Advertentie

911.. Nog één keer alle idiotie op een rijtje..!!


*
*

911.. Nog één keer alle idiotie op een rijtje..!!

2023 © WantToKnow.nl/be (vertaling)

x

Een relativerend filmpje, maar tegelijkertijd op een dieper niveau, het ongeloof te kijk zettend, dat veel mensen nog steeds liever omarmen dan de waarheid. Hoe dom moet het worden, voordat mensen zich simpel eens achter de oren krabben.. Deel het filmpje en spreek erover; zonder dat er een winnaar uit de discussie dient te komen. Kijk naar degene die er baat bij hebben (WHO BENEFITS?) en besef waartoe sommige harteloze ‘figuren-achter-de-schermen’ in staat zijn..!! Besef dat er veel, heel veel mensen zijn, die dit verhaal hebben bestudeerd en tot de conclusie zijn gekomen, dat we met 911, de meest gruwelijke, onmenselijke valse-vlag-operatie onder ogen dienen te zien.

Kijk en vermaak je even met deze serieus-relativerende video.. Bij de 22ste verjaardag van de grootste VALSE-VLAG-OPERATIE die ooit plaatsvond, met de 3000 direct gesneuvelden/doden als emotie-aanjager…

“Op de ochtend van 11 september 2001 stuurden 19 mannen, gewapend met een stanleymes, onder leiding van een man aan de dialyse in een grottenfort, aan de andere kant van de wereld met behulp van een satelliettelefoon en een laptop, de meest geavanceerde penetratie van het zwaarst verdedigde luchtruim ter wereld.

Ze overmeesterden de passagiers van de militair getrainde piloten van vier commerciële vliegtuigen en vlogen die vliegtuigen meer dan een uur lang wild uit de koers, zonder ook maar door één gevechtsvliegtuig te worden gestoord. Deze 19 kapers vrome religieuze fundamentalisten, die graag alcohol dronken, cocaïne snoven en samenleefden met rozeharige strippers, slaagden erin om met twee vliegtuigen, drie gebouwen neer te halen met twee vliegtuigen in New York.

Hoe is het mogelijk..?! IN ÉÉN ZIN DE HELE 911-valsevlagoperatie AAN HET VERRADEN..! (Ken je het verhaal niet? Klik op deze illustratie voor artikel hier op de site..)

Terwijl in Washington een piloot die niet overweg kon met een eenmotorige Cessna, een Boeing 757 in een 8000 voet 270 graden kurkentrekker te vliegen, precies gelijk met de grond te draaien en het Pentagon te raken. In het kantoor van de budgetanalist, waar DoD-medewerkers werkten aan het mysterie van de 2,3 biljoen dollar die volgens minister van Defensie Donald Rumsfeld tijdens een persconferentie de dag ervoor had aangekondigd dat er US$ 2,3 biljoen ontbrak uit de schatkist van het Pentagon. Dat was de dag ervoor, op 10 september 2001.

Gelukkig wisten de nieuwsankers binnen enkele minuten wie het gedaan had: ‘Osama Bin Laden’; de pers wist het binnen enkele uren: ‘Osama bin Laden’; de regering wist het binnen een dag: ‘Terroristen die deze daden hebben gepleegd en degenen die hen onderdak bieden. En het bewijs viel letterlijk in de schoot van de FBI: “Dat er een paspoort van een kapper is gevonden in de buurt van de rampplek van het World Trade Center, als je dat kunt geloven…”.

Maar om de een of andere reden eisten een stel gekke samenzweringstheoretici een onderzoek naar de grootste aanval op Amerikaanse bodem in de geschiedenis. Dat onderzoek was vertraagd, ondergefinancierd, opgezet om te mislukken, een belangenconflict en een doofpotaffaire van begin tot eind. Het was gebaseerd op getuigenissen die door marteling verkregen waren en waarvan de verslagen vernietigd waren.

Er werd geen melding gemaakt van het bestaan van gebouw WTC 7, ‘Able Danger’, p-tech, Sibel Edmonds, OBL in de CIA. En de oefeningen van gekaapte vliegtuigen die in gebouwen werden gevlogen, die werden gesimuleerd precies op het moment dat die gebeurtenissen echt plaatsvonden! Er werd tegen gelogen door het Pentagon, de CIA, de regering Bush.

En wat Bush en Cheney betreft: niemand weet wat ze hebben verteld, want ze getuigden in het geheim off-the-record, niet onder ede en achter gesloten deuren. Ze nam niet de moeite om te kijken wie de aanslagen financierde, omdat die vraag uiteindelijk van weinig praktisch belang is. Toch deed de 9/11 Commissie het briljant door alle vragen van het publiek te beantwoorden, behalve de meeste vragen van familieleden van de slachtoffers. En alle verantwoordelijken de schuld in de schoenen kregen geschoven, hoewel niemand zozeer zijn baan is kwijtgeraakt.

De term de aanslagen waren ‘falen van voorstellingsvermogen’, omdat: “Gehoorzaam onze regering op zijn minst en ik denk niet dat de vorige regering, dat kon bedenken: vliegtuigen die gebouwen invliegen.” Behalve het Pentagon FEMA/NORAD en de NRO.
De DIA vernietigde 2,5 terabyte aan gegevens over ‘Able danger’. Maar dat is OK, want het was waarschijnlijk niet belangrijk. De SEC vernietigde hun gegevens over het onderzoek naar handel met voorkennis, vóór de aanvallen; maar dat is OK, want het vernietigen van de gegevens van het grootste onderzoek in de geschiedenis van de SEC, is gewoon ‘onderdeel van routinematig archiveren’.

NIST heeft de gegevens die ze gebruikten voor hun model van de instorting van WTC 7 geclassificeerd; maar dat is OK, want weten hoe ze hun model van de instorting hebben gemaakt, zou de openbare veiligheid in gevaar brengen. De FBI beweert dat al het materiaal met betrekking tot hun onderzoek naar 9/11 geheim moet blijven voor het publiek; maar dat is OK, want de FBI heeft waarschijnlijk niets te verbergen. Deze man heeft nooit bestaan en niets van wat hij te zeggen had, is uw aandacht waard. En als u iets anders beweert, bent u een paranoïde samenzweringstheoreticus en verdient u het door de hele mensheid gemeden te worden. Ook hij hem hem en haar en haar en hem.

De hele wereld zo op haar hoede moeten zijn, voor het vieze 911-spelletje dat alleen al gespeeld zou KUNNEN zijn! De geschiedenis toont aan, dat dit geen kletsverhaal is, maar een UITERST REËLE OPTIE..!

Osama Bin Laden woonde in het grottenfort in de heuvels van Afghanistan maar ontsnapte op de een of andere manier; daarna hield hij zich schuil in Tora Bora. Maar op de een of andere manier ontsnapte hij. Daarna leefde hij jarenlang in Abbottabad, waar hij het meest uitgebreide sleepnet van de inlichtingendiensten tartte, tien jaar lang de meest geavanceerde technologie in de geschiedenis van de wereld gebruikte en video na video vrijgaf, volledig straffeloos. En hij werd steeds jonger.

Voordat hij uiteindelijk werd gevonden tijdens een gewaagde inval van een SEAL-team, die niet op video was vastgelegd. Waarbij hij zich niet verzette of zijn vrouw als menselijk schild gebruikte. En waarbij deze Special Forces agenten in paniek raakten en deze ongewapende man doodden. Zogenaamd de beste bron van informatie over die vreselijke terroristen op de hele planeet. Daarna dumpten ze zijn lichaam in de oceaan, voordat ze iemand erover vertelden. Toen kwamen een paar dozijn leden van dat team om bij een helikopterongeluk in Afghanistan.

Dit is het verhaal van 9/11, gebracht door de media, die je de harde waarheden vertelden over ‘Men kon zien dat het gewelddadig vooruit ging’ en ‘Ze haalden de baby’s uit de couveuses.” En: “Mobiele productiefaciliteiten”en “De redding van Jessica Lynch.”

Als je vragen hebt over dit verhaal, dan ben je een paranoïde, aluhoedje, mishandelende babyhater en zul je door iedereen worden verguisd. Als je van je land en onze vrijheid houdt, van geluk, regenbogen, rock and roll, puppy honden, appeltaart en je oma, dan zul je nooit je twijfels uiten over welk deel van dit verhaal dan ook. Nooit.

Dit was een publieke aankondiging van de Vrienden van de FBI CIA NSA dia SEC MSM Witte Huis NIST snn de 9/11 Commissie. Omdat onwetendheid kracht is.
[Muziek]

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.