Advertentie

Wetenschap, van dienaar tot koning?


Gaan we de wetenschappelijke wereld blind volgen naar onze ondergang?

x

Het lijkt een heftige openingszin, maar steeds meer blijken de uitgangspunten van de wetenschap dienend te zijn, prachtig natuurlijk, maar blijkt de praktische uitwerking van al die wetenschappelijke onderzoeken er een van machtswellust, onderdrukking van minderheden en het najagen van financieel gewin.

Gelukkkig zijn er journalisten als Mike Adams, die met open vizier in de slag zijn om waarheidsvinding.

In de onderstaande schitterende, 23 minuten durende nieuwe mini-documentaire van de Health Ranger, Mike Adams, laat hij zien dat er een valse filosofie ligt onder het grootste deel van de huidige wetenschap en wetenschappelijke wereld. De documentaire laat je zien, hoe het mogelijk is dat wetenschap zijn fundamenten lijkt te hebben in vernietiging en kwaad, ondertussen het leven op onze Aarde grote schade toebrengend.

We hoeven in dat kader maar een paar voorbeelden te noemen, en je snapt waar Mike Adams het over heeft. Genetische Gemanipuleerde Zaden, vaccinaties, psychiatrische medicijnen (o.a. Ritalin) en nucleaire wapens. Al deze verwoestende nieuwe ontwikkelingen worden gepromoot onder het label van ‘wetenschap’..! Zonder enig gevoel, zonder enige compassie wordt wetenschap bedreven, die ‘producten’ voortbrengt die keihard schadelijk zijn voor het menselijk ras.

Daarbij wordt vervolgens ‘de logica van de onbewezen schade’ gebruikt, om de tevoorschijn getoverde producten te vrijwaren van alle kwadelijke claims. De wetenschappelijk wereld redeneert dan namelijk volledig ‘gespiegeld’.. Bijvoorbeeld in het geval van mobiele (draadloze) telefonie, waarvan al tientallen jaren bekend is dat de electromagnetische straling schadelijk is voor het menselijk lichaam,  wordt gezegd, dat het ‘binnen de onderzochtte kaders veilig is’ en dat het dus ‘veilig is tot het tegendeel is bewezen’. Terwijl men verdorie toch de ONSCHADELIJKHEID zou moeten aantonen! Toch? Het lijkt haarkloverij, maar raakt aan de essentie van de uitgangspunten van de wetenschap.

Ziel aan de Duivel?
De moderne wetenschappers lijken hun ziel aan de duivel verkocht te hebben. Een ziel waarvan ze overigens het bestaan ontkennen. Steeds meer wetenschappers zijn verworden tot kille, emotieloze cijferaars, die de passie om ‘dienend onderzoek’ te doen naar onze wereld, lijken te hebben verloren. En natuurlijk proberen we dan de goede niet te na te spreken!

Maar wetenschap is niet dienend meer. En het lijkt erop alsof mensen alleen nog ‘maar’ zaken wensen te accepteren als ‘ze zijn bewezen’..! Maar het is natuurlijk je reinste kul, dat je ervan uit kunt gaan dat alles te bewijzen valt. Want je kunt niet álles onderzoeken.. Daarom eindigt steevast elk wetenschappelijk onderzoek met aanbevelingen voor ‘verder onderzoek’.. De wetenschapper in kwestie kan en kon natuurlijk nooit het ‘hele veld’ onderzoeken, waardoor hij of zij slechts een klein draadje van het grote universele tapijt kon onderzoeken. Vaak zonder enig respect voor dat ‘hele Universele tapijt’…

Daarnaast is het natuurlijk krankzinnig dat wetenschappers erin slagen om mensen dusdanig bang te maken, dat deze mensen hun hele hebben en houwen, feitelijk hun hele autoriteit, in handen leggen van ‘wetenschappers-die-het-toch-zouden-moeten-weten’.. Want het heet toch ‘weten-schap’..?? De dokter zal het toch wel weten, die heeft gestudeerd.

De mens: een biologische robot

’t Is nét een mens, vol compassie voor de plantjes en de beestjes..!

Maar wellicht is het meest schokkende, het feit dat moderne wetenschappers vaak niet wensen te geloven dat menselijke wezens een ‘bewustzijn’ hebben. Naar hun mening zijn mensen een soort ‘biologische robots’.. Een uiterst gevaarlijke veronderstelling (want meer  is het ook niet!), waarop sowieso een genocide van ongekende omvang kan worden gefundeerd.. Mike Adams legt het uit in dit prachtige, korte relaas.
Maar feitelijk veel verontrustender, om maar een voorzichtige omschrijving te gebruiken, is het gegeven, dat wetenschappers, door hun ontkenning van het bestaan van het menselijke bewustzijn, de ESSENTIE van het menselijke wezen over het hoofd zien…! Dát dus ook niet willen onderzoeken, noch er rekening mee houden in hun ‘wetenschappelijke experimenten’..!! Het zijn vaak ongrijpbare zaken, en het gaat in de wetenschap nou eenmaal om BE-grijpen..

Deze documentaire, hoe kort ook, lijkt verplichte kost voor elke student, die zijn ziel verloren lijkt te hebben, of hard op weg is dit te doen..! Of nog erger: zijn ziel al verkocht heeft zonder het zelf te weten. Of is deze wetenschapper-in-spé gelokt door het ‘aantrekkelijk vooruitzicht’, dat hij (of zij!) zich kan opwerken van dienaar tot koning..? In de veronderstelling dat een koning zijn dienaren niet hoeft te dienen..?! Én tevens in afwezigheid van de kennis dat ‘dienaren feitelijk koning zijn’..?

Er dient een paradigma-verschuiving te komen op dit terrein, voordat we zullen inzien, dat we de wetenschapper tot koning aan het maken zijn. Daarbij is het vooral de mens zélf, waarbij DE ANGST een dusdanige vorm heeft aangenomen, al dan niet gestimuleerd, dat ‘het zeker-weten’ veel en veel belangrijker lijkt, dan het volgen van de intuïtie van de vrije wil. Want om hier op Aarde te leven hebben we niets méér nodig dan vertrouwen.

Of zoals Mike Adams het zegt:

“Only by embracing a new philosophy that celebrates the existence of consciousness, the mind, the soul and free will can we ever hope to achieve wisdom and peace as a species.”

(vert.) “Slechts door het omarmen van een filosofie die het bestaan viert van het bewustzijn, de ziel, de vrije wil en de geest, kunnen we hopen dat we ooit de wijsheid en vrede bereiken, waarnaar we zo op zoek zijn als ras’

9 gedachten over “Wetenschap, van dienaar tot koning?

 1. Ik heb met veel plezier naar dit betoog van Mike Adams zitten kijken . Dergelijke wetenschappers van allooi als Stephen Hawkins lieten bij mij altijd zo’n leeg gevoel in me achter , alsof ik eigenlijk al dood was . Ook gesprekken met zogenaamde rationele mensen gaven me vaak dat lege gevoel , ijskoude kille wetenschap die alle plezier en zin van het leven uit je weten te zuigen en het gevoel lamleggen .
  Mike 4 president !! 🙂

 2. Ik zou ook graag naar het filmpje van Mike willen kijken……….lukt niet op de i-pad.
  Zou iemand de titel kunnen geven,zoek ik hem zelf wel op.
  Thanx

  1. Heb ik ook altijd, komt omdat hier JWplayer wordt gebruikt, dat is Flash…

   Misschien is een linkje naar YouTube bij elk artikel niet zo’n gek idee, of gewoon de YouTube tools gebruiken ipv JWplayer.

  2. Zit net op de site van JWplayer te kijken, de nieuwste versie doet het wel op de iPad!

   Dus aan de webmaster: is het mogelijk om dit te doen zodat het ook op de iPad werkt?

 3. ja mensen WELVAART IS ER MAAR VOOR EEN PAAR MENSEN! en niet voor de hart werkende die aan zijn arbeid uit niets over mag houden ;zijn /haar portomonee is dan leeg maar zijn/haar maag is net aan gevult want de elite moet toch?? het beste van het beste hebben ! mijn engels is miserable maar ik begrijp heelgoed wat hij bedoeld .dat filmpje is niets voor mij maar het te lezene daar haalde ik genoeg uit om het te begrijpen en wat hij verwoord ? daar heeft hij groot gelijk in WIJ??? worden op zijn zacht,s uit gedrukt door de farma ghemie UITGEMOORD er lopen volgen hun teveel mensen op aarde rond dus daarom de slechte medicijnen waar je alleen maar zieker van word en uiteindelijk ook van komt te overlijden !

 4. We hoeven ons niks van Hawking aan te trekken. Hij beweert zelf dat hij niet bestaat. Controverse? Bestaan wij dan ook niet. Jawel, wij hebben deze niet bestaande persoon zelf erbij gedroomd voor het tegenwicht.
  Maar zonder dollen. Als men gelooft wat hij beweert wordt het tijd te stoppen met moorden. In welke vorm dan ook. Als dit waar is is een mensenleven dus éenmalig en wordt het letterlijk roofmoord.
  Maar men stopt niet met moorden, men gaat nog veel verder. Hawking wordt blijkbaar vooral door de “echte” ziellozen geloofd. En deze zijn er van overtuigd dat er hierna niks is en dus ook geen hel op ze staat te wachten. Dus nu stelen, roven, verkrachten en moorden maar. Wie dan leeft, dan zorgt. Ik begin te begrijpen waarom deze wereld zo ziek is. Zou Hawking nu doen wat hij van plan was voor hij hier kwam? Is natuurlijk mogelijk en dan moeten we hem zien als een klokkenluider van de bovenste plank. Al worden we wakker met mogelijk een ander idee dan hij voor heeft.
  Een gewaarschuwd mens telt nu volgens mij voor duizenden. Het wordt steeds moeilijker je omgeving te overtuigen.
  Goed verhaal en duidelijke uitleg van Mike trouwens.

 5. Dat de heer steven hawkins zo tegen een bewustzijn is en dat hij de mens als een robot beschouwd is dat de heer hawkins gekluisterd is aan zijn rolstoel en om hem heen kijkend verschrikkelijk gefrustreerd raak en daarom deze achterlijke theorie heeft bedacht.
  Zichzelf bekijkend heeft hij niet meer van zijn leven kunnen maken dan dat hij zelf een halve robot is en zoals de meeste krankzinnige mensen dit zo vaak tegen zichzelf gezegd heeft dat hij het zelf is gaan geloven.
  Ingepakt in achterlijke theorieen heeft hij andere krankzinnigen kunnen overtuigen van een soort wetenschappelijk gelijk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.