Advertentie

Atlantis, doen we het dit keer anders..? (deel 1)


Earth Keeper James Tyberonn

We proberen jou hier op WantToKnow een breed pallet van bewustzijns-bekrachtigende ‘kleuren’ aan te bieden. Óf en hoe jij daarmee je eigen leven kunt kleur geven, hangt natuurlijk af van je eigen smaak en je eigen wensen. Jij-zelf bent degene die uitmaakt of deze kleuren je bevallen. JIJ bent immers de schilder van je eigen doek, JIJ creëert je eigen kunstwerk.

Deze 2 artikelen die wij hier op de site plaatsen gaan over de opkomst en ondergang van Atlantis; ze zijn van een diepgaande begrip van grote gebeurtenissen uit het verleden van onze planeet, zo’n 10 t0t 15.000 jaar geleden. Maar ook essentieel voor begrip van wat er op dit moment voor krachten werkzaam zijn áchter de schermen van onze geziene wereld..

Deze gechannelde informatie is afkomstig van het Amerikaanse medium James Tyberonn, een gepensioneerd geoloog, die de hele wereld heeft overgereisd en sinds 2007 zijn voormalige Atlantis-identiteit heeft aangenomen in de naam van Tyberonn. Hij is inmiddels wereldwijd erkend en herkend als channel van Metatron. En deze ‘aartsengel’ zoals deze ‘bewustzijnsvorm’ wordt genoemd, staat bekend om het ‘aan het licht brengen’ van heel aardse zaken.

Maar zoals zo vaak gezegd: wanneer je dit soort channelings voorbij ziet komen, doet het er in feite niet toe welk verhaal wordt verteld bij de boodschapper; het gaat uiteindelijk om de boodschap die hij of zij brengt. En om die boodschap te beoordelen, heb jij de beschikking gekregen over een eigen weegschaal. Dit betekent dat  JIJ voor jezelf bepaald wat ‘waar’ is, en natuurlijk ook wat niet ‘waar’  is.

Ik hoop dat je voor jezelf deze informatie wilt en vooral durft te laten en met een open vizier, onbevooroordeeld tegemoet durft treden. Het was voor mij een heel indringend verhaal, voor mezelf een teken dat er een heftige energie vanuit de informatie in me resoneert. Het heeft met begrip bijgebracht over veel huidige aardse zaken en van menselijke emotionele scherven en brokstukken.
Maar ook van een glorende nieuwe wereld, die we (opnieuw) kunnen opbouwen samen. Een wereld waaraan, zoals je op heel veel sites kunt lezen, hard wordt gewerkt. Niet in de zweverige zin, maar heel aards, voeten op de grond!

Er wordt op deze site in de commentaren veel gesproken over ‘bewijs’. Naar mijn idee bepaalt iedereen zélf wat zijn eigen bewijs is. Of dat stoffelijke zaken zijn die je in de hand kunt nemen, en die je kunt ‘knijpen’, of dat dat zaken zijn die een energetische lading hebben. Elke persoon bepaalt in dezen zijn eigen bewijs.Waar het verhaal in het begin wellicht nogal zweverig zou kunnen overkomen, daar komt in het vervolg al snel een heleboel ‘aarding’ tevoorschijn. Veel plezier met dit machtige relaas!

x

* * *

xx

Het Ontwaken van de Atlantische Kristallen en de Ondergang van Atlantis (deel I)

Aartsengel Metatron via James Tyberonn

(vertaald uit het Engels door Frank Hoogerbeets 18 juli 2008)

x

En dus spreken we opnieuw over de verschijnende mega-vortex van Arkansas, het portaal van de kwantum-kristallijnen frequentie. Op dit moment, in 2008, wordt deze vortex wereldwijd van belang met het openen van de dimensionale vergrendeling die de Atlantische kristallen wijsheid vasthield, die van het Gouden Tijdperk van Atlantis, de hoogste frequentie die op jullie aardse niveau is bereikt.

Deze tijd is nu gekomen en in het huidige jaar zal de ontsluiting beginnen van grote Atlantische Kristallen die meer dan 12.000 jaar zijn vastgehouden in een dimensionale afdichting binnen het magnetische complex van Arkansas. Velen van jullie zullen zich geroepen voelen om deel te nemen aan de onthulling, want jullie waren er toen ook bij als getuigen van de watervloed, en sommigen van jullie bij de daaropvolgende verplaatsing van deze verbazingwekkende Atlantische Meester-kristallen naar dit gebied en andere gebieden.

Drie Atlantische Wijsheid & Healing Kristallen die eens prachtig licht en hemelse energie straalden naar de Healing-Tempel, de Tempel van de Ene en de Tempel van Kennis op Poseida, werden dimenensionaal vergrendeld in de Atlantische Kristalvelden van Arkansas. De eersten hiervan zullen in 2008 ontwaken en worden afgestemd op de overige slapende Kristallen in Brazilië, Mount Shasta, Bimini en het Titicacameer.

Het Titicaca-meer
Het Titicaca-meer in Peru

Zij zullen de Gouden Zonnedisk in Arkansas activeren en zich verbinden met de 12 patronen over de hele planeet. Velen worden geroepen, en velen zullen bijdragen aan dit ontwaken als deel van een oud contract, een heilige belofte waarvoor de tijd nu is gekomen. Velen zijn er al, geroepen om te leven binnen deze kristallijnen vortex die in 2012 voltooid zal zijn. En zo zal het eerste kristallen ontwaken plaatsvinden tijdens de zomer-zonnewende van 2008.

Het is niet aan jullie om de kristallen te activeren, het is niet aan jullie om de vortex te verankeren, het is aan jullie om jezelf af te stemmen binnen deze voltooiing, binnen deze activatie, binnen deze hemelse verankering van het kwantum-kristallijnen veld. Velen van de Wet van de Ene worden geroepen. Meesters, jullie hebben lang hierop gewacht, beantwoord de roep.

De wachters van Sirius-B zijn zelfs nu het toneel aan het voorbereiden en wachten erop dat jullie je bij hen aansluiten. Stuur je energie, stuur je licht en intentie van het hoogste goed naar wat wordt genoemd het Blauwe Meesterkristal van Kennis. Eens heerste het in wijsheid en licht in de Tempel van Kennis, en dus zullen velen van jullie het opnieuw duidelijk zien voor jullie geestesoog, en zullen jullie het voelen in jullie hart, temidden van tranen van vreugde.

Het bevindt zich in de Aarde onder het kruincentrum van de Vortex, genaamd Talimena Rug, in een heilige kloof die lang geleden werd gebouwd. Het staat overeind, 48ft (14,6 meter) hoog en 12ft (3,65 meter) breed. Het bevat de multidimensionale wijsheid en kennis van de tijdperken. Het wacht op dit lang bestemde ontwaken, vanuit de heilige Ark.

Het Einde van het Gouden Tijdperk en De Ondergang van Atlantis

En zo zullen we spreken over de laatste dagen van Atlantis die leidden tot de ondergang van Atlantis … die een eind maakte aan dit grootse ontwaken. Want werkelijk ieder van jullie moet vergeten herinneringen wekken en de angst en de pijn loslaten. Jullie voorkwamen dat deze kristallen werden vernietigd, en nu moeten jullie je herinneren waarom, en contract-gebonden, jezelf helen.

Volgens zowel Edgar Cayce als Plato, lag het continent van Atlantis op de plaats waar nu de Atlantische oceaan ligt.
Volgens zowel Edgar Cayce als Plato, lag het continent van Atlantis op de plaats waar nu de Atlantische oceaan ligt.

We spreken dus over die tijd, en we spreken tot ieder van jullie die daar was, fysiek en etherisch, want Atlantis was een grote holografische les, en tot diegenen voor wie de tijd weer daar is, want de heling van Atlantis is een noodzakelijke heling, een noodzakelijk schoonmaken voor ieder van jullie om geheel op te gaan in de merkaba-fase, de kristallijnen energie van de aangekondigde planetaire Ascensie.

En de roep is niet alleen voor diegenen van jullie van de Wet van de Ene, ook de Ariërs, de Zonen van Belial worden geroepen. Inderdaad, velen van jullie hebben levens ervaren in beide ideologieën. Verbaast je dat? Ieder van jullie moet loslaten en helen, diegenen van jullie met spijt, diegenen van jullie met een gevoel van verlies, diegenen van jullie die zich verraden voelden, diegenen van jullie die schuld voelen … het is tijd om het los te laten. Het is tijd voor harmonie.

De Tweede Watervloed van 17.500 v.Chr. – De Neerwaartse Spiraal

Het is de tijd na de tweede watervloed, toen het utopische Gouden Tijdperk ten einde kwam en Atlantis werd opgesplitst in 5 eilanden. De drie grote eilanden waren bekend als Poseida, Arië en Og. De twee kleinere eilanden vielen onder Arië en waren bekend als Atalya en Eyre. En zo ging in de dagen na de tweede deling van Atlantis de goedgezinde regering van het koninkrijk over in een Confederatie, regeringen van landen zoals jullie dat noemen die elk van de eilanden regeerden.

AtlantisbinneplaatsEen soort aristocratie ontwikkelde zich die bestond uit twee tegenovergstelde ideologieën. De twee grote componenten waren de ‘Wet van de Ene’, hoofdzakelijk te vinden op het eiland van Poseida, en ‘De Zonen van Belial’ op het eiland Arië. Het eiland Arië was het dichtst bevolkt, en spreidde zijn invloed en politieke controle uit over Og, Atalya en Eyre.

Poseida was ten tijde van Atlantis het vortex-portaalcomplex met de meeste potentie op de planeet. Op Poseida bevond zich de Heling-Tempel, de Klank-Tempel, de Regeneratie-Tempel en de Tempel van Kennis. Op Poseida bevonden zich de belangrijkste centra voor hogere scholing. Deze waren oop Poseida geplaatst vanwege haar gunstige ligging binnen de geodetische rasters en haar afstand tot de gunstige electromagnetische energieën die omhoog spiraliseerden vanuit de kern van de Aarde. Een onvoorstelbaar krachtige helingsbron stroomde op Poseida, nabij de Heling-Tempel, en de overlevering omvat de mythe van de ‘Bron der Jeugd’, overgeleverd door de inheemsen van Florida. Zij stroomt nu nog steeds in de oceaan nabij Bimini.

De groten, het gouden ras van Atlantis, van Pleiadische afkomst, bevonden zich op Poseida, en waren drie tot drie-en-een-halve meter lang. Zij vormden een zachtaardig ras van reuzen die betrokken waren bij de culturele, artistieke en educatieve ontwikkeling in het hart van Atlantis. Poseida was ook het centrum en de kern van het kristallijnen energieraster en het interdimensionale tunnelsysteem. De meest geavanceerde, complexe en mooiste kristallen bevonden zich hier.

Zij waren geconstrueerd door Arcturiërs en Syriërs, een levende amalgama van vele kristallijnen vormen gevuld met een legering van platinum en goud. De kristallen bevonden zich in prachtige Tempels, sommigen van marmer, anderen van kristallijnen platen van beril, korund en diamant. Poseida was ook de hoofdstad van het eiland en werd de Emaralden Stad genoemd. De Atlantiërs hadden met behulp van Arcturische technologie de mogelijkheid om kristallen van elke vorm en soort te maken in een versneld tempo in de ondergrondse kristallen beddingen van Arkansas, Tibet en Brazilië, allemaal Atlantische kolonies die toegankelijk waren via het interdimensionale tunnelsysteem.

Overal in Atlantis waren energieraster-kristallen in driehoeken verdeeld en verbonden door een goud-koperen staaf onder een koepel die kon worden gedraaid om specifieke stellaire, solaire en gravitationele energiegolven te ontvangen. Een grote kristallijnen satteliet, ook wel de tweede maan van Atlantis genoemd, zweefde boven in de hemel en ontving, versterkte, verfijnde en reflecteerde energie terug naar de kristallen voor verschillende nuttige doeleinden. De Tempels bevonden zich in een koepel van kristallijnen, versterkt licht, ongeveer als een stralend krachtveld. Zij hadden verschillende kleuren en straalden overdag en ’s nachts. Gedurende het Gouden Tijdperk van Atlantis hadden de grote steden kristallijnen koepels van energie boven zich.

Na de tweede watervloed had alleen de hoofdstad van Poseida een volledige kristallijnen energiekoepel, en het had een ongelofelijke emarald-groene kleur.

delugeVóór de watervloed van 17.500 v.Chr. hadden de meeste grote steden, waaronder Meruvia, de Hoofdstad van Arië, zulke krachtkoepels om zich heen. Die van Arië was zacht robijn-rood.

In het Gouden Tijdperk van Atlantis waren de Piramiden drie- en vierzijdig, afhankelijk van hun toepassing, en meestal gemaakt van marmer, graniet en compleze kristallen. De driezijdige piramiden werden gebruikt als antennes om energieën aan te trekken en te versterken en door te geven aan het energieraster om huizen en fabrieken van stroom te voorzien en om energievelden te creëren voor verschillende toepassingen. De kristallijnen satteliet werd gebruikt om de specifieke stellaire energiegolven naar deze driehoekige rasters toe te reflecteren. Er waren meer dan 100 van deze driehoekige piramidale rastercomplexen.

Zij waren opgezet in concentrische driehoekige patronen over de hele planeet. Zij vormden een hemisferisch rasternetwerk van kristallijnen en electromagnetische energie en verdeelden de gebieden van Atlantis, Amerika, Afrika, het Mediterrane Europa en Zuid-Amerika in verschillende demografische centra – om bevolkingscentra van stroom te voorzien, en om weerspatronen en getijden te reguleren. De gebieden van Mongolië en Tibet maakten ook deel uit van dit complex, verbonden door interdimensionale leytunnels. Maar de grooste concentraties waren in het thuisland van Atlantis.

De vierzijdige piramiden waren voornamelijk Tempelcomplexen in de vorm van volledige Octaëders en werden gebruikt voor healing, onderwijs, regeneratie en spirituele doeleinden. Zij waren niet in driehoeksverband en bevonden zich over het algemeen op heuveltoppen of langs de kustlijnen om zowel tellurische als hemelse energieën te ontvangen. Het land onder het centrale vlak was uitgehold als ruimte voor de neerwaartse piramide van de octaëder-constructie zodat er zowel boven als onder een energetische verbinding was.

De volgers van de ‘Wet van de Ene’ op Poseida waren toegewijde, spirituele mensen en streefden naar gelijkheid tussen de mensen en een unificatie van Eenheid. Ofschoon veel technologie en kwaliteit van het leven verloren was gegaan in de eerdere twee opsplitsingen van Atlantis (de eerste in 58.000 v.Chr., de tweede in 17.500 v.Chr.) bevond technologie zich nog steeds op een hoog niveau. Maar de harmonie die was ervaren in het Gouden Tijdperk van Atlantis spiraliseerde neerwaarts na de opsplitsing in eilanden in 17.500 v.Chr., toen op de eilanden gescheiden regeringen ontstonden die er sterk verschillende ideologieën op nahielden tijdens de aanvankelijk chaotische en moeilijke periode van reconstructie onmiddellijk na het uiteenvallen.

Poseida en de Atla-Ra

Een zeer gedisciplineerde en ontwikkelde groep wetenschapspriesters hadden de technische wijsheid en expertise om de kristallen energierasters te beheren. De grote meerderheid van Atla-Ra bestond uit het grote gouden ras, maar er waren ook leden van de bronzen, witte, LeMurische bruine en Cetaceanen rassen. In die tijd waren er nog dolfijnenwezens die op twee benen liepen en lucht ademden. De groep wetenschapspriesters werden de Atla-Ra genoemd.

Deze Atla-Ra hielden nog steeds de hoogste niveaus van bewustzijn vast en waren in staat om te blijven trillen op zeer hoge frequenties van bewustzijn, op en boven het niveau van 12-dimensionaal licht & energie, waardoor zij zeer zuiver en verbonden bleven met het ware ‘Eenheid’ –concept van de Schepper/God. Zij onderhielden hoger dimensionaal telepathisch contact met de hoogontwikkelde ruimtebroeders van de Pleiaden, Arcturus, Andromeda en Sirius.

De Atla-Ra Priesters werden zeer gerespecteerd en waren traditioneel gescheiden, boven en los van regeringsbeleid, en hielden daardoor de kennis & hoofdbeheer van kristaltechnologie grotendeels in handen van de wijze en goedaardige handen van de groep, al waren sommige technici en kristalingenieurs van de Poseidische bevolking erbij betrokken die geen deel uitmaakten van de Atla-Ra-groep. De wetenschapspriesters van Atla-Ra waren zowel mannen als vrouwen en konden heel oud worden, zowel door de regeneratie van de gedachtekracht als door de overeenkomstige technologie in de Tempel van Verjonging. Velen leefden in hetzelfde lichaam gedurende 6.000 jaar, sommigen tot 12.000 jaar! Zodanig was de technologie die werd bewaard door deze heilige groep. Vele briljante zielen maakten hiervan deel uit. De entiteiten die jullie kennen als Galileo, Isaac Newton, Einstein, Tesla, Edison, Marcel Vogel, Ronna Herman en Da Vinci maakten deel uit van de Atla-Ra. Tyberonn en Oneronn maakten deel uit van deze groep van wetenschapspriesters die heel lang leefden.

Aryan en het Industriële Complex

Aryan was het grootste eiland en het dichtst bevolkt. Aryan was het commerciële centrum en had de grootste invloed op de economie, de landbouw en het leger. Na de tweede overstroming kwam Aryan onder controle van een elitair ‘wit’ ras, die het beheer had over de economie, het leger en de regering van het eiland, ondanks dat de meerderheid van de bevolking van het bronzen en rode ras waren. Vanuit Aryan ontwikkelde zich een corrupte op macht gerichte aristocratie die probeerde de ‘Wet van de Ene’ te ontkrachten en de technologie van Atlantis te gebruiken voor wereldheerschappij, dit door het toepassen van kristallijnen energie op wapens en de genetische wetenschap voor de ontwikkeling & retentie van een inferieur ras om te dienen als arbeiders en soldaten.

lastofatlantisHet genetische laboratorium lag in Meruvia, op Aryan. Oorspronkelijk werd het gebruikt voor positieve doeleinden, voor het verbeteren van fysieke voertuigen van diegenen die in fysieke lichamen waren geïncarneerd die muteerden in half mens- half beest- abominaties. Het genetische werk werd gedaan en ontwikkeld op Aryan om aanhangsels, klauwen, veren en reptielenhuid en -schubben te verwijderen. Dit werd gedaan in de Tempel van Purificatie, te vergelijken met een gespecialiseerd medisch centrum. Opnieuw willen we benadrukken dat gedurende het Gouden Tijdperk van Atlantis deze Tempel uitsluitend voor positieve doeleinden werd gebruikt. Er werden enorme vorderingen gemaakt op het gebied van genetica en een groot begrip van klonen en het aanpassen van fysieke beperkingen ter verbetering werd op verantwoordelijke en ethische wijze gepraktiseerd.

Later, in de chaos van de wederopbouw na 17.500 v.Chr., kwam deze Tempel onder controle van de Belial-groep en denigreerde toen tot het corrupte gebruik van hebzucht en macht. Het genetische laboratorium werd gebruikt voor duistere doeleinden door een ras van arbeidslaven en hybride menselijke dieren te scheppen wier emotionele lichamen en intelligentieniveaus genetisch waren beperkt. Net zoals in Nazi-Duitsland werd het aan het volk voorgehouden als de ontwikkeling van een ‘zuiver ras’. In feite wisten veel genetische wetenschappers aanvankelijk niet waar hun onderzoek- en ontwikkelingswerk voor werd gebruikt, totdat het voor hen te laat was om het te stoppen. Sommigen van jullie dragen tot op de dag van vandaag grote schuldgevoelens als gevolg van dit werk.

Na verloop van tijd werd het een kloonfabriek voor de massaproductie van arbeidslaven die werden ingezet in de landbouw en in industriële fabrieken waaraan de elite van Aryan enorm veel verdiende. Eenmaal geopenbaard werd het door de elite gerechtvaardigd als ‘dier-arbeid productie’; de mutanten en klonen werden gewoon niet langer als mensen beschouwd. Hun intelligentie-quotiënt werd genetisch geminimaliseerd en hun emotionele velden werden verbroken. Dit veroorzaakte een grote morele breuk en na verloop van tijd sloten zelfs de Arysche burger- en middenklasse hun ogen en aanvaardden het als de norm.

De Wet van de Ene en de Zonen van Belial

Het gebruik van genetisch gemanipuleerde dienstklassen leidde tot de grote breuk tussen de Wet van de Ene en de Zonen van Belial, waarvan de laatsten zozeer opgingen en verhardden in de materialistische ambities van de industriële machine dat zij het zicht op spirituele ethiek uit het oog verloren. Letterlijk honderden duizenden hybride-mutaties werden gecreëerd om te werken, en monsters werden gecreëerd met gemanipuleerde hersenen om als robots de bevelen van hun ‘meesters’ op te volgen.

Zo velen werden er gekloond dat de agro-industriële samenleving van Aryan heel afhankelijk van hen werd. Zielen raakten gevangen in gekloonde lichamen die ‘dingen’ en ‘anderen’werden genoemd met genetische lobotomie en zonder seksualiteit en emotionele vermogens. Velen die gevangen waren in monsterlijke of subintelligente androgyne lichamen dragen nog steeds die verschrikkelijke pijn van gevangenschap in lichamen die spirituele groei of emotionele uitdrukking onmogelijk maakten.

Gedurende een aantal millennia bestonden de twee ideologieën zij aan zij en bevonden regeringen zich in een delicate impasse. De Poseidiërs waren veel te beschaafd en vriendelijk van aard om de strijd aan te gaan met de Aryers, die de Poseidiërs in aantal 3 tegen 1 overtroffen, durfden Poseida niet aan te vallen vanwege de kristallijnen energie die de natie van energie voorzag. De Aryers waren in essentie de korenschuur en de industriële centra en voorzagen de vijf eilanden van een groot deel van de landbouwoogst en van industriële machinerie, waarvan beide in grote mate afhankelijk waren van de genetisch gemanipuleerde ‘slavenarbeid’.

Terwijl kristallijnen energiestations zich op alle eilanden bevonden en op de meeste ‘kolonies’, hadden de Poseidiërs van de Wet van de Ene en de Atla-Ra de expertise om het systeem in stand te houden. Zo bestond er na de tweede vloed gedurende vijfduizend jaar een evenwichtsysteem van met wrok gevulde middelen om het evenwicht te handhaven.

Aldus zien jullie het conflict dat een neerwaartse spiraal inleidde van het Atlantische Gouden Tijdperk, dat bestond van 30.000 v.Chr. tot 17.500 v.Chr. Dus vanaf de tijd van de splitsing der eilanden in 17.500 v.Chr. versnelde de neerwaartse spiraal.

atlantis onderwaterVanaf deze periode van ongeveer 16.000 v.Chr. ontstonden er oorlogen tussen het Arysch gecontroleerde Atlantische leger toen de voormalige kolonies van Atlantis in de Mediterrane gebieden hun traditionele banden verbraken en hun eigen onafhankelijke regeringen vormden. De kolonies, met name die in Griekenland en Turkije, zagen de verandering van het utopische Atlantis tot de militair-fascistische staat gecontroleerd door Aryan.

Ofschoon de Aryers het militaire voordeel hadden gaven de Mediterrane staten zich niet over, en regionale koloniale oorlogen duurden voort waarbij geen der partijen in staat was de ander te domineren. Facties binnen Aryan zochten in toenemende mate naar kristalenergie om de vijanden te onderdrukken. Dit werd steevast geweigerd door de bevolking van de Atla-Ra en de ‘Wet van de Ene’ op Poseida.

Verscheidene vergeefse pogingen werden gedaan door de Aryers om de Poseidiërs te terroriseren en elke poging werd de kop ingedrukt. De Poseidiërs sloegen terug door de energietoevoer af te sluiten en de Aryers te ontkrachten. De Aryers reageerden door de levering van voedsel en gefabriceerde goederen te stoppen. Een grote impasse was het gevolg.

Het Atlantische Unificatiecongres

Met een sluw plan, vermomd als een plan voor unificatie, benaderden de Aryers de Poseidiërs met de formatie van een vernieuwd Nationaal Congres om hun groeiende verschillen op te lossen en Atlantis weer terug te brengen in harmonie. Vertegenwoordigers van de Wet van de Ene werden uitgezonden samen met vertegenwoordigers van de Zonen van Belial. Het Congres werd gevormd met een gelijk aantal vertegenwoordigers van de twee partijen.

Er werd meteen een soort federatie gesanctificeerd met de belofte van meer harmonie. Gedurende meerdere decennia leek het erop dat de belofte van verandering en verbetering door het Nationale Congres zou uitkomen. De Poseidiërs kregen meer vertrouwen en velen van hen lieten hun defensieve houden varen. De Atla-Ra bleven op hun hoede voor de motieven en bespeurden bedrog.

Aanvankelijk verbeterde het Nationale Congres daadwerkelijk de relaties en veel wetten die eenheid beloofden werden van kracht. Maar de belangrijkste punten van oppositie, de genetische slavernij en het beheer van de kristalenergie bleven onopgelost.

Echter, vanuit de Zonen van Belial kwamen hypnotisch charismatische leiders die de bevolking van Atlantis verleidde te geloven dat zij het antwoord waren om Atlantis terug te brengen tot haar verloren Gouden Tijdperk van verhevenheid en overvloed. De leiders van deze groep waren de zielen die jullie kennen als Hitler en Himmler, het oppergezag van de Nazi’s in jullie Tweede Wereldoorlog. Grote militaristische legioenen werden gevormd en zij brachten het voordeel in heimelijke politieke overreding en macht. De hybride mutanten werden gebruikt om diegenen te terroriseren die hen tegenwerkten in Aryan en Og, en in een geval was dit zinloos geprobeerd in Poseida.

Cover van het nieuwe boek van James Tyberonn. ‘Metatron spreekt’ (Klik voor lead)

De machtige Arysche afgevaardigden waren meesters in manipulatie en media. Zij kwamen met zeer doordachte argumenten die hun ware intenties verborgen en beloofden wederzijdse compromis. De propaganda was oppervlakkig gezien heel geloofwaardig en overtuigden velen, waaronder ook gematigden en enkelen van de Wet van de Ene, van de hoop op harmonie.

In wat leek op een grote kans op een oplossing, werd een wet voorgesteld om het genetische laboratorium, dat tot dan toe onder gezag stond van Aryan, onder gefederaliseerd gezag te brengen. In ruil daarvoor zou het kristallen energiesysteem onder gezag van een regeringsorgaan worden gebracht dat uit evenveel Poseidiërs als Aryers zou bestaan. De Atla-Ra zou in afdelingshoofdposities blijven, maar niet langer uitgesloten van regeringsbeleid. Een grote discussie en debat kwam op gang onder groot nationaal toezicht. Het kwam tot een akkoord aangezien de Poseidiërs evenveel stemmen hadden in het congres.

(deel II vind je HIER)

Copyright © 2008 Tyberonn
This Tyberonn channel is copy-righted to Earth-Keeper.com It may be distributed and shared with acknowledgement of author & copyrights. It may not be reprinted without expressed permission. For further queries contact : tyberonn@earth-keeper.com or tyberonn @hotmail.com

Nederlandse vertaling © 2008 Frank Hoogerbeets, Ditrianum (www.ditrianum.org). Alle rechten voorbehouden; dit artikel mag alleen in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.

49 gedachten over “Atlantis, doen we het dit keer anders..? (deel 1)

 1. Ken je het Gilgamesh-epos? In feite zou dat ook een gechanneld verhaal kunnen zijn. Het verhaal an sich doet zichzelf overigens goed uit de doeken. De inhoud doet me een beetje denken aan de Voyagersreeks door Ashayana Deane.

  Channelen beschouw ikzelf niet als eenduidig bewijs. Maar ik zal je tegemoet komen door de nadruk hier niet op te leggen. Ik vind het juist interessant overeenkomsten te zien tussen verschillende verhalen. Overal ter wereld kom je eindtijdsverhalen tegen en ik geloof dat de wereld zoals we hem nu kennen meerdere malen een grote rampspoed heeft gekend. Sommigen zijn wetenschappelijk verifieerbaar, andere verhalen zijn ons overgeleverd, zoals het verhaal over Atlantis.

  Ik haal twee duidelijke aspecten uit dit soort verhalen.
  -Allereerst dat de moderne menselijke beschaving verder teruggaat dan aanvankelijk wordt aangenomen. Dat moet ook wel, gezien sommige geavanceerde bouwwerken van duizenden jaren oud. Evenwel weten we nog niet wat er aan evt. moderne beschavingen op de bodem van de zee liggen.
  -Als tweede punt de maatschappelijk-sociale context tussen oude beschavingen, toen en nu. Ook toen gingen beschavingen uiteindelijk aan hebzucht en des-interesse ten onder. Dit fenomeen lijkt zich steeds te herhalen. Opmerkelijk te noemen.

 2. Maar we hebben toch nog 200 jaar langer volgens deze knakkers???? 🙂

  Door: Maarten Keulemans

  In de film 2012 die deze maand in première gaat, sneuvelen de steden en continenten bij bosjes, als de wereld vergaat. Toch jammer dat onderzoek net heeft uitgewezen dat het ‘einde der tijden’ van 21 december 2012 er waarschijnlijk ruim twee eeuwen naast zit.

  In de film ‘2012’ die deze maand in première gaat, sneuvelen de steden en continenten bij bosjes, als de wereld vergaat. Toch jammer dat onderzoek net heeft uitgewezen dat het ‘einde der tijden’ van 21 december 2012 er waarschijnlijk ruim twee eeuwen naast zit.

  De tientallen boeken, de websites, ja, zelfs die Vlaamse meneer die voornemens is om te vluchten naar een berg in Zuid-Afrika. Het zal u niet zijn ontgaan: de onheilspredikers hebben weer eens een einddatum ontdekt. Ditmaal vergaat de wereld op vrijdag 21 december 2012. Onze planeet zal dan aan stukken worden gescheurd door een langskomende zwerfplaneet, verbrand door zonnevlammen, opgeheven door de goden of juist spiritueel worden gereinigd door kosmische oerkrachten – het is maar net welk boek of welke website je erop naslaat.

  Over twee dingen zijn de onheilsverhalen het eens. Ten eerste: op 21/12/2012 klimt de zon naar een zeer bijzondere plaats aan de hemel. En ten tweede: op 21/12/2012 loopt de kalender van de oude Maya’s af. Ondernemende onheilsprofeten hebben de optelsom al snel gemaakt: zeg maar dag tegen de wereld. “Volgens mij is het idee van het jaar 2012 als bijzonder jaar begonnen in 1985, bij de ontmoeting tussen de esoterici Terence McKenna en José Arguëlles”, vermoedt Sacha Defesche, die bij wijsbegeerte en religiestudies aan de Universiteit van Amsterdam afstudeerde op het onderwerp 2012. “Samen zijn zij verantwoordelijk voor het geven van een religieuze, apocalyptische betekenis aan een datum die anders wellicht onopgemerkt zou zijn gebleven.”

  Astronoom Louis Strous stelt ons gerust, en zegt dat het allemaal wel meevalt. “Het is het begin van de astronomische winter. Maar daar zijn geen bijzondere krachten mee verbonden”, zegt Strous, die voor de Universiteit Utrecht een publiekspagina opstelde waarin hij de sterrenkundige kant van 2012 bespreekt. Met die ‘bijzondere’ positie van de hemellichamen valt het wat Strous betreft wel mee. Tijdens lezingen laat hij soms een reeks plaatjes zien, met daarop ingetekend de sterrenhemel op verschillende datums. Waarna hij zijn toehoorders vraagt: wijst u maar eens aan op welk plaatje hier nu iets bijzonders is te zien. Niemand die 21 december 2012 eruit pikt, natuurlijk. “Voor de willekeurige burger ís er ook helemaal niets bijzonders te zien.”

  Toch gebeurt er wel íéts op de dag des onheils. De zon klimt dan naar de plek waar je, als het donker zou zijn, de Melkweg zou zien – de lichtende band van sterren die schuin door de lucht loopt. Precies in het midden van die band, op de ‘galactische evenaar’, bereikt de zon op 21/12/2012 zijn hoogste punt. Het is maar eens in de pakweg 25.800 jaar dat de zon dat precies tijdens de winterwende doet. Een beetje 2012-gelovige ziet het al helemaal voor zich: daardoor gaat er een kosmische poort naar de Melkweg open, waarlangs spirituele krachten kunnen binnenstromen.

  Jammer alleen dat de stand nou ook weer niet zó ongewoon is. “Dit gebeurt elke paar duizend jaar weer”, benadrukt Strous. Bovendien bestaat er helemaal niet zoiets als een exacte ‘evenaar’ van de Melkweg. “Het gaat hier niet om dingen die je zomaar kunt zien. De galactische evenaar is niet een lijn in de hemel of zoiets. In voorgaande jaren stond de zon op 21 december ook al op de galactische evenaar, en de komende jaren is dat ook het geval.” Los nog van het feit dat de zon sowieso tweemaal per jaar de galactische evenaar passeert als het géén winterwende is. Maar ach, wat zou je je eigenlijk druk maken, vindt Strous. “Volgens mij is het nog maar de vraag of de Maya’s dit soort kennis wel hadden.”

  Samenraapsel
  Geen plotseling openzwaaiende kosmische hemelpoorten dus, maar hoe zit het met dat andere onheilsverhaal: Mayakalender?

  Ook hier ligt de waarheid nogal anders. Toen de Spanjaarden in de 16e eeuw het rijk der Maya’s veroverden, hadden de Maya’s niet één kalender. Het volk hield de tijd bij met maar liefst vier kalenders tegelijk. De oudste kalender was een telling van 260 dagen genaamd de ‘tzolkin’, bestaand uit 20 dagen met allemaal een eigen naam, die ieder 13 keer langskwamen. Daarnaast kenden de Maya’s de ‘haab’, een kalender van 365 dagen, verdeeld over 18 maanden van elk 20 dagen, met aan het einde een soort toegift van 5 ‘ongeluksdagen’. Kalender nummer drie was de ‘korte telling’, een soort teller van dagen, maanden, jaren en ‘katuns’, perioden van haast twintig jaar. En ten slotte sluimerde er op de achtergrond nog een zogenoemde ‘lange telling’. Die telde de katuns: 20 katuns vormden samen één ‘baktun’, en van die baktuns waren er weer 13. Die lange telling was echter in onbruik geraakt toen de Spanjaarden arriveerden, waarschijnlijk niet in de laatste plaats omdat de telling in baktuns zo extreem langzaam loopt.

  Een griezelig ingewikkeld systeem dus, dat tot uitdrukking kwam in datumaanduidingen als ‘10.4.0.0.0 – 12 Ahau – 3 Uo’, ofwel: ‘de tiende baktun plus de vierde katun na de schepping volgens de lange telling, de een-na-laatste Ahau-dag volgens de tzolkin-kalender en de 3e dag van de maand Uo volgens de haab-kalender.’

  Goed, maar wat is eigenlijk de westerse ‘vertaling’ van zo’n datum? Welke christelijke kalenderdatum hoort bij welk Mayajaar? Dat is een praktisch probleem waar wetenschappers al zeker een eeuw over discussiëren. De Spanjaarden waren namelijk zo onverstandig om de meeste geschreven teksten van de Maya’s die als ‘wegwijzer’ hadden kunnen dienen te verbranden. Onderzoekers die willen weten hoe de Mayatijd precies past op de gewone kalender, moeten dus afgaan op gebeitelde inscripties, een enkele geschreven aanwijzing van de Spaanse bezetters en op moderne tabellen waarin je de standen van de planeten en de maan kunt nazoeken. Het ‘correlatieprobleem’, heet deze ingewikkelde wetenschappelijke dateringspuzzel die probeert de Mayakalender vast te knopen aan die van het westen.

  En daar komt ook de beruchte einddatum 21-12-2012 om de hoek kijken. Een kleine honderd jaar geleden dachten wetenschappers namelijk dat ze eruit waren. Door te kijken naar terloopse verwijzingen in Spaanse geschriften, presenteerden de archeologen Goodman, Martínez en Thompson toen hun ‘GMT-correlatie’: een berekening die de scheppingsdatum van de Maya-mythologie (en dus het startschot van de lange telling) vaststelde op 11 augustus van het jaar 3114 v.Chr. Na wat gereken komt de GMT-correlatie erop neer dat de lange telling één volledig ronde voltooit in december 2012. De teller springt dan op 13.0.0.0.0 en de tijd is dan, letterlijk, op, dachten de archeologen.

  Dáchten, want wat weinig 2012-profeten weten, is dat de GMT-correlatie de afgelopen tien jaar hevig onder vuur is komen te liggen door modern onderzoek van astronomen, archeologen en een enkele hobbyende wiskundige. De genadeklap was volgens velen het proefschrift waarop aardwetenschapper Andreas Fuls drie jaar geleden promoveerde aan de Technische Universiteit Berlijn. Fuls wees erop dat de GMT-correlatie helemaal niet strookt met een bewaard gebleven Mayatabel waarop de standen van Venus staan genoteerd. En zo is er meer, zoals inscripties en voorwerpen die in de tijd van Goodman, Martínez en Thompson nog niet waren ontdekt of gedateerd. Door dat allemaal op te tellen, komt Fuls uit op een heel andere datering: eentje die 208 jaar is verschoven. Het einde van de lange telling is volgens die correlatie pas over twee eeuwen, op 21, 22 of 23 december 2220. “Het is de enige mogelijkheid”, zegt Fuls als je hem ernaar vraagt.

  Daarmee is trouwens nog niet gezegd of de wereld in het jaar 2220 alsnog vergaat. “Het is natuurlijk maar de vraag in hoeverre je van het ‘einde’ kunt spreken bij een cyclische kalender, zoals die van de Maya’s”, merkt Defesche op. Je mag verwachten dat de tijd van de Maya’s na 13.0.0.0.0 gewoon weer verdergaat bij 1.0.0.0.1.

  Los nog van de vraag óf de ‘lange telling’ dan eigenlijk wel afloopt. Vier jaar geleden wezen archeoloog David Kelley en astrofysicus Eugene Milone erop dat de Maya’s waarschijnlijk nóg een langere telling kenden, eentje in ‘pictuns’, periodes van 20 baktuns (ofwel 20 x 144.000 dagen = 7890 jaar). De onheilsprofeten – en de filmindustrie – kunnen nog vele duizenden jaren voort.

  (pag. 34)

 3. @ Lunik

  Dank je wel Lunik voor deze informatie, meer leerzaam dat die van Franciscus, het gekke wat ik zelf vind naast deze eind datum van 21-12-2012 is dat de hele Maya cultuur van wat er nog over is getrikkerd is met allerlei cermonies en heel veel andere oude cultuur volkeren worden geactiveerd, rijzen wakker en activeren hun heel oude cultus gewoontes om tot bepaalde rittes te komen.

  Veel van hun zaken en voorspellingen zijn al uitgekomen exact getimed op datum, zie bv Krediets crisis.

  Ook nostradamus met zijn kwartijnen doet goed voor richting anno 2012, tevens ook elders van uit de hele wereld zijn geactiveerd en hebben overal meetings, een aantal contacten van mij reizen met hun mee en horen aan wat de juiste feiten zijn en niet de verzonnen zaken waar men geld mee wil verdienen.

 4. Het punt met Nostradamus is dat altijd achteraf zo’n voorspelling wordt geïntepreteerd, door aanhangers die erin geloven. De kwatrijnen zijn mijnsinziens té onduidelijk om er een vorm van bewezen voorspellingen uit te halen. Want verwijst Hister naar Hitler of niet? Daarover kun je van mening verschillen, want de kwantrijnen lenen zich niet voor het gedetailleerd voorspellen van de toekomst. Zoveel is wel duidelijk.

  Nostradamus rept met geen woord over 2012 en ‘voorzag’ het einde van deze aarde pas veel later. (naar ik meen in het derde millennium)

 5. Met aandacht het relaas van Maarten Keulemans gelezen.

  Hij refereert aan een uitspraak van Loius Strous en Andreas Fuls, dat het einde van de Maya kalender niet 21-12-2012 zou zijn maar in 2208 of zo.

  Ik wil hem graag attenderen op het werk van John Major Jenkins, die in reactie op de publicatie van Strous, duidelijk heeft gemaakt dat hij in zijn research de duidelijke bewijzen heeft aangedragen dat de einddatum van de Maya kalender wel degelijk 21-12-2012 is.

  Dat het einde van de Maja kalender niet automatisch doomsday hoeft te zijn dat moge duidelijk zijn. Dat wordt ook niet door de Maja beweerd.

  Voor nadere informatie over John Major Jenkins’ betoog zie o.a. http://www.niburu.nl/index.php?articleID=21995
  en
  http://www.dossierx.nl/index.php/content/view/289/28/

  Have fun

 6. Heb hier net een kastje geinstalleerd met een rode knop erop, Guido wordt uit genodigd om op 21-12-2012 samen met Anton Teuben onder het genot van een glaasje champagne op het rode knopje te mogen komen te drukken. Mocht er vuurwerk losbarsten in alle hevigheid dan komt het waarschijnlijk niet door ons gaande feestje.

 7. @Ko Goes: grappig je ziet nu de eerste ontkenningen al nu de wetenschappelijk is aangetoond dat de Mayakalender eindigt op 2208. De commercieële industrie rondom 2012 wordt hiermee een gevoelige klap toegebracht. Inplaats de goedgelovige zijn laatste centen af te troggelen met de zoveelste lezing, cursus en/of boek/DVD is het bedrog definitief ontmaskert.

  Laat het een les voor allen zijn. Neem niet alles zomaar voor waar aan.

 8. Het blijft zo toevallig! er is een handjevol mensen geweest die de ware maya kennis en informatie vanuit de maya stamhoofden in een verloop van decennia naar het engels heeft kunnen vertalen. Zo ook de data van de mayakalender naa die van onze gregoriaanse kalender. Er werd in de MSM NOOIT aandacht aan besteed! En nu, wanneer we in een overgangsfase zitten als mensheid komt de ene wijsneus na de andere die niets meer doen dan enkel theorie, kennis en info van (westerlijke )derden te vergelijken met info van andere (westerlijke)derden. Hoe kan iemand dan een zuivere keuze maken wat een absolute waarheid is en wat niet? Ik neem persoonlijk liever aan wat een persoon die zelf met de bron van bepaalde kennis heeft gesproken en geleerd heeft, hiervoor tientallen jaren van zijn eigen leven heeft opgeofferd om een antwoord te krijgen op levensvragen,dan een of andere ( van westerlijke afkomst )onderzoeker die zich wetenschapper noemt omdat hij/zij “een papiertje” heeft gehaald conform westerlijke begrippen terwijl we het hier over inheemse kennis hebben! Zie het als de interpretatie van de uitspraak: 2012 IS HET EINDE DER TIJDEN! Voor de moemaker is dit het einde van de mens, einde van de wereld, katastrofe, apocolyps etc. etc. voor de ander een hele positieve datum! Een begin van een nieuw epos der mensen, ongebonden leefmogelijkheden, de eerste fysiek zichtbare stappen van de mens die rechtsomkeer heeft gemaakt naar intergratie van haar ware zijn en potentie. En tsja wanneer is er in de geschiedenis van ons menszijn een gouden epos niet voorafgegaan aan een reeks van catastroffale gebeurtenissen?

  Mvdg GalliLéon

 9. We nemen niks meer van jou geleuter aan franciscus, geef maar eens het echte bewijs aan over 2208 terwijl de meeste mensen in de wereld gefocust zijn op exactheid van hun kalender systeem.
  Je kan zelf niks bewijzen en wat je leest in een krant is alleen hier getoetst in Nederland, meeste zoals je het weet is dan ook troep, meuk beter genoemd, nu alleen nog doorspitten wie de waarheid verteld en of het verhaal van 2208 wel klopt, straks is het pas in het jaar 2028, oeps krantendrukfoutje.
  De klok gaat hier ook elke dag van 12:00 of 24:00 naar beginpunt 0:00 uur, dat is dus ook op 21-12-2012, zie NASA, ESA , Wetenschappelijke Quantum BioFysica en sterrekunde.

 10. @GalliLeon en @Paul:

  Waarom zou het ene stukje waarheid boven de ander staan? Dat is toch volledige onzin te noemen? De telling is via de stand van de zodiac en via een accuraat kalendersysteem toch prima te berekenen? En daar komt toch echt geen 2012 uit. Overigens was dit allang bekend en niets nieuws onder de zon. Met de film 2012 in november kreeg het onderwerp weer een beetje aandacht.

  2012 is een new-age uitvinding en heeft helemaal niets met de vergane Maya-cultuur te maken. Dat valt simpel archeologisch te verifieëren. Waar het om draait is dat wanneer je met een dergelijke bewering komt aanzetten, er altijd gelovers zijn die hun eigen waarheid koste wat het kost zullen indekken. Anderen die er juist niet in geloven durven datgene te onderzoeken (en te bevestigen) waar een gelovige verre van blijft.

  Natuurlijk zullen al die ‘2012-experts’ nimmer hun fout toegeven. Zij verdienen immers grof geld aan hun eigen aanhang en deze gelovigen betalen omgekeerd veel geld om hun eigen torentjes van waarheid in stand te kunnen houden. Een perfecte symbiose dus, die we in het verleden wel vaker zagen. Opnieuw interessante psychologie te noemen.

 11. Wie zegt dat JIJ gelijk hebt de hele tijd ??!?!??!?!??!?!??!?!??!

  Je kan niks bewijzen hier en elders domoor, alleen maar pulp rondstrooien waar je zo goed in bent.

 12. @Paul:

  Ik versta een ander uitschelden toch eerder als pulp. Ik mis intellectuele inhoud bij je Paul. Ik lees voortdurend een reactie van een heel klein gefrustreerd jongetje. Wordt eens volwassen en durf eens gewoon een open-minded discussie te voeren. Daarbij ben je niet verplicht op een reactie van mij te reageren. Arme drommel!

 13. Tegen wie heb je het de hele tijd nu ? hoop tegen jezelf, een open minded discussie met jou te ondernemen, pfffff je bent er geen goed gezelschap immers voor en dat doe ik wel met anderen die niet zo gefrustreerd aan het doen zijn.

 14. @franciscus

  onderzoek zelfs eens de zodiac en haar (logische) lichte precissie afwijking en de inzichten die er aan vooraf zijn gegaan. WIJ westerlingen verbinden een gregoriaanse kalender datum aan een snijpunt van een grootse manifestatie. als je de gehele profetie had onderzocht was je er vanzelf achter gekomen dat het verloop van deze profetie in gedeeltes is ( al het goede komt in 3en was het toch…)en zo ook doorloopt na de datum 21122012 die alleen door moemakers als eindtijd van de mens word aangestipt( HET IS NAMELIJK DE PERIODE NA DE WINTERZONNEWENDE DIE SLAAT OP DE DATUM ) een grote manifestatie heeft al plaatsgevonden in 1996 ( hoe wat waar en waarom en wie zoek je zelf maar uit ). maargoed ik wijk alweer af, punt blijft je begint te kletsen over jouw diepe geloof in incarnatie en buddha en dat het fysieke lijden van mensen onder de verschrikkelijke welvaartziektes die wij mensen zelf hebben gecreerd een proces van karma is, geeft blijk van je onzuivere gedachtegang en kwellende geest. Je wilt een openminded discussie voeren maar je bent zelf niet open in je mind maar legt je focus op buddha en incarnatie, dan beperk je jezelf al in je ontwikkeling!Onderzoek liever wat BRONNEN MELDEN en wie dit zijn en of je die resultaten kan aannemen en in ieder geval niet wat de msm je voorschoteld zoals je nu wel doet door een filmmaker die genieus is in scifi films maken. volkeren zonder technologie die berekeningen en profetieen hebben beschreven nauwkeuriger dan wij heden ten dage kunnen met al die technologie vind jij dus minder op waarheid berust dan een lulletje lampekap die van de new school of the propaganda university school of dogma afkomt en pretendeerd het woord van god te spreken zonder ook maar één dag naar die natuur te hebben geleefd en te handelen? die mensen daar in zuid amerika en ander verre oorden( ver uit elkaar qua bereikbaarheid) die generatie op generatie kennisoverdracht hebben gehad, die kennis en info die net pas decennia vanuit hun eigen stamhoofden is samengevoegd en zo tot engels geschreven kost is gemaakt voor ons bewustzijns verruiming en begrip. Kom jij met je verhaal dat je archeologisch bewijs niet te staven is of juist de boel omver werpt? ken je bv de borobudur?daar staat de halve geschiedenis van de mens beschreven zo hoppa! ooit wat over gehoord tijdens je schoolperiode? Heb je de vele bizarre overeenkomsten gezien en ervaren tussen de azteken,mayas,egyptenaren, later de founding fathers of the usa en ga zo maar door…? Ze vinden NOG STEEDS nieuwere nog grotere Tempels van oude en meesterlijk wijze culturen ( wel toevallig hoor dat het de laatste periode hiermee schering en inslag is oh oh oh wat een toeval allemaal….en niets komt in de MSM hoor! ) ik kan alleen maar zeggen succes met zoeken en pas op dat je jezelf niet gek maakt door vast te houden aan je bestaande inzichten, gedachtes en veronderstellingen want het belemert je in JOUW zoektocht naar DE WAARHEID, JOUW werkelijk waarheid ( niet de illusionaire…!)

  mvdg GalliLéon

 15. De kaliyuga eindigd in 2012? de kaliyuga zal nog heel lang duren,het is het ijzerentijdperk waarvan er nu pak en beet 5000 jaar pas van verstreken zijn.

  En laat nou juist de kali in zijn toebedeelde tijdperk heersen met zijn nageslacht van misleiding op hun tronen op aarde.

  Wees alert,of het bewustzijn zich verhogen zal door toedoen van geavanceerde technologie der dienaren van kali,of dat men werkelijk op een natuurlijke wijze door de goddelijke klok ingebed is in een nieuw hoofstuk op de ladder van de evolutie richting het goudentijdperk van het zevende ras.

 16. hallo gallileon,

  hoe gaat het kerel? haha..er is oorspronkelijke theosofie,zuiver,en theosofie dat vermaterialiseerd is en geinfiltreerd door ja..de dienaren van ja..kali,zoals zij overal zijn geinfiltreerd in dit systeem en het volledig onder controle hebben,zij zijn soldaten die het afweersysteem van binnenuit verwoesten en er een vervangendsysteem van kustmatigheid er in de plaats stellen,ze breken af,gaan er tegenin,wijden hun mens en hun veroverde planeet aarde en al het leven in dat wat de vooruitgang stagneert,om de ontkoppeling mogelijk te maken aan de natuur,en de natuur te verwoesten.

 17. Maar lichtzwaard… de natuur zal toch altijd overwinnen…zij is de fysieke alpha en omega van de mens en zal altijd ons tuin blijven. WIJ zelf zullen echter moeten beseffen en realiseren dat wij die tuin wel bespeelbaar houden. We zien nu het onkruid groeien tot hoogtes dieptes en breedtes die ons het zicht tot de werkelijkheid heeft beperkt. Als we nou als collectief beginnen al het onkruid te wieden en niet als individue in de rondte beginnen te sleuren en te trekken aan al dat groen, kunnen we ons nog wel is ontdoen van alle dienaren van kali, die onze synchronische waarden heeft gesplitst in een tweeledig karma…Dus vader vergeef het hun voor alle zonden want zij weten niet….

  mvdg GalliLéon

 18. @Lianne

  Lees de link daarin staat een hoop uiteengezet, maakt de verbindingen tussen de vele inzichten over de wereld duidelijker, het is een verloop van energieen waaraan wij als mensen onderhevig zullen zijn en dienen te overwinnen/duelleren. NU zitten we in het laatste gedeelte, voor een ieder voelbaar en herkenbar maar in welk gedeelte exact weten wij zelf ook niet. we hebben de kennis voor handen die ons zegt in welke verhoudingen we kunnen rekening, maar geen enkele geeft de exacte datum aan en dat is ook niet mogelijk omdat wij aande grootste wet der mensheid onderhevig zijn namelijk die van de vrije wil…enfin het zijn van de Satan de gevallene is een andere symboliek dan KAlI de tiende arm van vishnoe als de negatieve manifestatie van haar energie…

  mvdg GalliLéon

 19. Mee eens gallileon,op je eerste reactie op mijn reactie.
  Op je reactie op de vraag door Lianne,daar wil ik me niet aan wagen die te beantwoorden,maar ik wil wel daarover het volgende kwijt,namelijk dat men door onderzoek,gedegen onderzoek,objectief en neutraal,in deze tot antwoorden kan komen,verders raad ik een ieder aan om vanuit het innerlijk weten dat we zijn,te leven,en vanuit dat weten zal het ons nooit in de steek laten,met alles en in alles.

  Lianne,zij gaan tegendraads te werk,daardoor ontstaat chaos en verstoring,dat weten ze wel,dat is ook hun bedoeling om via de weg van kunstmatigheden hun nieuwe wereld orde en bewustzijn als een vervangend concept in te voeren en dat dat hen de illusie geeft om voor altijd te heersen.
  Je kunt inderdaad spreken van waanzin,een grote onwetendheid en arrogantie dat men dat wil en kan bereiken,en denkt men daar goed aan doet,om via de weg van arglist en geweld tot hun goede te komen in hun zogenaamde paradijs en goudentijdperk.

  En inderdaad gallileon,ze weten niet wat ze doen,vergeef het hun.

  Vredesgroet.

 20. HMMM We misssen gewoon gmeer nostici in ons heden, zij die weten door de ervaring en door begrip van de ervaring de waarheid kan overbrengen aan naaste en zo de sneeuwbal ontwikkeld…Ik ervaar de geschreven materie in veel gevallen als symboliek en ook symbolische beschreven ( letterlijk nemen van individuele woorden brengt men op dwaalsporen..), je kan de satan en kali dan wel verbinden als beide een manifestatie van het kwaad c.q. negatieve energieke manifestatie. dat IS de verbinding in symbolisch opzicht. Echter beide zijn ontsproten uit een totaal andere cultuur, ander perspectief van wat goed is en kwaad ander perspectief van mogelijkheden en potentie, ander manier van communicatie, andere tijd etc. in dat opzicht zijn ze dus totaal verschillend….Zo beter 😉

  mvdg GalliLéon

 21. nee dat klopt gallileon,in grote lijnen deel ik jou stellingen.
  wat ik weet van kali,is dat het zwart betekent,en wat ik weet van yuga,is dat het tijdperk betekent,je kunt spreken van een duistere tijdperk,waar men hoofdzakelijk in het algemeen opgaat in egoisme,vooral de leiders zullen daarin een hoofdrol spelen en als voorbeeld dienen voor hun slaven.
  symbolen hebben zeker wat te zeggen,altijd hebben ze een diepere betekenis.
  verder wil ik niet ontkennen dat er wezens zijn,goden van andere planeten,die zich ontzettend ver verwijderd hebben van hun ware zelf en velen daar ook moedwillig voor hebben gekozen,dat zelfde geldt voor wezens op aarde,goden,waarvan er genoeg bewust kiezen om tegendraads te leven om macht te vergaren,ik sluit ook niet uit dat er een samenwerkingsverband is ontstaan,tussen dat soort wezens van hier in relatie tot die wezens elders.

  vredesgroet.

 22. En heren, sorry dat ik even inbreek, je kunt zaken alleen maar ‘zien’, als je ze herkent. Dat betekent dat het ‘donker’ in ieder van ons zit. Voila. Eenheid creeëren? Het donker omarmen!!

 23. waar helderheid is,is ontwaken aan voorafgegaan,waar duisternis is,is er de dood van de slaap,wie zich bewust is van zijn identiteit,is een levende,en zal in het leven opgaan,wie zich niet bewust is van z n identiteit,maar zich identificeren doet na datgene wat hij niet is,is nog dood,en zal in het rad van onwetendheid blijven totdat hij ontwaakt uit de slaap van de dood.

 24. @ Franciscus001

  “grappig je ziet nu de eerste ontkenningen al nu de wetenschappelijk is aangetoond dat de Mayakalender eindigt op 2208.”

  Vertel mij eens hoe en wie het wetenschappelijk heeft aangetoond?
  En waarom nu pas dan?

 25. @ Galliléon & @ Lichtzwaard

  Kijk bij jullie voel ik me nou thuis, doel gericht en straight van klasse, inhoud en kennis van zake, horizon verbreeding zonder de gekte van bewijsvoering en meester in de kracht van inzicht.

  In’kalesh broeders

 26. @M: de ontkenningen komen slechts van die figuren die de 2012-fabel in stand willen houden. (logisch, want ze willen nog drie jaar geld kunnen aftroggelen bij hun eigen aanhang) Dat die datum niet klopte was al veel langer bekend. Het item kreeg wat aandacht vanwege die film 2012 die in november in de bioscopen verschijnt.

 27. Ik weet niet of dit artikel een beetje past hier, maar ik weet niet waar anders neer te kwakken. En wat vinden jullie hiervan?

  Keluar #5: De Toekomst van de Mensheid – Biologische Robots van de Anunnaki

  Amitakh Stanford, 5 November 2009

  Vele malen heb ik verteld hoe de Annunaki Elite van de Aarde vluchtten. Dit was hun eigen werk. Toen zij van de Aarde vluchtten en zich verscholen, hebben ze zichzelf dom genoeg opgesloten. De Annunaki Elite zijn niet gevangen in de ruimte, maar in plaats daarvan, in hun paniek, zijn ze gevangen geraakt in de tijd.

  In eenvoudige termen, hebben zij zichzelf gevangen gezet in wat het best begrepen kan worden als het “Verleden”. Dit “Verleden”, in termen van ruimte en tijd, is anders dan het chronologische “verleden” dat men veronderstelt waar je naar kunt reizen van en naar deze dimensie. In andere woorden, dit “Verleden” waarin de Annunaki Elite op dit moment verblijven is onbereikbaar vanuit deze dimensie.

  De Annunaki Achterblijvers hebben tevergeefs op Aarde en in de astrale dimensies gewerkt met de gedachte dat de Annunaki Elite op een dag weer terug zou keren vanuit hun tijdreizen en de Atu-waa weer op zouden starten. De Achterblijvers konden de Atu-waa niet meer opstarten omdat de Annunaki Elite een zeer beveiligd en geheim systeem hadden bedacht omdat ze niemand anders vertrouwden. Onmisbare informatie, zoals de “code” voor het opstarten van de Atu-waa was zo geheim gehouden dat niemand van de Achterblijvers daar toegang toe had.

  Ik heb al eerder geschreven over de pogingen van de Annunaki Elite om de Achterblijvers in te prenten hoe de Atu-waa geactiveerd moest worden, maar elke poging van de Elite heeft gefaald. Uiteindelijk, in 2008, is de chronologische tijd afgelopen, en zelfs de Annunaki Elite kunnen nu de Atu-waa niet meer herstarten.

  Ironisch genoeg is de enige op Aarde die toegang had tot de Atu-waa “code” een Attas van het Licht die deze “code”lang geleden bij toeval had ontdekt bij onderzoek van de Annunaki Elite. Deze “code” was als het ware in deze Attas subtielere lichamen “geëtst”. Het proces van het terugwinnen van de “code” zou extreem moeilijk en complex geweest zijn, en elke fout zou leiden tot het verwoesten van de “code”. Dus was het bezit van deze “code” de reden dat deze Attas niet vermoord werd door de Annunaki Achterblijvers.

  De heersende elite op Aarde heeft geen controle over alle geplande gebeurtenissen; zij nemen alleen “opdrachten” aan van de verschillende groepen Annunaki Achterblijvers, die de belangrijke gebeurtenissen achter de schermen controleren. De Achterblijvers beginnen nu te twijfelen aan de verwachtte terugkeer van de Annunaki Elite die hun “hemel” op Aarde zouden stichten, met een strikte hiërarchie, de Elite aan de top, de Achterblijvers daaronder, en de mensen als hun slaven.

  Nu de droom van de Achterblijvers van een Groot Annunaki paradijs op Aarde aan scherven ligt, hebben zij hun zinnen gezet op het accepteren van een alternatieve droom, een verminderd model van het beloofde Grote Paradijs dat de Annunaki Elite hun gegeven zou hebben als zij zichzelf niet opgesloten zouden hebben. Het Mindere Paradijs van de Achterblijvers zou een stap in het grote plan geweest zijn als de Elite teruggekeerd zou zijn. Maar nu, is het Mindere Paradijs het uiterste wat de Achterblijvers kunnen hopen te bereiken.

  Het Mindere Paradijs is al jaren in voorbereiding. Veel van wat vooruitgang lijkt in de beschaving, in de filosofie, religie, wetenschap, technologie enzovoorts is geïntroduceerd door de Achterblijvers om in hun plan van het Mindere Paradijs te passen. Dit plan gaat over de controle, manipulatie en in slavernij brengen van de mensen. Mensen zijn een noodzakelijk deel van het plan om het Mindere Paradijs te bouwen totdat de Achterblijvers totale controle over de Aarde kunnen nemen.

  En nu het Mindere Paradijs dichterbij komt, vegen de Achterblijvers de “ongewensten” van de planeet af. Deze “ongewensten” zijn niet beperkt tot mensen alleen. Vele diersoorten zijn ook het doelwit. Dit wegvagen wordt uitgevoerd met alle middelen, maar veel technieken bestaan uit het programmeren van gedrag in de mensen, en dat maakt het onderliggende programma onzichtbaar voor de massa. Bijvoorbeeld, omdat de Achterblijvers allergisch zijn voor bepaalde hondenrassen zoals terriërs, rottweilers, dobermann pinchers en duitse herders, worden er veel ongelukken met deze rassen erg in het nieuws gebracht om de mensen tegen deze rassen te keren zodat ze uit gaan sterven. Dieren kunnen net als mensen genetisch geprogrammeerd worden om vreemd te gedragen, en dat kan weer gebruikt worden als excuus om deze dieren af te maken. Dit wordt met de genoemde hondenrassen uitgevoerd.

  Mensen worden ook op allerlei manieren uitgedund. De reden is dat de Achterblijvers een “perfect” slavenras van mensen willen. “Perfectie” is voor de Achterblijvers dat zij hun Annunaki bazen perfect dienen. Het uitdunnen van de mensen is begonnen.

  Het belangrijkste doelwit van het uitdunnen door de elite zijn diegenen die moeilijk te controleren zijn en diegenen die nutteloos zijn. Zij horen misschien bij vakbonden, motorclubs, filosofische, politieke of religieuze radicale organisaties, andere militante groepen, etnische en culturele minderheden enzovoorts. Terwijl zij zwart gemaakt worden voor de massa, is hun lidmaatschap van deze groepen toch geen reden voor uitroeiing. Een ding is zeker als de heersende elite de ongewensten gaat uitroeien – als eenmaal de meest weerbaren uitgeroeid zijn, zullen de minder weerbaren direct daarna uitgeroeid worden.

  Bijna alle organisaties die een gevaar voor de Annunaki plannen kunnen vormen zijn zorgvuldig geïnfiltreerd. Alles wat nog in de weg staat van de plannen van de Annunaki voor hun Mindere Paradijs is het uitroeien van de weinige individuen die nog het principe van vrijheid in hun hart dragen. Velen van deze individuen zijn al geïdentificeerd door agenten van de heersende elite, en zij zullen als eerste opgepakt worden.

  Wat vele academici geaccepteerd hebben als menselijke fysiologische evolutie is in werkelijkheid een serie van “ontwerp” veranderingen door de Annunaki wetenschappers die hun ultieme slaven aan het “perfectioneren” zijn. De “perfecte” slaven moeten heel nuttig zijn voor hun meesters, maar nooit een werkelijke bedreiging kunnen vormen voor de Annunaki autoriteiten. Daarom hebben de Annunaki bewust mensen “ontwikkeld” met bepaalde zwakke punten ingebouwd in hun genen om ze op die manier meer controleerbaar te maken.

  De volgende stap voor de menselijke ontwikkeling is het inbrengen van kunstmatig bewustzijn in vele mensen. Als dit bereikt is, dan zal alles wat er overblijft van de hybride mensen slechts hun biologische lichamen zijn, die aangestuurd worden door het door de Annunaki ontworpen kunstmatige bewustzijn. Strikt genomen, is de toekomst van de mensheid om biologische robots te worden voor de Annunaki Achterblijvers.

  Als het kunstmatige bewustzijn in de menselijke lichamen ingebracht wordt, zal het menselijk bewustzijn de lichamen verlaten, met geweld eruit geduwd worden of onderdrukt worden door het ingebrachte kunstmatige bewustzijn. Veel van de lichamen zullen onbewust zijn van deze verandering in bewustzijn, en zij zullen presteren als nooit tevoren, maar als gehoorzame slaven van hun Annunaki meesters.

  Mensen zijn zo gehersenspoeld door het bedrog van de Annunaki dat zij nu geaccepteerd hebben dat de biologische lichaam de ultieme uitdrukking is van hun wezen. Dit bedrog is zo ingesleten dat de meeste wetenschappers zoeken naar “leven” op andere planeten, maar hun definitie van “leven” beperken tot biologisch leven. De aanname dat “als er water is, dan is er leven” is een blokkade in de vooruitgang van het besef van waar de mensheid staat in het grote plaatje. Mensen zijn zo diep bedrogen door de Annunaki leugens dat zij weinig kans hebben om uit de val van de materie te breken.

  Materie was gecreëerd door de Duisternis om de geest te vangen. Als eenmaal de geest gevangen is, dan zet de Duisternis zijn plan in werking om veel illusies te creëren, zoals de illusie van beweging, de illusie van stilstand, de illusie van chronologische tijd, enzovoorts. In de latere fases van het plan van de Duisternis, creëerde het de Annunaki om te dienen als administrateurs, agenten en supervisors van het rijk van de Duisternis.

  Terwijl de Achterblijvers streven naar absolute controle van de Aarde, zullen zij uiteindelijk in staat zijn om hun ware gezicht te laten zien aan de mensen van de Aarde. De Achterblijvers zijn het zat om zichzelf en hun families te verbergen voor de rest van de wereld. Om dit doel te bereiken, hebben de Achterblijvers de mensen geprogrammeerd om hen te accepteren, en ondertussen plannen ze het uitroeien van allerlei groeperingen op de Aarde die de Annunaki zouden weerstaan en bevechten zodra zij zich zouden vertonen.

  In deze huidige en komende fases van het Mindere Paradijs, gebeuren vele dingen, en sommige zijn al heel lang van tevoren gepland. Vaak speelt de heersende elite zowel de rol van de goede als van de slechte partij om de mensen in de war te brengen en te bedriegen. Bijvoorbeeld zijn er agenten van de heersende elite die alle UFO informatie bevechten en in een slecht daglicht zetten, terwijl tegelijkertijd andere agenten verklaren dat deze UFO informatie waar is. En in het midden van deze agenten zijn de ware zoekers die misleid worden door voor- en tegenstanders van het UFO fenomeen. Vele halve waarheden circuleren over Ufo’s.

  Een van de meer prominente UFO “onthullingen” is het Roswell Incident. Terwijl er meerdere echte UFO crashes zijn geweest op Aarde, is het Roswell Incident helemaal geen echte UFO crash. Echte UFO crashes laten geen materiaal achter om verzameld te worden. Het zogenaamde verzamelde materiaal van Roswell, als het al bestaat, is absoluut GEEN UFO materiaal. Getuigen van het Roswell Incident zijn wellicht echt geweest, maar zijn door de heersende elite onderdrukt.

  In Roswell staat een museum dat zogenaamd belangrijke informatie over Ufo’s bevat. Velen zijn naar Roswell gereisd in de hoop daar echte informatie te vinden over Ufo’s. Vele anderen zijn in Roswell gaan wonen en zijn zich niet bewust van het feit dat zij de spelletjes van bedrog van de heersende elite daarmee ondersteunen over de ware aard van de Ufo’s. De algemene atmosfeer in het stadje Roswell is grappen te maken over Ufo’s en aliens.

  Het museum in Roswell heeft blijkbaar een model van een alien, die lijkt op geen enkele andere bekende alien op de planeet. Men krijgt de indruk dat die een zogenaamde Grey is, maar Greys lijken niet op wat daar in de vitrine ligt, of wat er getoond wordt in de zogenaamde documentaires van geborgen lichamen uit het Roswell Incident. In feite lijken de zogenaamde aliens uit het Roswell materiaal veel meer op menselijke kunst aan het werk dan op voorstellingen van buitenaardsen.

  De heersende elite zit uiteraard achter de informatie die vrijgegeven wordt over het Roswell Incident, maar het echte verhaal gaat over andere crash plekken. De heersende elite speelt aan beide kanten; zij hebben altijd al omgekeerde psychologie gebruikt en ontkrachten ook het Roswell verhaal door te beweren dat de vliegende schotel in feite een weerballon was, en lanceren allerlei andere dubieuze theorieën. Zo onderhouden ze ook het Roswell museum, om een air van authenticiteit te scheppen rond de zogenaamde Roswell crash. In andere woorden, de heersende elite heeft zijn eigen redenen voor het zorgvuldig controleren en manipuleren van het Roswell Incident.

  Net als de heersende elite de UFO informatie controleert, zijn ze tegelijkertijd bezig om vele fasen van hun overname plan uit te voeren. Een van de plannen die op dit moment spelen tijdens de zogenaamde recessie zijn de “altijd maar door gaande” wegwerkzaamheden op vele plekken in de wereld. Veel van deze wegwerkzaamheden zijn “versierd” met namen die aangeven dat zij deel uitmaken van een stimuleringsplan. De borden zeggen dingen als “Amerikaans Herstel”, “Washington banenplan”, “Canadees Economisch Plan”, enzovoorts. En dit is hetzelfde in Australië, Europa en andere gebieden.

  Vaak gaan deze werken over bruggen, of wordt een compleet stadscentrum langdurig opgebroken. Meestal wordt er veel gegraven, en staan er veel zware machines aan de kant, waardoor het verkeer zwaar gehinderd wordt. Veel van die werken lijken stil te liggen, en bergen vuil liggen vaak maanden onaangeroerd in de weg. Dit soort projecten gebeuren niet zomaar, ze maken deel uit van een plan. Veel van dit soort projecten lijken volstrekt overbodig, worden uitgevoerd op wegen die al helemaal goed waren. Dit soort wegwerkzaamheden levert veel frustratie op en veroorzaken bijvoorbeeld in Australië een record aantal ongelukken op.

  Vaak zijn dit soort wegwerkzaamheden aanleiding tot uitgebreide omleidingen, slecht voorzien van bewegwijzering, en speciaal ontworpen om bepaalde emotionele reacties te krijgen van de automobilisten die nodig zijn voor een specifieke programmering. Als zodanig maken dit soort doolhoven van omleidingen letterlijk laboratoriumratten van de mensen, dienend in experimenten van de heersende elite. (Dit stukje verhaal heb ik enigszins ingekort – René)

  Terugkomend op de economische recessie, dit is gepland door de Achterblijvers en hun agenten, de heersende elite. Zoals ik al eerder gezegd heb de laatste jaren, zal de recessie van 1930 verbleken bij wat de Annunaki voor ons in petto hebben. Ondanks de zogenaamd stimulerende maatregelen, en de verwarrende boodschappen dat de recessie voorbij zou zijn – oeps – het is nog niet over, en wanhopige pogingen door diegenen die werkelijk proberen deze economische crisis te verhelpen, zal de door de Annunaki geplande depressie al de economische energie opslurpen van diegenen die de overname nog proberen te weerstaan.

  Inderdaad zijn de verschrikkingen die de Annunaki voor mensen gepland hebben ondenkbaar. Maar wat de Duisternis en zijn agenten ook in petto hebben voor deze wereld, iedereen die zijn eigen Vrije Wil vastgehouden heeft zal uiteindelijk geëvacueerd worden naar zijn ware Thuis, om nooit meer lastig gevallen te worden door de Duisternis en zijn verdorven agenten.

  © 2009 Amitakh Stanford

  Het originele engelstalige artikel is te vinden op http://www.flyingbuffaloes7.net

  1. Het is misschien heel raar maar ik herken wel iets in je verhaal en volgens mij heb ik de zoals jij het noemd atu-waa code gevonden.
   Deze is: jij bent gelijk aan mij dus jij=mij. In de bijbel staat heb u naaste lief als uzelf. Snap je hem nog.
   Deze boodschap zal nooit door een leider over kunnen worden gebracht, want een leider vind zichzelf altijd meer als een ander daarom is het ook een leider. Pas als iedereen deze boodschap begrijpt dan pas zullen we leven in utopia waarin iedereen echt gelijk is en niet in een schijnvertoning zoals deze wereld. Maar nou komt de vraag hoe krijg je iedereen zover te denken. Zeg het voort en spreid het voort.

   Ik hang verder geen godsdienst aan maar als je wilt mag je me altijd mailen.

  2. Het probleem met leiders Peter, is dat ze niet meer DIENEN.. Feitelijk ben je leider om je volk dus te DIENEN. Dát betekent dat je smetteloos dient te zijn, het volk de macht laat en jezelf de kracht dient te hebben om jezelf weg te cijferen in dienstbaarheid..! Er ontstaat dan ook een piramide-op-de-punt, die dienend is aan de bovenlagen, en geen piramide-op-de-basis, waarbij de leiders ongenaakbaar bovenin, schijnbaar min-achtend het volk bezien, dat zich ‘onder’ hen bevindt..
   Nee hoor, tegenwoordig is machtsgeilheid het credo, zakkenvullen, het volk verneuken met loze beloftes. Kijk nou eens naar die mafiabaas Berlusconi, liegt en bedriegt, laat wetten maken om zich veilig te kunnen verschuilen. Wanneer een volk het blijft pikken, dan kun je ook zeggen dat ze niet beter verdienen..! En what about the Bushes.. Top-criminelen likken hun vingers af bij wat deze familie aan vuiligheid met het Amerikaanse volk uithaalt.
   Naar Irak gaan en met droge ogen voor de Amerikaanse TV gaan roepen dat je gaat vechten voor ‘vrede en rechtvaardigheid’..

   Als je kijkt naar de stembusfraude, dan is het helemaal ongelooflijk, er is geen Amerikaanse president ná Kennedy die niet met stembusfraude is ‘gekozen’..!! Kijk eens naar dit artikel HIER en HIER op wanttoknow.nl Feitelijk wereldnieuws dat niet eens de kranten haalt. Moord op mensen die in de VS deze fraude aan de kaak wilden stellen..!! Holleeder met de witte boorden..!
   Er is gewoon een dictatoriale macht aan het bewind. En dan spreken we nog niet eens over het vervolg ervan. Nádat Eisenhower en John Kennedy ervoor hadden gewaarschuwd..!! Begin jaren 1960, wat denk je dat er daarna is gebeurd met ’the Military-Industrial complex’..?

  3. Ik ben het met je eens dat een echte leider dienstbaar is. In mijn visie is iedreen die in zijn eigen Goddelijke kracht staat LEIDER. Nu weer de DAGERAAD gaat gloren en de Aarde weer gaat ontwaken, ben ik er van overtuigd dat slechts diegenen mee kunnen resoneren op het hoge trillingsniveau die weer jun eigen Goddelijke kracht terugvinden. Idereen die dat niet kan zal uiteindelijk degenereren en sterven voor de eeuwigheid. Het is een kwestie van tijd. Ik geloof er daarom niet in om de bestaande MACHTSSYTEMEN (overheden, banken, kerken etc) te bestrijden, maar slechts in mijn eigen KRACHT te blijven. Uw Wil Geschiede vergt TOTALE OVERGAVE en alles zijn beloop laten in het tempo en op de wijze waarop dingen zich voltrekken. In het 1000 jarig rijk (zie voor uitleg mijn eerdere bijdrages) dat nu aanbreekt blijven per slot van rekening slechts over allen die in hun Eigen Goddelijke Kracht blijven.Ieder mens is dan LEIDER en is er geen hierarchie meer. Er zijn geen GELDSYSTEMEN nodig. Iedre mens verricht zijn TAAK hier op AARDE dan vanuit DIENSTBAARHEID!

 28. Zeg Willie, je bent een schat, maar doe me een plezier en plaats geen hele artikelen hier onder ‘reacties’. Ik wil graag artikelen plaatsen van enthousiaste mensen,zoals ik jou inschat, dus stuur me die anders gewoon toe, als je wat interessants ziet. Kijk ik ernaar en plaats ik het ook. OK?

 29. Dank je wel Quido.
  Tot tranen toe geraakt en ontroerd.
  Alles was innerlijk al gekend, maar dit artikel heeft het beter gekaderd.
  Het verdrietige gevoel het niet te hebben gered, het niet te hebben kunnen tegenhouden heeft wat helderder zijn plaats gekregen.
  Het verdrietige gevoel het nu misschien weer niet te redden, wordt beter begrepen doch helaas niet opgeheven, omdat teveel zaken in het nu op onze liniaire tijdslijn schrikbarende gelijkenissen vertonen.
  Mogen onze diepste intenties elkaar vinden op interdimensionaal niveau, zodat deze elkaar kunnen bekrachtigen, opdat het tij deze keer hopelijk wel gekeerd kan worden.
  Dank vanuit mijn Hart der Harten en bergen gouden overvloed
  Anne Helena

 30. @Anne Helena, tja da’s heavy stuff nietwaar. Kun je nagaan hoe diep dit in je/ons cellulair geheugen zit!! Diepe, diepe droefheid dat het verwoestend afgelopen was, dat beperkt begrip én hebzucht en overheersingsdrang tóch aan het langste end trokken.
  De gevolgen waren catastrofaal, zoals we kunnen lezen. Ik kan je aanraden het gechannelde verhaal van Judith Moore over Atlantis hier op de site ook even te lezen. Ik zal het even opzoeken..
  HIER.
  Alle goeds, in de Poort der Poorten! Je bent niet alleen Anne Helena!

 31. Prachtig mooie foto van het Eiland van de Zon in het Titicaca meer. Het Titicacameer is overigens een overblijfsel van het Lemurische rijk, dat ver voor Atlantis was gevestigd. Het ligt op meer dan 3000 meter hoogte en is 160 km lang en 80 km breed. Johan Oldenkamp laat mooi zien in zijn videopresentatie Het Hele Verhaal dat het Lemurische rijk stamt uit een eerdere “waakstand”van de aarde als Atlantis. Ik heb op het Eiland van de Zon in november 2009 een hele mooie inwijding mogen meemaken (op het altaar van de oudste pre Inca tempel die is ontdekt), maar ook op de Eiland van de Maan. De Zon staat in de cultuur van de pre Inca’s en de Inca’s voor de mannelijke creatie en de Maan staat voor de vrouwelijke wijsheid. Een andere inwijding was in die zelfde week aan de kust van het Titicaca meer, bij Aramu Muru (de Poort naar de Hemel)

 32. Geweldig Dit!

  Lees ik de reacties van dezelfde oktoberperiode 2009 terug. Mooi…

  In achtnemend hoe het collectief zich langzaam aan vormt, samenvoegd en opstaat.

  we hadden in die periode (2009 )ook veelal de gesprekken over het getal, de aantallen mensen die uit de behoefte tot eenheid, vrije wil en collectieve dienstbaarheid “wakker” moesten worden.

  Inmiddels weten we dat dit ongeveer 10% van de wereldbevolking zal moeten zijn, zegge een kleine 700mln, wereldwijd verdeeld over de continenten.

  In deze wetenschap, het verleden zoals we dat kennen, en de huidige ontwikkelingen zegt mijn gevoel dat de mens aardig op weg is zicht uit haar slavernij te bevreiden.

  Die 700mln is nog lang niet in zicht, maar zodra de Msm ook niet meer kan om de feiten en niet de demonstraties, vrije ideeen en dienende oplossingen verbasteren naar het land der fabelen zal het heeel hard gaan.

  En als je het mij vraagt komen vele data van kalenders, en de vele puzzelstukjes steeds beter op haar plaats te vallen.

  Ik denk/hoop/wens dat indien we dit artikel in de oktobermaand van 2013 nogmaals bespreken het laatste veertje die het conglomeraat doet kantelen is gekomen!

  We zullen dan met voldoende mensen zijn die onze belangen als mensheid beter kunnen behartigen en het proces van innovatie van onze gebruiken volledig in gang zijn gezet.

  De spirituele/zielsgroei van de mens verhoogd is en de technologie voor handen zijnde ook collectief word gebruikt.

  Mijn baseringen in deze zijn volledig mijn eigen interpretatie en zienswijze op de huidige stand van zaken en het verloop van belangrijke ‘movements’ die hebben plaatsgevonden of op het punt staan te gebeuren, en indien ik deze toets aan hen die in mijn ogen veel verder en dieper op de materie in zijn, meen ik er niet ver vanaf te zitten!

  MvGr

 33. Eigenlijk gebeurd het allemaal opnieuw, welliswaar in een vernieuwd jasje maar toch vind je de sporen terug van oude strijdmakkers en soort genoten om terug te willen naar naar de periode die toen voor de choas zich diende en ter tonelle verscheen.
  Het is weer wederom het gevecht tegen manipulatie, Elite en vrijheid waar opnieuw oude zielentrillingen worden waar genomen van uit ieders gezichtpunt.

  Alles in de hoop om terug te kunnen keren tot de bron die vol liefde en vrede was en de kracht in zich zelf had om te kunnen rulen in wetenschap, geneeskunde en kennis. Staan we weer aan de vooravond waarom er zoveel aktiviteit om ons heen gaande is en we weer wederom laten horen dat we bezwaar maken en ons keren tegen het nieuwe NWO bewind en alle groeperingen die er onderdeel van zijn.

  Het is slechts een deel van alles wat opnieuw de boel op zijn grondvesten doet schudden, dezelfde signs zijn weer aanwezig in en om ons heen en de ouden Warriors die weer verenigheid zoeken on het tij te willen keren doen stappen naar voren om zich te vertonen en te laten zien dat we bezig zijn opnieuw ons los te maken van de donkere tijden van de vierde golf naar de vijfde toe.

  De afsluiting van Atlantis IV naar Atlantis V voor kenners en oud gedienden onder ons die opnieuw deze strijd dus aan gaan en de nieuwe manupilaties van propeganda, live msm en van des-informatie weer te lijf gaan, spiritualiteit is altijd het grote verzet geweest van de armen die een weg vochten naar hun vrijheid om de dans te kunnen ontspringen naar hogere levels buiten het geld, greed en machtsimperium om, welke opnieuw ter gronde gaat.

  Eigenlijk is alles maar weer een Deja Vu van formaat en hebben we ooit van de vorige ooit wat geleerd???! niet dus…. want daar gaan we weer, keer op keer over nieuw totdat ?!

 34. Ik ben hier nieuw op deze site, en vind het nogal een heftig verhaal van atlantis.
  Veel stof tot nadenken, heeft iemand een advies voor mij:
  Ik wil wel wat meer weten over reincarnatie en wie ik dan wel was in vorige levens (of tijdens Atlantis) Is hier soms een goede meditatiesoort voor?

  1. Dag Rasit, ik geloof dat je zo sterk resoneert op je oude Atlantis-energie in je lijf. Het is niet zo moeilijk hierin te duiken. Er zijn persoonlijke methodes, die idd met meditatie te maken hebben, maar minder ‘moeilijk’ zijn, dan het op het eerste gezicht wellicht lijkt.
   Dan is er natuurlijk altijd een paragnost die je kan helpen. Kijk in dit kader eens lekker om je heen, er zal -als het de ‘bedoeling’ is- wel iets in dit kader op je pad komen. Luister goed naar de resonantie van de dingen om je heen. Handel als daartoe een ‘call’ komt. Het gaat allemaal goed komen. Je bent al perfect zoals je bent, vergeet dát in ieder geval nooit.

 35. Wat fijn om dit te lezen ik heb kort geleden gehoord dat ik daar geleefd heb en het klonk mij niet vreemd in de oren. Dank je wel voor dit prachtige verhaal <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.