Advertentie

Kaag op PR-campagne..! Via PUBLIEKE OMROEP!


Bij haar geraffineerde optredens, hoort standaard de info-manipulatie. Zo spreekt Kaag NOOIT over haar voorname rol bij het private clubje van Klaus Schwab: het ‘World Economic Forum’.. Feitelijk is Kaag met een HEEL DUBIEUS SPELLETJE bezig, dat je gewoon LANDVERRAAD kunt noemen. (klik voor artikel hierover!)

x
Kaag op PR-campagne..!
Via PUBLIEKE OMROEP!

2022 WantToKnow.nl/be

x

Terwijl de omroepvereniging ‘Ongehoord Nederland’ op z’n donder krijgt, omdat het té partijdige, eenzijdige informatie zou verspreiden, laat ene Sigrid Kaag zien, dat de zogenaamd neutrale NPO te manipuleren is, door deze te misbruiken voor eigen promotie/PR-campagne, op weg naar de Provinciale Statenverkiezingen van a.s. voorjaar.. De kritische omroep Ongehoord Nederland dient (kennelijk met hetzelfde doel) van de buis te worden getreiterd. o.a. met mega-boetes. Vicepremier Sigrid Kaag en haar spindoctors mogen weer ongelimiteerd gebruik maken van de NPO als verkiezingscampagne-kanaal voor maart 2023. Trap er niet in!

Door ervaring rijker geworden, want het waren dezelfde PR-campagnes via de NPO die Sigrid Kaag begin 2021 met D66 goed lieten scoren. Het resultaat waren de 24 Kamerzetels, die nu de sleutel zijn, waarmee ons land op slot is gedaan. Kaag werd vicepremier, met een ‘lamgeslagen’ Mark Rutte, die steeds meer geloofwaardigheid kwijt was geraakt en raakt door tal van schandalen. Het is Kaag die hierdoor de D66-agenda dwingend op kan leggen tijdens de informatie- en formatiebesprekingen en de regeringsperiode tot nu toe.

Daarbij bleek echt alles – van een zogenaamd neutrale documentaire over Kaag tot en met haar overwinningsdansje op de tafel – uitgedokterd te zijn door haar spindoctors Sjoerdsma en Paternotte. Met ijverige medewerking van de NPO, waar journalisten kennelijk meer waarde hechten aan hun progressieve missie dan aan journalistieke objectiviteit

Het is zonder meer door deze media-steun van de NPO, die feitelijk strafbaar is (zie ON), maar ook door de gebroken en dus valse belofte om ‘nieuw leiderschap’ te gaan introduceren, dat Kaag/D66 de 24 zetels binnenhaalde. Maar vooral de eigen politieke agenda door kon/kan drukken bij de coalitiebesprekingen en huidige politieke beleid. Het kabinet Rutte voert dus bijna één op één, het D66-verkiezingsprogramma uit. Daarnaast blijkt Mark Rutte in staat, de HELE VVD-fractie in de TK dúsdanig te bewerken, dat deze massaal de onervaren en partijdig-beïnvloedbare D66-rampenboot Vera Bergkamp kiest tot voorzitter. Wat een drama..

Zoals daar zijn de ongelimiteerde asiel- en immigratiepolitiek. De megalomane klimaatagenda (CO2 en stikstof!) zijn dagelijks voorpaginanieuws en het onderuit schoffelen van onze boeren om een miljoen woningen te kunnen bouwen is een manipulatieve dubbele agenda..!  Daarbij is het voor Kaag geen vraag óf we Nederlandse bevoegdheden overdragen aan de EU, maar wanneer..

Nederland naar de gallemiezen, dóór D66, simpel!
Nederland wordt keihard geconfronteerd met de manipulatieve D66-agenda via onder andere de schilknaapjes Sjoerd Sjoersma, fractie’lijder’ Bas Paternotte en de uiterst geraffineerde, wel geklede/welbespraakte Tjeerd de Groot. Maar het is vooral de schrijnende incompetentie een figuur als Rob Jetten, die als dank voor bewezen diensten tot ‘Minister van Energie’ werd gepromoveerd.

En dan was er de wassen neus en manipulatieve belofte van ‘nieuw leiderschap’.. Die bleek niet alleen weinig om het lijf te hebben, maar de rioolzaken die boven water kwamen, werden afgewimpeld en vooral verzwegen..! Zo was er de affaire Frans van Drimmelen, D66-spindoctor van Pechtold en Kaag. Tot het laatst toe werd deze Van Drimmelen in bescherming genomen door Sigrid Kaag. En dat terwijl het slachtoffer van de MeToo-affaire zorgvuldig buiten de deur werd gehouden. Als dat nieuw leiderschap is, wat zijn dan manipulatieve leugens..?

Alle recente peilingen tonen een hevig slagzij makend D66-schip, met een kapitein die kennelijk alleen bezig is met zichzelf. D66 gaat een sterke val doormaken, van 24 zetels naar 10 tot 12 zetels, zoals nu uit de peilingen blijkt. Maar Kaag is Kaag en als geen ander begrijpt ze de wapens die ze in handen heeft.. Het NPO-wapen vooral..!

De Provinciale Statenverkiezingen van a.s. 15 maart zijn ook EersteKamer-verkiezingen, en ja, de D66-spindoctors kunnen aan de slag. En kijk.. er gaat bijna geen dag voorbij, of we zien Sigrid Kaag alweer op ‘uiterst sympathieke wijze geportretteerd’ door een NPO-zender. Kritische vragen blijven meestal achterwege, want het zijn de ‘hoernalisten’ die zich lenen voor deze PR-praatjes..!

Schade beperken, alle hens aan dek..!
Natuurlijk zal de huidige coalitie alles op alles zetten om de electorale schade te gaam beperken. Zoals we zien in alle FEITEN, is voor de VVD-top, het ‘Liegen en Bedriegen’ tot politieke topsport verheven . Zoals telkens duidelijk wordt, bij o.a. de zwalkende minister Van der Wal. Zo waren er kritische vragen in het parlement van PVV’er Kops, afgelopen 3 november.
Had de coalitie wel geprobeerd om bij de EU ervoor te pleiten onze landbouwsector te ontzien, bij uit ten uitvoer moeten brengen van het radicale stikstofbeleid? Nou, daar ging ze los in haar verhaal, deze minister Van der Wal. Ter plekke verzon ze het verhaal, dat niet Rob Jetten, maar landbouwminister Staghouwer mee zou zijn gegaan naar Brussel… ‘Oeps foutje’.. Hierover is het laatste woord niet gezegd..! En natuuuuuurlijk komen er bij de NPO dan geen kritische vragen aan onze vicepremier, want de heiligenverering voor Sigrid Kaag moet ongelimiteerd en onbelemmerd doorgaan..

Kijk, ook Mark Rutte is samen met Kaag bezig, op geraffineerde, subliminale wijze, de Nederlandse burgers klaar te maken voor de heerschappij van het WEF..!! Is dit jouw premier..?

Zo kennen we onze NPO de laatste jaren.
Aan hypocritsie geen gebrek aldaar, want er wordt werkelijk álles gedaan, het progressieve beleid door te drukken. Tijdens het presidentschap van Trump stortte de NPO dagelijks een haatshow over ons uit, terwijl -zo blijkt nu uit de feiten- deze Donald Trump, wat je ook vindt dat zijn gebreken zijn, in veel opzichten gewoon een goed beleid voerde.

De immigratie in de VS was onder controle gebracht, het Midden-Oosten bleef relatief rustig, er was toenadering tussen Israël en een aantal Arabische staten en er werden geen grote oorlogen of proxy-oorlogen gelanceerd. YES, HE COULD! En wat gebeurt er bij de verkiezing van Joe Biden? De NPO draait als een blad aan de boom..

Alles werd en wordt uit de kast gehaald, de gerechtvaardigde kritische geluiden volledig weg te moffelen, terwijl er toch écht een hoop valt aan te merken op de seniele Joe Biden, vooral in relatie met de smerige praktijken (o.a. kindermisbruik) van diens zoon Hunter.

En nu mevrouw Kaag financieel het één en ander uit te delen heeft als minister van Financiën, zal dat koopkrachtpakket van € 17 miljard uitgebreid gespind worden bij de NPO, de komende tijd.

 

De politieke realiteit…!
Recente peilingen (Maurice de Hond HIER) tonen aan, dat de huidige VVD/D66/CU/CDA-coalitie in de Tweede Kamer virtueel op slechts 42 (!!) zetels staat. En het deze coalitie is praktisch inmiddels zó zwak, dat zelfs met steun van de linkse PvdA en GroenLinks, er straks überhaupt niet meer geregeerd kan worden!! Reden om zo snel mogelijk te stoppen met dit onzalige, utopische kabinet Rutte.

De strijd – in de komende jaren- in de politiek, zal geen strijd zijn tussen sociaal-economisch links/rechts. Maar meer een strijd worden tussen globalistische zwevers, die willen deugen versus de realisten. De opkomst van nieuwe partijen als JA21 en BBB kunnen voor een omslag zorgen, met realistisch beleid. Te hopen valt dat Pieter Omtzigt het land, de burger-kiezers niet teleur gaat/moet stellen en ‘uit de kast’ komt; ga die stap maken Pieter, tot volwaardig-nieuwe politieke partij!

Laten we een beperking van de immigratie naar Deens voorbeeld voorstaan, kernenergie in al zijn beperkingen bestuderen, de steun voor MKB en boeren nieuwe kracht inblazen en bevoegdheden terughalen van de megalomane EU. Dat is niet zo ingewikkeld toch? En alsjeblieft, laat je de komende maanden niet van de wijs brengen door de geraffineerde NPO-propaganda!!

* * *

2 gedachten over “Kaag op PR-campagne..! Via PUBLIEKE OMROEP!

  1. Jammer Guido, je vliegt uit de bocht met je opmerking over slaapkamerlid Pieter Omtzigt. Deze judasgeit heeft braaf met de kartelpartijen gestemd voor de drie lockdowns, spoedwet & avondklok. Zijn vrouw Ayfer Koc en broer Dirk-Jan Omtzigt zijn beiden werkzaam voor het ultra sinistere WEF in het Zwitserse Davos, tussen 16 en 20 januari weer het toneel van o.a. young global leaders als WA van Amsberg, vrouw van 680 miljoen Mabel van Oranje & maltezer ridder en klimaatgezant Jaime de Bourbon de Parme + vele andere New World Order-hotemetoten, inclusief golddigger en Bergoglio-liefje Màxima. Dit volledig los van God levende krapuul reist naar Zwitserland niet per (nacht)trein, maar per zakenjet. Over de – vermeende – uitstoot van CO2, stikstof & ander ongemak hebben we het gemakshalve maar even niet.
    Ook Pieter Omtzigt heeft op 31.03.2021 trouw gezworen aan ons ongekozen niet bij de gratie Gods regerende staatshoofd, het statuut van het koninkrijk (1954) & de grondwet. Zijn enige taak is net als voorheen de PVV en momenteel BBB & FVD het afvangen en kanaliseren van de onder de bevolking levende onvrede en dit in ‘goede banen’ leiden.
    Tenslotte: Dirk-Jan Omtzigt was en is een fanatiek pleitbezorger van al dan niet verplichte vaccinatie tegen het afschuwelijke en levensbedreigende ‘virus’.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.