Advertentie

De vaccinatie-kruistocht van Frank Ruesink..!


x

x

De vaccinatie-kruistocht van Frank Ruesink..!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

We volgen al een tijdje de onverdroten inspanningen van Frank Ruesink. Kort nadat zijn zoontje ruim een jaar geleden was ingeënt, werd het kind doodziek. Het kón natuurlijk niet aan de vaccinaties liggen, zo werd Frank en zijn vrouw even duidelijk gemaakt. Maar zij wisten beter, want het enige wat er de dagen ervoor gebeurd was met het kindje, was juist die vaccinatie. Volledig uit het veld geslagen gaven ze hun liefde en aandacht aan dit manneke, dat in het ziekenhuis opgenomen moest worden. Gelukkig haalde het kindje het, maar Frank en zijn vrouw waren zó geschrokken, dat ze acuut besloten te stoppen met het vaccineren van hun kinderen..

Een gezellige, sfeervolle banner van het rijksvaccinatieprogramma.

Maar daarmee was de kous niet af voor Frank. Hij probeerde, zoals zoveel mensen dat doen, informatie in te winnen over de veiligheid van vaccins en het hele vaccinatieproces. Of zoals het zo netjes heet: ‘het Rijksvaccinatieprogramma’.. Frank viel vervolgens in de éne na de ándere verbazing, om niet te zeggen ‘verbijstering’.. Net als het andere verhaal van ‘opa Frank’, die bijna hetzelfde verhaal meemaakt rondom de vaccinatie van zijn kleinkind. Dit artikel vind je HIER.

Over de muur van ambtelijk geraffineerd stilzwijgen, vals gedraai en gemanipuleer van de kant van de overheidsinstanties, zoals het RIVM, maar GEEN ENKELE DUIDELIJKHEID…! De weg die Frank het afgelopen jaar heeft afgelegd, vervult ons met diepe bewondering. Frank schroomt niet op politici af te stappen, zijn verhaal te doen en dat in alle rust en zonder de kans te lopen als ‘anti-vaxxer’ te worden geëtiketteerd en weggezet.

Gewoon boerenverstand gebruiken en de zaak waar mogelijk menselijk houden en relativeren. De ongemeen grote hoeveelheid tijd, energie en geld die Frank in dit ‘avontuur’ steekt, draagt extra bij aan het diepe respect dat velen voor hem hebben.

In het onderstaande stuk, geeft hij een terugblik over zijn activiteiten het afgelopen jaar. We kunnen je alleen maar vragen, wanneer je neutraal en met een open mind ernaar kunt kijken, de kruistocht van Frank Ruesink eens te volgen en je af te vragen in wat voor een Kafka-achtige toestand we hier in Nederland en de rest van de wereld verzeilt zijn geraakt.

Door vaccinaties als een Heilige Graal te aanbidden en VOLLEDIG DOOF te zijn voor mogelijke bijwerkingen, negatieve effecten van de vaccins.. Hoe is het mogelijk dat overheden dit ‘flikken’.. Stilzwijgen, doodzwijgen, manipuleren, het bekende kastje-naar-de-muur-spelletje spelen, etc. etc.

Hier het verhaal van Frank Ruesink:

* * *

Frank Ruesink maakt gebruik van zijn plaats in het publiek om bij Jinek even op de presentatieplaats aan tafel te gaan zitten.. Inderdaad, buiten de uitzending.. Nog wel..

 

DE OCHTEND NA DE MINDF*CK BIJ EVA JINEK

Lieve mensen,

Graag begin ik dit bericht om velen van jullie te bedanken. Dit voor het lezen, het delen als ook het liken van mijn brieven. In één van mijn eerste brieven aan Staatssecretaris Paul Blokhuis (HIER) stelde ik al dat ik geen éénling ben. Kijkend naar de honderden reacties, die ik in de afgelopen periode heb ontvangen voelt dat ook zo. Hier wil ik een korte samenvatting aanbieden, van de stand van zaken:

 • Allereest het interview met één van de grootsteJapanse kranten 朝日新聞(The Asahi Shimbun) (HIER)wordt waarschijnlijk eind augustus geplaatst. Dit n.a.v. mijn interview met mevrouw Yui en de heer Tsuzaka. (HIER)
  x
 • Rens Raemakers – D66 (HIER) was tot 8 augustus jl. op vakantie. Hij heeft mij persoonlijk laten weten na zijn vakantie te reageren op mijn brief “Waarom helpt u Klaas Dijkhoff niet (HIER)? (HIER). Dus ik ben ongelofelijk benieuwd waar hij het onweerlegbare bewijs vandaan haalt dat vaccinaties veilig zijn.
  x
 • Na de uitzending van Jinek sprak ik advocaat Wim Anker nog. Zonder dat hij er diep op inging vond het deze woordkeus van Rens Raemakers ook uiterst opmerkelijk en makkelijk weerlegbaar.
  X
 • Rolf Remorie, commercieel directeur van farmaceut GSK (HIER) heb ik kort geleden telefonisch kort gesproken. Dit als vervolg op mijn brief “Welk deel van de waarheid verzwijg jij?” (HIER). We hadden duidelijk met elkaar afgesproken, deze week nog even te bellen. Dus heb ik bij hem onlangs een terugbelverzoek achtergelaten en gisteren heb ik nogmaals zijn voicemail ingesproken.
  En aangezien ik op de GSK website las, dat transparantie en openheid van zaken de belangrijkste kernwaarden van GSK zijn, verwacht ik dat wij elkaar binnenkort uitgebreider gaan spreken. (HIER) Ik ben benieuwd hoe goed de heer Rolf Remorie de kernwaarden ook echt in de praktijk brengt..!
  X
 • En dan natuurlijk Klaas Dijkhoff (HIER) heeft mij de twee beloofde bewijzen nog niet aangeleverd. Zijn team is er nog niet in geslaagd om na twee maanden iets aan te leveren, rondom deze vaccinatie-bewijzen.. En ik heb na zijn mail van 1 juli jl. geen contact meer met hem gehad. In deze mail liet hij mij persoonlijke weten geen tijd te hebben voor een afspraak. Het is natuurlijk teleurstellend voor een politicus, die wel de tijd heeft om een Klaasbrief te schrijven (augustus 2018) (lees verhaal HIER op WantToKnow) waarin hij uitgebreid zijn minachting uit voor mij en vele andere ex-vaccers om niet te komen met de beloofde en afgesproken bewijzen. (HIER)

Maar dat is natuurlijk zijn verantwoordelijkheid. Ik vond het wel fijn om drie dagen later tijdens mijn ontmoeting met de Minister van VWS Hugo de Jonge (HIER) te horen dat Klaas Dijkhoff ten minste wel navraag heeft gedaan bij de Minister om onze gemaakte afspraken toch na te komen. (HIER) Ik verwacht nog steeds dat ik Klaas Dijkhoff kan vertrouwen. (HIER) en weet ook zeker dat we na het zomerreces ons contact weer oppakken. Ik ben dan bijvoorbeeld ook erg benieuwd of hij mij nog steeds een onverantwoordelijke vader vindt?!

 • Zeker na het verhaal van Devan, dat ik mocht delen van Bonny Jordan Devan (HIER)   Zij schreef mij dat Devan “onmiddellijk na het toedienen van de laatste vaccinatie verstijfde, hij stopte met ademhalen en had geen hartslag meer”. Zo werd de zoon Bonny Jordan Devan gereanimeerd op het consultatiebureau en opgenomen in het ziekenhuis. Een uiterst opmerkelijk verhaal ook voor Klaas Dijkhoff natuurlijk, gezien zijn eerdere uitspraken (HIER).
  x
 • Mijn bericht aan AD-hoofdredacteur Hans Nijenhuis (HIER) “Waarom er meer moedige hoofdredacteuren nodig zijn?’ heb ik zelf nog niet opgevolgd. Dit ga ik snel nog doen. (HIER)
  Natuurlijk weet de dokter wat hij doet; wat hij je inspuit als kwetsbaar kind. Helemaal veilig en betrouwbaar. Efficiënt en de mogelijke bijwerkingen vallen mee. Toch?
 • Nog steeds heeft de heer Paul Blokhuis, de staatssecretaris van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (HIER) nog niet gereageerd op mijn brief “Waarom bent u zo bang?’ (HIER).
  x
 • Maar gelukkig is er op vrijdag 6 september in Zwolle een mooie bijeenkomst van de ChristenUnie. Hiervoor heb ik mij natuurlijk aangemeld. (HIER). Ik mag dan aan fractievoorzitter Gert-Jan Segers de vragen stellen, die partijgenoot en staatssecretaris Paul Blokhuis nog niet heeft beantwoord.
  X
 • Als geboren Zwollenaar ben ik bijzonder blij dat ik op dezelfde avond ook Özcan Akyol (HIER) kan spreken. Hoe mooi kan je het hebben…. Dit geeft mij de mogelijkheid om hem nog eens de openstaande vraag te stellen “Wat weet u eigenlijk van respect voor mijn vrouw?” (HIER)
  X
 • Verder komt als het goed is morgen of maandag mijn interview met Wilson Boldewijn (HIER) online. Als journalist voor het videoplatform van De Telegraaf (HIER) heeft hij mij een aantal weken geleden geïnterviewd. Natuurlijk heb ik goed nagedacht of ik dit wel moest doen. ik had ook al begrepen dat een aantal andere mensen het niet wilden of niet durfden. De vraag of je niet verkeerd wordt uitgelegd ligt voor de hand. Echter ik ben van mening dat het goed is dat iemand een stem geeft aan de verzwegen waarheid.
  x
 • Al is het maar uit het respect voor mijn eigen zoon, mijn vrouw maar ook voor de kinderen en de verhalen van ouders zoals Kristel Stevenhagen, Thanh Hagoort, Ger Wit, Linda Elshof, Mirjam Else Hunze, Floor Eloïse, Charlotte Koerni-Lagendijk, Astrid Panis, Leontine Haaring, Gavi Mensch, Saskia Roos, Willy Buis, Fenny Adema etc etc.
  X
 • Vaccinaties zijn één van de grote melkkoeien voor Big Pharma. Hun werking is NOOIT bewezen. Aangehaalde bewijzen zijn op onjuiste en dus valse fundamenten gebaseerd. Kijk naar de griepprik, waarvan inmiddels alom wordt aangenomen dat het volstrekte onzin is..! (klik voor pdf van dit boekje (1 Mb)

  Maar ook uit respect voor de dochter van de Amerikaanse Senator Robert Foley, die overleed na de DTP vaccinatie. (HIER). Ook hij is op zoek naar de waarheid.
  X

 • Daarnaast heb ik het vertrouwen en geloof dat Wilson Boldewijn (HIER) er een oprechte reportage van zou maken dus heb ik ja gezegd en kijk ik uit naar het resultaat
  x
 • En dan was er gisteravond nog mijn ontmoeting met Eva Jinek (Jinek) na de uitzending, waar ik niet te gast maar in het publiek zat. Ik had een mooi openhartig gesprek met haar. Ik begrijp haar nu een stuk beter over de keuze, die ze vorig week maakte met haar tafelgasten omtrent dit onderwerp. Eerlijk gezegd vertelde zij mij het verhaal dat ik 13,5 jaar geleden vertelde aan Loes Ruesink (HIER).
  Vol vertrouwen in de eerlijke, transparante informatievoorziening van de overheid en de farmaceuten. Dus begrijp ik haar keuze ook wel.  Net als ik wil ik zij dat haar zoon gezond kan opgroeien. Ondertussen weet ik echter wel beter. De openheid, eerlijkheid en transparantie informatievoorzieing van de overheid, het RIVM en de farmaceuten is een magische illusie.
  X
 • In de komende dagen schrijf ik meer over mijn ontmoeting met Eva Jinek in mijn volgende brief aan Victor Mids (HIER). Hij is natuurlijk de man, die als arts én illusionist, álles weet over het ‘wittejasseneffect’, beïnvloeding, manipulatie en vooral het ontmaskeren van een illusie. (HIER)

Voor nu wens ik je nog een gezonde, een vrije en een rebelse zomer toe.

Frank Ruesink

ps: voor alle mensen, die oprecht geloven dat verplichte vaccinatie het beste is voor alle kinderen in Nederland, denk dan dit weekend nog gerust eens aan de uitspraak van Thomas Jefferson:

When government fears the people, there is liberty.
When the people fear the government, there is tyranny.’

Realiseer je dus elke dag, dat wanneer wij als belastingbetalers angst voelen hoe de overheid omgaat met:
* onze pensioenafspraken
* 5G
* onze privacy/mensenrechten
* de kwaliteit van het drinkwater
* het onderwijssysteem voor je kinderen
* het financiële systeem
* het gezondheidszorgsysteem
* de macht van multinationals
* de EU
* de bomenkap
* het aanpakken van corruptie in de politiek
* etc etc

 • dat dit zelfde angst is, die vele ex-vaccers in Nederland voelen voor verplichte vaccinatie. Alleen de uiterlijke vorm van de angst is anders.
 • En wanneer we als pro- of ex-vaccers “angst” ervaren voor maatregelen in de vorm van twijfel, wanhoop, wantrouwen, achterdocht etc.
 • Dan zijn WE niet vrij! En als WE niet vrij zijn, dan klopt er iets niet. Want jij bent net als ik en alle andere mensen geboren om vrij te zijn.
 • En hoe confronterend dit misschien ook is. Er is maar één iemand, die de macht heeft om dit te veranderen.
 • En dat ben jij! net zo goed als ik dat ben.
 • Ik ben blij dat naast Loes Ruesink en mijn vier kinderen er elke dag minimaal 1 iemand is, die mij hieraan herinnert en dat is inspiratiebron en R.I.P. vrijheidsstrijder Bob Marley.
 • So.. please remember : Get Up, Stand Up For Your Right (HIER)

3 gedachten over “De vaccinatie-kruistocht van Frank Ruesink..!

 1. Er komt nu een enorm lijk uit de kast.
  De twijfelachtige houding van ‘onze nationale bewindslieden’ spreken boekdelen.
  Zij hebben maar een beperkt mandaat en dat uit zich in, aan de ene kant regeltjes maken want daar zijn ze voor. En de nodige propaganda t.b.v. de pillenmaffia want daar werken ze voor.
  Vergeet niet dat ze meer en meer de corpocratie dienen in dit steeds dictatorialer wordende land. En aan de andere kant mogen en kunnen ze geen verantwoording afleggen voor iets waar ze geen verstand van hebben en ook de zakelijk juridische vaardigheid en mandaat voor hebben om dat te doen.
  Toch zijn ze in een treintje gestapt die een eindbestemming heeft waar ze zelf nooit over na gedacht hebben.
  ‘T is als een locale sportschoolhouder die wel eens wat doet met de plaatselijke onderwereld en gaande weg zo diep verstrikt raakt in de foute spelletjes dat z’n kop zomaar in een vuilniszak kan worden aangetroffen ergens op straat.
  Wat eens in het verlengde leek van wat de klanten wel tof vonden is ‘em later boven het hoofd gegroeid en nu is het allang niet meer hij die uitmaakt wat er over de vloer komt.

  Vind je het dan gek dat zo’n ultra ouwehoer als zo’n Dijkstra z’n bek moet houden want ‘ze’ willen niet dat zo’n lullo de handel verknalt door precies de verkeerde dingen te zeggen wat anders door een heel team van deskundige massapsychologen tot in de puntjes is uitgedokterd en wat daarna door een persvoorlichter als een mantra is ingestudeerd en uitgebraakt.

  Dat is trouwens in toenemende mate sowieso de handelswijze van ‘onze gekozen verstuurders’, doen wat de grote bedrijven zeggen en willen.

 2. Gisteren 6-9-2021 was de heer Illy (u weet wel die man die mogelijk schoenen gebruikt van Hugo de Jonge) en een andere pro vaccinatie figuur bij Jinek en een dame en man die vaccinatie niet zo zagen zitten.Dat Jinek politiek gekleurd is en haar voorkeur niet onder tafels of banken verbergt is duidelijk wat ik afleid uit het feit dat zij een cabaretier zijn gang liet gaan om Baudet voor paal te zetten door niet in te grijpen.Gisteren deed ze haar best om vaccineren aan te moedigen.
  Opvallend was dat toen gezegd werd dat de gevolgen van vaccines op langere termijn niet bekend zijn de collega van Illy als antwoord gaf iets in de trant van: We weten veel van vaccines en IK HEB ALLE VERTROUWEN IN DE WETENSCHAPPERS verder kwam hij eigenlijk niet.
  Nou heb ik ook vertrouwen in de wetenschappers behalve dan in de wetenschappers die in het OMT zitten en door de staat daarvoor zijn uitgekozen.Mijn vertrouwen gaat uit naar echte onafhankelijke wetenschappers die nu buitengesloten worden en waar totaal niet naar geluisterd wordt als ze al niet als wappies worden weggezet.Dit gevoel is alleen maar groter geworden doordat artsen die vaccinatie afraadden een brief kregen zeg maar op de vingers getikt werden.Nou zit gezond verstand niet bij de TV want enige tijd terug zag ik een presentatrice die niet eens de verjaardagsdatum van haar naasten wist toen daarnaar gevraagd werd.Bij hart van Nederland vandaag (de vroege editie) hadden ze het over een verongelukte bus waarbij helaas meer dan 20 mensen zijn omgekomen in Bolivia.Ik moest gelijk denken aan het Claus Barbie boek wat ik heb want ze hebben het wel over een verongelukte bus in Bolivia maar wat heeft zich daar nog meer afgespeeld? Het boek met titel “Het Barbie Dossier Het Vierde Rijk geschreven door Magnus Linklater-Isabel Hilton- en Neal Ascherson dit boek is in 1984 vertaald door Gereard Grasman.Barbie woonde in Bolivia en was tijdens de oorlog de Slager van Lyon die na de oorlog voor regeringen heeft gewerkt en zelfs veiligheidsdiensten tot zijn beschikking had wat blijkt uit het volgende citaat uit het boek blz 383.Citaat: Dat nam niet weg dat hij nog altijd kon rekenen op protectie,zoals twee NewYorkse verslaggevers,Maria Isabel en Peter McFarren,aan den lijve zouden ondervinden nadat ze bij zijn huis in Cochabamba hadden aangebeld om hem om een interview te verzoeken.Ze werden overgebracht naar het plaatselijke hoofdkwartier van de veiligheidsdienst,waar ze uren achtereen werden verhoord en bedreigd voor ze weer mochten vertrekken.”ieder ander mens zou de politie hebben gebeld” zei McFarren. ‘maar Barbie haalde er de geheime dienst bij,die dadelijk reageerde’.(einde citaat).
  Op blz 426 staat dan de clou waar het om gaat en waarom ik dit hier plaats.citaat: Als er iets is dat deze hoofdstukken hebben aangetoond,is het wel dat Claus Barbie een trouwe dienaar is geweest,een bruikbare beul,een echte’duvelstoejager'(maar dan in de ware betekenis van het woord) van onze tijd.Hij heeft het volste recht om in die Franse rechtzaal straks op te staan en de wereld toe te roepen:Jullie allemaal hebben mij nodig gehad,dictators en democraten,jullie Duitsers,Amerikanen en Bolivianen!Jullie allemaal hebben mij betaald voor mijn diensten en waren er me toen dankbaar voor.Waarom sta ik dan hier alleen?’ ( einde citaat) Conclusie ook dit kan weer gebeuren met hen die het kwaad dienen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.