Advertentie

Even kijken.. Lange Frans en Dr. Elke de Klerk..!


x

x

Even kijken.. Lange Frans en Dr. Elke de Klerk..!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Huisarts dr. Elke de Klerk heeft het helemaal gehad met de ‘Covid-idiotie’, rondom een stevige, maar relatief ‘eenvoudige’ griepgolf. Want in de ogen van veel artsen is het dát..! Het feit dat de officiële griepcijfers niet of nauwelijks worden genoemd en de COVID-cijfers daarmee worden gemixed, is een zéér tragische beleidsfout, die al dan niet bewust, paniek en angst veroorzaakt. Met andere woorden: welke patiënten lijden aan een heftige griep en welke aan Corona..? Maar veel erger dan deze basisvertekening, is dokter Elke de Klerk fundamenteel geschrokken van de opstelling én instelling van collega-artsen, in deze ‘pandemie’… En zij is niet de enige; niet in Nederland maar ook niet elders in de wereld.

Elke de Klerk introduceert zichzelf, hieronder in de video, als lid van de ‘World Doctors Alliance’. Een vereniging van artsen, die de waarheid willen brengen rondom de COVID-19-gekte. Want dat is het, als je een griepvariant dusdanig opblaast, dat het lijkt alsof de hele wereld eraan kan sterven..! Dit is de vertaalde tekst van deze YouTube, waarbij het korte intro van de arts Heiko Schöning, wordt gevolgd door dátgene wat Elke de Klerk over haarzelf en deze alliantie wil vertellen.

“Hallo, dit is Berlijn, het is 10 oktober 2020. We zijn hier om de oprichting van de ‘World Doctors Alliance’ aan te kondigen, onder het dak van acu2020.org Mijn naam is Heiko Schöning en ik ben een medicus uit Duitsland. Ik ben een van de oprichters van ‘Ärtzte für Aufklärun’ en de buiten-parlementaire onderzoekscommissie inzake Covid-19. Wij zijn artsen, wetenschappers en vredesactivisten en we zeggen allemaal samen: deze zaak van Covid-19 is gewoon niet waar. En we hebben vooral als artsen de plicht om de waarheid te spreken!

“Hallo, ik ben Elke de Klerk uit Nederland. Ik werk ook in België als huisarts. Ik heb ‘Dokters voor waarheid’ opgericht in Nederland en ik heb een bijeenkomst georganiseerd op een internationaal congres over ethiek. Het was het medisch en ethisch spoedoverleg. We zijn hier om de mensen te vertellen over de wetenschap die er nu is en de feiten… over gegevens over zieke mensen. Het is niet zo erg als de media je vertellen.

Het is uh.., we hebben contact met al die artsen in Nederland, honderden artsen en we houden gegevens bij. En de ziekenhuizen zijn niet vol, de mensen zijn niet ziek. En ze worden getest, maar de testen die worden aangeboden, werken niet zoals ze zouden moeten werken. We moeten dit dus aan het publiek duidelijk maken en we moeten er ook voor zorgen dat onze collega’s hier weer een open debat over kunnen voeren.

Dank u wel.”

Deze artsen hebben al gezamenlijk een statement uitgebracht, waarbij ze oproepen, om op te houden met de ‘Corona-onzin’ en de waarheid te verspreiden, die zij als volgt samenvatten:

  1. het aantal slachtoffers van deze pandemie is niet groter dan de normale griepdoden die zich ieder jaar voordoen.
  2. bovendien werd het aantal COVID-19-slachtoffers dan nog door allerlei protocollen en voorschriften kunstmatig omhoog gekrikt.
  3. een lockdown en het dragen van maskers heeft geen enkele wetenschappelijke basis.
  4. COVID-19 heeft geen vast infectiepatroon: het is een combinatie van giftige patronen, waaronder ernstige elektromagnetische stress (door 5G) en een negatieve invloed van de griepvaccinatie. Er is daar een versterkende interactie die absoluut moet worden onderzocht.

Wij van WantToKnow brengen je dit verhaal graag onder ogen.
Niet alleen vanuit het centrale verhaal, dat zelfs artsen de noodzaak voor OPRECHTE WAARHEIDSVINDING zó groot vinden, dat ze besloten hebben, om zich te verenigen. De ‘World Doctors Alliance’ is nu een van enkele andere WERELDWIJDE organisaties, die hetzelfde doel heeft, in relatie tot Corona/COVID-19, namelijk het uit de wereld helpen van onzin, manipulatie met cijfers en het stimuleren van oprechte waarheidsvinding en het delen van correcte informatie.

Náást het verhaal van deze ‘World Doctors Alliance’, is er deze Nederlandse huisarts, Elke de Klerk, die haar verhaal bevestigt ziet en lid is geworden van deze Alliance. En dan is er natuurlijk nog het verhaal van Lange Frans, door de volledige reguliere MainStreamMedia inmiddels in de ban gedaan. Niet inhoudelijk beoordeeld, maar op basis van één uitspraak. Gebanned inmiddels van YouTube. Hij verdient het om aandacht te krijgen en wij doen dat, door het één en ánder te combineren. Het interview van Lange Frans met deze dr. Elke de Klerk.. Kijk en trek je eigen conclusies. Deel je info, zodat familie, vrienden en collega’s wéten dat er ook een gezonde kijk mogelijk is op de kritiek rondom de aanpak van het hele Corona-verhaal..!

 

1 gedachte over “Even kijken.. Lange Frans en Dr. Elke de Klerk..!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.