Advertentie

Baghdadi is niet dood; ‘Grote Boze Wolf’ leeft..!!


x

x

Baghdadi is niet dood; ‘Grote Boze Wolf’ leeft..!!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Hij is er nog hoor. Al die berichten dat hij zo zijn gedood, bij een aanval van ‘de coalitie’ ten spijt. Er is een 18-minuten durende video ‘opgedoken’, die ons sterk aan de OsamaBinLaden-onzin doet denken. Het is zaak dat de wereld weer gaat bibberen en bang wordt. De angst moet erin blijven, ook al is ISIS verslagen.. Natuurlijk is ISIS NOOIT verslagen, want het is een regelrecht bedenksel van de krachten achter de schermen, om de wereld continue in angst-en-beven te houden voor ‘De Grote Boze Wolf’…

De video laat deze Simon, eh.. Al-Baghdadi zien, terwijl hij koetjes en kalfjes praat met anderen in een ‘informeel gesprek’.  De gezichten van de andere aanwezigen werden geblurd, zodat ze dit keer kennelijk geen bivakmuts ophoefden..  De grote ISIS-leider heeft het in dit gesprek over een oorlog tegen ‘kruisvaarders’.

Daarbij meld hij dat de strijd in de Syrische stad Baghouz voorbij is. En voor alle speurneuzen is dat natuurlijk een teken, jawel, dat het gesprek vrij recent werd gefilmd. “Want op 23 maart werd de stad immers bevrijd uit de handen van IS. Volgens technische info in de video, dateren de beelden van begin april.”

Dus nu is deze Abu Bakr al-Baghdadi, zoals hij voluit zou heten, leider van Islamitische Staat, weer levend. Voor het eerst sinds juli 2014 dus weer te zien op videobeelden, die door Al-Furqan, het persagentschap van IS is verspreid. Maar, vorige zomer publiceerde IS wel nog een speech van de leider. Jawel.. Hij was dus, zo concluderen wij, toen dus ook al niet dood.. Wat een poppenkast vind je niet.. Zullen we weer eens gewoon wat FEITEN op een rij zetten, die je niet leest in de MSM?

En ja, Rita Katz, ook zij was niet dood!
De Israelische Rita Katz kwam ook weer tevoorschijn. In de video prijst al-Baghdadi de aanslagplegers van Sri Lanka en noemt hij hun daden wraak voor Baghouz. En ja, dat meldt Rita Katz, directeur van SITE Intelligence Group, op Twitter. Zijn woorden zijn te horen in combinatie met beelden van de aanslag en de terroristen in Sri Lanka. Mogelijk werd deze audio dus pas na het gesprek toegevoegd.

En zeer waarschijnlijk door Rita Katze opgenomen, zoals ze naar alle waarschijnlijkheid ook de onthoofdingsvideo’s in elkaar monteerde en de wereld in stuurde. Voor grof geld natuurlijk, want haar ‘persbureau’, dat niet zo heet, maar het wel is, heeft de rechten/copyrights en verdient daarmee grof aan het uitzenden van de beelden..! (Voor een uitgebreid artikel over ‘deze tante’ klik je HIER)

Waar gaat het om..?
Wellicht heb je het aan jezelf kunnen merken..? Bij het bericht dat het ‘laatste ISIS-bolwerk’ gevallen was.. Dat álle ISIS-strijders gevangen waren genomen of gedood.. Het gevoel dat dit nu eindelijk voorbij was..? Gemerkt? En laat dát nou precies de bedoeling zijn geweest.. Want des te heftiger komt dit bericht dan natuurlijk weer binnen.. Zoals bij een creepy film, waarbij op het laatst de ‘bad guy/woman’ tóch nog levend blijkt te zijn.. Zich nog één keer opricht, om iedereen in de bioscoop of thuis op de bank, het in zijn broek te laten doen van.. ANGST.. Yip, that’s what it’s all about.. FEARRR..

En ja hoor, daar was datzelfde bericht, diezelfde láátste (??) stuiptrekking.. Al-Baghdadi zegt in het gesprek dat zijn organisatie wraak zal nemen voor de militanten die vermoord en opgesloten werden. Islamitische Staat heeft al 92 operaties uitgevoerd in acht landen ‘uit wraak voor hun broeders in Shaam’, een benaming voor de regio van de Levant. Dus de heer Baghdadi zélf, gaat ervoor zorgen dat er wraak wordt genomen op de HELE WERELD, voor het uitmoorden van zijn broeders.. ‘Be affraid, be VERRRYY AFFRAID’.. Laten wij gewoon de feiten in plaatjes op een rij zetten?

John McCain in gesprek met de leiding van de Syrische ‘rebellen’, vlak voor het uitbreken van de burgeroorlog in dat land. Links onder in beeld, is de Baghdadi ‘leider van de ISIS-poppenkast’ duidelijk te herkennen.. Wie speelt nu welk spel McCain..?? En zo wás McCain altijd de man, die namens de US-regering steun (strategie, geld en wapens) kwam toezeggen in landen waar krachten achter de schermen hun veldslag wilden gaan voeren.

Inmiddels is duidelijk afgesproken, kennelijk ook tussen Poetin en Hollande, dat gematigde terrroistische strijdgroepen niet zullen worden aangepakt.. Dus het criterium voor ‘gematigd’ is het Amerikaanse vlaggetje..?!

Het is volledig begrijpelijk dat de VS, als hoofdsponsor van IS, niet zo in haar sas is met de komst van Rusland naar Syrië..! Hoe ver zijn we van de publiekelijke ontmaskering van IS als Zionistische camouflage..??

Rechtstreeks uit de.. ‘situationroom’ van CNN.. Tjonge jonge..

 

 

8 gedachten over “Baghdadi is niet dood; ‘Grote Boze Wolf’ leeft..!!

 1. Ik citeer een zin uit de voormelde tekst :
  “….Al-Baghdadi zegt in het gesprek dat zijn organisatie wraak zal nemen ….”. Zijn organisatie (sic) is dus ISIS. Een Mossad – CIA front store!! Ik leid er dan ook uit af dat we in Europa dan ook nog meer dan vroeger, geconfronteerd gaan worden met false flag aanslagen , georganiseerd door “the usual suspects”, met behulp van handlangers binnen de politie – en veiligheidsdiensten van de landen waar deze false flag aanslagen plaats vinden. False flag terreur die dan enkel de belangen van Tel Aviv dient. Het schandalige hierbij is m.i. dat men aan de top van al de landen binnen de EUSSR, weet wat er gaande is met deze false flags, maar zwijgt, waardoor deze terreur kan blijven verder duren. Ik kan er dan ook alleen maar uit afleiden dat de “top” in alle betrokken landen, rot corrupt is. Nergens zie ik maar de minste aanwijzing dat er een mogelijkheid is deze corrupte toppen aan te pakken. Dit is imo het meest onrustwekkende aspect aan de “bedreigingen van ISIS…”.

  1. Het lijkt er vaak op dat berichtgeving wat via alternatieve sites naar buiten gebracht wordt door officiële gezagsdragers nogal eens als “fake” nieuws betiteld wordt,wat vreemd is natuurlijk wanneer je weet dat niet uitgezocht is of het wel klopt of niet.Het gevolg is dat het dan ook lijkt of ze deze “smoes” gebruiken om geen antwoorden op moeilijke vragen te hoeven geven en de MSM doet daar vaak vrolijk aan mee.
   Oké dan doen we nu een voorbeeld wat gewoon wel eens in een gewone krant heeft gestaan. https://www.trouw.nl/home/-mi6-en-cia-wisten-voor-inval-dat-irak-geen-vernietigingswapens-bezat-~a9738c03/
   Wanneer je leest dat veiligheidsdiensten wisten dat Irak geen vernietigingswapens had maar dat regeringsleiders dat wel als één van de hoofdredenen hebben aangevoerd om de inval in Irak te rechtvaardigen maak ik me ernstig zorgen over de betrouwbaarheid van regeringen maar ook van de veiligheidsdiensten in bv Nederland zelf waarbij ik me afvraag of zij hiernaar onderzoek hebben gedaan en meer nog blijf ik de vraag hebben waarom Nederland bv zo trouw blijft doen wat deze in de fout gegane landen van Nederland en bondgenoten blijft vragen al helemaal wanneer de VS erbij betrokken is.
   Rapporten hebben aangetoond dat de inval in Irak onterecht was en zij die daaraan meegewerkt hebben (de leiders) lijken nooit bestraft te zijn,Hoe kan dat?
   Niet alles zal als fake nieuws te bestempelen zijn en daarom vind ik het des te vreemder dat we zo weinig vernemen over onderzoeken naar eigen handelen van bv onze veiligheidsdiensten en anderen die in de gaten moeten houden of alles wel correct is.

 2. Naar aanleiding van de nieuwe beschietingen in Gaza , is het nuttig te kijken naar het verleden, rekening gehouden met het onderwerp van de voormelde tekst van WTK over ISIS, een Mossad schepping.
  https://blogs.timesofisrael.com/hamas-israels-own-creation/
  met citaat :
  “According to The Interceptor, ” Brig. Gen. Yitzhak Segev, who was the Israeli military governor in Gaza in the early 1980s. Segev later told a New York Times reporter that he had helped finance the Palestinian Islamist movement as a “counterweight” to the secularists and leftists of the Palestine Liberation Organization and the Fatah party, led by Yasser Arafat (who himself referred to Hamas as “a creature of Israel.”).”
  General Segev himself even admits to funding Hamas himself with Israeli taxpayers money that was later used to kill the same people who were funding them. ….”. (=einde citaat).
  Nog een bron :
  https://www.wrmea.org/002-november/israel-created-two-of-its-own-worst-enemies-hamas-and-hezbollah.html
  https://theintercept.com/2018/02/19/hamas-israel-palestine-conflict/
  Ik verwijs naar de volledige teksten in de linken.
  Een USA bron met video :
  https://www.youtube.com/watch?v=27esxkQtfTc
  met titel :
  “TheFlexEffect Gepubliceerd op 24 mei 2011
  US Congressman Ron Paul – Israel created Hamas to destabilize Arafat who was very powerful at the time….” (=einde citaat).
  Ik stel mij dan ook vragen over de beschietingen van Hamas . Wie heeft hier belang bij. Zeker
  niet de bevolking van de Gaza, die ondertussen naar het steentijdperk wordt gebombardeerd.
  https://www.zerohedge.com/news/2019-05-04/hamas-launches-nearly-100-rockets-hour-israel-massive-escalation
  met titel :
  “300 Rockets Rain Down On Israel; IDF Targets 120 Hamas Positions – No End In Sight” (=einde citaat).
  Van waar komen die 300 raketten, gezien Gaza blijkbaar hermetisch is afgesloten door Israël en Egypte ? Is er een verband met de gasvelden voor de kust van Gaza of met de corruptieproblemen van Bibi ??

  1. DeMent Ali teit kent geen tijd van het is aan Al aaah of de Eeeee Uuuu, hey you, it is bijna oostwest compatibel geworden, volgens plan, van vluchtige vluchtelingen naar “arbeidsmigranten” binnen anderhalf jaar worden de woordjes even veranderd waar je bij staat, vormen van tijdlijn hoppen op un niveau, 2 stappen vooruit en drie naar achteren; Madness – One Step Beyond https://www.youtube.com/watch?v=N-uyWAe0NhQ https://www.rtvdrenthe.nl/tv/programma/7/Documentaires/aflevering/43444 het straatbeeld, leeg leger leegst

  2. Cozmic 3 :
   Een korte maar toch goede analyse van de Loyalist. Nog enkele bronnen :
   https://www.preussische-allgemeine.de/nachrichten/artikel/der-naechste-beutezug.html
   met citaat :
   ” Der nächste Beutezug
   Höchste Alarmstufe: Brüssel greift nach den Sozialkassen der EU-Nordländer
   01.05.19 Der EU droht Gefahr von innen: Brüsseler Pläne drohen, die Gemeinschaft weiter zu spalten Bild: Imago
   Mit der geplanten Abkehr vom Einstimmigkeitsprinzip sind die Nordländer der EU nach dem Brexit dem Süden ausgeliefert.
   Im Schatten des lauen EU-Wahlkampfes braut sich eine Entscheidung zusammen, die den deutschen Steuerzahler dauerhaft Milliarden kosten könnte und die Selbstbestimmung der Bundesrepublik massiv untergraben würde. Die in den letzten Zügen ihrer Amtszeit liegende EU-Kommission unter Präsident Jean-Claude Juncker will bei der Steuer- und Sozialpolitik das Einstimmigkeitsprinzip kippen.
   Künftig soll bei Fragen wie der Einführung einer gemeinsamen EU-Arbeitslosenversicherung oder gemeinsamer EU-Steuern eine Mehrheitsentscheidung reichen. Einzelne Länder könnten dann gegen ihren Willen in solche Entscheidungen hineingezwungen werden. Dazu soll es reichen, wenn 55 Prozent der Mitglied-staaten zustimmen, welche min- destens 65 Prozent der Einwohner repräsentieren.
   Die EU-Südländer unter Frankreichs Führung streben schon länger nach sehr viel mehr „Umverteilung“ in der EU und sehen mit dem Brüsseler Plan ihren Traum in Erfüllung ge-hen. Die Nordstaaten unter der Führung von Deutschland und Großbritannien haben dies bislang einigermaßen eingedämmt. (=einde citaat).
   Zoals ik reeds vroeger meermaals schreef is de EUSSR en België in het groot, waar het zuiden leeft op kosten van het noorden. Zoals te verwachten was speelt Frankrijk hier de hoofdrol in het plunderen… ze doen dat daar al meer dan 1000 jaar. NL zal het nu ook aan de lijve ondervinden… alhoewel met KLM had men toch al meer moeten weten.
   Naast een “false flag” terreur, is er ook nog de financiële terreur via de EUSSR.
   Over de rol van de banken, een analyse van de NL nationale bank :
   https://www.zerohedge.com/news/2019-05-05/dutch-central-bank-admits-rich-get-richer-when-we-print-money
   met citaat :
   “The Netherlands Central Bank has just published a fascinating new paper, titled “Monetary policy and the top one percent: Evidence from a century of modern economic history”.
   Authored by Mehdi El Herradi and Aurélien Leroy, (Working Paper No. 632, De Nederlandsche Bank NV), the paper “examines the distributional implications of monetary policy from a long-run perspective with data spanning a century of modern economic history in 12 advanced economies between 1920 and 2015, …estimating the dynamic responses of the top 1% income share to a monetary policy shock.” (=einde citaat).
   Ik heb ook mijn twijfels over Baudet… zoals ten andere over al de rest in de andere landen van de EUSSR. Als men er inderdaad in slaagt om de olifant in de kamer niet te zien en te vernoemen, namelijk de “banksters” of zoals Henry Makow dit noemt : “The Jewish masonic bankcartels” of zoals ik dat omschrijf als het “International Crime Syndicate”, dan is er str…. aan de knikker.

 3. https://nos.nl/artikel/2283411-vs-stuurt-oorlogsschepen-richting-iran.html
  Onvoorstelbaar dat er bij de NOS zo weinig aandacht is voor echt belangrijke gebeurtenissen terwijl ze veel tijd hebben gestoken in bv verslaggeving over dodenherdenking en bevrijdingsvestivals en vorige week koningsdag.
  Steeds minder is er door de MSM berichtgeving over zaken die van wereldbelang kunnen zijn ook al geven ze dan een artikeltje zoals ik hier geplaatst heb.
  Trump heeft van de week de importtarieven ingevoerd voor producten waar dat nog niet voor gold voor producten uit China en eerder de importtarieven verhoogd maar is dat niet gewoon China uitdagen?Nu de VS schepen richting Iran sturen en Israël ook weer van zich heeft laten horen lijkt het mij dat berichtgeving hierover meer van belang is dan berichtgeving over eerder genoemde gebeurtenissen in Nederland.Wat hebben we nog aan die MSM en dan met name de NOS?

 4. Dan hoor in hetzelfde fantastische nieuwskanaal dat er meer anti-semitisme zou zijn geconstateerd waardoor het de suggestie rechtvaardigt dat en meer informatie over de holocaust op scholen gedoceerd moet worden. Waaaat, nòg meer?!
  Nou snap ik het. Lezen en schrijven kan dadelijk niemand meer maar zijn experts geworden in jodenvernietiging.
  Dan hoor je bijna tegelijkertijd dat er een raketaanval vanuit Palestina heeft plaatsgevonden welke beantwoord is door Israël met een vergelding.
  Dus als men vanuit Palestina schiet met omgebouwde steigerpijpen omdat ze ’t keer zat zijn dat hun schoolgaande kinderen door snipers worden afgemaakt, denkt Israel dat vergelding een oplossing is na bijna 60 gastheertje treiteren en doen dit met de meest geavanceerde vuiligheid die voor handen is.
  Als je nou anti-Israel sentimenten wil aanwakkeren moet je het idd zo doen ja.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.