Advertentie

Sterven deze artsen om vaccinatie-geheim..?


In augustus vorig jaar vroegen we je aandacht voor een heftig verhaal dat zich ontrolde, na de dood van dokter Jeffrey Bradstreet. Vragen die naar voren kwamen, 2 maanden ná zijn dood, zijn nu nog heftiger te stellen.. Profiteert de kankerindustrie van Nagalase, een molecuul, dat in vaccins zit ingebouwd én.. Dat o.a. tumorgroei bevordert….?! Verklaart dit de agressieve vaccinatie campagnes..? Geen complottheorieën, maar keiharde moord en aanslagen.. Wat is hier aan de hand. Inmiddels zijn bijna 30 (!!) artsen vermoord en is zijn de krachten achter deze moorden kennelijk radeloos..

Het blijk dat het nagalase-molecuul in vaccins kankerbevorderend is..! Zo simpel is feitelijk de boodschap die we je hier moeten laten lezen. Lees het hele verhaal en trek je eigen conclusies.. Maarrr.. WAAR ZIJN DE REGULIERE MEDIA..?? De staatsomroep NOS heeft het druk met Lex en Max in Duitsland.. Maar waar is de aandacht voor deze 30 moorden..?? Hieronder een vervolg op ons artikel van augustus (HIER), maar het verhaal -let op onze woorden- is nog niet eens begonnen. Voor de daders achter deze laffe moorden, is er geen weg meer terug.. Hier begon het allemaal mee, met de moord op dr. Jeff Bradstreet..

jeffrey bradstreet GcMAF

x

x

Artsen sporen kanker-eiwit in vaccinaties op

en..
X

sterven of verdwijnen spoorloos..
x

Sterven deze artsen om vaccinatie-geheim..?

2016 © WantToKnow.nl/be (vertaling L. Smit)

x

death by vaccin needleNiet zo lang geleden schreef Neon Nettle een artikel, over een flink aantal holistische artsen in Florida (HIER en HIER), die één ding gemeen hadden.. Ze hadden allemaal ontdekt dat nagalase een eiwit dat aan vaccinaties wordt toegevoegd een (sterk) verminderde afweer tot gevolg had. Naglase werkt dus regelrecht in op het immuunsysteem van de mens; want Nagalase heeft de eigenschap dat het de vitamine D-productie in het lichaam tegenhoudt.. Vervolgens gebeurde bij hen allemaal hetzelfde.. Ze stierven, pleegden ‘zelfmoord’ of verdwenen op mysterieuze wijze. Wat is hier aan de hand; wie wil dat deze dokters zwijgen.. zwegen..?

In ons immuunsysteem hebben we iets dat GcMAF heet, heel belangrijk voor het bestrijden van allerlei ziekten. GcMAF staat voor ‘Globulin component Macrophage Activating Factor’. Het is een menselijk eiwit dat op natuurlijke wijze in het menselijke lichaam voorkomt. Hoe beter dit eiwit ‘GcMAF’ werkt in ons lichaam, des te beter kan ons immuunsysteem haar werk doen, door rotzooi in de vorm van virussen en bacteriën buiten te houden en ondermijning tegen te gaan. GcMAF laat het belangrijke vitamine D zich aan de daarvoor bestemde receptoren binden.

Nagalase wordt ook door kankercellen geproduceerd om het immuunsysteem van omliggende cellen en het lichaam uit te schakelen.

Nagalase wordt ook in hoge mate bij autistische kinderen gevonden.
En dan, mét deze FEITEN, stoppen ze simpelweg Nagalase in vaccinaties..?!

Kankercellen produceren ook.. Nagalase..
Volgens Thebigriddle.com wordt nagalase ook door kankercellen geproduceerd om het immuunsysteem uit te schakelen. Bovendien wordt nagalase in verhevigde mate bij autistische kinderen gevonden. En dan, mét deze wetenschap, stoppen ze simpelweg Nagalase in vaccinaties..?! Nagalase zorgt ervoor dat het lichaam vitamine D niet kan inzetten om te vechten tegen kankercellen of aandoeningen als autisme. Nagalase maakt dus het immuunsysteem onklaar..!! En het is óók bekend dat Nagalase diabetes 2 kan veroorzaken.

Dus het komt er op neer, dat ze artsen hebben vermoord omdat zij een middel tegen kanker hadden gevonden en kinderen met autisme succesvol konden behandelen; omdat de artsen in de gaten kregen dat het nagalase uit de vaccinaties autisme en kanker veroorzaakten (autism crisis). De groep holistische artsen in Florida stonden op het punt om met hun bevindingen in de publiciteit te treden.

vaccin1Vergif toevoegen aan vaccinaties…. dan de vaccinaties verplicht maken….
Vaccinaties als voorwaarde stellen om kinderen op een school toe te laten. Dat lijkt verdacht veel op een langzame methode om de bevolkingsaantallen te verminderen, via een depopulation-agenda. Denk je dat ze eerlijk zijn met hun ‘survival of the fittest’-mentaliteit, dat alleen de beste genen overleven? De mensen die dit doen hebben geen ziel.

Dr. Ted Broer verscheen tijdens het ‘Hagmann & Hagmann Report’, het duurde een uur voordat het programma werkelijk de lucht in kon, doordat het programma steeds werd onderbroken. De servers lieten het afweten… Uiteindelijk kon Dr. Broer zijn verhaal doen en wat denk je dat zijn eerste woorden waren..? Ik ben niet suïcidaal.” Hij was bang om op dezelfde manier als Michael Hastings uit de weg te worden geruimd. Kijk naar onderstaande videoclip van 19 minuten, waarvan de eerste 10 minuten alles al zeggen.

autisme tabelHet verhaal van Jeff Bradstreet..
Jeff Bradstreet overleed dus op 19 juni 2015 en was de eerste arts die stierf in dit creepy verhaal. Hij werd gevonden in een riviertje in Noord Carolina met een pistoolschoot door de borst..! Jeff Bradstreet had waarschijnlijk als eerste ontdekt, dat er een direct verband is tussen vaccinaties, autisme en hoge spiegels van nagalase in het lichaam van autisten. Hij behandelde deze kinderen vervolgens met GcMAF (dat hij uit Europa importeerde, hoewel dat illegaal was.. Waarom eigenlijk..??) Hierdoor verbeterde de immuun-functies van de behandelde kinderen en knapten de meesten op.

Waarom zou iemand een dergelijke, vriendelijke man willen vermoorden, die alleen maar wilde helpen? De reden van zijn dood is nog steeds in nevelen gehuld. De autoriteiten reageerden onmiddellijk en schaarden zijn dood onder de noemer ‘zelfmoord’. En uiteraard was zijn familie het daar uiteraard niet mee eens. Want wie schiet zichzelf nou in de borst om zelfmoord te plegen, zodanig gepositioneerd dat hij daarna in een rivier zal vallen..? Jeffrey Bradstreet is gewoon in koelen bloede vermoord, zo simpel is het.

De drijfveer voor het onderzoek dat Bradstreet deed, kwam uit het feit voort, dat zijn zoon op éénjarige leeftijd, na een BMR-vaccinatie (Bof, Mazelen, Rode Hond) een hersenbeschadiging opgelopen. Door deze ervaring onderzocht de dokter het mogelijke verband tussen vaccinaties en autisme. Het was bekend, dat hij aan twee toonaangevende onderzoeken werkte in dit verband. Jeff Bradstreet heeft in Amerika twee keer als getuige voor het Amerikaanse Congres gesproken. Hij werkte ook aan een onderzoek over een stof uit Zwitserland dat kanker en andere ziekten sterk kon verlichten, zo niet genezen.

autisme brian hooker hersenschadeZit Big Pharma hier achter..!?
Met een omzet van meer dan US$ 100 miljard aan de verkoop van kanker-‘medicijnen’ en daarbij een kleine US$ 25 miljard aan vaccin-sales, wil kennelijk de farmaceutische industrie niet het risico lopen, deze winsten te verliezen als het positieve onderzoek van Bradstreet zou worden nagevolgd. Drie dagen voor zijn zogenaamde zelfmoord werd het kantoor van Dr. Bradstreet door agenten van de FDA, de voedsel- en warenautoriteit in de VS, leeggeruimd en werd hem gesommeerd geen patiënten meer te behandelen..!

Op het 5 pagina’s bevelschrift (HIER (pdf) stonden de zaken die moesten worden meegenomen, om de grote farmaceuten te beschermen en de verspreiding en inname van natuurlijke geneesmiddelen te onderdrukken. Tja, zoals je ziet geen Big Pharma.. Of tóch? Gewoon de link tussen deze georganiseerde misdaad (HIER) en de Amerikaanse overheid..??

En.. Dr. Bradstreet was niet de enige arts die deze ‘behandeling’ diende te ondergaan. Er was nog een holistische arts, Nicholas J. Gonzalez, bekend geworden omdat hij actrice Suzanne Sommers had geholpen haar kanker te overwinnen. En toen.. toen stierf Nick Gonzalez, één maand later. Zijn dood had klaarblijkelijk iets te maken met zijn hart, hoewel daarvoor bij de autopsie geen bevestiging werd gevonden. Oké, dat zijn dan twee gevallen, waarbij de gemeenschappelijke noemer duidelijk is. En dát kan nog toeval zijn. Kijk naar dit interview met dr. Gonzalez, vlak voor zijn dood, een interview stamt en gaat over het geloof dat patiënten moeten hebben in de therapie waarvoor zij kiezen:

Dr. Gonzalez richtte zich dus op alternatieven voor de toxische kankerbehandeling met radio- en chemotherapie. Wellicht weet je dat chemo-medicijnen zijn ontwikkeld uit een zenuwgas. Kijk voor meer info bij deze artikelen over chemo-therapie hier op de site (HIER en HIER). Wat als het drie artsen waren? Of vijf? Of tien? De tragische werkelijkheid is dat het er dertien waren, ‘dood gevonden’ of ‘verdwenen’. En dat in een paar maanden tijd. Zie deze tijdlijn op deze PDF. HIER

 

12-doctors

19 juni Dr. Jeffrey Bradstreet
21 juni Dr. Bruce Hedendal en Dr. Baron Holt zijn beiden dood aangetroffen bij de oostkust van Florida.
Dr. Hedendal in zijn auto en Dr. Holts doodsoorzaak moet nog worden onderzocht.
29 juni

Dr. Theresa Sievers is vermoord gevonden in haar eigen huis.
Dr. Jeffrey Whiteside
is spoorloos, hij liep gewoon weg.

3 juli Dr. Patrick Fitzpatrick is nog steeds spoorloos. Zijn lege auto en caravan werden ontdekt langs een weg.
10 juli Lisa Riley, een dokter in de osteopathie, is in haar eigen huis gevonden met een pistoolschot door het hoofd.
19 juli Dr. Ron Schwartz werd in huis ontdekt met een pistoolschot door de borst.
21 juli Dr. Nicholas Gonzalez zie hierboven
21 juli Dr. Abdul-Karim was een holistisch werkende tandarts. Hij werd met ontzield lichaam
langs de kant van de weg aangetroffen.
23 juli Dr. Jeffery Whiteside werd in Door County dood aangetroffen met een 22 kaliber pistool naast zijn lichaam.
14 aug. Osteopaat Dr. Mary Rene Bovier; met steekwonden gevonden in haar eigen huis in Sharon, Pennsylvania.
16 sep. Dr. Mitch Gaynor levenloos aangetroffen naast zijn praktijk in Manhattan. De sheriff noemde het snel ‘zelfmoord’.
11 okt. Dr. Marie Paas pleegde schijnbaar ook zelfmoord.
29 okt. Dr. Jerome Block sprong’ de dood tegemoet vanaf Central Park West Appartments.

xx

GcMAF
Klik voor meer info op GcMAF-website op deze afbeelding

GcMAFF, té goed om verboden te worden..
x

Wat hadden deze artsen gemeen, behalve dat ze holistisch werkten?

Ze kozen voor alternatieve behandelwijzen, die de reguliere farmaceutische therapieën ondermijnden. Het bekend maken van het (autisme)gevaar van vaccinaties heeft kennelijk tegenstand opgeroepen. Maar waarom waren hun alternatieve kankertherapieën dan zo bedreigend zijn..? Dat komt juist door het middel GcMAF, waar we nu aandacht aan gaan besteden. Sommige mensen missen deze stof deels of helemaal in hun fysieke lichaam. Kijk naar de video hieronder, waarin je kunt zien hoe GcMAF de macrophagen in het lichaam activeert, die de borstkankercellen vernietigen

Hieronder een diagram over de werkwijze van GcMAF:

GcMAFF werking

GcMAF kan naast de behandeling tegen kanker ook helpen bij:

 • Auto-immuun ziekten
 • Epstein-Barr virus (EBV)
 • Hepatitis B virus (HBV)
 • Herpes Simplex virus (HSV)
 • Cystitis
 • Hepatitis C virus (HCV)
 • Multiple sclerosis (MS)
 • Urineweg Infecties (UTI)
 • Autisme Spectrum Disorders (ASD)
 • Reumatoïde artritis (RA)
 • Endometriosis
 • Chronisch Vermoeidheid Syndroom (CFS)
 • Ziekte van Lyme (Lyme borreliosis)
 • IgA deficiëntie ziekte
 • Myalgisch Encefalomyelitis (ME)
 • Mycobacterie infecties
 • Parkinson
 • Tuberculose
 • Fibromyalgie
 • Human papillomavirus (HPV)
 • Lupus (Systemic lupus erythematosus, SLE)
 • HIV AIDS
 • Dengue koorts
 • Longinfecties
 • Wratten veroorzaakt door virale infectie
 • Norovirus
 • Malaria Influenza virus (flu)
 • Herpes simplex virus (HSV)
 • Q Koorts (Coxiella burnetii)
 • Polyc. ovarieel syndroom (PCOS)
 • Mazelen (varicella zoster virus)
 • Psoriasis
 • Luchtweg infecties
 • Ulceratieve colitis
 • Ziekte van Crohn
 • Type 1 diabetes (T1DM)
 • Insuline afhankelijke diabetes (IDDM)
 • Type 1.5 diabetes
 • Latente auto-immune diabetes bij volwassenen (LADA)

GcMAF blijkt effectief bij bestrijding autisme

In een studie met 1500 autistische kinderen had 85% te maken met virussen en een gecompromitteerd immuunsysteem. Alle 1500 ontvingen wekelijks GcMAF injecties en 70% van de kinderen reageerde positief op de behandeling. Er waren minder symptomen en 15% herstelde volledig. De overige 15% had geen reactie. De vermindering van autistische symptomen zou permanent zijn als GcMAF lang genoeg zou worden gegeven totdat het lichaam zijn eigen GcMAF zou gaan produceren. Meestal was dat na 24 weken. (HIER).

Er zijn al veel mensen geholpen door GcMAF. Marco Ruggerio overhandigde in mei 2015 een onderzoek op de AutismOne-conferentie – net voordat al deze moorden begonnen. (HIER) In de loop van de zomer werden patiënten van hun voorraden afgesneden van hun bron in Zwitserland, waar het bedrijf werd lastiggevallen en bedreigd. Latere zendingen van GcMAF vanuit een ander land werden onderschept bij de Amerikaanse grens, maar uiteindelijk doorgelaten.

De autoriteiten in het Groot Brittannië blijken nu óók bezig deze gunstige stof in beslag te nemen (HIER) Hier vind je de documentatie over een patent met betrekking tot GcMAF, wat in bezit is van de Japanse onderzoeker Nobuto Yamamoto (HIER GcMAF).

Deze video toont je de eigenschappen van deze stof:

Holistisch therapeut en auteur van de pH Miracles boeken, Dr. Robert O. Young vertrouwt het helemaal niet meer; hij draagt voortaan een camera op zijn lichaam. Andere therapeuten hebben lijfwachten aangesteld, maar enkelen hebben hun schouders opgehaald en gaan door met ‘business as usual’. Er zijn ook artsen die GcMAF niet meer aan hun patiënten durven aan te bevelen uit angst hun leven te verliezen. Dat is natuurlijk de secundaire reden voor de moorden op de holistische artsen – om anderen te intimideren, hun alternatieve praktijk aan de wilgen te hangen, natuurlijke remedies te stoppen en zich uit te spreken voor de reguliere kankermiddelen..!!

https://www.youtube.com/watch?v=KqMohmjJ4mg

Het is de trieste ironie van onze huidige Orwelliaanse politiestaat dat sommige van de families van de slachtoffers hebben geprobeerd om de FBI zover te krijgen om uitgebreider onderzoek te doen. Maar zonder succes. Maken deze sterfgevallen deel uit van een soort samenzwering? Door kritisch te zijn en te onderzoeken kunnen we erachter komen of achter al dit geweld een geheime agenda schuilt. Wij geloven dat er echter nóg meer aan de hand is dan dat.

Depopulatie-agenda..??
Een van de eigenschappen van GcMAF is dat het eiwit nagalase opruimt die kankercellen produceren om het immuunsysteem te ontwapenen. Nagalase veroorzaakt immuundeficiëntie. Met andere woorden het ondermijnen van je immuunsysteem, zodat je sneller ziek wordt..! Het lijkt erop dat de meeste onlangs overleden holistische artsen GcMAF toepasten om de effecten van Nagalase te verslaan en het immuunsysteem op te krikken. In de video hieronder wordt gesuggereerd dat nagalase opzettelijk in vaccinaties wordt toegevoegd om het immuunsysteem te verzwakken.

Dr. Bradstreet vond bij autistische kinderen een verhoogd nagalase-niveau in hun bloed. Hij testte meer dan 400 autistische kinderen op de virale marker nagalase en vond bij bijna 80%  een significant verschil in niveau. En dat  zou een logisch onderdeel kunnen zijn van de wereldwijde ontvolkingagenda zoals deze wordt uitgelegd in de film THRIVE (op 1:33:55). Bradstreet behandelde 1100 patiënten met GcMAF en had een positieve respons bij 85%

https://www.youtube.com/watch?v=cALgIHETMDU

Van vaccinaties is het bewezen dat het een ‘ideaal middel’ is voor geheime doeleinden. De World Health Organization, UNICEF en de Amerikaanse Centers for Disease Control zijn meer dan 30 keer betrapt op het in het geheim een poging doen om meisjes en vrouwen te steriliseren. Alleen bij vrouwen die de juiste leeftijd hadden om kinderen te baren: in Afrika, Mexico, Zuid-Amerika en de Filippijnen (HIER het artikel op Natural News, dat deze claim onderbouwt)

Het is alleen al om over achter de oren te krabben, dat er geen consensus is onder artsen, of vaccinaties veilig, effectief en betrouwbaar zijn..!!
Het is alleen al om over achter de oren te krabben, dat er geen consensus is onder artsen, of vaccinaties veilig, effectief en betrouwbaar zijn..!!

In de Mexicaanse stad La Pimienta werden niet lang geleden 53 kinderen gevaccineerd tegen tuberculose, het rotavirus en hepatitis B – de vaccins hadden dezelfde stam waarmee Amerikaanse kinderen worden gevaccineerd. 75% van de kinderen van de stad belandde in het ziekenhuis of vond de dood. Er is vrijwel geen mainstream media-aandacht voor zowel het succes van GcMAF als de onderdrukking van het middel of de dood van al deze beoefenaars die deze stof inzetten tegen ziekten.

Waarom niet? Het is onze ervaring dat het ontbreken van aandacht voor dit soort zaken in de mainstream media een krachtig teken is van een grotere, verborgen agenda..! Maar vanzelfsprekend bepaal JIJ wat er ‘waar’ is en hoe jou wereld er in dit perspectief uit ziet..

Weten journalisten dan misschien niet wat er aan de hand is..?
Nee hoor, dat is niet het geval. Erin Elizabeth was de eerste gezondheid-blogger die al deze sterfgevallen in de openbaarheid heeft gebracht. Zij deed herhaaldelijk een beroep op de hoofdredactie van TIME-magazine om haar verhaal te publiceren en te onderzoeken. Maar.. Time heeft zelfs nooit gereageerd op haar verzoek..!

Een van de voorvechters van waarheid en oprecht handelen door overheden en farmaceutische bedrijven, was Dr. Rauni Kilde Luukanen.
Een van de voorvechters van waarheid en oprecht handelen door overheden en farmaceutische bedrijven, was Dr. Rauni Kilde Luukanen. Ze werd slachtoffer van een misdadige terreur waarin ze uiteindelijk gedood werd.

Wij en andere alternatieve media, berichtten al eerder over de onderdrukking van alternatieve therapieën, zoals die van Royal Rife, Rene Caisse, Harry Hoxsey en Max Gerson. Wij zien nu dat hetzelfde patroon wordt voortgezet; niet alleen deze holistische artsen, maar andere oprechte wetenschappers, worden lastig gevallen, bedreigd en heimelijk bestraald met ELF-golven (zie het verhaal van Rauni Kilde HIER) en die pogingen tot moord hebben meegemaakt.

Een andere afschuwelijke gebeurtenis was de vergiftiging met amfetaminen van 29 alternatieve artsen bij een conferentie in september in Hamburg. Vijftien ambulances rukten uit, gelukkig zonder dodelijke afloop (amphetamine poisoning of 29 alternative medicine practitioners).

Waren er keiharde bewijzen voor de moord op al deze holistische artsen, dan was het simpel. Maar het is duidelijk dat er machtige mensen zijn die hun geldwinst en controle ’tegen elke prijs’ zullen beschermen. We kunnen de acties van deze asociale criminelen blootleggen en hun agenda achterhalen. Door samen te werken. Daarmee komen we ook op een diepere laag van manipulatie en onderdrukking op deze Aarde..!

Wij hopen dat deze nieuwe samenvatting van de moorden op deze artsen, zal helpen het licht te laten schijnen op de onderdrukking van briljante vernieuwers, die proberen om in deze wereld gezondheid terug te brengen. Vernieuwers die ook proberen veilige, goedkope energie, gezond voedsel en schoon water weer tot ‘gewoonste zaak van de wereld’ te maken. Zonder overgeleverd te blijven aan de machtigen, die energie zien als een melkkoetje en schoon water als een grondstof die ze kunnen beheersen. Jij kunt zelf helpen door hun verhalen serieus te nemen en hun activiteiten te steunen en zelf je woordje te doen, bij familie, bekenden en.. collega’s.

Wat kunnen we doen?
Zorg in ieder geval voor een ‘zegt het voort’, want gedegen kennis is het fundament voor effectieve actie. Durf dit uitdagende onderwerp over vaccinaties en lichamelijke onderdrukking ter sprake te brengen, want de ‘andere kant’ gaat ervan uit, dat je dat niét durft, om voor ‘complotdenker’ te worden uitgemaakt… Denk daarbij aan de juiste timing en de juiste plaats. Gebruik vraagstellingen van feiten die jou bezig houden en anderen OOK aan het denken zullen zetten in onze zoektocht naar de waarheid.. WantToKnow?

Ga dus niet proberen om je eigen perspectief op te dringen aan diegenen die er nog niet klaar voor zijn, omdat ze er simpelweg nog nooit over hebben gedacht…  Gebruik alternatieve media, maar ook de mainstream media. Stel vragen en maak de ‘onderzoeker’ in hen wakker. Doneer aan de families van de slachtoffers zodat zij privédetectives kunnen inschakelen op zoek naar de waarheid.

Heb je de middelen, dan kun je ook doneren aan de ‘Indigenous Health Care Practitioners Organization‘ (ICPO), een inheemse groep met meer dan 200 beoefenaars met eigen soevereiniteit.Een alternatief zonder beperking van de FDA en AMA en al die andere, ONBETROUWBARE overheden, waar de leiding in handen is van hén die deze onderdrukking en manipulatie mee helpen in stand houden; de waarheid zal op een dag boven komen drijven en onze gezondheid zal zegevieren.

 

 

56 gedachten over “Sterven deze artsen om vaccinatie-geheim..?

  1. Volhouden !!! Blijf jezelf informeren, en durf anderen erover aanspreken. Doe hen twijfelen, zodat ze zelf ook op zoek gaan naar de waarheid.

  2. Helaas blijven de mensen dom. Ze willen alleen maar naar feestjes en festivals. Lezen?? Dan doen alleen de ouderen.

  3. Definieer je omgeving dan breder en zet het op Twitter, LinkedIn of een Facebook groep.

  4. Je hebt helemaal gelijk Elles.
   Wanneer ik iets leuks op Facebook plaats wordt het door iedereen geliked, maar wanneer ik aandacht vraag voor iets wat er écht toe doet wordt er duidelijk niet op gereageerd.
   Dus zolang de meesten blijven slapen kan de maffia zijn werk blijven doen helaas!

  5. En dan zijn er ook nog die liever lui dan moe zijn.
   Anderen zien wel wat er gebeurd maar zeggen dan vaak: Je kunt er toch niets aan doen of veranderen.
   De makkelijkste weg is dan lekker met vrienden en vriendinnen die ze nog nooit gezien hebben op Facebook en dat soort shit onzin te blijven communiceren.
   Helaas gaat dat wel ten koste van hun toekomst en hun vrijheid.

 1. Al deze mensen hebben de overeenkomst dat zij iets deden in het belang van ons allemaal.
  Zij zochten en vonden oorzaken van “ziekten” en probeerden dat met succes tegen te gaan en vooral te delen met anderen.
  Als zulk soort mensen dan vermoord worden is de bedoeling van hen die dat al dan niet in opdracht doen wel duidelijk.

 2. Het is bijna te erg voor woorden!
  We moeten dit toch zoveel mogelijk delen, wat men ook zegt of denkt.
  Er zullen er altijd tussen zijn die dan zelf op onderzoek uitgaan.
  We zijn al te lang voor de gek gehouden!

 3. Jean Jacpues Bienveniste was een Franse immunoloog die aanvankelijkniets van homeopathie moest hebben, maar na positieve onderzoeksresultaten overstag ging. Hij werd uit zijn functie ontheven en belachelijk gemaakt.

 4. Mijn kleinzoon is na de bmr-prik autistisch geworden. Hij is nu zes en spreekt nog niet. Wie kan die GcMAF injecteren? Hoe vaak moet dit en wat zijn de kosten?

  1. Jouw kleinzoon was waarschijnlijk vanaf de geboorte autistisch. Autisme wordt pas later geconstateerd (hoewel veel ouders al vooraf een bepaald gevoel hebben).

   Dat die diagnose stomtoevallig werd gesteld nadat hij een bepaalde injectie heeft gekregen… Dat zegt niets. Je gaat tenslotte ook niet iedereen oproepen om nooit peren te eten als de diagnose zou zijn gesteld vlak nadat jouw kleinzoon een peer had gegeten, toch?

  2. De verhouding tussen vaccinaties-autisme-allerlei aandoening-kanker is zeer ingewikkeld dan je denkt.
   Autisme is niet aangeboren.
   Kanker komt niet zomaar uit de lucht gevallen.

   Ik heb 3 kinderen.
   De 1e had kanker met veel uitzaaiingen. 10 jaar geleden ongeneeslijk verklaard.
   De 2e had autisme met heel veel aandoeningen.
   De 3e is 18 jaar lang redelijk gezond.

   Kanker en autisme heb ik direct en indirect meegemaakt. Ik weet hier alles van.
   De oorzaken van kanker en autisme heb ik ontrafeld. De 1e was 10 jaar lang kanker vrij met eenvoudige methode. De 2e was redelijk hersteld door resetten “kinderziektes”.

  3. Dag Alexandra,

   Het artikel over het vaccinatie-geheim had ik een week geleden al gelezen. Het moest even bezinken. Ik zie nu pas de reacties, waaronder de jouwe. Geen idee, of je oog hier nog op valt, maar mocht je nog geen adres hebben, dan zou je Dr. R.F.G. Lugten, Gouda, tel.: 0182-570989 kunnen benaderen.
   Hij is huisarts in Gouda geweest en behandelt nu als complementair arts veel kankerpatiënten. Van iemand die deze ziekte had, heb ik een paar jaar geleden gehoord dat Dr. Lugten voor haar een stof zou bestellen (uit Japan) die lichaamseigen is, maar die sommige mensen niet (voldoende) hebben. Ik meen me te herinneren dat het middel klonk als GcMAF.
   Lugten is een heel aimabel mens. Als je in een ander deel van het land woont, kan hij je misschien ook helpen iemand te vinden die bij jou in de buurt woont.

   Liefs en alle goeds en voor jou en je zoontje,
   Janneke

  4. Kankercellen schakelen het vitamine D bindende eiwit uit, ook wel GC eiwit genoemd, wat 3 suikers bindt. Dit gebeurt omdat kanker veel suiker nodig heeft en alle 3 suikermoleculen nodig heeft!

   B-cellen en T-cellen van het immuunsysteem gebruiken van dit enzym normaal gesproken elk een suiker. Wanneer er dan nog 1 suiker overblijft activeert het enzym de macrofagen om in actie te komen! Dit zijn de grote immuuncellen in het lichaam die kankercellen kunnen verslinden.

   Dit proces kan niet in actie komen wanneer kankercellen al alle 3 suikers hebben opgeconsumeerd. Het imuunsysteem ligt dus plat en kan de kettingreactie niet doorlopen!

   De macrofagen worden niet geactiveerd en kanker kan zijn gang gaan… GcMAF injecties zijn de GC-enzymen met 1 suiker, wanneer dit in grote hoeveelheden aanwezig is in het lichaam worden de Macrofagen geactiveerd en gaan hun werk doen! Ziektes opruimen.

   — Nog steeds hebben jullie geen idee hoe het ontstaan van de kankercellen. Nog steeds hebben jullie geen idee wat de verhouding tussen alle 3 suikermoleculen en autisme. Daarom werkt GcMAF bij ene wel maar bij veleb niet voor kanker en autisme.

  5. Vaccinatie-geheim en autisme
   Meer dan 80% van de hele wereld bevolking volgen de vaccinaties programma. Zijn zij allemaal autisme geworden door de vaccinaties(Nagalase)?

   Hier is een goede voorbeeld.
   De drijfveer voor het onderzoek dat Bradstreet deed, kwam uit het feit voort, dat zijn zoon op éénjarige leeftijd, na een BMR-vaccinatie (Bof, Mazelen, Rode Hond) een hersenbeschadiging opgelopen. Door deze ervaring onderzocht de dokter het mogelijke verband tussen vaccinaties en autisme.

   Jullie hebben geen idee waarom bij de zijn zoon wel en bij veel anderen niet. Hoe kan je na een BMR-vaccinatie een hersenbeschadiging oplopen en hoe kan je dit voorkomen. Hoe kan je autisme worden. Wat is de proces die autisme kan veranderen.

  6. Al jaren beweren jullie dat de CEASE-therapie van Tinus Smits de oplossing is voor Autisme. Waarom na jaren zoeken jullie weer een andere oplossing GcMAF. Weer een symptomen eiwit behandeling.
   Wat is de oorzaken?

   Als Autisme aangeboren is.
   Hoe verklaren jullie Autisme bij volwassenen?
   https://www.gezondheidsplein.nl/specials/autisme-bij-volwassenen/patientverhalen/item57004

   Hoe krijg je een hersenbeschadiging o.a. hersenvliesontsteking, vocht in de hersenen of hersenentumor?

   In de hersenen hoort BLOED, ZUURSTOF en VOCHT voor allerlei activiteiten. Hoe kan je de hersenen beschadig?

  7. Hier is een goede voorbeeld.
   De drijfveer voor het onderzoek dat Bradstreet deed, kwam uit het feit voort, dat zijn zoon op éénjarige leeftijd, na een BMR-vaccinatie (Bof, Mazelen, Rode Hond) een hersenbeschadiging opgelopen. Door deze ervaring onderzocht de dokter het mogelijke verband tussen vaccinaties en autisme.

   — Bradstreet vertelde duidelijk dat zijn zoon op éénjarige leeftijd, na een BMR-vaccinatie (Bof, Mazelen, Rode Hond) een hersenbeschadiging opgelopen. Daarna een symptoom Autisme constateert. Geen sprake van aangeboren is.
   Er zijn 3 mogelijkheden voor autisme. Zijn zoon is een van de mogelijkheid door vaccinaties. Een zieke kind, minder weerstand of sporten na vaccinaties zijn geen goede moment voor prikken. De “koude vaccins” wekt de witte bloedcellen op die via de zenuwen en bloedbaan vanuit de wervelkolom op de plek ruggenmerg via de Blaas zenuwenbaan naar de hersenen richting de pijnappelklier en Hypofyse.

   De 2e oorzaak van autisme vind je bij mijn zoon. De fase van waterpokken wordt verstoort die normaal in de 1e jaar moet uitkomen. Helaas was dit tussen de 2e en 3e jaar uitgekomen, maar niet goed opgewekt tot een antistoffen dat alle ellende veroorzaakt.

  8. De 1e oorzaak van Autisme vind je ook de oorzaak van MRSA en onverklaarbare blaasontsteking die niet met antibiotica kan oplossen. In tegendeel met antibiotica wordt het alleen maar erger.

   De “koude vaccins” wekt de witte bloedcellen op die via de zenuwen en bloedbaan vanuit de wervelkolom op de plek ruggenmerg via de Blaas zenuwenbaan naar de hersenen richting de pijnappelklier en Hypofyse.

   Het is heel moeilijk exact uit te leggen wat ik hier bedoelde. Je moet een goede medische kennis van neurologie, fysiotherapie en TCM om dit proces te leren kennen.

   Vooral de blaas zenuwen en bloedbanen. zogenaamde Blaas meridiaan, de verbinding van alle organen. De proces van MRSA.
   http://www.hvandervet.nl/pag106.html
   De blaasmeridiaan

   Hier speelt een belangrijke rol van de proces van alle kinderziektes.
   Ik lees ergens een geldprijs vanuit Duitsland voor degene Mazelen-virus kan vinden. De mazelen is onzichtbaar en onvindbaar. Maar hij is wel aanwezig. Dit vind je in de buurt van B1 23. De plek van de beenmerg.
   http://www.hematon.nl/home/onderzoeken/beenmergonderzoek

  9. Om de proces van kinderziektes te leren kennen idd alle rugklachten dan moet je eerst leren de langste zenuw van onze lichaam.
   De langste zenuw in het menselijk lichaam is de Nervus Ischiadicus; simpeler gezegd, de lange beenzenuw. Deze zenuw loopt vanaf het ruggenmerg, via de bil, door tot helemaal onderaan in het been. Wanneer er zenuwpijn optreedt in het gebied rond de Nervus Ischiadicus, noemen we dat Ischias.
   https://zorgkorting.nl/zorgwijzer/ischias-heb-ik-rugpijn-of-is-er-meer-aan-de-hand

   Alle 4 kinderziektes (WBMR) zijn vanaf de zwangerschap in de placenta ingeplant via de navelstreng. Dit wordt onzichtbaar opgeborgen in de beenmerg naast de nieren die combineren met de groeihormonen en klieren op te wekken voor een goede immuniteiten.

   Vaccinaties heeft geen geheim. Het is maar een vraag en aanbod. Omdat de WHO, Artsen en ouders hebben totaal geen kennis van kinderziektes, virussen en bacteriën. Daarom gebeurt altijd individueel incidenten van chronische aandoening tot kanker die denken met vaccins de probleem kan oplossen en voorkomen.

   Op het moment van de zwangerschap is de baby iedere minuut en dagen in verandering. Een groei-proces.
   Dit groei-proces heeft de kinderziektes nodig voor meerdere fasen om het lichaam in balans en goede weerstand te ondersteunen.

   Wanneer de baby in de 1e halfjaar goed gegroeid dan is het rijp voor de 1e kinderziekte. De waterpokken. Dit virus is bedoeld voor alle baby’s tussen 6 maanden en 1 jaar met een lichte koorts verschijnsel.

   Degene koorts onderdrukken tussen 6 maanden en 1 jaar dat de groeihormonen en waterpokken-virus in de mailing nemen dan krijgen de kinderen allerlei bijwerkingen.

   Hier is een bijzondere geval met een heel aparte bijwerking. Dit was op zijn 6e maand ziek na koorts en onderdrukking van koorts.
   https://www.youtube.com/watch?v=hQz0D5YXQZo

  10. Water kan niet verbranden. Bloed wel. Want in de bloed bevat de verbrandingsstof, de suiker.
   De verbranding zie je vaak bij ontsteking, vooral bij de kinderziektes. De koorts. Koorts
   De koorts bij ontsteking is bacteriën doden.
   De koorts bij kinderziektes is om de virus omzetten in antistof.

   Bij ZhouWei zie je veel duidelijke verschijnselen van Autisme.
   Abnormale tanden ontwikkeling.
   Trage ogen.
   Lage bloedsuiker gehalte
   Geen energie
   Moeilijk lopen
   Concentratie probleem

   De koorts bij hem op zijn 6e maand was bedoeld voor de waterpokken (1e kinderziekte). Helaas hebben zij hier geen verstand van. Op het moment de virus verbranding dat de proces van de suiker verbranding aan de gang was, een systeem in de alvleesklier zorgt voor de insuline aanvulling, zodra de proces voltooid en voldoende rust en goede voeding/energie, de virus omgezet in antistof rondom het huid, dan herstelt de functie van de alvleesklier voor andere activiteiten.

   Bij ZhouWEi zie je duidelijk dit proces werd verstoort die een zeer lage suikergehalte constateert.

   Een groei-proces en cellen ontwikkeling naast de kinderziektes.
   Vanaf de 6e maand is tijd voor de melktand ontwikkeling.
   Zo zie je vaak de abnormale tanden ontwikkeling bij Autisme. Ook bij ZhouWei.

   Spreken “papa, mama” gebeurt dit ook individueel vanaf de 6e maand tot 1 jaar. Tussen 1 jaar en 2 jaar kunnen zij meer woorden spreken dan papa en mama.

   Een goede waterpokken gehad in de 1e jaar levert weinig moeite voor spreken.

   De Klassieke vaccinaties programma
   leeftijd Prik 1 Prik 2
   0 maanden HepB1
   2 maanden DKTP-Hib-HepB-1 Pneu-1
   3 maanden DKTP-Hib-HepB-2
   4 maanden DKTP-Hib-HepB-3 Pneu-2
   11 maanden DKTP-Hib-HepB-4 Pneu-3
   14 maanden BMR-1 MenC
   4 jaar DKTP-5
   9 jaar DTP-6 BMR-2
   12-13 jaar HPV-12+HPV-22

  1. Het heeft niets te maken met het ruilmiddel “geld”. Het heeft te maken met menselijke eigenschappen zoals hebzucht en afgunst en die eigenschappen hef je niet op door “te stoppen met geld”.
   Wordt wakker Wim.

  2. @ wim
   het is niet het systeem , maar de intentie van de mensen die het systeem maken .
   Nu is geld het oppotmiddel van macht van hen die macht zien als overheersing, straks zijn het bonen……Het gaat niet om het middel het gaat om de mentaliteit ! Het denken in schaarste moet worden ontkracht!!!!!!!Er is geen schaarste, er is alleen overvloed.

  3. @ karl heinrich
   Oeps zijn we het zo maar opeens weer eens…. WE moeten daar een gewoonte van maken lijkt je niet?

  4. @ Marcel
   Zo is dat Marcel. En ook de fundamentele wijziging in de economie van schaarste denken naar overvloed denken, zitten we op dezelfde lijn.

   Maar als we het altijd eens gaan zijn kunnen we geen commentaar meer op elkaar geven, dat wordt misschien wel saai dan 😀

  5. Wat een negativiteit over geld, terwijl het in wezen zo’n prachtig product is, en onderdeel uitmaakt van menselijke samenlevingen, mits juist gebruikt en toegepast, is het vele malen eenvoudiger als het rurale ruil systeem.
   Je kunt een evolutie niet ongedaan maken, je kunt wel de ontstane excessen ongedaan maken.
   Geld is een blijvend onderdeel van onze samenleving, en in het bijzonder van onze handel, ook banken zijn daar bij nodig, maar het moet zonder kwalijke excessen kunnen, en toch ook vrijheid blijheid handhaven, of alles via het politbureau.

 5. De dag dat artsen mensen vitamine inspuiten hoop ik nog mee te maken, nu het vooral het gif is wat in de armen verdwijnt. Reguliere artsen plegen georganiseerde massamoord op de eigen bevolking, voor een zak met geld. Gezondheidszorg voor winst past niet bij de humanistische visie dat mensen zichzelf gezond kunnen houden als de juiste levensomstandigheden geschapen worden. Zelfredzaamheid van mensen is ook veel goedkoper. Artsen zijn als massamoordenaars: de handel gaat boven alles. Het lijkt mij goed bij dit artikel aan te vullen dat de grondslag kapitalisme altijd voorbij gaat aan de menselijke maat, en dat die slechts gediend is bij een andere grondslag. Winst is vuiligheid, ziekte, en armoede.

 6. Heftig verhaal. Dat de farmaceutische maffia hier tot in staat is is voor iedereen wel duidelijk. Zelfde (soort) verhaal is ook bekend van olie-multinationals die wetenschappers hebben vermoord en laten verdwijnen. En bij dat laatse zet ik dan een vraagteken. Waarom is deze arts gevonden? Een beroepsmoordenaar of maffia organisatie heeft toch ook de middelden om iemand spoorloos te laten verdwijnen?

 7. Alexandra,
  Voor je kleinzoon kun je het ook proberen bij Hans Moolenburgh sr.
  Zie ook het artikel van want to know: ‘Kwalen wegdrukken is geen genezen!’.
  Zie ook zijn boek: ‘U kunt veel meer dan u denkt’- Wat u zelf kunt doen om uw kind gezond te houden. Bladzijde 229 Vaccinaties en autisme.
  Ik heb deze nog vitale 90 jarige man, ex-huisarts, zelf mogen meemaken tijdens een lezing van hem. Een geweldige authentieke man, waar wij met ons allen nog veel van kunnen leren!

 8. Nu is het voor mij wel duidelijk dat het gaat om geld en depopulatie en (dus) criminele praktijken veroorzaakt, als het al niet intrinsiek het kwaad in de praktijk is.
  Maar voor de goede orde, wat doet die reclame voor trapliften op deze site?
  De liften zelf zijn niet het probleem maar wel als dit een product is van Thyssen Krupp!
  Iedereen weet toch dat dit DE concerns waren die staalproducenten waren die goed geboerd hebben in Nazi-Duitsland.

 9. Dat er vele giftige addertjes onder de grond kruipen is algemeen geweten , en pharmaseutische mafiabedrijven zijn daar zeker niet vrij van.
  Er moeten dringend commissies worden opgezet om het doen en laten van deze bedrijven na te gaan en te controleren op wanpraktijken.

 10. Philippe,
  Hoe goed gemeend je opmerking ook is begrijp aub dat er al tientallen commissies en organisaties zijn die deze dingen in het oog houden. Niets ervan werkt!

  het is vooreerst een menselijk probleem! Duizenden en duizenden artsen werken mee met deze farmacie , overheidsinstellingen welke zouden moeten weten, noem maar op!

  De mens is door en door corrupt geworden en is er nog fier op ook! Het probleem doet zich trouwens voor in alle lagen van de maatschappij en onder elk beroep!

  Zolang we blijven wijzen naar overheden zal er niets veranderen! Heel onze maatschappij is verziekt! Anders zou deze systemen gewoon niet mogelijk zijn!

  Hoe komt het dat we deze dingen niet in onszelf herkennen? Wat is er werkzaam in de menselijke psyche dat we onszelf blaasjes kunnen wijsmaken. Dit moet aangepakt worden!

  1. Duidelijke taak van hecke peter! Ik kan me er volledig in vinden. Zonder mensen die zichzelf gevangen houden in onmacht, geen machtige gevangenbewaarders voor de celdeur. De sleutel van die celdeur ligt in ons onderbewuste te wachten om gevonden en gebruikt te worden.

  2. Arend, Harry, in aanvulling op 15

   Ik bedoel geenzins dat politici niet aansprakelijk zouden zijn! Of dat enkel wij, bevolking enige aansprakelijkheid zouden hebben! Het is eerder het totaal ervan

   Wil even aanvullen met voorbeeld van bail inns!

   We zijn allen vertrouwd met de kennis rond witwaspraktijken! Het kan hier gaan over zwart geld verdiend op humane manier maar waar geen belastingen is op betaald .
   Uiteraard is dit slechts een sprankje van het zwartgeld verdiend uit misdaad, zoals drugs, smokkel en vele andere misdadige praktijken.

   De overheid is hiervan op de hoogte en vervolgt deze praktijken wat maar goed is ook!

   Echter

   diezelfde overheid maakt regels en wetten waardoor banken onbestaand geld welke ze uitlenen door gewoon een bedrag in te tikken in hun computer rechtvaardigt. Dit is geen wit geld, dit is geen zwart geld , DIT IS ONBESTAAND GELD.

   Hoeveel mensen, instellingen , organisaties , personen van autoriteit, noem maar op zijn op de hoogte van deze ZWENDEL; Uiteraard zwijgen ze allemaal want ze worden ervoor betaald mensen op te lichten!

   Nu hun hele handeltje schijnt te crashen acht deze ????NETTE???? overheid het vanzelfsprekend dat de gewone burgers, die hard moet werken voor zijn brood, wit geld dus, extra moeten inleveren om de kosten door deze door henzelf opgezette ZWENDEL op te draaien.

   Hier maakt de overheid dus onbestaand geld witgeld door dit onbestaand geld legaal te laten uitbetalen door de burger onder de vorm van belastingen en sluist dit door naar de grootkapitalisten.

   het is vanzelfsprekend dat deze , door henzelf beweerde democratisch verkozen overheid, enkel heeft gehandeld in eigen belang en in het belang van het groot kapitaal!

   Het is duidelijk dat vanaf de dag dat de munt is losgekoppeld van de goudstandaard er ongelimiteerd is gespeculeerd tegen ons geld. Alle regeringen erna hebben geen of slechts matige pogingen ondernomen daartegen in te gaan.

   Dit toont duidelijk aan dat ze volkomen onbekwaam zijn het belang van de bevolking te garanderen. Gezien hun hoge scholingsgraad kan onwetendheid zelfs niet aangewend worden om hen vrij te pleiten. Alle regeringen van die dag af zijn mede aansprakelijk voor de astronomische geldzeepbel die tot de dag van vandaag is opgebouwd. Inclusief allen die daar in direkte, dan wel in verdere nabijheid enigszins heeft aan meegewerkt!

   De verantwoordelijkheid van de burger ligt er uiteraard in zich steeds bewust te maken van wat om hem heen gebeurd. Gezien de bewust opgezette leugenachtige netwerken welk leugens en bedrog verspreiden is dit zeker geen senicure!

  3. @ 17 door mij geschreven hoort inderdaad bij @ 15.

   @ 15.2 van Hecke Peter

   Jouw uitleg in @ 15.2 sluit volledig aan bij hetgeen velen ervaren en weten, maar het gevoel hebben hier niets aan te kunnen veranderen. Vandaag heb ik een nieuwsbrief per e-mail verstuurd, die als de hoofd/eindredactie van http://www.wanttoknow.nl het goedkeurt hierbij afdruk als hart onder de riem voor velen, die de cultuur waarin we momenteel leven bijzonder zwaar vinden om hun hoofd boven water te houden. En dat is het ook!!

   GELUK, GELUK en nog eens GELUK……….

   Lieve luitjes, Enschede, 28-04-2016

   Ja, jullie lezen het goed! Het Geluk lacht ons allen toe. Het is eigenlijk te simpel voor woorden om dit trachten te verklaren, hetgeen ik dus ook niet ga doen, zelfs niet een poging daartoe!

   Het zit in ieder mens, maar is jaren onderdrukt door omstandigheden van verschillende aard. Mensen hebben de grootste moeite om een hartelijke glimlach te tonen. Ja, de meest gemaakte glimlachen zie je ineens verschijnen, maar kijk je even de andere kant op, dat is de gemaakte glimlach van die andere persoon onmiddellijk van het gezicht verdwenen en voel jij je van het een op het andere moment te neer geslagen, soms zelf een beetje verraden tegenover jezelf.

   Waarom, hoezo? Omdat het het gevoel opriep, dat er iets in jou geknapt was, een klein gevoel van geluk, dat je maar niet vast kon houden met als gevolg, dat je de medemens wel twee keer aankeek om zekerheid te hebben, dat je jezelf niet weer voor de gek hield als iemand glimlachte.

   Je kunt dus wel het gevoel van onbehagen vasthouden. Maar waarom dan niet het gevoel van een glimlach, die tot in de diepste poriën van je lichaam doordringt en een gelukkig, ja intens gelukkig gevoel opwekt, omdat deze glimlach werkelijk uit het hart komt!

   Oh ja, we gebruiken het woord ‘hartelijk’ veel, bijvoorbeeld bij het feliciteren van iemand. Nog drie klapzoenen er aan toegevoegd en deze plichtpleging is ook weer achter de rug. Op naar de koffie en gebak! Zouden Jan en Jet er ook zijn? Ik hoop het wel, want dan hebben we in ieder geval nog iets om over te praten (oeps).

   Herkenbaar?

   Maar wat nu als je bij jezelf echt vanuit je hart iemand feliciteert, daarna drie intens gemeende = hartelijke klapzoenen geeft en zowel jij als de ontvang(st)er beiden een prachtige intense, dus ook vanuit het hart gevoelde en gemeende glimlach op het gezicht vertonen, en jouw gelukshormonen in alle hevigheid beginnen te stromen, door het simpele feit, dat jij alléén maar écht je hart hebt geopend naar die ander. Dat is al een feest op zich, toch?

   Betekent dit dan, dat je iedereen maar moet feliciteren en klapzoenen moet geven? Nee, uitsluitend en ik herhaal het nog maar een keer, UITSLUITEND jouw pure glimlach tonen naar je medemens.

   Ja, ook ik heb talloze mensen in mijn leven, die ik maar wat graag een heerlijke klapzoen zou willen geven, maar het is er nog niet van gekomen, maar dit gaat wel veranderen, te beginnen met het tonen van een hartelijke glimlach, die de ander gaat voelen. Ja, gaat voelen!

   Zondag 1 mei a.s. is voor mij een belangrijke dag, want dan zijn er twee momenten in mijn leven, waar ik in ieder geval in één situatie een intens gemeende felicitatie, gevolgd door drie (en absoluut niet minder!) heerlijk intens te geven klapzoenen deel met een medemens. Het andere moment zal nog even op zich laten wachten, maar kan ik al wel mentaal geven en beleven. En alleen al de voorpret hiervan is genieten. Vergelijk het maar met de voorpret van een vakantievoorbereiding (in mijn geval dus niet direct het inpakken van de caravan, tent etc. maar het moment erna, begrijp je?)

   Maar waarom twee momenten? Hoezo, waarom en op welk tijdstip? Dat houd ik lekker voor mezelf, maar de glimlach heb ik nu al op mijn gezicht. Voel je hem?

   En zo zal de mens de wereld zelf gaan veranderen en hoeven we niet langer te wachten op wat anderen gaan doen. JIJ mag jouw gevoel tonen en dat bestaat vanaf dat intense moment, zoals ik hierboven dus toch heb trachten uit te leggen, dat JIJ jouw hartelijke en intense GLIMLACH de wereld in stuurt. Keer op keer op keer, waardoor GELUK, GELUK en nog eens GELUK wordt gedeeld en de wereld steeds mooier wordt.

   Met immer vriendelijke en eerlijke groet uit Tukkerland,
   Harrie 🙂

 11. Ik blijf geloven in persoonlijke ontwikkeling; je ontdoen van ego; we zullen wonderen verrichten wanneer we ons bewustzijn vervolmaken en meer energie en scherpzinnigheid ons deel zullen worden

 12. Ik sluit me volledig bij de meningen van Van Hecke Peter en Arend aan. De volgende link laat een uitgebreid zéér actueel realistisch beeld zien van de tijd waar we middenin staan: https://www.youtube.com/watch?v=ITRgprSAEXc.

  Je wordt er niet altijd vrolijk van, maar het schudt menigeen wakker. Tja, de video duurt 1:14:00 uur. Een te verwaarlozen tijdsduur als je beseft waar we staan. Met grote dank aan de makers van video.

  De sleutel van onze eigen celdeur ligt inderdaad in ons onderbewuste te wachten om gevonden en gebruikt te worden.

  NIET langer wijzen naar anderen, die het allemaal moeten opknappen, maar nu echt de hand in eigen boezem steken en gooi die celdeur open, want een ander doet het niet voor ons!!! Dat fenomeen kennen we onderhand toch wel?

  Met immer vriendelijk en eerlijke groet uit Tukkerland,
  Harrie

 13. Het is heel simpel en sluw opgezet, toen de Apothekers Pharmacisten er mee stopten hun pillen en poeder te fabriceren, toen was het moment, van de massa medicijnen productie, en de kring werd gesloten door de Doktoren te corrumperen, nu is het bezig dit beest, alle natuurlijke bio planten en aanverwante fabrikaten op te slokken, de volgende stap het hele pakket onder brengen in de super markten, van enige éthique is geen sprake meer, het eens zo nobele vak van geneesheer, wordt aan alle kanten gedefalueerd, tot handlangers van de pharma maffia, hier waar ik woon komt er langzaam een ander denken om de hoek kijken, maar ’t gaat verdomd langzaam.

 14. Ik heb het als mijn persoonlijke missie op mij genomen om alle zwangere ouders te informeren dat vaccineren niet verplicht is in NL en BE (alleen polio in BE) en dat je in deze zaak een bewuste keuze moet maken. Ik had zelf geen idee toen ik kinderen kreeg, ik volgde de stroom in grote onwetendheid met alle gevolgen van dien. Dat wil ik niemand aan doen. Kies bewust, kijk naar je eigen situatie, je kind en je omgeving en beslis zelf! Maar wees bewust van de risico’s. Ik had geen idee, iets wat ik iedere dag weer betreur.

 15. Vaccinaties heeft geen geheim. Het is maar een vraag en aanbod door onwetendheid. Waterpokken moet in de 1e jaar goed uitkomen.
  http://www.een.be/programmas/koppen/windpokken-onschuldig
  Onlangs richtte Ann met vijf andere mama’s een vzw op. Drie van hen verloren een kind. Ze willen andere ouders laten weten dat er een vaccin tegen windpokken bestaat. “Die keuze hadden wij niet.” “Als we overwegen om te vaccineren dan moeten we meteen 95% van de kinderen bereiken,” zegt Van Damme. “Doen we dat niet, dan lopen oudere kinderen en jongvolwassenen meer risico om de ziekte te krijgen.”

  De 1e onwetendheid vraag en aanbod van de medische misser, Jonas Salk. https://nl.wikipedia.org/wiki/Poliomyelitis
  Er bestaan twee poliovaccin-varianten. De in Nederland gebruikte variant, het salkvaccin is een “dood” vaccin, vernoemd naar de man die dit vaccin in het begin van de jaren 1950 heeft ontwikkeld: Jonas Salk. Dit vaccin bevat geïnactiveerd (dood) virus. Jonas Salk had totaal geen idee dat de voorouder van polio-virus is de mazelen-virus die bedoeld voor een gevorderde immuniteit. De beste methode om polio te voorkomen is de proces van mazelen goed laten verlopen tot de antistoffen.

  2 maanden DKTP-Hib-HepB-1 Pneu-1
  3 maanden DKTP-Hib-HepB-2
  4 maanden DKTP-Hib-HepB-3 Pneu-2
  11 maanden DKTP-Hib-HepB-4 Pneu-3

  Mijn zoon is gezond geboren op een na. De vruchtwater in zijn luchtwegen en in de longen niet goed afzuigen door de verloskundigen dat de kinkhoest veroorzaakt die leidt tot oorontsteking en longontsteking dat vaak ziek was niet in staat de waterpokken in de 1e jaar uitkomen. De kinkhoest is geen ziekte. Het lichaam probeert de vruchtwater ophoesten. Een andere naamgeving voor kinkhoest is 100 dagen hoest, d.w.z. normaal na 100 dagen is de kinkhoest spontaan genezen. Mijn andere 2 kinderen waren gezond geboren zonder probleem met de vruchtwater. De waterpokken was in hun 1e jaar goed uitgekomen.

  1. https://nl.wikipedia.org/wiki/Difterie
   Difterie, vroeger ook bekend als kroep, is een infectieziekte die wordt veroorzaakt door een bacterie (Corynebacterium diphtheriae), die via hoesten van mens op mens wordt overgebracht.

   BACTERIE

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Kinkhoest
   Kinkhoest of pertussis is een infectieziekte van de luchtwegen die wordt veroorzaakt door een bacterie, Bordetella pertussis (bacil van Bordet-Gengou), die vooral wordt overgebracht door de druppeltjes die bij hoesten ontstaan. Kinkhoest is zeer besmettelijk.

   BACTERIE

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Tetanus
   Tetanus, ook wel kaakklem of wondkramp genoemd, wordt veroorzaakt door de bacterie Clostridium tetani,[1] die algemeen in aarde en straatvuil (vroeger speelde paardenmest hierin een belangrijke rol) voorkomt. De spore van de bacterie kan bij een verwonding in het lichaam komen en zich daar gaan vermenigvuldigen.

   BACTERIE

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Haemophilus_influenzae
   Haemophilus influenzae type b, afgekort Hib, is een bacterie. De bacterie wordt door hoesten en niezen van de ene op de andere persoon overgebracht. Ongeveer 5 procent van de gevallen van meningitis (= hersenvliesontsteking) bij zuigelingen en peuters in Nederland wordt veroorzaakt door de Hib-bacterie.

   BACTERIE

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Poliomyelitis
   Poliomyelitis,[1] verkort polio,[1] ook wel kinderverlamming[1] genoemd, is een virusziekte (Oudgrieks: πολιός polios =grijs,[5] μυελός muelós = merg,[5] medisch Latijn (myelos/-us/-um) ook: ruggenmerg,[1][6][7] myelitis=ontsteking van het ruggenmerg[1]). Het is een ontsteking van de grijze stof in het ruggenmerg. Deze ziekte wordt veroorzaakt door het poliovirus, dit is een enterovirus behorend tot de picornaviridae (pico-rna-viridae: kleine RNA-virussen).

   VIRUSSEN

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Mazelen
   Mazelen (morbilli) is een ziekte die veroorzaakt wordt door het mazelenvirus en vooral kinderen treft. Het mazelenvirus behoort tot de virusfamilie paramyxoviridae, genus morbilli. Het is een enkelstrengs RNA-virus.

   VIRUS

   http://www.scholieren.com/werkstuk/14840
   Mazelen: virus of bacterie?
   Mazelen wordt veroorzaakt door een pseudomyxovirus dat via de lucht wordt verspreid. Mazelen is een zeer besmettelijke virusziekte die gepaard gaat met koorts, huiduitslag, pijnlijke hoest, rode ogen en een loopneus

   Virus of bacterie?

   De antwoord vind je in de proces van de kinderziektes, zogenaamde WBMR.

   Chemokuur heeft ook geen geheim. Het is ook een vraag en aanbod tussen KWF en Farmaceutische bedrijf.

   De oorzaak van alle kinderkanker en autisme vind je in de verstoring proces van de kinderziektes en/of de koorts proces.

   http://vokk.nl/index.cfm?action=doelloket.home&category=82
   Hersentumoren

   https://www.youtube.com/watch?v=i9rVAcxUScQ
   https://www.youtube.com/watch?v=cWAlx4llMeM
   http://www.stichtingsemmy.nl/ons-verhaal/
   Semmy was op 28 mei 2006 net 4 jaar geworden

   4 jaar DKTP-5

   http://www.stichtingsemmy.nl/over-stichting-semmy/
   Semmy overleed op 22 juni. Hij werd slechts vijf jaar oud.

   De proces van hersentumor en autisme verschilt niet veel.

 16. De overleveringskans van hersenstamkanker is 0%. Omdat de enige behandeling is gebaseerd op chemokuur evenals longkanker minder dan 20% gebaseerd op chemokuur. Johan Cruijff was niet overleden aan longkanker, maar aan de chemokuur. Een weerstand vernietigings-methode.

  Hersenstamkanker met Chemokuur behandeling = 0%
  Chemokuur tegen de kinderziektes/koortsproces

  http://www.dagvandeberoerte.nl/

  Willen jullie weten de proces van beroerte en borstkanker, hoe dit kan ontstaan en hoe dit kan voorkomen?

  Dan moeten jullie leren hoe een mens-ontwikkeling combineren met de kinderziektes. De fundering van de menselijke lichaam.

  1. De problemen beginnen 2 jaar geleden als het met hun zoontje niet zo goed gaat. Cnossen stort in, krijgt reumatische klachten, uitval in zijn benen en geheugenstoornissen.

   De oorzaak en de oplossing vind je weer onder de fundering van de menselijke lichaam.

   Iedere mens heeft 3 energie velden nodig die elkaar goed verbinden om alle organen te besturen.

   De bevalling.
   Nier-energie is de levens-energie van de moedernatuur die aan mens geschept. Na de knipt van navelstreng wordt de 2e levens-energie(de zuurstof) toegevoegd via de neus naar de longen. De long-energie. De 3e levens-energie (voedsel) wordt toegevoegd via de mond naar de maag. De maag-energie.
   Deze 3 energie brengt het leven voor de mens in deze aarde. Gebrek aan 1 van deze 3 energie is het ontstaan van Beroerte en alle lichaams-klachten en gebrek aan 2 energie is het ontstaan van coma, gebrek aan alle drie is het einde van het leven.

   Zo zie je de goede bevalling via youtube filmpje hoe de energie wordt opgewekt via de longfunctie overneemt van de placenta nadat de navelstreng wordt geknipt. De baby MOET huilen om de long wegen vrij te maken. De nier wegen wordt vrij gegeven nadat de baby had geplast.

   Het Geboorte.
   De zuurstof. De long-energie.
   Het lijkt als een horloge. Een keer opstart dan loopt het dag en nacht door. Van ene tandwiel naar de andere tandwiel. Je hoeft maar de 3 energie goed laten doorlopen met een goede leef-, drink- en eetgewoonte. De ingeplante kinderziektes antistoffen goed laten uitkomen. Dan kan je 100 jaar leven in deze aarde.

   Binnen en buiten de darmstelsel heeft ook een energie veld. Het lijkt als de zwaartekracht van onze planeet. Het trekt elkaar aan dat die op zijn plaats houdt.
   Wat de bloedbaan vrij is dan heb je geen pijn signaal. Wat de energie vrij en sterk dan heb je geen spierpijn en vermoeidheid.

  2. https://www.hartstichting.nl/
   Een scheve mond, verwarde spraak of een lamme arm. Dat zijn de drie belangrijkste signalen van een beroerte. Bel direct 112 bij deze signalen.

   Hartinfarct, herseninfarct en beroerte.

   Tussen de longen vind je het hart. Zuurstof en bloed doorsturen naar alle organen heb je een druk en stuwkracht nodig om het te versturen.
   Het Hart. De motor van het lichaam

   Long is een orgaan. Zuurstof brengt het long in leven. Dit noemen wij long-energie oftewel long-Qi. Een auto is maar een voorwerp zonder benzine. Met benzine brengt het auto in leven(beweging). Voedsel in maag brengt het maag in leven. Dit noemen wij maag-energie.

   Alle kinderziektes-proces en koorts-proces heeft direct met de long-energie te maken.

   Zijn kinderziektes goed of slecht?
   Zijn de waterpokken-virus, mazelen-virus, bof-virus en rode hond-virus goed of slecht?

   De long-energie. Wat heeft de long-energie met deze 4 virussen mee te maken?

   Het tropisch jaar van de aarde is ingedeeld in 4 jaargetijden: lente, zomer, herfst en winter.

   Hoe kan je iedere jaar gezond leven door dit 4 jaargetijden heen?

   Om dit allemaal zonder probleem te overleven is de standaard aangeboren immuniteit net niet genoeg.

   De kinderziektes Waterpokken, mazelen, Bof en Rode hond zijn bedoeld voor de gevorderd immuniteit tegen allerlei ongewenste omstandigheden.

   De antistoffen die wij nodig hebben is wel aanwezig maar niet voltooid. Dat zijn de kinderziektes voor.

   Kan je dit speciale antistoffen vinden via MRI of ct-scannen?
   Neen. Dit moet opgewekt worden via de kinderziektes.

   Hoe wekt je dit virus op?
   Alles via de moedernatuur op een natuurlijke proces naast de groei-proces en cellen ontwikkeling.

   Hoe is de proces van waterpokken-virus?
   Waterpokken hoort in de 1e jaar goed uitkomen. Mazelen hoort tussen de 2e jaar en 7e jaar goed uitkomen.

   Waterpokken is vanaf de 6e maand rijp om te opwekken. De 1e 6 maanden is de voorbereiding samen met de groei-proces ontwikkeling.
   In de 1e 6 maanden zorgt de lever voor een bloedzuivering, dit proces kan alleen in volle gang wanneer de baby in slaapstand. Daarom zie je de baby dag en nacht veel slapen in de 1e 6 maanden.
   De kinderartsen moeten hier heel goed opletten bij bloed onderzoek voor Hepatitis A of B. Op het moment dat de lever de bloedzuivering zorgt in het lever, heb je kans dat op dit moment de virus/bacterie van de Hepatitis A of B gevonden. Zodra de proces voltooid dan is het probleem spontaan opgelost. Wel moet je de tijd en rust of goede medicatie geven. Geen paniek met allerlei onnodige medicijnen of vaccins om dit proces te verstoren.

   Waarom hoort waterpokken in de 1e jaar goed uitkomen?
   Iedere kind heeft 2 standaard antistoffen-virus vanuit de placenta gekregen om in dit planeet overleven. De 1e antistof-virus is de waterpokken die bedoeld tussen de 6e maand en de 12e maand goed uitkomen naast de normale groeihormonen tegen ziektes en weersomstandigheden o.a. vocht, wind en allergie.

   De factor om de waterpokken-virus te opwekken is de wind en beweging met een lichte koorts-proces. Oftewel via de long-energie. Zodra de waterpokken is opgewekt. Dan moet het kind thuis blijven en rust nemen. De waterpokken-proces werkt met een afgesloten systeem die absoluut wind moet vermijden en zonder sporten ( de bloeddruk moet niet omhoog).

   De moedernatuur zorgt dit antistof voor elke kind tussen 6e maand en 12e maand goed uitkomen omdat het kind kan niet lopen, rennen en krabben. Ook rekening houden met de 1e tanden ontwikkeling i.v.b. koorts.

   De andere nuttige functie van de waterpokken is de zuivering van de longen, neus en de oren. Wanneer een kind was bevallen met beetje pech dat de vruchtwater per ongeluk in de longen, neus en in de oor achterblijven dan zorgt dit waterpokken-proces met een verbrandings-proces om de overtollige vruchtwater te verdampen. Zo heb je minder kans op longontsteking, astma en oorontsteking die later een buis in de oor moet plaatsen of een kunst oordopje aanschaffen voor zwemlessen.

   De 2e gevorderd immuniteit is de belangrijkste mazelen.
   Dit heeft min of meer met borstkanker voor vrouwen en beroerte mee te maken.

  3. De Waterpokken komt meestal voor in de winter of in de vroege lente. De beginfase is via de long-energie naar de MILT om dit virus met een lichte koorts-proces te verbranden tot de antistoffen voor een goede immuniteit tegen de vochtigheid en alle huidaandoening. Degene geen waterpokken gehad of wel gehad, maar niet goed gedaan, lijdt hele leven aan eczeem of allergie.

   Mijn zoon had maar soms longontsteking en oorontsteking door de vruchtwater tot zijn 2e jaar. De ellende begon toen zijn waterpokken gehad, maar niet goed uitgekomen tot een antistoffen op zijn 2e jaar tijdens de zomer vakantie naar Disneyland in Parijs. De groei-proces en cellen ontwikkeling waren totaal verstoort. Vaak ziek, eet weinig Een gaatje in zijn oor dat vaak oorontsteking ontstaan. Een kunst dopje aanschaffen voor zijn zwemles. Slechthorend. Slechte ogen. Vaak dromen, soms enge droom. Platvoet. Abnormale tanden ontwikkeling. Hormonen verandering tot licht homo neiging. Autisme symptomen. Ernstige eczeem en allergie.

   Dit allemaal aanhield tot zijn 19 jaar in 2008. De jaar in goede verandering dat hij een goede Mazelen gehad.

   RIVM noemt Mazelen zeer besmettelijk is. Mazelen uitbraak tot paniek zaaien.

   Ik heb een totaal andere ervaring met Waterpokken en Mazelen. De ellende op zijn 2e jaar dat de waterpokken niet goed uitgekomen, had de Mazelen een oplossing geboden. Een grote verbetering dat zijn oren ineens veel ettertjes uitgekomen dat later de gaatjes spontaan dichtgegroeid. Hij hoort bijna 100% i.p.v. 30% . De oorontsteking en longontsteking die maandelijkse terugkwam waren spontaan genezen. Eet 3 keer zoveel en energieker. De eczeem en allergie waren nog, maar veel minder heftig.

   Van 2008 tot 2016 was geen dag ziek geweest. Rijbewijs gehaald. De ROC MBO Administratie opleiding was afgemaakt. Daarvoor een zorgopleiding gedaan maar niet afgemaakt. Toen moest hij 3 Hepatitis B prikken voor de Zorgopleiding. Niet verplicht, maar zonder prikken dan zonder opleiding. Toen had hij toch die prikken gehaald die dit jaar een extra werk voor ontgift. Want 2 maanden geleden had hij een andere kinderziekte gehad: een mix-cocktail van Bof en Rode-hond.

 17. Het zoveelste slachtoffer :
  https://tinyurl.com/ybx23rza
  met citaat :
  “Dr. Annie Fairbanks, a holistic doctor practicing out of Arizona, was found shot dead in her home with husband Jason Fairbanks, 3 year old daughter and 9 month old son. This makes the 77th holistic doctor to have been found dead in this way over the past couple of years.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.