Advertentie

Grotere vraag = hogere prijs?? VACCINBOEVEN!


X

Grotere vraag = hogere prijs??

VACCINBOEVEN!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

De Europese Commissie zit in de tang en daarmee wij allemaal..! Waar hebben we het over? Over de inkoop van COVID-19-vaccins..! We zijn inmiddels in de fase beland, waarbij we zijn overgeleverd aan het grootste maffiaconglomeraat ter wereld. Georganiseerde misdaad, opererend binnen de wettelijke kaders..! Dat zijn niet onze woorden, maar die van professor dr. PETER GØTSCHE. Waar het in dit specifieke geval over gaat, is de werking van het monopolie van de vaccins. Ook al zijn er dan maar een paar aanbieders, zij hebben tezamen simpelweg het monopoly van een ‘levensreddend vaccin’ in handen, te weten, het nieuwe mRNA-vaccin, dat COVID op experimentele basis, de pas af lijkt te snijden.

Een vaccin-dat-eigenlijk-geen-vaccin-is, dat is vervaardigd, op basis van de technieken rondom genetische manipulatie. Zoals al die BigPharma-cowboys altijd roepen, zijn de prijzen van nieuw ontwikkelde ‘geneesmiddelen’ zo hoog, OMDAT er research & development (R&D) gedaan moet worden, vóórdat al die prachtige, gepatenteerde middelen op de markt kunnen komen. En ja, de miljarden-winsten-makende BigPharma-INDUSTRIE, weet dit verhaaltje goed te verkopen..

Het prijsverhaal rondom het COVID-19-vaccin..
Inmiddels, zo maakte de  Bulgaarse premier Bojko Borrisovop 11 april jl. bekend, betaalt de EU het lieve sommetje van € 19,50 voor een vaccin van Pfizer/BioNTech, zo meldde de EU-nieuwssite Euractiv (HIER). Volgens premier Borrisov was de prijs gestegen van € 12,- naar € 15,50. Een stijging van -JAWEL- 30%. Waarom en wanneer dat gebeurde is vooralsnog onbekend. Je kunt ervan uitgaan, dat de oorspronkelijke € 12,- niet fooitje was, maar een bedrag waarbij de kostprijs ZEKER zo’n 8x over de kop is gegaan.

Ongetwijfeld hebben de BigPharma-cowboys héél zielig gedaan over het ‘opschalen van productie/investeren in nieuwe machines’, etc. etc. Maar we hoeven ons geen illusies te maken, want als je naar elk willekeurig potje in de supermarkt, of het bouillon is of balsamico, dan zie je dat productie-technisch (het bottelen van een vloeistof in een potje) feitelijk geen onderdeel zijn van de kostprijs. Bij het massaal produceren, ‘poept’ een industriële fabricagelijn eenvoudig 50.000 potjes/uur van de lopende band. Het gaat dus om het middel zélf.

Nou, zónder dat we daar het fijne van weten (het is allemaal TOP SECRET wat de klok slaat in dit verband), kunnen we zeggen dat dit middel HET MEEST VERKOCHTE PHARMA-PRODUCT IS, SINDS DE HISTORIE VAN DE GENEESMIDDELENINDUSTRIE.. Naarmate de industriële producenten méér producten maken, zijn de kosten voor ontwikkeling (R&D) EN de kosten van het maken van de vloeistof alleen maar lager geworden.. En kijk eens naar de prijs.. Inmiddels betaalt deEU -volgens premier Borrisovop- per dosis COVID-19-vaccin, het lieve sommetje van HOU JE VAST, € 19,50 PER VACCIN..!!

En dat geldt bij afname van 900.000.000 (900 miljoen) doses vaccins. Met het bekendmaken van de prijzen wilde Borrisov aantonen dat de kosten voor vaccinatie snel stijgen. En laten we het met elkaar eens zijn, dat dié uitspraak een gotspe is.. ‘Snel stijgen’ betekent een stijging van de prijs in eerste instantie met 30%, zoals we hebben laten zien. Maar wanneer we de € 19,50 vergelijken met de prijs, waarvoor BigPharma OOK BEREID WAS, zijn product te verkopen, namelijk € 12,-, dan komen we op

een prijsstijging van 60%.. !!

En ja, dan kom je als vanzelf, weer op de onderzoeken die dr. Peter Götsche verrichte op dit terrein.

GEHEIM, GEHEIM, GEHEIM…!
De prijzen van de coronavaccins vallen onder een geheimhoudingsclausule die de farmaceuten met de Europese Unie hebben ondertekend en zijn daardoor ook niet openbaar gemaakt. Toch zijn ze al eens eerder uitgelekt; zo deelde een Belgische staatssecretaris eind vorig jaar per ongeluk een afbeelding met daarop de prijzen op Twitter. Daaruit zou blijken dat Moderna US$ 18.- per vaccin kost. En let op… Gesproken over de kostprijs van producten…

BigPharma-gigant AstraZeneca zou slechts € 1,78 per dosis vragen en krijgen voor haar vaccin. En hoewel het niet met zekerheid te zeggen is, of dit ook de daadwerkelijke prijzen waren, valt daarbij in ieder geval de juistheid op, van de prijs van het Pfizer/Moderna-vaccin, die de Bulgaarse premier bekend maakte.. (€ 12,-) Het was de Belgische staatssecretaris Eva De Bleeker die half december 2020 uit de school klapte en de vaccinprijzen liet inzien, door ze onbedoeld online te zetten met een Tweet.

Voor de goede orde, het zijn de Belgische inkoopprijzen. Oppositiepartijen in het Vlaamse parlement, waren er als de kippen bij, vragen te stellen over wat de juridische gevolgen zouden kunnen zijn van het schenden van de geheimhoudingsclausules in de contracten met de vaccinproducenten. Geheim, geheim en nog eens geheim…. Besef ook dat bij de meeste vaccins, 2 doses nodig zijn..!!

En het ‘SPOETNIK V’-vaccin dan..?
In december besloot Rusland in eigen land, de prijs van twee doses van het Spoetnik V-vaccin te verlagen naar 866 roebel (zo’n € 9,50). En zoals we hierboven al verklaarden, is hier wél het prijseffect van massa-productie van toepassing, want Minister van Economsiche Zaken,Denis Mantoerov, verklaar: “Deze korting is mogelijk door het optimaliseren van het productieproces”. En zo staan alle Westerse BigPharma-cowboys  ineens in hun hemd..

Vorig jaar, augustus 2020, werd het Spoetnik V al goedgekeurd door de Russische autoriteiten, als eerste ter wereld. Later bleek dat het een effectief vaccin is. Spoetnik wordt inmiddels onder meer in EU-land Hongarije toegepast, hoewel het Europese medicijnagentschap EMA nog geen groen licht heeft gegeven. Het middel is volgens Moskou in 36 landen geregistreerd, naast Rusland.

En dan natuurlijk nog de verklaring van de ‘schofterige’ prijsverhoging door Pfizer. Een financieel topman van Pfizer, CFO Frank D’Amelio, werd gequoot op een geneesmiddelenwebsite, waarbij hij liet weten, dat er ‘natuurlijk’ wordt nagedacht ‘de prijs van het vaccin te verhogen, na het voeren van pandemie-prijzen.’

Kijk de jongens van het ‘Pfizer-vaccin’.. In normale mensentaal spreek je over ‘criminelen’…!

Met andere woorden: we mogen blij zijn, dat het vaccin ooit voor € 12,- te koop is geweest..!  Pfizer zou volgens marktanalisten overwegen de prijs zelfs drie- of viervoudig te verhogen..!

Onderhands even een deal maken, voor alle anderen komen?
Vóórdat de vaccin en dus ook het Pfizer-vaccin op de markt kwam, vorig jaar zomer, zou de EU zijn benaderd door Pfizer, met een voorstel voor vaccins à € 54 per dosis. Dat verhaal kwam van Sueddeutsche Zeitung eind februari. Volgens Pfizer zelf ligt de prijs van een vaccin normaal gesproken zo’n vijf tot zeven keer hoger dan nu is afgesproken met de EU. Het zijn dus speciale pandemie-prijzen..! “Het zijn ‘buitengewone tijden’, en onze prijzen reflecteren dat”, zo liet Pfizer in al zijn goedheid weten.

[cynisch] En laten we eerlijk zijn.. Het naar adem snakkende bedrijf, megalomaan-multi-national, kan natuurlijk élk steuntje in de rug gebruiken. Want met een reguliere jaaromzet van zo’n US$ 15 miljard is het natuurlijk passen meten geblazen en heb je niet veel ruimte voor ethisch en moreel verantwoord handelen..

En zo komt toch weer het beeld in je naar boven, dat prof.dr. Peter Götsche daar plantte, met zijn beschrijving van deze marktsector als GEORGANISEERDE MISDAAD.. Misschien dat een plekje in het OMT, van dhr Kaptijn, directeur Pfizer NL, ons kan behoeden voor die prijsverhoging..?

* * *

 

3 gedachten over “Grotere vraag = hogere prijs?? VACCINBOEVEN!

 1. Maar wat je in de krantenkoppen miste, is het feit dat er al een nieuw homeopathisch middel tegen COVID-19 is. De COVID-19-nosode is ontwikkeld en heeft met succes diertoxiciteitsonderzoeken, fase 1 humane proef, fase 2 klinische proef en meer voltooid. Alleen de regering in India zou aan de erkenning moeten werken en doet dit niet. Onder druk van de grote farmaceutische lobby die alleen vaccins wil verkopen?

  1. Naar geluiden van professionals en deskundigen op het gebied van de geneeskunde wordt niet geluisterd wanneer hun verhaal niet overeenkomt met wat ze iedereen voorschotelen.
   Een professional zoals AB Osterhaus (op het gebied van dierengeneeskunde) wordt wel geloofd en gezien als autoriteit ivm corona en vaak is hij dan ook te zien in talkshows (soms onder invloed van drank bv wijn).Mensen als dhr van Haga roepen al langer dat er zaken niet kloppen maar werden genegeerd en als een soort wappie weggezet al lijkt het er op dat ze hem nu toch iets serieuzer nemen door met pijn en moeite toch af en toe naar hem te luisteren om vervolgens niet diep op zijn beweringen in te gaan of bewijs te leveren.
   Ook zien we regelmatig de heer Kaptein in talkshows wetende dat deze persoon verdient aan de verkoop van vaccines omdat hij een topman van Pfizer is die dus vaccines leveren.(Het zou wel erg vreemd zijn wanneer deze persoon zou bekennen dat vaccineren niet goed zou zijn want dat zou hem een minder belegde boterham kunnen opleveren).
   Dat vaccineren niet werkt maak ik op uit de volgende verwijzing: https://nos.nl/artikel/2378910-verpleeghuis-denkt-dat-uitbraak-onder-gevaccineerden-door-bezoeker-is-ontstaan
   Een paar stukjes uit deze verwijzing 1.Het Gelderse verpleeghuis dat kampt met een corona-uitbraak vermoedt dat GEVACCINEERDE BEWONERS BESMET ZIJN GERAAKT VIA EEN BEZOEKER.
   2.In het woonzorgcentrum in Wehl ZIJN 12 VAN DE 29 dementerende bewoners ZIEK geworden.Zij hebben milde klachten.HET MERENDEEL VAN HEN WAS VOLLEDIG GEVACCINEERD MET ZOWEL EEN EERSTE ALS TWEEDE PRIK.
   Hoe kan een volledig gevaccineerde met zowel de eerste en tweede prik ziek worden door besmetting van iemand die op bezoek is geweest?
   Geeft dat niet aan dat vaccineren dan geen zin heeft omdat het dus niet beschermd.
   Wanneer vaccineren dus niet werkt moet bv de EU dan niet stoppen met het ontwikkelen van een vaccinatiepaspoort omdat het niets uit lijkt te maken of mensen gevaccineerd zijn of niet?
   Waarom zouden we dan nog bijhouden wie wel of niet is gevaccineerd?Als men toch doorgaat met bijhouden wie wel of niet gevaccineerd zijn terwijl het niet eens lijkt te werken dan lijkt het er inderdaad op dat vaccineren andere doelen dient dan wordt voorgeschoteld met mogelijk de bedoeling controle over iedereen te verkrijgen waarbij natuurlijk eisen kunnen worden gesteld.Dat is mijn mening.

 2. Krantenkoppen mis ik per definitie en zelfs de kat krijgt geen krantje meer onder z’n korrels.
  Papierverspilling en de aankoop van leugens zit niet in mijn systeem.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.