid, zo goed als ik kan te leven. Waarheid bestaat echt! Het is dat deel van ons dat onveranderlijk is en blijft.
   Mijn kind van 4 jaar coacht mij in universele onvoorwaardelijke Liefde. Mam, zegt Hij, je moet door werken, je moet sterk zijn en diep in mijn hart dat het Werk (Lichtwerk) wordt voortgezet, zoals ik het stokje hebt gekregen van mijn opa’s en oma’s.

   Brr, Jenne, de ouders en kinderen van NU, werken kei en kei hard voor U en algemeen welzijn.

   De Waarheid bestaat en leeft, ook al lees je het misschien niet op de voorpagina, maar wel op WTK.

  3. ea. Ja als Uw kind U moet stimuleren, zo U schrijft ja wat moet ik dan nog zeggen ?
   Uw heeft Uw verantwoordelijkheid, en ik de mijne, in mijn jeugd denk ik dat U nog niet aanwezig was, de sociale controle was zoveel groter, de familie band zoveel sterker, en het leven zoveel zoeter, en dat alles zonder gezemel en tranqilizers, als ik U zo over mij hoor oordelen, heeft al dat geschrijf van mij voor bepaalde lieden niet veel zin, het ga U goed, Jenne

  4. @ ea
   onvoorwaardelijke liefde is heel dubbel, liefde is in zijn wezen altijd zonder voorwaarde of het is geen liefde.

  5. Nou uw generatie heeft wel mooi, die goede oude tijd met lekker veel sociale controle laten eindigen in dictatuur. Uw regering bekostigd IS en wat doet U in het NU?

 13. De Times of Israel publiceerde zaterdag een artikel, waarin werd verklaard dat de Joodse gemeenschap in Frankrijk vrijdagmorgen is gewaarschuwd voor een grote terroristische aanslag.
  Terwijl de Franse autoriteiten in de msm verklaarden dat er geen aanwijzingen waren voor deze dreiging.
  Van wie is deze waarschuwing dan afkomstig?
  http://www.redicecreations.com/article.php?id=34766

  De Turkse overheid verklaarde ook dat ze Frankrijk twee keer hadden gewaarschuwd.
  Ook is het opvallend dat er eerst sprake zou zijn van een Syrisch paspoort. Dit werd bijna direct tegengesproken en was er sprake van een vervalst paspoort.
  Dit kan correct zijn of waren ze bang voor een hysterische houding van de bevolking tegenover vluchtelingen?
  http://21stcenturywire.com/2015/11/18/media-duped-minister-admits-syrian-passport-likely-planted-at-scene-of-paris-attacks/

  1. Het één sluit het andere niet uit, er is geen sprake van openheid naar het publique toe, er bestaat ook geen democratie meer, en de schuld ligt bij ons, want wij laten het nog steeds gebeuren !

  1. Je moet haat niet verwarren met een soort réalisme, maar dat er grote haat gevoelens aanwezig zijn is juist, de haat die ongeletterde mensen in hun denken creéeren, is gebaseerd op jalouzie, over hoe wij althans de meeste met hun persoonlijke vrijheid weten om te gaan, van wege hun opvoeding voor hen onbegrijpelijk, ik heb daar persoonlijke ervaringen mee beleefd.
   Denk nu niet dat er integratie is of assimilatie, het is de schone schijn, onderhuids blijven zij onze vijanden, en vinden ons naïve domkoppen, dat wij wat onze vorige generaties moeizaam hebben opgebouwd, zo uit onze handen laten slaan, maar ze maken hier graag gebruik van, en jij wil dit niet zien, en met jou vele anderen, die hun mond vol hebben over goedheid en liefde, maar als liefde maar van één kant komt, wordt dit protestutie,
   en dan heb je altijd die bittere nasmaak, van gebruikt te zijn, Jenne

  2. Jenne
   Je lijkt te raaskallen beste man ,haat komt voort uit jalouzie? En als liefde maar van een kant komt is het prostitutie? worden we ervoor betaald dan? Nee beste jenne als je eenzijdig besluit liefde te geven voel je nooit een bittere nasmaak , die is er alleen als het een koehandeltje betrof ( als ik lief doe tegen jou moet jij lief doen tegen mij)en dan praat je niet over liefde. En je weet schijnbaar niet wat liefde werkelijk voor een macht/kracht is,niets kan haar weerstaan!

  3. Odette, waarom heb je deze links gepost?
   Wat wil je ermee zeggen? Ik persoonlijk vind dat ons zoiets niet verder brengt…

  4. Marcel, je weet alles heel precies, hé? 😉
   Kan het dat liefde iedereen anders invult en anders ontvangt. Er is geen algemene regel ervoor hoe het moet.
   De ‘prostitutie’ is in onze samenleving helaas volop aanwezig, daar heeft Jenne helemaal gelijk.

  5. Monika
   Liefde is per definitie niet aan voorwaarden gebonden of het mag geen liefde heten. Daar ben ik idd heel rechtlijnig in. Ongeveer net zo als dat ik appels geen bananen noem, gewoon om misverstanden over het soort fruit waarover het gaat te vermijden!( geen emoticon nodig)
   Prostitutie heeft helemaal niets met liefde te maken en alles met handel of evt.dienstverlening. Als je werkelijk moeite hebt dat onderscheid te maken vind ik dat een treurige zaak.

  6. Beste mensen,

   onvoorwaardelijke liefde is niet aan voorwaarden gebonden! De liefde zoals wij die kennen is meestal gebonden aan voorwaarden en is vaak geprogrammeerd en geconditioneerd!

   Mij lijkt dat het hier andermaal gaat om een fals flaggoperation.

   Velen nemen hieromtrent een standpunt in, ingegeven van wat hen het meeste dient! net zoals ikzelf trouwens! Maar deze operatie dient geenszins de liefde maar andere doeleinden.

   Ik word er gewoon zo moe van al deze leugens en bedrog te zien en te moeten vaststellen. En tevens begrijp ik het al helemaal niet meer hoedat hoogopgeleide mensen niet door deze facade heen kunnen kijken.

  7. Beste Peter,

   Waarom denk je dat het een “fals flaggoperation” is? En was is de definitie daarvan precies? Bedoel je dat als het “De Liefde” niet dient er dan sprake is van een “False Flag” ?

   En dan denk je vervolgens ook nog dat “hoogopgeleide mensen” wel door deze facade heen moeten kunnen kijken en dus “laagopgeleide mensen” niet? Persoonlijk zegt mijn hart dat het andersom veel eenvoudiger is. Wellicht is in de huidige maatschappij wel het probleem dat zoveel mensen DENKEN dat ze “hoogopgeleid” zijn.

   Gelukkig is er op dit moment een weg aan het ontstaan die zorgt dat “ de ellende van vele (hoogopgeleide…) meningen” worden gebundeld tot een “nieuw weten in echte onvoorwaardelijke liefde”.

   En vergis je niet, onvoorwaardelijke liefde kan ook inhouden dat je snel en onverbiddelijk terugslaat!

  8. Beste Marcel, we zijn hier op een vriedschappelijke leest geschoeide discussies aan het voer, dan komt mensen toedichten dat ze raaskallen echt niet in vrage !
   En ja jalouszie kan leiden tot haat, haat is een geestestoestand die meer voorkomt als dat men aanneem,protestutie heeft niet alleen wat met sexuele diensten te maken, corruptie is een vorm van protestutie.
   Liefde geven, aan personen die met liefde niets kunnen, of die liefde niet herkennen als zodanig, het bonobono type, ja en dan wat is liefde, hier in Frankrijk noemd men sexs bedrijven l’amour liefde dus, tedere handelingen hoeft ook nog geen liefde te betekenen, ik denk dat ik weet wat liefde is tussen twee mensen, maar het is zo complex, en dan ook nog eens vreselijk intiem, dat ik het hier niet kan verhalen, ik hoop dat ieder één die dit leest de ware diepe universele liefde zal vinden, waar ik dagelijks onder gebukt ga, want geloof mij echt houden van vraagt offers, heel veel offers, groet Jenne

  9. @Odette…de haat werd al eerder gezaaid door Geertje en co…backfiring…en misschien nog een paar mollen ertussenin…

  10. Jenne, hier wordt gesproken van universele liefde.
   Er is de liefde die liefde “is”,
   die liefde “stroomt”,
   en die liefde kan zuiver vriendschappelijk zijn,
   die kan platonisch zijn,
   die kan vol lusten passie zijn,
   maar ook ingetogen en stil,
   nabij of ver weg,
   en diepgaand van hart tot hart,
   van ziel tot ziel.
   Die Liefde noem ik Universele liefde,
   Goddelijke liefde,
   Spirituele liefde,
   en dat is iets anders dan de emotionele liefde.

   Er is niets mis met de emotionele liefde.
   De emotionele liefde is echter anders dan de Universele liefde.
   Bij de emotionele liefde bepalen de emoties de vorm.
   Daar is wel “goed” en “fout”. Sommige zaken zijn “not done”, anderen juist weer “well done”.
   Daar is wel “nodig hebben”
   Daar is wel “afhankelijkheid”
   In de emotionele liefde is er een helder (emotioneel) kader waarbinnen de verbinding zich afspeelt.
   En dat mag, daar is niets mis mee.
   In de emotionele liefde vind jij jouw houvast echter voor een deel in
   de ander, en dat is niet waar ik momenteel voor kies.

   Het houvast zit in mijzelf, daar heb ik de ander en de liefde niet voor nodig. Maar juist daardoor is er veel liefde, iedere keer weer,
   op elk moment, in iedere ontmoeting.

   Sterker nog, daardoor is er enkel liefde.

   Want de Universele liefde is geen emotie die komt en gaat, afhankelijk van het tij der omstandigheden.
   De Universele Liefde komt heel ergens anders vandaan.
   Zij is een staat van zijn, een innerlijke toestand.
   Die liefde is in mij aanwezig, zij stroomt, zij is mijn fundament,
   en daardoor is zij er elk moment.

   Dat is de liefde waar ik voor kies.

   Dat houdt niet in dat ik geen emoties heb, en het houdt al helemaal niet in dat jij geen emoties mag hebben.
   Alles mag er zijn, en alles krijgt aandacht,
   liefdevol…
   respectvol…
   in de verbinding…
   met oog voor wie jij bent en voor wat jij wilt,
   met oog voor wie ik ben en voor wat ik wil,
   en met oog voor wat er tussen jou en mij “is”
   Wij zien onszelf en elkaar in liefde….en vanuit liefde.

   Dát is de essentie van de Universele Liefde.
   Hartegroet, Odette

  11. Odette
   Erg mooi verwoord had ik niet beter gekunt, dank je wel voor dit prachtige inzicht.

  12. Max,

   in antwoord op 24.7

   Mijn opmerking over onvoorwaardelijke liefde was algemeen naar aanleiding van opmerkingen in de verschillende topics en niet naar aanleiding van het verslag!

   Als ik beweer dat ik andermaal denk dat het gaat over een false flag operation heeft dit niets te maken met de eerste alinea maar met het verslag!

   Max, je hebt een punt dat ook laagopgeleide mensen onderscheid moeten kunnen maken! Het zijn echter de hoogopgeleide mensen die leiding en sturing aan de maatschappij geven. Vandaar mijn opmerking! Ik begrijp echter dat persoonlijke belangen en macht vaker de boventoon voeren dan wel het gezond verstand!

  13. Beste Odette, precies, als het goed is je leven, beleef je de door jouw benoemde facetten van liefde, liefhebben, en geliefd worden, het is ook hier weer de intuïtie die de leidraad kan zijn, door het leven gaan de scherpe kanten verloren, alles wordt afgerond, en kan mooier worden en zich verder verdiepen, en ik denk dat elke levensfase andere gevoelens en inzichten brengt, vriendelijke groet Jenne

  14. Jenne, je zei, Als het goed is in je leven; Hiermee stel je dat als het niet goed in je leven is dat alle remmen er af mogen gaan als het niet goed gaat met jou? Daar zit de crux waardoor velen van het padje gaan omdat het in hun belevingswereld onrecht is aangedaan en zich niet meer verbonden voelen in hun Zijn.

  15. Odette, ben je dan al 50 jaar getrouwd met één partner, net als Jenne? Wat weet jij over liefde? Niet veel volgens mij…en dat lees ik in jouw reacties…volgens mij zou je goed bij Marcel passen, die heeft ook over alles en iedereen een mening.
   Recht op vrijheid in keuze voor eenieders eigen leven aanvaardt marcel alleen voor zichzelf??
   En anders wordt men ‘aangepakt’ net als de laatste reactie naar mij toe.
   Man, laat mensen lief hebben en houden van op hun eigen manier.
   Er is geen beter-der daarin, heel simpel.

  16. Nee ik ben niet vijftig jaar getrouwd met Jenne en zijn liefde is zijn liefde. En wat weet ik over de liefde… Ik loop ook al wat langer mee, ben vier maanden ouder dan AnnaII. Zo dat hoge woord is er uit en ik hoop voor je dat het je ontspant. Ik hoef helemaal nergens bij te passen… Ik ben ik, jij bent jij, Jenne is Jenne en Marcel is Marcel. Ik hoef ook al helemaal niets en over de liefde, je kent me toch niet? En ik heb zo het vermoeden dat je dat niet eens zou willen, dat is je recht, waarom zou je?
   Maar waarom spring je elke keer voor mijn reacties? Ik laat jou toch ook in je waarde? is het zo moeilijk om een ander dat ook te gunnen? Omarm de diversiteit.
   En alleen als je wilt zal ik de groeten doen aan Paul binnenkort.

  17. Nee Odette, ik bedoel te zeggen, dat het waarschijnlijk zo is, dat je als mens alle facetten zo als jij ze opnoemd tegen zal komen in je leven, wat is een succesvol leven, en ik ga niemand vertellen wat hij met zijn leven moet dien, het is alleen niet allemaal rosegeur en manenschijn in een lange rélatie, en als één van de partners veel aandacht en liefde, genegenheid en tederheid nodig heeft, om in het leven te kunnen blijven geloven, dan moet dat onvoorwaardelijk aanwezig zijn, dat is wat ik eigenlijk wilde zeggen.
   groet Jenne

  18. O ja Monika, jij hebt makkelijk praten als een halve Italiaanse, jij hebt het in je bloed l’amore, ach als alle Nederlanders eens een poosje in Italië gingen wonen, zouden ze van opknappen, of eens af en toe naar een goede Vellini film kijken, bijvoorbeeld het zoete leven, al die USA shitte, die ware liefde niet eens weten uit te beelden, ik begrijp dat Diepardieu voor Rusland heeft gekozen, in plaats van dat verdierlijkte hypokriete Hollewood.
   Ciao Monika

  19. Ik snap je Jenne. Aan de andere kant is het ook heerlijk om elke keer je affectie, liefde te laten blijken aan de ander die al lang aan je zijde staat. Het geven is net zo belangrijk als het ontvangen ook al heeft de één er meer behoefte aan dan de ander, en dan komt die onvoorwaardelijkheid om de hoek kijken. Prachtig toch….
   Leven in liefde

  20. @ monika
   Ach wat zielig toch heb ik je zo hard aan gepakt?En dien ik dan gelijk als tegenprestatie een waardeoordeel uitgesproken te zien over mij door monika? Je weet hoe dat is wat pietje over klaasje zegt …. etc.
   Lieve monika als jij imo BS praat zal ik je daar op wijzen, als je daar niet tegen kunt moet je je stil houden op het web , immers ik ben niet de enige die jou post leest en dus niet de enige die erop zal kunnen reageren! Nou kusje erop to make it better? doei

  1. Mooi gebaar, maar dan rijst bij mij meteen de vraag waarom De Telegraaf dit plaatst.

 14. De tranen staan ook in mijn ogen om de slachtoffers van Parijs en allerlei andere aanslagen.

  Helaas zijn er in deze wereld (steeds meer) mensen die zich achtergesteld voelen, wat vaak ingegeven is door de achtergrond waarin mensen opgroeien en de weinige kansen die ze hebben op een goed leven (minimaal een sober bestaan en het gevoel erbij te horen).

  En aan de andere kant (een steeds kleiner wordende) groep mensen die – in materiele zin – niet meer weten wat ze nog willen. Dat terwijl er met groot gemak een duurzame overvloed in de wereld kan zijn om de basisbehoeften in te vullen voor iedereen! Er is iets grondig mis in onze neoliberale economie!

  Je mag dat alle mensen zelf best kwalijk nemen, iedereen op aarde wordt geacht het beste uit zichzelf te halen en dat is niet met Uzi´s of Kalasjnikovs gaan schieten of zelfs een bomgordel gebruiken. Het is ook geen oplossing om bommen op steden te gaan gooien om oliepijplijnen veilig te stellen of zogenaamde “risico´s in te perken” en het is ook niet consumeren tot je er dood bij neer valt en niets willen delen met je buurman. Quid Pro Quo te blijven hanteren, is echt iets van de Romeinse tijd en niet van de 21e eeuw.

  Elkaar beschuldigen over alles wat in het verleden heeft plaatsgevonden en daarmee rechtvaardiging vinden om in het heden gruweldaden te begaan of elkaar de les te lezen, schiet ook niet op. Als je zo naar de wereld kijkt dan zou je kunnen denken dat het nooit goed komt.

  Maar gelukkig, Niets is minder waar!

  Er begint zich een dominante internationale meerderheid af te tekenen die de welvaart beter en eerlijker wil verdelen en vooral “de onderkant van de piramide” een flinke “schop” omhoog wil geven!

  Aan de andere kant ontkomen we er niet aan hard op te treden tegen de terreur en zal met een brede coalitie, medio 2016 uiterlijk 2017, het zogenaamde “kalifaat” worden schoongeveegd samen met regionale machten.

  Gelijktijdig worden vele vluchtelingen en gematigde moslims in het westen opgeleid om het nieuwe Syrië vorm te geven waarbij de Internationale coalitie voor minimaal 10 jaar blijft zorgen voor veiligheid en stabiliteit. De landen/machten in de regio zijn de oorlogen ook zat en ieder neemt genoegen met een “gemiddelde” uitkomst en dat geldt ook voor Israël dat de Palestijnse staat zal gaan erkennen! Assimilatie of integratie is niet de oplossing, broederlijk naast elkaar leven wel.

  Binnen de EU zal de sociale ongelijkheid aangepakt worden. Het onvoorwaardelijk basisinkomen (zie bijvoorbeeld http://www.basicincome.org/ ) komt nadrukkelijker naar voren en het gebruik van fossiele brandstoffen wordt versneld vervangen door innovaties in zonne en wind- energie en waterstof toepassingen (http://www.autoweek.nl/nieuws/30782/toyota-mirai-155-pk-335-nm-op-waterstof )

  Gelukkig zijn er steeds meer mensen die de lichtboodschappen omarmen en het niet alleen lezen maar er ook naar acteren! Als dit allemaal geregeld is, is de mensheid werkelijk klaar voor een volgende stap.

  1. @Odette…jammer genoeg leven de mensen, die zulke uitspraken deden, niet meer…en jammer genoeg allemaal geen natuurlijke dood gestorven… 🙁

  2. Danny, ook mensen die nog leven schrijven mooie dingen. Heb je Jules v.d. Velde gelezen op de voorpagina? genaamd; Treed voorbij uw angsten

  3. Odette…zéér mooi en zeer toepasselijk in deze tijden. In alle tijden eigenlijk.

  4. Max,

   Ik vind je betoog beschamend!

   Je start je betoog met het demoniseren van bepaalde bevolkingsgroepen alsof je daarmee bedoelt dat zij de oorzaak zouden zijn van deze aanslagen! Dit is NIET het geval en vandaar dat je topic hele groepen mensen veroordeelt! Het is niet omdat je arm bent dat je een terrorist wordt! Arme mensen kunnen zich trouwens ook goed voelen! Hoe je je voelt is een mentale instelling en dit heeft alles te maken met overtuigingen! Dit is een schande!

   Verder blijkt uit cijfers dat de kloof tussen arm en rijk alleen maar toeneemt! Dit als gevolg van het neoliberale beleid van de overheden welke al jaren aan de gang is! Het casinobeleid van de overheden waarbij ze de burgers besteelt via belastingen om de banken uit te kopen versneld de verarming van de bevolking alleen maar!

   Vraag me af aan wiens kant jij staat!

  5. @Peter
   Uit je antwoord kan ik alleen maar concluderen dat je niet begrepen hebt wat ik schrijf. Dat kan, je bent niet de enige. Misschien moet ik er voortaan nog kortere zinnen van maken…

  6. Peter.
   Ik ben het helemaal met je eens.
   Bij punt 9 had ik Max ook al geantwoord en het VERMOEDEN geuit dat hij een trol zou kunnen zijn.
   Omdat hij hier kennelijk moeite mee had heeft hij toen maar afgehaakt om hier verder te gaan met zijn onzin.
   Telkens zijn het anderen die het niet goed zien.
   Mijn vermoeden wordt nog versterkt door zijn woordgebruik zoals bv het wordt SOBER want was het ook niet de VVD coalitie die dit woord in de mond namen en er ook vanuit gaan dat de EU een oplossing is?

  7. Mensen die op de man spelen en direct in “hokjes denken” in plaats van concreet in te gaan op het commentaar (en niet alleen er een beetje omheen zemelen) die zetten zichzelf buitenspel. Dat hoeven anderen dan verder niet te doen.

  8. Max, waar haal je het vertrouwen in een internationale coalitie vandaan? Hoe kun je, na alles wat de coalitie heeft geflikt, nog vertrouwen op de goedheid van de regerende krachten?

  9. @Danny
   Het is niet om reden van “goedheid”
   Rusland en de US en de EU hebben, ieder om eigen reden, een eigen belang om deze oorlog niet verder te laten voortsudderen. Dit belang wordt steeds duidelijker en zal zeer waarschijnlijk zo van invloed zijn dat ze meer gaan samenwerken, al is het uitsluitend op dit gebied. Ook China heeft om eigen redenen een belang en daarmee is de gehele V-raad uiteindelijk voor ingrijpen.

   Ook regionale partijen zoals Turkije, Israël, Iran, et cetera zien toenemende onrust onder de eigen bevolking en hebben eigen (territoriaal) belang om dit “kalifaat” te beëindigen.

   Door eerdere (onterechte) oorlogen, is wel geleerd dat een significant deel van de grondtroepen uit de eigen regio moet komen. Ook is geleerd dat je vooraf met de belangrijkste partijen een plan moet hebben geaccordeerd om aan het einde van het militaire ingrijpen te weten hoe het verder moet, waarbij perspectief voor de lokale bevolking en economische opbouw dan van belang is.

   De inzet om te komen tot verduurzaming van energie zorgt gelijktijdig voor machtsverschuivingen die al gaande zijn maar waar nog niet veel over wordt geschreven.

   Er is chaos nodig om weer orde te scheppen. Er is veel gelijktijdig in beweging.
   Al met al een mooie kans voor de internationale gemeenschap om in die regio tot een lange periode van vrede te komen waarbij niet iedere partij volledig tevreden zal zijn maar ze door welbegrepen eigenbelang zullen instemmen. En laten we hopen dat Koerdistan en Palestina een deel van de oplossing zijn.

   Volgens mij focust en hoopt verreweg de meerderheid van de mensheid erop dat er een lange vrede tot stand komt waarbij in ieder geval volgende generaties weer broederlijker naast elkaar zullen leven.

   Een dominante focus op onvoorwaardelijke liefde en vrede in plaats van duisternis is nodig om dit te bewerkstelligen. Iedere individu kan hieraan bijdragen.

   Politici zullen uiteindelijk moeten acteren anders wordt de druk alleen maar groter en groter.

   http://in5d.com/our-next-season-the-age-of-aquarius/

 15. Dat er toevallig oefeningen worden gehouden voorafgaande aan een aanslag is wel typerend.
  Alleen snap ik niet waarom want bv bij 9/11 waar meer dan 3000 mensen zijn omgekomen ging het om de impact net als bij de meeste andere valse vlag operaties. Bij het WTC zou het dan gegaan zijn om de mensen voor zich te winnen zodat de inval in Irak gesteund zou worden zogenaamd in de strijd tegen terrorisme.
  Of zou het zijn om een verklaring te hebben waarom er zoveel camera,s aanwezig zijn want zonder goede beelden is de impact nooit zo groot.
  Meestal gaan (denk ik) journalisten pas op pad na een melding van iets wat wel betekend dat dan geen beelden beschikbaar zijn van bv de schietpartij in Parijs op het moment dat het gebeurd.
  Hierbij moet ik dan denken aan de beelden van agenten die voor een soort etalageruit terug trokken omdat ze beschoten werden.

  1. Misschien ben ik onduidelijk maar ik bedoel goede beelden zijn noodzakelijk vanwege de impact op de bevolking en als je dan een oefening houd heb je een verklaring waarom er meestal (toevallig)zoveel camera,s zijn.
   Waarom zijn er dan camera,s bij een oefening vraag je je misschien af maar dat kan dan afgedaan worden met “dan kunnen we kijken of alles goed is verlopen en eventuele verbeteringen aanbrengen” denk ik.

  2. Arnold, het is maar de vraag of er daar 3000 mensen zijn omgekome, ik geloof het iig niet meer…

 16. Dat er toevallig oefeningen gehouden voorafgaande aan een aanslag is wel typerend !

  Ja noem het maar toeval, je kunt met een gezond verstand gewoon de conclusie trekken dat bij er bij al de incidenten waar dit gebeurt is dat dit dat dit een FALSE FLAG geweest is.
  Natuurlijk is dat geen toeval dit is een vast patroon !!
  Ik vind deze vergelijking met toeval te vergelijken met iemand die 15 keer achter elkaar de hoofdprijs wint in de Staatsloterij.

 17. http://www.veteranstoday.com/2015/11/21/brussels/
  Goede morgen zondag, hoe gaat het met dinsdag.

  Oud nieuws al weer: Brussel en Parijs onder krijgswet (martial law)!!!!
  Wie gaat er mee naar Den Haag dinsdag 24-11 met rode vlaggen om te laten zien dat we genoeg hebben van de valse vlaggen? Een wekelijkse herhalingsopdracht noodzakelijk tot gewenste resultaten bereikt zijn.Wij zijn niet machteloos, we moeten ons laten zien, met humor&liefde. We kunnen biologische rode appels uitdelen met uitleg v.v.v.(van valse vlaggen)en v.v.v.(vooral vriendelijk verschijnen).Schijn een lichtje in het donker. Akoeta

  1. Ik moet werken… 🙂
   Ik denk, dat het sowieso nog te vroeg is voor zulke acties. In ieder geval om er resultaat mee te bereiken.
   De massa slaapt nog steeds.
   Er zal nog meer gebeuren voor een eventuele ommekeer bewerkstelligd kan worden.

  2. Grappig, misschien ben ik al verloren maar, ik geloof niet in demonstraties wanneer er niet groot uitgepakt wordt. Occupy-anticlimax, Oxi/Gr.verkiezingen_Tsipras/Syriza-verraad, Pegida-Hetze; En dan Pauw afgelopen woe waarbij M.vRossem (toch tamelijk wijs) het voorbeeld is van cognitieve dissonantie (wel zien en deels benoemen wat er misgaat in M.O. maar weigeren te kijken naar een 9/11 vanwege nutter-invalshoek -dus dan automatisch tevreden zijn met officieelverhaal!?) of Trouw die onlangs over Pelloux alvast de wind uit de zeilen neemt met meer disinformatie, evenzogoed bericht via Beurs com waar ws niet meer op teruggekomen wordt maw een sterk verhaal, J. luyendijk ‘Dit kan niet waar zijn’ een prijs wint met een prima boek maar, waar wel de gekte beschreven wordt van de bancaire sector en dan moeilijke vragen vermijdt en toch meer dan 1x 9/11 context aanhaalt en legitimeert zonder kritische context. Het gaat allemaal heel subtiel. Een hoop niet onintelligente mensen kunnen en willen de sterke verhalen niet eens beschouwen, dan een systeem wat voor het officiele gedeelte feiloos werkt (overheid en haar uitvoerders, grote of vooraanstaande bedrijven waaronder ook de MSM). ‘Ze’ zitten demonstaratie of bewegingen uit, ondergaan het alsof het een regenbui is, mogelijk zelfs zwaar weer maar, iets wat maar tijdelijk is. Ik houd het op, in besloten setting, mensen inpraten en een beroep doen op hun redenatie en voorstellingsvermogen, zonder teveel vreemde of speculatieve zaken. Gewoon de fouten in het officiele/alledaagse gedeelte aanhalen, de belangenverstrengeling, huichelarij etc. Niet eens om het wantrouwen te doen groeien of medestanders te vinden, ik denk dat er genoeg ‘goede mensen’ zijn ook binnen ‘het foute systeem’ maar om het naieve er af te halen zonder jezelf te diskwalificeren als ‘nutter’. En dat wordt al gevaarlijk nu ze meer moeite doen om de bewegingsvrijheid van mensen op internet gaan/meer willen/al inperken. Het alternatieve hoekje naast de radicalen plaatsen etc. De Bostonbomming en speciaal de actie waarbij zeker een miljoen(!) mensen werden gesommeerd in huizen te blijven vond ik bijv. echt verbijsterend, en knap. ‘Ze’ ‘fixen’ dat toch maar even. Nu ook in Brussel. Ik weet niet waar het heengaat en wat je er ook van vindt, maar ergens.. is het wel knap. Ik houd het op een besloten gesprek. En heel veel respect en succes voor de meer actieveren onder de waarheidszoekers. Hgrt. Grappig.

  3. Hai,hai Grappig en Danny Dank jullie wel dat jullie wat geschreven hebben.

   Het idee erachter is een kukeleku, rise&shine actie! Ja, ik weet ook wel dat er veel leugenaar(ster)s zijn, de meesten zijn waarschijnlijk omgekocht of afgeperst. Ik ga niemand betalen om mee te doen: ik ben al blij als er 1 iemand komt! Waar het mij om gaat is dat we moeten opstaan tegen onrecht en voor vrijheid! Je kan wel alles uitzoeken op de alternatieve media maar dat is niet genoeg! Misschien wordt je negatief beïnvloed, depressief en verward van de computer, i.i.g. neemt het veel waardevolle tijd van je af. Wij zijn samen heel machtig. Rise&SHINE Akoeta

 18. Guido, wat is de herkomst van de foto van het publiek die gemaakt is vlak voor de aanslag in dat theater? Ik vind het zo een rare foto en heb twijfels over de echtheid ervan.
  Als het concert al in volle gang is, waarom staan er dan zo weinig mensen voor het podium en waarom gaan ze niet vol uit hun dak of doen ze niet met z’n allen hun best om de aandacht van de fotograaf of misschien wel bandlid die de foto zelf maakt? Het staat er maar wat losjes bij. Maar wat me vooral opvalt is dat sommige personen totaal geen acht slaan op wat er op het podium gebeurd en sommigen kijken naar links of rechts maar waar kijken ze nu eigenlijk naar. Sommigen lijken naar iemand te naast hen te kijken maar er staat niemand naast, kijken ze zomaar in het luchtledige? Sommigen lijken er gewoon tussen geplakt te zijn omdat de verhoudingen (lengte) naar mijn idee gewoon niet kunnen kloppen. En de zaal lijkt helemaal niet gevuld, een gat tussen de mensen vooraan en dan ver erachter nog wat mensen. Is deze foto daar wel gemaakt, zo ja dan nog vraag ik me af of er niet mee is gesjoemeld.

  1. En. Heb je ook de aankondiging al gezien van het interview van de bandleden bij Vice? Ik geef toe dat het best lastig wordt om niet argwanend en wel onbevangen het nieuws tot mij te nemen.Hgrt. Grappig.

  2. Ik zou tijdens een concert niet eens zo veel licht verwachten.
   En ik vind het er ook nep uitzien.
   Als een foto uit een reclamefilmpje of zo.

  3. Wat zullen de overledenen en nabestaanden van Bataclan jullie dankbaar zijn voor deze enorme diepgang op universitair niveau.

  4. Hi Max, geen idee? Maar, anders laat jij even je licht schijnen op je vraag ..of is het een beschuldiging? De veronderstelling dat hier op de reaguursels niemand een opleiding heeft genoten is vooral ..grappig. Anyway, ik kan prima naast een ouderlijke echtpaar staan, met oprechte deelneming en spijt voor hun verlies, dat zij net een van hun kinderen hebben verloren aan een drugoverdosis en tegenlijk compleet verschillen met hen in mening waar nu precies de schuld ligt (zoonlief zelf, dealer, drugporducent etc, ouders zelf, vrienden/andere fam., overheid etc.
   Hetzefde geldt in dit geval, alle sterfgevallen die niet een vredig en natuurlijke oorzaak hebben zijn te betreuren. Of ik nu argwanend ben of niet. Denk je dat nabestaanden ook meekijken met een patholoog-anatoom wanneer die een dierbare navorst of dat waarderen om te zien of misschien uberhaupt toch dankbaar zijn voor een diepgaand onderzoek?
   IMO lekker goedkoop commentaar maar wellicht wil je jezelf nog verklaren. Grt. Grappig

  5. @Max Beste Max, met deze vraag uit ik toch niet mijn twijfel of deze mensen wel of niet zijn overleden in Bataclan, laat staan dat ik dat ter discussie stel.

  6. jah zeer ongeloofwaardige nep knip knap kopie plak flap vlaflip foto flats-sjopdropbox met dito foute verhoudingen contrasten kleur gradiënten van voor- en achtergrond vond ik ook..

  7. Bar, hoe dan ook deze deze foto complete nep, danwel gearrangeerde shit.
   Dit net als al het andere materiaal betreffende attack Bataclan.
   Omdat met veel materiaal moet worden aangetoond dat het ook bullshit is, maar dat wordt dan een lange lijst met links die toch niemand gaat bekijken, post ik liever even een YT die wat mij betreft alles zegt.
   Bekijk de eerste tien minuten, voor liefhebbers de rest.
   https://www.youtube.com/watch?v=v8U0ymS2aKE

  8. Ha Anna, interessant filmpje weer dat je in je reactie linkt. En ja ik weet dat dit soort aanslagen voor zover ik heb kunnen achterhalen bijna altijd een false flag is waarbij helemaal geen doden zijn gevallen. Niet tijdens die aanslag in Bosten, niet bij Charlie Hebdo en waarschijnlijk ook niet tijdens deze laatste aanslag in Parijs. Jammer genoeg zijn er zo weinig mensen die de moeite nemen om kritisch zijn en zelf nadenken en zelf onderzoek doen dan behalve te kijken wat de msm ze toont. Dan zou het spel dat ons zgn. gezag speelt, per direct uitgespeeld zijn.
   Wat de laatste aanslag in Parijs betreft, probeer ik nog een vinger op de zere plek te krijgen of iets waar is of niet. De broer van een collega van mijn partner zou in Parijs in zijn been zijn geschoten. Inmiddels zou hij thuis zijn. Ik hoop nog te achterhalen wat er precies met hem is gebeurd. Mocht dat lukken dan plaats ik dat in deze draad.

 19. Afgelopen weekeind is in de strijd tegen terrorisme de ene na de andere melding geweest van verdachte omstandigheden en vondsten waarvan later bleek dat er niets aan de hand was.
  Telkens werd breed uitgemeten en verslag hiervan op TV gedaan.
  Waarom eigenlijk want dan maak je mensen onnodig bang wat nergens voor nodig is.
  Als overheden zeggen dat zij er alles aan doen zou dat afdoende moeten zijn en zouden wij daar op moeten kunnen vertrouwen.
  Als er echt iets aan de hand zou zijn dan lijkt het mij voor de hand liggend dat de overheid zelf ons waarschuwt waarmee ze gelijk onnodige bangmakerij voorkomen en dan weet men ook wie we erop kunnen aanspreken als het ongegrond blijkt te zijn.
  Wat nu gebeurd is de mensen klaar maken om in te stemmen met verandering van wetten alleen door bangmakerij.

 20. Kijk….en daarom heb ik nou zo’n pesthekel aan mensenmassa’s bij groepjes over het paard getilde lulhannesen met een gitaar in derlui vieze vingertjes. Gadverdomme. En die schapenkoppen die er achter aan lopen?…..het niveau van een gehangen gans is als aanduiding voor deze schimmelkelder van onze samenleving meer op zijn plaats. Al jaren wordt er gewaarschuwd voor de negatieve invloed van deze ondersoort op het mensdom…..en de Volkskrant sust…bwerkh. Joop Visser had gelijk. Tis een papieren drol.
  Enfin….ik stook en kook inmiddels op hout……ben een goede generator aan het bouwen….kan voor mezelf en een aantal mensen in de buurt zorgen als de financiële boedel instort. Het blijft een gegeven dat het kwade zijn gang kan gaan zolang de goeden geen poot uitsteken.

 21. Vreemd Brussels dagelijkse leven wordt tot volgende week maandag lam gelegd maar kinderen mogen vanaf woensdag weer wel naar school.
  Als we naar het verleden kijken weet iedereen dat vooral in de Vs schietpartijen op scholen zijn geweest.
  Dat roept bij mij de vraag op waarom ze juist nu denken dat naar school gaan weer veilig is terwijl voor de rest de alarmfase van kracht blijft.

 22. De VS heeft Nederland gevraagd mee te bombarderen tegen IS in Syrië, naast dat we al IS in Irak bombarderen.
  Betekent denk ik, dat we ons vanaf dat moment langzaam klaar kunnen maken voor een aanslag. Laat ze dan het Binnenhof kiezen als ultieme plek.
  Wilders weg, Rutte weg. Alles weg. Hmmm…wat een utopie…

  1. Onvoorstelbaar hoe na een aanslag in Parijs de boel wordt opgeblazen (ivm onderwerp niet direct de juiste woord keuze maar toch).
   Over drie dagen is het alweer twee weken geleden en tot op heden ligt op de MSM media de nadruk op beelden van toen en mensen angst aanpraten.
   Wat mij ook opvalt is dat nu ineens informatie beschikbaar lijkt te zijn waardoor de jacht op vermeende terroristen is geopend.
   Hiermee bedoel ik dat ze kennelijk die informatie eerder niet hadden en daardoor alles op het beloop hebben gelaten want is het niet vreemd dat juist nu de ene na de andere inval plaats vind terwijl voor de aanslagen daar geen aandacht voor was.
   Wat ook opvalt is dat ze kennelijk niet in staat zijn om de op de vlucht geslagen terrorist op te pakken (mijn gedachte hierover is dat het wel in het straatje past want dan weet men dat iedereen met het gevoel blijft zitten dat elk moment weer iets kan gebeuren).
   Stel u daarom eens voor dat de MSM niet constant de beelden hadden herhaald en er niet constant over hadden gepraat dan ben ik van mening dat de meeste mensen hun gewone leven weer hadden opgepakt en zelfs dan hadden de overheden hun werk kunnen doen zonder heel de maatschappij angst aan te praten.
   Alleen waarschuwen als er indicaties zijn voor een reeel op handen zijnde aanslag zou dan hebben kunnen volstaan.
   Maar ja als alles rustig is heb je ook geen reden om militairen in het straatbeeld te plaatsen lijkt mij en ook geen reden om wetgeving te veranderen.

  2. Arnold dat ze nu meer huiszoekingen kunnen doen heeft natuurlijk te maken met de staat van beleg.
   De bevoegdheden van politie zijn dan veel uitgebreider zonder tussenkomst van de rechter.
   Denk ook dat ze hier gebruik van maken om mensen die ze al monitoren nog grondiger te onderzoeken.
   Om de staat van beleg te kunnen verlengen moet er wel een serieuze dreiging zijn. Misschien is dat wel de reden dat ze nu in België nog steeds zoeken naar 10 zwaarbewapende terroristen?!
   Het is absoluut zo dat er veel tegenstrijdige informatie naar buiten komt.

 23. In Frankrijk zouden de aanslagen hebben plaats gevonden omdat Frankrijk deelneemt aan de strijd tegen IS in Syrie.
  Als je dat weet dan lijkt het mij dat je voorzichtig moet zijn met uitlatingen over deelname aan de strijd tegen IS om ze niet onnodig aan te sporen meer aanslagen te plegen.
  Wat ziet men gebeuren ze doen het tegenovergestelde namelijk:
  Openlijk zegt men dat de oorlog is verklaart aan IS.
  Frankrijk laat uitbundig zien/horen dat ze de strijd tegen IS gaan intensiveren.
  Cammeron wil zich er ook nog mee bemoeien door te zeggen dat hij vind dat de Engelsen de strijd ook moeten intensiveren en dat zij achter Frankrijk staan.
  En ook zijn er oproepen dat meer landen de strijd een IS moeten aangaan.
  Mijn vraag is dan ook als je vermoed dat aanhangers van het IS gedachtengoed zich onder de burgers kunnen bevinden en sterker nog als je op jacht bent naar 1 van hen maar die niet kunt vinden zijn ze dan niet bang dat al die grote woorden als uitdaging gezien kunnen worden om nog meer aanslagen te plegen of is dan ineens de veiligheid van de bevolking net meer belangrijk?

 24. Das waar ook. Nu IS in staat blijkt om dit soort aanslagen weer te plegen in Europa en een enkeling in staat is uit handen van de politie te blijven, ligt het zeer voor de hand om direct te stoppen met het bestrijden van IS in Syrië. En vanzelfsprekend laten we verdeeldheid zien en zeggen de andere EU landen dat Hollande het zelf maar moet uitzoeken in plaats van solidair te zijn. Misschien ook maar direct een Sharia minister aanstellen om deze in te voeren dan wordt het pas veilig hier in Europa.

  1. Lav.
   Ik heb niet geschreven dat ze moeten stoppen met de strijd tegen IS.
   Natuurlijk moet hier tegen opgetreden worden,maar als je gewaarschuwd wordt dat bv de aanslagen in Parijs naar aanleiding van hun deelname bij de strijd in Syrie tegen IS komt dan lijkt het mij logisch dat je de strijd voortzet maar dat niet zo uitbundig in het nieuws brengt om ze niet uit te lokken.
   En wat betreft solidariteit ook dat is iets wat mag maar dan moet je wel eerst zeker weten waarvoor en tegen wie je strijd.

  2. absoluut, ‘wij’ (wie zijn ‘wij’ eigenlijk?) hebben niks te zoeken in Syrië en zeker niet met overvliegende bommen, belachelijk, nog erger dan het bezetten van De Krim Crimea en vervolgens de gehele Oekraïne graanschuur proberen op te vouwen m.b.v. ouwe uit het blik getrokken wo2 nassie-milities, meneer van eu nassieballen en die andere bebrilde wacked out oliegarchel billenlikcreep uit België met z’n 1 zijdige isds handelsovereenkomsten papierwinkel, wegwezen daaroh met ‘ons’ (economisch imf) oorlogstuig; Putin en Assad kunnen dat i.s. sjeikieh olie probleempjuh prima zelf oplossen, nu nog de vieze dubbelrol van cold Turkey doorprikken maar dan ook ‘onze’ eigenste vieze dutch dubbelrol en chantage positie want waarom moeten wij ineens 3 miljard betalen aan den Turk. nog geen 1 dag na de aanslag in Parijs staat het stokstijf van de franse bommenwerpers in het luchtruim van Syrië, wat was er nou eerst vraag ik mij dan af, de franse kip of het syrische ei. maar goed door wie aan wie zijn kort geleden vrijwel al ‘onze’ f16s verkocht, door die exescortvrouwtjeshond stennisplasmaarindeboomgaard (inclusief mellie compleet voor schutz schuldenaar en die hirsiedenktankalie ook heb ik begrepen, heroïne-ciamabel stilostilettohakkenbar-injerug dubbel rol spelertjes) ook, soort dutch voorwaarde om in dit kahland tot minister gepromoveerd te kunnen worden kennelijk) defensie ‘minister’, 1 liter sinaasappelsap op; geen bier, zelfs geen koffie; dan krijg je dit bij mij, dat het er even uit moest.

  1. Een filmpje van Russische (RT) afkomst. Zeg dat er voortaan wel even bij, beste Peter. Dat zet één en ander in perspectief.

  2. Lav,

   het desbetreffende filmke stond als verwijzing bij een artikel van één of andere persgroep!
   Zal dus in de toekomst het artikel met het filmke samen plaatsen.

 25. In princiepe zijn al dit soort artikelen bull shit, 130 Fransen gedood, in de tussen tijd hebben de Oekraïnse zionistische fasisten 4000 van hun landgenoten gedood, maar ja een dode Oekraïner die dan ook nog eens Russisch spreekt, heeft nul of generlei waarde op de Europese media markt, ook de pseudo positief a’hum denkende sites doen hier aan mee.
  Doodsbang voor de semietische trollen, geen verkeerd woord of, en dan onderwijl hun mond vol over vrijheid en andere loze leuzen

  1. @Jenne
   En wat is nu Jouw bijdrage met dit commentaar? Waar kunnen we lezen of horen wat Jouw samenhangend gedachtegoed is voor een “betere” wereld door Jouw bril gezien en hoe deze realiteit zou kunnen worden? En wat draag je bij om deze te bereiken?

  2. Ja Jenne, de hypocrisie maakt een deel uit van onze samenleving tegenwoordig. Het lijkt me verstandig om het dna van de mensen in Palestina, Korea, Vietnam, Laos, Irak, Afghanistan, Syrië, Oekraïne, en van alle!! mensen die het slachtoffer zijn geworden van onnodige genocide in Europa onder niet-joden, eens te onderzoeken…en ook graag van de Aboriginals, native-Amerikas, Maori, Indonesiërs…
   Ja de hypocrisie viert hoogtij.

  3. @Monika

   Volgens mij hoor je mij niet zeggen: “Dit soort artikelen zijn bull shit”.
   Als je bepaalde uitspraken doet, horen daar ook consequenties bij.

  4. Max, ik hou het meer bij Voltaire, die zei…ook kan ik niet uitstaan wat je zegt, maar ik zal er alles aan doen dat je het mag blijven zeggen.

  5. Max, voor mij is de ééné mens net zo belangrijk als de andere, als je uit politieke voorkeur mensen verontachtzaamd is dit tegen het mens zijn.
   Een goeie wereld, wel als het Christelijke geloof of de communistische ideologie werkelijk wordt uitgevoerd en nageleefd zo als het geschreven staat en bedoeld is, hebben wij de ideale samenleving !
   Een afspiegeling hier van heb ik kunnen beleven in mijn Amsterdamse jaren, 50 iger, 60 iger, en misschien stukje 70iger jaren, en zo zou ik graag de mensen zien leven, groet Jenne

  6. Monika, dit gezegde van Volaire is het toppunt van intelligente verdraadzaamheid, en een regel van de vrije menings uiting, je weet dat Voltaire een pseudoniem is ?!, groet Jenne

  7. Max.
   Eerst was ik aan de beurt en beschuldigde je mij van aanvallen op iemand persoonlijk.
   Nu ben je hier weer tegen Jenne bezig.
   Maar al die tijd heb je twee dingen vergeten namelijk:
   1.dat je steeds datgene doet waar je anderen van beschuldigd eerst bij mij en nu Jenne.
   2.Wat is jouw bijdrage dan aan de discussie want telkens als je iemand aanvalt vergeet je op het onderwerp in te gaan.

  8. Laten we hopen dat een samenleving volledig gebaseerd op het “Christelijk Geloof” of het “Communisme” alle mensen even belangrijk vindt (“Geen mensen vanuit politieke voorkeur veronachtzaamd”).

   Het lijkt met dat het tegendeel in de vorige eeuw veelvuldig bewezen is en het is voor mij de vraag of de mensheid in de “huidige staat van Zijn”, dit wel kan. Welk systeem je ook introduceert, imperfectie is de uitkomst.

   Vrije meningsuiting is uitstekend en daar hoort bij dat je verantwoording neemt voor wat je uitdraagt en dat je Zelf vindt dat het bijdraagt.

  9. Max, in antwoord op 40.9
   Jij hebt overschot van gelijk dat in het verleden het communisme vreselijke dingen heeft gedaan. Het communisme van vandaag vergelijken met dat van toen lijkt me echter niet zo eerlijk! Het communisme van vandaag heeft zich heel erg genuanceerd. Wil er trouwens tegenoverstellen dat ook Amerika, de europeanen werelds grootste genocide hebben gepleegd voor zover gekend. Dat dit echter in alle talen wordt verzwegen toont alleen maar aan wat hun waarlijke betrachting is!
   Verder ondersteun ik ook je mening dat op lange duur elk systeem, hoe goed ook begonnen corrumpeert! Spijtig , maar ik kan dat alleen maar vaststellen. Wat ons dat leert is dat we steeds waakzaam dienen te blijven en we steeds onderscheid dienen te maken naar de ware intenties van de politici of wat voor instelling dan ook! ik citeer:

   “Vrije meningsuiting is uitstekend en daar hoort bij dat je verantwoording neemt voor wat je uitdraagt en dat je Zelf vindt dat het bijdraagt.”

   Mooi geciteerd! Alleen dient daar wel bijgezegd dat we kennis nemen van gebeurtenissen via anderen. In bijna alle gevallen zijn deze artikelen gemanipuleerd of zijn er gedurende de tijd fouten ingeslopen. M.a.w. eigenlijk nemen we allen een standpunt in naar eigen conditonering en gevoelswaarde. Vandaar dat ieder altijd naar zijn eigen mening de waarheid zal vertegenwoordigen. Het zou al een hele stap vooruit zijn onze eigen conditoneringen te herkennen en van daar uit een standpunt in te nemen. Aannemen dat deskundigen ‘het weten’ lijkt al helemaal uit de boze gezien zij juist onze zwakheden tegen ons gebruiken.

  10. Peter,
   Jouw commentaar in 40.10 sluit aan bij mijn gedachtepatroon. En ik vind, net als jij, dat je de oude Sovjet Unie en het huidige Rusland (of China) niet moet vergelijken met het zuivere communisme.

   Maar uiteindelijk denk ik dat ieder systeem, hoe goed bedoeld ook, zal falen. Gewoonweg omdat De Mens een mengeling is van “goed en kwaad”. “De Mens” zal dus moeten veranderen en ik hoop dat “De Natuur” en/of “De Cirkel des Tijds” ons daar een handje bij zal helpen. In de huidige situatie is De Mens per definitie geconditioneerd, wat “De Mens” kan doen is stoppen met oordelen, maar dat lijkt mij een vrijwel onmogelijke opgave in deze duale wereld (in ieder geval als ik voor mezelf spreek).

   Tot die tijd hoop ik dat we sinds medio 2012 inderdaad in den beginne zijn van het Aquarius Tijdperk (een introductie die ruim 150 jaar zou duren) en dat één van de ontwikkelingen het komende decennium is, dat “oorlog” meer naar de achtergrond verdwijnt en er meer “sociale gelijkheid” ontstaat.
   In dat laatste kan http://www.basicincome.org/ een bijdrage leveren. En in een betere mens en minder oorlog hoop ik dat http://in5d.com/our-next-season-the-age-of-aquarius/ een rol speelt (Zie ook andere artikelen op deze site zoals DNA, frequenties, lichtontwikkeling etc… en zichtbare ontwikkelingen bij de mens, zoals met Wim Hof e.d.)

   Een nieuw systeem in Europa, op korte termijn, zou kunnen zijn “Een combinatie van “communisme” voor zeg de 1e drie treden van Maslow piramide en daarboven het systeem van vrije concurrentie”. Dit zou in ieder geval een kanteling ten goede kunnen betekenen. Maar in de politieke arena zie ik dit nog niet zo direct voor me, want deze arena staat al tijden in de “overlevingsstand”

  11. Ik schrijf letterlijk ; een goeie wereld, welals het Christelijk geloof of Communistische ideologie werkelijk wordt uitgevoerd en nageleeft zo als het geschreven staat en bedoeld is, hebben wij de ideale samenleving.
   Ik ben vergeten er bij te zeggen en mensen zo als jij Max, in mindere mate Peter v H, op een afgelegen eiland behoren te worden onder gebracht en daar hun dicussies zonder kop of staart verder te kunnen voort zetten, ouwe wijfen lulkoek, je eerst een antwoord ontfutselen, en het dan 100% verkeerd intrepeteren en uit zijn contexst halen, ga lekker aan de stamtafel dit soort capriolen uit voeren.

  12. Jenne.
   Ik sluit me graag aan bij je reactie in 40.12 want kennelijk is goed lezen en het dan ook nog begrijpen voor sommigen erg moeilijk zoniet onmogelijk.
   Wel staan sommigen gelijk klaar met commentaar in de overtuiging dat hun verhaal het enige juiste is terwijl een fatsoenlijke discussie opgang brengen niet in hun woordenboek voorkomt als ze natuurlijk al ingaan op het artikel/onderwerp.
   Dit zal ook wel weer als een persoonlijke aanval gezien worden maar daar zit ik niet zo mee aangezien ik dan weet van wie het afkomstig is en ik heb liever dat hij het zegt dan iemand die begrijpt wat zijn woorden betekenen.

  13. Inderdaad zijn Jenne en Arnold maar een paar zielige mensjes die weinig begrijpen van argumentatie en het vooruit helpen van gedachten door debat. Als ik het goed gelezen en begrepen heb, zijn ze zelf die mening ook al toe gedaan.

  14. Nee Max, dat doe je niet goed, het is inderdaad zo, dat je niet leest wat de ander voor argumenten heeft, jij moet overal over heen, en een paar rake opmerkingen plaatsen, maar helaas ze slaan nergens op, om dat ze niet ter zake doende zijn, en je komt een beetje over als een dolende ridder, ik wens je niets dan goeds en je bent nooit te oud om te leren, Vr. groet Jenne

  15. Hallo Arnold, er zijn teveel mooie onderwerpen te lezen, en onderling gedachtes uitwisselen, is heel leerzaam, en prima dat je je begripvol opsteld, mensen als Max zit de wereld vol mee, teleurgesteld in alles, zelfs in zich zelf, groet Jenne

  16. Max 40,14 je maakt zo te zien voorderingen je leest het misschien al goed maar wederom begrijp je het nu ook weer niet wat ik niet had verwacht als je mijn reactie van 40.13 had gelezen en begrepen.
   Oja en zielig zijn Jenne en ik allerminst alleen welbespraakt wat ik in ieder geval door te schrijven tot uiting kan brengen meestal met opgaaf van reden waarom ik iets zie zoals ik het zie zoals ik ook nu schrijf als je Jenne en mij had begrepen had je nooit die vreemde reactie in 40.14 gegeven.

  17. Goede avond Jenne.
   Inderdaad laten we van elkaar leren door van gedachten te wisselen.
   Hier bij Want to Know komen telkens goede en interessante artikelen aan bod waar mensen veel energie en moeite in steken waar ik ze dankbaar voor ben.
   Laten we proberen ons daar op te focussen in plaats van ons te laten afleiden.

  18. @jenne @arnold beperkte visies.
   Van gedachten wisselen door direct in te gaan op een artikel met concrete argumenten. Door een gedachtegoed neer te zetten waar je zelf voor staat. In plaats van al die andere onzin waar @jenne en @arnold mee bezig zijn. Dit haalt de onderwerpen op deze site zeer snel verder omlaag. Misschien het commentaar maar opheffen zoals bij 9fornews.

  19. Jenne,

   in antwoord op 40.12

   Mijn reactie in 40.10 was uitsluitend bedoeld op 40.9 van Max. Vandaar mijn verwijzing!

   Jenne,

   als je al een tegenstelling ondervindt in één van mijn topics, welke trouwens al niet eens aan jouw gericht was, kan je misschien beter duiding vragen naar de passage van deze tegenstelling in plaats mij onmiddellijk in het vakje van rariteiten te drukken. Ik begrijp dus dat mijn mening ondergeschikt is aan de jouwe!

   Daarom Jenne, vraag ik je dan ook nu wat er jouw zoal stoort in mijn topic 40.10.
   en
   Arnold, gezien je duidelijk Jenne’s topic ondersteunt waarin mijn naam wordt genoemd verwacht ik dan ook van jouw een verrechtvaardiging ‘waarom ik samen met Max op een eiland zou moeten gaan zitten?’

   Verder Jenne, wil ik je ook zeggen dat als ik het eens ben met een bepaalde passage van een topic, ik het daarom niet volledig hoef eens te zijn met het standpunt van de schrijver van de topic.

  20. Peter.
   Inderdaad ben ik enige uitleg verschuldigd.
   Tot op heden zitten jij en ik redelijk op dezelfde lijn en dat ik het met Jenne eens ben komt omdat Max naar het verleden verwees en schreef dat dat bewees dat het communisme of het christelijke geloof geen goed resultaat heeft gebracht.
   Ik vind het daarom vreemd dat jij dat ondersteunde omdat je toch ook wel kan weten dat beide geloven zwaar zijn misbruikt en Jenne duidde volgens mij daar op dat wanneer beide geloven goed uitgelegd en gevolgd zouden worden op de manier zoals het beschreven en bedoeld is wel positief resultaat kan opleveren.
   Dat van dat eiland was voor mij maar bijzaak en daar heb ik niet voldoende opgelet waarvoor excuus.

  21. Arnold,

   hartelijk dank voor je uitleg op mijn topic 40.20! Vind je heel dapper!

 26. Oefeningen voorafgaand aan aanslagen die ongeveer overeenkomen met het scenario waar toevallig de oefening op gebaseerd is zegt meer dan alle andere woorden vooral wanneer dit niet eenmalig is want dan zou het nog toeval kunnen zijn.
  Willen wij een betere wereld dan zal men daar moeite voor moeten doen en beginnen met naar ons zelf te kijken.
  Zolang de ene zich meer voelt dan de andere is dat al een voedingsbodem voor onenigheid.
  Als we iedereen als gelijke zien en behandelen zou dat al een stuk positiever uitpakken.
  Eerder is ergens al geschreven(hier bij want to know)dat eigenlijk twee regels voldoende zouden moeten zijn namelijk:
  Gij zult niet stelen en gij zult niet doden en daar ben ik het wel mee eens.
  Wetgeving wordt gemaakt door mensen terwijl dat uitgaande van de twee eerder genoemde regels niet zou kunnen.
  Op het moment dat iemand de bevoegdheid krijgt of denkt te hebben om anderen te zeggen wat zij wel of niet mogen doen plaatst die persoon zich boven iedereen wat nooit kan omdat iedereen gelijk is.
  Op dit moment is het voornamelijk vermogen/kapitaal dat de dienst uitmaakt en dat is fout want als het kapitaal eerlijk verdeeld zou zijn dan was er nergens armoede of oorlog.
  Waarom accepteren wij met ons allen dit terwijl mensen sterven terwijl de kapitalisten zich gelijktijdig aan van alles en nog wat te goed doen,is dit geen misdaad tegen de mensheid als je de middelen hebt om mensen te helpen maar dat uit hebzucht niet doet?
  Waarom wordt er nooit een beroep gedaan op hen die de mogelijkheden hebben?

  1. Nederlands staatsburger in hongerstaking.
   Deze persoon wordt aan het lot overgelaten terwijl ze geholpen kan worden maar ego,s staan haar redding in de weg want zolang gemeente ambtenaren of overheden hun machtspositie ten koste van doden in stand blijven houden is dat gewoon moord omdat ze de middelen wel hebben maar het vertikken om te helpen uit eigen belang.


  2. Eerder is ergens al geschreven(hier bij want to know)dat eigenlijk twee regels voldoende zouden moeten zijn namelijk:
   Gij zult niet stelen en gij zult niet doden en daar ben ik het wel mee eens.

   Dit komt rechtstreeks uit het Libertariër gedachtegoed.
   En houdt dus ook in dat hebzucht gewoon mag en dat er helemaal geen plicht is om te zien naar andere mensen. Als het zonder regels niet uit de individuele mens zelf komt dan houdt het dus gewoonweg op.

   Ik snap wel dat je het goed bedoeld, maar dit Libertariër gedachtegoed is net zo gevaarlijk als een “overgeregelde” overheid. Tenzij je gelooft dat de mens van nature zal delen en eigenlijk geen hebzucht kent.

 27. Tja er was gisteravond een gezellig onderonsje van het uitgestelde U2 concert en Faces of Death Metal. En die dom denkende gehersenspoelde fans maar genieten van deze 2 illuminati lid zijnde bands. Ik vraag mij af of ze dat niet zien of niet willen zien.(hoe ze in de maling worden genomen)

 28. Dat onze overheden en hun veiligheidsdiensten in Isis en Is de nieuwe vijand hebben gevonden is een feit.

  Dat diezelfde overheden onze vrijheden ontnemen na de terreurdaden is een feit!

  Deze terreurdaden tonen nogthans aan dat onze overheden onbekwaam zijn.

  Zou het dan niet logisch zijn mochten onze overheden worden opgedoekt in plaats van dat zij onze rechten ontnemen?

  Graag wil ik jullie een filmke tonen van andere baldadigheden begaan door Isis!

  En ja, misschien kan ik andermaal geteckled worden als boodschapper en brenger van een filmke van de foute bron. Of het al dan niet over de inhoud gaat!

  https://www.rt.com/news/325054-flesh-eating-disease-isis-syria/

  Hoe kan het in hemelsnaam dat zandschuimers (naar analogie naar straatschuimers) over dergelijke zware biologische wapens beschikken?

  Stel je de vraag?

  Wie van jullie , die toch in een geciviliseerde maatschappij wonen waar alles kan, heeft thuis zo een potje met biologische vleesetende bacterieen staan?

  Zijn niet zij het die onze rechten ontnemen ook deze dingen veroorzaken?
  Wie anders heeft zo een potje bacterieën in huis?

  1. Odette,

   dank om deze link met me te delen.

   Ik verschiet helemaal niet in dergelijke handelingen.

   Wat me echter het meeste opvalt is de foto! Kijk naar de gezichten en hun teint! Dit lijken me geen mensen die jaren lang in een woestijnland hebben geleefd!

   In liefde en oorlog is alles gepermiteerd. Dat is althans wat de spreuk zegt!

   De werkelijkheid is echter dat onze uitdrukking van liefde door overheden en religieze instanties worden bepaald maar dat in oorlog geen daad , hoe gruwelijk ook, door diezelfde overheden en religieuze instanties wordt geschuwd.

  2. wil hier trouwens aan toevoegen dat overal waar de humanitaire acties van de Amerikanen en de NAVO de lijken massaal uit de kast vallen.

   Waarom zouden deze mensen dan niet op hun eigen volk schieten?

  3. Hier voor hebben USA-CIA-ISRAEL-MOSSAD, prachtige nieuwe biologische fabrieken op gezet in Georgië, aan de grens van Rusland, te lezen VT to day,
   lekker dicht bij de hand !

  4. Mag ik jullie in dit verband, nog even herinneren, dat verschillende mensen in de Oekraine het over lijken lucht en gele gelaats kleur spraken, over de doden van het verongelukte Maleische toestel, misschien biologische aanval op Rusland, daarom hebben ze het constant over atoom bommen, maar onderwijl is WWIII al lang aan de gang.

  5. jah Jenne! belangrijk draadje dit, en beschrijft dwars verbanden patroon tussen ogenschijnlijk losse bio-war data-points die zo langzamerhand wel als overduidelijk handelskenmerk gezien kunnen gaan worden wat mij betreft.

  1. Max,

   in antwoord op 44.

   wat vind jij onzin Max!

   Jij presenteert jezelf als een verstandig en veel belezen man. Misschien kan jij me dan eens een antwoord geven op volgende vraag!

   Onze overheden en de media overtuigen ons dat IS de christenen vermoorden, onthoofden en dergelijke meer in Syrie en Irak!

   Waarom scanderen alle vluchtelingen uit deze streek dan leuzen als ‘Allah Akbar’?

   Zijn dit geen islam gezinde vluchtelingen? Zou het niet logischer zijn als christenen worden vermoord het ook deze bevolkingsgroep is die zou vluchten?

   Waarom moeten wij ons aanpassen aan deze mensen welke onze contreien invluchten van onze overheden, nationaal of europees en dit niettegenstaande dat de europese grondwet de rechten van de naties binnen het europese gebied en zelf de minderheden erbinnen heeft bekrachtigd? Overtreden deze overheden dan niet de europese grondwet?

  2. @ max
   Hele sterke goed onderbouwde bijdrage , daar kunnen we wat mee.

  3. Peter, de Christenen, mengen zich niet met Moslims, ze halen zelden de overkant, ze worden heel eenvoudig over boord gekiepert, velen blijven in Syrië, om dat daar hun overlevings kans het grootste is, in Turkije worden ze de andere kant op gestuurd, en are never seen again

   Als Europa werkelijk wat had willen doen, waarom doen ze het dan niet terplekke, ze hadden die minderheden lang geleden al onder bescherming kunnen nemen, maar ze geven geen shit om mensen !

   En die Mutti Merkel wordt met de dag walcherer, ontpopt zich als volkomen slaaf van die USA Zionisten, Duitsers sta op gooi haar er uit voor dat het te laat is !

  1. Als je regelmatig de goede sites leest, zo als “Deutsche Wirtschaft news”, had je dit verleden week al kunnen weten.

   Waarom denk je dat Frankrijk en Nederland de gehouden volks referendums, niet hebben doen gelden, van nee tegen de EU, om dat het helemaal niet kan wat er allemaal plaats vind, onze zowel als de Franse grondwet laten dit helemaal niet, ook niet om er over te discusseren, want dan gaan er zich allemaal verschillende gerechtelijke grondrechtelijke instanties mee bemoeien, en dan kan het dus niet bekrachtig worden, dus gewoon net doen of je neus bloed is de leuse.

  2. Moet zijn ” Deutsche Wirtschaft Nachrichten “, en dan kun je ogenblikkelijk constateren dat Duitsland door de USA CIA ISRAEL MOSSAD richting WWIII geleid wordt, op naar Der Gôtherdemmerûng, de eind tijd komt er aan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.