Advertentie

Is jouw vaccinatie-kennis ondergesneeuwd, of wat…?


x

Is jouw vaccinatie-kennis ondergesneeuwd,

of weet je er écht genoeg van…?

2021 WantToKnow.nl/be
x

Met deze lockdown door het kabinet Rutte en het insneeuwen door Koning Winter, is het wellicht een idee, eens een uurtje te besteden aan dit verhaal.. Het gaat om een gezamenlijk project van vaccinatie-terzake-kundigen, die vanuit hun kennis, ervaringen en inzichten, dagelijks werkzaam zijn in de gezondheidszorg. Dagelijks te maken hebben met de Heilige Graal van de medische wetenschap; juist, vaccins en vaccinaties.. Waarom is er zo weinig kritisch perspectief op dit heftige middel, dat DAGELIJKS SLACHTOFFERS EIST..

Wanneer je hier vaker op de site komt, weet je dat onze site VOL STAAT met ALLE FACETTEN van vaccins en vaccinaties. De angst die bij mensen aanwezig is, om ziek te worden en te pakken genomen worden door een ‘enge ziekte’ is kennelijk genoeg voor hen, zich VOLLEDIG OVER TE GEVEN aan deze Heilige Graal. NO QUESTIONS ASKED…!

Weet je wat..?
Mogen wij je dit aanbieden..? Een prachtig VRIJWILLIG, ONBETAALD samengesteld pdf-boekwerkje, dat je ALLES laat lezen over vaccins en vaccinatie. Over de krankzinnige hoeveelheid informatie die achtergehouden wordt voor mensen zoals wij allemaal.. WAAROM? Waarom mogen we niet twijfelen aan vaccins en vaccinatie? Waarom dient het verzwegen te worden..?? Wie of wat zit daarachter.. Achter  het regelrecht censureren van al die medische professionals, die ons waarschuwen voor de DODELIJKE GEVOLGEN VAN DE COVID-VACCINATIE..! Kijk helemaal onderaan nog eens naar dr. Vernon Coleman, die -na het maken van de zoveelste video-met-waarschuwing- gewoon in huilen uitbarst.. Vind je dit normaal..?

Wat hebben al deze mensen te winnen bij deze waarschuwingen en NEUTRALE INFO..??
Het antwoord is heel simpel: HELEMAAL NIETS..! Het enige dat hen motiveert is mede-menselijkheid. Het waarschuwen van deze medemens voor het ongebreidelde geloof in vaccins en vaccinaties. Dus download die pdf HIER en LEES AJB HET VERHAAL. Maar pik er in ieder geval uit wat je nog niet wist, of lees het verhaal van de man/vrouw die een bijdrage heeft geleverd en wiens perspectief je (nu wel eens een keer) wilt lezen..!

Deel de informatie alsjeblieft en blijf daarbij rustig in discussies met mensen die wellicht een TOTAAL ANDER beeld en ‘gevoel’ bij vaccins hebben. Alleen in een oprechte dialoog en met een open mind, komen we met z’n allen verder. Als tenminste de belanghebbenden met de verborgen agenda’s zich buiten deze discussie houden..

En ja, we spreken dan over Big Pharma, van wie je hier op de site de meest gruwelijke verhalen kunt lezen. Over de verwoestende schade die aangericht is, over miljarden-boetes die ze hebben betaald, over klokkenluiders die het farmaceutische-verraad-tegen-de-mensheid blootleggen, over medische wetenschapppers, zoals dr. Peter Götsche die de farmacie regelrecht ‘GEORGANISEERDE MISDAAD’ noemt.. Nee, laten we die jongens even het stilzwijgen opleggen..!!

INTRODUCTIE DOOR DÉSIRÉE RÖVER

Beste lezer,

Medisch onderzoeksjournalist Désirée Röver

Opdat er geen financiële belemmering wordt opgeworpen om de inhoud te kunnen lezen, besloten wij om dit E-book gratis ter beschikking te stellen aan iedereen die geïnteresseerd is. Dat is mogelijk dankzij internet en de sociale media. Wij willen een bijdrage leveren aan de bredere informatiestroom over de schaduwzijden van de vaccinatieprogramma’s, die in zovele kinderlevens ingrijpen onder de noemer van medische PREVENTIEVE ge(d)achte goede bevolkingsbescherming.

Als dank voor onze inspanningen kunt u een bijdrage schenken aan een of meer van de volgende initiatieven, verenigingen, of stichtingen (Wij denken aan een bedrag ter hoogte € 5,00 (of zoveel meer als u wilt!).

  • Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken, www.nvkp.nl
  • Stichting Vaccinvrij, https://stichtingvaccinvrij.nl
  • Vereniging voor preventie vaccinatieziekten België, www.vaccinatieschade.be
  • European Forum for Vaccine Vigilance (EFVV), www.efvv.eu
  • Stichting Shakenbaby, www.shakenbaby.nl
  • Stichting Zorg voor Malawi te Scherpenzeel, NL17 SNSB 0945 5664 25 , BIC: SNSBNL2A

Met dank voor uw belangstelling, het in uw bewustzijn opnemen (van delen) van de inhoud van dit e-book en uw geschonken bijdrage, namens de auteurs, coördinatoren en sprokkelaars: Noor Prent, Lonneke Schuller tot Peursum, Désirée L. Röver

* *

– VOORWOORD –

Frank Ruesink – VaccineGate Nederland
(
frankruesink.nl)


23 december 2005 : Het is dag van mijn grootste nachtmerrie. Op deze avond in Düsseldorf begint zijn lichaam als een gek te schokken.
Ik pak hem direct vast. Ik zie zijn pupillen niet meer. Hij stopt met ademen. En voor een paar seconden denk ik, mijn zoon van 15 maanden sterft hier ter plekke in mijn armen.

Ik ben dankbaar dat mijn zoon niet in mijn armen stierf. Ik ben dankbaar dat na een nacht in het ziekenhuis hij weer met mij en mijn vrouw naar huis kon. Terug in de auto dachten mijn vrouw en ik alleen maar: “Hoe kon dit kerngezonde mannetje twee dagen na zijn BMR vaccinatie opeens doodziek in het ziekenhuis liggen?” Toen wist ik nog niet wat ik nu allemaal weet. Want toen was ik zo’n vader die nooit nadacht over vaccinatieschade. Ik was zo’n vader die de kudde volgde en gewoon zijn kind liet vaccineren.

Frank Ruesink

Ik was zo’n man die geen oog had voor de intuïtie van mijn vrouw, die twijfelde of we ‘het’ wel moesten doen. Ik was zo’n man die angst had voor elke kinderziekte, die geen tijd nam om me te verdiepen in het onderwerp vaccinatie en gewoon zijn kind liet vaccineren. Het is nu bijna 15 jaar later. Ik ben een vader die door schade en schande wijs is geworden. Ik was bezig met mijn eigen leven, mijn eigen carrière en ik vertrouwde het vaccinatie-verhaal van de overheid.

Geen seconde had ik nagedacht over “vaccinatieveiligheid”.
Ik dacht oprecht in elke vezel van mijn lijf dat vaccinaties “veilig en effectief” zouden zijn. Niets in mij had ooit gedacht dat er ernstige risico’s aan vast zitten en ernstige bijwerkingen kunnen optreden. Ik dacht oprecht dat er geen enkel risico zat aan het vaccineren van mijn kind. In die tijd had ik zeker niet gedacht dat ik ooit een publiek figuur zou worden die zou opstaan voor medische vrijheid en eerlijke vaccinatievoorlichting. Nu, anno 2020, voelt het als mijn plicht en mijn taak om dit te doen.

Soms leidt de meest pijnlijke en confronterende ervaring in je leven, je naar je levensmissie. Voor mij is dit het geval. Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties versie 20-1112 6 / 198. Met alles wat ik heb geleerd in de afgelopen jaren weet ik dat het mijn taak op aarde is om dit te doen. De mensheid hunkert in mijn ogen naar een nieuwe gezondheidsvisie. Een gezondheidsvisie die niet langer wordt gedomineerd door de farmaceutische industrie.

Of de dokter wel preciés weet wat hij mij inspuit.. Dat willen deze baby’s graag weten, voordat deze vaccins hun jonge lichaampjes in gaan..! Tja, de dokters vertrouwen erop; ze moeten wel en hebben niet veel keus, zo lijkt het..

Ik voel alleen ook dat de nieuwe gezondheidsvisie pas geboren kan worden als de oude stopt. Ik help graag mee om het oude te stoppen, door een streep in het zand te trekken richting politici die ons niet alles vertellen over vaccineren. Ik sta op tegen politici die de pijnlijke vaccinatiewaarheid verzwijgen. Dit is mijn missie, wetende dat er andere mensen zijn die mij aanvullen en ondersteunen. Voor mij zijn dit mensen die meer verdieping en meer achtergrondinformatie bieden als het aankomt op vaccineren.

Voor mij zijn dit mensen die een wandelende medische encyclopedie zijn. Zonder enige twijfel is Désirée Röver zo iemand. Ondanks dat ik in het afgelopen jaar niet veel contact met haar heb gehad, voel ik dat ik mijn missie voorzet op het fundament dat o.a. door haar in Nederland is gelegd. Ik was dan ook dankbaar toen ik werd gevraagd door Lonneke Schuller tot Peursum om dit voorwoord te schrijven.

Bijna geen onderwerp levert zoveel discussie op als het onderwerp vaccineren. Het is een thema dat de farmaceutische industrie kadert door te stellen: “het is veilig en effectief”. En wie ben jij dan om er kritische vragen over te stellen? En wie ben jij dan om te denken dat je het beter weet? Alleen het stellen van kritische vragen, kan je figuurlijk gezien je kop kosten. Toch zijn er altijd mensen die dapper genoeg zijn om niet achter de kudde aan te lopen.

Te allen tijde zijn er mensen die moedig genoeg zijn om verder te kijken dan hun neus lang is. Désirée Röver, Lonneke Schuller tot Peursum, Noor Prent hebben dit gedaan. Hun gezamenlijke inspanning heeft geresulteerd in dit geweldige e-book. Een e-book waarvan ik hoop dat het heel veel ouders mag bereiken. Ik gun het deze ouders dat zij een goed geïnformeerde keus maken voordat zij hun kind laten
vaccineren.

Ik gun het hen dat zij niet, zoals ik, door schade en schande wijs worden.
Ik gun het hen dat zij door liefde wijs worden.

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

* * *

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.