Advertentie

Open brief aan leerkrachten in Nederland en België


x

Open brief aan leerkrachten in Nederland en Vlaanderen
X

Herkennen van de bijwerkingen van de toediening van de
X

baarmoederhalskanker-vaccins (HPV)

x

31 januari 2012 – SaneVax/Rosemary Mathis,
vice-president van Victim Support, SANEVAX, INC.

 

Jonge meiden in de rij voor een vaccinatie-experiment.. Gedreven door angst-als-slechte-raadgever..?

Iedereen is het er over eens dat kinderen de toekomst van deze wereld zijn. Zonder kinderen is er geen toekomst. Als opvoeders zijn wij niet alleen verantwoordelijk voor gedegen onderwijs aan de jeugd, maar ook voor een goede gezondheid. Het SaneVax team weet dat u deze taken serieus neemt.

Omdat de bijwerkingen welke te verwachten zijn na het HPV-vaccin, (GardasilR, CervarixR of Silgard) nauwelijks zijn gepubliceerd, heeft het team een overzicht gemaakt van mogelijke gezondheidsproblemen welke tieners kunnen ervaren na toediening van HPV-vaccins.

Hoewel de fabrikanten zeggen dat deze bijwerkingen zeldzaam zijn, blijkt uit klinisch onderzoek 73,3% van de deelneemsters aan de proef bijwerkingen te ervaren na vaccinatie.

Daarvan waren er een aantal zeer ernstig. Elke bijwerking ten gevolge van de vaccinatie moet worden beschouwd als mogelijk schadelijk totdat het tegendeel is bewezen. Deze bijwerkingen worden vrij regelmatig toegeschreven aan andere oorzaken dan de vaccinatie, vandaar het uitstellen van noodzakelijke medische zorg. Dit geldt met name voor de HPV vaccinaties, want de bijwerkingen doen zich vaak pas na verloop van een maand voor.

De meest voorkomende bijwerkingen van HPV-vaccins zijn pijn, zwelling, jeuk, blauwe plekken en roodheid op de injectieplaats, hoofdpijn, koorts, misselijkheid, duizeligheid, braken en flauwvallen. De volgende bijwerkingen komen minder vaak voor, maar zijn veel gevaarlijker. En let wel: deze lijst is geenszins volledig, maar is rechtstreeks afkomstig uit HPV Patiënt Product Information bijsluiter..!

* Moeite met ademhalen, kortademigheid of een piepende ademhaling (bronco spasme)

* Huiduitslag

* Gezwollen klieren (hals, oksel of lies)

* Pijn in de gewrichten en in het been of pijn op de borst

* Ongewone vermoeidheid, zwakte, lethargie, duf gevoel of verwardheid

* Rillingen

* Een algemeen gevoel van onbehagen

* Pijnlijke spieren en / of spierzwakte

* Moeite om eten binnen te houden, braken of buikpijn

* Toevallen

* Kortademigheid

* Pijn op de borst

* Hevige maagpijn

* Huidinfectie

* Bloeden of meer blauwe plekken dan normaal

Veel jonge meisjes uit de hele wereld hebben ernstige complicaties ervaren na HPV vaccinatie. Wees alert op de gezondheid van meisjes waarvan u weet dat zij zijn gevaccineerd. Indien een leerling symptomen van één of meer van de minder voorkomende bijwerking vertoond, zelfs maanden na vaccinatie, dan kunt u de ouders wijzen op de mogelijkheid van een reactie op het vaccin, zodat deze hun arts kunnen raadplegen.

Namens het SaneVax team:

Norma Erickson, voorzitter van SaneVax Inc

Rosemary Mathis, Vice President, Slachtofferhulp

Freda Birrell, secretaris

Leslie Carol Botha, Vice President van Public Relations

Janny Stokvis, Vice President of Research

Linda Thompson, penningmeester

Bezoek de website: Sanevax.org

Uitgebreide achtergrondinformatie over vaccinaties: DeHoogsteTijd.info

Een andere kijk op de HPV-vaccinatie, voor die mensen die nog steeds in de onfeilbaarheid van vaccinaties geloven:

x

 

7 gedachten over “Open brief aan leerkrachten in Nederland en België

 1. Prachtig initiatief! Ik heb wel een aanvulling. Ik zou graag zien dat de ouders erop geattendeerd worden dat ze ZELF melding kunnen maken van bijwerkingen via http://www.lareb.nl Heel veel artsen zijn namelijk ook niet goed op de hoogte van de bijwerkingen van dit vaccin. Ze krijgen eveneens uitermate eenzijdige en gebrekkige informatie – en doen vervolgens geen melding, maar allerlei onderzoeken om ‘uit te sluiten’ dat het niet gaat om aandoening X of Y. Voordat de meisjes weer met een recept voor een medicijn of een verwijzing de deur uit gaan – zou ik tegen ze willen zeggen: Als je gezond was vóór de prik – en korte tijd later klachten krijgt.. BEGIN bij wat het meest voor de hand ligt… Je hebt net een flinke dosis gevaarlijke stoffen ingespoten gekregen! Laat je niet van het kastje naar de muur sturen. Prik gehad? Rare klachten? METEEN MELDEN! En zeker als het op de bijsluiter staat natuurlijk. http://www.lareb.nl

 2. Op de site van Sanevax.org lees ik het volgende:

  “The Sane Vax Mission is to promote Safe, Affordable, Necessary & Effective vaccines and vaccination practices through education and information”

  Aangezien vaccineren niet op wetenschap berust, verbaas ik me hier over. Vaccineren heeft nooit gewerkt en zal nooit werken. “noodzakelijke, veilige en effectieve vaccins” is een illusie.

  Voor nadere uitleg zie: “Virus Mania – The truth about “Infectious” Diseases” http://vimeo.com/31735749

 3. Sanevax is gekend om zijn nogal dubieuze claims. Ze geven geen enkele verwijzing hoe ze aan die 73.3% komen, ook niet op hun website. Als dit een echte studie zou zijn die door wetenschappers openbaar gemaakt wordt, dan zou je enorm veel details erbij krijgen, van hoe de studie is uitgevoerd, hoeveel personen werden in het onderzoek gevaccineerd, wat de frequentie van elk van de neveneffecten is, enz..? Dan kun je zelf nagaan of je het een betrouwbaar resultaat vindt. Maar hoe betrouwbaar is dus deze informatie van Sanevax? Het druist in tegen alle resultaten die er tot nu toe gekend zijn.
  Ook de bewering “de bijwerkingen welke te verwachten zijn na het HPV-vaccin, (GardasilR, CervarixR of Silgard) zijn nauwelijks gepubliceerd,” is een leugen. Alle resultaten staan op clinicaltrial.gov.
  Als je dus wel betrouwbare details wil over bijwerkingen van Gardasil, kijk dan eens naar clinicaltrials.gov . Bijvoorbeeld studie V501-031-AM2 op. Maar liefst 189629 jonge vrouwen werden tot 6 maanden na vaccinatie opgevolgd om het aantal serieuze poteniele bijwerkingen na te gaan. En dan zie je bvb 0.25% die flauwvallen bij immunisatie, 0.3% die een tijdelijke zwelling hebben, 0,00% autoimmuunziekte,…

  1. Nou Koen, over dubieus gesproken.

   Kijk niet wie er als sponsor staat vermeld…. MERCK!!

 4. Wie het naadje van de kous van de HPV-vaccins wil weten, kan mijn boek lezen “Baarmoederhalskanker, de HPV-vaccins als een ‘deus ex vagina'”. Te bestellen via mijn website http://www.desireerover.nl

  Ook op mijn website zijn twee documenten te vinden waarin ik het gehele Rijksvaccinatieprogramma tot in de kleinste details heb uitgeplozen:
  vaccins, stammen van de ziekteverwerkkers, cultuurbodems waarop de respectieve ziektekiemen zijn gekweekt, adjuvantia, en de gevaren voor de gezondheid van al deze onderdelen…

  Alleen al het lezen van alle gifstoffen die in vaccins zitten, zou genoeg moeten zijn om te begrijpen dat de weg naar gezondheid nooit kan zijn het je laten inspuiten met zoveel troep!!

  Overigens, wereldwijd wordt maar 1 tot 10% gemeld van de negatieve effecten van vaccins… Om op basis van zo’n schrale bodem te zeggen dat vaccins veilig en effectief zijn, is niet erg wetenschappelijk!

 5. Begin 2009 was ik lid van het internationale team vrouwen die het HPV-vaccin onderzochten samen met o.a. Freda Birrell, Janny Stokvis, Leslie Carol Botha, Christina England en Cynthia Janek. Wij zijn tot een aantal schokkende conclusie,s gekomen. Ik heb me later voornamelijk gericht op Cervarix, het vaccin wat in Nederland gebruikt wordt en al onze, en later mijn bevindingen verwerkt in een website: http://hpv-vaccin.123website.nl/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.