Advertentie

Ex-topman VN: het is allemaal niet wat het lijkt..!


*

Ex-topman Verenigde Naties:
‘Het is allemaal niet wat het lijkt’..!

2023 © WantToKnow.nl/be
x

De Verenigde Naties rollen momenteel Agenda 2030 uit, met de beruchte ‘duurzaamheidsdoelen’. Dit wereldwijde project wil elk aspect van het menselijk bestaan volledig veranderen: voedsel, seksualiteit, familie, werk, financiën, gezondheid, onderwijs, alles! Dit zal zogenaamd een einde maken aan armoede, honger, ongelijkheid, ziekte en andere slechte dingen. Een voormalig uitvoerend directeur die twee decennia bij de VN werkte, vertelt een ander verhaal. Hij legt uit dat de VN wordt gecontroleerd door criminelen die de VN gebruiken om zichzelf te verrijken en de mensheid tot slaaf te maken.

Het is de bekende advocaat Reiner Fuellmich, die de ex-VN topman Călin Georgescu uit Roemenië interviewt. Deze was 17 jaar voor de Verenigde Naties werkzaam, voordat hij deze organisatie de rug toekeerde. Georgescu beschrijft het proces van infiltratie en wereldwijde overname van de Verenigde Naties door oligarchen, met name door Klaus Schwab en het World Economic Forum (WEF). En hij schetst de machtsstructuren van de VN: de heimelijke manipulatie, uitbuiting en onderwerping van mensen over de hele wereld.

Georgescu vertelt waarom hij de VN verliet, en hij beschrijft hoe de mensen die voor deze organisatie werken vaak in de illusie van het systeem gevangen zitten. Hij komt met verassend diepe inzichten over het belang van verbinding met onszelf, met de natuur en onze medemensen en hoe dit tot soevereiniteit kan leiden. Met dank aan Irma Schiffers die dit intrigerende gesprek heeft ondertiteld. Reiner Fullmich aan het einde van de docu:

‘Het antwoord op deze kwestie,
is onszelf met de natuur te verbinden,

in plaats van met de VN en haar marionetten’.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.