Advertentie

Hugo de Jonge: ‘Dood door schuld’..!?


X

Hugo de Jonge:
‘Dood door schuld’..!?

2020 © WantToKnow.nl/be

x

We zien ons genoodzaakt dit artikel te schrijven en het zó persoonlijk te maken, richting Hugo de Jonge, als we nu gaan doen; MOETEN DOEN in onze ogen. In onze perceptie is deze man namelijk niet alleen gebleken ongeschikt voor zijn functie als Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, maar heeft hij zich ook SCHULDIG gemaakt aan het juridische vergrijp, dat bekend is onder: ‘Dood door schuld’.. Dit komt wellicht wat rauw op je dak, als je dit leest, maar er is hier in onze ogen, wel degelijk sprake van een uiterst strafbare feit/feiten. Zeker wanneer je als ‘functionaris’ BEWUST NALAAT om dátgene te doen, dat kan voorkomen, dat mensen sterven.!

En dan ook nog BEWUST in de zin, dat je de positieve tips die, en dito advies dat je aangedragen krijgt om te voorkomen, dat mensen onnodig ZOUDEN KUNNEN STERVEN, gewoon links laat liggen..! Kijk bijvoorbeeld eens naar zijn hautaine manier van het wegzetten van Kamerlid Thierry Baudet, toen die heel constructief voorstelde/vroeg het middel degelijk te onderzoeken. Een debat van 20 mei vorig jaar..! Hoe is het mogelijk, dat De Jonge deze tips en adviezen keihard als onzin afserveert -in dit specifieke geval- zelfs hautain als ‘KWAKZALVERIJ’ kwalificeert..!? Eigenlijk is het in één woord schandalig dat dit is gebeurd.

Maar wat we nu vervolgens heel simpel wél kunnen doen, is de logica volgen, die afgeleid kan worden uit deze woorden van Hugo de Jonge in de Tweede Kamer. Er zijn namelijk in dit verband 2 heel simpele mogelijkheden bij dit ZEER ERNSTIGE verhaal:

 1. Hij is NIET op de hoogte van de werking en achtergronden van het middel hydroxychloroquine (HCQ). Maar..
 2. dan is het uiterst schandalig om een motie om dit te onderzoeken te negeren en belachelijk te maken, door deze zelfs als ‘ kwakzalverij’ af te schilderen! Hij zou juist IN HET BELANG VAN ZIEKEN, een immer-luisterend oor dienen hebben. Schandalige houding en handelwijze dus, want:
 3. als je dan NIET op de hoogte bent, ONDERZOEK HET DAN. Er waren in die tijd al uiterst gedegen aanwijzingen genoeg, dat HCQ werkt (HIER; En zelfs Tony Fauci was in 2005 op de hoogte!! HIER). JE MOET het onderzoeken, want er zijn regelrecht MENSENLEVENS mee gemoeid..!! Zeker als uit allerlei aangedragen bewijs van medische professionals de EFFECTIEVE WERKING van HCQ BLIJKT..! EN je nog eens adviezen van collega-politici krijgt aangedragen om deze zaak GOED TE ONDERZOEKEN en deze moedwillig kleineert en negeert!!

Als hij niet op de hoogte was, is het gedrag van Hugo de Jonge dus UITERST LAAKBAAR, doordat hij de informatie negeert ‘DIE HIJ HAD MOETEN/KUNNEN WETEN’..! Vooral in zijn hoedanigheid als bovenmeester van het Volksgezondheidsdepartement van de overheid..! Ambtenaren om hem heen, hadden dit verder kunnen onderzoeken..!

 1. Hij was WEL op de hoogte van de werking en achtergronden van de WERKING van het middel HCQ.. Maar…
  x
 2. Hugo de Jonge verdomde het dus, om er verder iets mee te gaan doen.. Hij heeft daaarmee BEWUST, positieve en hoopgevende informatie/berichten en medische onderzoeken genegeerd, die MENSENLEVENS hadden kunnen redden! (30% waarschijnlijk, zie hieronder!!) Hoeveel mensenlevens en in welke hoedanigheid hij de gezondheidsschade had kunnen beperken, dient uiteraard nader onderzocht te worden..! (We duiden hier op de zéér ernstige aandoeningen die mensen overhouden, bij het volledig ziek WORDEN door deze COVID-19-aandoening!)
  X
 3. Het resultaat is hetzelfde, inzake LAAKBAAR handelen. En hier is zelfs sprake -want De Jonge is niet gek natuurlijk- van BEWUST LAAKBAAR handelen. Waardoor heel simpel geconcludeerd kan worden, dat Hugo de Jonge DOOD DOOR SCHULD te verwijten valt..! En dat is een heel harde, maar een in onze ogen, terechte constatering..!

En wat is dan de reden van handelen van De Jonge?
Maar we zouden WantToKnow niet zijn, als we deze zaak NIET hier ook als volgt zouden behandelen. Want er speelt meteen, bij deze tweede optie van het WEL OP DE HOOGTE ZIJN, EN NIET HANDELEN een volgende, daaruit voortvloeiende vraag!

ALS DE JONGE OP DE HOOGTE WAS VAN DEZE DEGELIJKE HCQ-INFO,
OOK AL IS DAT MOGELIJK NIET-VOLLEDIG,
MAAR WEL IN ZIJN ESSENTIE,

WAT IS DAN DE MOTIVATIE
OM HCQ (info/adviezen/beleid)
VOLLEDIG LINKS TE LATEN LIGGEN..!!?

Het gaat dus niet alleen over HCQ, maar over ALLE alternatief-reguliere COVID-19 medicijnen..!!
Kijk eens naar deze uitspraak hieronder, van de arts dr. Peter McCullough (illustratie). Er kán dus geen andere conclusie zijn, dat er dus een BEWUSTE AGENDA achter het handelen van Hugo de Jonge schuilgaat..! En ja, dát maakt het natuurlijk nog kwalijker, want je bent dan BEWUST (aanstaande) DOODZIEKE MENSEN NIET AAN HET HELPEN..! Dat deze agenda volledig de focus heeft op VACCINS en VACCINATIE, dat laat zich eenvoudig deduceren.

Weet je wat de kosten zijn van één doosje HCQ-pillen?? € 12,- Dáár zal het toch niet aan liggen, HUGO?

Wat Hugo de Jonge náliet te doen, werd opgepakt door een serieuze groep onderzoekers van verschillende ziekenhuizen in Nederland, die vervolgens in een onderzoek naar de effectiviteit van HCQ erachter kwamen, dat het middel WEL werkt, en dat huisarts Rob Edens het wel degelijk bij het goede eind had, toen hij in 2020 diverse van zijn patiënten genas met het middel..! Kijk HIER naar het officiële bericht van deze groep van ziekenhuizen, die het onderzoek publiekelijk maakten. En wat deed de-man-met-de-bijzonder-schoenen toen..? Nou simpel.. NIETS..!!

En wat te zeggen van de volgende info, die we na enig speurwerk vonden in deze video van augustus vorig jaar. Het is een presentatie van dr. John Campbell en we raden je aan te kijken naar de inleiding (helaas geen NL-ondertiteling), waarbij hij al snel verklaart, dat het inzetten van HCQ weleens zou kunnen leiden, tot 30% minder doden..!! 

Last but not least, die verborgen agenda..
Al met al rest ons nog de vraag: ‘Zijn wij nou zo slim, of is de Nederlandse journalistiek zo dom?’ Om dit hele, in onze ogen VERBIJSTERENDE verhaal maar voorbij te laten gaan. Natuurlijk past het in die zin wel in de verslaggeving van de affaire rond de kinderopvangtoeslag, dit journalistiek oppervlakkig rapporteren van ESSENTIËLE MISSTANDEN.. Want als wij in staat zijn, met een paar clicks op het net, deze informatie te verzamelen, dan dienen mensen, die dagelijks hun brood verdienen, door 8+-uren met politieke/COVID-zaken bezig te zijn, dit ook kunnen..?

Ten aanzien van de gemelde ‘verborgen agenda’ hopen wij, dat je kunt wégblijven van de termen ‘conspiracy-denkers’ en/of nepnieuws.. Hieronder zie je namelijk de aankondiging van de board van Facebook, waarin zij zich verontschuldigen voor het censureren van nieuws/informatie/accounts rondom het middel HCQ.. Waarom ze dit doen? Superslim juridisch..

Deze board meldt, dat ze in dwaling zijn geweest in hun onrechtmatigheid van censuur. Inzake de informatie rondom de EFFECTIEVE COVID-19 medicijnen, met name HCQ.  Ze dekken zich kennelijk juridisch in, door bij evt. aansprakelijkheidstelling door nabestaanden van COVID-overledenen, de rechter te kunnen wijzen op ‘deze goede wil en tijdig ingrijpen’ in de dwaling waarin ze verzeild waren geraakt..

De berichten hieromtrent zijn dus feitelijk NOG SLUWER dan het op het eerste gezicht lijkt. Maar ze BEVESTIGEN KEIHARD, dat een door vele medici en professionele medische wetenschappers aangedragen advies om HCQ te gebruiken en verder te onderzoeken KEIHARD WERD GECENSUREERD.. En wat is de situatie hier in Nederland.. De hautaine Hugo De Jonge heeft hier bewust NAGELATEN HCQ-onderzoek uit te laten voeren. Kennelijk in het belang van een ándere agenda! Maar nogmaals, in hoeverre is HUGO DE JONGE STRAFBAAR VOOR ‘DOOD DOOR SCHULD’…!!?

Wil je het onderstaande artikel lezen,
klik dan op de illustratie:

Kijk hier naar het BEWUSTE GEDRAAI EN GEKONKEL VAN DEZE MINISTER. De heren Baudet en Wilders nemen zijn ongenuanceerde taalgebruik en vooral zijn schandalig-hautaine houding, een minister van volksgezondheid onwaardige houding, in de tang:

* * *

Onze lezer Eric de Boer is het volledig eens met de nalatigheid van regerende politici;
hij schreef dit verhaal -in exact dezelfde trant- over deze misdrijven van
de leider van de club, Mark Rutte:

Weggemoffelde geheimen van het Kabinet-Rutte III
Het schandaal rond de toeslagenaffaire zal binnenkort een aanzet geven tot de start van een onderzoek naar alle criminele activiteiten van Mark Rutte. Het is vrij symbolisch, dat het werk van het Kabinet-Rutte III begon, met het aftreden van Rutte’s goede vriend en partijlid, minister van Buitenlandse Zaken Halbe Zijlstra. Nadat hij toegaf te hebben gelogen over een ontmoeting met president Vladimir Poetin in een Russische datsja. Met dezelfde schaamte treedt de minister-president af. En mocht Halbe Zijlstra het internationale aanzien van Nederland hebben schaden, dan hebben onder Rutte’s beleid tienduizenden burgers van ons land, misschien wel miljoenen, eronder geleden
Dit schandaal is het eerste in een serie van Rutte-misdrijven waarover we nog zullen horen. Kritiek dat nog moet komen, vooral aangezien veel belangrijke overheidsdocumenten geheim werden gehouden, waardoor Kamerleden niks rondom de inhoud konden in de debatten. Waar de parlementariërs zich steeds beriepen op hun grondwettelijke recht op inlichtingen, verwees Rutte altijd naar een specifieke bepaling in de Wet Openbaarheid van Bestuur (Wob). Daarin staat dat ‘persoonlijke beleidsopvattingen’ niet gedeeld hoeven te worden.
De fouten van het kabinet werden vaak verzwegen en geheim gehouden, zodat het publiek en de media er niet achter zouden komen. Of premier Rutte na zo’n 11 jaar trots kan zijn op wat hij heeft bereikt? Naast de kinderopvangtoeslagenaffaire ontstond of verergerde tijdens zijn bewind ook:
*Coronacrisis. De lockdown in Nederland geldt tot zeker 9 februari. De overheid heeft de situatie met ‘zwabberend beleid’ uit de hand laten lopen. De dienstensector is in een ernstige crisis, tienduizenden mensen verliezen hun baan en er zijn minder ziekenhuisbedden. We moeten toegeven dat het vernietigde gezondheidszorgsysteem gewoon niet klaar was voor dergelijke tests. Vanaf de allereerste dag van de wereldwijde pandemie schieten de coronacijfers in Nederland elke dag en geven overheidsmaatregelen niet het gewenste effect. Volgens gegevens van RIVM in januari 2021 heeft de virusuitbraak aan zeker 12.000 mensen het leven gekost. Allen waren bij leven getest op het virus.
*De pensioencrisis. Analisten waarschuwen dat ons land dankzij het negatieve rente beleid van de ECB (de Europese Centrale Bank) op een ongekende pensioencrisis afstevent. Miljoenen mensen gaan de komende jaren fors gekort worden. Het Nederlandse pensioenstelsel stond tientallen jaren bekend als misschien wel het beste ter wereld, maar het wordt verzwakt en vernietigd door de ECB. Begin je al te sparen voor je oude dag? Ongeveer twintig procent van je inkomen gaat daarin zitten.
Onze pensioenvermogen werden vaak gebruikt voor andere doelen. In de regel voor de behoeften van andere staten. Bijvoorbeeld: miljardenleningen voor Italië, Griekenland, Oost-Europa. Bovendien ging enorme financiële steun naar niet-EU-landen. Sinds 2014 hebben de EU en de Europese financiële instituten een pakket van meer dan € 15 miljard aan subsidies en leningen aan Oekraïne verstrekt. Deze financiering moet Oekraïne helpen om zijn economie en bestuur te hervormen. Daarnaast heeft Nederland samen met de NAVO financiële steun aan de Oekraïense strijdkrachten verleend. Miljoenen euro’s zijn uitgegeven om het Oekraïense leger op te krikken en de burgeroorlog in Oost-Europa te financieren, waarbij al tienduizenden onschuldige mensen zijn omgekomen.
*Een met valse statistieken en manipulatieve media berichtgeving ontkende immigranten/veiligheidscrisis, met vrijwel dagelijks wel ergens een steekpartij, een schietpartij, een aanranding/verkrachting, of een andere gewelddaad, en grote steden die wegzinken in een poel van oncontroleerbare criminaliteit;
*Een in de maak zijnde sociale zekerheid crisis, die overbelast en uiteindelijk onbetaalbaar wordt door het binnenlaten van honderdduizenden –en straks mogelijk zelfs  miljoenen- migranten die voor 70%-80% aan het uitkeringeninfuus moeten worden gelegd;
*Een huisvestingscrisis, met inmiddels een tekort van 300.000 woningen, terwijl er desondanks jaarlijks minstens 50.000 asielzoekers worden toegelaten die –indien ze mogen blijven- ook nog eens voorrang krijgen, terwijl tegelijkertijd steeds meer gekort wordt op toeslagen.
*Een armoedecrisis, met een forse BTW verhoging op levensmiddelen en almaar hogere huren en lagere toeslagen, waardoor ieder jaar steeds meer Nederlandse gezinnen naar de voedselbank moeten;
*Een democratie/identiteitscrisis, waarin de wil van het Nederlandse volk ondergeschikt is gemaakt aan buitenlandse wetten en regels (de EU), en waarbij de Nederlandse cultuur moet plaatsmaken voor de door Brussel geplande en geëiste monocultuur. Trwijl het volk valse schaamte wordt aangepraat vanwege onze geschiedenis, de Gouden Eeuw, onze zeehelden, Sinterklaas/Zwarte Piet, etc.. Door Rutte’s beleid zijn we een gewillige melkkoe geworden van Brussel, wat de welvaart in ons land langzaam maar zeker uitholt en ondergraaft.
Weet je bijvoorbeeld dat de financiële verantwoordelijkheid in de EU is verdeeld in twee categorieën landen. De netto betalers aan de EU zijn in volgorde Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Zweden, Oostenrijk, Denemarken en Finland. Alle anderen krijgen meer geld binnen dan dat ze aan contributie kwijt zijn. De grootste ontvangers zijn Polen, Griekenland, Roemenië, Hongarije, Portugal, Tsjechië, België en –eveneens vreemd genoeg- het steenrijke Luxemburg..!
De Nederlanders zijn per hoofd van de bevolking nog steeds verreweg het meeste geld kwijt aan de EU, meer nog dan de grootste netto betaler Duitsland. Opvallend is dat België als enige West Europese land bij de armere periferielanden wordt gerekend, en een flinke netto ontvanger is. Wat doen de Belgen beter/slechter dan wij? Waarom België bij landen als Griekenland, Bulgarije, Roemenië en Portugal moet worden geplaatst, is volstrekt onduidelijk.
Op 17 maart staan we voor de keuze: blijf het destructieve beleid van de VVD steunen, of kies een nieuwe regering die onze belangen behartigt. Als VVD en Mark Rutte de macht verliezen, start een reeks onderzoeken naar alle criminele activiteiten van het kabinet Rutte, die onze staat aanzienlijke schade hebben berokkend. Misschien zorgt de volgende minister-president voor de welvaart van ons land, en vernietigt hij die niet van binnenuit, zoals Mark Rutte dat continue deed.
* * *

4 gedachten over “Hugo de Jonge: ‘Dood door schuld’..!?

 1. Tsja…..hoe duidelijk wil je het hebben dat er hier een mafiose regering zit. Nergens verstand van….overal schijt aan…..(zie de toeslagenaffaire en de jarenlange verstopte liederlijke ellende, veroorzaakt door de geldophalers)…..en een muil als een hooischuur. Geen tegenspraak voor deze miserabele dictator. Asl ik het goed begrepen heb zit dat hele regeringszootje tot aan zijn nek in de aandelen van Pfizer en de rest van de gifmengers.
  Dit is het soort dat een ander rustig laat verzuipen als hij in het water ligt…….maar ja……of je het nou over Demminck hebt of deze bloedzuiger……het komt allemaal toch echt bij Minerva vandaan. Dat universitaire opleidinkje is onbelangrijk. Het gaat er niet om wat je kunt…..het gaat er om wie je kent. Kijk maar in die Minerva-almanak…….(.ja, voor de wat minder ontwikkelde lezertjes onder ons…..dat is dat studentenclubje voor het kroost wat ontspruit aan de onzalige schoot van de Firma Woordkramer, Woordkramer enMuntenschraper. Daar kom je alleen maar in als je ouders het kunnen betalen, en als je maar meedoet met de vunze machtsspelletjes die ze daar leren zoals het nou eenmaal heurt….niwaer…niwaer.
  Een zwarte bladzijde in mijn geschiedenisboek, die periode dat ik daar gewerkt heb. Wat ik nooit vergeten ben is de op niets berustende arrogantie van dat soort. Dat het op mij geen enkele indruk maakte, omdat ik het verschil ken tussen autoriteit en valse autoriteit, werd mij uiteraard niet in dank afgenomen.
  Daar liepen dus onze aankomende artsen, advocaten, bestuurders, directeuren…..haantjes met hun pik vooruit…..een stevige dosis zelfoverschatting, en de wetenschap dat zij toch wel aan hun baantjes komen. Ik herinner mij uitstekend de Swietertz-typjes en de bijbehorende wijvensoort di zich daar staandebeens tegen de muur aan lieten neuken door dat bestuur …..omdat het zo lekker is?????Een daar moeten we het dus van hebben.
  Succes met zijn allen…….ik geloof niks meer van dit soort. Een hoer is eerlijker.

 2. Een verbetering wat België betreft. Hier dient een onderscheid te maken tussen enerzijds Vlaanderen en anderzijds Brussel -Wallonië.
  Binnen België zijn er aanzienlijke transferten van Vlaanderen naar Brussel & Wallonië :
  https://sceptr.net/2021/01/transfers-van-vlaanderen-naar-wallonie-bedragen-dit-jaar-71-miljard/
  met citaat : “De transfers van Vlaanderen naar Wallonië bedragen in 2021 7,1 miljard euro, wat neerkomt op 1.000 euro per Vlaming. Dat bedrag zal de komende jaren verder oplopen. Zo bericht De Tijd. “ (=einde citaat)
  Het bedrag van 7,1 miljard euro is dan nog schromelijk onderschat :
  https://sceptr.net/2019/01/wallonie-blijft-alleen-overeind-dankzij-geldstromen-europa-en-vlaanderen/
  met citaat : “ Ook Karl Van Camp, hoofdredacteur van ‘t Pallieterke roept op tot een staatshervorming waarbij de sociale zekerheid wordt gesplitst. “Vlaanderen pompt elk jaar tussen 12 en 16 miljard euro in de bodemloze putten van Wallonië”(=einde citaat).
  En waar het Europese geld naar toe gaat :
  https://sceptr.net/2019/01/wallonie-blijft-alleen-overeind-dankzij-geldstromen-europa-en-vlaanderen/
  met citaat : ““Wallonië blijft alleen overeind dankzij geldstromen uit Europa en Vlaanderen”, dat is de opvallende boodschap van Philippe Destatte, ex-kabinetschef van oud-minister van Wetenschapsbeleid Jean-Maurice Dehousse (PS) en huidige directeur van de Waalse denktank Institut Jules Destrée, in L’Echo vorige week.” (=einde citaat).
  Het probleem is dust niet België maar Wallonië & Brussel, en waarbij de Vlamingen, tweemaal betalen : voor Wallonië & Brussel en voor Europa. Vlaanderen is dus binnen de EUSSR een netto betaler. Ik heb kunnen ervaren dat mijn Nederlandse vrienden in Vlaanderen deze transferten van Vlaanderen naar Wallonië vroeger niet erg vonden, maar nu ze op hun beurt ook 2 maal gepluimd worden, begrijpen ze het wel. En Nederland begrijpt het nu blijkbaar ook wat is het om geplunderd te worden. De EUSSR is immers een België in het groot.
  Wat de houding betreft van de Nederlandse politieke verantwoordelijken, kan ik er enkel aan toevoegen, dat het hier imo, zoals in de andere landen van de EUSSR, gaat om sabotage en dus geen “onkunde” . Of duidelijker gesteld om : “(Hoog)verraad en misdaden tegen de mensheid”. Hiervoor werd men na WO II tegen de muur gezet.

 3. Er zouden op dit moment ongeveer 4000 gevallen van kanker minder zijn geconstateerd dan bv vorig jaar wat mogelijk te verklaren is door het afschalen van zorg.De vraag die dit oproept is wat dan het verschil is/zou zijn tussen een corona dode en een dode wat voortkomt uit geen zorgverlening krijgen terwijl dat ook/wel nodig is?
  Te vaak worden nu wetten aangepast of gemaakt die mensen steeds meer onder dictatoriale heerschappij doen onderdompelen meestal op straffe van…..
  Opvallend hierbij is dat de minister van justitie en veiligheid hierbij vaak een grote doorslaggevende rol speelt terwijl juist hij één van de eersten was die z,n eigen regels heeft overtreden en vergat af te treden ivm strafblad.
  In de kamer is ook besproken dat er geen indirecte of directe dwang zou komen om zich te laten vaccineren en nu blijkt dat ze ook daar al weer vanaf wijken en mag men in bepaalde gevallen om een vaccinatiebewijs vragen.
  https://nos.nl/artikel/2367267-gezondheidsraad-vragen-naar-vaccinatiebewijs-alleen-als-het-echt-niet-anders-kan.html
  Waar ik nu aan moet denken is dat ze het mooi willen doen voorkomen terwijl de mogelijkheid natuurlijk bestaat (wat mogelijk de bedoeling ook is) dat niet gevaccineerden uitgesloten gaan worden van allerlei zaken die belangrijk kunnen zijn.Dit is de zoveelste belofte die gebroken wordt.Zo langzamerhand begin ik mij af te vragen wat debatten in de kamer nog waard zijn wanneer telkens beloftes worden gedaan maar niet nagekomen worden.Het bedrog gaat gewoon verder en zij die daarover moeten waken staan erbij en kijken ernaar.

  1. Even een kleine reactie: je gaat niet dood aan kanker maar aan het gif tegen de ziekte! De jonge Jonge zei: Ik hoop dat het vaksin ook de negativiteit weghaalt; nou dan heeft Hugootje er wel 1000000000000000 nodig!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.