Advertentie

De smerige strijd tégen HCQ en 100.000-den doden..!!


x

x

De smerige strijd tégen HCQ en

de 100.000-den doden..!!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

En terwijl de media in Nederland het dagelijkse slaap-kindje-slaap publiceren, is er veel, heel veel nieuws te melden over de diverse facetten van de zich uitrollende agenda van de Corona-makers. Deze mensen (?), die daarbij een verborgen agenda uitrollen, worden geholpen door een groot deel van de schaapachtige bevolking, die volslagen gevangen in angst, de autoriteiten klakkeloos volgt. En natuurlijk zijn er medisch specialisten, die zaken professioneel benaderen. Maar dat zijn dan kleine deeltjes van het grote geheel.. Het gaat om het grotere beeld, over de wijze we letterlijk worden besodemieterd. En daarvan is de smerige lastercampagne tegen HydroxyChloroQuine (HCQ) een heel goed voorbeeld..

En vergis je niet, want het gaat hier indirect over regelrechte MOORD.. Want daarvan is toch sprake, wanneer je BEWUST een GOED GENEESMIDDEL de nek omdraait, door er niet over te spreken, het niet te onderzoeken en het vervolgens helemaal in de ban te doen en het te verdoemen..!! We spreken, via deze Yale-professor, dr. Harvey Risch (HIER) over een politieke daad, die HCQ de nek wil omdraaien, door een propaganda-oorlog te voeren, door te beweren dat er alleen maar negatief bewijs is tegen HCQ, terwijl er -volgens dr. Risch- sprake is van precies het omgekeerde..!

Kennelijk mag dit niet zijn. Dienen 100.000 doden te worden geofferd aan het ‘magische vaccin’..!! Berichten zoals dit zijn overal op de wereld te vinden..! WAAROM DOET HET OMT IN NEDERLAND HIER NIETS MEE..??!!

En ja, dan komt hij tot de kern..
Dat deze pandemie volledig gecontroleerd kan worden, als dit medicijn goed wordt toegepast.. Kijk naar de bijna denigrerende, onbegrijpelijke houding die zowel dr. Risch als host/reporter Laura Ingraham aannemen, tegen deze schandalige wijze van medische politiek voeren, ten koste van 100.000-den levens..! Wat is dit voor een bizar verhaal, dat een medicijn dat werkt, goedkoop is en NU beschikbaar is, wordt behandeld alsof het gif is.. Een tabletje HCQ, met één tabletje zink en één tabletje van een anti-biotium, dat is alles..

We moeten kennelijk allemaal aan het vaccin en dit middel zet dan natuurlijk een vette streep door de verborgen agenda van de heren Tedros, Gates en de sneaky dr. Fauci.. Wist je dat jou lichaam tégen je wordt gebruikt..? Dat dit wordt gebruikt als wapen om jou tot een volgzaam schaap om te vormen..? Als je dit heftige woorden vindt, en het er wellicht helemaal niet mee eens bent, verdiep je dan in deze materie en luister ajb met OPEN MIND naar deze professor, expert op het gebied van epidemiologie.

Als je inmiddels niet ziet, dat er naast het hele officiële verhaal, een VOLLEDIG ANDER verhaal speelt, dan wordt het werkelijk de hoogste tijd, dat je dit andere verhaal, goed gaat bekijken. En één van de facetten van dat verborgen, andere verhaal, is de schandalige zwart-makerij van HCQ..!!

.

3 gedachten over “De smerige strijd tégen HCQ en 100.000-den doden..!!

 1. Ik heb mijn buik vol van al die coronaonzin. Bij een sollicitatie zeg ik altijd: ik ben nooit ziek en ik ben ook nooit ziek! Door wat je denkt, conditioneer je je lichaam. Neem een Corona-biertje en een corona sigaar en ben niet de sigaar. Allemaal Rockefeller-reclame; zelfs de Matrix (tussencelstof) film is p ill gebaseerd; rood of blauw? Neem gewoon niks!!!

 2. Daverend! Indrukwekkende bijdrage van Dr. Stella Immanuel aan een persconferentie van Americas Frontline Doctors.
  Haar speech (ca. vijf en een halve minuut), Nederlands ondertiteld: https://vimeo.com/442389261
  Anders (klik op de video voor de speech van Stella Immanuel: https://zelfzorgcovid19.nl/dokter-stella-immanuel-genas-al-haar-350-patienten-met-het-zelenko-protocol/
  (Betreffende pagina van Americas Frontline Doctors is al verwijderd.)
  “Wanneer mensen sterven, ga je niet wachten op de uitkomsten van een dubbelblind onderzoek; dat is onethisch.”
  Misschien iets om haar video op de pagina hierboven te zetten?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.