Parijs, ook daar de ‘oefeningen’ en ‘paspoorten’…??


Tja, als de klokkenluiders al van binnen de organisatie lekken en vertellen wat en wie ISIS/IS/ISIL is.. Wat is dan de krankzinnige gedachte dat we deze mensen NIET zouden geloven en de officiële kanalen wel..!! (klik voor artikel!)
Tja, als de klokkenluiders al van binnen de organisatie lekken en vertellen wat en wie ISIS/IS/ISIL is.. Wat is dan de krankzinnige gedachte dat we deze mensen NIET zouden geloven en de officiële kanalen wel..!! (klik voor artikel!)

x

x

Parijs, ook daar weer ‘oefeningen’ en ‘paspoorten’…??

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

De aanslagen in Parijs denderen de wereld over. Opnieuw werden we officieel opgeschrikt door zogenaamde ‘Terroristische aanslagen’, die later werden geclaimd door ISIS. En ja, dan krijgen wij alweer de kriebels, vanuit al de informatie die wij al over deze ‘valse-vlag-beweging’ hebben.. De simpele vraag die dan opkomt is, of er überhaupt sprake is van een ‘eigen initiatief, een eigen kern van ISIS’.. Of dat deze organisatie simpelweg geleid wordt door de Westerse mogendheden, als marionet-organisatie om de wereld een rad voor ogen te draaien. Om de wereld zodanig fundamenteel te déstabiliseren, dat mensen opnieuw in angst en beven terecht komen.

passpoort ParijsHet kán voor ons eigenlijk niet anders, dan dat deze hele operatie opnieuw één grote valse-vlag-operatie is. En dat de mogelijke kern van ISIS niet in staat is, dit soort aanslagen uit te voeren, zónder dat (bepaalde krachten binnen) geheime diensten hiervan af dienen te hebben geweten.. Dat dus, met andere woorden, deze aanslagen volledig passen in de vele, vele andere aanslagen die de ‘handtekeningen’ dragen van de ‘krachten-achter-de-schermen’...

Er zijn voor ons een tweetal zaken die VOLLEDIG deze handtekening tonen. Dat zijn namelijk de volgende 2 essetentiële zaken, die we bij alle grote valse-vlag-operaties terug zien:

 1. De paspoorten van de terroristen, die gevonden dienden te worden.
 2. De oefeningen die GELIJKTIJDIG met de aanslagen aan de gang waren..

Beide zaken zijn naar onze mening van een dusdanig fundamenteel niveau, dat er niet aan getwijfeld hoeft te worden, wie achter deze ISIS-aanslagen zit.

got your pasportPaspoorten..
Neem je een kijkje op Facebook, dan zie je de afkeer van mensen, rondom deze kletsverhalen rondom de daders-en-hun-paspoorten.. Welke idioot die een aanslag gaat plegen neemt nou zijn paspoort mee.. We doen gewoon een greep uit de vele, vele cartoons en illustraties die op Facebook verschijnen en het verhaal vertellen.. Kijk hiernaast naar de idiotie-in-beeld.. Hoeveel duidelijk wil je het hebben..?

En natuurlijk hebben we het over het herhalen van dezelfde smerige truukjes.. Trap er toch niet in mensen.. Kijk eens naar Charlie Hepdo, waar hetzelfde verhaal speelde. . En wat te denken van het paspoort van één van de vermeende kapers die op de 11e september 2001 de Twin Towers ingevlogen ZOU zijn.. Het komt VOLLEDIG ongeschonden onder honderduizenden tonnen puin en rotzooi vandaan.

Tja, kennelijk wordt er gedacht, dat wanneer je het verhaal maar ongelooflijk genoeg maakt, het vanzelf weer geloofwaardig wordt.. Onder het motto: ‘Zoiets verzin je toch niet?.. wordt het als zoete koek geslikt, omdat het gevonden paspoort ook in het ‘hele plaatje’ past.. Maar laten we jou gewoon hier een ander plaatje zien..! OK?

paspoort 911

Hetzelfde verhaal op de muziek van een ander liedje.. Ook bij de 'aanslag' van Charlie Hepdo was het raak. Wat een sukkels toch, die terroristen.. Ga je op reis en vergeet je je paspoort..
Hetzelfde verhaal maar dan ‘de vergeten paspoorten’… Ook bij de ‘aanslag’ van Charlie Hepdo was het raak. Wat een sukkels toch, die terroristen.. Ga je op reis en vergeet je je paspoort uit de auto te halen..

En dan naar de oefeningen..
Waarom worden er altijd ‘oefeningen’ gehouden, PRECIES op HETZELFDE TIJDSTIP en PLAATS waar de feitelijke aanslagen gaan plaatsvinden. Zullen we eerst de sprong maken, dat het geen toeval kan zijn..? Want als je naar het volgend filmpje kijkt, vallen de schellen je van de ogen..! Hoe is het mogelijk dat op 7 juli 2005 (idd 7-7-7), deze man dit verhaal vertelt..!? ALLE getroffen metrostations, waren PRECIES op dat tijdstip het doel van oefeningen; dus geen andere stations dan de getroffene.. (Lees voor een uitgebreid artikel over deze ‘toevalstreffer’ HIER op Global Research)

Het is telkens weer HET KENMERK van een valse-vlag-operatie.. Het houden van oefeningen, precies op het moment van, of rondom het feitelijke momentum van de aanval.. En niet alleen de oefeningen zijn bizar op het juiste moment (zie hierboven), maar ook de inhoudelijke oefening blijkt bijna altijd EXACT een kopie van de werkelijke (bijna altijd terroristische) aanval..! Een van de meest creepy voorbeelden zijn de oefeningen op 11 september 2001, waarbij de luchtmacht oefeningen aan het uitvoeren was, waarbij het scenario was, dat passagiersvliegtuigen waren gekaapt, en gebruikt zouden gaan worden als.. aanvalswapens om o.a. het Pentagon aan te vallen..!

webster tarpley 911 drillsZoals auteur Webster Tarpley het nauwkeurig documenteert in zijn boek ‘9/11 Synthetic Terror: Made In USA’, waren er maar liefst 46 oefeningen onderweg in de maanden vóór 11 september 20001 EN DE OCHTEND VAN DE AANVAL.. En op de een of andere manier hadden ze ALLEMAAL te maken met hetzelfde scenario, zoals zich dat ook op de 11e september afspeelde..! Ook bij de valse-vlag-operatie rondom de Boston-marathon, verklaren bijna ALLE athleten, dat er ’s ochtends, vóór de start omgeroepen is, dat er een oefening plaatsvond, waardoor het grote aantal politie- en bewakingsmensen verklaart werd.. (HIER)

Waarom deze oefeningen dan..? Ik begrijp het niet..
Er zijn 2 belangrijke redenen voor het doen van deze oefeningen voor de verraders die deze valse-vlag-aanvallen verzorgen:

1. Het eerste doel van een dergelijke oefening is het zaaien van verwarring, wanneer blijkt dat de oefening wordt ‘overtroefd’ door de feiten van het moment.
Het blijk dat bijvoorbeeld de piloten en het luchtmachtcommando in de VS op 11 september, VOLLEDIG de weg kwijt was, zeker een kwartier lang, om tot de conclusie te komen, dat wat ze aan het oefenen waren, zich gewoon in de werkelijkheid’ aan het afspelen was..

2. Het tweede doel van het houden van dit soort oefeningen is het gebruiken ervan, als een camouflagedeken voor de ‘life-events’ en bij de voorbereidingen..!
Natuurlijk een uiterst effectief middel, wanneer de werkelijke valse-vlag-operatie wordt ontdekt..!Het geeft de betrokken daders feitelijk een soort onzichtbare camouflage, die kan worden gebruikt bij ontmaskering.. “Ja, maar wij zijn/waren bezig met een officiële oefening!”.. In het bijzonder natuurlijk de militaire/inlichtingendiensten, die niet dagelijks ‘op straat’ te zien/vinden zijn..!

En ja, wanneer een vaderlandslievende militair of veiligheidsagent vooraf op deze oefening stuit, zal hij -bij een officiële oefening- niet in een verradersrol stappen, waardoor de hele operatie verraden wordt en afgeblazen dient te worden..! Hij krijgt, wanneer hij het ter sprake brengt, gewoon netjes te horen dat er een oefening gepland staat. En deze ‘ontkenningskracht’ blijft vanzelfsprekend gelden, tijdens de werkelijke en volledige terroristische moordpartij/aanval.. En ja, zoals je hierboven ziet, is de ontwaarschijnlijke brutaliteit van deze ‘semi-official’, dat hij volledig verbaasd is, dat het TOEVAL wil, dat precies op het moment van de drill, de werkelijkheid veel morbide bleek.. Tja, wat een bizar fenomeen nietwaar, het TOEVAL..?

terror drills

Parijs, vrijdag 13.11.2015

In de ochtend van deze vrijdag de 13e, blijkt een nood-oefenscenario uitgerold te worden in Parijs, rondom een oefening, waarbij er MEERDERE TERRORISTISCHE AANVALLEN PLAATSVINDEN IN DE STAD…! Bij de mensen die de oefening’ spelen, zijn mensen die als eerste meldingen doen, medisch personeel, politie en brandweermensen..

Het was Patrick Pelloux, arts en voorzitter van de Franse vakbond voor EMT-medisch personeel,
die in een interview met Radio France, op zaterdagochtend verklaarde:

uitspraak Patrick Pelloux parijs aanslag

En zoals gelukkig bleek, was er een enorme aanvalsoefening gepland, dus was het EMT-personeel in Parijs voorbereid.
Wat bekend moet zijn, is dat er al een mobilisatie van politiemacht was,
van brandweerlieden, EMT’s en geassocieerden, die ook kwamen.
En we probeerden zoveel mogelijk mensen te redden als we konden.”

Luister naar zijn belangrijke verklaring op deze YouTube:

En natuurlijk zijn er nóg heel veel zaken, die je minstens de wenkbrauwen zullen doen fronsen.. We noemen een paar zaken als voorbeeld, die vooraf aan deze aanslagen al aan de gang/gebeurd waren:

 1. De Franse media hadden al méér dan een maand voor deze terreuraanslag over een dergelijke gebeurtenis.
 2. Het hoofd van de Franse buitenlandse inlichtingendienst, was twee weken voor deze aanslag in Washington voor gesprekken met zijn CIA-Chef John Brennan.
 3. Op 5 november (1 week vóór de terreuraanslag) werd de beslissing van de Franse ministerraad bekend gemaakt, dat het vliegdekschip Charles de Gaulle naar het Midden Oosten zou varen, met een mandaat om ‘ISIS te bestrijden’.. Deze beslissing is natuurlijk uiterst curieus.. Er was voor Frankrijk GEEN ENKELE AANLEIDING op deze wijze OP DAT MOMENT haar spierballen te gaan tonen..! Dit vliegdekschip ging op weg met een bevoorradingsschip, waarbij het natuurlijk een ongelooflijke bekrachtiging vormde voor de VS en haar ‘coalitiepartners’..
  charles de gaulle vliegdekschip
  Militaire escalatie dus tegen Syrië en haar bondgenoten, niet bedoeld om achter ISIS aan te gaan, die beschermd wordt door de VS-coalitie, die van de aanpak van ISIS een schertsvertoning had gemaakt.. (Niet zo gek als je bedenkt dat ze ISIS ZELF IN LEVEN GEROEPEN HEBBEN!).
 4. En dus de eerder genoemde uitvoering van een OEFENING (?) van ‘terroristische aanvallen op meerdere doelen in de stad’..

Wat deze punten in ieder geval laten zien, is dat Frankrijk zijn oorlogsvoorbereidingen aan het treffen was, VOORDAT de aanslagen in Parijs van afgelopen vrijdagavond, 13 december, plaatsvonden.!! 

hermann goering valse vlag

x

En dan dat bizarre theaterverhaal… ‘Eagles of Death Metal’…
De Californische band ‘Eagles of Death Metal’ was vrijdagavond in Parijs in haar optreden, al 6 nummers onderweg, bij de uitverkochte show in het ‘Bataclan’-theater.. En toen.. Bij het liedje ‘Kiss the Devil’ stormden de terroristen de zaal binnen en openden het vuur op de fans van de band. ‘Alsof ze op dat liedje hadden gewacht..’ schrijft de Volkskrant, nogal naïef nietwaar..?

Volgens de Volkskrant zijn deze ‘Eagles of Death Metal’,  ‘anders dan de naam doet vermoeden, geen metalband. De band, in 1998 opgericht door de zanger Joshe Homme en voormalig politiek journalist Jesse Hughes, maakt rauwe roots- en bluesrock, vaak met een parodistische ondertoon. De draak wordt gestoken met punk en hardrock uit de jaren zeventig en alle muziek die zichzelf te serieus lijkt te nemen. In Kiss the Devil zegt Hughes: ‘Who’ll love the devil.? Who’ll kiss his tongue? I will kiss the devil on his tongue!”

Eagles of Death Metal

Volgens de Volkskrant, zijn de ‘Eagles of Death Metal’-optredens ‘feestelijk en juist daarom is de band geliefd’…?? Zijn wij nou gek, of is de Volkskrant volledig zijn blik op de realiteit kwijt.. ‘Alsof ze op dat liedje hadden gewacht’, volgens ons kun je dat ‘alsof’ gewoon weglaten. De plegers van deze aanslagen zijn simpelweg satanisten en IS is vanuit haar oorsprong, vanuit ‘dood en verderf’ ook een satanistenclub. De Volkskrant schrijft zwart op wit, in volle naïviteit, over een band die ‘vrolijke’ en ‘parodistische’ muziek maakt maar wel tongzoent met de duivel. Natuuuurlijk, de normaalste zaak van de wereld toch.. Wanneer je je eigen kracht niet kent en klakkeloos achter dit soort negatieve shit aanloopt..!

eagles-death-metal-paris-attacks-kiss-devil-song november-2015

Kijk naar deze foto hierboven, vlak voor de aanslag gemaakt in de zaal. Met de handen omhoog als een dommie achter de mannen van ‘Eagles Of Death Metal’ aan, toen ze hun sataanse ‘duivelshoorntjes’-saluut maakten.. Het publiek volgt hen klakkeloos.. (foto) En toen, toen de Franse ‘death metal’-fans meezongen met het genoemde lied, hun liefde aan satan verklarend, toen kregen ze ook antwoord van de duivel.. Met dood en vernietiging in zijn kielzog. Het is vrijdagavond de 13e november 2015, 21:40 in Parijs. Maak ervan wat je ervan wilt maken.

Tot slot, last but not least..
Kijk gewoon eens rustig naar dit verslag van journalist  Gearoid O’Colmain voor RT, vanuit Parijs afgelopen vrijdag..  ‘Dames en heren, het is gewoon een valse-vlag-operatie.’

* * *

muslims against ISIS

 

Advertentie

184 thoughts on “Parijs, ook daar de ‘oefeningen’ en ‘paspoorten’…??

  1. Als je regelmatig de goede sites leest, zo als “Deutsche Wirtschaft news”, had je dit verleden week al kunnen weten.

   Waarom denk je dat Frankrijk en Nederland de gehouden volks referendums, niet hebben doen gelden, van nee tegen de EU, om dat het helemaal niet kan wat er allemaal plaats vind, onze zowel als de Franse grondwet laten dit helemaal niet, ook niet om er over te discusseren, want dan gaan er zich allemaal verschillende gerechtelijke grondrechtelijke instanties mee bemoeien, en dan kan het dus niet bekrachtig worden, dus gewoon net doen of je neus bloed is de leuse.

  2. Moet zijn ” Deutsche Wirtschaft Nachrichten “, en dan kun je ogenblikkelijk constateren dat Duitsland door de USA CIA ISRAEL MOSSAD richting WWIII geleid wordt, op naar Der Gôtherdemmerûng, de eind tijd komt er aan.

  1. Max,

   in antwoord op 44.

   wat vind jij onzin Max!

   Jij presenteert jezelf als een verstandig en veel belezen man. Misschien kan jij me dan eens een antwoord geven op volgende vraag!

   Onze overheden en de media overtuigen ons dat IS de christenen vermoorden, onthoofden en dergelijke meer in Syrie en Irak!

   Waarom scanderen alle vluchtelingen uit deze streek dan leuzen als ‘Allah Akbar’?

   Zijn dit geen islam gezinde vluchtelingen? Zou het niet logischer zijn als christenen worden vermoord het ook deze bevolkingsgroep is die zou vluchten?

   Waarom moeten wij ons aanpassen aan deze mensen welke onze contreien invluchten van onze overheden, nationaal of europees en dit niettegenstaande dat de europese grondwet de rechten van de naties binnen het europese gebied en zelf de minderheden erbinnen heeft bekrachtigd? Overtreden deze overheden dan niet de europese grondwet?

  2. Peter, de Christenen, mengen zich niet met Moslims, ze halen zelden de overkant, ze worden heel eenvoudig over boord gekiepert, velen blijven in Syrië, om dat daar hun overlevings kans het grootste is, in Turkije worden ze de andere kant op gestuurd, en are never seen again

   Als Europa werkelijk wat had willen doen, waarom doen ze het dan niet terplekke, ze hadden die minderheden lang geleden al onder bescherming kunnen nemen, maar ze geven geen shit om mensen !

   En die Mutti Merkel wordt met de dag walcherer, ontpopt zich als volkomen slaaf van die USA Zionisten, Duitsers sta op gooi haar er uit voor dat het te laat is !

 1. Dat onze overheden en hun veiligheidsdiensten in Isis en Is de nieuwe vijand hebben gevonden is een feit.

  Dat diezelfde overheden onze vrijheden ontnemen na de terreurdaden is een feit!

  Deze terreurdaden tonen nogthans aan dat onze overheden onbekwaam zijn.

  Zou het dan niet logisch zijn mochten onze overheden worden opgedoekt in plaats van dat zij onze rechten ontnemen?

  Graag wil ik jullie een filmke tonen van andere baldadigheden begaan door Isis!

  En ja, misschien kan ik andermaal geteckled worden als boodschapper en brenger van een filmke van de foute bron. Of het al dan niet over de inhoud gaat!

  https://www.rt.com/news/325054-flesh-eating-disease-isis-syria/

  Hoe kan het in hemelsnaam dat zandschuimers (naar analogie naar straatschuimers) over dergelijke zware biologische wapens beschikken?

  Stel je de vraag?

  Wie van jullie , die toch in een geciviliseerde maatschappij wonen waar alles kan, heeft thuis zo een potje met biologische vleesetende bacterieen staan?

  Zijn niet zij het die onze rechten ontnemen ook deze dingen veroorzaken?
  Wie anders heeft zo een potje bacterieën in huis?

  1. Odette,

   dank om deze link met me te delen.

   Ik verschiet helemaal niet in dergelijke handelingen.

   Wat me echter het meeste opvalt is de foto! Kijk naar de gezichten en hun teint! Dit lijken me geen mensen die jaren lang in een woestijnland hebben geleefd!

   In liefde en oorlog is alles gepermiteerd. Dat is althans wat de spreuk zegt!

   De werkelijkheid is echter dat onze uitdrukking van liefde door overheden en religieze instanties worden bepaald maar dat in oorlog geen daad , hoe gruwelijk ook, door diezelfde overheden en religieuze instanties wordt geschuwd.

  2. wil hier trouwens aan toevoegen dat overal waar de humanitaire acties van de Amerikanen en de NAVO de lijken massaal uit de kast vallen.

   Waarom zouden deze mensen dan niet op hun eigen volk schieten?

  3. Hier voor hebben USA-CIA-ISRAEL-MOSSAD, prachtige nieuwe biologische fabrieken op gezet in Georgië, aan de grens van Rusland, te lezen VT to day,
   lekker dicht bij de hand !

  4. Mag ik jullie in dit verband, nog even herinneren, dat verschillende mensen in de Oekraine het over lijken lucht en gele gelaats kleur spraken, over de doden van het verongelukte Maleische toestel, misschien biologische aanval op Rusland, daarom hebben ze het constant over atoom bommen, maar onderwijl is WWIII al lang aan de gang.

  5. jah Jenne! belangrijk draadje dit, en beschrijft dwars verbanden patroon tussen ogenschijnlijk losse bio-war data-points die zo langzamerhand wel als overduidelijk handelskenmerk gezien kunnen gaan worden wat mij betreft.

 2. Tja er was gisteravond een gezellig onderonsje van het uitgestelde U2 concert en Faces of Death Metal. En die dom denkende gehersenspoelde fans maar genieten van deze 2 illuminati lid zijnde bands. Ik vraag mij af of ze dat niet zien of niet willen zien.(hoe ze in de maling worden genomen)

 3. Oefeningen voorafgaand aan aanslagen die ongeveer overeenkomen met het scenario waar toevallig de oefening op gebaseerd is zegt meer dan alle andere woorden vooral wanneer dit niet eenmalig is want dan zou het nog toeval kunnen zijn.
  Willen wij een betere wereld dan zal men daar moeite voor moeten doen en beginnen met naar ons zelf te kijken.
  Zolang de ene zich meer voelt dan de andere is dat al een voedingsbodem voor onenigheid.
  Als we iedereen als gelijke zien en behandelen zou dat al een stuk positiever uitpakken.
  Eerder is ergens al geschreven(hier bij want to know)dat eigenlijk twee regels voldoende zouden moeten zijn namelijk:
  Gij zult niet stelen en gij zult niet doden en daar ben ik het wel mee eens.
  Wetgeving wordt gemaakt door mensen terwijl dat uitgaande van de twee eerder genoemde regels niet zou kunnen.
  Op het moment dat iemand de bevoegdheid krijgt of denkt te hebben om anderen te zeggen wat zij wel of niet mogen doen plaatst die persoon zich boven iedereen wat nooit kan omdat iedereen gelijk is.
  Op dit moment is het voornamelijk vermogen/kapitaal dat de dienst uitmaakt en dat is fout want als het kapitaal eerlijk verdeeld zou zijn dan was er nergens armoede of oorlog.
  Waarom accepteren wij met ons allen dit terwijl mensen sterven terwijl de kapitalisten zich gelijktijdig aan van alles en nog wat te goed doen,is dit geen misdaad tegen de mensheid als je de middelen hebt om mensen te helpen maar dat uit hebzucht niet doet?
  Waarom wordt er nooit een beroep gedaan op hen die de mogelijkheden hebben?

  1. Nederlands staatsburger in hongerstaking.
   Deze persoon wordt aan het lot overgelaten terwijl ze geholpen kan worden maar ego,s staan haar redding in de weg want zolang gemeente ambtenaren of overheden hun machtspositie ten koste van doden in stand blijven houden is dat gewoon moord omdat ze de middelen wel hebben maar het vertikken om te helpen uit eigen belang.


  2. Eerder is ergens al geschreven(hier bij want to know)dat eigenlijk twee regels voldoende zouden moeten zijn namelijk:
   Gij zult niet stelen en gij zult niet doden en daar ben ik het wel mee eens.

   Dit komt rechtstreeks uit het Libertariër gedachtegoed.
   En houdt dus ook in dat hebzucht gewoon mag en dat er helemaal geen plicht is om te zien naar andere mensen. Als het zonder regels niet uit de individuele mens zelf komt dan houdt het dus gewoonweg op.

   Ik snap wel dat je het goed bedoeld, maar dit Libertariër gedachtegoed is net zo gevaarlijk als een “overgeregelde” overheid. Tenzij je gelooft dat de mens van nature zal delen en eigenlijk geen hebzucht kent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam *