Advertentie

Epsteins gevangenbewaarders: ‘Opzettelijk gelogen’..!!


X
X

Epsteins gevangenbewaarders verklaren:
‘We hebben opzettelijk gelogen’..!!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

De twee bewakers die Jeffrey Epstein bewaakten op de avond dat hij in zijn cel stierf, hebben toegegeven dat zij gevangenisgegevens hebben vervalst. Op grond van deze verklaringen hebben ze een deal gesloten met de federale aanklagers om geen gevangenisstraf te hoeven uitzitten. De beide bewakers, Tova Noel en Michael Thomas, bleken tijdens hun dienst op het werk te hebben geslapen en op internet te hebben gesurft en hadden Epstein in zijn cel die nacht niet gecontroleerd.

In de ochtend van 10 augustus 2019 werd de financier en veroordeeld zedendelinquent Jeffrey Epstein buiten adem aangetroffen in zijn cel van het Metropolitan Correctional Center in New York, waar hij zat, in afwachting van zijn proces wegens aanklachten van sekshandel. Nadat er reanimatie was toegepast, werd Epstein met hartstilstand naar het New York Downtown Hospital vervoerd, waar hij om 6.39 uur dood werd verklaard. Kort daarna verklaarde de officiële lijkschouwer van New York City de dood van Epsteins dood een zelfmoord door ophanging. Maar de advocaten van Epstein dachten daar anders over en kwamen met deze verklaring:

Vertaald:

Ten eerste, niemand zou in de gevangenis moeten sterven. En niemand, niet Mr. Epstein die verondersteld werd onschuldig te zijn en geen enkele disciplinaire gevangenisregel had overtreden, en niemand zou moeten worden opgesloten onder de zware, zelfs middeleeuwse omstandigheden in het MCC waar Mr. Epstein zijn laatste uren doorbracht. Zijn veiligheid was de verantwoordelijkheid van de MCC.
x
Het is onbetwistbaar dat de autoriteiten hun eigen protocollen hebben geschonden. Het verdedigingsteam is van plan een eigen onafhankelijk en volledig onderzoek in te stellen naar de omstandigheden en de oorzaak van de dood van Mr. Epstein, inclusief, indien nodig, gerechtelijke stappen om de cruciale video’s te bekijken – als die bestaan zoals het hoort – van de omgeving van Mr. Epsteins cel gedurende de periode die tot zijn dood heeft geleid. Wij zijn niet tevreden met de conclusies van de lijkschouwer. We zullen in de komende dagen een meer volledige reactie geven.

Advocaten voor Epstein of voor zichzelf bezig..?
Epsteins advocaten betwistten die officiële conclusie en stelden een eigen onderzoek in, waarbij ze patholoog Michael Baden inhuurden. Na aanvankelijk zijn verdenking te hebben uitgesproken, beschreef procureur-generaal William Barr de dood van Epstein als ‘een perfecte storm van fouten'(HIER). Zowel de FBI als de inspecteur-generaal van het ministerie van Justitie zijn officieel nog bezig met een onderzoek naar de omstandigheden van zijn dood. De beide  dienstdoende bewakers werden beschuldigd van meervoudige dossiervervalsing. En inmiddels is deze zaak dus een stap verder met de juridische deal met deze bewakers.

Vanwege de wel heel toevallige schendingen van de normale gevangenisprocedures, op de avond/nacht van Epsteins dood, de storing van -nota bene- twee camera’s voor zijn cel en zijn beweringen compromitterende informatie te hebben over machtige figuren, genereerde zijn dood gegronde speculaties rondom het gegeven/mogelijkheden dat hij was vermoord. Maar ook een camouflage-operatie, waarbij Epsteins dood was geveinsd, behoren tot de mogelijkheden.

De Dailymail.co.uk meldde dat de miljardair-pedofiel, zichzelf op heeft gehangen, met een laken aan de bovenste stapelbedden. Dit is de verklaring van verschillende ambtenaren. Epstein werd gevonden toen bewakers afgelopen zaterdag hun ochtendronde deden. Hij had verschillende gebroken botten in zijn nek, waaronder het specifieke schildklierbot, Specifiek de onthullingen van deze gebroken botten in zijn nek, leidden tot speculaties dat zijn dood een moord was.

Zijn dood leidde tot verontwaardiging en ongeloof over hoe zo’n hooggeplaatste gevangene, die bekend staat om zijn omgang met machtige mensen, waaronder presidenten Donald Trump en Bill Clinton, zonder bewaking in de federale inrichting kon worden achtergelaten. Epstein werd daarom ook officieel op de afdeling zelfmoordcontrole geplaatst, nadat hij kennelijk een poging had gedaan op 23 juli.

Hij werd toen op de vloer van zijn cel gevonden met blauwe plekken in zijn nek. Meerdere bronnen hebben gezegd dat Epstein na een week hospitaal, weer werd teruggeplaatst in een hoogbeveiligde wooneenheid, maar waar hij minder nauwlettend in de gaten werd gehouden, maar waar hij nog steeds om de 30 minuten zou worden gecontroleerd.

Het verhaal van dr. Steve Pieczenik over Epstein en de MOSSAD
Kijk in dat verband naar dit artikel HIER, waarin dr. Steve Pieczenik over de betrokkenheid van de MOSSAD..  (Wij hebben na lang zoeken, deze presentatie van Pieczenik kunnen terugvinden. Hij was OVERAL van het internet WEGGEHAALD..!! Bijzonder toch? Slaat Pieczenik de spijker op de kop met de rol van de MOSSAD..?)

Volgens opiniepeilingen gelooft een meerderheid van de Amerikanen dat Epstein is vermoord. Maar net als bij veel ‘valse-vlag-operaties’, is het ook hier weer afwachten wat de verdere ontwikkelingen zijn. Zijn daarbij ‘hooggeplaatsten’ betrokken, zoals in dit geval, dan heeft dat afwachten waarschijnlijk weinig zin. Hoewel natuurlijk wel Ghislaine Maxwell in voorarrest is geplaatst en deze zaak in grotere zin een vervolg zal krijgen, afgezien van dit specifieke (zelf-)moorgeval in Epstein’s cel.

Beide bewakers zijn er echter nog niet klaar mee..!
Persbureau AP verklaart over deze deal:

‘Als onderdeel van de deal met de aanklagers zullen zij een overeenkomst tot uitgestelde vervolging sluiten met het ministerie van Justitie en geen tijd achter de tralies hoeven doorbrengen. Noel en Thomas zouden in plaats daarvan onder toezicht worden gesteld, 100 uur taakstraf moeten vervullen en volledig moeten meewerken aan een lopend onderzoek door de inspecteur-generaal van het ministerie van Justitie.’

De bewakers, die ELKE 30 MINUTEN Epstein dienden te controleren, worden beschuldigd van plichtsverzuim tijdens Epsteins dood. Zij worden beschuldigd vervolgens, van het vervalsen van gevangenisgegevens, waarmee ze het wilde laten lijken, dat ze hun werk deden ten tijde van Epsteins dood. In een brief van de federale aanklagers, die bij de federale rechtbank is ingediend, staat dat de twee hebben toegegeven dat zij ‘willens en wetens valse tel- en rondebriefjes hebben ingevuld met betrekking tot vereiste tellingen en rondes’. De grote vraag is natuurlijk WAT HUN MOTIEF WAS OM BEIDEN DIT GEDRAG TE VERTONEN..!?

In het kader van de overeenkomst tot uitgestelde vervolging, zullen bewakers Tova Noel en Michael Thomas dus nu toegeven, dat zij gegevens hebben vervalst en zullen zij worden veroordeeld tot 100 uur dienstverlening aan de gemeenschap, volgens een brief die door de federale aanklagers is geschreven. Deze zeiden dat het tweetal op internet surft om sportnieuws te checken en te winkelen voor meubels en dat ze aan hun bureau slapen op slechts 15 meter van Epsteins cel in plaats van elk half uur hun geplande rondes te maken. WAAROM dit moedwillige plichtsverzuim?

Volgens de oorspronkelijke aanklacht gaf Michael Thomas tegenover een supervisor toe, dat ze het ‘verknoeid’ hadden toen ze Epstein slapend aantroffen. Hij voegde eraan toe: “Ik heb het verknoeid, het is niet haar schuld, we hebben geen rondes gedaan.” Een van de bewakers was bezig met zijn tweede acht-urige dienst van de dag, terwijl de andere een vijfde achtereenvolgende overwerkdag draaide, volgens Fox News. Veel gevangenismedewerkers maken regelmatig overuren vanwege het grote personeelstekort, natuurlijk altijd op vrijwillige basis.

Het duo zal onder toezicht worden vrijgelaten, samenwerken met de inspecteur-generaal van het ministerie van Justitie en 100 uur gemeenschapswerk doen.  Aanklagers stelden een hoorzitting voor, waarbij rechter Analisa Torres deze overeenkomst tot uitgestelde vervolging nog wel dient goed te keuren. Epstein was op 6 juli 2019 gearresteerd op federale aanklachten van kindersekshandel en werd op zelfmoordbewaking geplaatst, nadat hij op 23 juli werd gevonden met een strook beddengoed om zijn nek.

Daarna werd hij een week ondergebracht naar de ziekenhuisvleugel van de gevangenis en keerde vervolgens op 30 juli terug naar een gewone cel. Epstein’s celgenoot werd op 9 augustus overgeplaatst, de dag voordat Epstein bewusteloos werd aangetroffen. De lijkschouwer van New York verklaarde Epsteins dood op 10 augustus een zelfmoord.

* * *

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.