Advertentie

Krijg jij als vaccin-kritisch, ook een ‘ster’ opgeprikt..??


Hoe is het mogelijk vragen we ons maar weer eens af, dat mensen die vaccin-kritisch zijn, meteen als no-know’s worden weggezet. Dommies, ook al komt het merendeel van deze mensen uit de hoger-opgeleide-klasse.. Discussies die lelijk zijn ongenuanceerd.. Waarom? Hoe kun je iemand als ‘dom’ betitelen, als je hem nog nooit zijn verhaal hebt horen vertellen..? Hoe kun je iemand veroordelen, als je zelf een balk van hier-tot-gunder in je eigen oog hebt..? De hetze die lijkt losgebarsten, oogst over de hele wereld afkeurende reacties.

Wat is er aan de hand, dat weldenkende mensen, die feitelijk een situatie willen láten zoals die is, dus de keuze maken om niet te vaccineren, worden verdoemd. Wij zien op het internet al plaatjes, vooral op Amerikaanse site, waarbij de vergelijking wordt gemaakt met de gele Davidsster uit de Tweede Wereldoorlog. Maar we nemen aan, dat de mensen die dit doen, toch redelijk desperaat zijn, om zoiets te delen als hun gevoel van etiketering/labeling/brandmerking..!

Daarnaast wordt de discussie is in de VS dan ook nóg een stuk harder gevoerd, dan in NL. Wij plaatsen hier, op basis van dit verhaal, waarbij dus voor een normaal, redelijk en afgewogen discussie geen plaats meer schijnt te zijn, het onderstaande artikel van de Stichting Vaccin Vrij. Het spreekt voor zich.

We hopen dat in de discussies die jij eventueel hebt over het grote vaccinatie-dilemma met andere mensen, de ruimte er wel is, voor het delen van gezichtspunten. Zónder dat je meteen wordt weggezet als onnozel. Gebrandmerkt wordt, zonder dat men ook maar iets van je weet. Betekent het FEIT dat dit wél gebeurt -zie bijvoorbeeld onze recente artikelen hierover-, dat degene die zich hieraan schuldig maakt, een ‘niet-zo-hoog-opgeleide’ is en feitelijk daarmee zelf de DOMSTE is..? Zullen we maar stoppen met het plakken van etiketten en elkaar de ruimte gevven en naar FEITEN luisteren..? Feiten blijven delen?

x


* * *

x

Het maakt kennelijk niet uit of en welke wetenschappers UITERST KRITISCH zijn over de ERNSTIGE mogelijke bijwerkingen van vaccins/vaccinaties. Laten we ze vooral proberen het zwijgen op te leggen. Het past niet in ons denken..!???

19 gedachten over “Krijg jij als vaccin-kritisch, ook een ‘ster’ opgeprikt..??

 1. In de VS zijn in een periode van 10 jaar 108 kinderen overleden door vaccinazi’s, terwijl er in diezelfde periode geen enkel kind overleed aan mazelen! Citaat uit een artikel hierover:

  “Comparative data provided by the U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) and the Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) reveal that nobody has died from measles in more than 10 years, while at least 108 deaths reported in VAERS during the same time frame have been linked to measles vaccines.”

  Bron: https://www.globalresearch.ca/measles-vaccines-kill-more-people-than-measles-cdc-data-proves/5429736

  1. Ik kwam het gisteren ook tegen Arend. Heb er maar even dit plaatje van gemaakt. Simpeler te delen voor iedereen die dat wil.

 2. Ik onderzoek de vermeende ‘veiligheid en effectiviteit’ (en wetenschappelijkheid) van vaccinaties sinds 2007 (zie artikelen hier op WantToKnow). Ik zeg: De hele vaccinatiemythe berust op een hoax, bedrog, fraude, valse wetenschap, belangenverstrengeling, draaideurenpolitiek en corruptie en is misschien wel de grootste medische/ethische/sociale misdaad tegen de mensheid denkbaar…

  Overdreven? Lees je dan maar eens goed in over de waarheid over vaccinaties. Hier alvast wat informatie waar je wel wat aan hebt: https://www.youtube.com/watch?v=a5oVnDzxeJA Probeer met een open mind te luisteren, want je eigen biologie van overtuigingen (ontkenning!) en wat men cognitieve dissonantie noemt (het kan niet waar zijn, het mag niet waar zijn, dus het zal wel niet waar zijn), kunnen in eerste instantie simpelweg niet geloven dat het zo erg kan zijn…

  Maar als je eenmaal weet, neem dan ook de verantwoordelijkheid om niet te hoeven zeggen: ‘Ich habe es nicht gewusst’…

 3. Zelfs het staatspropagandakanaal de NOS kwam niet lang geleden met een ‘eigen onderzoek’ waarin naar voren kwam dat meer en meer scholen kinderen zullen weigeren wanneer deze niet zijn ingeënt. JAha…..de NOS pleegt onderzoek!!!!!!!! Ze laten zien dat er nog een duizendste milligram journalistiek vermogen aanwezig is…of is dat gewoon het ministerie?
  En NATUURLIJK komen de ja-knikkers in beeld en NOOIT een contravisie van de andere kant.
  Wat ik mij nog steeds blijf afvragen, waar is men gvd bang voor?
  Als die rotzooi dan zo goed werkt, dan maakt het toch niet uit wie er niet is geënt?

 4. Ik verbaas me er altijd over hoe mensen achter een idee kunnen aanhollen, zonder zich ooit ook maar één seconde te hebben verdiept in de materie waarover ze zo heftig hun misvatte standpunt aan iedereen proberen op te dringen.
  Vaccinatie is daar een prachtig voorbeeld van.
  Alle ouders, artsen en politici die blind aanlopen achter de mantra “Vaccinaties zijn veilig en effectief” hebben meestal nog nooit een EMA-productinformatie van een vaccin gelezen…
  Maar wat hèbben ze allemaal een grote bek tegen de mensen die wel degelijk hun huiswerk hebben gedaan, en daarop hebben moeten concluderen dat ‘vaccinatie’ een absoluut onwetenschappelijk en zelfs levensgevaarlijk fenomeen is.
  Vanuit hun botte cognitieve dissonantie willen de onwetende, emotioneel en bijna religieus reagerende vaccinatievoorstanders hun niet-onderbouwde standpunt in de strot duwen van hen die op basis van allerhande wetenschappelijke argumenten en documentatie, hun (klein)kinderen absoluut willen vrijwaren van de gif hetze die vaccinatie heet…
  Opvallend is ook dat de mensen die vanuit hun diepgaand onderzoek vaccinatie afwijzen, altijd op hun persoon worden aangevallen, niet op hun standpunt. Dat is zandbak gedrag…!

 5. Leg mij uit dat deze gifbende in de vaccins van het Rijksvaccinatieprogramma, ooit iets van gezondheid of bescherming zouden kunnen opleveren…
  Ik heb vanuit de officiële EMA-documenten een compilatie gemaakt van alle stoffen in de 2019 RVP-vaccins.
  Let wel: vanuit de gebruikte kweekmediums zijn er nog veel meer microben en RNA en DNA van andere species in de vaccins terecht gekomen, maar dat staat nergens vermeld, want wat die precies zijn, weet zelfs de fabrikant niet!
  Maar denk maar even aan het kankerverwekkend apenvirus SV40 in de Salk-, en Sabin-poliovaccins van Merck in de 1950s, dat nu wordt teruggevonden in de hersentumoren van volwassen Amerikanen (Michele Carbone, 1992).
  Print dit documentje en duw het onder de neus van de lieden die zich nog nooit hebben afgevraagd wat er precies IN die vaccins zit… inclusief je huisarts en de arts op het consternatiebureau!

  https://www.dropbox.com/s/5dj7kelbj2u6djy/2019%20~%20RVP%20inhoudsstoffen.pdf?dl=0

 6. Vooral die David ster met de tekst NO VAX vind ik erg onsmakelijk maar zet wel aan het denken.
  Voor de zoveelste keer is ook dit weer een verwijzing naar de Tweede wereldoorlog waar de Nazi’s de dienst uitmaakten.Wat ik nu ga schrijven is bikkelhard maar ik ben het niet die in deze discussie over vaccinatie de David ster erbij gehaald heeft.
  Iedereen weet dat een nog steeds bestaand bedrijf in de oorlog deel uitmaakte van IG Farben en ook dat zij toen lieten weten niets om mensenlevens te geven behalve dan wanneer ze er aan kunnen verdienen.
  IG Farben maakte toen Ziklon B wat gebruikt werd om mensen te doden die niet konden werken zoals baby’s,ouderen en zieken of mensen die te zwak waren.
  Het nog steeds bestaand bedrijf is ook een fabrikant van “geneesmiddelen” terwijl ze nog niet zolang geleden een bedrijf over hebben genomen dat zich voornamelijk met bestrijdingsmiddelen bezig hield zoals Round Up.
  Zelfs in deze tijd zien we telkens weer en steeds vaker overeenkomsten/vergelijkbare zaken die aan de Nazi’s doen denken zoals bv de EU die zelfs met hulp van oud Nazi’s is opgericht en ook vaak waren zij bij NATO zaken betrokken.Een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken en de meeste middelen zijn symptoombestrijders en geen geneesmiddelen wat logisch is omdat de geneesmiddelenindustrie zichzelf anders werkloos zou maken en dus ook niets meer zouden verdienen.Dit geeft aan dat het om verdienen gaat en niet om de gezondheid van mensen/dieren.Gelijktijdig verkoopt dat bedrijf dus Round Up waarvan bekend is dat het mogelijk kankerverwekkend is en waarvoor ook een Nederlandse minister toestemming heeft gegeven om dat binnen de EU nog enkele jaren te blijven gebruiken.(Natuurlijk wanneer mensen kanker krijgen door dat spul heeft de verkoper daar wel weer een pilletje voor of zoiets).
  Alleen al het verlenen van toestemming om dat mogelijk kankerverwekkende spul te blijven verkopen zorgt ervoor dat ik me afvraag hoe begaan de leiders van Nederland zijn wanneer het om onze gezondheid gaat. Schippers zei ook dat kunstgras met rubbergranulaatkorrels erop veilig was terwijl de wetenschappers daar nog van mening over verschilden.Ook dat spul zou kankerverwekkend zijn.We weten ook dat het belang van grote bedrijven,banken en aandeelhouders boven alles gaan gezien de cadeaus die onze premier ze telkens wil geven, is het geen dividendbelastingafschaffing dan is het wel belastingontduiking via onze eigen belastingdiensten.Alles bij elkaar concludeer ik dan ook dat geld verdienen op plaats 1 staat,en gezien het telkens toestemmen in het gebruik van mogelijk kankerverwekkende stoffen is mijn vertrouwen tot nul gedaald wanneer het gaat over de betrouwbaarheid van overheidsadviezen.

 7. Zoals ik reeds vroeger heb geschreven kan m.i. de hardnekkigheid en zelfs de razernij waarmee de “afwijkende “(sic) meningen van het vaccinatie dogma, te lijf worden gegaan, niet alleen worden verklaard door loutere financiële belangen. Ik zie 2 mogelijke verklaringen :
  1. De inplanting van chips, via o.a. de nanotechnologie,
  2. De biologische oorlogsvoering, en hier denk ik aan de Spaanse griep van na W.O 1, ingevolge een al of niet opzettelijk uit de hand gelopen experiment.
  Ik heb echter niet de wetenschappelijke kennis, om dit verder te onderbouwen, en laat dit dan ook aan de deskundigen over. Ik zie echter wel dat we momenteel reeds in de voorbereidende handelingen zitten van WW 3..met handelsoorlogen – muntoorlogen – energieoorlogen – cyber oorlogen (zie recent Venezuela met de sabotage van het energienetwerk), de psychologische oorlogsvoering in de media, de “false flag” aanslagen… en ik acht het dan ook niet uitgesloten dat de vaccinaties dan ook op één of andere manier deel uitmaken van deze voorbereidende handelingen. Recent heeft GuidoJ nog verwezen naar Albert Pike met zijn beruchte brief ..en de geplande 3de wereldoorlog. Elke oorlog is verschillend, met tijdsgebonden middelen en methoden.. en men dient dan ook imo “out of the box” te denken, wat de toekomst betreft..
  Ik verwijs wel naar een citaat van Einstein :
  https://en.wikiquote.org/wiki/World_War_III
  “I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones.” (=einde citaat).
  Er is ook de enorme evolutie in het domein van de EMP wapens en de lasertechnologie.
  Arnold :
  Wat Duitsland betreft en IG Farben, en de voorlopers :
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Fritz_Haber
  Fritz Haber was van Joodse afkomst!!
  Nog een bron :
  https://www.wereldoorlog1418.nl/gasoorlog/haber.html

  1. De natte droom van de elite.. Toegang tot ELK menselijk lichaam via vaccins. Als je ziet hoe ver die nano-chiptechnologie al is… In samenspraak met elke telefoon (smart natuurlijk) is het een nóg nattere droom om via een RFID-nano-chip, de mens als robot te laten werken. Zeker als ze zo ver zijn als ze zijn, met het ontcijferen van energetisch/emotionele signalen van hersenen en fysiek/mentale processen..

   In dat kader begreep ik eerst ook niet, de opmerkingen van Nick Rockefeller aan Aaron Russo (HIER), over het ‘chippen van ieder mens’. Waarom zou dat nou een doel zijn. Maar dat doel wordt steeds duidelijker zichtbaar/transparanter.. En inderdaad, voor wie kijkt en ZIET en luistert en HOORT..!! De mens als ultieme robot voor de parasitaire AI die ons overheerst, gevangen houdt in onze eigen illusie..
   DUS.. Laten we de illusie doorprikken en luisteren naar de Pleiadiërs, die tegen Barbara Marciniak vertelden: “TRUTH will set you free”..!! Zo simpel, zo moeilijk. Zo dichtbij en zo veraf..

  2. And so, the ultimate goal that these people have in mind is the goal to create a one-world government, run by the banking industry. Run by the bankers.

   And they’re doing it in sections – the European currency, the euro, and the European Constitution. There’s one part of it. Now they’re trying to do it in America with the North American Union. And they want to create a new currency called the “amero”. [13]

   And the whole agenda is to create a one-world government where everybody has an RFID chip implanted in them. All money is to be in those chips – there’ll be no more cash.

   And this is given me straight from Rockefeller himself; this is what they want to accomplish.

   And all money will be in your chips. And so, instead of having cash, any time you have money in your chip, they can take out whatever they want to take out whenever they want to. If they say “you owe us this much money in taxes,” they just deduct it out of your chip, digitally.

   [AJ: “Total control.”] Total control. And, if you’re like me or you, and you’re protesting what they’re doing, they can just turn off your chip. And you have nothing. You can’t buy food. You can’t do anything. It’s total control of the people.

   AJ: And that chip’s connected to a database that has your purchasing records, what you do-

   AR: Everything! Everything is in there.

   And so, they want a one-world government, controlled by them, everybody being chipped, all your money in those chips, and they control the chips! And they control people – and you become a slave, you become a serf to these people. That’s their goal, that’s their intentions

  3. Guidoj.
   Over die banken en de manier waarop ze toewerken dat mensen zich wel moeten laten chippen straks.
   https://www.welingelichtekringen.nl/anp/eu-miljardensteun-voor-jonge-boeren
   Dit geintje flikken gemeenten,overheid en alle handlangers telkens weer en niet in de laatste plaats de MSM natuurlijk ook.
   In de MSM wordt telkens geschreven over steun terwijl het geen steun is maar de ondergang van velen die hier weer in zullen trappen gewoon omdat het fout voorgespiegeld wordt.Dit hebben we vorige week ook gezien in Rotterdam waar de gemeente steun zegt te geven aan de armste mensen door geldeisers hun geld te geven wat door die arme mensen later terugbetaald mag worden aan de gemeente.
   Hier wordt gewoon een lening verstrekt aan mensen die toch al niets hebben onder een vals voorwendsel wat ze dan steun noemen.Zowel de “steun” door de EU aan boeren als de “steun” aan de armsten in Rotterdam zorgt ervoor dat de EU en de gemeente Rotterdam eisen kunnen gaan stellen aan hen die erin trappen.Dit gebeurd bewust en dan is mijn mening dat alle risico voor de leningverstrekker moet zijn omdat zij bewust geld lenen aan mensen waarvan ze weten dat die moeite met terugbetalen zullen hebben.

   Hoe zorgen ze ervoor dat de duurdere Nederlander op de arbeidsmarkt ook in de situatie terecht komt dat hij/zij ook afhankelijk wordt van een uitkering?
   Gewoon vervang ze door goedkopere krachten uit het buitenland die eveneens een makkelijke prooi zijn want zij hebben hulp gekregen en dan kunnen ze eisen stellen.
   Op die manier wordt iedereen afhankelijk en of we nu willen of niet dan zal iedereen een chipdrager worden.Echte hulp zou zijn dat belastinggeld wat betaald is door iedereen op een paar uitzonderingen na gebruikt wordt om deze mensen belangeloos te helpen.

   Daarvoor is belasting betalen ook ooit in het leven geroepen om samen sociale kosten daarvan te betalen en niet om de EU te spekken die later van dat door u betaalde belastinggeld u weer een lening kan aansmeren.Bewust worden we financieel uitgekleed met de bedoeling iedereen afhankelijk te maken.

  4. PS
   Hetzelfde geintje flikken ze door constant te schrijven en te zeggen dat er bezuinigd moet worden terwijl het gewoon gelegaliseerde diefstal is en niets anders.
   Bezuinigen kan maar op één manier en dat is de uitgaven verlagen,maar daar zie ik bij overheden weinig van terecht komen eerder het tegenovergestelde vooral op het gebied van defensie en wanneer Trump erom vraagt bv.

  5. Sub Rosa bedankt voor de verwijzingen.
   Zyklon B is dus een uitvinding van een joodse scheikundige wat gebruikt is door de Duitsers die weer geholpen werden door zionisten.
   Fritz Haber is in 1934 overleden en zijn vrouw had al zelfmoord gepleegd.
   Dit betekend dat Fritz Haber nooit heeft geweten van het gebruik later in de dodenkampen van zijn uitvinding.
   https://www.rfidjournal.com/articles/view?16498
   https://epic.org/privacy/rfid/children.html
   https://www.rfidjournal.com/articles/view?8545

   Citaat uit onderste verwijzing: In addition,children and adolescents could use RFID tags as a replacement for money or keys,to open smart doors,pay at the schoolcafetaria,buy a soft drink and more.(Einde citaat).
   De bedoeling zal zijn dat zonder RIFD niets gekocht zal kunnen worden en deuren gesloten zullen blijven.
   Ook spreken ze over het vernietigen van cellen in het lichaam die te maken zouden hebben met kanker.Maar kunnen ze ook andere cellen vernietigen bv wanneer iemand te slim voor ze wordt? Kunnen ze mensen straks op afstand sturen?

   Feit is toch dat ze het liefst mensen dom maken of houden en een wig tussen kinderen en ouders drijven?
   Het D66 voorstel niet alle informatie meer te delen met de ouders. Scholen laten banken,gemeenten en verzekeraars zelfs les geven op scholen. Hoe duidelijk wilt u het hebben dat kinderen gehersenspoeld worden? Is het niet zo dat alleen bijgebracht wordt wat goed gekeurd is door de staat? Wanneer ze hen dan straks op afstand kunnen aansturen of tot de orde roepen is dat natuurlijk een lust voor elke machtswellusteling.

 8. Wat ik erg vind is, dat het geëxporteerd wordt naar onwetende landen, bv Madagaskar. Eerst worden de mensen bang gemaakt en dan kunnen de kinderen gratis worden ingeënt. https://www.trouw.nl/home/op-madagaskar-stierven-al-1200-mensen-aan-mazelen~adfc87d0/ Geef iedereen land zodat ze eten kunnen verbouwen en kippen en koetjes hebben; het is lekker warm daar op het grote rode eiland, wat in de tweede oorlog eerst voor de joden bestemd zou zijn.

  1. Wat mij zorgen baart is dat we decenia lang niets hebben gehoord over bv mazelen en dat het nu ineens zomaar uit het niets overal en in verschillende landen tegelijk de kop lijkt op te steken zoals dat ook het geval is met brandende kerken.Ook het stilzwijgen van de MSM over de vele aanvallen op kerken in Frankrijk doet vermoeden dat er iets te verbergen valt.
   Was het ook niet Bill Gates die een vaccinatie programma ondersteunde wat velen het leven heeft gekost? Werkelijk onbegrijpelijk dat zij die over onze veiligheid moeten waken niet lijken te zien wat veel gewone mensen wel zien.

 9. Schandalig (je zult maar geen rode kat, maar rode hand hebben zeg): https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4695691/kinderopvang-vaccinacties-mazelen-kinderen-bof-rode-hond Van Jodenster opplakken tot ‘white only’ discrimatiepraktijken? Onwettig, iemand!?

  In 2016 gold dit nog: Een kinderdagverblijf kan nu al aan een ouder vragen of een kind gevaccineerd is, maar een ouder hoeft deze informatie niet te geven. Dit zijn namelijk medische gegevens. Op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens is het niet toegestaan om ouders te verplichten om deze gegevens te verstrekken. Als ouders expliciet instemmen, mag het dagverblijf deze gegevens wel registreren, zodat de GGD snel kan handelen bij de uitbraak van een ziekte. Dit blijkt in de praktijk ook veel te gebeuren. Een kinderdagverblijf kan ook aangeven of er – voor zover bij hen bekend – kinderen worden opgevangen die niet deelnemen aan het Rijksvaccinatieprogramma, mits dit niet te herleiden is tot persoonsniveau.
  In beginsel is er nu geen juridische basis voor een algehele weigering van niet-ingeënte kinderen in de kinderopvang. In geval van een uitbraak van een besmettelijke ziekte, zoals mazelen, kan de eigenaar van een kinderopvangvoorziening besluiten, niet-ingeënte kinderen (tijdelijk) de toegang te weigeren, wanneer de veiligheid en gezondheid van de opgevangen kinderen in het geding is. De eigenaar weegt op dat moment de risico’s en treft maatregelen. Afhankelijk van het risico en de omstandigheden zou in een individueel geval op basis van een adequate onderbouwing, waarbij alle betrokken belangen zijn afgewogen, (tijdelijk) de toegang tot de kinderopvang kunnen worden geweigerd. Het is uiteindelijk aan de rechter om te oordelen of er voldoende grond bestaat voor een weigering, het RIVM heeft overigens aangegeven, dat het alleen toelaten van ingeënte kinderen tot de kinderopvang slechts een zeer beperkt effect zou hebben op het risico van het oplopen van een ziekte waartegen gevaccineerd wordt. Een kind kan ook buiten de kinderopvang besmet worden.
  Noot NVKP: deze laatste zin is belangrijk; een kind kan ook buiten de kinderopvang besmet worden. Inderdaad! Vaccinaties geven slechts kortdurende bescherming en daarna zou iedereen een gevaar vormen.
  De Inspectie van Volksgezondheid heeft aangegeven, dat houders van kindercentra niet-ingeënte kinderen de toegang niet mogen weigeren. De houders van kindercentra mogen de ouders van niet-ingeënte kinderen attenderen op het inentingsschema, maar mogen de kinderen niet weigeren.
  Er is geen enkele wettelijke basis voor een kinderdagverblijf om vaccinaties volgens het RVP te eisen.

  Is het al zomer geweest? https://www.ad.nl/politiek/pas-in-najaar-besluit-over-weigeren-niet-gevaccineerde-kinderen-op-creche~ad51335d/

  https://www.kinderopvangtotaal.nl/ook-bij-weigering-niet…/ Risico op besmetting blijft, juist ook buiten de kinderopvang? Duh…Maareuh, maakt allemaal toch niet uit, als vaccinaties de gedoodverfde ‘veiligheid en effectiviteit’ bieden (NIET DUS!) dan is er niets aan de hand voor de gevaccineerde groep, toch? Of was het nu juist andersom: besmettingsgevaar vanuit de GEVACCINEERDE groep voor de verstandigen (lees: de niet gevaccineerde kinderen en volwassenen)

  Laat je niet de wet voorschrijven (correctie: in dit geval juist wel: het is zelfs niet toegestaan om naar de medische gegevens te vragen, laat staan dat je kind geweigerd mag worden!) Waar blijft de advocatuur bij deze wantoestanden? Ik zal de organisatie ook eens vragen om een verhelderen tv-interview…Als ze weigeren (dat zou transparant zijn, nietwaar?) dan maar interviews voor hun deur?

  Wacht even”in principe niet toegestaan, of wettelijk gewoon niet toegestaan!? De omgekeerde wereld draait niet door, maar overuren… https://nos.nl/artikel/2280223-tientallen-kinderdagverblijven-weigeren-niet-gevaccineerde-kinderen.html

  Kijk, dit is waar men op aan stuurt: Alleen als er zeer zwaarwegende argumenten zijn, bijvoorbeeld als de gezondheid van andere kinderen in gevaar is door een mazelenuitbraak, kunnen kinderen geweerd worden, stelt de Geschillencommissie Kinderopvang.”

  Definitieverschuiving noemend ze dat in de farmaceutische industrie, want is de definitie van ‘zwaarwegend’ en wanneer is er sprake van een ‘mazelenuitbraak’ (die vanzelf lijkt te komen als je juist ene groep GEVACCINEERDEN bij elkaar zet, een prachtig recept voor een epidemie is gebleken). Kortom: men creëert (problem-reaction-solution noemt men dit) het scenario om deze ‘zwaarwegende’ ingrepen te mogen gebruiken…Blijft het aangetoonde feit dat vaccinaties onwetenschappelijk, zeer ineffectief en mogelijk levensgevaarlijk zijn!

 10. Als ik de voormelde reacties lees, dan neemt de razernij tegen de “anti – vaxxers” (sic) toe per uur!! Op alle mogelijke manieren moet en zal de bevolking gevaccineerd worden. Er is dus m.i. veel meer aan de gang. Ik denk dan ook dat de nadruk bij dit debat niet zozeer dient te liggen op de vaccinaties als dusdanig, maar wel op de verborgen agenda’s die er achter schuil gaan.
  1. GuidoJ trok reeds de aandacht op het verband tussen chips – geld, in 7.1 en 7.2. In dit verband is er een interessante gegeven :
  https://www.zerohedge.com/news/2019-04-10/globalists-are-bringing-their-one-world-currency-plans-out-open
  https://stevenguinness2.wordpress.com/2019/01/10/why-dismissing-globalist-warnings-as-project-fear-may-prove-a-mistake/
  met kort citaat :
  “How they will benefit from this is through tighter regulations and reformulated policies administered from the global level, and the advancement of the long held plan for the gradual implementation of central bank issued digital currency.”(=einde citaat).
  Vooral de laatste zin is van belang. Via een krachtig 5G netwerk en ingeplante chips .. wordt de “natte droom” van de elites dan ook werkelijkheid. Voor ons dan een nachtmerrie. Ik koppel dit dan ook aan het in China al ingevoerde “social credit score system…”.
  2. Wat de biologische oorlogsvoering betreft, waar ik reeds naar verwees, moet het dan ook mogelijk zijn via het 5G netwerk – chips – vaccins… van op afstand bepaalde lichaamsfuncties uit te schakelen.. of giftige reacties via de vaccins op gang te brengen.. Een dergelijk systeem laat dan ook een “biologische oorlogsvoering” op maat… Men hoeft dan evenmin halsbrekende toeren uit te halen via een radio actief polonium om iemand te doden. Dit lijkt mij ook van belang wat de bevolkingsreductie betreft, waarvan sprake binnen de NWO kringen. Een recente bron over de “nutteloze eters…”.:
  https://www.zerohedge.com/news/2019-04-29/new-world-orders-global-annihilation-agenda-ramping
  met citaat :
  “New World Order globalists are seeking to eliminate 90% of the human race, in a bid to protect the environment. Those for mass death have convinced themselves that the only way to save the planet is to eliminate “useless eaters.”….
  Natural News further wrote that the global annihilation agenda is ramping up, and with it comes increased rhetoric. In fact, laws are now being pushed that will allow governments to efficiently dispose of billions of bodies by “recycling” them back into the food supply. (Soylent Green, anyone?)….
  No one knows when the time will come that governments will decide to finally commit mass murder on a scale never before experienced, but there is evidence and even talk from globalists that it’s the only solution and at some point, could occur. “(=einde citaat). De volledige tekst is echter van belang. Als ik deze tekst goed lees, dan kan dit een verklaring geven voor de obsessie voor de vaccinaties, als een verdoken middel voor bevolkingsreductie.
  3. Als ik dan alle elementen naast elkaar leg, zie ik het einddoel in het transhumanisme. De elites worden nog slimmer gemaakt, en de rest dommer. Een korte inleiding in de volgende bron :
  https://www.peterjoosten.net/transhumanisme/
  met citaat :
  “Vaak wordt singulariteit gebruikt als argument voor het transhumanisme. Maar wat is singulariteit nu precies? Singulariteit wordt op verschillende manieren gedefinieerd. Dit zijn de meest gangbare definities:
  #1 Het samenkomen en onderling versterken van technologische ontwikkelingen, zoals nanotechnologie, drones, kunstmatige intelligentie, biotechnologie, genetica en meer.
  #2 Het moment waarop kunstmatige intelligentie slimmer wordt dan de mens. Wij als mens kunnen de maatschappij dan niet meer begrijpen.
  #3 De versmelting van mens met robots. De verbeterde mens of de cyborg, dat is de mens van de toekomst. In Homo Deus stelt Yuval Noah Harari dat technologie overheersend zal worden in het proces van natuurlijke selectie: ‘Het organische lichaam zal samensmelten met apparatuur zoals bionische handen, kunstmatige ogen of met miljoenen nano-robots in onze bloedsomloop die problemen zullen diagnosticeren en schade zullen herstellen. Zo’n cyborg is tot veel meer in staat dan een normaal lichaam’ (=einde citaat).
  Ik zie dan ook dat het bij deze vaccinaties over veel meer gaat… het is m.i. maar een onderdeel van het totale NWO plan (zoals reeds beschreven in de Protocollen).

  1. Sub Rosa 10.
   Wie het boek de dertien satanische bloedlijnen heeft gelezen van R de Ruiter of de transitie van ik dacht M Messing zal zeker gelijkenissen zien met wat u hier beschrijft.
   Ik dacht in één van beide boeken ook gelezen te hebben dat de vraag werd gesteld waarom er zoveel vuilverbrandingsovens waren terwijl drie voldoende zou zijn voor al het vuil. In uw beschrijving hebben ze het over terug in de voedselketen verwerken en dat zou goed mogelijk kunnen zijn want werd as van Naziverbrandingsovens niet gebruikt voor kool? Onzin? in meerdere documentaires over de dodenkampen wordt dit beweerd.
   Wanneer men de aardse bevolking wil reduceren naar 500 miljoen betekend dat dat er zeg maar 7 miljard -500 miljoen=6,5 miljard mensen zullen moeten verdwijnen of opgeruimd zullen moeten worden.
   Hoe men het ook draad of keert het aantal mensen met kanker is stijgende maar hoe kan dat komen?
   Straling van bv 5 G (mobiele telefonie en andere daarop reagerende apparatuur).
   Het blijven gebruiken van Round Up wat over het eten wordt gespoten waarna we het op eten,mogelijk zorgen ook andere (bestrijdingsmiddelen) voor ongeneselijke ziekten.
   Mogelijk vaccinaties.
   kunstgras met rubbergranulaatkorrels erop.
   Het is toch zo langzamerhand wel zichtbaar aan het worden dat waarschuwingen door de echte wetenschappers steeds vaker in de wind geslagen wordt en dat ze juist datgene waar die wetenschappers voor waarschuwen blijven gebruiken of in gebruik gaan nemen?
   Wat natuurlijk daar aan bijdraagt is natuurlijk het weigeren van kinderen die niet gevaccineerd zijn.
   Er zou toch geen gevaar voor besmetting moeten zijn voor kinderen die gevaccineerd zijn zou je denken en het dom weigeren van niet gevaccineerde kinderen is dan ook hetzelfde als zeggen mijn kind is gevaccineerd maar dat spul werkt niet.
   Wet en regelgeving dusdanig aanpassen dat vaccinatie gedwongen gegeven mag worden moet men ten allen tijde voorkomen want wanneer een vaccinatie eenmaal gegeven is en schadelijk blijkt te zijn krijg je het er nooit meer uit en is het leed helemaal niet te overzien.
   Ook zien we telkens in de MSM dat we meer groente en fruit moeten eten maar is dat wel zo gezzond als men beweerd? In Duitse bieren werd enige tijd terug toch ook glyfosaat gevonden?
   Zou het toeval zijn dat we nu juist te maken hebben met het uitbundig laten zien in de MSM van geweld tegen politie en hulpverleners of is dat bedoeld om wetgeving aan te passen zodat mensen die bijvoorbeeld gedwongen gevaccineerd moeten gaan worden straks machteloos zijn wanneer dat echt gaat gebeuren? Hulpverleners zoals verpleegkundigen/artsen zullen woede oproepen wanneer mensen gedwongen worden gevaccineerd en dan is het logisch dat de politie erbij gehaald wordt en ja die moeten natuurlijk beschermd worden tegen die burger die ongewild tot iets gedwongen wordt.
   Het is zowieso vreemd dat het juist de politie is die beschermd moet worden terwijl juist zij de burgers dienen te beschermen.
   Het meest erge vind ik dat ze op geraffineerde wijze hun doel proberen te bereiken door het één te zeggen terwijl ze heel andere bedoelingen hebben waar ze iedereen die ermee van doen heeft niet over inlichten maar wel bereiken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.