Advertentie

Hugo de Jonge bedondert de boel voor 2e maal..!!


Kennelijk is Hugo de Jonge toe aan zijn 4e boostershot. Althans de foto van de 4e boostershot en zijn basis-2-prikken.. Wij weten het ook niet meer, wat deze HAVO-leraar zijn ‘burgerleerlingen’ wil uitleggen.. (Want het zullen toch niet serieus 6 vaccinaties zijn..??)

x
X

Hoe Hugo de Jonge de boel voor 2e maal belazert..!!

2022 © WantToKnow.nl/be – GeenStijl

x

Onze collega’s van GeenStijl brachten/brengen dit artikel (HIER). Hieruit blijkt opnieuw dat Hugo de Jonge voor geen meter deugd en FUNDAMENTEEL en CONTINUE de boel belazerd. Het gaat daarbij om ‘excuses’ van allerlei aard, maar de essentie van zijn manipulaties zijn niet alleen uiterst bedenkelijk maar doen nog iets…! ZE LEGGEN EEN VERBORGEN AGENDA bloot.. Simpel en duidelijk.

Want WAAROM liegt en bedriegt deze man? Waarom vertelt hij allerlei leugens? Waarom legt hij WETTELIJKE VERPLICHTINGEN naast zich neer, zoals de WOB-verzoeken rondom zijn functioneren! Waarom manipuleert hij de bevolking, zoals bij de GELE VACCINATIEPASPOORTEN van de Staat der Nederlanden..!!

De Meest Gevaccineerde Man van Nederland heeft nu, zo blijkt, nóg een kritisch rapport over 2G coronapassen achtergehouden voor de Tweede Kamer. Het is de onvolprezen Pieter Omtzigt die op 1 januari (HIER) wetsteksten van wetsvoorstellen zat te lezen. Hij stuitte op het advies  van de digitale begeleidingscommissie, dat als bijlage (HIER) verstopt zat bij de Kamerbrief reactie op motie over geen groen vinkje CoronaCheck-app bij besmetting. “Goed verstopt dus” (HIER), volgens Pieter Omtzigt.

Nog maar in de afgelopen week leerden we dat dezelfde Hugo een kritisch rapport van de Raad voor de Rechtspraak wekenlang bewust (HIER) had achtergehouden, om het vlak voor kerst en – belangrijker – ná twee debatten over 2G pas naar de Tweede Kamer te sturen.

Hugo de Jonge blijkt en wil namelijk zó graag 2G invoeren (HIER) dat we beginnen te denken dat zijn huichelende handelswijze het gevolg is een opgelegd EU-decreet uit Brussel is, want die willen immers alle vrije burgers digitaal oormerken (HIER). Hugo de Jonge MISLEIDT de TWEEDE KAMER, zo simpel is het.. Hoe kan deze man terugkeren als minister..!??!

Het advies van de digitale begeleidingscommissie maar twee kantjes) (HIER) kort, maar uiterst duidelijk en krachtig:

“De commissie is van mening,
dat de coronapas als uniek toegangsmiddel
voor werk en belangrijke locaties
niet het beste instrument is
om de pandemie te bestrijden.”

Deze man, Hugo de Jonge DEUGT NIET, en is een OPLICHTER, zo simpel is het dus.. De geloofwaardigheid van het CDA stelt kennelijk weinig voor, want je denkt toch niet dat wij hier van die raketgeleerden zijn, die dit alléén zien gebeuren.. De manipulatieve Hugo de Jonge komt terug op de post van Minister van Wonen en ja, wij houden ons hart vast.. Want wederom is dezelfde HAVO-leraar op een post belandt, waar hij in onze ogen niets, maar dan ook helemaal NIETS te zoeken heeft.

Maar even terug naar de manipulaties, leugens en regelrecht bedrog toen hij nog ministers van Volksgezondheid was en kennelijk een ándere agenda had, dan het volk meende, dat hij had..! Wat was die agenda..? Een agenda die het World Economic Forum (WEF) dicteert, zo simpel is het. Op naar Chinese situaties, waarin ‘de overheid’ de burgerij als slaaf onder controle heeft. Onder het camouflagenet dat ‘duurzaamheid’ heet, wordt de wereldbevolking gedwongen zich te conformeren aan de ‘Build, Back, Better’-agenda..!

Feitelijk is het dus heel simpel om de aanwijzingen te volgen en het plaatje compleet te maken. Of, zoals ze zeggen: ‘kleur de plaatjes en maak het verhaaltje af’.. Hugo de Jonge rolt een agenda uit, die WERELDWIJD wordt uitgerold. En ja, daar hoort dat World Economic Forum bij, dat ons allemaal gaat leiden naar een dictatoriale wereld, China gelijk, waarin je -onder het mom van ‘duurzaamheid’- wordt uitgekleed waar je bij staat. Kijk naar de onthullingen die Forum voor Democratie boven water bracht, via diezelfde WOB, de Wet Openbaarheid van Bestuur, over de invloed die Rutte deze PARTICULIERE ORGANISATIE aanreikt… Ondemocratisch via zijn eigen mandaat, dat hij voor dit doel meent te mogen inzetten.

Een regelrechte staatsgreep wordt mogelijk gemaakt door Rutte en zijn club politieke ‘leiders’, die de mogelijkheden creëren voor het WEF om via subsidies hier voet aan wal te zetten..  En Mark Rutte faciliteert het allemaal en loopt met zijn WEF-tasje als een subliminale boodschap door de politieke arena. (“Het is gewoon een handig tasje, dat is alles!”)

 

8 gedachten over “Hugo de Jonge bedondert de boel voor 2e maal..!!

 1. Ernst Kuipers zou de opvolger worden van H.de Jonge wat vrij begrijpelijk is wanneer je al ongeveer twee jaar samenwerkt en zaken op elkaar KAN afstemmen wat ook met het OMT het geval kan zijn.
  Kennelijk is het mogelijk wanneer je eenmaal minister bent geweest of netjes aan de leiband hebt meegelopen je inzetbaar bent (ook als minister) op kennelijk elk ander departement ongeacht of men over de juiste en correcte kennis beschikt of niet.Wanneer ik zie wat voor een bende ze er onder Rutte van hebben gemaakt lijkt het er toch echt op dat de juiste kennis,juiste instelling en onafhankelijkheid hard nodig zijn anders zal het in 2022 gewoon verder gaan op de oude voet of nog erger worden vooral wanneer men de rotte appels er NIET EERST UITHAALT maar er juist meer aan toevoegen.Voor oa Rutte maakt het niet zoveel uit want hij volgt voornamelijk de bevelen vanuit Brussel op en van hen achter de schermen en hij rekent telkens op een nipte meerderheid in de kamer die meestal alles wat hij verzint wel goedkeuren (anders moest men onverhoopt toch iemand tekort komen kunnen ze zoals ze eerder hebben gedaan natuurlijk de kamer verlaten om stemmen te voorkomen) dat is niet democratisch natuurlijk maar dat is voor hen niet belangrijk het gaat om het resultaat wat uiteindelijk telt.Ik neem het vooral de Christen Unie kwalijk dat zij Rutte in het zadel houden terwijl Gertjan Segers eerder duidelijk was en iets gezegd heeft in de trant dat hij nogmaals met Rutte in een coalitie regeren niet zag zitten.Wanneer de politiek met elke wind meewaait wanneer het zo uitkomt dan zal er nooit verbetering komen en de ellende alleen maar groter worden.Hugo de Jonge is niets meer dan een hielenlikker van zijn broodheren die zich overal denkt te kunnen uitpraten en inderdaad zijn leugens zijn goed maar de woorden deugen meestal niet.Dat is mijn mening.

 2. Van iets wat vrijkomt uit dat riool kun je niets meer verwachten dan dit. Volledig aan de leiband van het farmatuig is deze bloedzuiger niet in staat tot communicatie. Dit parasitaire soort komt alleen maar halen. Brengen kunnen ze niets…..leeg als ze zijn.
  De beerput van dat stinkhol daar in den haag, gaat steeds verder open. De idioot die nog gelooft in dat plaatje bovenin, is je aandacht niet waard.
  Neurenberg tribunaal…..waar blijf je. Uitmesten dat hol.

  1. De harteloze essentie van deze parasieten, is hun ondergang. Met gevoelens van vergiffenis kan ik naar ze kijken. Een soort ‘mede-lijden’, dat zij zélf niet eens kunnen voelen.. Het is de essentie van een parasiet, die niet ´geleerd´ heeft de kosmische influx te gebruiken, voor energetische bekrachtiging. Maar daarentegen horizontaal zich voedt met ´andermens´ energie..!

 3. En voor als je het allemaal nog niet zo goed begrijpt…..er staat op deze site een interessant artikel…..onder de noemer….
  Codex Alimentarius stijgt op uit Auswitsch

  1. Codex-alimentarius en wat dat met auschwitz te maken heeft geeft precies aan wat ook in de uitzending van Hunting Hitler The finalchapter te zien en horen was waar ik eerder over schreef.Maar het gaat nog veel verder juist zij die de schijn hoog willen houden dat ze herhaling van wat in bv Auschwitz is gebeurd willen voorkomen geven juist de mogelijkheid dat het weer gaat gebeuren zoals multinationals subsidies geven of weinig tot geen belasting te laten betalen.Eigenlijk betaald de belastingbetaler wanneer de overheid subsidies en belastingvoordelen aan multinationals geeft mee aan financiering van nazi’s als zo’n bedrijf op de gevonden lijst staat (IG Farben werd door Bob Bear zowieso als financier genoemd) en dat gaat over na de tweede wereldoorlog en er stonden meer dan 100 bedrijven op die gevonden lijst.Bob Bear is niet zomaar iemand en hij heeft mensen die onderzoek doen waarbij hij ook afgaat op vrijgegeven documenten van de CIA en FBI bijvoorbeeld maar ook de routes die gevolgd zijn/worden door nazi’s en bedrijven checkt hij.Wiebes en Stef Blok bv werkten ook hard mee aan de machtsopbouw van multinationals
   wat te zien is aan dat Datacenter van facebook wat in Zeewolde moet komen.Bij Hofbar zag ik deze morgen nog een interview met de wethouder van Zeewolde (eerder verborg hij zich mogelijk maar nu stond hij de interviewer wel te woord) en gaf hij eigenlijk toe dat hij zich met woordspelletjes bezig hield.Dat datacenter daar hebben Wiebes en Blok hun uiterste best voor gedaan om dat naar Nederland te halen want volgens Stef Blok is dat wel een taak van de overheid maar verder schuift hij de verantwoordelijkheid voor de komst van dat datacenter in de schoenen van Zeewolde en de wethouder en bestuurders/sters daar die eigenlijk geen kant meer op kunnen omdat de overheid dat in gang heeft gezet.Dat datacenter is ook weer een controle middel waarbij gegevens op harde schijven worden opgeslagen en zo sluit langzaam het net totdat we gevangen zitten.(ook de opgeslagen gegevens kunnen weer gedeeld of misbruikt worden).Cybercrime zoals men dat noemt kan digitaal bedrijven plat leggen en zelfs kerncentrales buiten werking stellen en toch blijft men Oost Indisch doof voor dergelijke gevaren en doorgaan met digitaliseren hoe achterlijk kan men zijn? Opvallend is dat Covid nog steeds niet bewezen is zoals ook de klimaatcrisis niet bewezen is maar wanneer R.Jetten straks daarover gaat dan weet men nu al dat de boeren hun veestapel zullen moeten inkrimpen (Hij en J.Klaver hebben toch vanaf dat podium geroepen dat de boeren er maar aan moeten wennen). Schommelingen in klimaat zijn er altijd geweest en zullen ook blijven maar ik vrees dat ze heeeeeel veeeeeel geld gaan uitgeven aan niet bewezen crisissen waardoor we dan weer bij banken in de min kunnen komen zodat ook die weer eisen kunnen gaan stellen.Ontneem de mensen de middelen waarmee ze zich kunnen verdedigen/wapenen en wat is dan beter dan financieel kaalplukken? Scholen gaan maandag 10 januari weer open en kennelijk vind er een soort sortering plaats door dat “coronavirus” want eerst kon het virus geen kwaad voor kinderen wat later weer veranderd is en de scholen toch dicht moesten en nu zijn ze kennelijk niet meer vatbaar of besmettelijk? Ook voor andere leeftijden is er telkens aangepast en het resultaat is dat ze nu iedereen gehad hebben van elke leeftijd.Als kinderen niet of nauwelijks ziek worden waarom dan toch vaccineren? De Omikron variant komt volgens de geleerden uit Afrika en terwijl men dat weet lieten ze toestellen van daar naar hier komen waarin besmette mensen zaten (twee toestellen werden toch apart gehouden nietwaar?).
   Telkens zien we hetzelfde dweilen met de kraan open wat niet kan werken zoals dat ook met migranten het geval is we hebben een tekort aan opvangplaatsen en toch halen ze zelfs nog mensen van elders naar hier die ondanks een woningtekort ook gehuisvest zullen moeten worden.Wanneer je 1 miljoen woningen wilt bouwen in tien jaar en in die tien jaar komen er 1 miljoen migranten bij dan heeft dat geen enkele zin en blijven Nederlanders en studenten (die op de tweede plaats komen omdat migranten voorrang krijgen) nog steeds zonder woning achter.Maar H.deJonge weet hier misschien wel de oplossing voor?
   Wat ik ook vreemd vind zijn de drogredenen om scholen weer te openen want achterstand (ten opzichte van wat dan?) of psychische problemen hoe ernstig ook kunnen nooit een reden zijn om scholen te openen terwijl een virus op scholen nog kan rondgaan en besmettingen kunnen veroorzaken.Waarom maken ze zich wel zo druk om die scholen en hoor ik ze weinig uitingen van medeleven met het MKB uiten? Dat bedrijven failliet gaan en mensen hun baan verliezen is niet zo erg? Waar gaan al die studenten met achterstand dan straks hun brood verdienen? Waarom stellen de meeste MSM journalisten hierover niet of nauwelijks vragen het lijkt wel of ze wat willen verbergen.Maar goed wanneer ik zo rond me kijk zijn de politiek en MSM vier handen op één buik en anders kunnen ze altijd wel een plaats krijgen in de kamer toch? Mensen kunnen wel liegen en bedriegen omdat een hypotheek betaald moet worden maar de geschiedenis laat zien dat niets bestand is tegen volkswoede en ze kunnen toch zien dat de weerstand tegen dit beleid groeit en niemand weet hoe het afloopt.Ook 2G mag niet doorgevoerd worden want ben je gevaccineerd dan kan je ziek worden of besmettelijk zijn en ben je wel gevaccineerd kan je ook nog ziek worden of besmettelijk zijn wat is dan het verschil? Minder ziek worden misschien? Hoe bepaal je dat? Je weet toch nooit van te voren of iemand ziek wordt en in welke mate?
   Als dat wel zo zou zijn dan kan men eenvoudig rekenen en zorgen voor voldoende bedden en plaatsen op de IC of ben ik nu mis?

  2. Ook 2G mag niet doorgevoerd worden want ben je gevaccineerd dan kan je ziek worden of besmettelijk zijn en ben je niet gevaccineerd dan kan je ook nog ziek worden of besmettelijk zijn wat is dan het verschil? (Ik had het verkeerd opgeschreven maar bij deze herstel ik dat excuses).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.