Advertentie

‘De heftigste boodschap over ’t Corona-bewijs!’…


Naomi Wolf (1962) is een toonaangevend Amerikaanse liberaal feministische auteur en journaliste. Haar grootste compliment kreeg ze rond 2014, toen een hetze tegen haar, door meerdere mediabronnen, ertoe leidde, dat ze nu door een deel van het Amerikaanse publiek, wordt beschouwd als een complottheoreticus. gewezen. Wolf had het toen aangedurfd, de filmpjes van de ISIS-onthoofdingen, ter discussie te stellen, zónder dat ze daarin een positie innam.. Tja, Naomi, welkom in de club zouden we willen zeggen..

Met haar gezonde verstand en vooraanstaande positie onder vooral vrouwen in de hogere sociale klassen, is Naomi Wolf een veelgevraagd Tv-gast/commentator. Ze neemt dus geen blad voor de mond, of dat nu gaat om een persoonlijk perspectief op één specifiek persoon, of om bijvoorbeeld het complete beleid van de regering. Naomi Wolf werd in 1991, nadat haar eerste boek (The Beauty Myth) verscheen, een vooraanstaande woordvoerster van wat wordt omschreven als de derde golf van de feministische beweging. Verschillende van haar boeken werden bestsellers.

Wolfs journalistieke carrière omvatte onderwerpen als abortus en de Occupy Wall Street-beweging in artikelen voor mediakanalen als The Nation, The New Republic, The Guardian en The Huffington Post. Ze krijgt continue kritiek voor het promoten van ‘verkeerde informatie en samenzweringstheorieën’. Zoals informatie over klokkenluider Edward Snowden, maar ook de huidige pandemie en de -in haar ogen- schandalige lockdowns. In het onderstaande artikel een recent commentaar/video van haar, waarin ze ‘haar meest ernstige boodschap ooit’ de wereld in brengt, over het vaccinatie-paspoort..

* * *

X

Naomi Wolf over
het corona paspoort/vaccinbewijs:

‘Dit is de meest ernstige boodschap
die ik ooit heb gegeven!’

2021 © WantToKnow.nl/be

x

Naomi Wolf

Als je alleen grote mediakanalen en de NOS volgt lijkt het allemaal koek-en-ei.. Eenstemmige eensgezindheid over de manier waarop we naar het COVID-verhaal dienen te kijken en over de manier waarop de aanpak dient plaats te vinden. En dat is natuurlijk een façade, want de critici komen niet aan het woord; zij verstoren immers het beeld dat zo gladjes wordt voorgehouden. Ongeacht hun status, zoals gevierde medici, medisch-wetenschappers, artsen of wat dan ook die status moge zijn. Ze worden gewoon keihard gecensureerd.. Het ‘gladde beeld’ wordt nogeens versterkt door kritische burgers, die vaak uren en uren studeerden op deze materie, ‘WAPPIES’ te noemen..

Toch leeft er wat achter de façade. De partij die de meeste zetels won (+6) bij de verkiezingen, was natuurlijk Forum voor Democratie; de zeer covid-sceptische politieke stroming, waaraan Thierry Baudet leiding geeft. En natuurlijk deugen ook zij niet en zouden de KlakVaxxers (klakkeloze volgers van vaccinatie/vaccin-theorieën) het liefst ook Baudet censureren en het zwijgen opleggen.. Nu lukken regelmatig alleen vuilspuiterij-pogingen in die richting..!

De erudiete mensen komen niet aan het woord en vergelijk dat maar eens met de spreektijd die de media-virologen krijgen elke dag opnieuw. De vaak met nevenfuncties gelauterde ‘deskundigen’, die met oogkleppen op, zich ook steeds méér gaan bemoeien met de politiek-sociaal-maatschappelijke beleidszaken..!! Kijk naar Marion Koopmans, die doodleuk meldt bij Buitenhof, dat voorlopig geen sprake kan zijn van’ontspannende maatregelen’.. Alsof er überhaupt geen OMT meer bestaat.. Over het paard getilde virologen en medici, die het toelaten dat de media EEN KANT VAN HET VERHAAL TONEN..??!! Zijn dat oprechte wetenschappers..!

Dus de vraag is waar de oprechte debatten blijven..
Hoeveel heb jij er gezien, inzake de hele COVID-aanpak en -achtergronden? Schandalig toch, waarbij je met zelfreflectie ook even dient terug te koppelen, in hoeverre jij op de hoogte bent van de ‘ANDERE KANT VAN HET GELIJK’…! We noemen onszelf democratische en ‘het vrije westen’… Maar hier is dat principe vér te zoeken; er mag maar één stem klinken. Dat was ook letterlijk het verhaal dat ‘Belgische Appie’,  Marc van Ranst (HIER) op een lezing in 2019 vertelde over hoe je een pandemie dient aan te pakken. Die lezing is ondertussen al tienduizenden keren bekeken op YouTube en er is zelf een korte documentaire over gemaakt vanuit COVID-sceptische hoek. Kijk en huiver..!

Toch zijn er meer dissidente stemmen dan je misschien zou vermoeden. Ook mensen van zg. ‘progressieve statuur’, zoals de Amerikaanse intellectuele, Joodse Naomi Wolf. Zij nam deel in de Occupy beweging en verdedigde Jullian Assange en Edward Snowden. Dr. Naomi Wolf is gepromoveerd (PhD) in filosofie en auteur van vele boeken en artikelen. Ze is feministe en was politiek adviseur van de democratische president Bill Clinton en Al Gore. Naomi Wolf verzet zich al tijden tegen de Coronamaatregelen, zoals mondkapjesplicht en de fundamentele vrijheidsbeperkende lockdowns.

Maar het is vooral nu de invoering van een corona passpoort, waarop ze uiterst fel reageert. Dat is voor haar de poort die we door moeten gaan, om op weg te gaan, naar Tech-totalitarisme.  De twitterpagina van Wolf (HIER) staat vol met felle kritiek op het wereldwijde COVID-beleid en ook Bill Gates ontsnapt er niet aan; Did @BillGates and Melinda Gates get vaccinated? Can they prove it to me? tweette Wolf onlangs.  In haar video van 15 minuten vandaag gepost (3) geeft Wolf uitleg bij haar visie op de hedendaagse gebeurtenissen:

‘Sinds 2008 waarschuw ik al dat we in een soort van fascistisch regime kunnen terecht komen en het vaccinatiepasspoort is daar een laatste stap in. Het is de gevaarlijkste tool die in mijn leven is ontwikkeld, misschien zelfs in de geschiedenis van de mensheid.

Straks moet iedereen over deze tool beschikken, want anders  kun je geen sociaal leven meer leiden, geen cultuur meer beleven of niet meer reizen. Het vaccinatiepasspoort is vergelijkbaar met ‘sociaal krediet paspoort’ in China, waarbij de ‘goede burgers’ en ‘slechte burgers’ worden geregistreerd.. Vele tech bedrijven zoals Microsoft –machtiger dan naties of de VN- proberen de lucratieve contracten rondom dit paspoort binnen te halen.

Je kunt dus vals-positief testen en tóch worden uitgesloten uit de samenleving. Als je een café in wilt, log je via de scan in het vaccinatiepasspoort in, en gaan onmiddellijk deze gegevens naar een centrale databank. Zo ook van de mensen met wie je sámen inlogt. Zo weet de databank met wie je aan tafel zat en waar je was. Dat kan handig zijn om te weten voor de overheid, in het geval van een gesprek aan tafel, over protesten die georganiseerd gaan worden.

Het hele Corona-verhaal zorgt voor een samenwerking tussen China en de Big-tech-bedrijven, om de superieure machten te worden en het hele Westen te verzwakken. Er zal geen privacy meer zijn en er is geen ontsnappen aan. In slechts 4 maanden tijd veranderde het sociale leven in Israël compleet, terwijl het VK en de VS bezig zijn met het uitrollen van dit vaccinatiepaspoort. Dit zijn cruciale dagen, steun mijn strijdt.’

In Nederland is er vooralsnog weinig debat over dit overheidsgereedschap, het Corona passpoort. Maar superleep reiken overheden ons zogenaamde vrijheden aan, die al van ons waren.. Een dagje Keukenhof? Een reisje naar Rhodos of een van de andere TEST-locaties bezoeken. WERK DAN MEE! Je vrijheid formeel inleveren, door het afleggen van een ’testje’, waarna je mondjesmaat (want bij de volgende locatie wéér testen!) je vrijheid terug krijgt..

Maar iederéén wil gewoon zijn vrijheid terug, maar de massa volgt schaapachtig ‘de richtlijnen’. Natuurlijk zijn hierop verschillende visies, maar opnieuw, ook hier weer, mag er -heel pijnlijk- weer slechts één visie gehoord worden. Het is ook pijnlijk dat links zich heeft laten meeslepen en geen diepere analyse maakt van de zaken en dat het nu rechts is (Wilders, Baudet, etc.) die hier tegen in het harnas komt. mt The Shock Doctrine moeten hebben gelezen. Wel, het gebeurd opnieuw, nu, vlak voor uw neus en op ongeziene schaal.

De situatie in de VS, inzake de invoering van corona-paspoorten is heftig..
Republikeinen in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, hebben een nieuw wetsvoorstel ingediend om de federale regering te verbieden vaccinpaspoorten te eisen, waarmee burgers dienen te bewijzen dat zij zijn ingeënt tegen het coronavirus. Rep. Andy Biggs (R-AZ) zei donderdag in een verklaring:

“Ik ben diep verontrust dat de regering Biden zelfs maar overweegt om vaccinpaspoorten op te leggen aan het Amerikaanse volk. Mijn privé-beslissingen over gezondheidszorg – en die van u – gaan niemand anders iets aan. Vaccin paspoorten zullen onze natie niet helpen herstellen van COVID-19; in plaats daarvan zullen ze gewoon meer Big Brother toezicht opleggen aan onze samenleving.”

Goeverneur Ron DeSantis van Florida

Terwijl staten als New York vaccinpaspoorten willen verplichten, hebben andere staten zoals Florida en Texas zich daartegen verzet. Vorige week ondertekende de Republikeinse gouverneur van Florida, Ron DeSantis, een uitvoerend bevel om het gebruik van ‘vaccinpaspoorten’ in zijn staat te verbieden. Governeur  DeSantis zei ook dat de wetgevende macht van de staat ernaar streeft om deze beschermingen ‘permanent’ te maken. DeSantis beweert in zijn executive order dat ‘vaccinatiepaspoorten de individuele, fundamentele vrijheid beperken en de privacy van patiënten zullen schaden.’

Biggs prees de stap van DeSantis: “Ik prijs in het bijzonder gouverneur Ron DeSantis van Florida, voor het feit dat hij voorop gaat in de strijd tegen vaccinpaspoorten op het niveau van de staat. Mijn ‘No Vaccine Passports Act’ bouwt voort op zijn inspanningen en zal de privacyrechten en fundamentele vrijheden van Amerikanen verder beschermen. “

De ‘No Vaccine Passport Act’ zou:

‘Een overheidsinstantie mag geen vaccinpaspoort, vaccinpas of andere gestandaardiseerde documentatie uitgeven om de COVID-19-vaccinatiestatus van een burger van de Verenigde Staten aan een derde partij te certificeren, of anderszins een COVID-19-vaccinatiedossier van een burger van de Verenigde Staten of soortgelijke gezondheidsinformatie publiceren of delen’, luid een van de bepalingen van het voorgestelde wetsvoorstel. Een andere bepaling in dezen:

“Bewijs van COVID-19-vaccinatie mag niet worden beschouwd als een vereiste voor toegang tot federale eigendommen of federale diensten, of voor toegang tot congresgronden of -diensten.’

Het wetsvoorstel van het Huis heeft 18 Republikeinse mede-indieners:

Rep. Jeff Duncan van South Carolina
Greg Steube uit Florida
Warren Davidson uit Ohio
Ben Cline uit Virginia
Yvette Herrell uit New Mexico
Louie Gohmert uit Texas
Russ Fulcher uit Idaho
Chip Roy uit Texas
Mary Miller uit Illinois
Bill Posey van Florida
Ralph Norman uit Zuid-Carolina
Madison Cawthorn uit North Carolina
Marjorie Taylor Greene uit Georgia
Ted Budd uit North-Carolina
Randy Weber uit Texas
Scott Perry uit Pennsylvania
Jody Hice uit Georgia.

Idaho heeft onlangs verboden dat er een bewijs van vaccinatie mag worden geëist, vóórdat inwoners gebruik kunnen maken van bepaalde openbare diensten of goederen. In navolging van Florida, Texas en Utah ondertekende GOP Gov. Brad Little een uitvoerend bevel dat ‘vaccinpaspoort’-wetten verbiedt. Hij zegt in een verklaring: “Idahoans moeten de keuze krijgen om het vaccin te ontvangen. We moeten de persoonlijke vrijheden van Idahoans niet schenden door hen te verplichten het te ontvangen. Vaccinpaspoorten creëren verschillende klassen van burgers. Vaccinpaspoorten beperken de vrije handel in een tijd waarin het leven en de economie weer normaal worden. Vaccinpaspoorten vormen een bedreiging voor de individuele vrijheid en de privacy van patiënten.”

* * *

Klik voor dit artikel over de inspanningen van Florida,

onder leiding van haar gouverneur, inzake het mogelijk

elimineren van vrijheidsbeperkingen voor burgers..

Tot slot en last but not least,

deze column van Leon de Winter in de Telegraaf,
aansluitend op het verhaal hierboven:

9 gedachten over “‘De heftigste boodschap over ’t Corona-bewijs!’…

 1. Leugens, onzin en desinformatie zijn de kenmerken van de hedendaagse mainstreammedia waar blijkbaar geen plaats is voor integere wetenschap en deugdelijke bewijsvoering. Het beste is dit soort media totaal te negeren en de “hersengespoelden” met humor en cynisme de onzin van de coronahoax te laten confronteren. ( interessant worden de reacties als je het onderwerp reproduceerbaar bewijs aansnijdt …. )

 2. Waar de vaccinazi-waanzin toe kan leiden laat het drama van de vulkaanuitbarsting op het Caribische eiland St. Vincent zien. Duizenden mensen zijn gevlucht voor de lavastromen en verstikkende aswolken. Er worden mensen geëvacueerd met cruiseschepen. Echter is er bepaald dat alleen zij die kunnen aantonen gevaccineerd te zijn toegelaten worden aan boord van die schepen. De ongevaccineerde achterblijvers worden aan hun hoogstwaarschijnlijk dodelijke lot overgelaten. Zij zullen stikken in de aswolken. Wat getuigt van een onmenselijke misdaad tegen de menselijkheid en een satanisch offer!!!!

  https://www.zerohedge.com/geopolitical/horror-st-vincent-only-vaccinated-evacuees-able-flee-amid-fears-next-big-volcanic

  1. De corona aanpak gaat niet alleen doden opleveren in de toekomst maar dat gebeurd nu al.
   Door afschaling van de zorg komen mensen die de broodnodige zorg zouden moeten krijgen nu al vaak die zorg niet wat doden oplevert.
   Wie bepaald eigenlijk wie er voorrang moet krijgen en waarom gaat waarschijnlijk een corona patient voor op bv iemand die aan een andere ziekte lijdt en waarom?
   Toeval bestaat niet zegt men vaak maar toch zie ik teveel toevalligheden ivm corona.
   1.In de protocollen van Sion staat gewoon dat ze gebruik zullen maken van virussen om hun doel te bereiken.(toeval dat we het nu zien gebeuren?)
   2.Er waren voor de uitbraak van corona al “oefeningen” waarbij zelfs de naam corona gebruikt is.Dit lijkt op wat in de VS ook eerder is gebeurd ivm met de 9/11 aanslagen waar ook al geoefend werd op hetgeen later in het echt gebeurd is.(toeval?).
   3.Op NOS teletekst las ik dat tot gisteren 10 uur 8288 meldingen werden gemeld door het RIVM van corona besmettingen wat meer dan 500 gevallen van corona meer zou zijn dan de dag ervoor (toeval?). (of willen ze door mensen de vrijheid terug te geven de controle niet verliezen?).
   4.Vroeger hadden we alleen politie,leger,brandweer en ambulances en dat was het.
   Toen corona uitbrak kwamen ineens vanuit het niets handhavers/Boa’s compleet met voertuigen en uitrusting zonder dat het volk geinformeerd was of hen iets gevraagd werd.
   (toeval of hebben gemeenten achter de rug van het volk om dit bewust zo geregeld? zoja verwachtten ze dan op voorhand al dat er iets zou gebeuren wat hun aanwezigheid en controle noodzakelijk zou maken?).
   5. Ruttekabinetten hebben ervoor gezorgd dat ziekenhuispersoneel ontslagen werd en ziekenhuizen werden gesloten.(Toeval of opzet omdat ze mogelijk wisten wat er ging gebeuren en het tekort aan bedden en IC afdelingen als hoofdreden nodig hebben om de regels in te voeren en in stand te houden).
   6.Vaccineren lijkt steeds meer te moeten gebeuren om weer onze vrijheid terug te krijgen wat telkens beloofd werd maar nog steeds niet gebeurd is. Vanmorgen zag ik bij WNL mevrouw M.van Egmond (immunoloog bij het UMC Amsterdam) en die maakte het verwijt al dat omdat mensen zich niet aan de regels zouden houden de maatregelen langer duren en dus ook langer eer we onze vrijheid terug zouden krijgen.(dit is in mijn eigen bewoordingen).Daarna vertelde ze doodleuk dat mensen een afweging moeten maken of zij wel of niet gevaccineerd willen worden met Astra Zeneca waarbij ze moeten kiezen tussen het risico lopen op de gemelde aandoeningen (die dodelijk kunnen zijn) of geen corona krijgen.(ook dit is verwoord in mijn eigen woorden).Nee mevrouw van Egmond medicijnen/vaccines behoren alleen goedgekeurd te worden en op de markt gebracht wanneer zij bewezen veilig zijn en niet anders.Je zal maar kiezen voor dit vaccine omdat je angst hebt dat je anders straks niets meer mag of kan en juist aan dat vaccine overlijden hoe klein de kans daar ook op is.
   6.De burgemeesters van de vier grote steden (die eerder voorop stonden om de maatregelen in te voeren terwijl één daarvan zelf als eerste de regels in Amsterdam overtrad) pleiten nu voor versoepelingen omdat het niet meer te handhaven zou zijn behalve met geweld zoals waterkanonnen aldus Aboutaleb.
   7.Is het niet raar dat de regering onnodig reizen ontmoedigd terwijl er nu 189 mensen op vakantie naar Rhodos mogen gaan zogenaamd om te kijken wat er gebeurd zeg maar om van te leren? Of is het de bedoeling om mensen zelfs op vakantie te kunnen blijven controleren en dat ze nu gaan kijken welke regels ze moeten gaan invoeren om dat te kunnen blijven doen?
   Een vaccinatie paspoort is totaal overbodig en nergens voor nodig omdat mensen die bang zijn zich toch laten vaccineren en daarmee beschermd zijn en dat gebeurd in veel landen.Zij die zich niet willen laten vaccineren kunnen dus geen gevaar meer opleveren voor de gevaccineerden en dat ze daarmee het risico zouden lopen om niet in het ziekenhuis of op de IC afdeling opgenomen te kunnen worden wanneer het vol ligt is dan hun eigen vrijwillige keuze of moeten ze maar kiezen voor Astra Zeneca waar men in het slechtste geval ook door kan komen te overlijden?Zelfs door afschaling van de zorg sterven er nu al mensen die aan een andere kwaal dan corona lijden omdat ze dertien maanden verzuimd hebben om voldoende opvangmogelijkheid te regelen waardoor iedereen geholpen zou kunnen worden.

 3. Het controleren van alles en iedereen lijkt voorop te staan bij het beleid dat gevoerd wordt.
  Bedrijven die concurrentie zijn voor de grootste bedrijven worden kapot gemaakt onder controle van de overheid.Dit houd in dat straks de burgers niet meer kunnen terugvallen op kleinere bedrijven waardoor automatisch de macht in handen van de grootste bedrijven ligt die dan mogelijk eisen zullen gaan stellen zoals werken voor eten en dat was het.Grapperhaus was nauw verbonden met grote bedrijven en de Zuid as en nu bepaald hij de straffen samen met Rutte die bij een multinational heeft gewerkt.Het verleden heeft laten zien dat juist die overblijvende grote bedrijven geen problemen hebben met dwangarbeid en zelfs in tijden van oorlog aan vriend en vijand geld willen verdienen. (gisteravond was op ik meen history channel een aflevering van Hitlers goud waarin dit duidelijk te zien en horen was).Ook heeft bv Jacques R.Pauwels hierover het boek “Big Business Met Nazi-Duitsland” geschreven.
  Bij velen is helaas nog niet doorgedrongen naar welke werkelijkheid we geleid worden door overheden en of ze dat dan bewust of onbewust doen laat ik dan nog buiten beschouwing al denk ik dat het bewust gedaan wordt.Veel van wat in de oorlog ingevoerd werd ter controle zien we ook nu weer gebeuren zoals de avondklok en in WNL was vanmorgen te horen dat ze toch een vaccinatiepaspoort willen gaan invoeren wat dan veel op het persoonsbewijs uit de oorlog lijkt en nu al moeten mensen die na tien uur op straat zijn kunnen aantonen dat zij dat mogen wat identiek in de oorlog ook gebeurde.Wanneer we kijken naar de EU in Brussel dan past dit precies in hun straatje omdat veel oud Nazi lieden de EU hebben opgericht.Hierover is meer te lezen in het boek “De nazi achtergronden van de EU te Brussel” wat via internet ook gedownload kon worden (ik weet niet of dat nog zo is).In de protocollen van Sion staat ook dat alcohol moet verdwijnen en juist nu houden ze cafe’s en restaurants die ook weer concurrentie voor bv grote fastfood bedrijven zijn dicht.(toeval?).Dan nog de ziekenhuizen en hun bestuur.
  Ik meen dat er 77.000 mensen in de zorg hun baan hebben verloren omdat het bestuur dat toeliet waarschijnlijk omdat er weer zakken gevuld konden worden over de rug van deze slachtoffers.Nu schreeuwen ze moord en brand wanneer er nog geen 3000 ziekenhuis opnames zijn waarbij een deel op de IC afdelingen terecht komen en nog erger ze gaan protesteren wanneer de overheid nog maar denkt aan het heropenen van de maatschappij omdat ze bang zijn dat ze het niet meer aan zullen kunnen.Ook wordt gesproken over veel mensen die ziek worden en uitvallen waardoor de opvangcapaciteit ook kleiner wordt.Bij een goed werkend bestuur had het als volgt kunnen zijn: wanneer ze geen zakken hadden gevuld ten koste van personeel en patienten.
  Mijn en uw zorgpremie en/of eigen bijdrage is alleen maar gestegen waardoor velen in de problemen komen omdat ze het gewoon niet meer kunnen betalen en dat geld is toch ergens naartoe gegaan terwijl er ook nog elk jaar minder vergoed wordt en nu is zelfs een punt bereikt waarbij zelfs de nodige zorg niet meer gegarandeerd is omdat ze afschalen.Maar waarom is er niet enorm opgeschaald wat betreft bedden en IC capaciteit in deze 13 maanden corona crisis?
  Wat gaan ze dan doen wanneer er bv een (gif) ramp gebeurd waarbij ook IC capaciteit nodig kan zijn? Moet de verplichte zorgverzekering niet gewoon geschrapt worden wanneer ze zorg waar we dus wel voor betalen niet meer kunnen leveren? Mogen zij wel of niet bepalend zijn voor het wel of niet openen van de maatschappij? Zij zijn vaak op tv te zien met allerlei verhalen maar zouden ze er niet beter aan doen nu echt eens fatsoenlijk bestuur te leveren in het belang van patient en hun personeel zodat die in een goede gezondheid hun werk kunnen doen en patienten geholpen worden? Dat hoort namelijk bij besturen.Hulp van gemeenten is geen hulp aan mensen die door de overheden in de schulden worden geholpen want dat is juist controle. Door mensen van gemeenten (lees overheid) afhankelijk te maken omdat ze schuldeisers zullen gaan betalen wat de persoon die schuld heeft toch ooit op de één of andere manier zal moeten terug betalen zelfs als dat kan met verplicht werken voor gemeenten (lees goedkope krachten)vooral wanneer de schuldeiser de overheid zelf is. Zie ook het gebeurde bij de kinderopvangtoeslag affaire waarbij ze eerst geld zouden overmaken naar deze mensen die er vervolgens niets aan hadden omdat de belastingdienst al weer op de stoep stond. Conclusie controle is punt 1,hulp moet hoe dan ook teruggehaald worden waardoor het geen hulp meer is maar het verschuiven van schulden waardoor de overheid de baas is over de persoon in kwestie.
  Niet voor niets duurt het ook in Groningen zo lang eer ze tot betalen over gaan want daar kunnen ze dat geld niet terug halen waardoor ze ook geen controle over deze slachtoffers hebben dus mogelijk zien ze ook daar eveneens de belasting dienst op de stoep wanneer er ooit betaald wordt. In Duitsland werden mensen uitgesloten en kwamen er voor hen allerlei verboden omdat ze jood waren.Nu anno 2021 zie ik hetzelfde gebeuren maar dan wanneer je niet meewerkt door je niet te laten vaccineren.Als ik het verkeerd zie verneem ik het graag.

 4. De gevaccineerden met een vaccinatiepaspoort zullen ook geen sociaal leven hebben!!
  Dat kan nu eenmaal niet als die scheiding er is.
  Dan staan we op scherp met z´n allen.

 5. Na de persconferentie van dinsdag 13-4-2021 blijf ik met het gevoel zitten dat het niet klopt wat er gebeurd. Zondag 11-4-2021 is er op het Catshuis overleg geweest en kort daarna is er uitgelekt dat terrassen weer op woensdag 21-4-2012 open zouden kunnen/mogen. Volgens Rutte zou er alleen een aantekening op tafel hebben gelegen waarop met potlood dit stond en meer zou het NIET zijn. Ook is gezegd dat ze het van week tot week gaan bekijken EN wanneer eenmaal de top bereikt is waarna een dalende lijn een AANTAL DAGEN te zien zou zijn dan zouden ze weer meer durven en versoepelen. (Wanneer ik me vergis zou het goed zijn dat iemand mij corrigeer).

  Nou ben ik GEEN rekenwonder maar toch heb ik het geprobeerd.
  Van dinsdag 13-4-2021 tot zondag 18-4-2021 = 5 dagen tot het volgende Catshuis overleg en wanneer ze eventueel op dinsdag 20-4-2021 weer een persconferentie zouden houden is men al zo’n 7 dagen verder wat een week is.Woensdag 21-4-2021 is zelfs dan nog een dag later. Als ze dan zeggen dat ze het per week bekijken dan kunnen Rutte en De Jonge niets zeggen over versoepelen of niet op woensdag 21-4-2021 op dinsdag 13-4-2021 omdat dat MEER dan een WEEK is. 13+8=namelijk 21 en 8 dagen is meer dan een week.

  Dan de MSM pers die telkens bij de conferenties aanwezig is
  .
  Vragen die er echt toe doen worden zelden of nooit door hen gesteld en kennelijk hebben ze niet eens het besef meer dat één woordje het verschil kan maken wat blijkt uit het verhaal van Rutte/De Jonge en het nieuws dat gebracht werd door de MSM journalisten. Het zou namelijk MOGELIJK kunnen gaan gebeuren dat terrassen open zouden kunnen wat toch echt iets anders is dan de terrassen gaan weer open.Ook dat roept weer vragen op zoals:
  1.Wie heeft gelekt na Catshuisoverleg?
  2.Aan wie is gelekt na Catshuisoverleg
  3.Wie bracht als eerste het nieuws naar buiten dat op 21-4-2021 terrassen weer open zouden gaan en wie heeft dat aan die feestvierende horecaondernemer medegedeeld waardoor heel de horeca valse hoop kreeg en burgers zich weer verheugden op een terrasje pikken?
  4.Wordt het niet eens tijd om andere echt onafhankelijke journalisten uit te nodigen bij die corona conferenties ipv telkens dezelfde die het gezien hun naar buiten brengen van nieuws niet goed lijken te begrijpen?

  1. PS.
   Wat wordt precies met een AANTAL DAGEN dat er een dalende lijn te zien moet zijn bedoeld? Hoeveel dagen is dat? Dat kan nooit meer dan 7 dagen zijn want dan zouden ze het ook niet van week tot week hoeven te bekijken of ben ik nou mis?

 6. Zoals altijd op deze site geef ik alleen maar mijn mening en meer niet en ik weet dat ik veel reageer maar er gebeurd ook elke dag van alles wat mogelijk veel mensen NIET zien of horen omdat ze op het werk zijn of andere dingen doen.Waar ik “bang” voor ben is dat de overheden gebruik maken van angstgevoelens bij mensen waardoor mensen door hun angst verkeerde beslissingen zouden kunnen gaan nemen en zich gaan laten vaccineren om weer deel te mogen nemen aan festivals en andere leuke dingen.Als het goed is dan zijn vaccines bedoeld voor het tegen gaan/bestrijden van het virus en NIET om weer ergens aan te mogen deelnemen of niet wat er in mijn ogen op neer komt dat er gechanteerd wordt.Elk tegengeluid bij vaccineren wordt door het “coronakabinet” NIET op prijs gesteld wat vaak te zien en horen is in de kamer waar dhr
  Van Haga zelden antwoorden krijgt op zijn toch goede en onderbouwde kritiek of vragen.
  Nou is ook bekend dat Rutte vaak liegt,de Jonge overal snel een antwoord op heeft (wat later vaak weer door hem zelf tegengesproken wordt of erger nog dat hij beloofd en beloofd waar dan weer niets van uitkomt) en Rutte en bv mevrouw van Ark waren ook nog bij de kindertoeslagaffaire betrokken wat mensen enorm in de problemen heeft gebracht.Een onafhankelijk onderzoek naar politici en/of ambtenaren is ook al niet gewenst enz.
  Over corona waarbij ik eerlijk wil zijn en niemand hoeft mij te geloven en kan meer vertrouwen hebben in bv het coronakabinet die ik eerder hier heb beschreven.
  Telkens is gezegd dat er een zeer dodelijk virus is vooral met die Engelse variant erbij,ook is telkens gezegd dat ziekenhuizen zouden uitpuilen met coronapatienten,ook is gezegd (ik meen afgelopen dinsdag 13-4-2021) dat er op dat moment BIJNA 4 miljoen mensen gevaccineerd zouden zijn,eerst wilde De Jonge doorgaan met het vaccineren met Astra Zeneca ondanks dat er mensen aan overleden zijn (hoe klein die kans ook is je zal het maar net zijn),kennelijk heeft hij geleerd en nu is er dan ook een stop op het vaccine van Jansen maar waarom wordt niet gewoon voet bij stuk gehouden en laten ze alleen vaccines toe die bewezen veilig zijn omdat er in sommige landen verplicht gevaccineerd kan worden en daarbij komt ook nog dat men niet weet wat vaccines op langere termijn doet omdat dat simpel niet onderzocht kon worden.
  Ook hier heb ik weer vragen:1. Wanneer het virus zo gevaarlijk en dodelijk is hoe kan het dan dat ondanks dat nog maar 4 miljoen mensen van de 17 miljoen mensen gevaccineerd zijn het dodental onder de ca 3/4 van het volk niet hoger is omdat zij nog niet gevaccineerd zijn en dat terwijl het virus ook nog zeer besmettelijk zou zijn?
  Gisteravond keek ik een stukje naar het programma BEAU en daar zat een organisator van evenementen die al bezig was met het organiseren van evenementen waarbij zo’n 10.000 mensen aanwezig zouden mogen zijn en dat met zo’n dodelijk en gevaarlijk virus?
  Het onverstand van BEAU zelf kwam ook naar voren toen hij door liet schemeren dat iedereen zich maar moest laten vaccineren want dan waren we van al die maatregelen af.
  Het corona kabinet is bezig met testen (189 mensen naar Rhodos,toeschouwers bij bv voetbalwedstrijden,meer publiek bij evenementen en in theaters bv) maar allen hebben één ding gemeen en dat is dat er gekeken wordt welke regels ze moeten invoeren om hier aan te mogen deelnemen.Gelijk tijdig zijn er al geluiden dat het virus zal muteren waar de huidige vaccinaties niet tegen zouden kunnen werken daarom wil men nu al 1,8 MILJARD vaccines gaan inslaan die dan snel aangepast zouden kunnen worden.Hierbij kan het mogelijk zijn dat landen geld moeten lenen wat ooit terugbetaald zal moeten worden en ook al zou 1 vaccine maar 1€ kosten dan praat men al over 1,8 miljard Euro en nou ben ik bang dat een vaccine wel iets meer gaat kosten wat dan meer hogere leningen zal opleveren dus meer afhankelijkheid van banken.
  Januari 2020 wist men nog niets van het virus en toen het in maart hier uitbrak moest er eerst nog veel onderzoek plaats vinden nu ruim een jaar later kunnen ze ineens wel voorspellen dat het virus NIET uit zal doven maar zal gaan muteren en dus blijft bestaan.Dit verklaard waarom ze nu al onderzoek doen naar vrijheid beperkende maatregelen in de toekomst want het enige dat ze dan zullen aanvoeren als argument zal mogelijk zijn dat ook al is men gevaccineerd dat type vaccinatie niet beschermd tegen mutaties en dus moet er weer gevaccineerd worden met nieuwere aangepaste vaccines.Wie oplet kan dat nu al concluderen omdat ze het er nu al over hebben en die aankoop van 1,8 miljard snel aan te passen vaccines lijken dat te bevestigen.
  Als laatste er was vanmorgen in WNL een zekere mevr.Dilan van de VVD per telefoon te horen die het had over een toenemende radicalisering en toenemend geweld tegen de politie en zij vond dat daar HARD tegenop getreden moet worden.Mijn advies aan haar zou zijn minder snel conclusies trekken en minder snel praten zodat het verstand het bij kan houden,waarom schrijf ik dit zo?
  Ook in deze aflevering van WNL zat een zakenvrouw die wel eerst nadacht eer ze iets zei wat ik in eigen woorden zal proberen te beschrijven.Deze dame zei dat niet iedereen een groot huis heeft of grote tuin en al lang opgesloten kunnen zitten op dat kleine stukje en die kun je mogelijk ook niet meer binnen houden dus kunnen zij naar buiten gaan en gaan deelnemen aan corona demonstraties wanneer de ME dan gaat inhakken op deze mensen dan zou het mogelijk kunnen zijn dat zij inhakken op mensen waar ze het normaal wel eens mee eens zouden kunnen zijn en dat vind ik een veel verstandigere kijk op deze kwestie dan mevrouw Dilan heeft want die wakkert met haar uitspraken mogelijk juist geweld aan wat voor een politica zeer ongepast is.
  Waarom niet het gesprek aangaan? Dit is mijn mening.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.