Advertentie

Dr. Diederik Gommers: “De COVID-test zegt niets”..!!


We worden massaal besodemieterd met het hele Coronaverhaal. Elk weldenkend mens kán alleen maar tot deze conclusie komen, wanneer hij het totaalbeeld in ogenschouw neemt. En ja, natuurlijk is er wat aan de hand, kun je ernstig ziek worden van Corona. MAAR, dát datgene wat er speelt, vreselijk wordt opgeblazen en gemanipuleerd en vooral gebruikt wordt als ANGSTZAAIERIJ, waar jij wellicht ook gevoelig voor bent, is dan overduidelijk.

En áls je dan angst hebt, wat overigens een heel ‘normale’ reactie is, op deze opgeblazen toestand, werk je mee met het in standhouden van de panische situatie, waarin onze ‘leiders’ het voortouw nemen, omdat ze ‘weten wat ze doen’.. Mensen klein houden, kleineren en dus totaal manipuleren.

En dat dit gepaard gaat met WERELDWIJDE CENSUUR op het gebied van eerlijke voorlichting, is je wellicht ook al opgevallen, zoals vele 10.000-den medisch experts dit is opgevallen. En het juristen opvalt en eigenlijk ELK GEZOND DENKEN MENS het opvalt..! De censuur is werkelijk ongelooflijk en we raden je aan eens op FB te kijken naar berichten die continue en op steeds grotere schaal worden weg gemanipuleerd.

We zien nu al dit commentaar als opgaaf van reden voor berichtencensuur: ‘Deze feiten zijn nog niet bewezen’…! Wat een krankzinnigheid nietwaar? De discussie gaat er juist om, of dit soort berichten wáár zijn, of gedeeltelijk waar. Om de inhoud van het bericht te bespreken. Om te concluderen dat het wellicht onjuist is. En pas dan, ja pas dán kan een sociaal platform evt. censureren.

Maar deze censuur dient er nu toe, om de verborgen agenda van de ‘elite’ helpen uitdraaien. GOEDE BERICHTEN de kop in te drukken..!! Wees daarvan overtuigd..! En zolang het NOS-FAKE-nieuws nog op schandalige wijze spreekt over ‘4000 PATIËNTEN’ die erbij zijn gekomen, ipv ‘positief getesten’, kunnen we constateren, dat er daadwerkelijk OPZETTELIJKE MANIPULATIE plaats vindt op het gebied van angstzaaierij..!

En dan zijn er WERELDWIJD berichten van OPZETTELIJKE MANIPULATIE van de Corona-cijfers.. WAAROM? Nou heel simpel natuurlijk: er is een grote groep bezig om deze verborgen agenda te bekrachtigen, zoals FB en YT wetenschappelijke berichten censureren. Snap je? Elke specifieke groep doet zijn ding, door te MANIPULEREN..!

Laat je niet meenemen in de OPZETTELIJK MANIPULATIES en zorg dat je de angst parkeert, want onbewust doe je -als je dat niet doet- mee aan het ondergraven van gezonde, verstandelijke houding tegen deze Corona-idiotie. Waarvan Mark Rutte en Hugo de Jonge zich ZEER BEWUST zijn..!

 

Klik voor ons artikel over deze FOUTIEVE TESTS..!!

x
x

Prof. Dr. Diederik Gommers:

“De COVID-test zegt niets”..!!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Prof. dr. Diederik Gommers stuurde een bericht aan biochemicus drs. Mario Ortiz Buijsse via LinkedIn. In dat bericht gaf hij aan, het eens te zijn met Ortiz Buijsse, dat de PCR test waarmee we Covid-19 testen bij mensen, niets zegt over de klinische implicaties en het eventuele ziekteverloop. Sterker nog, volgens biochemicus Ortiz, is het veelal een klein stukje schroot en een dood virusdeelje.  Dat niet actief is en in minuscuul kleine getale aanwezig. Programmamaker, Flavio Pasquino interviewde deskundige Ortiz, voor Café Weltschmerz, over de waarde en betekenis van deze zéér onbetrouwbare PCR-testmethode en de rampzalige gevolgen ervan.

In het onderstaande interview bespreken ze het bericht van prof. dr. Diederik Gommers en tevens de ontwijkende antwoorden van prof. dr. Jaap van Dissel tijdens de technische briefing. Tevens analyseerden ze de technische briefing van de NOS op 11 aug jl. waar Tweede Kamerleden vragen konden stellen aan het RIVM en de GGD. In de video refereert Flavio Pasquino naar een brief die Ortiz heeft verzonden aan alle Tweede Kamerleden. De brief wordt in de uitzending slechts ten deel behandeld maar de integrale versie staat hieronder; dit is de brief van Drs. Mario Ortiz Martinez:

 

*Foute interpretatie van positieve PCR uitslagen –

Onterechte & foutieve ‘besmettingen’

zorgen voor grove beleidsfouten*

Geachte Kamerleden,

U heeft het giga druk, dus ik val maar met de deur in huis met zeer belangrijke informatie, welke ik in het landsbelang acht, en waar u direct wat aan heeft:

Relevante introductie kort:
Ik ben moleculair geneticus, en ben dat vanuit de biochemie geworden aan de Rijksuniversiteit Leiden. Tevens inmiddels ook meer dan 20 jaar werkzaam in de farmaceutische & medische industrie.

Foute interpretatie van positieve PCR uitslagen – Onterechte & foutieve klinische extrapolatie zorgt voor grove beleidsfout.
Ik heb zelf ruime ervaring met PCR, omdat dit in mijn universitaire vorming zat als biochemicus/moleculaire genetica hoofdvak. Dus ik weet goed hoe de vork in de steel zit.

Even los van de vraag, of de aan u gerapporteerde positieve PCR test aantallen nou procentueel erg weinig voorstellen, en er in relatieve zin eigenlijk weinig aan de hand is, is er iets veel wezenlijkers, wat u echt moet weten:
De GGD’s presenteren u een ‘toename’ in absolute cijfers van positieve PCR test uitslagen. (helaas niet procentueel…).
Een positieve PCR uitslag toont louter en alleen aan, of er bij iemand (een stukje) viraal RNA in neus slijmvies zat….

Cruciaal:
Iemand bij wie de test positief is, BETEKENT NIET, dat die persoon ook daadwerkelijk klinisch is geïnfecteerd, ziek is, of ziek gaat worden. Dat kan een PCR uitslag helemaal niet aantonen. Daar is deze moleculair biologische assay niet voor. Daar heb je namelijk extra klinische parameters voor nodig, want de PCR detecteert niet eens, of er intact virus RNA aanwezig was in de persoon, noch kun je iets zeggen of het virus infectieus is, of is geweest.

Ik maak mij ernstig zorgen, omdat u momenteel mogelijk (door toedoen van de media) onterecht de indruk heeft, dat het aantal potentieel zieke mensen met corona zal gaan toenemen, maar dat is dus niet correct! U, of een van uw medewerkers, kan mij contacten voor verdere toelichting hierover. Maar u kunt dit eigenlijk aan elke klinisch biochemicus vragen.

Zelf de Proef op de som nemen:
U kunt dit ook heel makkelijk zelf verifiëren. De GGD verzamelt al weken/maanden, al data van wie positief getest is (+ BCO). En aangezien de incubatie tijd van het virus zo ongeveer 1 week is (max 12 dagen), kunt u zowel retrospectief, alsook prospectief zo zien, of er allemaal extra zieken bij zijn gekomen, resp. bij zullen komen binnen ca. 1 week. Dat is niet het geval. En ik voorspel u, dat dit ook niet zal gebeuren.

Een klein deel van echte corona zieken komt soms ook in ziekenhuis terecht, maar zoals u gezien heeft zitten ook de ziekenhuisopnames de afgelopen maanden op een nullijn. Dus u kunt eigenlijk al zien, dat daar niets additiefs gebeurd is, of gebeurt. Dus hier aan kunt u al zien, dat die positieve PCR uitslagen nergens toe leiden.

U stuurt nu uw beleid en maatregelen op basis van angst voor extra ‘besmettingen’, maar voornoemde term is dus een zeer misleidende term voor de positieve PCR test uitslagen, die niets meer betekent, dan wat (vermoedelijk oudere) RNA fragmentjes van het virusgenoom, of soms zelfs een ander verwant virus. Het gaat daarbij ook nog eens om hooguit amper 1–2 % van alle geteste personen. Helaas blijft de media de term ‘besmettingen’ maar gebruiken, maar zij realiseren zich niet wat de implicaties hiervan zijn, en weten zij niet eens wat PCR inhoudt. Ik wel. En vele vakgenoten met mij ook.

U zult begrijpen, dat ik mij daarom ernstig zorgen maak, want ik zie dat er hele verkeerde conclusies worden getrokken, die het landsbelang ernstig schaden.

Met vriendelijke groeten,

Drs. Mario Ortiz Buijsse,

biochemicus (moleculaire genetica),
Medical Advisor Farma.

DE CIJFERMANIPULATIE

Als je wilt kun je deze cijfermanipulatie, over HOE ERG HET WEL NIET IS, overal op het internet opzoeken. Waarom moet er over deze ‘pandemie’ gelogen worden en wie zitten achter deze OPZETTELIJKE MANIPULATIE.. Het is continue hetzelfde verhaal, welk perspectief je ook inneemt ten aanzien van dit CORONA-sprookje. En nogmaals: natuurlijk is er wat aan de hand, maar dan in de orde van het vertellen dat je een ernstige aanrijding hebt gehad met je auto, terwijl je FEITELIJK alleen een paaltje hebt geraakt..!! Welk perspectief neem jij in..??

En hoe we in 2009 ook al werden gemanipuleerd in het kader van een andere fake-pandemie:

De MEXICAANSE VARKENSGRIEP

 

2 gedachten over “Dr. Diederik Gommers: “De COVID-test zegt niets”..!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.