Advertentie

Een KEIZER ZONDER KLEREN..!!


NO MORE FAKE NEWS.. NoMoreFakeNews.com De Amerikaanse Jon Rappoport is auteur van 2 spraakmakende boeken:  ‘THE MATRIX REVEALED’ en ‘EXIT FROM THE MATRIX’. Hij was ooit kandidaat voor het US Congres en als journalist, kandidaat voor de Pulitzerprijs (1982). Meer dan 30 jaar werkt hij al als onafhankelijk onderzoeksjournalist en schrijft in die hoedanigheid veel artikelen over politiek en gezondheidszorg, die worden geplaatst in media over de hele wereld, zoals ‘CBS Healthwatch’, ‘LA Weekly’, ‘Spin Magazine’, het Duitse weekblad ‘Stern’ en andere dagbladen en tijdschriften in de VS en Europa.

Jon Rappoport geeft ook seminars en lezingen over globale politiek, gezondheidszorg, logica en de kracht van creativiteit, aan publiek over de hele wereld. Zoals je hieronder op het plaatje met zijn quote kunt zien, schuwt Rappoport geen enkele stevige uitspraak. Zoals de uitspraak dat Big Pharma erop uit is, om als een kartel samen te spannen, teneinde de wereldbevolking te beschadigen, manipuleren en zelfs te decimeren.. Heftige teksten die hij niet zomaar opschrijft..

De analyses en commentaren van Jon Rappoport zijn uiterst scherp, krachtig en onthullend. Zo ook uit de artikelen, die hieronder zijn samengevat, door onze Lillian Richell… Waarom is er zo weinig kritisch geluid te horen op het doen en laten van de ‘medische wetenschap’.. Waarom worden erudiete medische wetenschappers té vaak nog niet gehoord in hun kritiek op het klakkeloos overdragen van de macht aan de farmaceutische industrie..? Al eerder plaatsten we artikelen van de hand van Rappoport’s artikelen hier op de site. Bijvoorbeeld het artikel over de manipulaties van president Obama rondom de immunisatie van GMO-moloch Monsanto liegt er niet om. (HIER)

En daar stond hij.. President Barack Obama, met zijn ‘senior advisor’ inzake voedselveiligheid.. Kun je het je voorstellen..??! (klik voor een artikel van drs. John Consemulder, hier op de site, over de draaideurpolitiek van o.a. Monsanto)

Lillian Richell:Jon Rappoport heeft recent een zestal blogs besteed aan het niet bestaande SARS-CoV-2. Te interessant om onvertaald te laten voor de Nederlandse lezers. Hij is een doorgewinterde onderzoeksjournalist, al 30 jaar in het vak en van meerdere markten thuis. Hij heeft een flinke staat van dienst als interviewer (genomineerd voor de Pulitzer-prijs in 1982), als producer van en gast in radioprogramma’s en was initiatiefnemer van The Great Boycott [1].

In 2000 begon hij NoMoreFakeNews.com waarop hij kritische en gedocumenteerde informatie publiceert op het gebied van politiek, alternatieve gezondheid, het medische kartel, het potentieel van de menselijke verbeelding, mind control, complotten en ontsnappingsroutes uit de ‘matrix’. Dit artikel is een samenvatting en bewerking van zijn bevindingen over het coronavirus dat nooit is geïsoleerd, en dus niet bestaat, maar wèl de basis is voor de PCR-test en het komende covid-vaccin.

Twee officiële documenten tonen deze waarheid zwart op wit en niemand ziet het. En als ‘ze’ het wel zien, dan is hier sprake van de grofste misdaad in de geschiedenis van de mensheid.”

 * * *

 

EEN KEIZER ZONDER KLEREN

2020 © Lillian Richel | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Op 13 juli 2020 publiceerde het CDC een document genaamd ‘CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel’ [2]. Diep verborgen in dit document, op pagina 39 in de sectie ‘Performance Characteristics’, staat: “Since no quantified virus isolates of the 2019-nCoV are currently available, assays [diagnostic tests] designed for detection of the 2019-nCoV RNA were tested with characterized stocks of in vitro transcribed full length RNA…” (Als Nederlandse vertaling:
“Omdat er nu geen gekwantificeerd isolaat van het virus type 2019-nCoV beschikbaar is, werden diagnostische tests, ontworpen voor de opsporing van het 2019-nCoV RNA, getest met gekenmerkte voorraden van in vitro getranscribeerd volledig RNA ….”)

In Jip-en-Janneke taal: Er is geen hoeveelheid van een geïsoleerd covid-virus voorhanden. De PCR-test, die het virus moet opsporen in mensen, is ontwikkeld met behulp van een genetische RNA-code uit de databank. Deze genetische code is samengesteld uit wat er bekend is over de structuur van coronavirussen. In de databank hebben we voorraden liggen met genetische codes van virussen, ook die met de kenmerken van coronavirussen. Deze hebben we gebruikt om hieruit RNA te produceren. In het laboratorium is hier een complete RNA-streng van gemaakt.

Een beetje zinsontleding..
De kern van deze CDC-mededeling is: “Omdat er nu geen hoeveelheid van het geïsoleerde virus, genaamd 2019-nCoV, beschikbaar is
….
Van elk ding dat er bestaat kan je een hoeveelheid produceren en dan kan je het meten/aantonen. Het gebruik van het woord gekwantificeerd in deze zin betekent dat het CDC geen meetbare hoeveelheid van het virus in handen heeft, omdat het niet beschikbaar is. Oftewel: het CDC heeft geen virus..! Een belangrijk woord in deze zin is isolaat. Dit woord betekent letterlijk dat het virus geïsoleerd is, het uitgezuiverde virus, dat dus geen verontreinigingen bevat.

In deze zin wordt gezegd dat er geen geïsoleerd virus voor handen is. Met andere woorden: niemand heeft een geïsoleerd, zuiver exemplaar van het covid-19 virus. Oftewel: niemand heeft bewezen dat het bestaat. Kennelijk niet geschokt door deze openbaring, gaat het CDC verder met de mededeling dat het een diagnostische PCR-test aanbiedt, om het virus aan te tonen – dat niet geïsoleerd is – en dat de test zoekt naar RNA dat verondersteld wordt van het virus te komen – waarvan niet bewezen is dat het bestaat. Maar dat alle publieke gezondheidsdiensten met deze test wèl de covid-gevallen en -doden kunnen tellen .. en dat deze getallen de rechtvaardiging vormen voor overheden om landen op slot te gooien en de economie de nek om te draaien.

Wetenschap is natuurlijk niet hetzelfde als ‘aannames poneren’..!!
Mensen die geloven dat je het virus hebt, maar dat het niet voor handen is; dat je het virus hebt, maar dat het begraven ligt tussen een stapel ander (cel)materiaal en er niet uit is gehaald en niet is uitgezuiverd … die mensen geloven dat de maan is gemaakt van groene kaas. Je kan net zo goed zeggen: “We hebben 20 biljard dollar en dat staat ergens tussen ontelbare bankrekeningen. We weten alleen niet waar.” Als je niet weet waar het is, dan hèb je het geld niet. Het covid-19 virus is ergens in het materiaal dat we hebben. We hebben het er alleen niet uit gehaald.

Maar we weten wel wat het is, we hebben de structuur ervan geïdentificeerd. NEEN, dat is niet waar, dat is een aanname. Maar … maar … er is een onderzoek dat meldt dat een paar laboratorium-onderzoekers het virus hebben geïsoleerd …” Ze zèggen dat ze dat hebben gedaan. Maar in juli 2020 meldt het CDC dat er geen virus voor handen is. Vermoedelijk waren er geen vrachtwagens beschikbaar om het virus van het lab naar het CDC te brengen. Het regende. De brug was weggeslagen. De chauffeur kon zijn mondkapje niet vinden en wilde zijn huis niet uit zonder dat ding …..

Het bedrog ontmaskerd!
Het CDC vaardigt dus een PCR-test voor de covid-virus opsporing uit en in het document met instructies over de uitvoering ervan wordt er terloops gemeld dat het covid-virus niet voor handen is. Het CDC stelt doodleuk dat dit dè test is waarop we kunnen vertrouwen. Deze PCR-test toont het covid-virus in de mensen aan en dan weten we hoeveel covid-gevallen er zijn en kunnen we op basis van deze getallen lockdowns eisen.

Alleen …. we hebben geen covid-virus. Dit alleen maar ‘onacceptabel’ noemen is veel te zwak uitgedrukt. Het CDC begaat een misdaad die buiten elke proportie uitstijgt. Laten we het CDC dan ook niet verontschuldigen. Ze hebben een probleem van een Jupiteriaanse omvang.

Al maanden schrijft Jon Rappoport over dit ontbrekende virus en het soort onderzoek dat gedaan had moeten zijn om dit virus aan te tonen. Maar dat soort onderzoek is niet gedaan en wordt ook nu nog niet gedaan. In het begin, toen er publicaties over de onbetrouwbare PCR-test verschenen, was het te billijken dat artsen en wetenschappers de pandemie niet ontmaskerden als ongrondwettelijk. Het onderwerp was te heikel om het te berde te brengen. Maar nu, met dit document niet meer. Het is de hoogste tijd om hierover nu onmiddellijk in de volle aanval te gaan. De waarheid is slechts een bittere pil voor hen die ‘m verbergen.

Er zijn wel scenario’s bedacht die gaan over een ‘geactiveerd’ virus veroorzaakt door bepaalde frequenties. Maar dan blijft de vraag: wat voor virus? Het virus dat er niet is? Mensen vragen zich ook af wat die laboratorium-wetenschappers dan aan het rangschikken zijn. Nou, ze kunnen beginnen met een stukje RNA en dan beweren – zonder enig bewijs – dat het een deel van het SARS-CoV-2 is. Om er dan mee aan de slag te gaan. Ze kunnen beweren wat ze maar willen. Dit heeft niets te maken met wetenschap.

—————————————————————————

In het Max Igan-interview zegt Dr. Andrew Kaufman hierover:

De PCR-test test helemaal niet op een virus. Het test op een RNA-reeks, wat genetisch materiaal is. Hoe ze hier aan komen, gaat als volgt: ze gebruiken het onzuivere materiaal (een monster). Dat kan wat longvocht zijn van patiënten of een keelswab. Dan vermeerderen ze korte kleine reeksen en reeksen waar ze specifiek naar op zoek zijn. Dit zijn vooral de reeksen die ze uit de virusbibliotheek hebben. Als je terugkijkt dan hebben ze altijd de virussen op deze manier gekenmerkt. Dus ze hebben nooit een intact virusdeeltje gehad dat ze hebben open gesneden en het RNA eruit gehaald en dat van het begin tot het einde gedetermineerd. Dat is nooit gebeurd.

Wat ze in de plaats hiervan doen is dit: ze nemen een onzuiver monster en ze zoeken naar specifieke reeksen die ze van te voren hebben aangewezen als zijnde viraal. En die reeksen komen uit de database. Vervolgens vermeerderen ze deze korte kleine reeksen, die misschien bestaan uit 150-250 basenparen, en vlechten ze aan elkaar tot één lange streng van 30.000 reeksen. En noemen dat dan het virale genoom.

Maar dit is in feite een Frankensteinachtige manier om al deze kleine stukjes samen te voegen terwijl we niet eens weten of ze iets met elkaar te maken hebben. Ze kunnen zelfs van verschillende soorten cellen komen of van verschillende wezens. En als er gaten tussen vallen dan nemen ze reeksen uit de database om die ook op een Frankensteinse manier er in te plakken. Ze plakken van alles aan elkaar en beweren dan dat dit het genetische materiaal van het virus is.
Dit is de procedure. Ze testen op dit ‘iets’ waarvan we helemaal niet weten wat het is, behalve dat het waarschijnlijk je eigen reeksen zijn. Daarom zijn er zo veel positieve testresultaten, want ze testen in principe onze eigen genetische reeksen.[3 en 4]

——————————————————————–

Geloof je een monteur als hij zegt dat hij een stukje spatbord heeft van een auto die hij nog nooit eerder heeft gezien, maar hij beweert dat hij weet dat die auto bestaat? Alleen, hij kan je de auto niet laten zien. Geloof je zo’n verhaal? Ga je dan je spaargeld en dat van je familie en vrienden investeren in deze auto waarvan hij zegt dat ie niet beschikbaar is? Ga je hierin mee, zit je thuis, draag je een mondkapje en houd je afstand van anderen, sluit je je bedrijf en laat je je failliet gaan? Stem je hierin toe?

Maar wat zit er dan in het vaccin?
Als er geen virus is, wat stoppen ze dan in het covid-vaccin???
Deze vraag moet echt beantwoord worden en wel door rechtsinstanties met inbeslagname van al het materiaal en de hulp van eerlijke wetenschappers om uit te vinden wat er echt in die covid-vaccin brouwsels zit. Maar we zullen eerst nog wel donkere tijden beleven voor het zover is. Wil je ondertussen al de naald in je arm? Sommigen beweren dat er dierlijke fasemodellen zijn die bewijzen dat het coronavirus bestaat en gevaarlijk is, want de dieren worden ziek als ze ingespoten worden met het virus. Dit is tweevoudig onjuist.

 1. Volgens deze fasemodellen moet het product ontwikkeld worden via meerdere soorten totdat ze terechtkomen bij dieren die het dichtst bij de mensensoort staan: chimpansees. De dierlijke fasemodellen waarover gesproken wordt, betreffen echter muizen of hamsters en die staan erg laag in de rangorde.
 2. Waar worden deze muizen mee ingespoten? Er wordt aangenomen dat dit het zuivere virus is. Maar in plaats hiervan is het een soep waarin van alles en nog wat zit, inclusief chemicaliën. Deze chemicaliën kunnen net zo goed de oorzaak zijn dat de dieren ziek worden.

Het ontbrekend onderzoek
Lezers hebben me electronen-microscoopbeelden gestuurd waarop het ‘geïsoleerde covid-virus’ te zien zou zijn: een plaatje hier, een plaatje daar … Dit is niet hoe wetenschap wordt bedreven. Dat zal ik verderop uitleggen. Er is mij ook een CDC-document gestuurd, waarin beweerd wordt dat het covid-virus is geïsoleerd.

Dit document is echter 2 maanden eerder gedateerd dan het CDC-document waarin wordt toegegeven dat ze het virus niet hebben. Een ware wetenschapper zou dít doen: minimaal 500 personen verzamelen met de diagnose van de epidemische ziekte. Van elke patiënt zou je weefsel monsters afnemen. Vervolgens zou je nauwgezet elk monster volgens de voorgeschreven procedure bewerken die dan 500 zichtbare electronen-microscoop foto’s opleveren.

Van elke patiënt één foto. Al deze foto’s leg je naast elkaar. En dan zou je 3 prangende vragen beantwoorden:

 1. zie je in elke foto en in alle foto’s VEEL deeltjes van het zelfde virus?
 2. zie je in alle 500 foto’s dit zelfde virus?
 3. zie je in alle 500 foto’s een virus dat je nog nooit eerder hebt gezien?

Als je antwoord ook maar op één van deze vragen ‘neen’ is, dan ga je terug naar je tekenbord, want dan heb je niet genoeg bewijs van een nieuw virus dat een pandemie aan het veroorzaken is. Als je antwoord op alle 3 de vragen ‘ja’ is, dan moeten andere onderzoekers 500 nieuwe vrijwilligers verzamelen met dezelfde diagnose. Zij doen dan exact hetzelfde onderzoek om de bevindingen van het eerste team te bevestigen of te weerspreken.

Als ook zij alle essentiële vragen met een ‘ja’ kunnen beantwoorden, dan komt er een derde team die hetzelfde onderzoek doet met 500 nieuwe gediagnostiseerde patiënten. En als hun antwoord op alle vragen ‘ja’ is dan heb je iets in handen. Dan heb je, volgens de conventionele en traditionele methoden, een aanwijzing dat er een nieuwe ziekte onderweg kan zijn.

Dit soort onderzoek is wat het wetenschappelijke protocol eist: grote studies, heldere resultaten en dan de bevestiging of verwerping van de eerste bevindingen door meer wetenschappers die exact dezelfde methoden en materialen toepassen. Geen toevallige electronen-microscoop foto van een of andere studie over het coronavirus. Als je een eerlijke onderzoeker bent, ga je er dan mee akkoord dat een geneesmiddel, bestemd voor honderden miljoenen patiënten, goedgekeurd wordt op basis van onderzoeksresultaten bij 3 patiënten?

Een criticus reageerde op mijn beschrijving van correct wetenschappelijk onderzoek met: “Dit werkt niet want dit is buitengewoon arbeidsintensief“. Wat dacht je van de gevolgen van het uitroepen van een pandemie, veroorzaakt door een virus dat er niet is … en de hieruit volgende lockdowns met de economische en humanitaire schade … Dat is vele malen arbeidsintensiever!

De wereldblokkade onder het voorwendsel van een nieuw virus – dat niet is aangetoond – overtreft het bloed, zweet en tranen dat een behoorlijk wetenschappelijk onderzoek met zich meebrengt. Het gerommel met genetische reeksen en dan verstrekkende maatregelen verkondigen, dat heeft niets te maken met wetenschap. We moeten het hebben over aansprakelijkheid en rechtspraak.

Geen bewijs, alleen aannames en interpretaties
Jon Rappoport heeft een tweede document gevonden met opnieuw de bekentenis dat er geen virus voor handen is. Het betreft een onderzoek getiteld: Detection of 2019 novel coronavirus (2019-nCoV) by real-time RT-PCR.” [5].

Het gaat om de drie onderstaande zinnen:

1.“We hebben ernaar gestreefd een stevige diagnostische methodologie te ontwikkelen om toegepast te worden in laboratoria van de publieke gezondheidssector zonder te beschikken over het virusmateriaal.”
In gewoon Nederlands: We willen een test ontwikkelen om het nieuwe covid virus op te sporen zonder het virus te hebben.

2.“We presenteren hier een geldige diagnostische werkwijze voor 2019-nCoV met een ontwerp dat steunt op een nauwe genetische verwantschap van 2019-nCoV met het SARS coronavirus met gebruikmaking van de synthetisch nucleïnezuur technologie.”
Maar hier staat eigenlijk: We hebben een diagnostische test ontwikkeld om het nieuwe covid-virus op te sporen. We nemen aan dat dit nieuwe virus nauw verwant is aan een ouder coronavirus. We nemen aan dat we de verwantschap kennen. Ze hebben geen nieuw covid-virus en ze doen allerlei aannames. Alle aannames zijn gebakken lucht. In feite hebben ze geen bewijs dat er een nieuw coronavirus is.

3.“Dit is een geldige werkwijze om 2019-nCoV op te sporen en het onderscheidt 2019-nCoV van SARS-CoV.”
Hoezo geldige werkwijze? Er is géén nieuw virus aangetoond. Het is door níemand gezien. Het is níet rechtstreeks onderzocht. Er is géén bewijs dat het bestaat. Maar de test wordt wel gebruikt om het op te sporen..?

De bovenstaande citaten uit dit onderzoek zijn onthutsend: een diagnostische test voor het virus – dat niet voor handen is. En er is geen standaard waarmee de geldigheid van deze test kan worden vergeleken. De auteurs gaan er vrolijk van uit dat ze het bestaan van het virus zo maar kunnen aannemen zonder een geïsoleerd exemplaar te hebben. Vervolgens nemen ze aan dat ze de structuur van het virus – dat er niet is – kennen.

Toch is de test, ontwikkeld door deze auteurs, wereldwijd geïntroduceerd. Om het virus op te sporen, om de onbewezen pandemie bekendheid te geven. Er is grote verwarring geschapen, omdat wetenschappers nu spreken over het virus alsof ze de structuur en genetische reeks kennen. NEEN! Ze hebben de genetische structuur geïnterpreteerd. En nu brabbelen ze over de betekenis.

Er is ook verwarring over wat het woord ‘isoleren’ betekent als het over virussen gaat. Zeggen dat je het virus hebt geïsoleerd wil niet zeggen dat je het daadwerkelijk hebt. Het mag kennelijk ook betekenen dat je denkt dat je het hebt in een monster met van alles en nog wat aan genetische reeksen en allerlei kapotte cellen en wat er nog meer in kan zitten. Sommige wetenschapper beweren een ‘kleine hoeveelheid materiaal’ (= een rommeltje) te hebben waarmee ze de uitspraak doen dat ze het virus hebben ‘geïsoleerd’.

Andere wetenschappers beweren dat ze geloven dat ze het virus hebben, omdat ‘het’ groeit op een schaaltje. Dit wijzen ze aan als ‘bewijs’ dat het virus bestaat. Ook wordt wel beweerd dat ze ‘het’ hebben, omdat ‘het’ groeit in een kweekmedium en dat er wat kapotte cellen in het mengsel zitten. Maar aan dit mengsel hebben ze diverse chemicaliën toegevoegd en die kunnen de celdood ook op hun geweten hebben.

De overleden onderzoeker David Crowe heeft geschreven: “Het woord ‘isolatie’ is door virologen zo vervalst dat het niets meer betekent (bv. het toevoegen van allerlei onzuivere stoffen aan een celcultuur en dan celdood als isolatie beschouwen)“. Om deze reden was destijds het experiment-in-de-realiteit geïntroduceerd om het onderzoek uit het laboratorium te halen en in de echte wereld van levende mensen te brengen. Echter, studies van deze omvang en nauwkeurigheid interesseren laboratorium-wetenschappers niet. Ze zijn te gevaarlijk. Er is een grote kans dat, in de scherpe schittering van het zonlicht, al hun waarschuwingen over de enorme pandemie verbleken. Dus rommelen ze maar wat aan in hun laboratoria en doen ze wilde beweringen die nergens op gebaseerd zijn.

Voor hen bestaat er niet zo iets als GEEN VIRUS. Er moet altijd een virus zijn. Ze creëren gedachtenspinsels die ze laten rond zoemen en handenschuddend zijn ze het met elkaar eens. Dat is de etiquette en dit is waar het op neer komt: “Wij stellen de definities op en dus kunnen wij alles besluiten wat we willen besluiten. Dat heet wetenschap.”

Wetenschap in hypnose..??
Wetenschappers en publieke gezondheidsdiensten beweren het virus geïsoleerd te hebben. Waarom zou je hen geloven? Ze strooien het woord ‘isolatie’ met het zelfde gemak rond als een politicus het woord ‘mensen’ in de mond neemt. Isolatie van een virus zou moeten betekenen dat het virus gescheiden is van alle genetische, cellulaire, microbiotische stoffen en afvalstoffen waarmee het omgeven wordt. Je moet dus niet aannemen uit de gesproken of geschreven woorden van professionals dat ze dít bedoelen. Vaker bedoelen ze dit: “We hebben het virus in het laboratorium op een schaaltje. De soep in het schaaltje bevat menselijke cellen, chemicaliën, geneesmiddelen en ander materiaal. Maar … we weten dat het virus er tussen zit en dat het groeit, want het doodt menselijke cellen ….

Dit is de denkfout: Er is meer dan genoeg niet-viraal materiaal dat de dood van cellen kan veroorzaken. En voor de duidelijkheid: het ‘virus’ in de schaal is in dit mengsel omgeven met andere materialen. Het is nog op geen haar na geïsoleerd.

 1. Zelfs sommige vooraanstaande medische en wetenschappelijke professionals, die anders allerlei medische dogma’s uitdagen, laten zich vangen door de bewering “De genetische reeks is goed vast gesteld. Vele studies bevestigen dit.” Jawel, als experts de genetische structuur van het virus in kaart hebben gebracht, dan zal het virus wel bestaan. Toch?

Dit is de denkfout: De reeks (sequentie) is afgeleid. Het is een aanname. Afgeleid van wat? De genetische sequentie kan samengeflanst zijn uit verschillende bronnen: uit het ongescheiden mengsel in het laboratorium schaaltje, een stukje of meerdere stukjes RNA die willekeurig uitgekozen zijn als ‘relevante sleutels’, een stukje of meerdere stukjes synthetisch RNA dat eveneens willekeurig is geselecteerd op grond van een vooroordeel over een bepaald type virus (zie ook wat Dr. Kaufman hierover heeft gezegd, LR).

De versmarkt in Wuhan, waar het Corona-virus ontstaan zou zijn..

Het sprookje van Wuhan..
Toen er in 2019 een paar dozijn mensen in Wuhan ziek werden, waren er voor onderzoekers talloze manieren om de oorzaak hiervan uit te vinden. Ze hadden uit hun ramen kunnen kijken om te zien hoe de stad was gehuld in een schrikbarende smog. Ze hadden zich kunnen realiseren dat deze ‘onverklaarbare gevallen’ van longontsteking een belachelijk simpele oorzaak hadden [6]. Maar neen. Zoals gewoonlijk  kozen de onderzoekers voor een ‘nieuw virus’. Zonder een greintje bewijs kozen ze ervoor uit te kijken naar een ziektekiem uit de coronafamilie. Dat was het vooroordeel.

Vanaf dit moment was het een uitgemaakte zaak. Het bepalen van de genetische reeks was een kwestie van een collage van informatie (in codetaal), bij elkaar gegrabbeld op basis van aannames en afgeleiden, zodanig dat dit in een vooropgesteld scenario paste. Ze monteerden een genetische reeks dat paste in hun denkraam: een coronavirus. De genetische reeks-bepaling is níet verricht door met een elektronenmicroscoop rechtstreeks naar het virus te kijken en de namen van de genen-rijtjes stuk voor stuk te noteren.

 1. En tenslotte de PCR-test. “Als er een test bestaat die het virus kan opsporen, dan moét het virus wel bestaan“.

Dit is de denkfout: De test met zijn onherstelbare en dodelijke fouten werkt hoogstens bij een RNA-fragment dat wordt verondersteld van het virus te komen. Als de test dit fragment identificeert als relevant dan zegt het testresultaat dat de persoon besmet is. Maar het enige dat de test kan, is vaststellen of het stukje RNA wel of niet in het lichaam aanwezig is.

Event 201, ruim 1 maand VOORDAT DE PANDEMIE wordt uitgeroepen zitten hotemetoten te vergaderen over een… wereldwijde pandemie.. Toeval natuurlijk.. Laten de 3 hoofdrolspelers van dit rollenspel, nou gewoon ook de hoofdrolspelers zijn, die tijdens deze chaos hun ding roepen. Dhr. Schwab van het World Economic Forum heeft het inmiddels al over ‘De Grote Reset’…! Het motief wordt gewoon open-en-bloot verteld.. IN YOUR FACE

Dit is wat er speelt
Er is geknoeid met het kaartendek; het spel is doorgestoken kaart. Welkom bij de ‘Deep Medical State’. Zoals bij elke ondergrondse operatie heeft maar een klein aantal elitaire professionals weet van de fundamentele oplichterij. De rest is blind, soms zelfs met instemming. Echter in dit idiote ‘covid landschap’ gaan de deuren open en worden geesten wakker. De hypnotische mist lost op en de waarheid komt aan het licht. Artsen, wetenschappers, journalisten en het publiek zijn bezig de Grote Oplichterij te ontdekken en wijzen ‘m af.

HET GELOOF VAN DE WETENSCHAP
Veel wetenschappers zijn gelovigen. Als een dogma accepteren ze de standaard en niet-valide procedures voor de isolatie en sequentie-bepaling van het virus. Een klein aantal wetenschappers doorziet het bedrog, maar hult zich in een misdadig zwijgen – of houdt het bedrog in stand. Hoe het kan en zelfs moet, zie je bij astronomen. Zij verzinnen allerlei gevolgtrekkingen over wat er op verre planeten gebeurt. Maar zij ondersteunen dat met het sturen van sondes en onderzoekmateriaal om vast te stellen wat er daadwerkelijk gebeurt. En ze geven toe dat ze vaak verrast en geschokt zijn over wat ze ontdekken.

Dat is namelijk heel vaak iets anders dan wat ze in gedachten hadden. Maar niet virologen en genetici. Zij werken met een gesloten analysesysteem dat automatisch bevestigt wat ze al op voorhand geloven. Verder dan dit kan je van wetenschap niet afgedwaald zijn. Als een vooraanstaand medisch tijdschrift zijn pagina’s zou vullen met een intelligente discussie over het bestaan van het covid-virus dan zouden er allerlei lijken uit de kast rollen. Echter, zo’n discussie wordt niet toegestaan, want de uitkomst verwoestend zou zijn. Met de afwezigheid van zo’n open en vrije discussie houd je twee moeilijk te verteren feiten buiten de deur, want

 • een op niets gebaseerde pandemie is te verbazingwekkend om je voor te stellen.
 • een 100-jaar durende officiële propaganda over ziektekiemen (en genen) (Louis Pasteur!) als de onheilspellende overal en altijd aanwezige oorzaak van alle ziekten is te groots om overboord te zetten.

Wetenschappelijke geheimtaal..
Hieronder is een voorbeeld van de duistere beschrijvingen die wetenschappers bezigen over ‘het isoleren van het virus’. Het is een stukje citaat uit een groot Chinees onderzoek, dat is gepubliceerd in de New England Journal of Medicine op 20 februari 2020. Dit is het alles bepalende onderzoek waarin werd ‘bevestigd’ dat een nieuw virus een uitbraak in China veroorzaakte: A Novel Coronavirus from Patients with Pneumonia in China, 2019′ [7].

Het hoofdstuk heet ‘Isolation of Virus’. Je zult heuplaarzen en hakmessen nodig hebben om je een weg te banen door dit oerwoud van woorden. Voor de deskundigen en dapperen onder jullie:

‘Bronchoalveolar-lavage fluid samples were collected in sterile cups to which virus transport medium was added. Samples were then centrifuged to remove cellular debris. The supernatant was inoculated on human airway epithelial cells.13 which had been obtained from airway specimens resected from patients undergoing surgery for lung cancer and were confirmed to be special-pathogen-free by NGS.14’.

 en

‘Human airway epithelial cells were expanded on plastic substrate to generate passage-1 cells and were subsequently plated at a density of 2.5×105 cells per well on permeable Transwell-COL (12-mm diameter) supports. Human airway epithelial cell cultures were generated in an air–liquid interface for 4 to 6 weeks to form well-differentiated, polarized cultures resembling in vivo pseudostratified [!] mucociliary epithelium.13’.

en de laatste:

Prior to infection, apical surfaces of the human airway epithelial cells were washed three times with phosphate-buffered saline; 150 µl of supernatant from bronchoalveolar-lavage fluid samples was inoculated onto the apical surface of the cell cultures. After a 2-hour incubation at 37°C, unbound virus was removed by washing with 500 µl of phosphate-buffered saline for 10 minutes; human airway epithelial cells were maintained in an air–liquid interface incubated at 37°C with 5% carbon dioxide.

Every 48 hours, 150 µl of phosphate-buffered saline was applied to the apical surfaces of the human airway epithelial cells, and after 10 minutes of incubation at 37°C the samples were harvested. Pseudostratified [!] mucociliary epithelium cells were maintained in this environment; apical samples were passaged in a 1:3 diluted vial stock to new cells. The cells were monitored daily with light microscopy, for cytopathic effects, and with RT-PCR, for the presence of viral nucleic acid in the supernatant. After three passages, apical samples and human airway epithelial cells were prepared for transmission electron microscopy…’.

De onzichtbare macht van deze 3 ‘gezondheidsautoriteiten’, maar vooral hun ONZICHTBARE AGENDA(‘s) nopen niet alleen tot voorzichtigheid, maar zouden wereldwijd voor een massaal ‘ontwaken’ aanleiding moeten geven..!

Gegarandeerd dat als een medisch tijdschrift een vrije en brede discussie over dit ‘isolatieproces’ zou toestaan dat het een gigantisch vuurwerk zou geven. Binnen enkele maanden zou er een wereldwijde woedende discussie losgebarsten zijn over de echtheid van ‘isolatie’. De stompzinnige beschrijving in dit Chinese onderzoek is precies waarom ik al maanden een recht-voor-zijn-raap real-world experimenteel onderzoek eis van dit ‘nieuwe virus’.

Zo’n onderzoek zal nooit worden gedaan om één duidelijke reden. In tegenstelling tot de ontstellend ingewikkelde bewerkingen in een laboratorium geeft de reële wereld een eenduidig antwoord: ja of neen. Zijn de patiënten ziek of gezond? Maar dat is te veel gevraagd van deze ‘wetenschappers’. Ze werken liever met afgeleiden en aannames die passen in hun verbeelding. Aan de toets van de werkelijkheid wagen ze zich niet.

Het kan nog gekker
Er is nog een document van het CDC opgedoken: “Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus 2 from Patient with Coronavirus Disease, United States[8]. Dr. Thomas Cowan heeft het uitgeplozen en komt tot een schrikbarende ontdekking [9]. In deze update lees je zijn verhaal.

Het document toont de kwaliteit van wetenschap die is toegepast op de isolatie, de zuivering en de biologische kenmerken van het nieuwe SARS-CoV-2 virus. Het is bestemd voor andere wetenschappers om hun eigen onderzoek te doen, inclusief de mogelijkheid tot levering van een voorraad van dit nieuwe virus. In wetenschappelijk opzicht zijn er twee frauduleuze verrichtingen gepleegd: in het vaststellen van de genetische reeks en in de bewijsvoering voor de besmettelijkheid.

 1. een gekozen genetische reeks

Uit het hoofdstuk ‘Rangschikking van het complete genoom’ blijkt dat het virus niet is geïsoleerd en van het begin tot het eind genetisch is gerangschikt. Wat hebben ze wel gedaan? Van de ± 30.000 basenparen (verondersteld in het intacte virus te zitten) hebben ze slechts 37 basenparen bekeken. Vervolgens hebben ze deze 37 exemplaren door een computerprogramma gehaald om de rest van het genoom aan te vullen (= 29.963 basenparen).
Zo’n stukje ‘digitale productie’ hoort niet thuis in een dergelijk wetenschappelijk onderzoek en is te classificeren als fraude. Maar de onderzoekers beweren dat ze ‘met consensus’ hebben besloten dat dit dè genetische code is van SARS-CoV-2 alsof het een verkiezing betreft. Bedenk wel dat verschillende computerprogramma’s verschillende uitkomsten opleveren.

 1. bewezen niet besmettelijk voor mensen

Eerst maar het letterlijke citaat:
Therefore, we examined the capacity of SARS-CoV-2 to infect and replicate in several common primate and human cell lines, including human adenocarcinoma cells (A549), human liver cells (HUH 7.0), and human embryonic kidney cells (HEK-293T).  In addition to Vero E6 and Vero CCL81 cells. … Each cell line was inoculated at high multiplicity of infection and examined 24h post-infection.
No CPE was observed in any of the cell lines except in Vero cells, which grew to greater than 10 to the 7th power at 24 h post-infection.  In contrast, HUH 7.0 and 293T showed only modest viral replication, and A549 cells were incompatible with SARS CoV-2 infection
.”

In de wetenschappelijke bewijsvoering van besmettelijkheid door een virus vertrouwen virologen meestal op de weefselcultuur-methode: een mengsel van verschillende soorten cellen. In dit geval een mix waarin oa. menselijke adenoomcarcinoomcellen, levercellen en embryonale niercellen. Vero-cellen zijn niercellen van de Afrikaanse geelgroene meerkat (een apensoort). Hier wordt een oplossing van het virus aan toegevoegd en dan kijken ze in welke cellen het virus binnendringt en zich vermenigvuldigt (virus’kweek’).

SARS CoV-2 is onschadelijk voor mensen..
De bevindingen wezen uit dat dit ‘nieuwe coronavirus’ géén menselijke cellen infecteerde. Het infecteerde alleen de apenniercellen en alleen dán met de toevoeging van twee krachtige chemicaliën: gentamicine (= antibioticum) en amfotericine (= een schimmel- en gistdodend middel). Beide ‘geneesmiddelen’ zijn toxisch voor de nieren. We moeten dus voor ogen houden dat de apenniercellen, en ook de embryonale niercellen, in een verzwakte toestand verkeerden door de chemicaliën. De belangrijkste conclusie die je hieruit moet trekken is dat SARS CoV-2 onschadelijk is voor mensen.

Helaas valt dit niet te lezen in dit onderzoek. In feite kunnen ze met dit onderzoek slechts een virusvoorraad leveren voor apen Vero-cellen. Het wordt tijd dat mensen, en zeker wetenschappers, stampij gaan maken voor dit staaltje ‘wetenschappelijk onderzoek’.

Jon Rappoport,

nomorefakenews.com

links:

[1] https://rense.com/political/weapons/poisonindust.htm

[2] https://www.fda.gov/media/134922/download 

[3] https://www.youtube.com/watch?v=zLIpmWzMZaA (het Max Igan-interview) 

[4] https://thefreedomarticles.com/sars-cov-2-stitched-together-frankenstein-virus

[5] https://www.eurosurveillance.org/content/10.2807/1560-7917.ES.2020.25.3.2000045

[6] https://blog.nomorefakenews.com/tag/wuhan/].

[7] https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2001017

[8] https://wwwnc.cdc.gov/eid/article/26/6/20-0516_article

[9] https://drtomcowan.com/only-poisoned-monkey-kidney-cells-grew-the-virus/

De Rappoport blog-bronnen voor dit artikel:

The fake coronavirus and the missing study: the secret in plain sight

Yet another case of the missing virus; they lied and locked down the world

The virus that isn’t there has a hypnotic effect

If the virus isn’t there…why do they believe it is?

COVID: The Virus That Isn’t There: The Root Fraud Exposed

The Smoking Gun: Where is the coronavirus? The CDC says it isn’t available.

The virus that isn’t there, genetic sequencing, and the magic trick

11 gedachten over “Een KEIZER ZONDER KLEREN..!!

 1. Hé Guido
  Het lijkt er op dat de beerput van de deep state open gaat. Met de harde schijf van de computer van dat jong van Joe Biden komt er een bult smerigheid naar boven uit dat wereldje, wat zijn weerga niet kent.
  De Franse filosoof Foucault heeft ooit gesteld dat het ,”de meest intelligente truc van de duivel is geweest om zichzelf onzichtbaar te maken”. Met de (zowel stompzinnige als onvoorstelbaar arrogante) uitspraak ,” God is dood”, hebben we daar met zijn allen een fijne bijdrage aan geleverd in de zestiger en zeventiger jaren. Diezelfde jaren waarin uitdrukkelijk gewaarschuwd werd voor de risico’s van het uitleveren van wetenschappelijk onderzoek door universiteiten….. aan de sponsoring van diezelfde universiteiten door de farmaceutische industrie. We wisten het, en hebben er met zijn allen niets aan gedaan.
  Ik kan in dit stadium van absolute verwarring, alleen maar hopen dat Trump (die inmiddels in het bezit schijnt te zijn van de harde schijf van dat viesnest van Joe Biden) er toe leidt dat die Q-groep waar hij mee samenwerkt, daarmee in staat is de Hydra van die Deep State in zijn geheel aan te pakken. Alleen maar een paar koppen snellen helpt niet bij dat kreng.
  Als alle (m.i.) door documentatie goed onderbouwde verhalen waar zijn die ik van internet afhaal, is daar bij mij de hoop gerezen dat het ergens wel weer goed komt. Maar er zijn momenten van diepe twijfels bij mij.
  Als ik zie hoe makkelijk de mensheid als een kudde schapen in de kraal van de angst gedreven wordt, gebaseerd op onwetendheid en ongeloof over de duistere wegen van politiek en wetenschap, bekruipt ook mij de angst.
  Zijn we te laat…..?…….die griezels die grof geld geld kunnen binnen sleuren *(met behulp van de media)*, zoals blijkt uit dat lab in Leiden met zijn pretenties over dat (onder)ontwikkelde vaccin…..grote God, dat soort deinst nergens voor terug. Dát in combinatie met dat 5G netwerk en de vernietigende uitwerking op de menselijke geest, het immuunsysteem…….een misdaad van de allerergste soort…….het wordt gewoon als nieuws gebracht en wringt mensen steeds dieper de uit angst en onwetendheid ontstane cognitieve dissonantie in.
  Ik zie het somber in.
  Het is mij zwaar te moede, ondanks het feit dat er zoveel mensen bezig zijn om het kristallijne energetisch veld uit de vijfde dimensie met onze aarde te verbinden.
  Zolang er leven is, is er hoop, maar de mogelijkheid van die deep state om een crisis te creëren als in de twintiger jaren van de vorige eeuw, met alle dezelfde ellende van hongersnood en de mogelijkheid om daar van uit derlui vuile valse-vlag oorlogen te bewerkstelligen komt toch maar lelijk dichtbij.
  En intussen betalen we een Godsvermogen aan belasting voor onze eigen terreur.
  Ik wens ons allemaal…..iedereen die dit leest……jou, en iedereen die wakker geworden is, alle sterkte van de wereld.
  We zullen het nodig hebben.

  1. Ha ..inhetmeer….je schrijft: zolang er leven is, is er hoop? Is dat zo? Voor jou op dit moment?
   Ik leerde intussen dat ..hoop.. ook kan betekenen : …uitgestelde teleurstelling… Welke van de 2 vind je Hier en Nu het meest realistisch?

 2. Heb je gelijk in, inhetmeer! Het collectieve bijgeloof is beangstigend vooral als ik die kadavers voorbij zie lopen met een korfje. Bij mij is dat een graadmeter hoe dadelijk de partijen uit elkaar staan. De inschatting die ik ooit maakte dat 85% de bietenberg opgaat, lijkt toch wel uit te pakken. Wat die resterende 15% gaat doen is nog maar de vraag.
  Je merkt aan alles dat d.m.v. deprivatie de druk zo hoog wordt opgevoerd dat als een brekende stuwdam, iedereen zich zal gaat storten op de vacc.,”ja, want dàn pas mag je alles weer”, probleem opgelost! “Die lui die niet willen zijn gek en een gevaar voor de rest”, hetzelfde adagio als met de vacc. voor kinderen in verzorgingsinstellingen. Logica doet niet ter zake, Ignorance is bliss. De inzet om kost wat kost de vacc. erin te rammen is prioriteit No.1!!!!!!!!
  De luciferiaanse/duivelse agenda moet en zal er doorheen.
  Vul maar in wat het doel en de middelen zijn. Alles dus.
  Alleen ben ik stellig overtuigd dat het één grote test is om te zien wie nu wat IS!
  Ga je voor de de dood of voor de gladiolen?
  Zware tijden gaan we zeker krijgen want oorlog hadden we al een aantal jaren en de strijd zal naar een hoogtepunt gaan met of zonder 5e dimensie.
  Het prima als iemand wil geloven in een wegomlegging omdat de route die te zien is nou niet de meest comfortabele is. Maar de ‘wakkerworden periode’ lijkt nu het hoogste punt al een korte tijd eerder al bereikt te hebben maar dat het nu gaat om goed leiderschap.
  Uiteindelijk stappen de vastberaden ‘Nee zeggers’, de nieuwe wereld is!
  Daar ben ik van overtuigd!!!!!!!

  1. ha ..robvdz…, ik verkies vriendelijkheid en reageren vanuit liefde, en derhalve vind ik het ongepast om te praten van/over kadavers. Ik blijf vragen stellen bij een bewering van wie dan ook, ok?
   Ik sta op het duide-lukke standpunt dat de dood mij komt halen wanneer het mijn tijd is, dwz. wanneer mijn microbioom/immuunsysteem zo verzwakt is dat het onwense-lijk lijk-t dat ik blijf op moeder aarde, die ik, en dat terzijde, met respekt blijf behandelen, door bijv. biologisch te moestuinieren. Daarop wachten? Ik denk daar anders over, ik geniet van elke dag in het volle bewustzijn van mijn verstande-lukke vermogens en dat adviseer ik ook jou, ok, ongevraagd. sorry daarvoor. Door vanuit dankbaarheid voor weer een nieuwe dag reageren doet dat bij anderen een indruk achterlaten, toch? Abonneer je op de GEzond Verstand, met als hoofdredakteur karel van wolferen, mooi initiatief. Mooie dag verder, hartegroet

 3. Beste Lammert, ik noem de dingen graag bij de naam en als ik zie hoeveel mensen zich op de nominatie hebben gebracht voor de toekomstige staat van zombie, dan zie ik nu al veel kandidaten. Helaas. Wanneer men zo hersendood is dat alle aanwijzingen maar zoveel mogelijk gevolgd moeten worden vanuit een braafheid, conformisme, luiheid of andere motivaties, dan weet ik dat ik afscheid moet nemen van veel mensen die mij ook dierbaar zijn maar kennelijk een andere route kiezen. De veel geprezen houding met liefde is mij ook toegedaan daarin probeer ik en een kleine groep ex-politiek actieven zoveel mogelijk de daad bij het woord te voegen. Wakker maken hebt ik ook in een Argusoogverleden en later met Frontier radio, veel gedaan maar kennelijk zijn er veel mensen die karmisch gezien nog een keer willen meemaken wat het is om naar de klote te gaan in een op en top fascistische maatschappij en de pees diep in het vlees willen voelen om voor de volgende ronde een besluit te nemen die dit alles afwijst.
  Wie ben ik om daar over te oordelen maar kadavers zijn het qua bewustzijn. Daar hebben zij zichzelf toe veroordeeld, helaas.

 4. War is Over, if you want it. Stop praten(internet), stop groepsbijeenkomsten(worden geïnfiltreerd) en begin Souverein met Actie! Hier is juffrouw Ooievaar, meneer Betweter en meneer Nina Hagen; nee hoor, ze zijn geweldig! http://ageoftruth.tv/watch-us-today-livestream-press-conference-from-vienna-austria/ Gedrieën zijn ze naar Wenen gegaan en hebben documenten afgegeven voor de president van Oostenrijk, oa dat hij verantwoordelijk is voor de genocide, als hij niks doet en wij allemaal. Verder werd gezegd dat parlementaire wetten verzekerd moeten zijn; niet mogelijk met mondkapjes 1ste kamer!!! Iedereen was zeer vriendelijk en blij dat ze kwamen. Het beste is iets nieuws bedenken. Als voetganger heb je de macht om elke paar minuten 20 auto’s te laten stoppen! Gewoon op een knopje drukken en over zebrapad lopen met grappige leuzen, verkleed als Koning(in). https://www.youtube.com/watch?v=HzCK_dS_ook PS zondag hoorde ik 6 uur nieuws met Corona(CrownCorpLtd)nummers: 32 en 11. Gematria: HIF=23, staat voor leven, omgedraaid dood, CAG=11, staat voor verraden en verbergen! Tavistock bestaat precies één eeuw, lang genoeg, hoogste tijd om iedereen wakker te maken in Wholeland!

  1. Boris(hond) was voorzitter van een politieke partij en voorzitter van theatergezelschap “De Zwarte Komedie” in Antwerpen. Gisteren hadden we op Halo huilen een trick èn treat van Boris: lockdown en het gaat in op de Jezuïetenplotdag 5 november! Vandaag is het Allerheiligen (eerst het zuur,dan het zoet), ook bv 4/5 mei, goed overwint! De dagen zijn gekozen om onze ogen te openen en in onze kracht en liefde te staan. De Guido Fawkes nacht was mislukt!!! omdat iemand met hart waarschuwde! https://www.youtube.com/watch?v=C6rLN0I_UF0 min.333

 5. Eerst en vooral: ik ben ervan overtuigd dat er een wereldwijde misleiding bezig is met
  als doel 1. de maatschappij te ontwrichten
  en 2. iedereen aan het vaccin te krijgen.

  Maar waar ik geen verklaring voor zie, is dit: wat hebben die patiënten dan die
  1. momenteel op Covid-afdelingen liggen en waarvan verplegenden (die ik ken) zeggen dat die echt wel meer zorg nodig hebben dan andere patiënten en
  2. zelfs als je niet opgenomen wordt in een ziekenhuis en je hebt het, dat het dan héél pijnlijk KAN zijn, meer dan een gewone griep. Bij ons in België zijn er momenteel zoveel opnames dat sommige ziekenhuizen te weinig plaats op de spoeddienst hebben, wat speelt er dan wèl?

  1. Bieke,
   In België weigert Sciensano (de Belgische tegenhanger van het CDC in de USA), de cijfers vrij te geven over het aantal Covid patiënten, en waar die zich juist bevinden..en van waar die dan ook komen. (onder de mom van de privacy).
   Ondertussen wordt er gegoocheld met aantallen. Wat de doden betreft, sterven er jaarlijks ongeveer 100.000 mensen in België, met een gemiddelde per dag dat schommelt tussen 250 à 350 .Er wordt evenmin info gegeven over wie er zich juist bevindt in de intensieve zorgen, en wat die juist hebben. Als ik mensen aanspreek in mijn omgeving, kent niemand personen die zijn opgenomen in het ziekenhuis. Wat kan de stijging imo verklaren ?
   1. De jaarlijks terugkerende griep.. die nu omschreven wordt als Covid 19,
   2. Gezondheidsproblemen veroorzaakt door angst – stress – depressies ingevolge de lockdown – de isolatie waarvoor ouderen en kwetsbare personen zeer gevoelig zijn, met dan mentale problemen gevolgd door psychosomatische stoornissen die men dan omschrijft als Covid 19. Dit kan afgeleid worden uit het feit dat in Duitsland werd vastgesteld dat het geneesmiddel(sic) Prozac ook werkt tegen Covid 19.
   https://www.journalistenwatch.com/2020/10/24/antidepressivum-corona-impfstoff/
   met citaat : “Es war eine renommierte Forschergruppe des Zentrums für Molekularbiologie der Entzündung an der Westfälischen Wilhelms-Universität Münster (WWU), das laut „n-tv“ erfolgreich die Möglichkeit untersuchte, Fluoxetin gegen Covid-19 einzusetzen. Die Erfolge waren durchschlagend: Das Forscherteam fand heraus, dass das Medikament offenbar auch effektiv das Sars-CoV-2-Virus hemmen kann, indem es sowohl die Aufnahme der Erreger in die Zellkultur als auch ihre Weiterverbreitung unterbindet, ohne dabei Zellen oder Gewebe zu beschädigen.” (=einde citaat). Als men de oorzaak kan neutraliseren, kunnen ook de gevolgen verdwijnen.
   3. Infecties veroorzaakt door het dragen van de mondmaskers :
   https://www.globalresearch.ca/medical-doctor-warns-bacterial-pneumonias-rise-mask-wearing/5725848
   Een fenomeen dat men natuurlijk niet als dusdanig zal ter kennis brengen van de bevolking. Bij de voormelde punten dient men m.i. vooral rekening te houden met de verborgen agenda achter Covid 19 :
   https://jamesfetzer.org/2020/10/world-leaders-are-planning-new-lock-downs-to-introduce-the-world-debt-reset-program-which-includes-universal-basic-income-and-vaccination-requirements/
   Om deze lockdowns te kunnen doorvoeren dienen natuurlijk de cijfers opgeklopt te worden. Merk ook op dat men het in de voormelde link ook al heeft over een 3de golf !!! Naast virologen, zijn hier m.i. blijkbaar ook parapsychologen aan het werk.

 6. Satan regeert, mijn gedachtes,de bedoeling,de mensheid over de gehele wereld wordt in een hoek gedreven,waarbij het de bedoeling is dat men op de knieën valt, smekend om de bevrijdende vaccinatie.Ikzelf kijk niet veel gewoon tv,ik kijk en wat me opviel waren die verschrikkelijke reclameblokken met allerlei kankers en andere ziektes, de angst onder de mensen moet opgevoerd worden, zo lijkt het,en zo is het.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.