Advertentie

Natuurlijke anti-stoffen doen er niet meer toe..??!!


x
x

Natuurlijke anti-stoffen doen er niet meer toe..??!!

2021 WantToKnow.nl/be

x

Vrijdag 6 augustus was Hannah Visser te gast bij ATOS RTV, een lokaal radio- en TV-station in Zuid-Holland. Hannah Visser is internist en infectioloog. Zij is ook een van de medeoprichters van het Artsen Collectief. In het interview vertelt zij uit de eerste hand hoe zij de Covid-crisis doormaakte begin 2020. “Sommige mensen die veel onderliggende ziekten hadden werden heel ziek, maar sommige negentigplussers ontwikkelden verrassend weinig klachten en konden al snel met ontslag.” Later in 2020 nam de Covid-crisis een wending toen heel de bevolking gevraagd werd om mondmaskers te dragen en afstand van elkaar te houden, ook als zij geen enkele klacht hadden.

Vanuit medisch oogpunt een onbegrijpelijk advies volgens Visser: “Mensen met een normale afweer hebben niet zo veel te vrezen van een corona-infectie”. Voor haar was dit de reden om verbinding te zoeken met medici die een ander geluid wilden laten horen dan dat van het kabinet, de RIVM en het OMT. Medio vorig jaar ondertekende ze de brandbrief van medici, gericht aan de politiek. Daaruit is de Stichting Artsen Covid Collectief voort gekomen.

In het radio-programma was presentator Benzakour zélf, kritisch op het officiële overheidsverhaal. Hij ziet bijvoorbeeld hoe iemand in zijn familie zich opsluit in de woning, uit angst om besmet te raken – dus om gezond te blijven, ondergraaft zijn familielid juist zijn gezondheid. Benzakour had dan ook veel vragen die hij aan Visser wilde voorleggen, zoals deze:

“Hoe kan het dat een sporter als Badr Hari heel ziek wordt van een corona-infectie, maar zijn veel oudere vader nauwelijks?”
Dr. Hannah Visser antwoordde: “Het kan zijn dat de vader van van Badr in het verleden een corona-infectie heeft doorgemaakt, een andere dan de huidige variant, waardoor hij al gedeeltelijk beschermd is en dan kan het ook nog zijn dat zijn immuunsysteem heel sterk is.”

“Waarom is een natuurlijke infectie doormaken beter dan een vaccin nemen?”
Visser: “Het virus bestaat uit een spike-eiwit en nog meer onderdelen. Als je het vaccin hebt gekregen, ben je specifiek voor dat ene spike-eiwit beschermd. Bij een corona-infectie doormaken, ontwikkel je immuniteit tegen het héle virus, niet alleen het spike-eiwit.”

Visser ging in op nog meer vragen: o.a. over de zorg van de artsen, de nevenschade, hoe de cijfers in perspectief zien, de grote invloed van Big Farma, over de taak van de journalistiek, inzet van Ivermectine, de onjuiste term ‘besmettingen’ (=positieve test) en de zeer persoonlijke vraag of zij zelf het vaccin heeft genomen. Maar Hannah Visser had zelf ook een vraag:

“Waarom kijken we niet naar antistoffen en alleen maar naar het vaccin? En zijn zoveel mensen die de ziekte hebben doorgemaakt. Waarom wordt dáár niet naar gekeken, dat begrijp ik vanuit mijn vakgebied echt niet.”

Voor wie de antwoorden wil weten, luister naar het programma ‘Bonjour met Benzakour’ (HIER), met presentator Mohammed Benzakour. Vanaf 2:50 minuten begint het interview met Hannah Visser. (In het begin van het interview worden een paar bestuursleden genoemd die arts zijn. Peter-Paul Bruens wordt in dat rijtje genoemd, hij behoort tot het bestuur, maar voor de volledigheid: hij is geen arts maar jurist/oud-advocaat.)

NATUURLIJKE IMMUNITEIT is de ENIGE ECHTE…!!
Een belangrijke studie van Israëlische onderzoekers (HIER) naar natuurlijke immuniteit heeft uitgewezen dat immuniteit die is verkregen via infectie met Covid-19 superieur is aan immuniteit door het Pfizer-vaccin. Onderzoekers van Maccabi Healthcare en de Universiteit van Tel Aviv vergeleken de resultaten van meer dan 76.000 Israëli’s in drie groepen: de dubbel gevaccineerden (met het Pfizer-vaccin), de eerder geïnfecteerden maar ongevaccineerden, en de eerder geïnfecteerden met slechts een enkele vaccinatiedosis.

“Ik een andere agenda, die alleen maar vaccins promoot? Omdat ik Ivermectine afkeur en het percentage NATUURLIJKE immuniteit NOOIT NOEM in de publiciteit?”

Zij ontdekten dat volledig gevaccineerde maar niet besmette mensen aanzienlijk meer kans hadden op een ‘doorbraak’-infectie met Covid dan mensen die eerder waren besmet en van de ziekte waren hersteld. De auteurs van deze studie concluderen:

“Deze studie toonde aan dat natuurlijke immuniteit een langduriger en sterkere bescherming biedt tegen infectie, symptomatische ziekte en ziekenhuisopname veroorzaakt door de Delta-variant.”

De studie is in dit stadium alleen als voorpublicatie gepubliceerd en is nog niet aan peer review onderworpen. Critici, waaronder de Britse immunoloog Andrew Croxford, hebben gewezen op mogelijke beperkingen, maar de studie is door infectieziektedeskundige professor Francois Balloux beschreven als een ‘bombshell’-ontwikkeling. Als de bevindingen worden bevestigd, zullen de implicaties voor het wereldwijde Covid-beleid ingrijpend zijn.

Het belang van vaccinatie voor kwetsbaardere groepen in de samenleving zou er niet door worden ondermijnd. Het zou echter het pleidooi voor het vaccineren van kinderen verzwakken, ondanks het feit dat het programma vandaag in het VK is bevestigd, aangezien zij (en de mensen om hen heen) in de toekomst een superieure bescherming tegen het oplopen van de ziekte zouden krijgen. En het zou een fundamentele uitdaging vormen voor de bijzondere nadruk op vaccinatiepaspoorten voor reizen en grote evenementen, als niet-gevaccineerde mensen die al Covid hebben gehad in feite een kleiner risico vormen.

Al met al is dit niet écht verrassend voor mensen die begrijpen wat het verschil is tussen vaccin en NATUURLIJKE AFWEER.. Waarom dat niet duidelijk was voor de medische wereld is ons écht een raadsel. Zijn ze nou écht zo dom.. Natuurlijke afweer tegen COVID-19 wordt opgewekt, via specifiek aangemaakte B- als T-celimmuniteit. En dus tegen veel meer doelwitten dan vaccins! Deze bestaan uit één enkel bestanddeel (het spike-eiwit) van het virus.

Hopelijk zal deze studie weer een beetje gezond verstand introduceren in het volksgezondheidsbeleid, vooral als het gaat om vaccinatiemandaten, vaccinpaspoorten, vaccinatie van kinderen en jongeren. Op de een of andere manier betwijfel ik dat echter, omdat zoveel van onze ambtenaren op het gebied van de volksgezondheid, zowel in het VK als in de VS, zo duidelijk uit de bocht zijn gevlogen.

In tegenstelling tot de kortzichtige methode van reguliere geneeskunde, die alleen naar het lichaam kijkt en symptomen in plaats van oorzaken bestrijdt, is er nog steeds de geneesKUNST.. Daarbij wordt gekeken naar de subtiele processen die plaatsvinden in het lichaam én naar de verbinding van het fysieke lichaam met de energetische processen erachter.

En ja, daarin kun je spreken van de levenskracht of ‘CHI’ zoals de Chinezen deze kracht al eeuwen benoemen. Maar ook van bezieling en de psycho-somatische factor. Één van de meest krachtige processen in dat lichaam en in dat energetische lichaam is het essentiële zelfgenezend vermogen van de mens. Het vormt een onderdeel van het immuunsysteem van de mens. Ziek zijn en daarna beter worden dan voor de ziekte.. Magisch toch?

Het immuunsysteem bevat de magie van het ZELFGENEZEND VERMOGEN..
Het zelfgenezend vermogen bestaat niet alleen uit chemische processen, maar wordt aangestuurd door energie. De verbinding tussen energieveld en lichaam is concreet, tastbaar en van vitaal belang voor een goede gezondheid. Het netwerk van energiekanalen zorgt ervoor dat elke cel voortdurend wordt voorzien van energie. Chemische processen worden begeleid door energetische impulsen op celniveau. Water drinken, gezonde voeding, vermijden van gifstoffen, ontspanning van spieren en het loslaten van emoties en oude gedachtenpatronen zorgen voor een soepel en transparant energiesysteem dat ons gezond houdt.

In de energetische geneeskunde wordt universele energetische levenskracht gezien, als de basis voor gezondheid. En als deze energie wordt geblokkeerd, ontstaat onbalans en uiteindelijk fysiek en psychisch lijden. Het woord ‘blokkade’ wordt tegenwoordig in vrijwel elke energetische geneeswijze gebruikt en daarbij laten de resultaten van complementaire behandelingen zien, dat deze het zelfgenezend vermogen stimuleren, door deze blokkades op te heffen.

Hoe werkt dat precies?
Waar vinden we de zelfgenezende processen in het lichaam en in ons energieveld en hoe zien ze eruit? Een korte samenvatting van modern onderzoek en theorievorming naar het zelfgenezend vermogen in de energetische geneeskunde, leert, dat het menselijk energieveld wordt gevoed door een veronderstelde, voor sommigen waarneembare, universele levensenergie.

Ons energieveld zet deze om in verschillende soorten energie, waaronder elektromagnetische, maar ook subtielere frequenties.1Dat elke celdeling bijvoorbeeld plaats vindt, onder invloed van een kort elektromagnetisch stroompje, is voor velen onbekend. Maar elektro-magnetisme speelt een grote. zo niet essentiële rol in ons fysieke lichaam/leven. Sommige van die ‘stroompjes’ kunnen we waarnemen door middel van apparatuur, zoals elektromagnetische energie en biofotonen, andere (nog) niet.2

Wetenschappers denken dat er frequenties bestaan die sneller zijn dan het zichtbare licht en vermoeden dat een gedeelte van ons energieveld zich op die frequenties bevindt.1 Verschillende frequenties kunnen op dezelfde tijd en plaats aanwezig zijn, zonder dat ze elkaar hinderen. Denk aan radiogolven die tegelijkertijd worden uitgezonden. Je kunt je radio afstemmen op de frequentie van jouw keuze, maar daarmee haal je de andere frequenties (gelukkig) niet uit de lucht! Zo bevinden de verschillende frequenties in het menselijk energieveld zich gedeeltelijk op dezelfde plaats als je lichaam én daaromheen.1

Deze frequenties worden ook wel auralagen genoemd. De lagen zitten niet om elkaar heen als Matroesjka-poppetjes, maar ze lopen ook niet zomaar door elkaar heen. Het zijn duidelijk gescheiden velden. Wel lopen er verbindingen tussen de verschillende frequentielagen onderling en tussen het energieveld en ons lichaam.1,3 De frequentielagen die zich het dichtst bij het lichaam bevinden, bevatten energie die past bij de frequentie van fysieke materie. De subtielere frequentielagen, die zich zowel qua positie als qua trilling verder van ons lichaam af bevinden, bevatten onze emoties en gedachten.1,3

Wil je het hele artikel over natuurlijke immuniteit als PDF bestand lezen..?
HIER kun je deze downloaden.

Bronvermelding:
1. Gerber, R. (2007). Handboek energetische geneeskunde; de helende kracht van subtiele energie. Haarlem: Altamira-Becht. ISBN: 9789023009283
2. Schwartz, G. E., & Simon, W. L. (2007). The energy healing experiments. New York, USA: Atria Books. ISBN: 9780743292399
3. Brennan, B. A. (1991). Licht op de aura: healing via het menselijk energieveld. Haarlem: Becht. ISBN: 9789401302814
4. Eden, D., & Feinstein, D. (2012). Werken met energetische geneeskunde. Haarlem: Altamira. ISBN: 9789401300162
5. Becker, R.O., Selden, G. (1985). The body electric; electromagnetism and the foundation of life. New York, USA: HarperCollins. ISBN: 978-0688069711
6. Oschman, J. L. (2009). Energiemedizin: Konzepte, und ihre wissenschaftliche Begründung. New York, U.S.A.: Urban & Fischer. Oorspronkelijke titel: (2015) Energy medicine: the scientific basis. Amsterdam: Elsevier Health Sciences. ISBN: 9780443067297
7. De Waard, B.C. (2019). Energetische therapie; achtergronden, theorie en effectiviteit. Den Dungen, Nederland: Verbond Van Energetisch Therapeuten.

1 gedachte over “Natuurlijke anti-stoffen doen er niet meer toe..??!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.