Advertentie

De zin van de mondkapjes-onzin…!!


“Men hoeft niet langer dan enkele minuten te luisteren naar een bestuurder
als Femke Halsema, of een Ahmed Aboutaleb, om te beseffen, dat we daar
geen wijsheid of verstandig beleid van hoeven te verwachten.
De 180 graden haarspeldbocht van ‘geen mondkapjes’ naar ‘wel mondkapjes’
van de regering Rutte, in de afgelopen maanden, is hiervan het zoveelste bewijs.”

– neuroloog Jan B. Hommel –

* * *

Een aflevering van de Keuringsdienst voor Waarheid (HIER), waarin wordt gesproken over de mondkapjes/maskers. Hebben deze ondingen nu wél of géén nut? En, indien ze wél nut hebben, wat voor nut is dat dan? Aan het woord komt ook neurologe Margareta Griesz-Brisson. Haar indringende verhaal zal zeker indruk maken en je wel heel lang bijblijven. (Voor meer verdieping en achtergrondinformatie verwijzen wij graag naar onderstaande bron: Arzte für Aufklärung – Masken (HIER) Nederlandse vertaling van conclusies: (HIER)

 

 

Hoe lang moet het doorgaan, voordat jij beseft in wat voor wáánzin we terecht gekomen zijn.. Met het verborgen doel van een verborgen agenda. Een agenda die ZO zichtbaar is, dat je werkelijk ziende blind bent, om het allemaal niet waar te nemen.

6 gedachten over “De zin van de mondkapjes-onzin…!!

 1. Het is gewoon om mensen niet met elkaar te laten verbinden, baby’s houden er ook niet van. Net weer een persconferentie! Ik dacht dat we van die closet af waren; ze hebben de handdoek in de ring gegooid omdat ze onbekwaam en gemeen gehandeld hadden en hebben, dus koppen dicht.
  Ja, soms moet het wel, dat mondverbandje, bv als je op bezoek gaat in het ziekenhuis; dan MOET je een verse pakken! kassa voor China. Ook afleidingsmanouvre voor USA. https://www.youtube.com/watch?v=6NXnxTNIWkc&ab_channel=4NonBlondesVEVO

  1. Weet eindelijk waarom we allemaal die mond/neusbanden om moeten! Het grote komediespel; staat zo leuk bij de neppresident en zijn gevolg; ze hebben niks te zeggen.
   Geduld is een schone zaak, niemand is nu verantwoordelijk in AMerIKa of AMsterdam behalve jezelf. PS Als je een halve minuut je adem moet inhouden door door de deur van het ziekenhuis te gaan kan je de witte kant van het kapje aan de buitenkant doen; kleine burgelijke ongehoorzaamheid. https://www.youtube.com/watch?v=scxLokrLAtE&ab_channel=Jabberjohn21 US of AntiGod

 2. En….iedereen doet het braaf, behalve ik. Rooie feestneus op!
  Dan trek ik m’n ontheffing. Kun je gewoon zelf maken.
  En wat nòg veiliger is, is een bouwhelm met zwaailicht en natuurlijk na ’t donker verduisteren en stiekum naar de radio luisteren van vrij nederland en wat joden verstoppen, dan zijn we terug bij af.
  Huh,..ik de winkels af op zoek naar een avondklok. Hebben ze alleen maar klokken voor de héle dag!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.