Advertentie

Het COVID-19 = mRNA-vaccin = Trojaans paard..!


Laten we beginnen met de arts voor te stellen, die hieronder het woord doet over de VERWOESTENDE IMPACT die een aantal COVID-19-vaccins kunnen en ZULLEN hebben op het menselijk lichaam, waar ze zijn ingespoten..! Het gaat dan over de mRNA-vaccins, die feitelijk een genetisch-gemanipuleerd effect hebben op je functioneren als mens. Meer over het verhaal in het artikel en de video hieronder. Eerst stellen we graag Dr. Sherri J. Tenpenny aan je voor. Osteopaat en gecertificeerd in 3e medische specialiteiten.

Ze wordt algemeen beschouwd als de best geïnformeerde en meest uitgesproken arts over de negatieve gevolgen van vaccins voor de menselijke gezondheid in het algemeen en het aantasten van het immuunsysteem in het bijzonder.  Zij is bijna dagelijks te gast in honderden radio- en nationale televisieprogramma’s wereldwijd. (Nee, niet in Nederland.!!), waaronder de Dr. Oz Show en de Today Show in Australië. Ze gaf lezingen gegeven aan de Cleveland State University en de Case Western Reserve Medical School, en is spreker geweest op congressen, zowel nationaal als internationaal, als erkend expert over een breed scala aan onderwerpen.

Zoals op het gebied van integrale geneeskunde, waaronder borstgezondheid, borstthermografie, vrouwelijke hormonen, medisch gebruik van jodium en de nadelige effecten van vaccins op de gezondheid. Dr. Tenpenny is een uiterst erudiete vrouw, die geen blad voor de mond neemt, om geen ruimte te geven aan onduidelijkheid…

Ze is auteur van verschillende boeken, waaronder de bestseller ‘Saying No To Vaccines’. Andere boeken zijn o.a. ‘Textbook of Food and Nutrients in Disease Management’. Daarin doet ze een groot pleidooi voor het boosten van het immuunsysteem van ieder mens; een volledig ondergesneeuwd fenomeen, nu vaccins in het algemeen en dit COVID-19-vaccin helemaal DE HEILIGE GRAAL is geworden van de medische wetenschap in het algemeen en de farmaceutische industrie als lachende derde in het bijzonder.

De artikelen van dr. Sherri Tenpenny, verschenen in tijdschriften in meer dan 10 talen over de hele wereld. Van 1986 tot 1998 was ze fulltime arts in de spoedeisende hulp en directeur van de afdeling spoedeisende hulp in Findlay, Ohio. Haar ervaring in het bedrijfsleven komt vanuit de functie van medisch directeur bij Sanoviv Medical Center, een ziekenhuis met 40 bedden in Rosarita, Mexico in 2008. 

Van 2012 tot 2014 was ze ook Chief Medical Consultant voor Parker Hannifin, een bedrijf met 60.000 werknemers in 48 landen. Momenteel begeleidt ze drie dagen per week patiënten in het Tenpenny Integrative Medical Center in Cleveland, Ohio, waar patiënten uit bijna alle 50 staten en 17 landen beter worden door een combinatie van conventionele en holistische therapieën.

x
x

Het COVID-19 = mRNA-vaccin = Trojaans paard..!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

Een ultieme waarschuwing van een expert op het gebied van vaccins. Een ZEER ERNSTIGE waarschuwing voor de verwoestende werking van het COVID-19=vaccin. Met name de genetisch gemanipuleerde werking van dit mRNA-vaccin is UITERST BIZAR.. We laten hieronder de (nog) niet vertaalde versie zien, van een interview met dr. Sherri Tenpenny over dit vaccin, dat ze zelfs EEN TROJAANS PAARD noemt..

We hopen dat je de essentie van de boodschap kunt plaatsen; het is werkelijk ongelooflijk als ze spreekt over de ‘AAN’-knop die is ingebouwd in het vaccin (dat feitelijk géén vaccin is, maar een ‘instrument’!). Ze spreekt over deze ‘AAN’-knop, die géén ‘AAN/UIT’-knop is. Met andere woorden, dit mRNA-instrument, waarbij je eigen DNA gebruikt wordt om anti-stoffen aan te maken, NIET MEER KAN WORDEN GESTOPT..! Daarbij is het proces dat gaat plaatsvinden in je lichaam, wanneer een mRNA-vaccin wordt ingespoten, nauwelijks in kaart gebracht.. Hoe is het mogelijk..?

Nou, het IS mogelijk, doordat binnen 6 maanden vaccins ontwikkeld ‘moesten’ gaan worden..! Het excuus ligt dus al klaar, wanneer blijkt dat de schade MASSAAL zal gaan zijn, zoals dr. Tenpenny aankondigd. En dr. Cary Madje en vele, vele andere artsen..!! ZIJ ZIJN NIET GEK..! Dus informeer je en deel deze

Kijk naar deze video, ook al versta je het Engels niet helemaal; de grote verhaallijn zal je duidelijk worden. Je bent als je een mRNA-vaccin toegediend krijgt, kort samengevat, een genetische gemanipuleerd persoon geworden..!! We kunnen naar mooie woorden zoeken, maar dit is simpelweg en FEITELIJK wat er plaatsvindt.. Dus is de vraag/opmerking die we op de banner van dit artikel hebben gezet, gerechtvaardigd: ‘kijken we naar een middel, of kijken we naar het GECAMOUFLEERDE DOEL’..!

Wil je het allemaal ‘netjes’ uitdrukken, zeg maar een ‘beetje in het midden blijven’…? En vanuit een wetenschappelijk standpunt ook joúw standpunt verwoorden, dan zou je de woorden van prof. dr. Casper van Eijck van het Erasmus in Rotterdam kunnen gebruiken als motivatie..

Wij komen in ieder geval steeds weer terug op deze UITERST GEFUNDEERDE EN WETENSCHAPPELIJKE uitspraak van deze krachtige arts. Chapeau voor deze kerel!

Mogen we je tot slot deze video aanbieden.. Het e.e.a. spreekt voor zich, want het is OPNIEUW een arts die ERNSTIG WAARSCHUWT..!!

3 gedachten over “Het COVID-19 = mRNA-vaccin = Trojaans paard..!

 1. Nog een bron in het Nederlands, van Prof. Pierre Capel met het onderscheid tussen logica en angst :
  https://www.youtube.com/watch?v=aLbl6-nv1mc&feature=emb_logo
  met titel : frikandel 3 0 •2 feb. 2021
  Ik verwijs ook naar de commentaren bij de video. Voor zover mijn kennis het toelaat, kan ik er uit afleiden dat het bij dit “vaccin” in feite gaat om een biologisch wapen, met een weliswaar uitgestelde werking.
  Ondertussen komen er steeds meer berichten op het net over overlijdens na de inenting, die dan door de overheden afgedaan worden als een natuurlijke overlijdens(sic) of als een “corona” overlijden.
  En een biologisch wapen veronderstelt imo dan ook een biologische oorlogsvoering… met dan vijand(en ) en collaborateurs & saboteurs en dito verraders.
  Ik denk dan ook dat het nodig zal zijn in het kader van het verzet tegen dit biologische wapen, de juiste terminologie te gebruiken, cfr de principes van Sun Tzu. In dat geval spreekt men m.i. niet meer van knoeiers, kwakzalvers e.d. maar gewoon van verraders & saboteurs die mee heulen met buitenlandse vijandige machten, die een biologisch oorlog voeren met daarbij dan ook een psychologische & economische. En gebruik ook alle middelen met een verwijzing naar het verleden, waarbij het principe geldt : Nood breekt wet. En moet hierbij niet heiliger zijn dan de Paus.Het doel heiligt de middelen als het om “leven of dood” gaat.
  Een vb : https://www.henrymakow.com/2021/02/Another-Red-Terror.html?_ga=2.179131812.1436357895.1612549293-198531215.1612193849
  met titel : “Makow –We Are In Deep Shit We are In Denial about “Red Terror” We Face “ (=einde titel)
  https://www.henrymakow.com/2020/10/communist-terror-coming-for-you.html?_ga=2.226335066.1172455493.1609518139-903648786.1588285733
  met titel : “Communist Terror Coming for You” . (=einde titel).
  Nuttig hierbij zijn ook foto’s uit die tijd.

 2. https://www.bitchute.com/video/nMKgSHse6MTp/ Dolores Cahill hier; na het vaccin een griepje en je lichaam eet je eigen cellen.
  Alles bij elkaar is het een narcistisch programma; het begint met lovebombing (Rutte zei: ik hou zielsveel van Nederland) en daarna vernedering, isolatie enz. geweldig interview:https://www.ukcolumn.org/article/breaking-covid-trance-how-irish-people-were-psychologically-manipulated , een lang stuk, erg belangrijk. Wat er ook nog bij kon was: het satanistisch complot waar alle landen en instanties aan meewerken, het is gewoon niet te geloven als je je er niet in verdiept hebt! https://www.youtube.com/watch?v=C3wZ76e6REw&ab_channel=BlaiddDrwg2009 Maar ja, het is een wakkerwordspelletje voor alle mensen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.