Advertentie

The Lancet: fluor is neurologisch gif..!


fluoride-poisoning-620x250

x

x

The Lancet: fluor is neurologisch gif..!

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

De wereldwijde beweging die ernaar streeft om industrieel sodium fluoride uit het zoetwaterstelsel te halen en houden, lijkt de afgelopen jaren heftiger dan ooit gegroeid. Het gaat daarbij om het groeiende bewustzijn bij burgers, dat deze fluoridering, uitermate bizar is, in termen van schade aan de volksgezondheid EN de motivatie waarom deze  fluoride in het drinkwater zou moeten. Vanuit verschillende wetenschappelijk hoeken blijkt nu steun te komen voor de stelling dat dit fluor niets anders is dan GIF IN HET DRINKWATER…!

Lancet Neurology fluor

x

We hadden ons vorige artikel over fluoride nog niet geplaatst, een paar weken geleden (HIER), over leugenachtige fluoridepraatjes, toen we onderstaande, aanvullende informatie onder ogen kregen, die we hier graag met je delen. Het blijkt namelijk dat een jaar geleden, voor velen onopgemerkt, er een artikel verschenen is, in het oudste en meest prestigieuze medische tijdschrift ‘The Lancet’, waarin fluoride keihard als zenuwgif wordt geclassificeerd, waardoor het in dezelfde categorie gif-voor-het-lichaam komt, als waarin arsenicum, lood en kwik zijn opgenomen…!!!

Het gaat om een artikel in ‘The Lancet Neurology’, Volume 13, Issue 3, in de maart 2014 uitgave, van de auteurs Dr. Phillippe Grandjean en Philip J. Landrigan, MD. Het volledige rapport, waarvan je hierboven een gedeeltelijke screenprint ziet, kun je lezen op de site van The Lancet Neurology’. (HIER).

Industriële chemicaliën geidentificeerd..
Zoals in de conclusie van het rapport te lezen staat, blijkt dat een systematisch onderzoek leidde tot het boven water tillen van 5 neurologisch-schadelijke industriële chemicaliën die veel in ons voedsel(keten) voorkomen: lood, methyl-kwik, Bisphenols, arseen en tolueen.Volgens de onderzoekers is deze lijst een structurele aanvulling van de lijst die zij in 2006 publiceerden over neurotoxinen, en blijven er in hun ogen nog méér stoffen onopgemerkt, in onze voedsel- en leefketen.

fluoride poisonADHD, Dyslexi en andere cognitieve beschadigingen..
In dit rapport in ‘The Lancet’, vragen de auteurs om een wereldwijde preventie-strategie, waarbij ze nogal voor de hand liggende aanbeveling verwoorden: ‘Ongeteste stoffen zouden niet als vanzelf geacht worden om veilig te zijn voor de menselijke hersenen, zodat van ALLE bestaande chemicaliën alsnog uitgevonden zou moeten worden of ze neurologische giftig kunnen zijn.’
Ook de wereldwijde explosie van vele miljoenen schadegevallen aan het menselijke zenuwgestel, die zich uit in de vorm van hyperactiviteit (ADHD), dyslexie en andere cognitieve beschadigingen, zou serieuzer dienen in verband te worden gebracht met giftige chemicaliën. We spreken feitelijk, aldus de beide wetenschappers over ‘een pandemie van neurotoxische ontwikkelingsschade’..

De wetenschappers verklaren verder: “Om deze inspanningen te coördineren en om wetenschappelijke onderzoeksresultaten et vertalen naar preventie, dient internationaal een nieuw bureau deze taak op zich te nemen.”  Het gepubliceerde rapport komt sterk overeen met de resultaten van een rapport dat door wetenschappers van de gerenommeerde Universiteit van Harvard (Boston) in 2013 werd opgesteld.We berichtten hierover in ons vorige artikel, waarnaar we zojuist verwezen.

In dat rapport van de Harvard-wetenschappers uit 2013 (HIER) blijkt dat de ontwikkeling van menselijke hersenen, zoals bij kinderen, vooral ernstige schade oploopt, in die gebieden waar fluor in het drinkwater wordt toegevoegd/aangetroffen. Deze kinderen blijken een significant lager IQ te hebben, dan kinderen in gebieden waar géén fluor aan het drinkwater is toegevoegd.

Leugens in beeld.. Een overdosis fluoride beschermt het gebit helemaal NIET! Integendeel, tandglazuur en tanden worden zo hard, dat ze broos worden!
Leugens in beeld.. Een overdosis fluoride beschermt het gebit helemaal NIET! Integendeel, tandglazuur en tanden worden zo hard, dat ze broos worden!

Fluor als oorzaak van kankers..!
Niet alleen heeft fluor dus een effect op de neurologische ontwikkeling van het menselijke lichaam, fluor blijkt ook keihard in verband te worden gebracht met het ontstaan van diverse kankersoorten..!  Fluoride is zeer waarschijnlijk de oorzaak van het ontstaan van beenkanker bij jonge mensen. Kijk voor een uitgebreid artikel (Engels) op deze site HIER.

Sodium fluoride dat in drinkwater wordt toegevoegd, zogenaamd om ’tanden te harden’…, blijkt een volstrekt andere eigenschap te hebben als fluor dat natuurlijk in de bodem voor komt. De reden waarom Sodium Fluoride aan het drinkwater wordt toegevoegd zou zijn voortgekomen uit het volstrekte kul-argument dat het ‘goed is voor harde tanden en kiezen’..

Sterker nog: gebruik van téveel van deze fluoride heeft een verwoestend effect op het gebit. Tanden en kiezen kunnen zó hard worden dat ze eenvoudig afbrokkelen en bruin worden..! Zie de foto hiernaast van deze Fluorosis..

Kijk voor een lijst van landen mét en zónder fluor in drinkwater op deze site.  We kunnen in Nederland ‘relatief gerust’ zijn, waar het de fluoridering van het drinkwater betreft: net als in veel andere Europese landen is fluor in drinkwater in ons land niet toegestaan. Maar in een land als de VS blijkt dat fluoridering eerder regel dan uitzondering is. Ondanks grote druk van maatschappelijke actiegroepen, blijkt de pro-fluoride-lobby vaak (te) sterk te zijn..Het werkelijke verhaal achter deze fluoridering is voor ons dan ook echter niet eens meer een raadsel, maar steeds meer een gegeven.. Fluor heeft simpelweg een andere ‘functie’, die VOLLEDIG past in het beeld, zoals ook Vaccinaties, GMO-voedsel, Chemtrails en andere mensonvriendelijke zaken daarin passen.. Namelijk het ontkrachten van de mensheid/burgerbevolking. Of zoals het in het Engels zo mooi heet: ‘Dumbing down’.. Tja, het domhouden van de burger..

Het lijkt op basis van deze gegevens zaak om fluor in andere producten, zoals tandpasta’s e.d., zoveel mogelijk te bannen en evt. fluorconsumptie aangeraden door tandheelkundigen niet klakkeloos te volgen, maar zoveel mogelijk kritisch te benaderen.. En, voor de goede orde: er zijn heel veel tandpasta’s te koop zónder fluoride..!

* * *

x

fluoride water

23 gedachten over “The Lancet: fluor is neurologisch gif..!

 1. Fluoride zou ook verkalking van de pijnappel als gevolg hebben.
  De pijnappel zorgt voor melatonine wat het slapen zou bevorderen.
  Dit heb ik zojuist gelezen op de site van EVA (energieke vrouwen academie).
  Dus volgens hen kan zelfs fluoride uw nachtrust verstoren.

 2. Hi, deel graag deze tip met jullie betreffende tandpasta. Ik gebruik Vicco tandpasta. Eenvoudig te krijgen in de meeste India shops (tenminste waar ik woon). Echt een goede tandpasta, goedkoop in aanschaf etc. Hoop dat dit voor degene die het nog niet wisten een goede tip is.
  Groet, Henri

  1. Kruidvat is hier niet, maar ik ben nieuwsgierig 🙂 Vicco Ayurvedic toothpaste heeft idd en rood letterlogo, is dat nu te koop bij Kruidvat?
   Dat zou een goede ontwikkeling zijn. iig Vicco is ook geschikt voor vegans en natuurlijk fluoride vrij en nee ik heb geen belangen erin 🙂

 3. Na het lezen van diverse artikelen over fluoride tandpasta, heb ik ruim een jaar tandpasta gebruikt zonder fluoride.
  Na die periode, 1 kies en hoektand verloren. Nu weet ik van mezelf dat ik geen denderend gebit heb en misschien zat het er al aan te komen, maar voor mijn gebit lijkt fluoride tandpasta wel degelijk zin te hebben. Nadat ik weer terug gegaan ben naar fluoride tandpasta, is het verval weer gestopt.
  Ook onze kinderen gebruikte in die periode geen fluoride tandpasta, maar toeval of niet, eentje kreeg een gaatje in een kies (gelukkig nog een melk kies). Die poetsen nu in de ochtend met een fluoride tandpasta en ’s avonds een fluoride vrije tandpasta. Tandpasta hoeveelheid ten grote van een erwt en goed spoelen.
  Neemt trouwens niet weg dat ik fluoride ook als een gif beschouw die je beter niet binnen kan krijgen. Ben dus blij dat het hier niet in het drinkwater zit.

 4. Weleda heeft diverse goede tandpasta’s zonder fluoride. Ze schuimen ook niet, dus zonder plastic korrels 😉 Ik poets er al een paar jaar mee en bevalt me prima.

 5. @ Kees,

  Naar mijn bescheiden mening ontstaan de meeste gaatjes door verzuring. Je zou eens kunnen checken of de fluor vrije tandpasta die je gebruikte voldoende basische eigenschappen had. Misschien heeft de fluorversie die je gebruikt die wel. Ik poets regelmatig met natriumbicarbonaat ( Kaiser Natron ) dat je in Duitsland voor een habbekrats kunt kopen. Gebruik ik een tandpasta dan zorg ik ervoor dat het een randpasta is die natriumbicarbonaat als basis heeft zoals de fluorvrije Parodontax ( de zoute versie ). Wij poetsen thuis allemaal fluorvrij en al vanaf de geboorte. De gebitten zijn erg sterk maar één dochter had ook eens een gaatje maar is dan wel een grote snoepkous. Heb je daar ook rekening mee gehouden? Met het snoepgedrag of de suikers die ze binnen krijgen?

  1. Als je deze reactie kopieert Nexux en via ‘Reageer’ onder Kees’ reactie plakt, dan haal ik deze weg.. Surfusvandesaak.

 6. Na veel leeswerk met grote spoed overgestapt met het hele gezin op fluoride vrij.
  Iedereen vindt het heerlijk en niemand heeft een gaatje.
  Het stapelgif verdwijnt pas na maanden,maar ik voel me goed en ben blij die rotzooi niet meer te hebben.
  Daar komt bij dat fluordering van drinkwater geen excuus is om vervolgens ongelimiteerd te kunnen snoepen.
  Lees meer van dr Hans Moolenburgh Senior over fluoridering en de effecten,gewoon te vinden met google.

 7. Ben net terug van mijn nagenoeg jaarlijkse trip naar Canada, waar ik werk met de Canadese Indianen (Iroquois) en daar altijd de powwow bezoek (waar door de hoge temperaturen héél veel water gedronken wordt). Het valt mij op dat er in geen supermarkt -op een uitzondering na- geen drinkwater (in flessen) te koop is waar géén fluor in zit. Iedereen drinkt flessenwater en krijgt zo zijn dagelijkse portie fluor binnen. Ik noem bewust mijn samenwerking met de Indianen want ook zij hebben nauwelijks besef van de werking van fluor in het drinkwater, terwijl ze wel veel ceremonie en rituelen doen waarin water centraal staat. Paradoxaal op zijn minst. Is er iemand die iets zinnigs en steekhoudend kan zeggen over de werking van fluor in drinkwater? Dan neem ik het de volgende keer mee…

 8. Mijn vader wilt nog steeds geen waterfilter aanschaffen in huis want hij vindt het nogal “nonsense” mijn vader had de harde feiten gelezen van wat fluoride je allemaal aandoet. Mijn vader blijft dus claimen dat het alleen maar zo in Amerika is dat ze met de bevolking lopen klooien, in NL gebeurd dat volgens hem niet. Daarna zei ik dat Amerika en Europa internationaal samen werken, maar volgens hem is dat niet zo en is Europa totaal onafhankelijk van Amerika is en dat Amerika dit mocht willen. Hoe ken ik mijn vader totaal fout bewijzen en ervoor zorgen dat hij toch zo een filter toch zonder tegen bezwaar aan gaat aanschaffen? Zelfs nadat ik uit ervaring praat wat er met mijn mentaliteit gebeurd is al niet voldoende voor hem, verder stellen mijn ouders geen vragen en doen gewoon (sorry voor m’n taal!) hun suffe k€t werk. Vader zei ook dat er niks meer bij me uit te filteren valt maar dat het al verrot van binnen is. Is dit geestelijke mishandeling?

  PS: Mijn vader werkt zelf bij de overheid “belastingdienst” ken het daar misschien niet aan liggen?

  Hoe onderhandel ik met dit soort schijt eigenwijzen ouders? Het is toch strafbaar dat je iemand ziek maakt wanneer iemand bij je intrekt en de maatregel simpelweg kon nemen?

  1. meen je dit nou serieus.. als de overheid ons “expres aan het vergiftigen is” dan vraag jij je af of het strafbaar is als je vader geen waterfilter aan wilt schaffen.. enige die hier naar mijn mening strafbaar is, is de overheid en aangezien zij “boven de wet staan” kun je ze hier niet voor arresteren haha en aan je naam te zien ben je al 18 dus verantwoordelijk voor je eigen gedrag en handelen.. je bent geen kind meer.. heb je daar een probleem mee ga op jezelf wonen!

 9. Hij maakt zich zelf en het gezin ook erg ziek met zijn gevaarlijke claims en beweringen, hoe kan ik hem toch fout bewijzen om te kunnen laten zien dat Amerika en Europa daadwerkelijk wel internationale banden met elkaar hebben en dat niet alleen in Amerika met de bevolking wordt geknoeid?

 10. Er is voldoende bewijs dat Fluoride vergif is het is een substantie die ook in rattengif zit en lees de waarschuwing maar die op een tube tandpasta staat.
  Ja ze doen het in het drinkwater in de Vs en het is een feit dat ze dit ook deden in het drinkwater van de gevangenen in de 2e WO is dat nog niet genoeg voor je vader om tandpasta zonder fluoride te kopen ?
  En denk nu niet dat je het uitspuwd dat je niets in je lichaam wordt opgenomen want je slijmvliezen in je mond doen dit wel .
  Het bewijs hiervoor is dat je een hartpil in bepaalde gevallen onder je tong moet leggen.
  Goed en duidelijk artikel.

  1. Het zit inderdaad in de meeste tandpasta’s maar dan wel in ongekende hoeveelheden.
   Hoevaal milligram erin zit staat er nooit bij dus ga er maar van uit dat de maximale dosis erin zit om nog net tandpasta genoemd te worden!

 11. Van mijn scheikundeleraar heb ik eens gehoord dat je fluoride niet moet verwarren met het pure fluor.
  Bijvoorbeeld keukenzout (natriumCHLORIDE) is niet hetzelfde als chloor.
  Fluoride is gewoon verbonden met een ander element waardoor het heel wat anders is dan pure fluor. Dus de kop over fluor vind ik niet helemaal goed gekozen.

 12. We hebben een instrument gemaakt welke binnen enkele seconden chemisch verontreinigd water schoonmaakt. Bij vast voedsel duurt het wat langer, circa 4 tot 5 minuten. Genetisch gemanipuleerde zaden worden binnen 5 minuten naar hun oorspronkelijke staat teruggebracht. etc, etc.
  Kosten: € 35,-

  1. Niet echt duidelijk allemaal Frank. Genetisch veranderd product blijft genetisch veranderd, het kan wel ontgift worden. Raad het instrument, of wil je er iets meer over kwijt behalve de prijs….Website?

  2. Nee, er is (nog) geen website, we zijn momenteel nog druk bezig om het e.e.a. te documenteren. Maar de resultaten mogen er zijn.
   Wat je er in stopt wordt eerst ontdaan/geneutraliseerd van giftige stoffen en of dit nu water is of genetisch gemanipuleerde zaden, vast voedsel, denk hierbij aan kleur, geur en smaakstoffen of andere chemicaliën dat maakt niets uit.
   Alleen de dichtheid van de stof bepaald wel de tijd die het nodig heeft te neutraliseren.

 13. Fluorverbindingen behoren tot de top risico’s voor het lichaam. Fluor staat rechtsbovenaan het periodieke systeem van de elementen en dat betekent, dat het een hoge electronegativiteit heeft, wat op zich weer betekent, dat het hoog reactief is en andere elementen in het lichaam verdringt.

  Zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Elektronegativiteit

  Op jonge leeftijd heb ik heel veel zyma-fluor-tabletten uit het dunne roze plastic buisje moeten slikken, want het was zo goed voor mn tanden. Nou dat heb ik geweten. Ik had ooit een tandarts die boos werd, omdat hij vond, dat ik helemaal niet poetste.

  Vele botbreuken in mijn leven gehad. Osteoporose gemeten in twee opvolgende jaren 2013 en 2014 via de indicatieve hieldensiteitsmeting.

  Opeens vielen in mijn hoofd de euro-kwartjes naar beneden. Hoogste tijd om eens te beginnen met een fluor-detox. Gekozen voor ontgiften met borium, ook wel boron genoemd, een boriumzuur. Bij de Ecoplaza in het dorp gevraagd of ze dat konden bestellen voor mij en dat kon.

  Bleek te gaan om een firma die ik niet kende die 4 milligram boric acid, boriumzuur in pilletjes had verwerkt.

  http://vital-cell-life.com/

  Kijk onder mineralen en dan boric acid.

  Gedurende drie maanden zo ongeveer dagelijks een pilletje geslikt.

  Wat was het onmiddellijke effect?

  Ik kreeg de krullen in mijn haren uit mijn jonge jaren weer terug plus de vaste kapper stelde vast, dat mijn haren dikker waren geworden.

  Bovendien bleek bij de laatste botdichtheidsmeting eind 2015, dat ik uit het osteoporose-gebied ben vertrokken. Op de ruwe schalen, rood-oranje-groen zit ik nu in het oranje gebied, dus dat lijkt vooruit te zijn gegaan.

  Fluor heeft ook als nare eigenschap, dat het andere zware metalen giftiger maakt, kortom, met een detox van fluor sla je wellicht meer vliegen in 1 klap.

  Haren zijn gevoelig en bovendien een goede indicator van opgenomen giftige stoffen via haaranalyse bijv., echter, dan moet het om recente gifopnames zijn. Wat ik in een ver verleden aan fluor heb opgenomen is er natuurlijk allang weer uit na vele haarknipbeurten, maar het blijkt zijn plek gevonden te hebben in de rest van mijn lijf met allerlei onderdrukkende gevolgen vandien.

  Het potje boriumzuur kostte dacht ik twaalf euro’s, dus goedkoper kan het bijna niet zou ik zeggen.

  Sindsdien slikken we met zijn allen regelmatig boriumzuur, want bij navorsing blijkt er een boriumtekort in onze bodem en dus in onze voeding.

  Zie daarvoor nexus magazine:

  https://www.nexusmagazine.com/articles/cat_view/24-alternative-health

  Een artikel van Walter Last over de borium conspiracy, dat gebaseerd is op referenties naar wetenschappelijk onderzoek.

  Zelden heb ik zo snel en zo duidelijk een positief effect ervaren na het slikken van een bepaald voedingssupplement.

  Wellicht een eyeopener voor mensen die geloven, dat je alle gezondheid ondanks alle toxiciteiten in onze omgeving uit de voeding kunt halen. Ik bemerk, dat zelfs biologische voeding, hoewel sterker en beter, lang niet alles bevat wat het zou moeten bevatten plus dat biologische voeding ook blootgesteld wordt aan de toxiciteiten in water, bodem, lucht et cetera.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.