Advertentie

De Codex Alimentarius in werking…!!


 

Zien de mensen die waarschuwen voor de Codex Alimentarius spoken? Is het de zoveelste ‘complotheorie’..? Het is toch wel bizar, dat mensen die ‘wakker’ schijnen te zijn, door de ‘slapenden’ als complotheoristen worden weggezet. Ongeacht of deze ‘wakkeren’ wetenschappers zijn, eminente hoogleraren, mensen van aanzien en/of hoog-intelligente burgers, het doet er niet toe. In deze ‘staat-van-ontkenning’ waarin de slapenden zich bevinden, behoort kennelijk ook de gewoonte om mensen-die-waarschuwen af te schilderen als doemdenkers.

Nou je bent gewaarschuwd.. Een artikel dat voor deze mensen wéér in dit complotplaatje past, wéér in het scenario van doemdenken..! Het spijt ons, maar wij vinden in deze opsomming van feiten door auteur ‘Annelies’, geen enkele aanleiding het artikel NIET te plaatsen; het zij gezegd! Laat voor de rest het artikel voor zich spreken, ook al zijn veel van de feiten twee jaar oud..!

* * *

x

De Codex Alimentarius in werking!!

Annelies © november 2010

x

Het ziet ernaar uit, dat Barak Obama vooral president is geworden om de Codex Alimentarius er in korte tijd doorheen te drukken, mogelijk met als afleiding het nieuwe ‘gezondheids-stelsel’. Even ter herinnering: de inauguratie van Obama werd gehouden op 21-01-2009. En ruim één maand ervoor, op 01-12-2008, werd de familie Stowers overvallen door een zwaar bewapend SWATT-team, zeg maar een invalsteam. De reden daarvoor was, dat deze familie organische produkten produceert..! Er werd door dit SWAT-team een voedsel-voorraad van een jaar geconfisqueerd. Kijk hier naar het verhaal van deze familie:

Het lijkt er verdacht veel op dat deze inval te maken heeft met de in werking tredende Codex Alimentarius. Na deze gebeurtenis ben ik hier vervolgens alert op gebleven.

Wetsvoorstel S510
Op 3 maart 2009 werd het wets-voorstel S510 ingediend. (kijk hier voor de link) Dit voorstel is nu zover, dat het in het eindstadium zit voor goed of afkeuring. Een week later werd ook nog eens wetsvoorstel HR875 (Een soort ‘natte droom’ voor het Monsanto-conglomeraat) ingediend door Rosa del Laura. Deze mevrouw getrouwd met Stanley Greenburg, welke werkzaam is voor Monsanto…!

Michael Taylor, de man die de draaideur liet draaien tussen Monsanto en de Amerikaanse overheid. Van profiteur tot adviseur v.v.

Wetsvoorstel HR875 richt zich vooral op kleine boerderijen.  Het opmerkelijk feit hierbij is, dat Michael Taylor, topman van Monsanto, ook nog eens door Obama ‘himself’ is aangesteld in zijn nieuwe kabinet. Let wel.., op de post: hoofd voedsel-veiligheid. Deze Michael Taylor had overigens al eerder een functie in de Senaat onder Bush jr., toen het gevaarlijke RBGH van Monsanto erdoor gedrukt moest worden. Na deze succesvolle ‘operatie’, keerde Taylor terug naar Monsanto. Lees de details over deze bizarre ‘move’ op deze lead.

Monsanto voedselkeizer!
De wetsvoorstellen HR875 en S425 maakten van Monsanto de volledige heerser over het voedsel in Amerika!! Kortom, Monsanto krijgt een beslissende vinger in de pap, bij de ontwikkeling en verspreiding van Genitisch Gemanipuleerd Gewassen (GMO’s), slachtvee zal geïnjecteerd mogen blijven met het uiterst omstreden middel ‘Bovine’, er zullen boerderijen worden opgezet die alleen nog maar aan ‘Monsanto-normen’ voldoen, er komt gechipt vee en het eind van het liedje is de volledig ontnomen vrijheid van handelen van alle boeren!! (Hier een lead)

Elk klein familie-bedrijf is hiermee feitelijk ten dode opgeschreven. Boerderijen die van generatie op generatie hun eigen groente verbouwden, worden na aanname van deze wetsvoorstellen illegaal, en dus strafbaar.. Kun jij je het voorstellen?

De bevolking wordt verplicht het giftige voedsel van Monsanto te eten. De Codex Alimentarius wint en Monsanto zal nog veel hogere winsten hebben dan ze ooit hebben gehad.

Michelle Obama’s groententuin
19 maart 2009: Michelle Obama laat een grote groenten-tuin aanleggen achter het Witte Huis met genoeg biologische groenten voor het hele personeel ! Dat dient tevens een signaal naar de bevolking te zijn om gezonder te gaan eten.. Zie hier het krantenartikel hierover in de ‘Los Angeles Times’.

19 maart 2009: Michelle Obama laat een grote groenten-tuin aanleggen achter het Witte Huis met genoeg biologische groenten voor het hele personeel !
19 maart 2009: Michelle Obama laat een grote groenten-tuin aanleggen achter het Witte Huis met genoeg biologische groenten voor het hele personeel !

Maar het wetsvoorstel S-510 houdt in, dat er, indien deze wet wordt aangenomen (en er is geen reden om aan te nemen dat dat niet zal gebeuren!), een verbod komt op het verbouwen, bezitten, verhandelen, transporteren, delen, voeden en eten van elk product door de natuur gemaakt….!  (Hier de .pdf van het volledige wetsvoorstel). Burgerjournalist George Hemminger is iemand die het hele plaatje behoorlijk goed door- en overziet. Hij weet alles van Monsanto, de Codex Alimentarius, de draaideuren tussen met de FDA, WHO en de Amerikaanse overheid enz. 2 Van zijn bijdragen vind je hier en hier.

Wets-voorstel S-510 is feitelijk de verfijning van de, eind juli 2009 aangenomen wet HR 2749 (die weer een samenvoeging was van HR875 en HR759).

Onafhankelijk advies aan het Congres..
Een onafhankelijke commissie heeft de congres-leden geadviseerd hoe te stemmen. Maar wie waren dan deze ‘onafhankelijke'” adviseurs? Het waren, stoelriemen vast, mensen van ‘Monsanto’, ‘Cargill’ en andere grote coöperaties. En daarmee voldoen deze wetsvoorstellen voor 100% aan de Codex Alimentarius-normen.

Codex Alimentarius.
Deze wet verbied biologische producten in alle toonaarden! Daarmee is ook iedereen in Amerika, die zelf groente en/of fruit heeft in zijn achtertuin, keihard strafbaar. Of dit ook geld voor Michelle Obama? Weet zij van deze wetgeving? Mag ze dóórgaan met haar tuintje achter het (Witte) huis?

De cover van het Engels-talige boek van William Engdahl (klik voor het onthutsende artikel hier op WantToKnow)

De conglomeraten van Monsanto, de FDA, de Codex Alimentarius, de WHO, hebben allemaal gewerkt aan de ondergang van de bio-industrie. Het harde werk heeft ze gebracht wat hen voor ogen stond.. Ze hebben zo meteen in Amerika hun doel bereikt.

Medio oktober 2010: Er is inmiddels voor zo’n US$ 250.000 aan kaas, gemaakt van rauwe melk, geconfisqueerd en vernietigd door de federale overheid. (Zie ook onderaan ons andere artikel HIER op WantToKnow) Twee artikelen uit de VS over de geconfisqueerde kaas. HIER en HIER.

De scherpe randjes van de Codex Alimentarius wetgeving worden er nu afgeslepen, maar dat neemt niet weg dat deze uiterst omstreden voedselwetgeving er komt. Amerika heeft het voortouw genomen, en Europa volgt nog steeds braaf.

Want wist bijvoorbeeld jij dat per 01 April 2011, dus over zo’n 5 maanden al, in heel Europa, het verbod in zal gaan op ‘kruidenpreparaten’ en ‘geneeskrachtige kruiden’. (Geloof je het niet? Kijk zelf voor de achtergronden: HIER)

De farmaceutische industrie zal weer hogere winsten hebben en wij zullen nog harder moeten werken om gezond te blijven. Maar laten we het positief bekijken, we kunnen deze ontwikkeling als een stimulans zien voor onze creativiteit. Kiezen voor wat we wél willen!

Annelies / 5 November 2010

 

* * *

Mocht je meer informatie willen lezen over de achtergronden van de manipulaties  van de ‘Monsanto’s van deze wereld’, dan raden we je aan, het artikel hier op WantToKnow te lezen over het boek van William Engdahl, waarvan je hiernaast de cover ziet. (Klik op de illustratie)

* * *

Daarnaast vind je een uiterst waardevolle presentatie over de Codex Alimentarius op de link hieronder. Deze presentatie vond plaats via het Studium Generale van de TU in Delft. Klik daarvoor HIER.

61 gedachten over “De Codex Alimentarius in werking…!!

 1. vorig jaar had ik een enorme vooraad vittamine pillen ingeslagen omdat die volgens die codus alimentarius ook verboden zouden worden met ingang van dec 2009.
  je kunt ze nu nog gewoon kopen.
  dus…..zou dit dan wel waar zijn dit keer??

  1. @ Hobbes

   Waarom knalt mijn FireFox Mozilla er altijd uit wanneer ik jou naam hier tgen kom?

   Dacht eerst dat het aan wtk, lag maar na wat fieldwork blijkt het volgens mozilla gewoonweg te maken te hebben met jou naam hier.

   Ben heel erg achterdochtig aan het worden…

  2. Dank Paul, dit verhaal maakt een boel duidelijk. De ‘farma-cowboys’ proberen het weer. Zuigen, trekken, zeuren, niet-reageren, jou afzeiken, en noem maar op..! Let it be!

  3. Dus als je voorzichtig bent, ligt dat aan ons en niet aan de computer die ‘moord en brand’ schreeuwt? Kan het zijn dat jij ook loopt te klojoën?

  4. Hobbes is niet het password van Henk of Gait ?

   Dat zou nog impact hebben op zijn kunnen Guido, misschien is het tijd dat Gaity eens toegeeft dat ie te bewonderen was op die lezing van graancirkels, hoor nog zijn naam daar opdreunen.

   Tijd om dadelijk ook maar eens met een rooie neus te verschijnen hier……

  5. Maar ‘onze’ Gait zou toch nooit met zijn moeder komen..? Of juist wél..? Jeetje, wat ingewikkeld..! En in het algemeen vind ik alleen mummies ingewikkeld..! En nu ‘Gait’ weer..! Met z’n moeder gekomen… Of z’n zus..! Natuurlijk.. z’n zussie!
   Als schuilkelder.. eh.. dekmantel..? Hij is in ieder geval niet in elkaar geslagen, dat lijkt me wel een fijn gevoel, toch? Gait? Ben je daar nog?

  6. @ guido gewoon ontrafelen zo’n mummy kom je van alles tegen behalve brains die zijn er met een haakje door de neus uitgehaald . De vergelijking lijkt steeds meer te kloppen .

  7. @ Guido

   Zit verlegen om wat nieuwe archelogische vonsten, vorig jaar op dit tijdstip zat ik in het vliegtuig naar Egypte, al weer een jaar gelden, zou zo terug willen.

   Alleen gait/Henk/hobbes ontneemt mijn plezier daar naar toe, heb hier al heel wat ontrafel technieken opgedaan, lijkt “de vloek van de Farao wel”.

  8. Henk, Gaitje durft niet meer,en drukt zijn snor wellicht,is hij al niet ontmanteld….

   Hahahaa, Guido zijn zussie, natuurlijk en wellicht zij hele familie wel misschien wel een tante dat kan ook nog of zijn oma, wie weet!!

  9. tja gewoon redelijk op tijd naar bed is ook goed voor je lichaam , dat is weer eens wat anders dan to bijna 2 uur blaten over of ik wel of niet op lezingen kom,

  10. @Henk, hoe kan jij bepalen of oordelen over een ander tot 2 uur in de nacht nog op te zijn, wellicht heeft degene tegen wie je het hebt nachtdiensten, of een heel ander leefpatroon dan de doorsnee mens die elke dag er vroeg op uit moet om naar een baas te gaan. Trouwens jij was zelf ook nog tot laat een ’t posten, dus zegt misschien ook wat meer over jezelf dan over een ander.

  1. Hey Bud die Pleiadiaanse schoonheid van jou is het gelukkig helemaal zat en zegt dat ze ons gaan redden van de volgende Simpson dirty city bomb voorspelling voor vandaag 6 November 2010!

   Dit was ingehouden buitenaardse vrouwelijke agressie op z’n best, echt genieten dat clipje, of het een actrice is of niet kan me niet schelen ik stem honderd procent voor haar. Tesz kan jij voor Nederland even zo´n clipje inspreken?

   False Flag Attack November 2010 Possibly Predicted
   http://www.youtube.com/watch?v=7M5Bf6TtW8w

   Barry Soetoro a.k.a Obama vlucht nu met z’n trawanten met wel 65 vliegtuigen, 34 marineschepen en 3000 man bewaking naar de andere kant van de wereld!

   Opnieuw waarschuwing voor mogelijke bankensluiting VS op 11/11
   Obama precies in cruciale periode op reis met 65 vliegtuigen en 34 marineschepen
   http://xandernieuws.punt.nl/?id=609932&r=1

  2. Een beetje getrainde complotter ziet iets 4 dubbel aan komen…

   611 en 1111 ? Nou ja we zullen het wel beleven, ook dat webbot ding geval staat op onweer voor wel 2 maanden…

   Ik heb 50 euro reserve in m’n portemonnee en een pak liga met rozijnen, zal toch wel genoeg zijn? Shit ik heb nog steeds geen mms druppels aangemaakt voor nood reparaties, hoe was het ook al weer, een beetje nacl, gewoon keuken zout, 2 keer hard op blazen voor de O2 zuurstof en dan een schepje azijn er op gieten toch? En dan krijg je instabiele chloor dioxide ionen en die kunnen alle pathogene kwaaien uitroeien, dat gaat dan aan je derrière oxideren, ze ploffen gewoon door die overmaat negatieve elektronen die persé over willen springen naar die wrede chloordioxidetjes en dan ben je zo weer gezond, behalve dat de FDA nu als de dood is dat ze geen winst meer maken en die waarschuwen sinds 1 Oktober dat je er misselijk van kan worden…

   http://www.infowars.com/4-reasons-why-a-conspiracy-theorist-might-believe-a-devastating-event-is-imminent/

   Quote:

   On July 30th, 2010 and again on October 1, 2010, the United States Food and Drug Administration warned against the use of the product “Miracle Mineral Solution” or “MMS” – which when made up according to instructions produces chlorine dioxide. MMS has been marketed as a treatment for a variety of conditions. The FDA warning told consumers that this industrial bleach can cause serious complications, including severe dehydration, nausea and diarrhea. There have been no reported deaths from use of MMS; however the FDA has received numerous reports of nausea, severe vomiting, and life-threatening low blood pressure caused by dehydration. The makers of MMS do state that nausea and vomiting is a sign that it is working. Licensed medical professionals and toxicologists would not agree with this statement.

   http://en.wikipedia.org/wiki/Chlorine_dioxide

  1. Het zou -net als Autodrop- gewoon verbóden moeten worden..
   Als je hier komt in de veronderstelling dat wij het allemaal weten, dan moet ik je dus nu teleurstellen..! Het ga je goed! (ook al voel-je-je-bedonderd..)
   Overigens is Tessa niet meer werkzaam voor deze site. (Een diep verschil van mening over ‘Eliant’ lag hieraan ten grondslag.. :roll:)

 2. De codex alimentarius is weldegelijk in werking gezet. Er zijn nu 6 van de 24 celzouten die niet meer verkocht mogen worden als voedingssupplement.
  ik heb ze gelukkig nog wel.

  http://www.celzouttherapie.nl/assortiment.htm

  Door de effectuering van de Codex Alimentarius mogen de nrs. 13,14,16,18,19 en 24 na ruim 100 jaar niet meer als voedingssupplement geleverd en verkocht worden.

 3. Zoals GuidoJ. reeds in het stuk vermeld reageren er nu dus ook veelal slapende mensen op dit artikel.

  Ik vind het walgelijk wat er gebeurt!

  En het besef dat wij dus ook GMO’s binnen kunnen krijgen….

  MENSEN WAKKER WORDEN!!!

 4. Gisteren in de Volkskrant op nr 1. negatieve verhalen: Tamilflu. De werking wil maar niet aangetoond worden. Volgens mij mag er dan ook nergens volgens de Codex verteld worden waartegen dit middel gebruikt kan worden, dus ook niet op de site van het RIVM bijvoorbeeld…

  Geldt dit dan ook niet voor het griepvaccin en vele, vele andere medicijnen?

  1. moet je nagaan dat ik dacht dat Tamiflu TammeGriep een vage kwik kwek en kwak dumbing down injectie was in opdracht van de schaduw staat tegen de knorrende varkensgriep en overmatige ongewenste frequente tegen te veel voorkomende intelligenties, blijkt het een geel goud kleurige gesynthetiseerde kwall street casino pil te zijn tegen gewone geeuw griep met gekaapte giftige Chinese bestanddelen die in je slokdarm kunnen exploderen alvorens ongehinderd de bloed brein barrière ongefilterd over te steken met desastreuze gevolgen voor voormalig vinnig vurende neuronen en ontvankelijke supergeleidende koele buckyball receptoren en aanverwante nasaal neuriënde neuro nerdie peptiden van de paashaas.. ik weet niet hoe het bij jullie is maar het klinkt hier vanaf de zevende advent verdieping van mijn flat alsof het fukking oorlog is, niet normaal meer, jah het irriteert me, tijd voor de nwo om met draconische maatregelen van opstelten en co om al die paupers, die beweren niet genoeg geld te hebben, voor onbepaalde tijd op te sluiten op water en brood, wie heeft er ijskoud nu nog ruim genoeg geld voor 500 euro illegaal knal vuurwerk? stelletje mede burger ellendelingen, de vakbeweging is uitgekleed tot op het bot, geen dag zeker meer van je premie positie in wurg flex contracten maar wel de god ganse avond en nacht tering tyfus lawine pijlen en nitro bommen onder MIjn raam, rot toch en eind heen… En nog wat, binnenkort VERBODEN, zoals alles binnenkort Verboden zal zijn maar de lafste sukkels die nu hard knallen zal ik persoonlijk dwingen om het hele jaar door te knallen met geld dat ze niet hebben en een surveillance video camera in hun achterste, knallen zul juh, nu nog makkelijk flink doen, maar dan wel straks gewoon door gaan, dan heb ik wel ‘respect’ voor je, nu niet…

  2. Quote:

   “Neurokinin A, formerly known as Substance K, is a neurologically active peptide translated from the pre-protachykinin gene.[2] Neurokinin A has many excitatory effects on mammalian nervous systems and is also influential on the mammalian inflammatory and pain responses”

   http://en.wikipedia.org/wiki/Neurokinin_A

  3. spaties tussen h t t p verwijderen, je mag niet bucky nog wat zeggen bij de eo;

   h t t p://www.tekmatespring.com/wp-content/uploads/2010/12/buckyball.jpg

 5. Briefactie tegen besluit om alle indicaties van homeopatische en fyto-middelen te halen!

  Wil je mee doen met deze actie?

  Neem dan de brief over (kopiëren en plakken), stuur hem naar roelof.janssens@minvws.nl en zet je eigen naam er onder!

  Stuur hem svp rond in je omgeving als je mensen kent die hier ook belang bij hebben en/of achter staan.

  Aan het ministerie van volksgezondheid, Welzijn en Sport
  T.a.v. Minister E. Schippers
  Postbus 20350
  2500 EJ Den Haag

  Betreft: Gebrekkige vermelding op alternatieve zelfzorgmiddelen.

  Excellentie,

  In het afgelopen jaar heeft u besloten de indicatie stelling van homeopathische zelfzorgmiddelen te verbieden. Dit omdat de werkzaamheid niet wetenschappelijk aangetoond zou zijn.

  De homeopathische zelfzorgmiddelen worden al gedurende de afgelopen 200 jaar door wereldwijd miljoenen mensen gebruikt en zijn absoluut effectief en veilig gebleken. Ze kennen geen bijwerkingen en zijn absoluut niet toxisch. Dat patiënten hechten aan het gebruik van deze zelfzorgmiddelen heeft zo lang stand kunnen houden omdat ze werkzaam en effectief zijn.

  Door de indicaties voor gebruik op deze veilige natuurlijke preparaten te verbieden benadeelt u mij als gebruiker. Als consument kan ik niet meer weten waarvoor welk middel dient. Door de indicatiestelling op deze veilige natuurlijke preparaten te verbieden doet u mijns inziens de zorgplicht die overal in de gezondheidszorg een gulden regel is, geweld aan. U onthoudt mij namelijk de nodige indicatie en gebruiksinformatie. Door het verbod op de indicatiestelling bereikt u tevens dat ook de producenten hun zorgplicht naar mij als consument niet kunnen nakomen.

  Ik voel mij hierdoor ernstig door de overheid en door u als verantwoordelijke minister benadeeld. Mijn vraag aan u is dan ook om terug te komen op uw besluit en het verbod op de indicatiestelling per direct ongedaan te maken zodat de consumenten, waaronder ikzelf, weer op het product kunnen lezen waar het voor bedoeld is.

  Graag ontvang ik een bevestiging van ontvangst van deze brief en een antwoord over uw besluit.

  Hoogachtend,

  1. Mooie voorzet voor het eerste goede voornemen in 2013 Ellen. We kunnen klein beginnen met doorsturen naar vrienden, ter bekendmaking naar gezondheidsites ed.
   Persoonlijk fantaseer ik of en hoe het ook op een fundamenteel nivo kan worden aangevochten, vrijheid van meningsuiting, vrijheid op internet, vrijheid van informatie en kennis doorgeven. Kan die hele codex niet worden aangeklaagd als in strijd met de europese rechten van de mens? Zouden onderzoeksjournalisten (onjo.nl) hier niet een programma over kunnen maken, zoals bijv. Teun vd keuken en Roland Duong hebben gedaan in ‘de slag om Brussel’. Kunnen ze het in een groter plaatje zetten zoals het machtspel van VanRompuy, die smiecht.

 6. Ik was slachtoffer,
  de ‘ziekte’ van LYME

  Infiltratie bij de zgn hulpverenigingen
  En dus, opzeggen! dat soort lidmaatschippen!
  En dat deed ik dus,
  lees en weet: dat candida & darmschimmels
  altijd met LYME verwant zijn!!

  Uw reaktie op mijn opzegging lidmaatschapkort was kort,maar de toon daarin
  duidelijk,
  bedankt voor uw bevestiging.

  De borrelia burgdorfuri oid,de naam van de ontdekker,deed dit met de DARKFIELD
  MICROSCOOP
  en wel met levend bloed,,de cellen kapotdrukken en 100% MATCH ——————–
  Niet de onbetrouwbare goedkope fluttesten die hier in dit zieke land worden
  toegepast
  Enorm veel mensen lijden!!!
  Plum Island,bedankt,politiek,bedankt!

  Depopulatie in werking…Georgia Guidestones,,,

  Bel TS-Products en vraag naar de LYMEKENNERS bij uitstek!!!! Ex huisartsen,deze
  zijn de reguliere
  kwakzalvers meer dan spuugzat!
  Ik genees mezelf,en ben hartstikke blut door deze fake gezondheidszorg
  ben bijna alles kwijt,zelfs mijn inkomsten,,,waarom?
  Omdat mijn Lyme niet erkend word door die waardeloze testen
  Want als het uitkomt wat Lyme werkelijk is…breekt de pleuris uit
  daarom blijft het zoals het is.En zijn er mega verdiensten mee gemoeid,en
  dit tenkoste van de zieke mensen
  t’is geen eens een ziekte,t’is gewoon een mini wezentje wat enorme schade
  aanricht
  in alle opzichten,en de witte jassen maar schrijven,en de kosten rijzen de
  pan uit,
  en nu ook codex alimentaris, heel duidelijk waar we in terecht zijn gekomen,MACHTHEBBERS..NWO

  Negatief???

  Inderdaad zo is het als je de werkelijkheid echt wil/kunt zien
  Het grote wakker worden is begonnen!!!
  Alles komt vanlieverlee naar buiten,mensen zijn het zat

  Zie de voordracht cq lezing

  http://alternatievenieuwsberichten.wordpress.com/2012/12/24/r-i-p-kruidenvrouwtje/

  Graag te plaatsen op het forum,wees oprecht!!!

  Gegroet & dank voor uw medewerking!

  Zwaardstrijder, (google maar)

  Sluiten

  1. Aan de Zwaardstrijder, ik heb voor 7 jaar de lyme ziekte gehad, we gingen terug naar Holland en daar heb ik in Kerkrade na bloedtest(Parijs)de bevestiging gekregen van mijn Lyme 1986. In Lyme City in de US daar begon de epedemie 25 kinderen en in die tijd wisten de MD’s nog niet wat het is.
   Dr Zuurbier uit Kerkrade kreeg te horen wat ik had en ook hoe mij te behandelen.In de US kon ik nooit lang een job behouden van wege toen voor
   ons een onbekende ziekte was, hele hoge koortsen 42/46 koorts, hebben me in ijsbadkuipen gestopt, koorts gedaald en ik voelde me weer de oude…tot de volgen koorts aanval etc. Hoorde dat de Lyme terug kon komen, zal nooit echt verdwijnen. Wat de Lyme bij mij had aangericht….kreeg de Syndrome
   Sjogren, zie op internet wat Sjogren betekend als je geintresseerd bent.
   En Sjogren is niet te genezen, en voor je omgeving of fam.is het niet leuk met een Sj patient te leven. Fatigue is het ergste en je kan nooit een afspraak houden….is een night mare!!!! Zwaardstrijder het gaat je goed en een groet uit Calif.US

  1. FRANS Word SOEVEREIN

   ikclaimmijnnaam.nl

   en kijk de lezing:
   de sovereine mens

  2. @ frans
   Het een en ander is je alleen afgepakt als jij dat toestaat, anders niet. Overigens kan jouw soevereiniteit je niet worden afgepakt dat is een aangeboren onvervreemdbare staat van zijn, en derhalve heeft het geen nut die te claimen .

  3. Je kunt je vrijheid afgeven maar nooit af laten pakken. Liever dood dan eigendom.
   Dat gaat ver. Maar slaven die ontsnapten dachten zo voor ze wisten te ontsnappen. En dat geld voor allerlei mensen die ooit in bezit zijn genomen en dat niet accepteerden.

  1. @ anelle
   Ik begrijp de intentie , maar het is een contradictio in terminis!

 7. Nog van Monty Keen uit dezelfde boodschap van 30.12
  aan zijn vrouw :

  “Ga door in 2013 met wijd open ogen en met liefde in jullie harten in de zekerheid dat je op het juiste pad bent, waar waarheid overheerst. Er is voldoende informatie in het publieke domein om je er van te overtuigen dat er door degenen die de beslissingen nemen tegen jullie is gelogen.
  Stop ermee slachtoffer te zijn.
  Het vergt moed om te stoppen een hulpeloos slachtoffer te zijn, maar jullie moeten in je eigen kracht gaan staan.
  De antieke geschiedenis heeft alle antwoorden. Ja, jullie moeten zo ver teruggaan om te kunnen begrijpen waarom de wereld nu zo’n chaos is. Dat is wanneer de grote overname begon. Jullie zijn sindsdien belogen en gecontroleerd als schapen.”

 8. het is al jaren aan de gang en ik denk wel eens; waar houd de rek op?
  hoelang laten wij ons naar de slachtbank lijden. Wellicht word het eens tijd om dit geneuzel met soortgelijk gedreuzel te bestrijden. dankzij de codex kunnen wij goed werkende medicijnen niet meer of moeizaam verkrijgen, deze hebben geen bijwerkingen en hebben dus een lagere economische waarde. Zo laag zijn wij aan het zinken, gelukkig zijn er genoeg rebelerede zielen en zal ook deze poging tot autocratie gedoemd zijn te mislukken, ik kijk er naar uit.

 9. We zijn inmiddels 12 jaar verder en de tijd voor de Codex Alimentarius is aangebroken. Niet alleen worden we, als je wilt en verder niets weet, volgespoten met het uiterst giftige graphene-oxide maar ook de Codex Alimentarius wordt nu( toevallig) in realiteit gebracht.

  Mocht U nog niet bekend zijn met de Codex Alimentarius , opgericht door de tijdens de Neuremberg-processen veroordeelde Fritz ter Meer maar gewoon zijn gang kon gaan, dient U dit te weten:

  Mocht U nog niet bekend zijn met de Codex Alimentarius , opgericht door de tijdens de Neuremberg-processen veroordeelde Fritz ter Meer maar gewoon zijn gang kon gaan, dient U dit te weten:

  Ook walnoten zijn sinds 2011 verboden:

  https://www.lifeextension.com/magazine/2011/8/fda-says-walnuts-are-illegal-drugs

  Ik wil hier de lijst plaatsen van de a.s. verboden produckten van de binnenkort verboden produckten van de FDA maar dat lukt me nu even niet.

  Dus doe ik het zo:
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=175510494562206&id=100063097685396

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.