Advertentie

DARPA en gerotzooi/manipulatie met ontwaakte kristallen..


x

x

DARPA en gerotzooi/manipulatie met ontwaakte kristallen..

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Een bijzonder verhaal.. Over materie waarvan jij wellicht nog niet het fijne weet, namelijk kristallen. En wat te denken van deze kristallen, in relatie tot een semi-DeepState-organisatie, DARPA genaamd, waar eigenlijk niemand iets van weet. En de mensen die het weten, mogen er niets over zeggen.. Een organisatie die volledig verscholen achter de Amerikaanse overheid, haar technische werk doet, om de mensen/burgers van deze wereld, te manipuleren, bespioneren, analyseren en wat dies meer zij. DARPA is de afkorting voor ‘Defense Advanced Research Projects Agency’ en is een bijna onafhankelijke aftakking van het Ministerie van Defensie.

Afgelopen decennia zijn ze bekend geworden om hun zeer controversiële experimenten. En natuurlijk allemaal HIGHLY TOP SECRET..!! En nu.. Nu zijn ze bezig met onderzoek naar… tijdkristallen..! Jazeker.. Geclassificeerd onderzoek en natuurlijk zullen ze ook niet zeggen waarom ze het doen. Maar hier is wat we weten en boven water is gekomen. En wanneer we deze informatie in relatie zetten, met wat wéten over kristallen en haar fenomenale eigenschappen, dan doemt er een redelijk helder plaatje op..

DARPA heeft aangekondigd dat het onderzoek financiert om de grenzen van de kwantummechanica te verleggen en kijkt naar een van de vreemdste wetenschappelijke doorbraken in de recente geschiedenis: tijdskristallen. Deze tijdkristallen haalden vorig jaar de krantenkoppen toen wetenschappers eindelijk de bizarre objecten in het laboratorium maakten, vier jaar nadat de naam voor het eerst werden geïntroduceerd.

Tijdkristallen bestaan uit atomen met voortdurend oscillerende draaiingen. Deze atomen ‘flip-floppen’ in de aanwezigheid van een regelmatige kracht, zoals een elektrisch veld dat hen tikkend houdt. Op zich niet vreemd, maar wat er wél erg vreemd aan is, is dat de trilling niet noodzakelijkerwijs op één lijn ligt met de tik, het ritme van het veld. Bijvoorbeeld, de tijdskristallen die vorig jaar gemaakt werden, draaiden maar half zo snel om als de tik die ze aandrijft. Even maar een relativerend filmpje over dit fenomeen..

Dus wat zou DARPA willen met tijdskristallen?
Dat is geclassificeerd. “Er zouden toepassingen kunnen zijn die te maken hebben met het meten van dingen met een uitstekende gevoeligheid in tijd en magnetische velden”, vertelde Ale Lukaszew, DARPA programmamanager, bij Gizmodo. “Niet veel van deze toepassingen staan open voor discussie”. Volgens het tijdschrift/website ‘Science Alert’ wil DARPA de verdedigingstactieken voor blijven. Het doel, volgens de persmededeling, is ‘om een 10- tot 100-voudige prestatiesverbetering voor defensie-gerelateerde sensoren en apparaten te ontwikkelen..’

“Een eenvoudige illustratie van het concept van iets uit evenwicht brengen om de stabiliteit te verhogen is de bekende truc om een omgekeerde bezem op de palm van je hand of op een van je vingertoppen te laten staan,” aldus Lukaszew. “Als je je hand stilhoudt, is de bezem onstabiel en valt ie snel om. Maar als je de bezem uit evenwicht brengt door je hand regelmatig te bewegen, kun je de bezem zeer stabiel maken, zodat hij voor onbepaalde tijd rechtop blijft staan.

Als we een periodieke aandrijving kunnen introduceren om deeltjes dicht bij elkaar te verpakken in kleine ruimtes bij kamertemperatuur, met behoud van de kwantumcoherentie, kunnen we de prestaties van de beste sensoren, zoals atoomklokken en magnetometers, reproduceren in kleine en robuuste apparaten voor militair gebruik”

Maar het is dan nog steeds niet duidelijk, wat het militaire doel van een meer gevoelige atoomklok zou kunnen zijn. En als dat alles is wat het is, waarom moet dat dan wel topgeheim of geclassificeerd zijn? Mw. Lukaszew legt dus, met haar vriendelijke lach, een rookgordijntje om deze ontwikkelingen.. En dat is des te meer beangstigend, als je bedenkt dat DARPA een zéér geheimzinnige en geavanceerde organisatie is, die alle middelen heeft om de mensheid uit te roeien.

Recentelijk onderzocht DARPA bijvoorbeeld ook, hoe ze het menselijk brein en lichaam kunnen ‘hacken’ om dit langzamer te laten sterven en/of sneller te leren. Of het brein zó te programmeren met informatie, dat van buitenaf kan worden besloten, wat de persoon in kwestie mag ontvangen. Orwelliaanse propaganda? Of realiteit, wanneer we eens goed kijken naar de menselijke hersenen en het daarin aanwezige kristal.. Kristal..?? Jazeker..

Piepkleine kristallen in je brein..
Ze kunnen paranormale krachten ontgrendelen en zo werkt dat.. Magnetiet is een sterk magnetisch mineraal. Magnetietkristallen worden gebruikt in koelkastmagneten, maar ook voor het opwekken van elektriciteit. Maar, hoe onwaarschijnlijk het voor je klinkt, deze kristallen worden ook door je brein worden aangemaakt! Sterker nog, je hebt er al letterlijk honderden miljoenen van in je hoofd. Wetenschappers weten niet precies welke rol deze kristallen vervullen in het brein. Sommige studies hebben gesuggereerd dat ze van invloed zijn op het langetermijngeheugen. Volgens spirituele overleveringen, zijn ze ook de katalysatoren in onze verbinding met het kosmische bewustzijn.

We weten inmiddels dat bijen, duiven en dolfijnen dit magnetiet waarschijnlijk gebruiken om te kunnen navigeren met behulp van het aardmagnetisch veld. En recentelijk is uit onderzoek gebleken, dat er een link is tussen het elektromagnetische veld van de aarde en paranormale vermogens. Fungeren deze magnetietkristallen daarbij als piepkleine antennes; verbinden ze onze breinen met elkaar en met (het brein van) de planeet? Dat klinkt misschien vergezocht, maar er is bewijs voor gevonden.

Dr. Michael Persinger van de Laurentian University in Canada heeft gezegd dat alle fenomenen, inclusief bewustzijn en paranormale gebeurtenissen, zouden kunnen worden verklaard door fysieke mechanismen en ook wetenschappelijk toetsbaar zijn. Recentelijk heeft hij aangetoond dat magnetische hersenstimulatie mentale toestanden kan opwekken die telepathie mogelijk maken.

Tijdens een experiment werden twee personen in verschillende ruimtes geplaatst. Ze werden omgeven door hetzelfde elektromagnetische veld. Toen bij de ene proefpersoon met een lamp in diens ogen werd geschenen, reageerde het brein van de persoon in de andere ruimte hierop.“Dat is buitengewoon, omdat het mogelijk het eerste bewijs is van een kwantumverbinding of zogenoemde kwantumverstrengeling,” aldus de neurowetenschapper.

x
Even over kristallen als ‘levend bewustzijn’.
.
Voor veel mensen is het een hocus-pocusverhaal. Een levende steen..?? Maar natuurlijk gaat het niet over de materie alleen, het gaat -net als bij een mens- om de beZIELing van de steen.Het is niet voor niets dat kristallen in radio-ontvangers zijn ingebouwd, in transistors een essentiële rol vervullen. Wat te denken van een quartz-horloge, dat haar ESSENTIËLE zuiverheid van tijdsaanduiding, te danken heeft aan… een kristal in het HART van het uurwerk. Het is dan ook niet verwonderlijk dat kristallen aan de basis staan van de overlevering van de vernietiging, de laatste dagen van Atlantis. (HIER en ook HIER op de site)

Het is ook niet voor niets, dat een club als DARPA kristallen probeert te ‘manipuleren’, zódanig dat de eigenschappen van het kristal, de manipulerende krachten gaan ‘dienen’.. En dat is dan ook de onvoorwaardelijkheid van een kristal: het helpt te creëren, te scheppen; het is dátgene waar het in essentie ZELF voor is geschapen. Kijk eens naar de technische uitleg hiernaast, van het PBG-kristal.. Een manier om licht te manipuleren via een kristal..!

Een kristal heeft in essentie genezende en helende kracht te bieden aan levende wezens. In de verbinding met het kristal, kan deze helende energie naar de mens komen, maar óf die kracht ons ook echt bereikt, hangt voor een groot deel van onszelf af. Heb je een kristal, dan kun je je ook openstellen voor de energie ervan. Voor sommige mensen gaat dat eigenlijk als vanzelf, waar anderen zich eerst bewust moeten afstemmen om de energie van het kristal te ervaren. Om samen te werken met de energie van het kristal, zul je eerst verbinding moeten maken.

Zoals Nicola Tesla al zei, is het kristal namelijk een wezen op zichzelf, dat z’n eigen ding doet. Het deel van het kristal, dat hier op aarde in de derde dimensie vertoeft, is gewoon ergens ‘steen’ aan het zijn; terwijl het kristalwezen, het wezen dat aan het kristal verbonden is, in een hogere dimensies/frequentie vertoeft. Een energetische bewustzijnslaag, waar ook andere wezens wonen en waar een andere sfeer is dan die wij hier in het dagelijkse leven ervaren.Dat is wat je hoort van mensen, die het talent hebben om zich in deze dimensie, op deze frequentie, af te stemmen.

Het ijskristal -gebaseerd op watermoleculen- uit het werk van professor Emoto. Programmeerbaar met élke boodschap..! Hier, in dit kristal, is de gedachte ‘vastgelegd’: ‘Liefde en dankbaarheid’..!

Door je af te stemmen op zo’n laag, via je intentie en focus, leg je er contact mee en kan er een uitwisseling ontstaan. Dat afstemmen kun je doen door een vraag te stellen en het antwoord in je op te laten komen, door te mediteren, door het kristal vast te houden en te ‘onderzoeken’ en natuurlijk door een visualisatie waarin je het kristalwezen kunt ontmoeten. Voor velen, vooral wetenschappelijk geschoolden, is dit allemaal abacadabra, maar misschien is dát ook wel precies wat het is. Niemand die -zoals ook Tesla dat al zei, is in staat, te begrijpen, wát er nou precies gebeurt in het kristalwezen. Maar dat het uiterst krachtige ‘wezens’ zijn, is voor velen een vaste waarheid.

Kristallen zijn er in alle soorten en maten, voor elke fysieke klacht of emotionele wens is er wel een ondersteunende steen. Het lijkt soms net alsof je via indexeren op een klacht, een bijpassend kristal koopt dat je van je probleem verlost. Maar zo werkt het niet, natuurlijk. Een kristal is wel krachtig, maar geen wondermiddel, het is een hulpmiddel. Het is niet zo dat je je hoofdpijn oplost, door alleen maar een passend kristal bij je te dragen.

Wat te doen om de genezende en helende krachten van een kristal te ontvangen? Door het kristal in de hand te nemen en je intentie af te stemmen, is er een verlangen om met het kristal te werken. Een gevoel dat het je kan helpen, maakt snel een connectie. Hoe ‘klein’ dat eerste gevoel ook is, als er iets tussen jou en je kristal stroomt, kan dat groeien naar een mooie onderlinge uitwisseling.

Wat doet het kristalwezen voor je?
Als je contact hebt gemaakt met het kristalwezen en je intentie is helder, komt er meestal toegang tot de hogere dimensie van het kristal. Het kristalwezen maakt eigenlijk een hogere frequentie- voor je open. Heb je eenmaal toegang tot die energie die je nodig hebt, kun je putten uit een nieuwe hulpbron. Het kristal is dus een onvoorwaardelijke helper, een neutrale wachter bij de poort van hogere frequenties/dimensies. Het geeft je toegang tot een veld waar je eerder nog niet bij kon komen, waar je de energetische frequenties vindt, die je nodig hebt om van je klacht of te komen of wat je wens en intentie ook is.

Een kristal is één toegang tot dat veld, maar er zijn er natuurlijk meerdere. Zoals therapeuten die je met het veld in contact kunnen brengen, remedies, kruiden, muziek en ga zo maar door. Voel je je aangetrokken door kristallen, dan zijn zij waarschijnlijk een middel tot dit veld. Je leeft in een fysiek lichaam, maar je bent een energetisch wezen. Alle onderdelen van jou, je gedachten, je gevoelens: ze maken dat je energetische vibraties uitzendt naar de wereld om je heen.

Herkimer-kristal; een van de meeste krachtige kristallen

Als je in lagere frequenties zit, zul je veel effect merken wanneer je je op je hogere frequenties richt. Het effect van een kristal kan dan best heftig zijn, omdat je snel je vibraties verhoogt. Zoals een snel optrekkende auto bijvoorbeeld. Als je geen verbinding kunt maken met de hogere frequentie van een kristalwezen, merk je dat al heel snel. Als je het kristal vast hebt, doet het je niets. Je voelt niets, het is neutraal. Je merkt geen veranderingen op in je emoties, je krijgt geen beelden, geen ingevingen en er verandert niets in je lichaam.

Maar het kan ook zijn dat je op dit moment nog veel oud zeer of oude patronen, of belastende familie-energie bij je draagt, of blokkades hebt die het je moeilijk maken om toegang te krijgen tot hogere dimensies, dus ook tot de frequentie van het kristalwezen. Contact maken met een (kristalwezen) lukt pas wanneer je een verbinding kunt maken met hogere frequenties. Oude ballast staat nog wel eens in de weg, want dat drukt je juist naar beneden, naar lagere frequenties.

Scepsis, angst, wantrouwen, uitstelgedrag, slechte focus, vermoeidheid, onzekerheid, twijfel zijn voorbeelden van ballast die je in de weg staat om makkelijk contact te maken met hogere frequenties. Soms is de ‘afstand’ tussen hogere- en lagere dimensies gewoon te groot om op dit moment  te overbruggen. Als dat zo is, kun je beginnen met een ander kristal waarmee je nu de eerste stap kunt zetten naar ‘lichter worden’ in elk opzicht. Tip van ons: Bergkristal en rozenkwarts zijn erg geschikt om mee te beginnen.

Vanzelfsprekend is de wetenschap niet blind voor de eigenschappen van kristallen en wordt er daardoor, overal ter wereld, veel onderzoek gedaan naar dit mysterieuze wezentje, waarvan de karakteristiek uiterst intrigerend is..

De wetenschap meldt het officieel: Tijdkristallen zijn een nieuwe staat van de materie..
Eerder dit jaar hebben natuurkundigen een blauwdruk gemaakt voor het maken en meten van tijdskristallen. Dit is een bizarre toestand van materie met een atoomstructuur die zich niet alleen in de ruimte herhaalt, maar ook in de tijd, waardoor ze een constante oscillatie zonder energie kunnen handhaven. (Zie hierboven bij het DARPA-verhaal) Twee afzonderlijke onderzoeksteams slaagden er in januari in, iets te creëren, wat erg veel leek op tijdskristallen. Inmiddels zijn beide experimenten voor het eerst met succes geslaagd voor peer-review, waardoor een voorheen ‘onmogelijke’ fenomeen, nu in het rijk van de werkelijkheid terecht is gekomen.

Één van de onderzoekers, Andrew Potter van de Universiteit van Texas in Austin over het fenomeen:

“We hebben deze theoretische ideeën die we de afgelopen jaren hebben verzameld en in het laboratorium gebouwd”, zegt “Hopelijk is dit slechts het eerste voorbeeld hiervan, met nog veel meer te komen. Tijdskristallen zijn een van de coolste dingen die de natuurkunde de afgelopen maanden heeft voorgeschoteld, omdat ze wijzen op een hele nieuwe wereld van ‘non-equilibrium’ fasen die totaal verschillend zijn van alles wat wetenschappers in het verleden hebben bestudeerd.

Al tientallen jaren bestuderen we materie, zoals metalen en isolatoren, die wordt gedefinieerd als ‘in evenwicht’ – een toestand waarin alle atomen in een materiaal dezelfde hoeveelheid warmte hebben. Nu lijkt het erop dat tijdskristallen het eerste voorbeeld zijn van de veronderstelde maar nog niet bestudeerde ‘niet-evenwichtsstaat’ van de materie, en ze kunnen een revolutie teweegbrengen in de manier waarop we informatie opslaan en overdragen via kwantumsystemen. Het laat zien dat de rijkdom van de fasen van de materie nog breder is [dan we dachten]”

Natuurkundige Norman Yao van de Universiteit van Californië, Berkeley, die de blauwdruk in januari publiceerde, vertelde Gizmodo.

“Een van de heilige graaltjes in de natuurkunde is het begrijpen van de soorten materie die in de natuur kunnen bestaan. Non-equilibrium fasen vertegenwoordigen een nieuwe weg, die verschilt van alle dingen die we in het verleden hebben bestudeerd”.

Voor het eerst voorgesteld door de met een Nobelprijs bekroonde theoretische natuurkundige Frank Wilczek in 2012, zijn tijdskristallen hypothetische structuren die zelfs bij hun laagste energiestaat, bekend als een grondtoestand, beweging lijken te hebben. Wanneer een materiaal zijn grondtoestand binnenkomt – ook wel de nulpunt energie van een systeem genoemd – zou beweging theoretisch onmogelijk moeten zijn, omdat het energie nodig heeft om energie te verbruiken.

Maar Wilczek stelde zich een object voor dat eeuwige beweging kon bereiken in zijn grondtoestand door periodiek de uitlijning van atomen in het kristal steeds opnieuw te veranderen – uit de grondtoestand, weer terug, en te herhalen. Laten we ook even duidelijk zijn – dit is geen perpetuüm mobile, een eeuwigdurende bewegingsmachine, want er zit geen energie in het systeem..! Wat het natuurlijk ook meteen weer intrigerend maakt..

Maar de hypothese leek aanvankelijk om een andere reden onwaarschijnlijk. Het verwees naar een systeem dat een van de meest fundamentele aannames van ons huidige begrip van de natuurkunde doorbreekt – tijd-translatiesymmetrie, die stelt dat de wetten van de natuurkunde overal en op elk moment hetzelfde zijn.

Zoals Daniel Oberhaus voor Motherboard uitlegt, is tijd-vertalingssymmetrie de reden waarom het onmogelijk zou zijn om het ene moment een muntstuk om te draaien en de kans op kop of staart op 50/50 te hebben, maar de volgende keer dat je het omdraait, zijn de kansen plotseling 70/30. Maar bepaalde objecten kunnen deze symmetrie in hun grondtoestand breken zonder de wetten van de natuurkunde te overtreden. Denk maar eens aan een magneet met een noord- en een zuidkant. Het is onduidelijk hoe een magneet ‘beslist’ welke kant naar het noorden en welke naar het zuiden gaat, maar het feit dat hij überhaupt een noord- en een zuidkant heeft, betekent natuurlijk dat hij er aan beide kanten niet hetzelfde uitziet – hij is van nature asymmetrisch.

Een ander voorbeeld van een fysiek object met een asymmetrische grondtoestand is een kristal.
Kristallen staan bekend om hun herhalende structurele patronen, maar de atomen in de kristallen hebben ‘voorkeursposities’ binnen het raster. Dus afhankelijk van waar je een kristal in de ruimte observeert, zal het er anders uitzien – de wetten van de natuurkunde zijn niet langer symmetrisch, omdat ze niet voor alle punten in de ruimte gelden. Met dit in gedachten stelde Wilczek voor dat het mogelijk zou kunnen zijn om een object te creëren dat een asymmetrische grondtoestand bereikt, niet in de ruimte, zoals gewone kristallen of magneten, maar in de tijd.

Met andere woorden, kunnen atomen de voorkeur geven aan verschillende toestanden met verschillende intervallen in de tijd? In de afgelopen paar jaar, toonden Amerikaanse en Japanse onderzoekers aan, dat dit mogelijk zou kunnen zijn, met echter één grote aanpassing van Wilczeks voorstel: om ervoor te zorgen dat tijdskristallen hun toestanden keer op keer omkeren, moesten ze af en toe een ‘duwtje’ krijgen. In januari van dit jaar beschreef Norman Yao hoe zo’n systeem gebouwd kon worden en beschreef het aan Elizabeth Gibney in de natuur als een ‘zwakkere’ soort symmetrie-inbreuk dan Wilczek zich had voorgesteld.

“Het is alsof je met een springtouw speelt, en op de een of andere manier gaat onze arm twee keer rond, maar het touw gaat maar één keer rond,” zegt hij en voegt eraan toe dat in de versie van Wilczek het touw helemaal alleen zou oscilleren. “Het is minder raar dan het eerste idee, maar het is nog steeds raar”. Twee afzonderlijke teams van onderzoekers, één onder leiding van de Universiteit van Maryland en één van de Universiteit van Harvard, namen deze blauwdruk en liepen ermee mee, waardoor er twee verschillende versies van een tijdskristal ontstonden die even levensvatbaar leken.

Yao tegen Gizmodo:

“Beide systemen zijn echt cool. Ze zijn heel anders. Ik denk dat ze zeer complementair zijn. En ik denk niet dat de een beter is dan de ander. Ze kijken naar twee verschillende regimes van de natuurkunde. Het feit dat je dit soort fenomenologie in zeer verschillende systemen ziet, is echt verbazingwekkend”.


Beschreven in voorgedrukte papers in januari, de Universiteit van Maryland’s tijd kristallen werden gemaakt door het nemen van een conga lijn van 10 ytterbium ionen, allemaal met verstrengelde elektron spins.

Zoals Fiona MacDonald destijds meldde: “De sleutel tot het omzetten van die opstelling in een tijdskristal was om de ionen uit evenwicht te houden, en dat deden de onderzoekers afwisselend met twee lasers. De ene laser creëerde een magnetisch veld en de tweede laser draaide de draaiingen van de atomen gedeeltelijk om. Omdat de draaiingen van alle atomen verstrengeld waren, vestigden de atomen zich in een stabiel, repetitief draaipatroon dat een kristal definieert, maar het deed echt iets vreemds om een tijdskristal te worden – het draaipatroon in het systeem herhaalde slechts half zo snel als de laserpulsen.”

“Zou het niet super raar zijn als je de Jell-O op de een of andere manier op een andere manier reageerde op een andere periode”, aldus Yao.  Het Harvard tijdkristal daarentegen, gebruikte diamanten die waren geladen met zo veel stikstof onzuiverheden, en werden zwart.

diamond-black
De Harvard diamant

De draaiing van deze onzuiverheden was in staat om heen en weer te draaien zoals de draaiing van de ytterbium-ionen in het Maryland experiment. Het was een spannend moment voor de natuurkunde, maar nu is het dus eindelijk officieel, want beide experimenten zijn geslaagd voor peer-review, en verschijnen nu in aparte documenten in Nature. En nu we weten dat deze dingen bestaan, is het tijd om er meer van te maken, en ze te gebruiken.

Een van de meest veelbelovende toepassingen voor tijdskristallen is quantum computing – ze zouden natuurkundigen in staat kunnen stellen om stabiele kwantumsystemen te creëren bij veel hogere temperaturen dan nu mogelijk is, en dat zou wel eens de zet kunnen zijn die we nodig hebben om quantum computing eindelijk een realiteit te maken. We kunnen niet wachten om te zien waar het onderzoek naartoe zal leiden. En wat DARPA betreft..? Het is overduidelijk dat deze club sowieso bovenop deze nieuwe ontwikkelingen zit, al was het maar ‘om alle apparaten bij defensie efficiënter te laten werken’….

 

1 gedachte over “DARPA en gerotzooi/manipulatie met ontwaakte kristallen..

  1. Voor de geïnteresseerde kenners is er het het boek : The Philosophers’ Stone van Jospeh P. Farrell. Op pagina 151 is er een bespreking van het werk van de Russische geleerde Nikolai Kozyrev dat o.a. betrekking heeft op tijd – ruimte – materie. Het boek is echter in een technisch en wetenschappelijk Engels dat mijn kennis ver te boven gaat. Er wordt ook een verband gelegd met de Alchemie van Paracelsus, op pagina 55 met subtitel ; ” Chrystals and metals – Sapphires and Mercury” .Er wordt verwezen naar zijn werk : De Elemente Aquae. Er is ook een belangrijk hoofdstuk over ontdekkingen in Duitsland (tot 1944). Ik stel mij dan ook de vraag of de Darpa nieuwe ontdekkingen heeft gedaan of verder gewerkt heeft met bestaande, weliswaar geheime gehouden kennis.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.