Advertentie

Medische intuïtie, doodnormaal dus..!


x
x

Medische intuïtie, doodnormaal dus..!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

Kende jij de term ‘Medische Intuïtie’ (MI) al? Een vorm van onderzoek, waarbij gebruik gemaakt wordt van het menselijke intuïtieve gevoel, de menselijke intuïtie, teneinde informatie over het fysieke lichaam en de energiesystemen van patiënten te verzamelen. Mensen die getraind zijn in MI, benutten hiervoor visualisatievaardigheden en intuïtieve scantechnieken. MI heeft tot doel, artsen te ondersteunen, maar is, gezien de stand van de huidige wetenschap én de ontwikkeling van MI, niet bedoeld om diagnoses van kwalen of ziekten vast te stellen.

Een van de grootste intuïtieve healers van de afgelopen 100 jaar, was de uiterst krachtige Amerikaanse helderziende Edgar Cayce. Heb je nog nooit van de man gehoord, maar ben je wél geïnteresseerd in spirituele achtergronden van ons bestaan op Aarde, ook in relatie tot genezen en onze individuele menselijke kracht, dan raden we je aan, eens in het werk van Cayce te duiken. Zijn motto was heel simpel: stel je als mens dienstbaar op, blijf nederig, voel je verbonden en BLIJF je verbinden met het grote veld, waarvan je zelf onderdeel uitmaakt. Van deze Aarde, de natuur, flora en fauna en alle (mede-)mensen om je heen.

En betreft het menselijke zelfgenezende vermogen, was hij ook duidelijk: “Weet dat alle genezende krachten van binnen zitten, niet van buiten! De toepassingen van buitenaf zijn slechts om binnenin een coördinerende mentale en spirituele kracht te creëren.”

Een andere zeer krachtige healer die met zijn intuïtie werkt, is Anthony William, waarvan we HIER al een prachtig krachtig artikel plaatsten op de site. We raden je aan dit verhaal ook te lezen, om vooral je mentale grenzen op dit gebied, voor eens en altijd te verruimen, zodat dit verhaal ‘erin past’.. Het is überhaupt een fascinerend gegeven, dat de mens in staat is, buiten zijn gewone 5 zintuigen om, zich via de geest een veel ruimtelijker beeld te vormen, dan dat in de fysieke wereld voor mogelijk wordt gehouden.

Inmiddels wordt Anthony William ‘Medical Medium’ genoemd en kan hij bogen op vele, vele gevallen van genezing, maar vooral op aanzien van medische wetenschappers. Deze gaan zijn leringen niet verwerpen, maar trachten ze kritisch en met een open mind te bestuderen. Kijk hiernaast naar een uitsnede van het boek ‘Medical Medium’, dat Anthony William als een soort auto-biografie schreef.

Medische Intuïtie is ‘algemene intuïtie’..
Kijk naar het creatieve proces van kunstenaars, componisten, artiesten, acteurs etc. Dan is de idee van één groot scheppend/creatief veld, vol met informatie van allerlei gradaties, niet heel moeilijk te beseffen. Het is precies dát veld, waarmee de intuïtieve geest van de mens verbonden is. En waaruit hij, door oefening en overgave, onuitputtelijke kennis en inzichten kan verwerven. Informatie die vaak gekleurd is; omdat simpelweg de persoonlijke interpretatie van de ontvanger is ermee verbonden. Maar daarom hoeft die subjectiviteit, niet volledig te worden afgekeurd en het resultaat ervan met de grond gelijk gemaakt..!

Dát zijn dus de verhalen die deze toppers van de Intuïtive Mind, op het gebied van de medische intuïtie met ons delen. Wat te denken van de uitspraak in dit kader van Edgar Cayce: ‘Zorg dat je pijnappelklier in werking blijft en dan zul je nooit oud worden. En voor altijd jong..’ En is het in dát verband niet fascinerend, dat juist deze pijnappelklier, onze KOSMISCHE ANTENNE (HIER), ons verbindt met dat veld..!?

Wanneer je alleen al de beperkte kennis van deze pijnappelklier, die in de huidige wetenschap bestaat, vergelijkt met deze uitspraak EN de wijsheid hieromtrent vanuit de oude geneeskunst, wereldwijd, zul je beseffen dat de ‘moderne medische wetenschap’ een uiterst krampachtige is, wanneer dit stuk intuïtieve duiding niet op waarde wordt geschat en toegepast.

Langs de wetenschappelijke lat.. Onderzoeken dus..!
Onlangs werd in een verkennende studie, de subjectieve accuraatheid en de acceptatiegraad van medisch intuïtieven onderzocht. Aan de studie namen 67 volwassen mannen en vrouwen deel. De procedure voor elke medische intuïtie-sessie was gestandaardiseerd en bestond uit een 30-60 minutensessie, via telefoon of videomeeting. De MI-professionals waren geïnstrueerd tijdens deze sessie, niet met de deelnemers te praten, behalve om ze te vertellen wat zij ‘zagen’ bij deze mensen, gedurende het scanproces.

Na afloop van elke sessie vulden de deelnemers een anonieme online vragenlijst in, die hun beoordeling van de sessie documenteerde; 86% van de deelnemers vulde deze lijsten in. En dan komt het: uit de antwoorden van de deelnemers kwam naar voren, dat de MI-professionals in maar liefst 94% van de gevallen, in staat waren gebleken, de voornaamste fysieke klacht te lokaliseren en te evalueren. Bovendien waren zij foutloos in het vaststellen van secundaire fysieke klachten..!

Verder waren ze in 98% van de gevallen correct in het beschrijven van levensgebeurtenissen en in 93% van de gevallen accuraat in beschrijven van een connectie tussen levensgebeurtenissen en gezondheidsproblemen. Conclusie van het onderzoek is dat medisch intuïtieve professionals goed in staat zijn om primaire en secundaire gezondheidskwesties bij patiënten vast te stellen. Bovendien ervoeren patiënten de sessies met de MI-professionals als positief; ook niet onbelangrijk toch?

Bron:
Colter, W. et al. Assessing the Accuracy of Medical Intuition: A Subjective and Exploratory Study I (HIER).
Journal Of Alternative And Complementary Medicine, Volume 26, Number 12, 2020, pp. 1130–1135.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.