Advertentie

Wanneer stopt de waanzin..? STOP JIJ HEM..??


Hoe lang moet het doorgaan, voordat jij beseft in wat voor wáánzin we terecht gekomen zijn.. Met het verborgen doel van de verborgen agenda. Een agenda die ZO zichtbaar is, dat je werkelijk ziende blind bent, om het allemaal niet waar te nemen. Hoeveel erudiete artsen, medische wetenschappers en specialisten moet de mond nog worden gesnoerd..? Hoeveel idiotie aan maatregelen pik jij nog..? Snap je het mondkapje in DAT ‘verband’..? MONDKAPJES DRAGEN, o.b.v. ONBEWEZEN VEILIGHEID of zelfs ‘solidariteit’..!!! De boodschap is duidelijk: DOE ER HET ZWIJGEN TOE..!

 

x
x

Wanneer stopt de waanzin..? STOP JIJ HEM..??

2021 © WantToKnow.nl/be

x

Wanneer stopt het? Dat is een vraag die steeds meer mensen zichzelf stellen. De behoefte om een antwoord te krijgen wordt steeds groter. In deze video van David Groot van de videoblog ‘Groot Nieuws’ antwoord op deze belangrijke vraag. Daarbij haalt hij heel toepasselijk het ijzingwekkende experiment aan, dat bekend werd onder ‘Het Milgram-experiment’.. Wanneer je dit verhaal ooit op de middelbare school onderwezen hebt gekregen, zul je vast en zeker nog de huivering herinneren, die ook veel van je klasgenoten hadden, bij dit verhaal. Is het verhaal voor jou niét van toepassing, vind je dat alle maatregelen van Rutte cs. dood-normaal zijn, dan is dit niet écht een artikel voor je. Of.. wellicht juist wel.. Your wish is my command..

Het beruchte, ijzingwekkende experiment..
In 1962 voerde Stanley Milgram dit wereldberoemde experiment uit, waarbij hij trachtte aan te tonen dat de motivatie niet juist was van veel oorlogsmisdadigers, die zich vrijpleiten, door het toen bekende excuusprincipe: ‘Befehl ist Befehl’. Zij zouden naar hun zeggen, door ‘Het Bevel’ in een staat zijn gebracht, waarin zij de gruwelijke misdaden op hun medemensen uitvoerden.

Bij het experiment van Stanley Milgram, moesten proefpersonen steeds sterkere elektrische schokken toedienen, bij een ‘leerling met hartklachten’ (in het echt een acteur met geluidsopname), wanneer deze een fout maakte. De overgrote meerderheid van deze proefpersonen bleef elektrische schokken toedienen op bevel van de ‘onderzoeker’, ook als de ‘leerling’ smeekte om op te houden en deze daarna zelfs totaal niet meer reageerde..

Met dit experiment liet Stanley Milgram zien, dat mensen geneigd zijn autoriteiten te gehoorzamen, ook als dat betekent, dat hun eigen ethische en morele normen werden overschreden. Zij voelden zich minder snel verantwoordelijk voor hun gedrag, wanneer dat in opdracht gedaan ‘moest worden’. Met name vanuit de opdracht van een autoriteit.

Dit experiment toonde daarmee aan, dat het genoemde ‘Befehl ist Befehl’-principe, waarop veel WO2-oorlogsmisdadigers zich beriepen, in de Neurenberg-processen, niet zomaar uit de lucht kwam vallen. (Voor een documentaire over dit Milgram-experiment klik je HIER)

 

 

5 gedachten over “Wanneer stopt de waanzin..? STOP JIJ HEM..??

 1. Mensen beginnen te zien dat niet alles is wat het lijkt en beginnen vragen te stellen.Velen zullen mogelijk veel afgedaan hebben als complottheorie omdat veel als ongeloofwaardig klonk maar gelukkig zien velen nu toch dat de MSM niet altijd de waarheid verteld en dat zij die eerder vaak als complotdenkers werden weggezet misschien wel dichter bij de waarheid kunnen zitten.
  https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/125983/Zeeuwse-gemeenten-willen-duidelijkheid-over-gevaar-5G-straling Nu nog een onderzoek naar pensioenfondsen en aan wie zij het speculeren met pensioengeld uitbesteden zou al weer een verdere stap kunnen zijn.Eerder was er de serie zwarte zwanen en ook konden mensen zien dat zij die over pensioenen gaan niet stonden te popelen om antwoorden te geven op normale vragen als ze al niet wegliepen.Toets gewoon op Wikipedia bv in Alpinvest en misschien dat zij nu het beheer niet meer doen maar het geeft wel een beeld waar pensioengeld eerder wel naartoe ging en dat is niet de gepensioneerde.
  Multinationals dreigen volgens politici te vertrekken maar hoe schadelijk zou dat zijn?
  Ze betalen vaak geen of weinig belasting en strijken 80% van subsidies op wat te horen was in de uitzending van WNL afgelopen zondag (wanneer dat in mindering op loonkosten ingezet wordt) komt het erop neer dat de belastingbetalers hun personeel zouden betalen of in ieder geval toch een deel daarvan.Winsten gaan wel naar de aandeelhouders en dat was lekker zakken vullen maar nu bv KLM hulp nodig heeft blijven ze verdomd stil en bieden zij hun hulp dus niet aan want dat is voor de belastingbetalers toch? Steeds meer macht voor banken terwijl sommigen veroordeeld zijn zoals nu ook ING weer in Frankrijk een probleem lijkt te hebben.
  Daar zou ik wel eens de minister van financiën over willen horen. In de protocollen staat het een maatschappij met kleine bedrijven waarbij mensen elkaar kennen zullen elkaar helpen en daardoor zal er geen werkloosheid zijn.(Dit is in mijn woorden vrij verwoord).

 2. Een tech-miljardair geeft meer dan 1 miljoen aan D66 EN partij voor de dieren.
  De vuiligheid ligt in Nederland op straat en de politiek is vooral met zichzelf bezig in plaats van naar de kamer te komen om zaken te proberen in goede banen te leiden.
  Pim Fortuin had het over de bezem door Den Haag halen maar waarschijnlijk zal dat niet voldoende zijn.Ongedierte is moeilijk te bestrijden en nu noem ik Rutte GEEN ongedierte maar ik vraag me wel af wat er moet gebeuren om hem weg te krijgen.Daarom denk ik figuurlijk gesproken dat eerst ongediertebestrijding en daarna geen bezem maar een hogedrukreiniger beter zou kunnen werken en bij sommige gemeenten is het mogelijk ook raadzaam om dit in te zetten.Naar mijn mening kan het geen toeval zijn dat bv Sigrid Kaag en mevr Ollengren nog niet zolang geleden naar voren zijn geschoven relatief kort voor de verkiezingen en nu een belangrijke rol spelen.Zij beiden hebben de Bilderbergmeeting bijgewoond en we weten dat daar kopstukken van grote bedrijven samen komen om in alle rust zaken te bespreken zegt men en dat roept toch vragen op of deze dames geen opdracht hebben meegekregen en waarom juist nu een miljardair aan D66 een miljoen doneert.Rutte was ook Bilderbergbezoeker zoals meer mensen uit de politiek dat zijn geweest voor wat betreft partij voor de dieren is mijn mening dat ook zij stiekem goed werk voor hen achter de schermen verrichten want zij willen de boeren een dreun geven door de veestapel in te krimpen.Boeren worden uitgekocht en de kans is aanwezig dat die boer dan op zijn eens eigen bedrijf mag verder boeren wanneer hij dat wilt maar dan wel met een baas boven hem.Zijn ze hier ook mee bezig voor andere MKB bedrijven die ze nu kapot maken om mogelijk over te kunnen nemen door mensen met veel geld of de staat? Willen ze de ondernemers/sters van nu die een eigen bedrijf hebben op deze wijze in hun macht krijgen? Dit wappie maakt geen grappie en geeft gewoon zijn mening of men het nu leuk vind of niet en gelukkig mag dat nog.

 3. Er is maar 1 manier om deze bende uitvreters en krotenkokers in die 2e kamer duidelijk te maken dat ze op kunnen donderen met derlui niks, en dat is niet gaan stemmen. Dat zou ik het liefste doen……mijn vinger opsteken naar dat soort.
  Maar helaas…..dat gaat niemand voor elkaar krijgen. We hebben het veel te goed gehad in dit land, en de angst om uit deze begoocheling te komen is te groot.
  Dus moet ik mee doen.
  Hoe dat voelt?

  Wél stemmen =

  Liefde kopen in een uitgewoonde hoerenkast voor grof geld, wat je dient te betalen aan pooiers die je grijnzend op je rug kloppen om te kijken of ze een plekje kunnen vinden om het mes in te steken als je bent kaalgeplukt……….en dan maar hopen dat je er niet opgezadeld bent met een hoerenbloesem waar je nooit meer van af komt.

  En in dat gore hol neem je dan een paar schoonmakers waar, die met een mottige dweil de vuiligheid proberen op te ruimen die daar met karrenvrachten is neergedonderd door de zwijnen uit Animal Farm……oftewel dat coalitie-tuig.

  Stemmen?…………… dan maar met een opgestoken middelvinger
  op de schoonmakers dan maar.

 4. Er is in een jaar tijd al veel geschreven over dit thema maar wat voor mij als een groot feit is, is dat dit één enorme intelligentie test is!!!!!

 5. Vier jaar geleden deden we ook mee met het kabukitheater.
  Na 11.500 euri te hebben afgetikt aan de verkiezingsmaffia konden we dus meedoen, wetende dat we niets zouden klaarmaken alleen al omdat we geen trekker wilde zijn van de lopende agenda.
  Schoonmakers ja, dat waren we. Zonder compromis,…geen!
  Radicaal opruimen, de bezem erdoor.
  Weg met de EU en de NATO en ophouden met de milieufabels.

  https://duckduckgo.com/?t=ffnt&q=vrede+en+recht&atb=v222-1&iax=images&ia=images&iai=https%3A%2F%2Fi1.wp.com%2Fwww.vrede-recht.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F09%2Fschoonmakersopbrug8okvoorzijdefb.jpg%3Ffit%3D1185%252C790

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.