Advertentie

California-presidentsverkiezing: 1,8 miljoen kiezers méér..???


x
x

California: 1,8 miljoen méér
geregistreerde stemmers dan mogelijk!

2021 © Katy Grimes, vertaling Paul Harmans | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Het was op 3 november 2020 al duidelijk in Californië. De presidentsverkiezing werd ontsierd door significante stem- en registratie-onregelmatigheden. Dat is het statement van het Election Integrity Project California, Inc. (EIPCa). Haar directeur Linda Pain, meldde afgelopen dinsdag: “Velen in het land hebben vragen bij de validiteit van de 2020 algemene verkiezingen in hun staten. Massale onregelmatigheden in California’s registratie- en stemaantallen blijven het vertrouwen van stemmers aantasten en we verwachten dat minister Weber straks onze vragen zal beantwoorden.” EIPCa wil antwoorden op de volgende vragen, uit naam van de Californische stemmers:

  • Waarom zijn er bijna 124.000 meer stemmen geteld in de 2020 verkiezing in California dan er stemmers zijn genoteerd bij de verkiezing?
  • En waarom is het grootste verschil het gevolg van 116.000 per post verzonden stembiljetten, waarbij geen duidelijke stemmers zijn geïdentificeerd.
  • Waarom hebben meer dan 7700 stemmers TWEE stemmen bijgeschreven gekregen op hun stemgeschiedenis? Dit betreft twee stemmen toegewezen aan 7700 unieke (niet-gedupliceerde) geregistreerde ID nummers in de staatsdatabase. Dat wijst op massaal dubbel stemmen, of op een belangrijke fout in de programmering, of op beide.
  • Waarom heeft California 1,8 miljoen meer geregistreerde stemmers dan daarvoor in aanmerking komende inwoners en waarom dit overschot de 2020 verkiezingscyclus met 72% deed toenemen?

Sommige County’s (provincies) hebben een verbazingwekkend hoog aantal van meer stemmers dan geregistreerde inwoners”

Sacramento County: 36.737
Orange County: 92.014
San Diego County: 247.671
Los Angeles County: 1.138.910
zelfs het nietige Alpine County heeft 85 stemmers meer dan de 925 bevoegde inwoners.
https://californiaglobe.com/section-2/bombshell-california-has-1-8m-more-registered-v

  • Waarom hebben de Californische online- en DMV-registratiesystemen de geboorteplaats van 33.000 in het buitenland geboren kiezers veranderd in ‘Californië’ of ‘Verenigde Staten’, waardoor mogelijk niet-staatsburgers die illegaal zijn geregistreerd om te stemmen, worden verborgen? En waarom werden 76.000 geboorteplaatsen veranderd van een andere Amerikaanse staat in Californië? Klik hier voor een overzicht van geboorteplaatswijzigingen.

Het EIPCa vraagt zich af:  Waarom neemt het aantal inschrijvers, dat niet in aanmerking komt, in de loop der tijd toe? En waarom met maar liefst 72% in het afgelopen jaar? Welke actie(s) zal het bureau van de secretaris ondernemen om deze onverkiesbare registraties te corrigeren?”

  • Tussen juni 2017 en november 2020 heeft EIPCa 93.911 registranten geïdentificeerd die onverklaarbare veranderingen van geboorteplaats laten zien van een vreemd land of een andere Amerikaanse staat naar ‘Californië’.
  • Hiervan blijkt 68% te zijn gebeurd met behulp van het online registratiesysteem en 21% met behulp van het DMV registratiesysteem.
  • Bij nog eens 14.796 werd de geboorteplaats gewijzigd van het buitenland in ‘USA’. Hiervan werd 62% geassocieerd met het online-registratiesysteem en 27% met het DMV registratiesysteem.

De meest recente verkiezingsonregelmatigheden in Californië
Hoe verbijsterend dit ook is, deze zaken zijn al vele jaren aan de gang in Californië, en het wordt alleen maar erger, ondanks inspanningen om onregelmatigheden bij het stemmen aan het licht te brengen, en kiezerslijsten op te schonen. Partijregistraties werden vlak voor de voorverkiezingen van juni 2016 gewijzigd, waardoor Hillary Clinton won van uitdager Bernie Sanders, in wat elektronische stemvervalsing werd genoemd, meldde ik in 2017. Californië was een cruciale staat voor zowel Bernie Sanders als Hillary Clinton, maar de verkiezing werd afgeroepen voor Clinton minuten nadat de stembussen sloten, maar voordat miljoenen voorlopige stembiljetten waren geteld…!!

Een studie van Stanford University uit 2017 bewees dat de campagne van Hillary Clinton het systeem had opgezet om de nominatie van Bernie Sanders te stelen. En het was nooit duidelijker dan in Californië, waar Bernie Sanders-kiezers waarschijnlijk werden beroofd van een legitieme kandidaat. Duizenden kiezers in de voorverkiezingen van 7 juni 2016 in Californië kwamen naar de stembureaus in de hele staat om te ontdekken dat hun partijregistraties waren gewijzigd, of helemaal waren ingetrokken… maar pas nadat ze per post officiële stembiljetten hadden ontvangen die hun partijregistratie verifieerden. Dit kon alleen gedaan zijn via het VoteCal systeem van het Ministerie van Buitenlandse Zaken..!

Duizenden Republikeinse en Democratische kiezers meldden aan het Election Integrity Project dat zij op 7 juni bij hun stembureaus arriveerden en ontdekten dat hun partijlidmaatschap was gewijzigd. De meesten meldden dat ze opnieuw geregistreerd waren met het kenmerk ‘Geen partij boorkeur’, de Californische versie van ‘Decline to State’.

Anderen zeiden dat hun registratie was ingetrokken, of dat ze het verkeerde stembiljet hadden gekregen, waardoor ze in veel gevallen niet op de president konden stemmen in de voorverkiezing. Kortom, er is nogal wat FUNDAMENTEEL gemanipuleerd in deze staat, ten gunst van de Democratische Partij. (Wil je hier dieper induiken, klik dan HIER voor een link naar de website van het Election Integrity Project CA voor meer informatie.)

Hieronder het overzicht van de verklaring van de 1,8 miljoen méér-stemmers dan dat er kiesgerechtigden zijn…!! De gemarkeerde ratio-cijfers, horen -normalerwijze- NIET GROTER DAN 1 TE KUNNEN ZIJN..!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.