Advertentie

MainStreamMedia: lak aan 5G gezondheidsprobleem..??


x

“Ik kan deze technologie niet met open armen verwelkomen, als de stralingslimieten,
die gelden om de burgers te beschermen, NIET worden gerespecteerd. 5G of niet, maakt niet uit.
De burgers van Brussel zijn geen proefkonijnen! Ik kan hun gezondheid niet verkopen voor ‘winst’.
We kunnen in dezen NIETS AAN ONZEKERHEID OVERLATEN”

–  Céline Fremault,

(afgevaardigd Minister van de Regering in de Brusselse regio;
verantwoordelijk voor woningbouw, kwaliteit van leven, milieu en energie.)

x

Waarom onderzoekt Mainstream Media de gezondheidsproblemen van 5G niet?
x

MainStreamMedia: lak aan 5G-gezondheidsprobleem..??
x

2019 © Brett Kotas/Medium.com  | deze versie-vertaling WantToKnow.nl/be

x

The Internet of Things..

Als je niet onder een rots leeft, heb je waarschijnlijk al veel informatie voorbij zien komen, via bijvoorbeeld de Telecom-operators, waarin ze over de toekomst met 5G praten. Waarbij verbazingwekkende downloadsnelheden en nog vele andere ‘voordelen’ het resultaat zijn van alle 5G-inspanningen die momenteel worden gedaan.. En toch horen we ze niets over gezondheidskwesties met betrekking tot 5G. En jazeker zijn die er wel degelijk..! Vooral omdat de 5G-frequentie veel hoger is, dan die van de vorige generatie mobiele diensten.

Ik had al eerder dingen gehoord over de gevaren van 5G, maar ik ben onlangs ’the rabbit hole’ ingegaan en het irriteert me heftig, dat zeer grote bedrijven gewoon schadelijke technologie op mensen zullen gaan toepassen, in-the-name-of-profit. Ik las onlangs een fenomenaal artikel, dat werd ondersteund door peer reviewed bronnen, dat écht mijn ogen opende voor de gevaren van 5G. 5G of 5e Generatie zend net, zoals vorige generaties radiofrequente (RF) straling uit, wat ze gevaarlijk maakt.

Een van de meest verontrustende dingen over 5G is dat het door zijn kortere golflengte minder mogelijkheden heeft om objecten te penetreren, dus zullen miniceltorens veel dichterbij elkaar moeten worden geplaatst, waarbij geschat wordt dat in straten, elke 2-8 huizen een zendkast/toren dienen te krijgen. En waar 1G, 2G, 3G, & 4G werken tussen 1-5 gigahertz (GHz), werkt 5G tussen 24-90 GHz. Hier is het verschil tussen 4G & 5G weergegeven in dit diagram:

Zie je het verschil? Waar 4G-celtorens radiogolven in alle richtingen uitzenden, terwijl 5G gerichte signalen zijn. Merk op hoeveel verschillende mini-zendkasten/torens er in de 5G kant zijn! Je telt er acht. Dit is wat velen die goed op de hoogte zijn van de gevaren van RF-straling zorgen baart. Het gevaarlijke zit ‘m in hoe dicht het bij ons lichaam komt. RF-straling verdwijnt met de afstand, met andere woorden, een lage blootstelling bij iemand in de buurt is gevaarlijker dan een hoge blootstelling van ver weg. Ik zal dit fragment uit van de site ‘Radiation Health Risks’ (HIER) samenvatten:

‘Er zijn honderden peer reviewed wetenschappelijke studies gedaan over RF-straling die het onrustbarende verband tonen, met gezondheidsproblemen zoals kanker, DNA-schade (vooral bij foetussen binnen de eerste 100 dagen na de conceptie) en steriliteit bij mannen. En zelfs de WHO, Wereldgezondheidsorganisatie, classificeerde RF-straling in 2011 al, als een mogelijk ‘carcinogeen’ (kankerverwekkend)’.

Om meer te lezen in de diepte wetenschappelijke studies over de schade van RF straling, klik HIER op dezelfde site.


Elektromagnetisme als vijand van de mens..
Wist je dat o.a. het Amerikaanse leger een microgolfwapen/geluidswapen ontwikkelde. In de VS heet het ‘Active Denial System’ (ADS). (HIER video) Het is bedoeld voor de verspreiding van mensenmassa’s, door de huid van mensen op te warmen, door middel van door dit wapen uit te zenden microgolven. Dit wapen werkt op 95 GHz. 5G cellulair en WiFi werkt tussen.. 24 GHz en 90 GHz.

Het ‘Internet of things’…
In 2024 zal de hoeveelheid data, die door mobiele netwerken zal aan, 5x groter zijn dan vandaag. En zullen 5G-netwerken meer dan 40% van de bevolking van de Aarde bedekken. Aldus Ericsson AB, de Zweedse fabrikant van draadloze netwerken. tegen 2024 zullen volgens Ericsson maar liefst 22 MILJARD apparaten met het internet verbonden zijn. Van spelcomputer tot wasmachine, van koelkast tot je auto en van schoolbord tot CTV-camera.

In Duitsland bestudeerden onderzoekers 1.000 mensen die 10 jaar lang in de nabijheid van zendmasten woonden en leefden. Per de studie, tijdens de laatste vijf jaar van de studie, hadden inwoners die binnen 400 meter van een zendmast woonden, 3x zoveel kans hebben, kanker te krijgen als bewoners die verder weg woonden.

In Londen brengt een studie uit 1994 de verschrikkingen van blootstelling aan RF-straling aan het licht. En let wel, dit was ver voor 3G, 4G, & 5G..! De studie verbindt gezondheidsproblemen die mensen ervaren in flatgebouwen met zendmasten voor mobiele telefonie op het dak. Je kent het wel. Het bleek dat de bewoners op de bovenste verdieping, het dichtst bij de toren, een kankercijfer hadden dat 10x zo hoog was als het gemiddelde in Engeland!

De studie van het National Toxicology Program (NTP) heeft onlangs de straling van mobiele telefoons gekoppeld aan hartkanker bij mannelijke ratten. Zij geven aan dat dit met name zorgwekkend is omdat de plannen voor 5G behelzen, dat er een zendmast om de ca. 300 meter dient te worden geplaatst.

“Deze studie geeft aanleiding tot de vrees dat het simpelweg leven in de buurt van een zendtoren/punt een bedreiging voor de menselijke gezondheid zal vormen. Overheden moeten maatregelen nemen om de blootstelling door emissies van deze punten te verminderen. Zendtorens/-punten mogen niet in de buurt van scholen, ziekenhuizen of huizen van mensen komen. 

Volksgezondheidsinstanties moeten het publiek voorlichten over hoe de blootstelling van alle bronnen van draadloze radiofrequente straling – of het nu gaat om straling van mobiele torens of mobiele telefoons of om Wi-Fi in scholen – kan worden verminderd”.

Dr. David Carpenter,
School of Public Health en de Universiteit van Albany.

Het risico is zeer reëel, gezien het plan om deze mini-zendblokken, zowat op elke straathoek te plaatsen, zoals te zien is in het diagram hierboven. Er moet serieus worden nagedacht voordat deze 5G-torens worden geplaatst. De gezondheidseffecten op lange termijn kunnen schadelijk zijn voor een nieuwe generatie kinderen.

De vraag is, waar is de overheid of de reguliere media in dit alles..?! Ze zijn simpelweg nergens te vinden. Nu zeg ik dit omdat als je iets weet over lobbyen in de VS, je weet dat kwesties worden verwaarloosd als er geld te verdienen is. We hebben het keer op keer gezien hier in de VS, waar het niet de stemmen van het volk zijn die van belang zijn, maar het bedrijf, de organisatie of personen , die bereid zijn om het meeste geld uit te delen, om gedaan te krijgen wat ze willen.

Waarom zijn het dan bedrijven die 5G aan het pushen zijn?
Het 5G-netwerk zal snel zijn, zoiets als 100x sneller dan 4G, waardoor films in enkele seconden gedownload kunnen worden. Deze bandbreedte zal naar verwachting minstens 100 miljard apparaten ondersteunen. Per zender/ontvanger zal de gemiddelde download snelheid ongeveer 1 GBps (1 gigabyte per seconde) zijn. Dat is belachelijk snelheden, 60 GB in één minuut..!! 5G wordt verkocht, zoals ik aan het begin van dit artikel al zei, als de sleutel tot betere downloadsnelheden en een betere mobiele verbinding.

Het is echter duidelijker dan ooit, er zijn ernstige gezondheidsproblemen rond RF-straling. Dit is niet iets dat lichtvaardig moet worden genomen. AT&T is al begonnen met het installeren van 5G torens in 12 steden om klaar te zijn voor het begin van het volgende decennium. Verizon en T-Mobile zijn van plan om ook volgend jaar een beperkte uitrol van 5G te hebben. AT&T werkt momenteel aan 5G in Atlanta, Dallas en Waco TX. Verizon is op zoek naar 5G binnenkort naar Boston en andere grote steden in de nabije toekomst. Sprint wordt gezegd aan het brengen van 5G aan NYC, Phoenix, en de Stad van Kansas.

Om het samen te vatten,
wilde ik dit artikel korter houden om een overzicht te geven van de gevaren van 5G en wat u niet wordt verteld door bedrijven of overheidsfunctionarissen die voortdurend tegen u liegen over veel meer dan de gevaren van RF-straling van 5G of celtorens in het algemeen. We leven in een wereld waar de waarheid gemakkelijk wordt gemaskeerd door massamediapropaganda.

Ik dring er bij u op aan om altijd uw eigen onderzoek te doen en te leren wat, waarom, en hoe u alles wat u nieuwsgierig of bezorgd maakt, te doen. Mijn doel is nu om het bewustzijn over dit gevaar te verhogen, want voordat je het weet, zullen ze overal torens gaan plaatsen, en hoewel je misschien blij bent om ongelooflijke downloadsnelheden te hebben, zal je er langzaam door gedood worden.

 

 

10 gedachten over “MainStreamMedia: lak aan 5G gezondheidsprobleem..??

 1. Regeringen zijn bedoeld om voor de bewoners van het land alles zo goed mogelijk te regelen zodat iedere burger een leuk en menswaardig bestaan heeft.Steeds meer raak ik ervan overtuigd dat veel landen niet meer geregeerd worden zoals het bedoeld is maar dat Regeringen ten dienste staan van de GROTE BEDRIJVEN ALLEEN waarbij de mogelijkheid is ontstaan dat zij wet en regelgeving naar de wensen van bankiers,grote bedrijven en hun aandeelhouders kunnen aanpassen wat vaak ten koste gaat van juist het volk,natuur en milieu.
  De MSM media lijkt ernstige vormen van propaganda aan te nemen vooral in het belang van eerder genoemden.Reklame inkomsten zouden dalen en dan springt de regering (Den Haag) bij door miljoenen Euro’s aan “subsidie” te geven ter compensatie waarbij natuurlijk de nodige eisen door Den Haag gesteld zullen worden wat gewoon belangenverstrengeling is en natuurlijk niet zo hoort te zijn.Verder worden bv door publieke zenders berichten die ertoe doen steeds vaker verzwegen en/of verdraaid en dat is naar mijn mening ook de reden waarom men steeds meer en vaker regionaal nieuws brengt zodat voorkomen wordt dat berichten die de mensen “wakker” zouden kunnen maken niet meer in het nieuws komen (zeg maar dat ze op deze manier het belang van eerder genoemden kunnen dienen waarmee ze zich verzekeren van financiële hulp vanuit Den Haag).De Nederlandse regering bestuurt het land niet maar voert bedrijfsvoering ten voordele van eerder genoemden uit en daarmee worden de belangen van de belastingbetalers (het gewone volk) niet meer gediend.Kennelijk geven de mensen die hieraan meewerken totaal niet om hun eigen gezondheid en dat van het nageslacht en stellen zij geld boven mensen.Steeds vaker zie ik bv vogels op straat zitten en wanneer ik dichterbij kom vliegen ze niet eens meer weg terwijl dat vroeger wel gebeurde en ook zie ik steeds vaker dode vogels op verschillende plaatsen liggen wat voor mij een teken is dat er iets goed fout moet zijn.(Eerder waren er ook al honderden dode vogels gevonden nadat een zendmast in gebruik werd genomen wat natuurlijk veel zegt).Regeringen in verschillende landen doen niet wat zij behoren te doen en de gewone burgers en het MKB worden via belastingen arm(er) gemaakt wat betekend dat MKB bedrijven gewoon bewust door de dienders van bankiers,grote bedrijven en hun aandeelhouders naar de bliksem geholpen worden zodat alleen de groten overblijven.
  Waarom zouden anders de grote bedrijven gespaard worden door bijna of helemaal geen belasting te hoeven betalen en waarom denkt u dat Rutte ze dividendbelasting afschaffing (wat gewoon een cadeau is) wilde geven? De bewering dat een koeievlaai schadelijk zou zijn is gewoon kolder maar dient wel hetzelfde belang zoals ook veel andere beweringen dat doen zoals dat hele klimaat gebeuren dat ook doet waarbij dan ook nog de propaganda voor vaccinatie komt.Dat is mijn mening we worden juist door hen die we zouden moeten kunnen vertrouwen “genaaid” en zullen wanneer er niets aan gedaan wordt als slaafjes/zombies eindigen.(nogmaals dit is niet meer dan mijn mening wat in een echte democratie ook geuit mag worden).

 2. Dat er toch een probleem is met 5G blijkt het de volgende link. Het komt wel van Alex Jones, en ik geef het dan ook met het nodige voorbehoud, maar het ligt wel in de lijn der verwachtingen dat de “elites” zich zullen beschermen als er een gevaar dreigt.
  https://www.infowars.com/watch/?video=5d1010c9db4f3800125fec2d
  met titel :
  “Worldwide Global Exclusive: Ultra Rich Building Secret Cities To Escape Cellphone & 5G
  The Alex Jones Show Published on Jun 23, 2019 ” (=einde titel).
  Het feit dat het gevaar wordt doodgezwegen door de MSM die door de “elites” worden gecontroleerd, is dan ook al veelzeggend. Ik ben benieuwd of er enige reactie zal komen op het nieuws van Infowars. Een dergelijke bericht zou zeker moeten aanleiding geven tot vragen in de parlementen van de landen van de EUSSR. Wat NL betreft, waar zit “katsa” Geert ???

  1. https://nos.nl/artikel/2290707-we-gaan-onze-stem-anders-uitbrengen-regionale-factor-wordt-belangrijker.html
   Zolang veel ministers en staatssecretarissen binnen regeringen een dik salaris hebben/krijgen is mijn mening dat ze tot de groep rijken behoren en dan is het niet zo vreemd dat zij om dat salaris te behouden alles zullen doen om dat salaris te behouden en wanneer dan de opdrachtgevers van achter de schermen hun wensen uiten dan is de stap makkelijk gemaakt om daar gehoor aan te geven omdat anders mogelijk problemen zouden kunnen ontstaan.
   Kennelijk zijn eerdere regeringen nooit goed bij hun hoofd geweest en lijkt men nu te denken dat deze zittende regering (in Nederland) het veel beter weet dan veel voorgaande regeringen wat te zien is aan het telkens veranderen van wet en regelgeving en nu willen ze zelfs het kiesrecht veranderen en de leeftijd naar 16 jaar brengen om te mogen kiezen en de grondwet veranderen makkelijker maken is natuurlijk de klap op de vuurpijl.
   Jongeren zijn tot een bepaalde leeftijd vaak niet eens met politiek bezig omdat ze andere dingen doen die veel leuker zijn.Door dan de kiesleeftijd te verlagen wat wel interessant kan zijn voor hen omdat ze dan inspraak lijken te hebben bestaat het risico dat kinderen die geen enkele notie hebben van politiek de gevolgen van hun stem uitbrengen niet zien.Ook zijn ze natuurlijk via scholing makkelijk te manipuleren en een bepaalde richting op te stuwen wat gebeurd lijkt te zijn met oa de milieu problemen,zo zagen we demonstraties (naar verluidt zelfs vanuit de EU georganiseerd) voor de problemen die er NIET zijn.Co2 is niet het probleem maar vervuiling,ontbossing en dat soort zaken wel die door de rijken gewoon afgekocht kunnen worden en waar zij aan verdienen terwijl de minderbedeelden telkens voor de kosten opdraaien en de nadelige gevolgen mogen ondergaan.Mijn persoonlijke mening is ook dat veel mensen die in militaire dienst gaan (vrijwillig) de risico’s onderschatten en het mogelijk meer als avontuur zien dan een gevaarlijke serieuze dreiging wat mogelijk komt door gebrek aan politiek inzicht en gebrek aan levens ervaring.Daarom vind ik gebruik mogelijk maken van kinderen misbruik van kinderen maken met desastreuze gevolgen en dat moeten we gewoon niet doen.
   Stemmen op anderen vanuit verschillende plekken is makkelijker om bij te sturen wanneer niet de lieden die gewenst zijn lijken te gaan winnen en dat is gewoon kiezersbedrog.
   Het aanpassen van de grondwet is nergens voor nodig behalve wanneer je banken,grote bedrijven en hun aandeelhouders meer macht wilt geven en alle anderen hun rechten wilt afnemen om verplichtingen te kunnen opleggen. Mijn mening is dan ook dat we besodemieterd worden door de politiek die er kennelijk baat bij hebben om naar dictaturen toe te werken en dan ook nog op geraffineerde misleidende wijzen.
   Velen ondervinden in hun eigen omgeving alleen maar achteruitgang en veel verslechterd (uitgezonderd voor de bekende groep) wat komt door hen die nu regeren,het probleem is dat zij net doen of ze alles goed doen terwijl het tegenovergestelde meestal voor het grootste deel van het “klootjesvolk” het geval is.Zulke “leiders” zouden niet eens de mogelijkheid moeten krijgen om wet en regelgeving te veranderen omdat zij een groot gevaar zijn voor iedereen behalve de bekende groep die alleen maar profiteren.
   De spreekwoordelijke waakhonden lijken te vaak schoothondjes te zijn geworden die te vaak alles maar op z’n beloop laten (soms ook wegens te weinig mensen) wat komt door eveneens de politiek die alles zowat hebben kapot “bezuinigd” wat natuurlijk ook een manier is om weerstand te breken.

 3. Al breng je de kiesleeftijd naar 5 jaar, veel zal het niet uitmaken. Helaas moet ik keer op keer vaststellen dat de gemiddelde consument zal ik ze maar noemen, niet tot helder denken in staat is en zich letterelijk gedraagt als kuddedier. Dat is ook de basisvoorwaarde voor de politiek die zien en hebben. Ik krijg steeds meer de behoefte aan een tweedeling van dit land. Op de ene plek wonen de mensen die het allemaal niets uitmaakt zolang de tv maar schittert en de auto voor de deur staat en het tuintje van voor tot achter bestraat en de kinderen lekker dik in de spuiten en vet van de chips. Het journaal de dagelijkse hogepriester van de waarheid. En de belasting de ene na de andere aanslag op mat laat vallen want ja, je doet er toch niks tegen en ’t moet toch ergens van betaald worden. Bomen zijn mooi voor de open haard en insecten daar heb je toch alleen maar last van. Kom jongens, dan gaan we naar de veteranendag… Kijken wie zich beroepsmatig en vrijwillig voor de NATO (belangen van de VS en wereldcorporaties) voor z’n flikker heeft laten schieten en daar ieder jaar voor geëerd wordt…
  Even terzijde, wat was ik blij met de aankomst van Maarten van der Weijden. En prachtig om te zien dat de bobo’s en kakkerlakken niet klaarstonden om de gelegenheid te misbruiken voor eigen sier. Qua karakter en doorzettingsvermogen staat ie daarmee toch torenhoog boven welke kakkerlak dan ook, uit. Bovendien werd de ontvangst geregeld door familie en vrienden en geen enkel politiepak gezien. (zullen er stiekum wel tussen gezeten hebben maar ik zag ze niet)
  Maar waar ik op aan wil is een separatie waar mensen van een ander bewustzijn kunnen bestaan zonder de remparachutes van de domme kliek. Mensen die het al jaren in de gaten hebben maar die maar last blijven houden van de makkelijk manipuleerbare massa met hen destructieve manier van leven. Richting dictatuur, voor zover deze er al niet is maar dan nog 20 stappen verder. Uiteindelijk zal ik en velen met mij toch moeten vertrekken omdat nederland niet meer mijn habitat is.

 4. Er is een paar geleden een film gemaakt met de naan Elysium. trailer:https://www.youtube.com/watch?v=QILNSgou5BY
  Daarbij leven we in een wereld die zoo vaak beschreven is op deze site.
  Er bestaat een eliteklasse die in onbeschrijfelijk weelde leeft en de masse in onvoorstelbare ellende. Daar komt in de film een einde aan maar in deze tijd volop aan de maak.
  Erover praten is niet mogelijk want direct wordt je afgedaan als ‘negatief’. Je moet genieten.
  Ofwel wegkijken en je laten beschijten. Niet dus want dat inenten doe ik niet aan…!
  Plus braaf doen wat er gezegd wordt plus meelullen met het CO2, duurzaam, Klimaat mantraatje. Sorry, er zullen wel honderd Engelse woorden zijn voor wat ik schreef maar daar doe ik ook niet aan.
  Ik ben De Stille Kracht van Louis Couperus aan het lezen en hoe de bedienden in bijzijn van de rezident al hurkende zich dienden voort te bewegen. De eerste druk 1889. 52 jaar later werden ze door de jappen militair de oost uitgeflikkert en het was klaar met de kolonie. In de vroege 40er jaren was er al zo’n anti nederlands sentiment ontstaan dat onafhankelijkheid wel een feit moest worden. Alle nederlandse teksten werden verwijderd. Vandaar dat ik zo fel ben tegen het veramerikaanste taalgebruik. Mischien wel een heel klein futiele vorm van verzet tegen de wereld die op de knieën moet en in sommige plaatsen graag wil voor de grote VS.
  De zielige poging om Iran in staat van beschuldiging te krijgen samen met Rusland doen mij de rillingen over de rug lopen. Nog zie ik kleuterschoolkinderen met t-hemdjes lopen met de VS vlag en petjes met NYPD. Zie ik rotzooi op straat liggen is het tien tegen een Mc Donalds verpakking.
  Je bent wat je eet.
  Kan mij aub iemand zeggen dat het allemaal wel losloopt? Met een goede argumentatie graag!

 5. Het is niet alleen dat dat de mainstreammedia lak heeft aan gezondheidsproblemen ivm 5G maar kennelijk vinden ze het ook niet van belang om mensen te waarschuwen voor meer bedrog door overheden zoals het bestelen van het “klootjesvolk” zelfs van het netto overgebleven geld.
  https://nos.nl/artikel/2290872-vvd-pakketjes-uit-china-te-goedkoop.html
  VVD kamerlid Weverling is hier duidelijk met zaken bezig waar naar mijn mening de politiek buiten zou moeten blijven.Concurrentie is nu eenmaal normaal in de zakenwereld en een probleem voor zakenlieden die betaald worden om een oplossing te vinden voor dergelijke problemen,en dus is dat geen taak voor de politiek.
  Eerder werd ook al door een minister gezegd dat de boodschappen te goedkoop zijn en best wel duurder mogen worden (zelfs na de BTW verhoging van 6 naar 9%).
  In mijn ogen is dit een poging om diefstal te legaliseren omdat mensen over hun inkomen inkomstenbelasting betalen en van het NETTO overgebleven geld hun vaste lasten zoals huur,hypotheek en oa boodschappen betalen.Nu lijkt het erop dat ze zelfs geld willen roven wat NETTO overgebleven is en wat vrij besteedbaar zou moeten zijn naar eigen keuze.
  Juist al die belastingen maken het duur voor het “klootjesvolk” (maar levert wel veel geld op voor de staat natuurlijk) vandaar dat daar geen aandacht voor is,maar dan gaan ze (in dit geval) China die goedkoop producten importeert en verkoopt betichten van het te goedkoop maken van producten.Geef als overheid gewoon minder geld uit en alleen aan dingen die nodig zijn om voor het volk een menswaardig bestaan mogelijk te maken en niet om de rijken nog rijker te maken en overal haantje de voorste te willen zijn en overal aan mee willen doen zou ik denken.
  De volgende uitgave (uiteraard weer in het belang van de rijken) ligt alweer op de loer.
  https://nos.nl/artikel/2290869-vs-wil-militaire-steun-nederland-op-de-grond-in-syrie.html
  De Russen geven Syrië steun en de VS wil een machtswisseling wat botsen kan met elkaar (uiteraard zal ook rijkdom zoals grondstoffen ed wel weer een grote rol spelen) maar moeten wij als klein landje ons hier niet gewoon buiten houden?
  Trump heeft per slot van rekening troepen teruggehaald naar de VS en nou lijkt die paar man/vrouw die Nederland zou kunnen leveren ook niet echt indruk te maken en waarom stuurt de VS dan niet gewoon zelf het aantal militairen dat ze van Nederland mogelijk verwachten terug naar Syrië? Waarom moet ook hier weer Nederland betrokken worden met alle risico’s van dien?(wanneer de VS eerder IS heeft verslagen dan heb je minder mensen nodig om te voorkomen dat IS zich opnieuw sterk kan maken en heeft de VS toch nog profijt).
  Wanneer gaat Nederland nu eens het volk dienen ipv telkens verkeerde en dure keuzes te maken enkel en alleen ten voordele van de Rijken ten koste van het volk?

  1. PS.
   Nederland heeft geen regering die de belangen van het volk behartigen.
   Het “gewone” volk is de melkkoe voor de rijken en alleen goed om te betalen voor de rijken die constant hun zakken vullen.
   Rutte is geen premier maar bedrijfsleider voor de grote bedrijven die over lijken gaat om aan de eisen van die bedrijven te voldoen in samenwerking met vele anderen in allerlei verschillende organisaties zoals VNO/NCW die voornamelijk alleen de belangen van de grote bedrijven dienen wat te zien was aan de steun voor de dividendbelastingafschaffing.
   Daarbij komt ook nog het verlengstuk van die grote bedrijven genaamd de EU die verantwoordelijk zijn voor het kapot maken van het MKB wat dan weer te zien is aan oa de visquota.Ook het organiseren vanuit de EU van protestmarsen voor het milieu zorgt ervoor dat boeren ook genaaid worden door gedwongen te worden hun vee/varkens op te ruimen omdat ineens een koeienvlaai schadelijke dampen zou vrijgeven en vlees eten is ook al niet meer goed en moet vervangen worden door troep waarbij dan ook nog gezegd wordt dat varkens slecht behandeld zouden worden.Het eindresultaat zal dan ook zijn dat gezond eten niet meer te krijgen is omdat de plaatselijke kleine bedrijven niet meer bestaan en wij allen afhankelijk zijn van grote bedrijven.Wordt wakker voor het te laat is.
   Uiteraard is dit niet meer dan mijn mening wat ik gelukkig nog mag delen in onze vrije democratie die steeds meer op een dictatuur gaat lijken.

 6. Samen overleg plegen waarbij naar elkaar geluisterd wordt zodat de juiste beslissingen genomen kunnen worden lijkt ook steeds vaker aan het uit sterven te zijn vooral bij overheden en meerdere andere instanties zoals Natuurmonumenten bijvoorbeeld.
  https://nos.nl/artikel/2291715-natuurmonumenten-gaat-minder-bomen-kappen.html
  Nu een groot deel van de oude volwassen bomen verdwenen zijn gaan ze eindelijk eens verstandig worden al houden ze nog wel een slag om de arm.
  citaat:
  Natuurmonumenten zal niet helemaal stoppen met kappen van bomen.Soms is dat nodig om open landschappen te vergroten of met elkaar te verbinden.Wel wil Natuurmonumenten dat er voor elke gekapte boom ergens anders een nieuwe wordt geplant.(einde citaat).
  Belangen voor bedrijven (denk aan 5G en gebieden waar huizen gebouwd moeten worden) lijken voorrang te krijgen op deugdelijk beheer van de natuur waarbij mogelijk ego van hen die beslissingen nemen in combinatie met mogelijk belangenverstrengeling een grote rol kunnen spelen.Gemeenten hebben laten zien dat zij ook maar wat aanrommelen zonder eerst de inwoners iets te vragen of mede te delen wat dan weer te zien is aan het aantal “nieuwkomers” in ons land die zonder dat de huidige bewoners ingelicht worden overal gehuisvest worden.
  Wie de boeken van/over Victor Schauberger heeft gelezen weet dat oude volwassen bomen een belangrijke functie vervullen die nooit door nieuwe aanplant overgenomen/vervangen kunnen worden.
  Bladeren zorgen ervoor dat op hete dagen de grond koel blijft door hun schaduw (ik dacht ca 9 graden Celsius) wat betekend dat wanneer het na een warme dag gaat regenen dat regenwater ook de grond zal intrekken waardoor het grondwaterpeil ook op peil zal blijven of zal komen.
  Jonge aanplant werpt minder schaduw op de grond wat ervoor zorgt dat regenwater zal verdampen ipv in de grond te trekken omdat de grond te warm is door gebrek aan schaduw.
  Iedereen weet dat de kern van de aarde heet is en dat hoe dieper men in de aarde komt de temperatuur stijgt en dus ook grondwater zal na enige tijd opwarmen.Wanneer dan koeler regenwater door de aarde gezakt het warmere grondwater bereikt zal dat warmere grondwater naar boven toe willen omdat warm water nou eenmaal nooit onder kouder water zal blijven.(op zee is het oppervlakte water ook warmer dan dieper in zee). Terwijl dat warmere grondwater naar boven gaat neemt het belangrijke mineralen en voedingsstoffen mee die door de grote wortels van grote bomen weer opgenomen worden.Kleine jonge aanplant zal deze cyclus nooit kunnen evenaren wat de natuur nadelig beinvloed.
  Victor Schauberger wilde zelfs het sediment probleem in de Rijn aanpakken door het water met goedkope middelen in beweging te brengen zodat de stroming het sediment kon afvoeren waardoor overstromingen en andere problemen zouden zijn opgelost,maar dat mocht niet.
  Kennelijk was veel geld uitgeven aan betonnen constructies en andere zaken interessanter (je moet bedrijven ook wat gunnen natuurlijk) maar het resultaat is wel dat er nu overstromingsgebieden zijn en mensen uit hun huizen moeten omdat er overstromingsgebied moet komen.Dit heeft met ego en belangenverstrengeling te maken waardoor mogelijke goede raad in de wind geslagen wordt.

 7. Vaak worden maatregelen genomen omdat de regering bezorgd zou zijn om ieders welzijn/gezondheid wat gewoon gel.l is natuurlijk want kan iemand mij dan uitleggen waarom Nederland wel constant anti rookbeleid zegt te moeten voeren (terwijl ze op tabaksartikelen nog steeds grof geld verdienen wat ze zelfs gaan verhogen door de prijzen nog hoger op te schroeven)
  Terwijl 5 G gewoon ingevoerd wordt waarvan ook beweerd wordt dat het ook kankerverwekkend kan zijn (Dan is de gezondheid niet belangrijk omdat dan hun plannen in de knel gebracht worden?).
  Ook heeft een Nederlandse minister toegestemd om Round Up (Glyfosaat) te blijven gebruiken terwijl ook dat volgens zelfs de WHO kankerverwekkend kan zijn,zo ziet u maar dat het één grote fake show is die de overheden opvoeren wat gelijkstaat aan natte vingerwerk al naar gelang het in het plaatje van de overheden past en vooral wanneer er op verdiend kan worden.
  https://nos.nl/artikel/2291672-oostenrijk-verbiedt-als-eerste-eu-land-onkruidverdelger-roundup.html
  Nu Oostenrijk Glyfosaat verbied beginnen ze zelfs te beweren dat het in strijd zou zijn met EU wet/regelgeving wat maar weer eens aangeeft dat het verlengstuk van grote bedrijven,banken en de aandeelhouders en hun in het voordeel van eerder genoemden bedachte wet en regelgeving boven alles gaat zelfs boven ieders gezondheid.
  Wanneer het kankerverwekkend kan zijn en men voert gewoon 5G door en ook geeft men toestemming om Glyfosaat te blijven gebruiken doe dan niet net alsof je iets om iemand zijn/haar gezondheid geeft door voor te schrijven wat iemand wel of niet mag eten of doen.
  En ga zeker niet lopen zeuren wanneer andere landen wel verstandige besluiten nemen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.