Advertentie

Amerika door eigen TSA opgelicht: de ‘full-body-scanners’..!!


x

De grote TSA-fraude: de ‘full-body-scanners’..!!
x

Of hoe de Amerikaanse belastingbetaler en de rest van de wereld een rad voor ogen wordt gedraaid..!

Guido Jonkers, mei 2011 © wanttoknow.nl/.be

x

Een militair met zijn explosieven-speurhond.

De FBI gebruikt ze om hun hoofdkwartier te bewaken: explosieven-detectie-speurhonden. Ze zijn in staat om maar liefst 19.000 verschillende soorten en mixen van explosieven op te sporen. Deze prachtige honden hebben nog nooit gefaald, zo bleek onlangs maar weer, toen SEAL-elitetroepen, die Osama Bin Laden zouden hebben geliquideerd, aan het opscheppen waren over hun honden.. In dit artikel komen militairen aan het woord en hondentrainers en ze zijn allemaal lovend over deze explosievenhonden. Om even naar de belangrijkste zin uit dit artikel toe te breien, citeren we:

‘De meeste mensen weten absoluut niet wat deze honden allemaal betekenen voor de nationale veiligheid”, aldus Gerry Proctor, een zegsman voor het hondentrainingsprogramma aan de Lackland Air Force Basis in Texas, waar deze ‘Military Working Dog School’ is gevestigd.  “Honden worden gebruikt voor de bescherming, voor het opsporen en volgen van verdachten, en voor het zoeken en redden’ van militairen. Maar de militaire eenheden maken steeds vaker gebruik van speurhonden om eigengemaakte bommen op te sporen en zo het aantal dodelijk slachtoffers onder militairen in Afghanistan aanmerkelijk te verlagen.”

En dan komt zijn belangrijkste zin: “So far, no human or human-made technology can do better.”

x

Vertaald: “Tot dusver, is geen mens of door mensen bedachte technologie in staat om het beter te doen”…..!

x

En dan last but not least: Weet je wat een dergelijke speurhond de Amerikaanse belastingbetaler kost? Waarbij we dan de volledige opleidingskosten voor de hond menemen..? We praten dan over een bedrag van US$ 8500,- per hond. (Overigens kunnen de kosten voor een legerhond oplopen tot zo’n US$ 40.000)
Je zou zeggen, met deze uitspraak en kennis in het achterhoofd… We hebben een unieke speurhond, we gaan deze dieren inzetten om op vliegvelden te controleren. Maar nee..! Er moest een andere oplossing komen..

 

Want in een opnieuw geslaagde valse-vlag-operatie, bleek dat een ‘ondergoedbom-terrorist’ (jazeker! Hoe ongeloofwaardiger, hoe ‘geloofwaardiger’…!)  in staat was geweest, om de ’terroristische explosieven’ diep in zijn ondergoed te verstoppen..!

Had een hond die gedetecteerd? Natuurlijk had een hond dat gedaan; specifiek hierop worden deze honden zelfs getrained! Maar er moest iets anders gebeuren.. Kennelijk. Dat blijkt nu achteraf, zoals gewoonlijk, als de puzzle-stukjes in elkaar vallen..

De vervanger van de speurhonden: de US$ 230.000 per stuk kostende full-body-scanner..

In de VS ligt de veiligheid van passagiers (en vracht) van vliegtuigen, bussen en treinen in handen van de TSA, de Transportation Security Administration. Opgericht vlak ná de aanslagen van 11 September 2001, wettelijk vallend onder Departement van Binnenlandse Veiligheid, is het de waakhond die binnen de VS de touwtjes in handen heeft, waar het gaat om ‘veiligheid’. Niet zomaar ‘veiligheid’, maar ‘veiligheid’ die de ‘vrijheid van alle Amerikanen’ (*snik*) waarborgt.

De TSA-Full-body-scanner
Er moest kennelijk iets anders komen dan honden, om mensen bang te maken, zogenaamd om lichamen op explosieven te onderzoeken. Aanleiding was -zoals gezegd- de bomvlucht van Amsterdam naar Detroit, op Kerstdag 2009. Een ‘jochie’ van 24 jaar slaagde er in, om zogenaamd dóór de detectiepoortjes van Schiphol te komen en een bom, nota bene in zijn ondergoed (waar dat goed voor was bleek later!) mee te smokkelen, het vliegtuig in.

De 24-jongen was -zo verklaren een aantal getuigen- op Schiphol aangesproken door een uiterst vreemd-geklede man, die hem bepaalde instructies gaf. Hierna zou de jongen dóór de douane zijn geloodst, ZONDER CONTROLE. Een Engels advocaten-echtpaar heeft deze hele scene gezien en maakte daar uitgebreid verslag van. (Zie hier ons hele eerdere artikel hierover!)

Michael Chertoff.. een ‘creep’ die de Amerikaanse veiligheid zou dienen..! Of kan het zijn dat het gewoon een masker is.. (klik voor artikel over diens ‘nazi’-praktijken!)

Er wordt zelfs uitgebreid gesproken over de mogelijkheid dat deze jongen onder een zogenaamde Mind-Control zou staan. En zo gek is die gedachte helemaal niet, wanneer het gedrag van de jongen in ogenschouw wordt genomen. (Kijk HIER voor een artikel hierover op WantToKnow)

De rest van het verhaal ken je. Umar Farouk Abdulmutallab werd ‘gesnapt’ tijdens de vlucht. Hij probeerde de bom in zijn ondergoed af te laten gaan. Zo luidt het verhaal. Overal paniek, de angst was weer terug; de warrrr on terrrorrrr bloeide weer op, als nooit tevoren.

De TSA deed onderzoek, uitgebreid en zou met veiligheidsmaatregelen moeten komen. De baas van de TSA, de creepy Michael Chertoff, kwam uiteindelijk met een high-sophisticated oplossing. De full-body-scanner zou moeten worden ingevoerd, op álle vliegvelden van de VS zou dit apparaat moeten komen. Het bijzondere aan het apparaat? Het is in staat om, door de kleding van de gescande persoon heen, een complete naakte-opname te maken.

Chertoff verandert van baan..
Michael Chertoff, wiens foto we hier nog maar even hebben geplaatst om een goed beeld te krijgen van de man.., veranderde van baan, nadat hij zijn afgeronde advies aan de regering Obama had gepresenteerd. Hij adviseerde, hoe is het mogelijk, om de full-body-scanners aan te schaffen. Aldus geschiedde en Chertoff was klaar met zijn klus..

En waar denk je dat deze meneer ging werken..? 3x Raden roepen ze dan, maar je raadt het vast in 1x.. Michael Chertoff werd de baas van het bedrijf Rapiscan, dat voor het geoffereerde lieve sommetje van US$ 150.000,- per stuk, deze scanners zou gaan leveren. De (gefraudeerde!!) wetenschappelijk studies over de veiligheid van de dosis straling van deze machines waren binnen, en de regering Obama kon de inkooporder uitschrijven voor 1300 van deze apparaten. Maar toen puntje bij paaltje kwam, bleek dat de firma van Chertoff de prijs had verhoogd had, naar maar liefst US$ 250.000,-.

Maar waarom deze enorme prijsverhoging..?  Kennelijk waren een boel congresleden bij deze deal betrokken en moesten dus meeprofiteren… Maar inmiddels is wel het goede nieuws, dat zelfs de Republikeinen nu ‘nee’ hebben gezegd, tegen de aanschaf van nóg meer van deze machines. Kennelijk zijn de schandalige wijze van fouilleren op de vliegvelden, de ter discussie staande dosis straling van de full-body-scanners én de ophef over de zelfverrijking van Chertoff hier debet aan.

Fouilleren tot op het kruis..
Wat gebeurt er wanneer je geen full-bodyscan wilt laten maken. Je vindt het bijvoorbeeld niet verantwoord om de dosis straling door je lijf te krijgen. Een dosis straling die overigens ‘wetenschappelijk bewezen’, want er waren rapporten van…!, onschadelijk zou zijn.  Nou als je dan geen straling wilt, dan moet je het maar voelen.. Letterlijk. Mensen uit de VS worden tijdens deze fouilleringen als beesten onderzocht.

Veel mensen in de VS hebben hierdoor al de brui gegeven aan het binnenlands vliegen..! Ze blijven letterlijk thuis, of gaan, indien dat mogelijk is, met de auto op pad. Lange afstanden zijn dus taboe. Maar mensen die bijv. voor hun werk veel moeten vliegen, voelen zich dus -letterlijk en figuurlijk- zwaar in het kruis getast..!

Een full-body-scanner is ook in staat beelden te leveren die ‘invert’ zijn. Bijvoorbeeld dit resultaat (rechts) opleveren..?

Maar je kunt je voorstellen hoe ongelooflijk intimiderend het is, wanneer 2 veiligheidsofficieren je volledig betasten en aan onderzoek onderwerpen, daarbij het aanraken van geslachtsdelen als de gewoonste zaak van de wereld beschouwen. We hebben hier op de site eerder al geschreven over de schandalige wijze van fouilleren, daar waar, zoals gezegd, explosievenspeurhonden de taak netjes en veel goedkoper zouden hebben gedaan. We raden je aan, om niet in herhaling te vallen, om deze schandalige manieren van fouilleren eens te bekijken. HIER, HIER en HIER. Het zijn werkelijk uitermate mensonterende fouilleringen waaraan passagiers worden blootgesteld als zij hiervoor kiezen boven de veilige straling..

Voorbeelden van vrouwen, die hun borstprothese, het gevolg van een borstkankeroperatie, dienen laten te zien, nadat de fouillerende ambtenaar deze prothese ontdekt heeft. Baby’s die van onder tot boven worden bevoeld, de voorbeelden zijn legio.

Over deze veilige straling gesproken..!! Dit artikel uit De Telegraaf van afgelopen Maart..

‘De beruchte bodyscanners op luchthavens lijken toch niet zo onschuldig te zijn als beweerd werd. Door een ‘calculatiefout’ zou de straling tien maal hoger kunnen zijn dan eerder werd verondersteld.

In Amerika is de discussie over de bodyscanners opnieuw opgelaaid. De apparaten, waarmee de reiziger virtueel in z’n blootje gezet wordt, worden fel bekritiseerd vanwege de privacyschending en het mogelijk veroorzaken van kanker. Door grove rekenfouten moet de apparatuur, waarmee explosieven of wapens gedetecteerd kunnen worden, nu opnieuw getest worden.
De naakte waarheid over het mogelijke stralingsgevaar van de bodyscanners laat nog even op zich wachten. De Amerikaanse veiligheidsadministratie TSA heeft besloten om alle toestellen tegen eind maart opnieuw te laten testen, maar stelt dat de apparatuur veilig is, ook als de straling tien keer hoger is dan eerst werd aangenomen.

Ook Schiphol maakt gebruik van bodyscanners. Het type dat op de Amsterdamse luchthaven wordt gebruikt werkt echter niet met röntgen maar met microgolven. Volgens Minister Ernst Hirsch Ballin (Justitie) heeft de mislukte aanslag op een vlucht van Amsterdam naar Detroit tijdens Kerstmis de noodzaak van de verscherpte controle aangetoond...’

Tot zover het citaat uit dit artikel hier op de site. (helemaal onderaan)

Samenvatting..
Laten we je even, voordat we uitkomen bij de fraude van de full-body-scanners, een korte 10 minuten durende film zien, waarin het meeste wat je nu gelezen hebt, wordt samengevat.

x

De fraude met de straling van de TSA full-body-scanners..

Naar vorige week bekend is geworden, zijn de ‘wetenschappelijk onderzoeken’  die uitgevoerd zouden zijn, naar de schadelijkheid van de straling van de TSA-full-body-scanners, allemaal gebaseerd op FRAUDE!! Het rapport dat door Rapiscan is gemaakt, om de veiligheid van deze machines te waarborgen, is gebaseerd op fraude.

Met een hoeveelheid straling die al 10x hoger is, dan beweerd, ontstaan deze beelden. Alles in de naam van de ‘warrrr on terrroorrrrr’…

Geen van de tests, die Rapiscan zegt te hebben uitgevoerd, is beschikbaar om te worden herhaald, door andere wetenschappers. (Het zg. ‘peer review’). Het zijn letterlijk geheimen geworden, waarbij geheime technieken zijn gebruikt, die zijn uitgevoerd door geheime onderzoekers. Kennelijk gaat het principe van het onderdrukken van de rechten van ‘We the People’ zóver, dat NIEMAND de data van het veiligheidsonderzoek kan inzien.  Noch mag de gevolgde methode worden bekeken. En zoals gezegd, het meest krankzinnige is, dat zelfs de namen van de onderzoekers, die de tests gedaan zouden hebben..,  geheim dienen te blijven…!

Je vraagt je af hoe het mogelijk is, dat een overheidslichaam open en bloot, dit soort fraude probeert te verdoezelen. Het is inmiddels klip en klaar, dat de kwade genius achter dit hele verhaal, natuurlijk de creepy Chertoff moét zijn, omdat hij degene was, die als een duveltje (!!) uit een doosje, zijn baan opzegde bij de TSA en ging werken bij de fabrikant (Rapiscan) van de full-body-scanners. Maar de rapporten, die de veiligheid van de scanmachines moesten ‘bewijzen’, zijn vals en pure FRAUDE!

5 Professoren, hoogleraren van de Universiteiten van California, San Francisco en Arizona State zijn de wetenschappers, die deze fraude aan het licht hebben gebracht.  Zij verklaren in een gezamenlijk BRIEF (.pdf) dat de claims die de TSA (Transportation Security Agency) doet, over de veiligheid van de geïnstalleerde body-scanners niet alleen onjuist, maar ook  FRAUDULEUS zijn..! Let wel, dit is een omschrijving die in ambtelijke en wetenschappelijke taal, zelden zo gebruikt wordt..!

Wat de wetenschappers constateerden:

1. De TSA deed haar eigen tests. De geclaimde veiligheid van de scanners is gebaseerd op tests, die volledig zijn gemanipuleerd door de ‘mensen achter deze tests’. Wat bekend is geworden, is dat deze tests zijn uitgevoerd, door middel van de volgende opzet: De onderzoeken betroffen NIET de feitelijke machines, zoals die inmiddels op meer dan 1300 vliegvelden in de VS zijn opgesteld.. Nee, het betrof een onderzoek van reserve-onderdelen.. van de scanners.

2. De TSA is niet van plan om de namen vrij te geven, van deze mensen (wetenschappers??) die de veiligheidstests hebben uitgevoerd.. Er kan dus geen enkele check plaatsvinden rondom het rapport dat de veiligheid ‘garandeerd’.

3. De TSA heeft hele delen van HAAR EIGEN veiligheidsrapport zwart gemaakt.. Wat er te lezen stond..?

4. De TSA is niet van plan, om ook maar één ander bedrijf of organisatie de full-body-scanners te laten testen..!

5. Het is WETENSCHAPPELIJK aangetoond, dat het onmogelijk is, om de beelden te krijgen, die de full-body-scanners maken, met de lage dosis straling, waarvan de TSA claimt dat de machines die uitstralen..

Deze 5 wetenschappers durven hun mond open te doen. Maar duizenden houden zich gedeist..  En de Amerikaanse of andere (!!) grote nieuwsmedia in de wereld?? Die laten de wereldwijde, gouden scoop die onder hun handen ligt, lekker liggen. Ze negeren het hele verhaal..!

Commentaar van de 5 professoren
Het finale testrapport van een gefabriceerd test-scenario is zo hevig geredigeerd (delen zijn zwart gemaakt), dat het volgens de professoren ‘op geen enkele manier mogelijk is om de tests ná te doen, of te controlleren, qua opzet’. Andersom gezegd: de tests treden de eerste wet van wetenschappelijk onderzoek, die stelt dat elk wetenschappelijk onderzoek, door anderen volledig opnieuw dient te kunnen worden uitgevoerd.

De professoren verklaren in hun brief:

“Dit (onderzoeks)document is hevig geredigeerd met rode stempels, die over woorden en afbeeldingen zijn geplaatst. Telkens wanneer het gaat om de elektrische stroom die wordt gebruikt samen met de toegepaste röntgenstraling, is dit heel specifiek geredigeerd. Op deze manier is het dus niet mogelijk iets van de metingen te herhalen.

Terwijl het rapport voor doet komen, alsof het de resultaten van objectieve tests aanbiedt, blijkt dat de mensen van het JHU APL, die niet bij name worden genoemd elders in het document, noch als de mensen die het onderzoek hebben uitgevoerd, noch als de auteurs van het rapport, GEEN beschikking hebben gehad over een feitelijk scanapparaat van Rapiscan.
In plaats daarvan zijn deze mensen uitgenodigd om bij de fabrikant te komen om een monster te zien met reserve-onderdelen van de scanners, zoals die gezegd werden, dat ze gebruikt worden in de full-body-scanners, zoals ze in de praktijk worden gebruikt. De tests werden uitgevoerd door de leverancier, in een door de fabrikant zélf opgezette, uiterst dubieuze testprocedure.”

Natuurlijk is deze methode van werken ook al lang duidelijk bij veel burgers van de VS, o.a. politici die hierover al klagen en echter niet méér kunnen doen dan protest aantekenen. Hier is het protest van de republikein John Duncan Jr., de voormalig voorzitter van de luchtvaartcommissie van het congres. Hij heeft geen goed woord over voor de manier waarop de  TSA mensen uiterst vernederend fouilleert. Op 17 november 2010 spreekt hij voor de volksvertegenwoordiging en stelt daarbij meteen de uiterst dubieuze rol van Michael Chertoff aan de kaak, die de lucratieve contracten binnenhaalde, die hij zelf, zoals je gelezen hebt, adviseerde aan de Obama-regering.

(Transcript)
“Mr. Speaker: er is landelijke beroering ontstaan over de ontwikkeling van de body scanners op onze luchthavens. En terecht. Honderduizenden mensen die vaak binnenlandse vluchten maken, zijn verontrust, omdat ze elke week weer worden  geconfronteerd met stevige doses straling. Ouders zijn verontrust omdat ze gedwongen worden mét hun kinderen doses straling te ondergaan, of uiterst onwelvoeglijk te worden gefouilleerd door een onbekende volwassene. Er ZIJN al genoeg veiligheidsvoorzieningen bij de luchthavens, maar nu gaan we kennelijk nog eens zo’n slordige US$ 300 miljoen besteden om meer dan 1000 scanners te plaatsen.

Dit gaat veel meer over geld, dan dat het over veiligheid gaat. De voormalige secretaris van  Homeland Security, Michael Chertoff, is vertegenwoordiger geworden van Rapiscan, het bedrijf dat deze scanners gaat leveren aan zijn voormalige overheidswerkgever. Veel te veel overheidscontracten zijn doorgestoken kaart en inside deals. Bedrijven huren voormalige, hooggeplaatste ambtenaren in, en dan, magisch genoeg, krijgen deze bedrijven de uiterst winstgevende overheidscontracten.

Het zou niet mogen bestaan, dat Amerikanen een keuze moeten maken, tussen deze full-body-straling of een uiterst vernederende, indringende fouillering, elke keer dat ze vliegen. Alsof ze criminelen zijn. Wat we nodig hebben, is een beetje meer evenwicht en gezond verstand.”

* * *

Conclusie
Het ziet er dus nu ook nog naar uit, dat alle gegevens rondom de veiligheidstests van de röntgen stralingsapparatuur, die op de Amerikaanse vliegvelden gebruikt wordt als full-body-scanners, volstrekt onbetrouwbaar zijn, gemanipuleerd lijken te zijn en dat er hierdoor sprake is van uiterst frauduleuze voorbedachte rade.

Het lijkt erop dat federale overheden, zeker in de VS, simpelweg documenten, nieuws of bewijs, van wat voor type dan ook, vervalsen om het publiek, de bevolking, dátgene te laten geloven, wat men wil. Vervolgens worden dit bewijs gepresenteerd als ‘feit’. Dit is de werkwijze geworden van het Departement van Binnenlandse Veiligheid, dat kennelijk valse terreurberichten moet verzinnen om zichzelf in de markt te houden. Nu heeft de TSA, een onderafdeling van het Departement van Binnenlandse Veiligheid het kennelijk als taak op zich genomen, om met valse bewijzen van een ongekende omvang, de veiligheid van de full-body-scanners aan te tonen.

Het Amerikaanse volk heeft haar vrijheid ingeruild voor slechts de beweringen van een uiterst dubieuze club ingewijden, die beweren dat ze deze vrijheid bewaken, maar feitelijk bezig zijn met een dubbele agenda van ongekende omvang..bronnen:

Natural News

MailOnline en over kankerrisico

ZDNet.be over het gevaar

29 gedachten over “Amerika door eigen TSA opgelicht: de ‘full-body-scanners’..!!

 1. Als je je leven moet wagen om ergens je vakantie door te kunnen brengen zou je als weldenkend mens je toch af moeten vragen of een vakantie je leven waard is.
  En wat te denken van je familieleden waaronder kinderen en/of vrienden dit gevaar te laten lopen.
  Hoe erg zit je dan te slapen vraag ik me af.
  Ik heb ook weinig of geen protest gehoord of gezien. Behalve die mensen dan die gewoon vernedert worden omdat ze een scan weigeren.

 2. Ik wou nog al te graag reizen naar het buitenland,maar bij naderinzien..
  Forget it…
  Blijf wel ‘veilig’ bij mijn familie,tot de wereld uitEINDELIJK helemaal
  instort !!!
  Kan niet wachten 🙂

  M.S

 3. Er is tijdens een congreshearing ook tussen de regels door verteld dat de machines simpelweg niet werken (explosieven etc worden meestal niet gedetecteerd) Dit is uitgezonden door C-SPAN.

 4. Wat heeft dit soort publicaties eigenlijk voor een zin?
  De mensen die dit lezen zijn meestal al wakker, maar als
  je dit aan mensen vertelt die deze berichten niet lezen
  of niet op internet zijn, kijken ze je ongelovig aan. Heb je
  weer zo’n fantast! Ik maak me hier langzamerhand ernstig
  zorgen over.

  1. Ik herken je emotionele reactie en loop soms ook met het gevoel rond dat ik, tegen beter weten in, een soort van evangelie aan het verkondigen ben. Toch blijf ik er mee door gaan en raad je aan hetzelfde te doen. Mensen die zo reageerden zoals jij beschrijft, komen nu tóch voor meer informatie bij me. Natuurlijk blijven er altijd goed gelovige schapen en dat hou je toch niet tegen.

   Het grote ontwaken is begonnen en daar dragen wij dan uiteindelijk ons steentje aan bij…

  2. De ‘grap’ is weer, dat de essentie van je bericht dát is, wat je zelf voelt. Als jij ermee zit, dat té weinig mensen wakker zijn, zou je dat zomaar als je opdracht kunnen opvatten, om ‘aan de slag te gaan’.. Mensen wakker maken als dagtaak..
   Welkom op de redactie van WantToKnow.. 🙄

   Het gaat er uiteindelijk om, naar mijn inzien, dat je doet wat je passie is, waar je plezier aan hebt. Niets méér, maar zeker NIETS MINDER wordt van je gevraagd. En jij Robert, jij mag beslissen of dat mág… Voel je niet schuldig om ‘ja’ te zeggen.
   Andersom gezegd: het lijkt erop alsof je het leven dóórhebt.. Misschien heb je het ‘gewoon’ over je Zelf..! Jij bent (lijkt) alleen om je gevoel te delen, met geestverwanten.. En wie zijn dat eigenlijk… je geestverwanten…?

   Alle goeds..!

  3. Robert,

   Mij is verteld, dat mijn broers moeite hebben met mijn “complot-theorieen”. Ik moet mijn hoofd maar eens na laten kijken !! Dan heb ik ook nog eens het lef, om die idiote theorieen op het internet en de lokale krant te plaatsen en er vervolgens mijn naam onder te zetten. Wat moeten de buren er wel niet van denken !!!! Nee, dan maar liever geen contact met hun zus; dat gestoorde mens.

   Maar, Robert, dat zijn mensen die zelf geen moeite doen om verder te kijken dan hun neus lang is; liever alles geloven wat de MSM ons wil wijsmaken, zodat ze zelf niet hoeven nadenken. Wat zij niet weten, bestaat niet en dan zijn wij al gauw “gestoord”.
   Zelfs respect voor de mening van een ander, kunnen ze niet opbrengen. Dat zijn mensen (i.c. broers) waar ik liever niet mee te maken heb.

 5. Hallo Guido,

  Op zich goed dat er wordt stilgestaan bij de scanners. Wat mij alleen een beetje verbaasd is dat er niet beter wordt onderzocht of de afbeeldingen die gebruikt zijn in het artikel ook daadwerkelijk van een scanner afkomstig zijn. De beelden van de vrouw die ‘ge-invert’ zijn zijn dat namelijk niet…
  Dit zijn stock foto’s van een duitse stocksite.

  zie link:

  (http://www.f1online.de/de/lizenzfreie-cds-vcds/21733_PhotoAlto/cd/2274_Body-in-360%B0-%28Dominique-Douieb%29/)

  Lijkt mij wijs om deze aan te passen of te vermelden dat het om een visualisatie gaat en niet om echte beelden.
  Verder goed artikel.

  1. Zullen we het erop houden, dat we beiden vermelden dat het om een visualisatie gaat? Hierbij dan!

  2. Misschien even uitleggen aan de kijkbuiskinderen, wat een KUT LAND is..? Net zoiets als een HEC TARE?

  3. @ guidoj: kijk nou maar eerst die docu dan snap je het wel. 🙂

  4. Q Guido,

   Bedankt!

   @i have a dream,
   Dat het ‘daar’ erg is weten we allemaal. Dat het ‘hier’ niet veel anders is weten de meeste ook wel. Wat ik duidelijk wil maken is wat anders. Dat er fake beelden worden gebruikt in artikelen of docu’s, zo ook in de docu die jij linkt…, zorgt er voor dat de ‘alternatieve theorieën’ of ‘complot theorieën’ alleen maar makkelijker te ridiculiseren zijn door non believers, overheden, illuminatie en noem maar op. En dat lijkt mij nou juist niet de bedoeling. Dat vind ik ook zo goed aan want to know. Veel bron onderzoek en bewijsvoering met een flinke dosis gezond verstand en een wetenschappelijke benadering. (met uitzondering van deze afbeelding dan…)

  5. Laat me weten waar we kunnen zien, dat deze foto is gecomponeerd..! Simpele link erbij toch. Overigens is die andere foto wel reëel.

  6. @guido,
   De link naar de originele foto heb ik al geplaatst in mijn eerste post. Foto nr 518430 (1e rij, 6e foto van links) is de foto die is bewerkt tot de versie die in o.a. bovenstaand artikel staat. Dame in kwestie is Dominique Douieb, beroep model.

   ook deze blogs/sites hebben er al eerder over geschreven:

   http://www.bildblog.de/14866/kehraus-2009/

   http://wakeup2010.blogspot.com/2010/01/airport-body-scanner-picture-disinfo.html

   http://unhypnotize.com/eye-openers/35128-alex-jones-caught-his-pants-down-body-scanner.html

   http://houbi.com/?tag=hannelore-knuts

   http://www.noflyusa.com/community/fakes/

   etc…

  7. @shopper: Dat er fake beelden worden gebruikt in artikelen of docu’s, zo ook in de docu die jij linkt…

   hmmm…. schijnbaar de docu niet gezien? welke beelden zijn fake dan? zie toch echt een hele goede docu met soms ECHTE beelden dus snap niet wat je bedoelt?

   ik ben zeker een complotdenker en ik ga er ook vanuit dat het bkort allemaal naar de klote gaat!! heb al goede maatregelen genomen om het een tijdje uit te kunnen zitten en raad iedereen aan om dat ook maar te gaan doen. mensen moeten eens naar een ander beeld gaan kijken ipv de TV want die houd je dom en onwetend over wat er WERKELIJK afspeelt in de wereld.

  8. Q i have a dream

   Ik heb de docu zeker wel gezien. Anders reageer ik er niet op… Klok en klepel, je kent dat spreekwoord toch wel? De kern van de docu is okee. Echter ook in de docu die jij linkt worden dezelfde beelden gebruikt van de dame waar ik Guido op wees. Goed kijken, dan zie je het wel. 😉

  1. Ik ga ook niet met het vliegtuig. Ik hoop van harte dat die ijslandse vulkanen ook nog veel roet in het eten zullen gooien.

 6. @ Annelies: ik maak helaas hetzelfde mee! ik heb inmiddels me ouders en broer ermee verloren wat me heel veel verdriet heeft (en nog steeds) gedaan. heb gelukkig vrienden die me niet laten vallen maar ze geloven mijn ideeen niet. heb al tig x gevraagd om zelf eens wat onderzoek te doen maar krijg als antwoord: zie het wel of er gebeurt toch niets!!!

  helaas zijn nog heel veel mensen blind om wat er allemaal afspeelt in de wereld maar ik weet ZEKER dat ik het laatst ga lachen.

  iedereen moet ook lekker ze ding blijven doen en als mensen tegen je zeggen je bent dom maar niet de moeite willen nemen om eens onderzoek te doen???? tja wie is er dan DOM

  🙂

 7. Het wordt steeds gekker:

  “Late yesterday, the TSA threatened to turn Texas into a no-fly zone if it passed a law criminalizing inappropriate TSA pat-downs (i.e. sexual molestation by government thugs).”

  Dus TSA chanteert de overheid van Texas met als dreigmiddel het vliegverkeer plat te gooien als er een wet wordt aangenomen. Als je dit tot je door laat dringen, dan denk je dat je op de verkeerde planeet bent beland. Hopelijk kan iemand dit nieuws ontkrachten.

  bron: http://www.naturalnews.com/032515_TSA_tyranny.html

 8. David Wilcock nu in Nederland

  Zaterdag 2 Juli 2011 van 10:00 tot 17:00, ter Gouwstraat 3 Amsterdam Mirror Center, kaartjes: €60,00 pp. Voor reservering 26 juni. via rek 519024028, ten name van ACM Groeneveld – David Wilcock + eigen naam, na 26 juni aan de kassa van Mirror Center Amsterdam.

 9. http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/2948121/2011/10/04/Schuringa-wil-getuigen-in-zaak-onderbroekenterrorist.dhtml

  Mijn post:

  Framing dit. Het echte nieuws is de getuigenis van medereiziger Kurt Haskell: http://tiny.cc/ha7j3

  De plaatselijke overheid (Patrick Kennedy) zegt dat Farouk expres is doorgelaten. Wie is de Sharp Dressed Man die Farouk hielp op Schiphol? Wie zijn de beveiligers van Schiphol, dat ze dit toestaan? Wie heeft er direct daarna bakken met geld verdiend aan bodyscanners?

  http://tiny.cc/bfuir

  NRC: http://tiny.cc/ckk1u

  Journalisten, ga aan de slag en schrijf het nieuws. Zonder censuur

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.