Advertentie

De raaskaldiscussie over de Heilige Vaccinatius…


x

x

De raaskaldiscussie over de Heilige Vaccinatius…

2018 WantToKnow.nl/be

x

Met kromme tenen zit je dan te kijken naar deze uitzending van Buitenhof. Hoe 2 mensen die denken het te weten én een interviewer, die het eigenlijk ook allemaal niet weet, de discussie over vaccinaties aangaan, op basis van ‘hear-say’ en wat ze vinden.. De aankondiging zegt eigenlijk al genoeg. In deze inleiding van Diana Matroos, de presentator van het programma ‘Buitenhof’ op deze zondag de 4e november:

Het verzet tegen vaccineren beperkt zich al lang niet meer tot orthodox christelijke kringen. Steeds meer mensen in alle lagen van de bevolkingen hebben hun twijfels. Een verontrustende ontwikkeling, vindt de medische wereld. Anderen zijn het daarmee oneens, onder wie de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken (NVKP). Binnenkort gaat staatssecretaris van Volksgezondheid Blokhuis (ChristenUnie) met een standpunt naar de Tweede Kamer. Aan tafel: Anne-Marie van Raaij, voorzitter van NVKP, Mascha Kamphuis, voorzitter AJN Jeugdartsen, en Lilianne Ploumen, Tweede Kamerlid voor de PvdA.

Na de inleiding geeft presentator Diana Matroos het woord aan Lilianne Ploumen, die kennelijk veel weet van vaccinaties, want ze is PvdA-kopstuk. Of is het omdat ze Tweede Kamerlid is..? De essentie van haar aanwezigheid is ons onduidelijk. Eigenlijk vind ze dat zelf ook, want, zoals ze zelf tijdens het interview zegt: “Ik heb toch, zeg ik eerlijk, getwijfeld of ik wel op uw uitnodiging voor deze discussie in zou gaan”..  Nou mevrouw Ploumen, dank voor zoveel oprechtheid, want dat is nou preciés wat wij bedoelen.. WAT DEED U DAAR? Uw mening vertellen kennelijk.. Maar gebaseerd waarop..?

Wist jij dit..? Dat Big Pharma haar geld en invloed gebruikt om Google zoekresultaten te laten zien, rondom vaccins en vaccinatie, die NOOIT nadelig zijn voor de farmacy. Klik voor artikel hier op de site.

Dan komt kinderarts Mascha Kamphuis aan het woord, met alle vastgeroeste argumenten over de onveiligheid van niet-vaccineren en de lelijke gevolgen voor ouders die hun kinderen bescherming onthouden.. Maar een zinnig inhoudelijk argument komt er niet, over bewijs, onderzoek, wetenschappelijke onderzoeken naar de efficiency en VEILIGHEID van vaccins.. Nee, mevrouw de dokter weet het gewoon allemaal zéker.. De toon is gezet.

Dan krijgt Anne-Marie van Raaij van de Nederlanse Vereniging Kritisch Prikken als laatste eindelijk het woord. Naar een korte inleiding van haar kant, wordt ze daarna continu afgekapt, en praat Diana Matroos, de beide andere ‘betweters’ naar de mond. Maar er was ALLE reden om door te vragen mevrouw Matroos.. Want uw gesprekspartner Van Raaij gaf aan dat er veel artsen zijn, die bezorgd zijn over de bijwerkingen en in-effectiviteit van vaccins.. Wist u dat niet..?

Wij schreven HIER op de site een verhaal over artsen die zich verdiepten in de bijwerkingen van vaccins, NADAT ze bijna letterlijk aan den lijve hadden ondervonden, dat al die hemelse praatjes over de Heilige Vaccinatius volledig onjuist zijn. Dat er veel informatie wordt achtergehouden; maar vooral dat artsen met hun onbedoelde onbehoedzaamheid, veel schade veroorzaken..!

Er komen in het Buitenhof-interview ook geen kritische vragen naar de twee ‘experts’, zelfs als het drogverhaal over Andrew Wakefield over autisme door Kamphuis weer van stal wordt gehaald. Geen vraag over het kennelijk vanzelfsprekende uitgangspunt dat een kind van 14 maanden (genetisch bepaald) autisme ontwikkelt en geen vaccinatieschade heeft. Kennelijk heeft dat geen enkel bewijs nodig, want dat is nu eenmaal zo.

Waar blijft de discussie over de effectieve werkzaamheid, veiligheid en betrouwbaarheid van door Big Pharma geproduceerde vaccins, die dé melkkoe zijn geworden voor deze industrie. Waar blijft onderzoek dat aantooont dat deze veiligheid en werkzaamheid is gewaarborgd. Welke arts tekent een document waarin zij (Artsen, maar ook RIVM/Overheid) aansprakelijk zijn voor de schade door vaccins…? Kijk eens naar dit artikel uit 2015 in dat verband HIER.

Het voorzorgsprincipe komt niet aan bod. Waarbij ervan uit gegaan wordt, dat je bepaalde middelen pas inzet als deze volstrekt bewezen veilig zijn. En dat zijn vaccinaties per se NIET. Het prinicipe heet in de medische wetenschap ‘Primum non nocere’. En dat wordt bij vaccinaties volstrekt onder de voet gelopen. ‘Primum non nocere’ staat voor ten eerste geen kwaad doen, of ‘in ieder geval geen kwaad doen’, is in het medisch jargon een advies/leidraad, die artsen steeds in gedachten moeten houden, vooral als ze de keus hebben tussen handelen met onzeker resultaat, en de keus om af te wachten.

Kijk naar de discussie, zoals die plaats vond en bepaal zelf wat je ervan vindt:

Dan is er het deel van de discussie, waarbij Anne Marie van Raaij op een buitengewoon geraffineerde wijze in haar hemd wordt gezet, door kinderarts Masch Kamphuis, die hautain achter over hangend aan deze tafel, beweert  dat er geen bewijs is, dat kinderen die gevaccineerd zijn, last krijgen van allerlei aandoeningen.. Nee mevrouw de dokter, is dat niet zo..?

Kennelijk heeft dr. Kamphuis nooit naar collega-artsen geluisterd, zoals mevrouw Van Raaij netjes aangeeft, aan het begin van de discussie..? Nooit gekeken naar de onderzoeken van KIGG, waarbij de onderstaande, overduidelijke grafiek genoeg vertelt over de invloed van vaccins op de gezondheid van gezonde kinderen..!! Wij trekken de conclusie over deze discussie als kop boven dit artikel: een raaskaldiscussie over de Heilige Vaccinatius..

Tot slot, last but not least.
Elk weldenkend mens, en zéker elke weldenkende ouder, leest zich in, voordat een kind met toestemming van de ouder wordt gevaccineerd. Over de voor- en nadelen. Over wat wél en vooral wat niét wordt verteld over deze vorm van ziektepreventie. Kijk zelf op bijvoorbeeld de onderstaande artikel, door op het plaatje te klikken en dan door te klikken naar het artikel in kwestie. Verplichte vaccinaties zijn een belediging voor elk mens.

17 gedachten over “De raaskaldiscussie over de Heilige Vaccinatius…

 1. Wordt het geen tijd dat het volk de politiek voor een keuze gaat stellen?Kiezen zij ervoor om grote bedrijven en banken met hun aandeelhouders te blijven vertegenwoordigen waarbij het volk en dier en milieu steeds meer de nadelige gevolgen ondervinden of gaan zij doen waarvoor ze zeggen dat ze in de politiek zitten ,namelijk de zaken voor het volk,dier en milieu zo goed mogelijk te regelen?
  Wanneer vogels dood neervallen,koeien volledig van slag gebracht worden,het milieu aangetast wordt en mensen alleen maar de lasten (vooral ook in de portemonee) onder vinden dan wordt het tijd om actie te ondernemen lijkt mij.
  Het is onmogelijk de grote bedrijven te dienen en gelijktijdig het volk/land.

 2. Je bedoelt een algemene motie van wantrouwen en/of het opzeggen van het vertrouwen in de volksvertegenwoordiging? Mijn idee!
  Het creëert dan wel een macht/bestuursvacuum wat dan opgevuld moet worden…
  Hier binnen de gemeente waar ik woon hebben we een soortgelijke discussie.
  Los van het ‘democratische’ gehalte zijn bijna alle bestuursfuncties veel beter uit te besteden aan private partijen die efficienter, goedkoper en vooral sneller werken dan het hautaine TUIG wat zich ambtenaar pleegt te noemen en nog steeds het liefst heeft dat de burger, jan met de pet, letterlijk met de pet tussen de knuisten geklemd en met gebogen hoofd den abtenaar met ja, meneer, nee, meneer tegemoet treedt.
  Met dit grote voordeel dat wanneer een marktpartij niet juist presteert, de zak krijgt.
  Iets wat binnen het politieke spel véél moeilijker is en daarna nog kan rekenen op een gouden handdruk en een uitvloeiingsregeling.
  Het politieke gremium is er al in de vorm van een gemeenteraad.
  Een veel kleinere overheid zou ons verdomd goed uitkomen.
  Het is n.l. de draaideur politiek wat maakt dat de plucheplakkers en/of Bilderbergers zijn, maar precies doen wat de toekomstige broodheren willen.

  1. robvdz.
   Welke actie maakt me niet zoveel uit (zolang het maar geweldloos is).
   Maar wanneer vind Nederland genoeg is genoeg?
   Mensen die hun hele leven voor hun pensioen hebben betaald worden alleen gekort.
   Mensen die hun baan om welke reden dan ook kwijt raken worden gekort wanneer zij geen ander werk vinden (hierbij gaan ze er kennelijk vanuit dat er genoeg werk voor iedereen is waarmee ze eigenlijk zeggen dat al die ingeschreven WW ers niet willen waarbij dan ook nog vergeten wordt dat veel mensen in de bijstand terecht komen omdat ze de WW duur hebben verkort maar ook nog steeds werkzoekende zijn).
   Vergeet ook niet dat bv het CBS een instantie is die vaak uitgaan van gemiddelden waarop zogenaamd de overheid dan weer hun beleid voert en door wie worden zij betaald?
   Ziekenhuizen gaan failliet,de zorg is een puinhoop,ouderen lopen in hun eigen vuil en krijgen niet de zorg die ze verdiend hebben,zorg kosten rijzen de pan uit en brengt mensen in de problemen en niemand die ingrijpt,leraren staken,politie staakt,militairen krijgen geen goede uitrusting enz en wat zien en horen we zwarte piet,dat sigaretje dat zijn de boosdoeners nou nou vervolgens roepen ze het gaat goed met de economie met als gevolg dat politici tijd kunnen besteden aan een boek schrijven,dat politici tijd over hebben om bij Pauw of andere TV programma,s op te treden waarvan ze weten dat die toch geen doeltreffende vragen stellen of bij WNL op zondag bv bij die man die zichzelf nogal interessant lijkt te vinden maar geen benul lijkt te hebben van goede journalistiek (dat is mijn mening).Jezelf op de borst kloppen en net doen of alles goed gaat terwijl het niet goed gaat is een kunst apart en onze politici lijken daar meesters in te zijn.
   Mensen die werken kunnen ook al niet meer rondkomen,kun je wel nog rondkomen sta je ongeveer voor de helft voor de staatskas te werken,armoede neemt toe zoals ook de voedselbanken dat doen enz.Nee waar halen ze het lef vandaan om te beweren dat het zo goed gaat?Waarom pakken ze dringende schrijnende zaken niet aan en houden ze zich met onzin bezig en dan heb ik het nog niet eens over de ellende door de NAM veroorzaakt waar zowat heel Groningen onder leid.

 3. Een besmetting gebeurt via de huid slijmvliezen of longen. Vaccinatie slaat bepaalde stappen over en wordt rechtstreeks onderhuids ingespoten.
  Hierdoor is het afweersysteem niet in staat om op een normale manier te reageren.
  Verder wordt het lichaam belast met virussen of bacteriën al dan niet afgezwakt of dood waar het lichaam om te overleven geen boodschap aan heeft of zelfs nooit mee in aanraking komt.
  Volgens mij is de angst waarmee ouders leven van gevaccineerde kinderen ongegrond want ze zijn beschermd door deze prik en toch hebben ze een heilige angst dat hun kinderen besmet worden door de niet gevaccineerde werkt die vaccinatie dan niet? Conclusie zou je zeggen vaccinaties zijn nep en de verdedigers van spreken zichzelf dus tegen.

 4. Ron
  Laatst op deze site een prachtige analogie gelezen over dit fenomeen. Ik slik de pil niet en daardoor wordt mijn buurvrouw zwanger. Ieder beetje bewust mens zal gelijk zeggen dat dat niet kan ……..nu moet men nog leren die logica toe te passen op vaccinaties.

 5. Wat ik als antwoord van de GGD- arts kreeg: Weet u wel dat uw kinderen er dood van kunnen gaan al ze niet gevaccineerd worden? Toen heb ik maar even een prevelementje gehouden. Die belt me dus nooit meer … Maar je moet het wel voorzichtig brengen anders staat zo de kinderbescherming op de stoep.
  Laatst was ik bij de tandarts en moest verdoving hebben. Er kwam wat van de vloeistof in mijn mond terecht. Geeft niet, zei hij, Alles wat in je lichaam ingespoten word is niet giftig. Artsen weten niet eens wat ze je inspuiten.

 6. Everything you always wanted to know about…Vaccinations, but we’re afraid to ask (or believe)!
  Vaccinaties ‘Veilig en Effectief’? Of toch niet? Bent u wel op de hoogte van de volledige informatie? Bekijk onze 4 HealingSoundMovement TV-gesprekken met Desiree Rover, dr. Jannes Koetsier , dr. Hans Moolenburgh sr en Martin de Munck (NVKP) (en zie onze volledige ‘Waarheid over Vaccinaties’ TV-dialoog en een uitgebreide lezing over de geschiedenis van de vaccinindustrie door arts Hans Moolenburh sr) als u nog twijfels heeft!

  http://www.healingsoundmovement.com/news/142/everything-you-always-wanted-to-know-about…vaccinations-but-we-re-afraid-to-ask-or-believe.html?fbclid=IwAR2bsSi-NeMeAi7YjdJtVKmTR4sNREqe4RAUadMnwj-7nqLblv1EUMsjHQw

  En zie hier alle redenen om vooral NIET te vaccineren, met ook alle bewijs voor de onwenselijkheid van VERPLICHTE vaccinaties!

  https://www.youtube.com/watch?v=amkh8FEnqdU

 7. Afgelopen vrijdag kwam ik iemand tegen die de griepprik had aanvaard en zich daar grieperig door voelde. Inmiddels heb ik het ook. Geen prik en toch een artificiële actieve immunisatie.
  Ik vraag me af hoeveel patiënten die 17% gezondheidszorgwerkers besmetten na hun inenting.

 8. Arnold 2,
  Wat jij signaleerd is zo’n algemeen gedeeld beeld van de samenleving van nu dat niet meer kan spreken van een woord van één man. Het is een tendens. En als je goed in de tijd terug kijkt, kun je het zien ontstaan en wáár het is ontstaan en met wie en met welke achtergronden.
  Sinds de start van de verechtsing in het prille begin van de tachtiger jaren, je hoorde toen de introductie van de term, ‘broekriem aanhalen’ naast de term marktwerking en privatisering. Kijk naar de post en het openbaar vervoer en zie wat dat heeft opgeleverd. Om over de gezondheidszorg nog maar te zwijgen.
  Er is een, tot in de hoogste kringen, goedgekeurd gedachtegoed ontstaan waarvan ik de Bilderbergers ook enorm van verdenk dat het aanvaardbaar is om ‘losers’ zij die hebben gekozen voor hun maatschappelijke positie (volgens het Machiavelliaanse denken in nieuwe vorm) ook maar te laten afvallen. Daarbij moeten de winnaars gelauwerd worden en alle egards krijgen die de quote 500 vrinden dienen te krijgen. Maar altijd ten koste van de ‘afvallers’. Dat geeft met een neus vol coke het juiste übermensch gefühl. Want Darwin zei het al,”survival of the fittest”. Dat Darwin ook zei dat soorten juist kunnen overleven door samenwerking binnen de soort is voor de gemiddelde kakker waarschijnlijk iets te links.
  Reken erop dat er steeds meer maatschappij hervormingen komen in wet en regelgeving die meer en meer afglijden richting een fascistoïde samenleving en daar passen de huidige verschijnselen zoals het afknijpen van de ZZP’ers en het failliet van ziekenhuizen prima tussen.
  Het geeft het 19e eeuws georienteerde tuig waarschijnlijk een extra opkikker om te zien dat er weer drommen mensen in lompen op straat leven in weer en wind. ‘Dat maakt het contrast lekker zichtbaar groot’! En iedereen maar denken dat de verkiezingen gezorgd hebben voor weer een overwinning van rechts… Wie zegt mij dat er eerlijk geteld is?
  En het volk? Het volk moppert en moppert en laat zich vollopen met gif en kijkt naar de rotzooi van rtl en andere NOS propaganda en gelooft ALLES en ALLES. Laten hun kinderen volspuiten met kwik en aluminium en turen urenlang op hun beeldschermpje terwijl boven hun hoofd het zonlicht wordt gedempt door de zoveelste lading chemicaliën vanuit een of ander vliegtuig waar de buurman mee naar ‘Torremolinos’ vliegt.
  Ik heb zelf samen met anderen binnen de club van Vrede & Recht de laatste landelijke verkiezingen meegedaan zonder ook maar één seconde het idee te koesteren ooit in de besluitvormingsarena te belanden want daar werken de filters en de poortwachters te goed voor in dit land. Denk aan M. van Nieuwkerk en J. Pauw.
  Ik zie zelf de samenleving uiteen vallen in in hoofdzaak twee groepen. De groep die het ziet en met bepaalde dingen niet meedoet (deze site geeft genoeg info om te zien welke groep dat dan is) en de groep die ik zojuist beschreef en doorgaat met het geloven dat de kiloknaller een goed idee is en dat Rusland een gevaar is en dat de NOS niets dan de waarheid verteld. Dat het zo je zegt,’weer goed gaat met de economie’ en geloven in de goedheid van de overheid.
  Deze mensen lopen het grootste risico want die zien de steen niet komen aanrollen en zijn bezig zij die hun waarschuwen uit te maken voor alu-hoedjes op voorspraak van de opinievoorkauwers.
  De grote vraag blijft, wat te doen?
  Blijven we als konijnen in de koplampen staren van de aanrazende auto of hebben we als bewust-anderen een plan?

 9. robvdz.
  Precies wat je schrijft maar het lijkt mij van belang dat mensen dingen/gebeurtenissen gaan herkennen omdat/doordat ze het zelf ondervinden en dan eens gaan denken van nou misschien heeft hij/zij toch wel gelijk.Daarom schrijf ik zoveel mogelijk over praktische zaken die velen kunnen ervaren wanneer ze goed rond zich kijken.Zij die telkens zeggen dat sites als deze complotsites zijn die met fake nieuws zouden komen mag men gerust ontwapenen door met feiten te komen waarmee je hun verweer uitschakelt.Hoeveel mensen lopen dagelijks niet met een fluitend geluid in de oren bijvoorbeeld? Hoe komt dat? Waarom blijven veel mensen bijvoorbeeld klakkeloos aannemen dat wat de overheid en (vaak door de overheid gesubsidieerde media) zeggen waar is welk bewijs is daar voor?
  Iedereen kan toch zien dat veel achteruit gaat? Wanneer vaccinaties zouden werken en veilig zouden zijn laat dan de onafhankelijke schriftelijke onderzoeksresultaten zien inplaats van te blijven roepen zonder ook maar het minste bewijs te leveren,waarom tekenen zij die vaccineren geen document voor schade veroorzaakt door vaccinatie waarmee zij de verantwoordelijkheid op zich nemen indien het fout gaat? Waarom werd het gebruik in de EU van Round Up verlengd terwijl ze zelf zeiden dat het mogelijk kankerverwekkend is maar wat niet bewezen zou zijn,maar wanneer er twijfel is dan zoekt men dat toch eerst goed uit eer men toestemming geeft om dat spul te blijven gebruiken? Een normaal mens neemt geen risico met levens.

  1. Wat er zou moeten gebeuren? Precies weet ik dat ook niet maar er zullen mensen zijn die bijvoorbeeld goed zijn in organiseren zorg in ieder geval dat alle neuzen dezelfde kant opstaan,verwijder relschoppers en mijdt geweld denk aan petities bijvoorbeeld ikzelf ben ook bereid mee te doen alleen met organiseren heb ik geen ervaring daarom lijkt het mij verstandig om dat aan mensen over te laten die daar ervaring mee hebben.
   Vakbonden zouden normaal gezien een rol kunnen spelen maar naar mijn mening hebben we daar niet zoveel aan omdat zij juist rechten van werkmensen hebben verkwanseld.

  2. Degene die met een vakbondachtergrond veel heeft verkwanseld en op de koffie was bij de Bilderbergers en nu op het schild geheven is de pas overleden man van het kwartje, meneer Kok.
   Maar vergis je niet in de schaapachtigheid van veel mensen en hun korte termijn geheugen. Klinkt wat denigrerend maar helaas is het wel zo. Veel mensen uit die groep zijn als de dood om zelf een standpunt in te nemen en wachten totdat ‘de anderen’ het uitspreken en dan kakelen ze deze gewoon na. Het zijn volgers. Hebben geen eigen smaak of mening. Levensgevaarlijk, vooral als je ze ook nog bang maakt dan rennen ze naar de inentingsbureaus en vechten desnoods voor hun prik. Ik schat dat dit 85% van de bevolking is en van die overige 15% is er maar een klein deel wat überhaubt eraan denkt om een eigen mening te vormen en een kritische opstelling aan te nemen, bovendien maling heeft aan wat een ander van hun denkt! Associatief denken is maar voor weinigen weggelegd en onder dezen kom je ook de heldere geesten tegen die een andere route durven nemen. Deze groep wordt dan ook vakkundig belachelijk gemaakt door de overheid want die wil helemaal niet dat er in hun ogen tegengeluiden verschijnen. Wat ik ooit deed maar nu niet meer is evangeliseren. Ik ga ervan uit dat als je het zelf niet ziet, je het nooit zult zien en aan meelopers zonder zelf bewust te zijn heb je niets. Ga ervan uit m.i. dat je levenslang een eenzame weg moet afleggen tussen legioenen makkelijk te manipuleren schapen die een leider nodig hebben en ieder met een eigen standpunt eerst belachelijk maken en daarna eventueel volgen maar slechts wanneer genoeg anderen dat ook doen.
   In de kwestie round-up is het natuurlijk de EU die never nooit gekozen is en op eigen houtje voor geld lippendiensten verricht voor de corporaties en nooit wil denken in het belang van de burger, nog los van de eugenetica agenda die ze ongetwijfeld keihard dienen. De restanten van de nationale beleidsvoerders zijn ook in lijn met de EU en dienen ook de corporaties. Het gehoereer van Rutte met z’n VVD kliek is daar een schandalig voorbeeld van. Ondersteund door de gristenhonden partijen die nooit de bijbel echt hebben gelezen.
   Er zal een cataclysme moeten plaatsvinden of een andere zware crisis eer men gedwongen op andere gedachten komt. Tot die tijd doet de staatspropaganda haar stinkende best om de boel te sussen maar intussen stapje voor stapje de luciferiaanse agenda zullen bevorderen terwijl de farizeeërs die zich volksvertegenwoordigers noemen iedere verworven vrijheid zullen inperken om het volk te knechten.
   De nodige veranderingen moeten collectief tot stand komen maar dat kan alleen indien er een numeriek overwicht ontstaat.
   Soms zie ik het als een brug welke openstaat voor het verkeer en pas kan sluiten als het laatste bootje door de brugopening is gevaren.
   Sommigen snappen dat je aaneen gesloten moet aanvaren en sommigen stuntelen met touwtjes of motor en zijn te bang of wat anders. Intussen staat het verkeer stil en wacht de brugwachter….

  3. robvdz,

   Wat is je slot conclusie, gaat er iets gebeuren, of blijft het een duiding zonder gevolg, waar onze tijd (helaas) vol mee zit, Jenne

  1. robvdz

   Dit lijkt op dialectiek, maar in een decadente vorm, doe ik niet aan mee, groet Jenne

  2. Jenne :
   Over de toestand in Frankrijk, dus bij jou :
   https://www.prisonplanet.com/purge-night-riots-in-france-as-interior-minister-warns-mass-immigration-could-cause-societal-breakdown.html
   met citaten :
   “Major cities in France were hit by rioting last night as the country’s former Interior Minister warned that mass immigration could bring societal breakdown within five years………
   “How much time do we have before it’s too late?” the interviewer asked Collomb, to which he replied, “I don’t want to create fear, but I think there’s very little time left….It’s difficult to estimate, but I would say that within five years the situation could become irreversible. Yes, we have five, six years to avoid the worst.”
   Potentially dismayed at President Macron’s refusal to act on mass immigration, Collomb resigned last month, commenting, “Today, we live side by side. I fear that tomorrow it will be face to face.”…(=einde citaten).
   Ik veronderstel dat U al op de hoogte zijt, en al de nodige voorzorgen hebt getroffen.
   De vraag is echter : gaat het nog 5 jaren duren, of zal het vlugger gebeuren??
   Het zal best zijn een plan B te hebben, hou er wel rekening mee dat Nederland vol is. En Vlaanderen ook. Schaf U wel wat wapens aan. En lees Le Camps des Saints van Jean Raspail met het scenario van de ondergang (of een samenvatting is ook al voldoende).
   Ik wens U dan ook veel sterkte toe en nog meer “chance…” want het zal nodig zijn.
   Groeten, Sub Rosa,

 10. De politiek lijkt alle geraaskal goed te vinden vooral wanneer het geld in het laatje brengt en daarbij maakt het ze niet uit of menselijke waarden verdwijnen of niet.
  Ik geef (bij velen wellicht al bekend mijn ongezouten mening) waarbij ik vermeld dat ik misschien ongelijk kan hebben maar het gaat er mij dan ook niet om om gelijk of geen gelijk te krijgen maar ik probeer met een nuchtere kijk mijn opvattingen te delen waarop het een ieder vrij staat te reageren.
  Mensen hebben het recht op een lang,gelukkig en vooral gezond leven.
  Helaas zijn er vele factoren waardoor dat niet voor iedereen weggelegd is zoals ziekten of gewoon het ontbreken van de middelen.Dit betekend dat mensen daar mee moeten leren leven of ze nu willen of niet.Wanneer ik naar de TV kijk zie ik vaak beelden die geen schaamte meer kennen en alles kan en mag,maar naar mijn mening ontneemt dat mensen hun waardigheid (Eigenlijk ontmenselijkt het).Zo zag ik laatst een reclame van Z..m.n waar een persoon op een bank zit en even met z,n hand in de onderbroek z,n zaakje goed legt,en dan denk ik waar is dat voor nodig en hoe ver kan men zinken.
  https://nos.nl/artikel/2259045-homokoppels-met-kinderwens-kunnen-straks-ook-in-nederland-terecht.html
  Dit is ook weer zo,n precair onderwerp maar goed naar mijn mening werkt dit mensenhandel in de hand en wordt de mens gedegradeerd tot ding,maar goed het levert zakelijk gezien ook weer op.Dit zouden we met z,n allen niet moeten willen want mensen behoren uit liefde tussen twee mensen geboren te worden en dat lukt alleen tussen mannen en vrouwen.
  Ik heb niets tegen mensen die homo of lesbie zijn maar accepteer dan dat bepaalde dingen onmogelijk zijn en ga anderen niet belasten.Dit gebeurd nu wel want er is een draagmoeder nodig die afstand van haar kind moet doen om het kind aan een ander koppel te geven.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.