Advertentie

Medisch personeel: grootste COVID-vaccin-weigeraars..!


x
x

Medisch personeel:
grootste COVID-vaccin-weigeraars..!

2021 © WantToKnow.nl/be
(Bron o.a.: Financial Times, 7 januari 2021)

x

En terwijl de CORONA-vaccinatiecampagne op volle, eh halfvolle toeren doordraait, met de zwalkende minister Hugo de Jonge aan het roer, zwijgen de medische bronnen achter deze COVID-golf, over de vaccinatiebereidheid van zorgpersoneel en medische vakmensen, zoals artsen, chirurgen, specialisten etc. Deze bereidheid ligt structureel VER ONDER de landelijke vaccinatie-bereidheidsgraad. Al decennia. Maar alle politieke- en gezondheidsautoriteiten, hotemetoten die de ‘Heilige VaccinatieGraal’ aanbidden, vinden dit maar niks. Onder hen, inderdaad, veel zorgpersoneel en medische vakmensen, die dus wél ‘een prikje’ willen ontvangen. Zij blijken immers degene die VREES hebben, en daarbij mogelijk de kennis ontberen, om een goede afweging te maken om wel of niet te laten prikken.

En wel in die mate, dat ze zelfs NIET VERTROUWEN op de werking van het vaccin, dat bij hen zal worden ingespoten..! Hoe bizar eigenlijk. Maar terug naar de vaccinatiebereidheid van medisch/zorgpersoneel. Het beeld dat we in Nederland zien, zien we over de hele wereld. Daar waar deze mensen gewoon zoals het hoort, hun eigen lichamelijke integriteit mogen behouden en dus niet verplicht zich moeten laten inenten, blijkt de vaccinatiebereidheid/graad, evenzo laag te liggen als in Nederland.

Vergeet dus even het grote publiek, want de aarzeling over vaccins is het grootst onder artsen en verpleegkundigen, waarbij meer dan de helft zegt dat ze niet een van de nieuwe Covid-19-vaccins willen krijgen. INDERDAAD, WERELDWIJD..! Het zijn mensen die de bijwerkingen van vaccins op lange termijn vrezen. Kennis hiervan hebben en wellicht regelmatig worden geconfronteerd, met gevallen van ‘bijwerkingen’ van vaccins. En nu de verschillende COVID-vaccins, minder dan een jaar zijn getest, blijkt de ongerustheid over de ‘bijwerkingen’ niet verminderd.

Integendeel. De ongerustheid over dit vaccin is GROOT..
Sommige verpleegkundigen vrezen openlijk dat de vaccins hen zullen verhinderen zwanger te worden, wanneer zij een gezin willen stichten. Het is één van de veelgehoorde bezwaren van zorg/medisch-personeel inzake dit specifieke vaccins, de verschillende (!) Covid-19-vaccins. Uit enquêtes onder gezondheidswerkers in de VS en in Europa komen diverse cijfers naar voren. Zoblijkt, dat maar liefst 76% van 2000 bejaardenverzorgsters in Frankrijk, huiverig is voor Covid-vaccins.

In Duitsland zegt de helft van de ondervraagde verpleegkundigen en ongeveer 25% van de ondervraagde artsen dat zij de Covid-vaccinatie niet willen toegediend krijgen, terwijl één Duitse deelstaat heeft gemeld dat slechts een derde van de gezondheidswerkers zich wil laten vaccineren.. En ook in de VS zijn soortgelijke patronen waar te nemen. Uit een opiniepeiling van de ‘Kaiser Family Foundation‘ bleek, dat zo’n 29% van de gezondheidswerkers “waarschijnlijk of zeker niet” een van de nieuwe Covid-vaccinaties zou krijgen – een percentage dat ook weer hoger ligt dan onder de algemene (Amerikaanse) bevolking.

De aarzeling om te vaccineren neemt ook onder het publiek toe.
Vorig voorjaar zei ongeveer 79% van de Duitsers bereid te zijn zich te laten vaccineren, maar volgens een recente opiniepeiling van YouGov is dit gedaald tot slechts 32%, en nog eens 33% zei te zullen wachten tot de eerste vaccinatieronde is afgerond alvorens een besluit te nemen. Een soortgelijke terughoudendheid is geconstateerd in Frankrijk, waar slechts 40 procent van de mensen bereid is zich te laten vaccineren, tegen 59% in augustus. Het Pfizer/Moderna-vaccin, dat gebruik maakt van nieuwe RNA-technologie, wordt met de grootste argwaan bekeken.

Volgens de opiniepeilers hebben veel gezondheidswerkers kritische vaccinatievideo’s gezien op het web, maar ze kunnen ook zijn beïnvloed door berichten die al naar buiten zijn gekomen. over ernstige bijwerkingen van het Pfizer-vaccin, waaronder verschillende sterfgevallen die kort na de vaccinatie zijn opgetreden. We verwijzen je graag naar dit schokkende bericht (HIER) over dergelijke gevallen in Gibraltar, waar meer dan 50 ouderen overleden. En ja, dat zal wel aan de ‘bijwerkingen’ liggen, of aan de zwakke, zieke en misselijke ouderen zelf..?

Dikke bult, eigen schuld waarschijnlijk? Misschien hadden deze mensen zich gewoon bij hun frikandelletje moeten houden? Zoals de zelfingenomen schoenenfetisch CDA-er, Hugo de Jonge, als minister van Volksgezondheid meent te mogen uitbraken.. Want hoeveel begrip heb je nodig, om te willen begrijpen dat Nederlanders het eng vinden om een onbekend nieuw vaccin in hun lichaam te laten spuiten.

In een recent interview met YouTuber Robbert Rodenburg, in diens rubriek ‘Open Kaart’ vergelijkt De Jonge het vaccin op bizarre wijze met.. een frikandel eten, want daarvan weet je ook niet wat erin zit. Dat is niet alleen schandalig hautain en denigrerend naar bezorgde burgers toe, maar ook nog eens feitelijk volledig fout. Veel mensen weten wat er in een frikandel zit en ook al jaren wat de lange termijn effecten van het eten van frikandellen is..!

 

 

 

2 gedachten over “Medisch personeel: grootste COVID-vaccin-weigeraars..!

 1. Nog even een ‘leuk’ weetje waar de meesten niet van op de hoogte zijn: dit ‘Vaccin’ (NIET van Pfizer, maar ontwikkelt door BioNtech) is een GMO techniek waar een patent op rust.
  Jouw lichaam wordt na inenting daarmee dus gemodificeerd waarna jouw lichaam dus geen NATUURLIJK product meer is maar zeg maar een GEMODIFICEERD product.
  Dat betekent dus dat in principe het patent dat rust op dit GMO vaccin ook van toepassing is op jouw
  GEMODIFICEERDE lichaam dat is aangepast dmv dit gepatenteerde GMO vaccin.
  Dit betekent dan in feite effectief dat jouw lichaam niet langer jouw bezit meer is, maar eigendom is geworden van een corporatie.
  Kunt u zich de brief al voorstellen waarin u gesommeerd wordt om dit lichaam binnen 2 weken te verlaten. om dat u het illegaal bewoont?
  Tis maar dat u het weet….

 2. De l;aatste keer trouwens dat ik een frikandel uit de muur vrat werd ik daarna niet genetisch aangepast, tenminste niet dat ik me van bewust ben.
  Dus om maar even in de metafoorstijl van deze clown te blijven: zijn vergelijking slaat als een slappe frikandel op een natte krant….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.