Advertentie

’n Verbijsterende boodschap van prof. Masayasu Inoue


“Er zullen steeds meer ongelukken gebeuren met de vaccins.
We zullen ontdekken dat er kankers zijn, enz.
We zijn nog maar net begonnen.”

viroloog prof.dr. Luc Montagnier
(1932-2022)

*

’n Verbijsterende boodschap van
professor dr. Masayasu Inoue

2024 WantToKnow.nl/be

*

Een verbijsterende boodschap van professor Masayasu Inoue, emeritus hoogleraar aan de Osaka City University Medical School:

“De pandemie werd door de WHO gebruikt als een vals voorwendsel om alle volkeren in de wereld te laten vaccineren. Er werd een plan opgezet om de tijd om vaccins te ontwikkelen, die gewoonlijk meer dan tien jaar in beslag neemt, te verkorten tot minder dan een jaar. Operatie Warp Snelheid. Deze operatie werd gebruikt om het misconcept van de genetische vaccins te verdoezelen.

Onder het mom van tijdsbesparing werd gekozen voor een extreem gevaarlijke methode. Dat is intramusculaire injectie van virale genen om giftige spike-eiwitten direct in menselijke weefsels te produceren om het immuunsysteem te stimuleren.

Omdat dit een compleet nieuwe methode is, die nog nooit eerder in de geschiedenis van de mens is toegepast, is het voor de meeste artsen onmogelijk om goed geïnformeerde toestemming te geven. Echter, door onverantwoordelijke overheids- en mediacampagnes om vaccins te promoten, is helaas 80% van de Japanners gevaccineerd.

Tot nu toe zijn er zeven vaccinaties uitgevoerd. Dit is het meeste en het ergste ter wereld. En het resultaat was de inductie van vreselijke door medicijnen veroorzaakte verwondingen die nog nooit eerder in de menselijke geschiedenis zijn voorgekomen. Ik ben van mening dat het frauduleuze gebruik van experimentele gentherapie bij gezonde mensen, in het bijzonder bij gezonde kinderen, een extreme schending is van de mensenrechten.”

* * *

De onderstaande Tweet/ ‘X’ staat aan de basis van bovenstaande vertaling ervan. (20 mei 2024)

*

“De injecties maken het spike-eiwit, aan het oppervlakte van het virus,
in vrij grote hoeveelheden aan, zodat je antilichamen hebt,
die het gevaarlijkst zijn omdat ze infectie kunnen bevorderen.
Daarom zijn er meer mensen besmet na injectiecampagnes”.

viroloog prof.dr. Luc Montagnier
(1932-2022)

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.