Advertentie

Stop het spray’en met het giftige ‘COREXIT’..!!


We zijn natuurlijk niet persoonlijk in staat om de olieramp in de Golf van Mexico te stoppen. Én we zijn niet in staat om competente en ethische bestuurders op wereldniveau ‘neer te zetten’ op die plaatsen waar het nu gaat om het nemen van essentiële beslissingen.
Wat we wél kunnen doen is petities tekenen en er op deze wijze voor zorgen dat er ongemeen sterke druk wordt uitgeoefend op de politieke  machten om het sprayen van het uiterst giftige COREXIT te stoppen.

Het sprayen door kleinere vliegtuigjes van het uiterst giftige (door de FDA goedgekeurde!) COREXIT.

Corexit’  is een zenuwgif dat met vele miljoenen liters over de olievlekken in de Golf wordt gesproeid…! De berichten zijn, dat er maar liefst 700.000 gallon is gesprayed. Dat is zo’n 2,7 miljoen liter gif..

Hoe het mogelijk is, is hier toch even niet van belang. Het gaat erom dat het stopt! En daar kun je je bijdrage aan leveren..! Vele tientallen schoonmakers, die hielpen bij de schoonmaak van de olieresten van de EXXON VALDEZ, leven niet meer..
(Kijk HIER eens naar de speciale site die mensen oproept, vóóral deze mensen, die in contact komen/kwamen met ‘COREXIT’, uit te kijken met dit gif!)

Maar eerst deze feiten over dit gif, ‘COREXIT’:

* Corexit is 4x giftiger dan ruwe olie

* Corexit is bij wet verboden in Engeland, omdat het té gevaarlijk is..

* Corexit wordt met miljoenen liters door kleinere en grote vliegtuigen gesprayed boven water, maar het meeste van dit gif komt in de atmosfeer terecht..

* Corexit is absoluut geen effectieve manier om olie-rampen aan te pakken; het is eerder een manier om het probleem te ‘maskeren’…!

* Corexit heeft het potentieel om PERMANENT drinkwaterbasins te vergiftigen, in die gebieden waar het wordt  gesprayed.

Help met het stoppen van deze krankzinnigheid, door deze actie te steunen:

X

X

Wanneer je je e-mailadres opgeeft, op de site van ‘StoptheSpraying’, zul  je van tijd tot tijd op de hoogte worden gehouden, met artikelen, videoclips en interviews over de situatie in de Amerikaansse kuststaat Louisiana.

Thank you!

Ken McCarthy

Director ‘StoptheSpraying.org’ (Klik HIER.)

P.S. Deel ajb dit bericht met anderen, zo snel mogelijk.

17 gedachten over “Stop het spray’en met het giftige ‘COREXIT’..!!

 1. Lekker makkelijk redeneren hoor, maar die olie moet wel weg toch? Anders blijft het van het ecosysteem daar helemaal niets over en dat is toch wel heel vervelend voor de mensen die daar proberen te leven.

  Maar je kan natuurlijk ook weer een complot de wereld insturen

  1. @ilvy De meeste wetenschappers zijn het er wel over eens dat corexit slechts een maskerende werking heeft en het geheel in toxidietijd verhoogd .Dacht nou juist dat die mensen daar niet op zaten te wachten. bovendien stellen nederlandse bedrijven die vaker olie vervuilingen hebben opgeruimd dat na het sproeien met dit middel de olie niet meer kan worden geborgen. Terwijl het daarvoor gewoon van het water afgeschept had kunnen worden . Ook is vastgesteld dat de oliewolken onder het zeeoppervlak te wijten zijn aan het gebruik van corexit. Al met al niet echt redenen om door te gaan dacht ik zo.

  2. Jou vriendjes:

   Dat zijn mensen die nog braaf naar de stembus gaan om weeeeeeer op jeeeepeeee te stemmen.

   Dat zijn mensen die het Oranje voetbal nog steeds als een internationale halszaak zien.

   Dat zijn mensen die nog denken dat de banken geld maken en uitlenen.

   Dat zijn mensen die nog denken dat Nederland een democratische republiek is met een symbolische onafhankelijke Koningin aan het hoofd.

   Dat zijn mensen die denken dat SS-Hell groene duurzame transparante energie levert.

   Dat zijn mensen die nog denken dat Obama positieve Change gaat brengen.

   Dat zijn mensen die nog braaf een griepprik gaan halen en zelfs pas geborenen hiervoor naar de dokter brengen.

   Dat zijn mensen die nog denken dat natuurgebieden er in Nederland zijn voor de natuur.

   Dat zijn mensen die nog denken dat de EUSSR wurgcontract regels voor de boeren er zijn voor de natuur.

   Dat zijn mensen die die nog denken dat ons supermarkt voedsel goed en goedkoop kan zijn.

   Dat zijn mensen die nog denken dat Amerika geen derde wereld land aan het worden is.

   Dat zijn mensen die nog denken dat de BP olie ramp een ongelukje is.

   Dat zijn mensen die nog denken dat internet 2.0 een technologische stap voorruit zal worden.

   Dat zijn mensen die denken dat de voormalige Sovjet Unie een ver van m’n bed show is.

   Dat zijn mensen die denken dat 800 Fema concentratie kampen in Amerika er zijn om mensen op te vangen bij ernstige calamiteiten.

   Dat zijn mensen die nog geloven dat alle aardbevingen en orkanen en overstromingen natuurlijk zijn.

   Dat zijn mensen die denken dat gemtreels tramrails zijn waarover je een geintje kan maken en de weerman verklaart heilig op de publieke zender dat het hoge cirrus bewolking is die ons landje vanaf de Noordzee komt binnendrijven.

   Dat zijn mensen die denken dat graancirkels gemaakt worden door mensen met plankjes onder hun voeten.

   Dat zijn mensen die denken dat vrije energie van Tesla een middeleeuws sprookje is.

   Dat zijn mensen die nog denken dat de BIS in Bazel een onafhankelijke democratisch gekozen centrale bank is voor de gehele wereld.

   Dat zijn mensen die nog denken dat de aarde de enige aardkloot is in het gehele universum met (menselijk) leven.

   Dat zijn mensen die nog in de evolutie theorie van Darwin geloven.

   Dat zijn mensen die nog denken dat dieren geen gevoel en geen intelligentie kunnen hebben.

   Dat zijn mensen die nog denken dat Monsanto een wetenschappelijk genetisch bedrijf is die het het beste voor heeft met de wereld bevolking.

   Dat zijn mensen die denken dat presidenten democratisch gekozen worden.

   Dat zijn mensen die denken dat belasting betalen rechtvaardig is.

   Dat zijn mensen die denken dat hun belasting geld gebruikt wordt voor infrastructuur.

 2. Er is toch een petitie waarin we Obama vragen om openheid van zaken over de buitenaardsen, die ons kunnen helpen nota bene om deze ramp te doen stoppen?

  Waar is die petitie gebleven?
  En waar is het resultaat?

 3. mhi dhi. ik ? denk! dat jij helemaal gelijk hebt zo als jij dat zo opgekleurd hebt want volgens mij zijn ze onze wereld aan het verkloten ! want zij ?? hebben allang andere zonnestelses gevonden waar de mens ! zoals zij met hun vele centen gelukkig zijn en ? vooral worden zonder dat zij iemand nodig hebben om hun fluitje hun piemeltje en hun kontje te hoeven wassen zonder zelf hun handjes vuil te maken .dus?? zij moeten ook daar hun eigen handjes vuil maken daar aan !want ik heb vandaag alweer een stukje gelezen dat er op de maan een groene oase is en dat er vele rivieren en grote meren zijn .bossen zo groot ? dat de bossen van brazil erbij in het niet vallen .dus ? wie zit hier de boel te naaien !!

  1. ik hoop echt voor je dat je het niet serieus meen. vriendelijke groet gait

  2. Mijn visie, ik heb dan ook niet de bedoeling anderen te overtuigen en zoek ook geen bevestiging. Ik heb de intentie eenheidsbewustzijn uit te dragen. Doe je mee?

   Angst creërt angst, liefde creërt liefde. Alles is trilling of energie. Wij als mensheid hebben jarenlang in een sluimerende toestand geleefd. Ikzelf ben 14 jaar geleden behoorlijk wakker geworden en ben vanaf dat moment anders gaan leven. Voelen, zoeken wat er nou werkelijk aan de hand is.
   Alles wat ik koop zegt iets over mij, ging steeds meer nadenken over wat ik nou écht nodig heb. Ook alles wat ik denk en voel zegt iets over mij, het is mijn waarheid. Dit geld vice versa voor ons allemaal.
   Mensen die zeggen: “wat een onzin”, die geloven dus dat iets, wat het ook is, onzin is, en dat mag.

   Het huidige eenheidsbewustzijn (of is het verdeeld bewustzijn?) is gebaseerd op angst wat de machthebbers (die kleine elite zoals de illuminati en de bilderberggroep) zeer goed uitkomt. Maar ook daar zijn we zelf deel van, want we hebben angst als boventoon ons leven laten bepalen.

   Nu is deze groep bezig de wereldbevolking te decimeren via vaccinaties, voedsel, en nog meer. De reden is meer geld en macht, wereldmacht. Indien wij dit als mensheid zelf toelaten zijn we daar ook weer zelf medeschepper van. Ik als enige kan hier weinig aan doen. Daarom moet het roer om. Des te meer mensen zich laten leiden door hun eigen liefde, niet alleen naar je kinderen en familie, maar naar ieder levend wezen, ook planten en dieren bijvoorbeeld, des te groter zal de liefdeskracht worden.
   Neem als voorbeeld wat ze ook flikken: op een pakje shag staat: roken is slecht voor je (geestkracht). Ik doorzie dit en weet dat het niet mijn waarheid is, wanneer het mijn waarheid wordt is de kans groot dat het gebeurt. Wanneer je dat gelooft ben je daar zelf verantwoordelijk voor.
   Dit is bewust gedaan om zo weer meer kankerpatiënten te krijgen, en veel zieken levert veel geld op. Veel voedsel stikt tegenwoordig van genetisch gemanipuleerde dingen. Alles is bedoeld om een deel van de mensen te laten uitsterven om zodoende daar geen geld meer aan te hoeven uitgeven. We zijn allemaal op weg, ik ook, maar des te bewuster je wordt des te beter het is voor jezelf in 1e instantie, en daaropvolgend voor de mensheid, want je gaat het leven anders benaderen, doorziet dingen sneller bijvoorbeeld. Laat je je (ver)leiden door meer macht of geld, of door liefde?

   Schuld bestaat niet, alleen verantwoording. We hebben Moeder Aarde behoorlijk uitgemergeld en ik denk dat ze nu antwoord gaat teruggeven in de manifestatie van: oké, julllie willen olie? Dan KRIJGEN jullie olie! De buitenaardsen zijn jarenlang verzwegen voor ons jammer genoeg. Ik heb zelf al meerdere malen geroepen, maar 1 roepende in de woestijn is niet genoeg.
   In mezelf leef ik zo bewust mogelijk, doe alleen wat nodig is, niets meer en niets minder (alles waar te voor staat is niet juist, behalve tevreden en tequila). Hebben is prima, maar teveel hebben is onjuist.

   Voedseltekort bestaat niet in de wereld, dit wordt bewust in stand gehouden om zo genetisch gemanipuleerd voedsel te kunnen verdedigen. Ik geef daarom al jaren niets meer aan collectes. Dat geeft een vals gevoel van schuld afkopen bij mij, doe ik niet aan mee. Mijn taak in dit leven is mensen helpen, ongeacht huidskleur of ras, en dat doe ik nu 14 jaar ongeveer. Ik heb dit vele malen getracht te vertellen aan mensen, maar het hielp tekort mijns inziens, blijkbaar was de wereld er nog niet aan toe. Nu werd mij gevraagd mijn visie te geven, dit komt op mij over als het moment dat het mag.

   Ook de media doen hieraan mee, sommigen onwetend, sommigen bewust. Ik kijk al jaren bijna geen tv meer, heb ook geen commerciële tv. Ik werk liever aan mezelf, en voor ontspanning doe ik andere dingen dan tv kijken. Er zijn momenteel zoveel mensen gestresst, ik adviseer eens bij jezelf na te gaan, voelt dit nog goed, of is het tijd voor iets anders? Sommigen kunnen niet meer naar een andere baan, dat begrijp ik ook. Maar durf eens nee te zeggen als je baas vraagt over te werken.
   Er zullen mensen zijn die dit al doen, het gaan om degenen die dat niet durven (angst, bang om baan te verliezen, respect voor jezelf?). En dit alles zal zowel weerstand opleveren als eensgezindheid, en alles daar tussenin. Prima. Bijv. Mensen die 2-maal per jaar op vakantie gaan, anders kunnen ze het niet meer aan. Je kunt ook denken, liever minder geld, 1 maal is voldoende, en minder stress ook nog. Iedereen mag het zelf weten. Ik ben er van overtuigd, mocht er een 3e wereldoorlog uitbreken, dat de kernwapens niet ingezet kunnen worden, die zijn door de galactische federatie al onklaar gemaakt.
   Slot.
   Bedenk jezelf dat de kracht van je geest bijzonder sterk is. We hebben allemaal behoorlijk wat gifstoffen in ons lichaam. Door het veranderen van je geesteshouding kan je de meeste pijntjes en ziektes zelf oplossen wanneer je ook daarin verantwoordelijkheid voor jezelf durft te nemen, stapje voor stapje…
   Dan komt er een eenheidsbewustzijn.

   Hou van jezelf en alles om je heen en doe het in je eigen leventje cq buurtje. Zo, en nu ga ik de petitie tekenen…

 4. Is die hele olie ramp eigenlijk niet een soort 911???? je wil genocide plegen steekt een olie platform in de fik, en dan mag je ineens gewoon zwaarvergif in de zee lozen…. dat hele gemekker van een put die niet dicht zou kunnen ????? ik had die put in een keer dicht kunnen hebben met mijn plan BOM er op en hij was dicht geweest mensen!!! word lekker toch eens wakker vaccinatie666 H5N1 dat was mislukt!!!!!
  Het word tijd dat amerika oprot van deze planeet…. met hun zielige verhaaltjes… en aan de MEDIA word eens wakker en boycot AMERIKA….
  De Terrorist bestaat niet eens…. Das om jou bang te maken maar wat the fuck heb je nou te verliezen helemaal NADA dus stop eens met dat SMERIGE gedrag van Amerika te helpen…. ik was niet een AMERIKA hater maar dat is zo gegroeid!!!!! Death To AMERIKA

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.