Advertentie

We zijn misleid door de elite..!!x

We zijn misleid door de elite..!!

2022 © Leon de Winter / deze versie WantToKnow.nl/be

x

Een tijdje geleden was het de Amerikaanse president, maar niet Joe Biden, die zie: “Steunen op een enkele buitenlandse leverancier maakt een land gevoelig voor chantage en intimidatie. (…) Duitsland zal geheel afhankelijk worden van Russische energie wanneer het niet meteen van koers verandert.” Eerder dat jaar had diezelfde president gezegd: “Het is jammer als Duitsland een grote olie- en gasdeal met Rusland sluit. (…) Duitsland gaat z’n gang en betaalt miljarden en miljarden dollars per jaar aan Rusland. Dus wij worden verondersteld jullie tegen Rusland te beschermen, maar ze betalen miljarden dollars aan Rusland, en ik denk dat dat zeer ongepast is.

Die president was Donald Trump. De eerste quote komt uit zijn toespraak tot de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in 2018, de tweede uit een bijeenkomst met de NAVO in Brussel in datzelfde jaar.

Trump werd door de elites en meeste media uitgelachen, de dwaas. Zijn opvolger Joe Biden legde Angela Merkel geen strobreed in de weg bij het voltooien van de Nord Stream 2-pijpleiding. Trump werd niet serieus genomen, want je geeft Trump nooit gelijk, ook al heeft hij gelijk, zoals ten aanzien van Russisch gas en de Abraham Akkoorden, waarmee Israël definitief verankerd werd in het Arabische Midden-Oosten.

’Illegitieme president’
In 2018, toen Donald Trump zijn uitspraken over Russisch gas deed, werd er fel op hem gejaagd door de FBI, de CIA, en zo ongeveer alle westerse media bij elkaar. Zijn presidentschap werd daardoor voor altijd verminkt. De jacht was volstrekt onrechtmatig. Wat hem ten laste werd gelegd, was uit de duim gezogen, en de betrokkenen wisten dat, inclusief Barack Obama, maar alles was geoorloofd om deze ongewenste president uit het Witte Huis te verjagen.

De jacht door FBI en CIA op Trump was volstrekt onrechtmatig. Wat hem ten laste werd gelegd, was uit de duim gezogen! De betrokkenen wisten dat, inclusief Barack Obama, maar alles leek geoorloofd om deze ongewenste president uit het Witte Huis te verjagen.

Vanaf het begin van de campagne in 2016 leidde Hillary Clinton de aanval op Trump, en toen zij verloor, was Trump, zoals zij zelf jarenlang bleef herhalen, een ‘illegitieme’ president. De jacht op Trump veroorzaakte bij medewerkers van Trump ‘collatoral damage’; carrières gingen eraan, mensen raakten failliet en berooid, want, nogmaals, alles was geoorloofd.

Het establishment in Washington DC en de hoofdkwartieren van de media en universiteiten konden deze buitenstaander niet zijn gang laten gaan, dus werd alles van hem en rond hem geridiculiseerd of gecriminaliseerd met verzonnen verhalen en eindeloze onderzoeken. De jacht op Trump was een jarenlange poging tot een ‘zachte staatsgreep’ van het establishment.

En dan over de rellen op 6 januari 2021..
De rellen op 6 januari 2021 rond en in het Capitool waren barbaars. Maar wie denkt dat de commissie die ze onderzoekt objectief de rol van Trump wil achterhalen, doet aan misleiding. Geen enkele getuige wordt aan een kruisverhoor onderworpen aangezien de opzet van de commissie – Trump moet hangen, nog altijd – niet mag worden ondergraven.

Meer dan veertienduizend uur videomateriaal houdt de FBI verborgen, en het lijkt er veel op dat niet alleen extreemrechtse milities maar ook de FBI met tientallen zo niet honderden medewerkers geweld heeft uitgelokt; door de jaren heen heeft de FBI regelmatig dat ‘playbook’ uitgevoerd.

Trump had enkele dagen vóór 6 januari om tienduizend soldaten gevraagd ter beveiliging van DC, maar dat werd afgewezen door de burgemeester van DC en door Nancy Pelosi, die vanwege haar positie als leider van de grootste fractie in het Huis verantwoordelijk is voor de veiligheid van het Capitool.

Inmiddels zitten honderden mensen gevangen omdat ze ongeoorloofd rondliepen in het Capitool, wat normaal een lichte overtreding is maar nu strafrechtelijk wordt vervolgd als een vorm van verraad. Misschien had Trump via de rellen een eigenaardige staatsgreep willen plegen, maar daar is serieus onderzoek voor nodig, geen showcommissie.

Beledigingen
Het Ministerie van Justitie, de FBI en de CIA, zijn uitvoeringsorganen geworden van de Democratische Partij. En de meeste Amerikaanse media lopen in het gareel van de overheden en van progressieve globalistische agenda’s. Wie weigert daaraan als conservatief of als vrijzinnige progressief mee te doen, wordt als extreemrechts of racist of antisemiet bij het vuil gezet. In Nederland is het weinig anders.

Journalist Wierd Duk; vaak verguisd omdat hij genuanceerde standpunten durft te poneren en niet achter domme, elkaar nablâtende meutes aanloopt

Het is bizar wat de uitstekende Telegraaf-journalist Wierd Duk elke dag aan Twitter-beledigingen moet verdragen. Ook bizar is dat afgelopen maandag een fatsoenlijke volksvertegenwoordiger als Caroline van der Plas in de talkshow Op1 gedwongen werd afstand te nemen van de steun van Donald Trump – hij stond achter de Nederlandse boeren, had hij verklaard.

Ondertussen worden we steeds nauwer bij een energieoorlog betrokken. En ik twijfel aan wat de meeste media daarover vertellen. Ik twijfel aan hun verslag van Oekraïne, de Congrescommissie, stikstofplannen, vaccins.

En overheidsdiensten?
Het RIVM verklaarde in een rapport van 18 april 2021: ‘Vaccin werkt tegen transmissie, (…) vaccins werken tegen alle varianten, immuniteit ’levenslang’ en tegen alle varianten.’ Het RIVM had dat nooit mogen schrijven aangezien er te weinig onderbouwing was, ze hadden moeten zwijgen. Nu lezen we die ‘aannames’ terug en beseffen we dat we zijn misleid.

De elites hebben de publieke zaak verpolitiekt en geïdeologiseerd. Altijd heb ik vertrouwen gehad in de integriteit van onze politieke, academische en mediale elites. Ik weet het even niet meer.

* * *

Advertentie

2 gedachten over “We zijn misleid door de elite..!!

 1. Waarom kan een journalist geen antwoorden vinden, de antwoorden die wij al meer dan 3 jaar geleden wel konden vinden: wij worden, alles van wat hij nu denkt, al jaren belogen, bedrogen en misleid. Alles van wat nu “uitgerold” wordt is een plan wat al vele jaren bekend is en openlijk door de o.a wef verteld/video en op hun website te lezen.
  Waarom Wierd Duk, waarom jij niet?

 2. Dat overheden de waarheid niet altijd vertellen is duidelijk. Anderhalve maand voor een “nieuwe” vaccinatie ronde wordt dat al breed bekend gemaakt terwijl er mogelijk op dit moment nog maar een klein aantal “corona” gevallen bekend zijn.Ook willen ze vaccineren tegen “pokken” omdat ook hier een klein aantal constateringen zijn gedaan.Het gaat mijns inziens om vaccineren en niet om het bestrijden van ziekten.Wanneer dat niet zo zou zijn hoe kan het dan dat men zich niet druk maakt om andere bedreigingen van de gezondheid zoals: Kinderen die zonder ontbijt naar school gaan en mensen die geen geld hebben voor fatsoenlijk eten te kopen bv? Er wordt misschien wel iets gedaan maar veel te weinig.Is het niet vreemd dat naar arme landen wel vaccinatieproducten worden vervoerd terwijl in veel landen nauwelijks eten is? Tegenwoordig kunnen bv groenten ingeblikt of in glas gedaan worden en het blijft lang houdbaar dus de vraag die dan in mijn hoofd rondgaat is waarom ze wel vaccines naar brengen en waarom hetzelfde dan niet gebeurd met eten? Nog iets vreemd is nu de vermissing van 20.000 duiven.
  Op NOS teletekst vandaag staat: 20.000 vermiste duiven na wedstrijd.
  Wie bv naar de uitzendingen van Skinwalker ranch heeft gekeken heeft kunnen zien dat bv koeien erg gevoelig zijn voor elektromagnetische straling en dergelijke.Hier in Nederland begonnen bv koeien vreemd te doen en te zweten onder bepaalde omstandigheden.
  Altijd al is er onweer geweest en nooit is dat een probleem geweest en nu ineens wel?
  Vogels zijn in grote hoeveelheden dood neergekomen en vroeger vlogen vogels vlug weg wanneer ze mensen tegen kwamen terwijl ze nu vaak tot het laatst blijven zitten op straat eer ze wegvliegen.Mona Keizer heeft ambtenaren op TV gevraagd geen onderzoek te doen naar de gevolgen van 5G maar nooit gezegd waarom ze dat deed.Mijn mening is dat mogelijk 5G problemen kan veroorzaken en ik vraag me af of kippen hier ook niet het slachtoffer van kunnen zijn.Wordt het eens geen tijd dat er nu eindelijk eens een onafhankelijk onderzoek naar 5G gedaan wordt misschien kunnen ze dan een hoop ellende voorkomen.Dat is mijn mening.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.