Advertentie

De ongenuanceerde domheid van Klaas Dijkhof..!!


 

Niet gehinderd door enige kennis, of VOLLEDIGE kennis, kletsen veel mensen maar wat raak. Daarbij volledig in de veronderstelling, dat ze ook de volledige achtergrond beheersen van het onderwerp, waar ze je over bijkletsen. Maar realiseer je alsjeblieft, dat de helft van het verhaal vertellen, dus de halve waarheid delen, feitelijk nog érger is dan pure leugens vertellen. Ongeacht of dat bewúst of onbewúst gebeurt. Pure leugens zijn namelijk veel eenvoudiger te ontmaskeren door de waarheid. En dat alles zoals het spreekwoord vertelt: ‘Als is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald hem wel’.

Maar halve waarheden, worden vaak als de hele waarheid geaccepteerd. Niemand kan vooraf natuurlijk weten, dat het slechts een deel van de waarheid is. Een deel van de waarheid is dus weg en daarmee is het andere deel verkracht/vertekend..! En door deze manier van het verhaal te vertellen, nogmaals: bewust of volledig onbewust, berokken je het proces van ‘waarheidsvinding’ natuurlijk een vreselijke oplawaai.

Of hoe de slimste mens ook zijn domheid accentueert..
Neem nou VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhof, ooit bekroond tot ‘slimste mens’ in het Tv-programma met dezelfde titel.
Zijn pleidooi van dezer dagen, voor verplichte vaccinaties is ‘oh zo lief’ gebracht, met alle sympathie, die van deze man uitgaat. Maar zijn verhaal op de VVD-website, om verplichte vaccinaties te gaan overwegen, om ‘anderen geen schade toe te brengen’, lijkt het meest domme verhaal wat deze man de afgelopen paar jaar heeft verkondigd.

Want meneer Klaas, zo blijkt: u vertelt slechts de halve waarheid! Vanuit uw gebrek aan kennis van de VOLLEDIGE WAARHEID, bent u niet in staat het verhaal juist te brengen. En als je dan -zoals meneer Klaas het doet- nog eens gaat uithalen en lompe taal uit naar mensen, die WEL DE MOEITE hebben genomen, zichzelf te informeren over de nadelen van vaccinaties, dan ben je in onze ogen écht dom.

En even dus, voor de goede orde: je kunt wel degelijk intelligent zijn en toch dom doen, zijn en/of dom handelen.. Zie een van de vele definities en uitleg over dom/naïef hierboven.

Maar laten we ajb welwezen: dit wat Klaas Dijkhof doet is regelrechte bewuste volksmennerij. Niet alleen dom dus, maar volledig onverantwoord. Naar onze mening wéét ie dus wel degelijk wat er aan de andere kant van het vaccinatie-verhaal speelt..! Alsof alle mensen, inclusief artsen, doktoren en medische wetenschappers die nagedacht hebben over vaccinaties, EN HUN ERNSTIGE BEDENKINGEN HEBBEN BIJ VACCINS EN VACCINATIES, allemaal dom zijn en ‘zomaar’ wat roepen.

Maar die hele Klaas heeft al die mensen natuurlijk nooit gelezen of überhaupt van gehoord..! Geloof jij het? Maar vanzelfsprekend oordeel jij zelf. Wat we doen hier in dit artikel, in de onderstaande brief van Dijkhof, is een invoeging maken van de weerlegging van zijn beweringen, door WEL die medische en erudiete mensen aan te halen..!

En via een simpele link, via één klik op de afbeelding, naar het specifieke artikel hier op de site. Zodat jij dan ZELF kunt OORDELEN/BEPALEN hoe dom of niet-dom Klaas Dijkhof is. Veel wijsheid toegewenst.. Überhaupt wensen we je dat; met het hele ‘verplichte vaccinaties’-debat! (Voor de goede orde: ze de rood-bruine teksten in deze Klaasbrief zijn door ons aangebracht..)

* * *

x

x

x

De ongenuanceerde domheid van Klaas Dijkhof..!!

x
2018 © WantToKnow.nl/be

x

23 augustus 2018

Klaas Dijkhoff over vaccinatie

“Een paar weken geleden waren mijn vrouw en ik met ons dochtertje bij het consultatiebureau. Wegen, meten, trots vertellen wat ze allemaal al kan en dat ze zo geweldig is. Ja, eten doet ze ook goed, dankuwel mevrouw. Oja, dan nog even ‘de prikjes’… Op de een of andere manier hebben wij volwassenen bedacht dat het minder pijn doet als we verkleinwoordjes gebruiken. Aan de reactie van onze Linde te horen helpt dat voor geen meter.

Ik zal eerlijk zijn: ik vind het echt niet leuk, m’n dochter laten inenten. Je moet haar vasthouden terwijl ze er een naald insteken. En als ze pech heeft is het een dag voor twee prikken en moet het drama nog een keer, terwijl ze al doorheeft wat er gaat gebeuren. Als het tegenzit, is ze er ook nog een dag (of twee) naar van met koorts en al en je kunt wel sussen, maar niet goed uitleggen waarom je haar dat toch hebt aangedaan. Want ja, ze is 1, dat kan ze nog niet snappen.

Gelukkig snappen wij volwassen wel heel goed waarom we dat onze kinderen aandoen. Omdat het verstandig is. Wat zeg ik, omdat wij mensen de geniale vondst hebben gedaan die vaccinatie heet. Zodra een land ook maar enigszins geld heeft voor zorg, is dat het eerste wat je doet: vaccineren. Het kleine leed van een prik valt in het niet bij de risico’s die kinderen anders lopen. Voor ons klinken de mazelen als iets uit een Lucky Luke-stripverhaal. In de realiteit zijn de mazelen een dodelijke ziekte. Het heeft de knapste koppen eeuwen gekost om te voorkomen dat er elk jaar veel baby’s aan doodgaan. Ik vind het prachtig dat ons dat gelukt is: wetenschap! Ik hou ervan!

Nog mooier is dat vaccinatie niet alleen per kind werkt. Hoe meer mensen er ingeënt zijn, hoe moeilijker het virus het heeft. Geen epidemieën, geen doden. Als 95% of meer van ons ingeënt is, dan zitten we goed. Als we daaronder zitten is dat niet alleen gevaarlijk voor de kinderen die niet ingeënt zijn, maar zelfs voor de kinderen die wel hun liefdevolle beschermende prik hebben gekregen.

Vaccinatie is een kwestie van onze kinderen beschermen en het is een kwestie van elkaars kinderen beschermen. Het moment van de prik is voor geen kind leuk en voor geen ouder leuk, maar o zo nodig. Dat doen we allemaal, we zitten samen in hetzelfde schuitje. Je weet als ouder dat alle andere ouders het ook meemaken en samen houden we elkaar veilig. Een kind voelt alleen de pijn van de prik, maar volwassenen begrijpen gelukkig hoe noodzakelijk die is. Tenminste, dat dacht ik.

Minder vaccinaties, veel meer mazelen in Europa.” en  “Hoge sterfte in Europa door mazelen, WHO slaat alarm.”

Ook in Nederland: “RIVM: Risico op mazelenuitbraak door te lage vaccinatiegraad.”

De vereiste veilige 95% waar ik het al over had? Zijn we in Nederland verloren. We zitten op 90,1% vaccinatiegraad mazelen voor kinderen op 2-jarige leeftijd. Logisch dat mensen nu vragen wat “de politiek” vindt. Wel, “de politiek” vindt dit moeilijk.

Nouja, een paar partijen vindt het makkelijk. Hun achterban rekent op de bescherming van de Heer en de Heer alleen en weigert inentingen. Ik zal me niet te veel in religieuze debatten mengen, maar mij lijkt dat de Heer door ons vaccins te laten ontdekken behoorlijk aan de weg timmert om onze kinderen te beschermen.

Voor de andere partijen, en zeker voor mijn liberale partij, is het lastig. Want wij houden niet van verplichten. Lang hoefden we die vraag ook helemaal niet te beantwoorden. Als we de weigeraars hun gang lieten gaan, bleven we toch nog boven de veilige 95% en voor verwijten van religieuze aard zijn we van oudsher nogal gevoelig. Een fijne polderoplossing dus. Bovendien was de verwachting dat minder en minder mensen zouden kiezen voor het weigeren van de beschermende inenting.

Helaas, er is een hele nieuwe groep vaccin-weigeraars bijgekomen. Ze worden ‘anti-vaxxers’ genoemd, zijn ook vaak hoogopgeleid, wordt er dan bij verteld. Wat maar weer eens aangeeft dat opleidingsniveau niet alles zegt. Ze weigeren niet op religieuze gronden, maar op grond van bronnen die beweren dat inenten het risico op autisme verhoogt (een claim gelegd door een inmiddels bewezen fraudeur), dat er enge stoffen bijzitten (er zitten stoffen in het vaccin die eng klinken, want in hoge dosering zijn ze schadelijk. Dat klopt wel, maar in te hoge dosering is water ook dodelijk. Het gaat er dus om hoeveel er van die stof in zit. Dat bepaalt of iets behulpzaam is, geen kwaad kan of schadelijk is. In onze vaccins zitten geen schadelijke doses) en andere pseudo-interessant gemaakte bullshit.

Het wrangste argument is nog wel ‘joh, dat is helemaal niet nodig, die ziektes zijn er helemaal niet meer, wanneer hoor je daar nou nog van?’. Nee, Einstein, dat klopt, die ziektes komen weinig voor en we hebben het virus er goed onder. Weet je waarom? Omdat we onze kinderen inenten. En omgekeerd, nu de mensen die het zelf beter weten dan eeuwen wetenschap zorgen voor minder vaccinatie, stijgt het aantal zieken en doden. Je verwacht het niet…

Er wordt mij vervolgens gevraagd daar respect voor te hebben. Nee, sorry, heb ik niet. Dat je kritisch bent is top, dat je veel vragen stelt voor je iets in de bloedbaan van je kind laat inbrengen, prima. Maar uiteindelijk is niet alles een mening, er zijn gewoon feiten. De wetenschap zit er vol mee.

Feit is dat je eigen kind en alle andere kinderen meer risico lopen als je inentingen weigert.

Feit is dat als een virus zoals de mazelen hierdoor weer meer ruimte krijgt, er kinderen ziek worden. En doodgaan. En dat de kans bestaat dat dat jouw kind is. Of mijn kind.

Ik vind het dus eigenlijk te bizar voor woorden dat ik moet nadenken over overheidsmaatregelen. Maar goed, het is zover gekomen. De dekkingsgraad is onder het veilige niveau. Het aantal weigeraars stijgt. Het aantal gevallen van zieke mensen stijgt. Het aantal doden stijgt.

Laten we beginnen met betere voorlichting. Het gezond verstand van mensen moet worden wakker geschud. Laten we daar voor de veiligheid van onze kinderen maar flink wat PR-budget tegenaan knallen.

Ik zou nog een andere stap willen zetten. Niet omdat ik denk dat daarmee meer kinderen worden ingeënt, maar als directe bescherming voor kinderen. Op de kinderopvang zijn ook kinderen die nog te jong zijn voor de vaccinatie en ook voor de ingeënte kinderen is het veiliger als er geen andere kinderen zijn die ingeënt hadden kunnen worden, maar wiens ouders dit geweigerd hebben.

Ik snap dan ook heel goed dat ouders willen weten of er niet-ingeënte kinderen op de opvang zitten. Dat een kinderopvang wil weten of kinderen ingeënt zijn. Dat een kinderopvang tegen ouders wil kunnen zeggen ‘uw kind is welkom als u het vaccin niet weigert’. Dat moeten we wat mij betreft dan ook mogelijk maken, want dat mogen ze nu niet.

Moeten we nog verder gaan? “Geen inenting, geen kinderbijslag? Geen prik, geen pieken?” Tsja, op de een of andere manier lijkt me dit geen dossier voor een marktprikkel. Het kunnen ‘afkopen’ van bescherming van je eigen kind en daarmee alle andere kinderen vind ik een fout signaal.

Een andere optie is het verplichten van vaccinaties als voorwaarde voor toegang tot kinderopvang. Of naschoolse opvang. Dat is zeker het onderzoeken waard.

Maar ik kan er toch vooral met m’n pet niet bij dat ouders weigeren hun kinderen de beschermende prik te gunnen. Consultatiebureaus en artsen zouden het weigerende ouders ook niet makkelijk moeten maken. Geen ‘ok, ja, als u dat niet wilt, dan houdt het op’, maar wijzen op de risico’s die hun kinderen lopen. En alle andere kinderen ook.

Ouders erop wijzen dat er een verschil is tussen medische wetenschap en iets wat je op internet leest. En dat zo’n blog van een andere weigerouder je kind niet redt als het ziek wordt. Niet alleen op het moment van weigering, maar ook herhaaldelijk daarna. We moeten elkaar aanspreken op de gevolgen van niet-vaccineren. En de onzin van de redenen die daarvoor worden opgevoerd. Hopelijk krijgen we dan snel de vaccinatiegraad weer boven de 95%.

Mocht dat allemaal niet lukken, dan moet ik als liberaal misschien toch maar gaan pleiten voor een vaccinatieplicht. Met daarbij de liberaal John Stuart Mill aan mijn zijde (iemands vrijheid is niet onbeperkt. Ze eindigt waar schade aan anderen wordt berokkend). Als we volwassenen beboeten als ze zelf hun gordel niet omdoen, mogen ze ook bestraft worden als ze hun kinderen basale bescherming tegen dodelijke virussen ontzeggen.”

x

 

21 gedachten over “De ongenuanceerde domheid van Klaas Dijkhof..!!

 1. In het artikel staat:Ik vind het dus eigenlijk te bizar voor woorden dat ik moet nadenken over overheidsmaatregelen.Maar goed,het is zover gekomen.
  Wanneer die overheid keer op keer bewezen heeft niet betrouwbaar te zijn dan vind ik het wantrouwen jegens die overheid vanzelfsprekend en raad ik iedereen aan na te denken over alles wat de overheid ons opdringt.Vooral zijn eigen partij de VVD is bewezen niet echt betrouwbaar en lijkt zich ook niets van het volk aan te trekken en alleen te doen wat in het belang van multinationals en banken is terwijl de belastingbetaler voor de kosten mag opdraaien en daardoor steeds armer wordt.
  Bonnetjes affaire (Opstelten en Teeven).
  Halbe Zijlstra en de Russische leugen.
  Mark Rutte en die Duizend Euro belofte.
  Dividendbelastingafschaffing ten voordele van multinationals en hun aandeelhouders terwijl dit niet eens in het partijprogramma stond.Is het dan zo vreemd om te denken dat ook vaccinatieplicht alleen maar een dwangmiddel kan zijn om geld in het laatje te brengen van de Big Farma industrie?Waarom maken zij zich zo druk om die kleine groep die tegen vaccinatie is?
  De uitslag van het Oekraine referendum werd ook totaal genegeerd en Rutte ging tegen alles in toch akkoord.Vervolgens werden referendums afgeschaft wat geven jullie in Den Haag dan om de burger?Of democratie in zijn geheel?Hij zegt ook tegen verplichtingen te zijn ook daar zijn tal van voorbeelden dat zij dat juist toejuichen wat te zien is aan steeds meer verboden op straffe van ….waarbij steeds meer verplichtingen worden opgelegd op straffe van…..
  Mensen die aan de onderkant van de samenleving leven krijgen geen hulp maar worden bestraft met huisuitzettingen wanneer zij rekeningen wel willen maar niet kunnen betalen omdat die mooie overheid ze financieel ten gronde heeft gericht met al hun belastingen en verdere afnames van wat mensen ooit hadden.Door automatiseren en digitaliseren zorgt de overheid zelf voor werkelozen waarna ze niet schromen deze mensen te korten op hun uitkering wanneer ze geen ander werk vinden en nog erger zieken moeten met behoud van uitkering gaan werken en menigeen die dat niet kan vanwege ziekte wordt gekort,gekort,gekort op inkomen terwijl de overheid notabene een zorgplicht heeft maar die niet naleeft omdat het geld kost voor mensen die ze liever kwijt dan rijk lijken te zijn.Vrijwilligerswerk draagt daar ook aan bij en levert geld op omdat de staat dan niet hoeft te betalen.Heeft de overheid in het verleden (Ab Klink) de farma niet gespekt met de aanschaf van miljoenen vaccins wat helemaal niet nodig was?
  Nee voor mij is het duidelijk alles voor de rijken en niets voor hen die het wel moeten ophoesten.

  1. https://nos.nl/artikel/2248127-canadese-provincie-daagt-farmaceuten-om-verslavende-pijnstillers.html Hierdoor zijn er dus al doden gevallen wat bewijst dat we niet alles zomaar mogen geloven wanneer men zegt dat medicijnen/vaccins veilig zijn en eer zij op de markt komen uitvoerig onafhankelijk getest zouden zijn.Laat gewoon de uitslagen van die onafhankelijke onderzoeken zien in het openbaar zou ik denken.
   Waarom minister Bruins in Nederland met huisartsen rond tafel wil gaan zitten om hen te bewegen dit middel minder voor te schrijven is naar mijn mening de verkeerde mensen aanspreken omdat men toch beweerd dat alle medicijnen/vaccins eer ze op de markt komen veilig zouden zijn wat betekend dat huisartsen alle middelen zouden moeten mogen voorschrijven zonder zich over de werking te hoeven bekommeren.
   Waarom vraagt hij niet aan Big Farma deze rommel van de markt te halen dan hoeft hij namelijk ook niet met huisartsen rond de tafel te gaan zitten.

 2. Overigens is er in Frankrijk al een levendige handel in vaccinatie bewijzen. Kinderen mogen daar bijvoorbeeld niet naar scouting als je geen vaccinatiebewijzen kunt laten zien.
  Ik weet niet of vaccinatie daar verplicht is, maar de drang is heel erg groot. Ook niet gevaccineerde kinderen verwonden zichzelf wel eens en moeten dan naar een ziekenhuis om gehecht te worden en keer op keer moeten de ouders een strijd leveren of liegen.

 3. Hier is een artikel van Jon Rappoport dat ik vanochtend in mijn mailbox kreeg:

  Why medically caused deaths continue to be ignored

  https://jonrappoport.wordpress.com/2018/08/29/why-medically-caused-deaths-continue-to-be-ignored/

  by Jon Rappoport
  August 29, 2018

  More than any other reporter, I have continued to champion and spread the word about Dr. Barbara Starfield’s revelation: The US medical system kills 106,000 people a year with its medicines. Extrapolate that number for a decade: more than MILLION DEATHS.

  I have reported, many times, on Starfield’s review, “Is US Health Really the Best in the World,” published in the Journal of the American Medical Association on July 26, 2000. I interviewed her in 2009, when she told me that her death numbers (106,000 per year) were conservative, and that the federal government was doing NOTHING comprehensive to fix the ongoing disaster. Imagine that, coming from a doctor who was a revered public health expert at the Johns Hopkins School of Public Health.

  Since I’ve written more articles about Dr. Starfield’s revelations than any reporter around, I also know the reaction of the mainstream press over the years: SILENCE. And more silence. And more.

  So this time, I thought I’d explain the main reasons for the silence.

  On one obvious level, it stems from the fact that the pharmaceutical industry buys enormous amounts of ads on and around news media. Do not bite the hand that feeds you.

  And of course, blaming the medical system for a million deaths per decade…well, if you’re the New York Times and you’re making this into a take-no-prisoners ongoing building story, you’re going to incur considerable heat. Blowtorch heat.

  Then there is this: nowhere in the medical literature is there any evidence, based on published studies of drugs, that these substances do such catastrophic damage. In fact, the studies and reports of clinical drug trials are largely glowing. Only one conclusion can be reached: the medical literature is rife with fraud from top to bottom. This fact would immediately throw the reputations of the most prestigious medical journals in the world into garbage landfills.

  Bij interessekan je hier het verdere artikel lezen:

  https://jonrappoport.wordpress.com/2018/08/29/why-medically-caused-deaths-continue-to-be-ignored/

  En dat geldt natuurlijk ook voor Nederland!

 4. Iemand die niet dom is maar vele malen gevaarlijker als menig andere politieke lijder, = Ollegren
  beetje smeigelende geniepige pseudo vrouw met politieke opdracht, de Nieuwe Joodse burgemeester van Mokum, met een andere opdracht, en de PVV zeezicht flatbewoner ( Bilderberg ) met een opdracht, maar Lord Zeesop figuren als deze klaas, graven hun eigengraf dus ?!

  1. Weet de VVD dat ze hun langste tijd gehad hebben en dat dit kabinet op omvallen staat?
   Segers heeft gezegd dat hij dit kabinet niet wil laten vallen ook al moet hij steun geven voor iets waarvan zijn eigen partij niets moet hebben anders was het al einde verhaal voor dit kabinet.Is het dan ook toeval dat een VVDer het schip gaat verlaten?https://nos.nl/artikel/2248165-vvd-kamerlid-ten-broeke-weg-om-ongelijkwaardige-relatie-met-medewerkster.html
   Dit wist hij ook al eerder en mogelijk Rutte ook daarom de vraag waarom juist nu?
   Staat Wilders met zijn PVV al klaar want bij de vorige verkiezingen was het de tweede partij die had mee moeten regeren maar dat werd door andere partijen geblokkeerd.
   In Den Haag weten ze natuurlijk dat bij eventuele nieuwe verkiezingen hij wel eens de grootste zou kunnen worden en mogelijk is dat zelfs de bedoeling.
   Ik hoop wanneer het zover komt dat dat niet het geval zal zijn want dan vrees ik dat we in een regelrechte dictatuur zullen terecht komen waar niemand nog iets te vertellen zal hebben.Hij heeft geen moeite mensen te schofferen en tegen elkaar op te zetten hierbij denk ik aan zijn cartoonwedstrijd wat totaal onnodig mensen kan kwetsen.Vrijheid van meningsuiting natuurlijk dat moet in een democratisch land kunnen maar mensen bewust op de ziel trappen en waar zij in geloven belachelijk maken is iets anders en absoluut afkeurenswaardig.

  2. https://nos.nl/artikel/2248424-weer-vvd-er-uit-tweede-kamer-hennis-gaat-vn-missie-in-irak-leiden.html binnen één week gaan twee VVDers weg is dat toeval of weten ze dat de rol van de VVD ten einde loopt?Natuurlijk was heel Nederland boos over die dividendbelasting afschaffing en stond de coalitie al op omvallen en nu beleggers met een rechtszaak dreigen wat Nederland nog eens 1,7 miljard kan gaan kosten zou dat wel eens de nekslag kunnen zijn.Was het toeval dat die beleggers juist nu dreigen met een rechtszaak?Zoals ik al eerder schreef zou dit best wel eens zo gepland kunnen zijn omdat ze een wisseling van de wacht willen en er mogelijk van uitgaan dat het dan Wilders wordt die in Nederland de lakens kan gaan uitdelen.

  3. https://nos.nl/artikel/2248298-tegenvaller-van-1-7-miljard-dreigt-na-uitspraak-over-deense-dividendbelasting.html Let u vooral op de grijns van Rutte op de foto.
   Juncker heeft ivm de zomer en wintertijd gezegd dat hij de wil van het volk NATUURLIJK zal inwilligen.Betekend dat dan ook dat Balkende zijn handtekening onder het Lissabonakkoord ongeldig was omdat Nederland tegen de grondwet had gestemd?Het Lissabon verdrag is op ongeveer 16% geschrapte niets beduidende regeltjes namelijk precies het zelfde als waar Nederland nee tegen heeft gestemd.

 5. https://nos.nl/artikel/2248282-d66-prominent-terlouw-doorduwen-dividendplan-is-gevaar-voor-democratie.html
  Die democratie is allang geen democratie meer en de burgers/mensen die onder een bepaalde inkomens grens leven mogen alleen maar betalen voor cadeau,s aan de rijksten waardoor menigeen bij de voedselbank terecht komt waar dan weer geen geld voor is.
  Telkens hetzelfde verhaal de rijken (aandeelhouders,multinationals,banken en meerdere krachten die zich achter de schermen verstoppen) beslissen wat er wereldwijd gebeurd en dus ook in Nederland.Die dividendbelasting afschaffing komt gewoon neer op gelegaliseerde diefstal en niets anders want:Wanneer een minder bedeelde iets van een rijk iemand neemt wordt dat bestraft omdat het als diefstal wordt gezien.Kennelijk is het zo dat wanneer een rijk iemand iets van een minder bedeeld iemand afneemt dat ingedekt wordt door wetgeving die die rijke beschermt.Dat het gewoon diefstal is moge duidelijk zijn omdat het door belastingopbrengsten bekostigd wordt wat totaal onmogelijk zou moeten zijn omdat we ooit afgesproken hebben belasting te betalen waarvan dan sociale voorzieningen voor iedereen gezamenlijk bekostigd zouden worden en niet om cadeau,s aan de toch al rijksten te geven.
  Ook is dit ongelijke concurrentie ten opzichte van het MKB wat velen de kop kan kosten.
  Zo zijn er nog meer dingen die normaal onder de verantwoordelijkheid van bedrijven zouden moeten vallen en door bedrijven zelf betaald moeten worden die nu door de belastingbetaler opgehoest mogen worden zoals bv de aanleg van spoor om het goederenvervoer te vergemakkelijken voor bedrijven terwijl bedrijven normaal zelf voor het vervoer van producent naar klant zouden moeten betalen.Waar zijn al die juristen en rechtsverdedigers? Natuurlijk is het niet ondenkbaar dat die niets doen omdat ook zij al vaak rijk zijn en niet zelden door op hun reet te blijven zitten veel geld binnen harken door enorm hoge prijzen aan een client te rekenen voor bv een telefoontje die ze plegen dus waarom zouden zij zich vermoeien?Dit alles is natuurlijk alleen maar mijn mening en niet meer dan dat.

 6. Vaccinatie is niet effectief en ook niet veilig. Iedereen die zich een beetje in deze materie verdiept weet dat. De site van Stichting Vaccin laat dat aan iedereen zien. De enige die belang hebben bij vaccinatie is Big Pharma en die gaan letterlijk over lijken. Helaaas heeft deze criminele industrie goede relaties met de overheid ( bv mevrouw Schippers) en universiteiten. Lees het ontluisterende boek “Dodelijke medicijnen” van Peter Goetshe er maar op na.

 7. Ik vrees dat de brief van Dijkhof weinig te maken heeft met eigen inzichten, maar hij vooral de orders opvolgt wat zijn ‘meesters’ hem opdragen. Opvallend dat hij de claim dat vaccinaties een causaal verband hebben met autisme, afdoet alsof deze slechts door één iemand is gemaakt. Iemand die bovendien ook nog als frauduleus wordt afgestempeld. Alsof er niet talloze wetenschappelijke onderzoekers, artsen, en klokkenluiders zijn die dezelfde claim maken, op basis van hún onafhankelijke onderzoek. Dat een opvallend hoog aantal van deze holistische artsen (stuk of 100) in het afgelopen jaar verzelfmoord zijn, zal wel toeval zijn.

  Los van het feit dat ongevaccineerde kinderen nooit een bedreiging kúnnen zijn voor gevaccineerde kinderen — áls vaccins inderdaad doeltreffend zouden zijn — is het vooral een politieke beslissing om vaccinaties verplicht te willen stellen.

  Het klinkt zo sympathiek dat deze ‘aardige’ VVD-er zich zo bekommerd om de potentiële kindertjes die zouden sterven als de anti-vaxxers in steeds grotere getale afzien van vaccinaties. Maar waarom toch deze politieke keuze? In een land waar 1 op de 5 kinderen onder de armoedegrens opgroeit, geen gezonde voeding krijgt, zou je verwachten dat de focus gericht zou zijn op andere problemen en potentiële gevaren. Of wat dacht je van het aantal zelfmoorden onder jongeren die voortkomen uit gevaarlijke ‘antidepressiva’? Of het aantal doden in het verkeer door alcohol of gebruik van mobiele telefoon? Nee, de focus ligt op vaccinaties. Dat heeft niet alleen met de inkomsten van big pharma te maken, maar zeker ook met de dubieuze agenda van dit crimineel kartel. Omdat men met vaccinaties de gewenste stofjes of technologie bij mensen kan inbrengen. Maar aangezien politici en andere lakeien zelden op de hoogte zijn van de agenda van hun meesters, zal Dijkhof dit handig afdoen als complotgedachten.

  Doordat steeds meer mensen de werkelijk agenda en gevaren van vaccinaties gaan doorzien, zijn er blijkbaar fascistische maatregelen nodig om mensen verder onder druk te zetten. Maar wat Dijkhof, zijn meesters en de andere Bilderbergknechten nog niet begrijpen, is dat wanneer de opressiemaatregelen toenemen, dit als een boemerang kan werken. Mensen laten zich niet dwingen als ze weten dat het schadelijk is voor hun kinderen. In Italië hebben ze de maatregel van verplichte vaccinaties moeten terugdraaien. Het is het begin van de ondergang van big pharma. En als de werkelijke schandalen van big pharma eenmaal naar buiten komen, zal het grote publiek de rol die meneer Dijkhof heeft gespeeld niet bepaald in dank gaan nemen.

  1. Dankjewel Ella, beetje late reactie, maar daarom niet minder gemeend: PERFECT verwoord. Vooral het verhaal van het openen van een ‘kanaal’ naar mensen toe, om rotzooi in te pompen, onder het mom van.. Het past PRECIES in het achterbakse manipulatieschema.

   En ja, via fascistische motieven het verhaal door de strot..! Mijn vraag is dan altijd of Dijkhof wellicht ge-MindControlled is, zonder bewust ervan te zijn. Heb weleens van para-normale mensen gehoord, dat het Binnenhof nesten van archonten bevat.. En dáár natuurlijk de meest invasieve types.. Enfin, dattie bewúst meedoet, kan ik me bijna niet voorstellen, terwijl ik wel, naar Klaas’ maatstaven van de complotten ben.. 😉

 8. Ik word er langzamerhand een beetje moe van om te merken dat er mensen zijn van wie ik verwacht dat ze zelf kunnen nadenken, maar die domweg met de meute en de propaganda blijken mee te lopen.
  Zo ook Klaas Dijkhoff meer dan vermoedelijk nog ooit een EMA ‘Samenvatting van de Productkenmerken’ van een vaccin gelezen.
  Ik zal hem een handje helpen met mijn compilatie van de inhoudsstoffen van alle vaccins in het Rijksvaccinatieprogramma (RVP), inclusief de link naar alle EMA-documenten…
  Knappe jongen wanneer hij mij ervan kan overtuigen dat de giftige metaalverbindingen en andere chemicaliën in vaccins ooit ook maar een greintje van bescherming of gezondheid kunnen opleveren.
  https://www.dropbox.com/s/3pyyr214av4a8di/2019%20~%20RVP%20inhoudsstoffen.pdf?dl=0

 9. Er wordt ergens naar toe gewerkt, de USA-CIA-FBI beheren 60 labaratoria’s over de hele wereld verspreid, waar niet echt zulke leuke producten worden beproeft en gefabiseerd, toch vragen ze Nederland om het onderzoek, naar de vogel pest-griep weer op testarten, wat heeft men daar mee voor, ieder één is bang gemaakt voor oorlog, atoom oorlog, onderwijl wordt er hard gewerkt aan de biologiese oorlogsvoering, sneller goedkoper en afdoende, en de landen en bebouwing blijven intact, het Monsante misbruik gaat gewoon door, nou waar is het wachten op, grote sterft !

 10. Echt iedereen die in deze onzin geloofd moet is iets meer onderzoek doen dan 2,5 uur op Google naar vage artikelen lopen kijken van zogenaamde “dokters en experts”. Vaccinaties geven een zwak virus in iemands lichaam af waardoor het lichaam er antistoffen tegen kan maken. Ja er zitten soms schadelijke stoffen in maar die zijn onder TGG, als dat er boven zou komen dan zou het überhaupt illegaal worden om te vaccineren maar dat is niet zo.

  1. Laten wij nou jouw reactie ‘vaag’ en op die van een ‘expert’ vinden lijken.. Je hebt de zaak kennelijk zo goed bestudeerd, dat je maar geen bewijs oid als link erbij zet..?
   Waar heb je gelezen dat het een ‘zwak virus’ is..??

 11. Iemand als bertdeeathaappple kun je niet echt serieus nemen want waarschijnlijk is hij/zij een voorstander van vaccinatie zonder 2,5 uur onderzoek te hebben gedaan.
  Het komt er mogelijk op neer dat hij/zij als een papagaai telkens hetzelfde niet onderbouwde verhaaltje afsteekt dat vaccinatie veilig is terwijl dergelijke lieden experts en vakmensen op medisch gebied die tegen vaccinatie zijn belachelijk wil maken of in ieder geval als ongeloofwaardig wil neerzetten,tenminste als er al naar mensen die tegen vaccinatie zijn geluisterd wordt.
  Een beetje humor.
  Zelfs papagaaien moeten opletten wat ze zeggen want voor ze het weten worden ze opgepakt omdat ze mama politie zeggen waarna ze zelfs een bijnaam krijgen zoals in dit geval drugsdealende papagaai.
  https://nos.nl/artikel/2281951-papegaai-gepakt-die-drugsdealers-waarschuwde-voor-politie.html
  Ik vraag me wel af wat de politie doet wanneer een koe boe roept,wordt die dan in beslag genomen voor bv belediging van een ambtenaar in functie?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.