Advertentie

TSA-ambtenaren krijgen overdosis straling van body-scanners!


Schreven wij in ons hoofdartikel van eind Mei al een aanklacht tegen de full body scanners, die in de hele VS nu worden gebruikt om Amerikaanse burgers bijna letterlijk in hun blote kont te zetten en te fotograferen, in het kader van de ‘Warrrrr on terrrorrrrr’, nu blijken de eerste slachtoffers te vallen. En dan hebben we het niet over terroristen die de scanners omzeilen, we spreken nu over slachtoffers die kennelijk gaan vallen, door de straling van de ONGETESTE full bodyscanners. En dan hebben we het niet over passagiers, die door de scanners moeten, nog niet althans.. We spreken over het TSA-personeel, dat hele dagen wordt geconfronteerd met overdoses straling van de bodyscanners.
Het blijkt dat de TSA niet eens haar eigen personeel in bescherming wil nemen, voor een mogelijke overdosis straling, die de ONGETESTE bodyscanners afgeven. Zelfs simpele meetapparatuur, die deze mensen zou kunnen waarschuwen voor overdoses, mag niet worden gebruikt, volgens de TSA-directie..

Wanneer staan de Amerikanen nu eens op om een einde te maken aan de dictatoriale overheersing door een kleine groep elite machtshebbers, die niets anders voor ogen hebben, dan het Amerikaanse volk onderdrukken en hun vrijheden ontnemen. Hier het nieuws van dit moment.


* * *

x

TSA-ambtenaren krijgen overdosis straling van body-scanners!

©  WantToKnow.nl/.be – Guido Jonkers – juli 2011

x

De mensen van de Transport Safety Agency in de VS die bij de doorlichtingsapparaten staan op de Amerikaanse vliegvelden, blijken in abnormaal hoge aantallen aan kanker te lijden. De apparaten die de Amerikaanse overheid in staat stellen jou letterlijk en figuurlijk in je nakie te zetten, blijken dus levensgevaarlijk.

Hoewel er veel studies zijn die het tegendeel beweren, blijkt mevrouw Janet Napolitano, de minister voor veiligheidszaken in de VS, beweren dat de apparaten niet de schuldige zijn van de kankergevallen. Het verhaal is naar buiten gekomen, nu een lid van de vakbond, waar de ambtenaren van TSA zijn aangesloten, een zg. ‘kankercluster’ meent te hebben ontdekt, bij juist die mensen, die tijdens hun dagelijkse werk het dichts bij deze doorlichtingsmachines staan.

De US$ 230.000 per stuk kostende full-body-scanner.. Levensgevaarlijke straling voor iedereen die erin wordt gescanned of ermee werkt, zoals de TSA-ambtenaren zelf!

Het lijkt erop alsof de overheid alle moeite doet om dit hele verhaal in de doofpot te stoppen, het in ieder geval sterk wil afzwakken. Het EPIC (Electronic Provacy Information Center)  kreeg documenten te pakken via een wettelijke eis tot openbaarheid, die een alarmerende inhoud onthullen. Deze documenten bespreken het stralingsgevaar rondom de TSA-bodyscanners en bevatten e-mails van de TSA, stralingsstudies van derden, memo’s waarin overeenstemming bereikt wordt over een stralingstestprogramma en de resultaten van sommige stralingstesten.

Eén van de documenten onthult dat de TSA, zélfs nadat het door de vakbondsman was gewaarschuwd voor het zg. kankercluster, volledig faalde in het ter beschikking stellen van stralingsmeters voor haar employees, om hen in ieder geval zélf de mate van straling te laten meten en vaststellen, waaraan zij blootstaan, tijdens werktijden bij de TSA-scanners.

In een ander document staat duidelijk te lezen, dat het Department for Homeland Security (DHS) volledig de bevindingen van het NIST (het Nationale Instituut voor Standaardisering en Technologie), rondom het veiligheidsniveau van de scanners, verkeerd weergaf, en bekend maakte dat het NIST de veiligheid van de scanners had bevestigd.. Het NIST had hier feitelijk iets volledig anders over bekendgemaakt, namelijk dat het instituut de apparaten feitelijk NIET GETEST heeft..
Daarbij komt nog eens, dat een studie die werd uitgevoerd door de John Hopkins Universiteit, onthulde dat de stralingszones rondom de bodyscannermachines, ‘de algemeen geaccepteerde dosis straling overschreed’..

Het is absoluut verbijsterend dat ambtenaren van TSA blijven werken bij deze stralingsbronnen, die de scanners feitelijk zijn en als schaapjes blijven doen wat hen wordt opgedragen… Het molesteren van kinderen, die als mogelijk terroristenhulpjes worden gezien, of het dóórstralen van borstkanker-patienten, mentaal-verwarde ouderen en terminaal zieke bejaarden in rolstoelen is nou niet een job die iedereen met trots zou oppikken.

TSA-personeel is bezig een peuter te fouilleren, op zoek naar 'terroristische middelen'..?!

En dan is er nog de zakenman of privépersoon, die veelvuldig moet vliegen, die bijna dagelijks met deze NIET GETESTE heftige stralingsdoses in aanraking komen.

Het kan zelfs zó ironisch worden, dat er meer doden zouden kunnen gaan vallen, door de dodelijke stralingsniveau’s van de terroristen-preventie-scanners van de TSA, dan door het feitelijke toedoen van eventuele terroristen..! Er is inmiddels meer dan genoeg bewijs, dat de scanners NIET ZIJN GETEST, EEN GEVAAR VOOR DE GEZONDHEID VORMEN EN ONGRONDWETTELIJK INBREUK MAKEN OP HET PRIVÉ-LEVEN VAN AMERIKAANSE BURGERS.

En de Amerikaanse overheid? Nou die heeft heel simpel keihard gelogen over de veiligheid van deze scanners. “Een ander document geeft duidelijk de indicatie dat het DHS volledig de bevindingen van het NIST verdraait, door aan te geven dat het NIST ‘de veiligheid van de full bodyscanners bevestigt’..

Volgens EPIC tonen de documenten keihard aan dat NIST deze woordkeus volledig verkeerd vindt en dat zij duidelijk maakt dat de apparaten feitelijk niet eens getest zijn!! En ja, het NIST waarschuwt de mensen bij de scannermachines feitelijk ook nog eens, om niet te dicht bij deze apparaten te gaan staan!

In Japan blijkt de overheid alles in het werk te stellen om haar burgers zoveel mogelijk buiten de stralingsgebieden van de kernramp in Fukujima weg te houden, maar in de VS lijkt het erop dat de overheid miljoenen Amerikaanse burgers dagelijks blootstelt aan potentieel gevaarlijke doses, kankerverwekkende straling.

9 gedachten over “TSA-ambtenaren krijgen overdosis straling van body-scanners!

 1. Dat geldt ook voor mensen die tanks schoonmaken op chemische fabrieken. Voor mensen die zich als proefkonijn laten gebruiken voor voedsel of nog erger, medicijnen. Wat dacht je van werkgevers die personeel dwingen de weg op te gaan bij gevaarlijke gladheid omdat ze op het werk nodig zijn. Ik kan er zo snel verder geen bedenken maar ze zijn er wel. Oh ja, de figuren die in de werkplaats in een hoekje met de verfspuit bezig zijn zonder masker, zonder afzuig. Toen ik de betreffende werkgever daar op wees zei hij dat de werknemer daar zelf verantwoordelijk voor is. Nu is dat in dit geval niet waar, heb ik ook verteld, het maakt ondertussen wel duidelijk dat het ook wel stom is om zoiets te doen en niet beter voor jezelf te zorgen.
  Mensen die het beter denken te weten en zonder veiligheidsriem/koord op een stelling staan te werken.
  Enz. enz. Je bent ten eerste zelf verantwoordelijk voor je gezondheid. Ook op het werk.
  Ik ben het er nooit mee eens geweest dat mijn man op chemische fabrieken liep te werken.
  Maar hij heeft altijd geweigerd in een tank te kruipen om daar te gaan lassen. Levensgevaarlijk noemde hij dat altijd. Zo waren er nog wel dingen die hij niet deed. Als je je vak kent laten ze het bij wat gemor. Maar dat is vooral zo omdat er altijd mensen zijn die wel braaf doen wat er door de baas wordt gecommandeerd.
  Als iedereen weigert zijn eigen leven of dat van andere mensen in gevaar te brengen verandert er pas echt iets.
  Goh, dan is er meteen geen oorlog en/of honger meer in de wereld. Mooi toch.

 2. Natuurlijk zijn deze apparaten gevaarlijk om mee te werken elk wel denkend mens kan dat bedenken ,ieder mens heeft wel eens in z`n leven röntgen foto,s laten maken en de mensen die daar mee werken zijn of in een andere ruimte of hebben beschermende
  kleding aan en staan achter schermen,
  Deze apparaten zullen misschien niet zo sterk zijn maar zijn voor reizigers en de mensen die daar mee werken niet gezond.
  Het is een schande dat men zo met mensen om gaat.

  1. De Amerikaanse overheid verzet zich daar weer tegen en komt aanzetten met een verhaal over bommen in lichamen. http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/2462656/2011/07/06/VS-waarschuwt-voor-bom-in-lichaam-bij-vliegtuigcontrole.dhtml

   En jawel hoor, daar is de kerstterrorist weer die had ‘m al in z’n onderbroek, “dus ziet u wel dames en heren, welke kant ’t op gaat”:

   Homeland Security officials have revealed that the “belly bomb” is the invention of Ibrahim Asiri, a young Saudi native who packed explosives into the rectal cavity of his 23-year old brother Abdullah for a suicide missions targeting the head of Saudi intelligence, Prince bin Nayef. That bomb exploded prematurely, the officials said, and the only casualty was Asiri’s brother. Asiri is also credited with two other failed plots involving the bomb hidden in the underwear of a passenger on a Detroit-bound flight, and the bombs hidden in printers being shipped from Yemen to Chicago.

   http://www.infowars.com/belly-bombs-government-claims-phantom-terrorists-will-surgically-implant-explosives-in-humans/

   Voor de goede orde, de genoemde onderbroekenkerstterrorist, genaamd Umar Farouk Abdulmutallab, is expres doorgelaten door de Amerikaanse overheid. “Om een grotere vis te vangen”. Dat zei een Amerikaanse overheidsdinaar genaamd Kennedy, zo was te lezen in de Detroit post. Deze pagina bestaat uiteraard niet meer, maar ooggetuige Kurt Haskell gaat nog spreken in deze zaak op 4 oktober 2011.

   Guido is er ook al eerder in gedoken:
   http://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/valse-vlag-van-us-overheid-bij-de-ondergoed-bom-vlucht/

   In Kurt’s eigen blog beweert hij dat hij nooit zijn zienswijze heeft gewijzigd. De overheid heeft inmiddels vijf versies van het gebeurde te berde gebracht: http://haskellfamily.blogspot.com/2010/01/latest-story-by-kurt-haskell.html

 3. Ik ben blij dat want to know misstanden aan de kaak stelt. Echter de toon is mij te sensationeel. Het zou wat zakelijker, zonder die extra uitroeptekens etc. opgesteld moeten worden. Dat maakt meer indruk, De stijl is helaas wat te Telegraafachtig, wat afbreuk doet aan de opzet van deze krant. Het krijgt het karakter van sensatiezucht en dat lijkt mij nu juist niet de bedoeling.

  1. Dank Liesbeth, wij lezen geen Telegraaf, maar waarderen je mening. Het is de toon die de muziek maakt, en kennelijk heb je afgestemd op dit station.. Het zij zo Liesbeth. De vraag blijft of het niet eens tijd wordt voor een ‘andere toon’.
   Jij vindt ws. dat je als redacteur dit artikel gewoon zonder gevoel moet schrijven, feitelijk, zakelijk, weg-met-emoties..? Zelfs een NRC=redacteur schrijft met zijn mening, gevoel en passie. Hij laat weg wat hij/zij VINDT dat er niet toe doet. Hij/zij kiest de woorden, die hij/zij meent te moeten gebruiken. ’t Zelfde toontje dus, andere muziek!

 4. Huidproblemen sinds bodyscan…..Ik ben 1x in zo’n scan geweest, op Schiphol. Dat ging als volgt: we stonden in de rij om onze bagage te laten scannen. Ik werd uit de rij gepikt, manlief moest gewoon blijven staan, mocht niet mee en ook al heb je niets op je geweten, omdat je niet geinformeerd wordt over de reden, gaat je fantasie op zo’n plek als Schiphol meteen op hol…leek ik misschien op een crimineel of zoiets….Ik moets op een gegeven moment ergens in gaan staan en bepaalde posities innemen…neem van mij aan, als je het ergste van het ergste denkt, durf je niet te protesteren, wil je er alleen maar zsm weer uit…achteraf een bodyscan dus… Niet alleen heel vervelend als je niet geinformeerd wordt c.q. uberhaupt de keuze krijgt óf scan óf fouilleren; sinds die bodyscan heb ik een soort zonneallergie; het kan toeval zijn dat zoiets zich in die week geuit heeft (we gingen naar Gran Canaria, daar is de zon feller) maar het heeft me zeker aan het denken gezet….ik ben heel benieuwd of er meer mensen zijn die na zo’n scan huidproblemen hebben gekregen…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.