Advertentie

De US-dollar sterft een roemloos einde..


dollar-devaluation1Er zijn boeken volgeschreven over de US-dollar, die feitelijk nog steeds de huidige wereldmunt is. ‘Nog wel’, kunnen we waarschijnlijk beter zeggen, want deze Amerikaanse dollar is keihard op zijn retour. Zo simpel is het. Om de eenvoudige reden, dat aan de binnen- en buitenkant aan zijn fundamenten wordt getrokken. Van het huis van de dollar is al niets meer over, de ooit blinkende krachtige munt krijgt alleen nog maar honende blikken van financiële experts. Maar ook van ‘gewone burgers’, die van niets weten, maar wel de waarde van deze munt in hun portemonnee voelen dalen, jaar na jaar..!

Kijk eens naar het staatje hiernaast..! Feitelijk is de dollar in waarde, teruggerekend vanaf 1913, nog maar 4% waard van wat deze munt toen waard was. De US-dollar is bijna letterlijk van binnenuit opgevreten door de hebzuchtige en manipulerende krachten, die deze munt in handen kregen, op Kerstavond 1913..! Een stelletje private bankiers, die op het eilandje ‘Jekyll Island’, voor de Amerikaanse kust, besloten om eens ‘een plan’ uit te werken: het stelen van de US$ van de Amerikaanse burger, via de ‘officiële weg’..

De grote vraag is natuurlijk hoe andere grote leveranciers van brandstoffen, zoals de Arabische landen, zullen reageren op de besluiten van Rusland om de US-dollar te laten vallen.. Hoe trouw zijn de Arabieren aan de VS..?
De grote vraag is natuurlijk hoe andere grote leveranciers van brandstoffen, zoals de Arabische landen, zullen reageren op de besluiten van Rusland om de US-dollar te laten vallen.. Hoe trouw zijn de Arabieren aan de VS..?

Tot op dit moment is nog de enige grote peiler onder de US-dollar, die deze munt nog een beetje op koers houdt, feitelijk de wereldhandel die nog steeds voor het grootste deel in US-dollars wordt afgerekend. Maar dat spel raakt óók steeds verder uitgespeeld.. En bij die wereldhandel rekenen we dan vanzelfsprekend de aardolie, die van oudsher in US-dollars wordt geprijsd. ‘Dollars-per-vat-olie’; een bijna niet weg te denken uitdrukking. Maar er is een grote, bijna onzichtbare verschuiving aanstaande.

En natuurlijk, natuurlijk is er die Amerikaanse economie, één van de grootste economieën in de wereld. Maar als de VS elk jaar de mega-tekorten blijft creëren, die het al decennia lang, voornamelijk doet, dan zakt de waarde alleen maar verder. De oorlogsmachine van het industrieel-militair complex ten spijt: ook de oorlogsindustrie, hoe belangrijk ook, kan niet in essentie bijdragen aan het terugdringen van het tekort van de VS. Zelfs niet met een defensiebudget van zo’n US$ 750 MILJARD PER JAAR, wat ruim US$ 100 per wereldburger is..!
brics

En dan: de BRICS in aantocht!
De nieuwe landen die besloten hebben deze munt links te laten liggen, de zogenaamde BRICS-landen, vertegenwoordigen al zo’n 40% van de wereldbevolking, zeker nu onlangs Rusland haar lidmaatschap actiever is gaan uitspelen. Brazilië, Rusland, India, China en Zuid Afrika zijn op weg de US$ te laten struikelen over haar eigen hautaine houding. 

De mensen die de US-dollar zouden moeten steunen, de financIële economen van de VS, lijken zelf de grootste graaiers van de waarde van deze huidige wereldmunt. De US-dollar is van binnen zo hol als een rotte boom. Dit artikel reiken we je aan om je een inzicht te geven in de krachten achter deze dollar en voortdurende machtspositie van de club private bankiers, áchter deze munt.

Het gaat daarbij om de FED-eigenaren, die feitelijk de US-dollar in EIGENDOM hebben. Ja je hoort het goed: de US-dollar is NIET VAN DE AMERIKANEN.. Het Amerikaanse parlement, de Amerikaanse Senaat (Eerste Kamer bij ons), kan op het matje roepen van de FED wie ze willen, maar uiteindelijk trekken de burgers van de VS aan het kortste end.. Lees en huiver..

x

100 jaar FED

x

x

* * *

x

Wanneer sterft de US$ haar roemloze einde..?

2014 © WantToKnow.nl/.be

Bron: Daniel Doyle Benham

x

 Een telefoongesprek over de onzichtbare operaties van de FED, het Federal Reserve System in de Verenigde Staten, gevoerd met  ene meneer Ron Supinski van de afdeling ‘Public Information’, van het ‘Department of the San Francisco Federal Reserve Bank’. Dit is een optekening van dat gesprek..

In een vraag- en antwoordspel komen de essentiële zaken aan de orde, die tonen dat de FED de absolute heerschappij heeft over de US$. En daarmee dus feitelijk over de Amerikanen, die als slaven werken om de steeds maar groeiende berg schulden af te betalen. Schulden met name aan die FED, die zo goed is telkens weer US$ te drukken en te lenen!! Dus wie ‘steelt’ de show in de VS? De FED natuurlijk, want als je als regering in een land, niet meer de zeggenschap hebt over de nationale munt van je land, waar ben je dan nog..?

“Het is maar beter dat de mensen van dit land niet weten hoe hun financiële systeem en de bankwereld is georganiseerd, want als ze dat wel zouden weten, dan zou er naar mijn overtuiging voor morgenochtend een revolutie uitbreken.”

Henry Ford

Van wie is de FED dan eigenlijk? In deze telefoongesprek wordt het je meer dan duidelijk!

Beller: Mr. Supinski, is mijn land eigenaar van het Federal Reserve System?

Mr. Supinski: Wij zijn een agentschap van de regering”.

Beller: “Maar dat was niet mijn vraag; is mijn land de eigenaar van deze FED-banken?”

Mr. Supinski: “Het is een agentschap van de overheid, gecreëerd door het Amerikaanse Congres.”.

Beller: “Is de Federal Reserve een bedrijf?”

Mr. Supinski: “Yes”

dollar gouddekking

Beller: “En is mijn overheid eigenaar van aandelen in deze Federal Reserve?”

Mr. Supinski: “Nee, die aandelen zijn eigendom van de aangesloten bankleden.”

Beller: “En zijn de aangesloten bankleden, bedrijven in handen van particulieren?”

Mr. Supinski: “Yes”

Beller: “Worden de biljetten van de Federal Reserve gedekt door iets?”

SUPINSKI:  “Yes, door de bezittingen van de Federal Reserve, maar vooral door de macht van het Amerikaanse Congres, dat belastingen op de burgers incasseert.”

Beller: “Zegt u nu, dat de macht om belasting te heffen, dátgene is wat de Federal Reserve-biljetten ondersteunt?”

Mr. Supinski: “Yes”

Beller: “En wat zijn de totale bezittingen van de Federal Reserve?”

Mr. Supinski: “De San Francisco Federal Rerserve Bank heeft US$ 36 miljard aan bezittingen.”

Beller: “En waar bestaan die bezittingen dan uit?”

Mr. Supinski: “Goud.. De Federal Reserve Bank zélf en overheid zekerheden..”

Beller: “Tegen welke waarde noteert de Federal Reserve Bank het goud per ounce in haar boeken?

federal_reserve_usdollar_toilet_paperMr. Supinski: “Ik heb die informatie hier niet, maar de San Francisco Bank (FED) heeft zo’n US$ 1.6 miljard aan goud”..

Beller: “Zegt u nu dat de ‘Federal Reserve Bank of San Francisco’ zo’n  US$ 1.6 miljard aan goud heeft, de bank zélf en de overheidszekerheden?”

Mr. Supinski: “Yes..”

Beller: “En waar haalt de Federal Reserve de Federal Reserve biljetten vandaan?”

Mr. Supinski: “Deze worden geautoriseerd door de Financiën.”

Beller: “Hoeveel betaalt de Federal Reserve voor een US$10 ‘Federal Reserve biljet’?”

Mr. Supinski: “0,50 tot 0,70 US$.”

Beller: “En hoeveel betalen ze voor een US$100,- Federal Reserve biljet?”

Mr. Supinski: “Hetzelfde bedrag, 0,50 tot 0,70 US$”..

Beller: “Om  slechts US$ 0,50 te betalen voor een US$ 100,- biljet, dat is toch een mega-winst, nietwaar?”

Mr. Supinski: “Yes”

Beller: “Volgens het Amerikaanse Ministerie van Financiën betaalt de Federal Reserve zo’n $ 20,60 voor elke $ 1,000-waardepapier, wat zo’n $ 0,02 is voor elk US$100,-  biljet. Klopt dat?”

Mr. Supinski: “Dat ligt waarschijnlijk dicht in de buurt”.

Beller: “Gebruikt de Federal Reserve deze Federal Reserve-biljetten, die dus zo’n US$ 0,02 kosten, om schuldpapieren/obligaties van de overheid op te kopen?” 

Mr. Supinski: “Yes, maar er is meer dan dat alleen.”

Beller: “Maar in de basis, is dat wat er gebeurt?”

Mr. Supinski: “Yes, in principe heeft u gelijk.”

Beller: “Weet u hoeveel Fedeeral Reserve-biljetten er in omloop zijn?”

Mr. Supinski:”Zo’n 263 miljard en van een klein percentage daarvan weten we maar waar die zijn.”

Beller: “Waar is alles dan gebleven?”

Mr. Supinski: “Onder de matrassen van mensen, begraven in hun achtertuinen, en in illegale drugscircuits.”

dollar dramaBeller: “Doordat de schuld terug betaalt dient te worden met deze zelfde Federal Reserve-biljetten, hoe kan de nationale schuld van zo’n US$4 triljard afbetaald worden met de totale hoeveelheid, in circulatie zijnde Federal Reserve-biljetten?”

Mr. Supinski: “Ik weet het niet”.

Beller: “Als de nationale overheid ALLE Federal Reserve-biljetten, US$’s dus, die  in circulatie zijn, zou terug halen, zou het dan -wiskundig gezien- mogelijk zijn om deze nationale schuld af te betalen?”

Mr. Supinski: “No”

Beller: “Klopt het, wanneer ik zeg, dat wanneer je 1 US$ inlegt in een aangesloten private bank,  er voor die éne US$ er vervolgens 8 mogen worden uitgeleend, als gevolg van het beleid van de ‘Fractional Reserve’?

Mr. Supinski: “Dat is ongeveer US$7.”

the_fedBeller: “Maar corrigeer me als ik het onjuist heb. Maar van al de gecreëerde Federal Reserve-biljetten is 7x zoveel nooit in circulatie gekomen..? En, bij gebrek aan een betere uitdrukking, deze zijn dus volledig uit de lucht gecreëerd.. In de vorm van kredieten, waarvan de FED ook nog niet de kosten heeft moeten betalen om de biljetten te drukken, dus zo’n US$ 0,02 per US$1.. Met andere woorden: deze virtuele Federal Reserve-dollarbiljetten zijn dus nooit gedrukt, maar zijn in werkelijkheid gecreëerd door in een boek op te schrijven, dat de lening bestaat, en dat daar interest over betaalt dient te worden. Is dat juist?”

Mr. Supinski: “Yes”

Beller: “Komt dat doordat er slechts 263 miljard Federal Reserve-biljetten in circulatie zijn?”

Mr. Supinski: “Dat is een deel van de reden.”

Beller: “Klopt het dat de wet, die de FED geboren liet worden, de ‘Federal Reserve Act’, aangenomen werd op Kerstavond in 1913? En dat daarmee de macht om bankmunten en bankbiljetten te maken, werd overgedragen aan een club privé-ondernemingen. En dat daarmee ook de macht om de waarde van de US$ te reguleren in hun handen kwam en uit handen werd genomen van het parlement van de Verenigde Staten?

En dat ons land nu dátgene dient in te kopen wat in de eerste plaats feitelijk al van dát land is, het eigen geld..? En dat daar ook rente over betaald dient te worden; is dat juist? En dat de ontstane schuld NOOIT meer kan worden ingelost, onder het huidige geldsysteem van dit land?

Mr. Supinski: “Basically, yes.”

Beller: “Ik ruik een rat, u ook?”

Mr. Supinski: “Het spijt me, daar kan ik niet op antwoorden, ik werk hier.”

Beller: “Heeft er ooit een onafhankelijk onderzoek plaatsgevonden naar de handel en wandel van het Federal Reserve-banksysteem?”

Mr. Supinski: “We zijn ooit onderzocht.”

GAO US

Beller: “Waarom ligt er op dit moment in het Amerikaanse parlement, resolutie #1486, die oproept tot een volledige audit van de Federal Reserve door de GAO en waarom is er zoveel verzet door de Federal Reserve?”

Mr. Supinski: “Ik heb geen idee.”

Beller: “Zorgt de Federal Reserve dat de waarde van de Federal Reserve-biljetten (US$-biljetten) en de rente-tarieven worden gereguleerd?”

Mr. Supinski: “Yes”

constitutional_rights_threatenedBeller: “Kunt u me uitleggen hoe het Federal Reserve System grondwettelijk kan zijn, omdat alleen het US-Congress, dat bestaat uit de ‘Senaat’ (‘Eerste Kamer’)  en het ‘House of representatives’ (Tweede Kamer), de macht heeft om munten te slaan en ons geld uit te geven en daardoor de waarde ervan te reguleren? (Zoals gemeld in artikel 1, sectie 1 en in sectie 8). En nergens in de grondwet staat dat het Congress de macht heeft, noch de autoriteit, haar toebedeeld door diezelfde grondwet, om de macht hierover bij een private onderneming neer te leggen, toch?”

Mr. Supinski: “Ik ben daarin geen expert op het gebied van de Amerikaanse grondwet, maar kan u wel doorverwijzen naar onze juridische afdeling.”.

Een van de meest opmerkelijke uitspraken van George W. Bush, tijdens zijn bewind gedaan. Gelekt via-via, vanachter gesloten deuren..
Een van de meest opmerkelijke uitspraken van George W. Bush, tijdens zijn bewind gedaan. Een uitspraak gelekt via-via, vanachter gesloten deuren.. Het toont aan hoe Amerikaanse presidenten in het algemeen naar deze grondwet, de  ‘Constitution’,  kijken: ‘Alleen maar heel lastig om mee te werken..’

Beller: “Ik kan u vertellen dat ik de grondwet heb gelezen. En deze geeft geen enkele grond voor het overdragen van macht aan private ondernemingen. En staat er niet specifiek en heel duidelijk: ‘Alle andere macht die niet is toegekend, is gereserveerd aan de burgers en aan de Staten?’ Betekent dat dan aan private ondernemingen?”

Mr. Supinski: “Dat geloof ik niet; maar we zijn door het Congres in het leven geroepen.”

Beller: “Bent u het ermee eens, dat ons land van de burgers is, en dat het daardoor ook het geld is van die burgers, zoals het is voorzien in de Amerikaanse grondwet, de Constitution…?”

Mr. Supinski: “Ik begrijp wat u zegt.”

Beller: “Waarom dienen wij burgers geld te lenen van een privaat consortium van bankiers? Is dat ook niet de reden dat wij een revolutie in de VS hebben gehad? Waardoor we een separate, soevereine staat hebben gecreëerd en een ‘Bill of Rights’, een wet met burgerrechten?”

Mr. Supinski: *stilte* .

Beller: “Is de FED, de Federal Reserve ooit grondwettelijk verklaard door het Amerikaanse Supreme Court, de Hoge Raad?

Mr. Supinski: “Ik geloof dat er wel rechtszaken over deze materie zijn geweest.”

Beller: “Maar zijn er Supreme Court-rechtszaken geweest?”

Mr. Supinski: “Ik dacht het wel, maar ik ben er niet zeker van!”

death-of-dollarBeller: “Maar het is toch zo, dat het Hogergerechtshof, de Hoge Raad, eenduidig heeft geoordeeld, in de zaak ‘A.L.A. Schechter Poultry Corp. vs. US ‘ en in de zaak ‘Carter vs. Carter Coal Co.’, waarin duidelijk naar voren komt, dat een deal tussen bedrijven en de staat feitelijke ongrondwettelijk zijn, doordat een overdracht van wetgevende macht plaats vindt?
(“De macht die wordt toegekend, is de macht om te reguleren. Dat is overdracht van wetgevende macht in haar meest onverdraaglijke wijze.Want de macht wordt niet overgedragen aan een officieel overheidslichaam of aan een overheid, maar aan private personen.)”

Mr. Supinski: “Ik weet het niet, ik kan u doorsturen naar onze juridische afdeling.”

Beller: “Is ons huidige geldsysteem niet één groot kaartenhuis, dat vroeg of laat in elkaar moét donderen? Doordat de dollar steeds leger wordt, omdat de schuld wiskundig gezien, nooit afbetaald kan worden?”

Mr. Supinski: “Het lijkt er wel op. Ik kan u vertellen dat wij ook naar deze materie hebben gekeken en er diepe kennis van hebben. Maar we hebben er echter een oplossing voor.”

Beller: “En wat is dan de oplossing?”

Mr. Supinski: “De debetcard..”

uncle_sam_suicideBeller: “Bedoelt u die van de EFT-wet (Electronic Funds Transfer)? Maar is dat niet bijzonder beangstigend, wanneer je kijkt naar de mogelijkheden van computers? Het zou de overheid en al haar afdelingen, maar dus ook de FED-banken, informatie aanbieden, zoals:
‘Je bent naar de benzinepomp gereden om 14:22 uur en hebt voor US$ 20 getankt, ongelode superbenzine, die US$ 1,20 per liter kost. Daarna heb je bij de supermarkt om 14:58 uur afgerekend en brood, vleeswaren en melk gekocht voor US$ 12,32. Toen vervolgens ben je bij de drogist geweest, waar je om 15:15 uur een medicijn tegen hoest hebt gekocht voor US$ 5,62.’
Met andere woorden: overheid, overheden en de FED zouden simpelweg te weten komen, waar we heen zijn gegaan, wanneer, hoeveel we betaald hebben, hoeveel de winkelier heeft betaald en hoeveel winst hij heeft gemaakt. Onder deze EFT-wetgeving komen ‘ze’ letterlijk ALLES over ons te weten; is dat niet afschrikwekkend?”

Mr. Supinski: “Yes je vraagt het je af.”

Beller: “Ik ruik een reuzen-rat, die mijn grondwet volledig heeft weggevreten. Dragen wij hieraan niet bij, doordat we simpelweg onze inkomstenbelasting betalen aan een consortium van private bankiers?”

Mr. Supinski: “Ik zou het geen ‘bijdrage’ willen noemen, het is rente.”

Beller: “Hebben niet alle gekozen overheidsdienaren een eed afgelegd, om de Grondwet te dienen en te beschermen. De grondwet te beschermen voor vijanden van buiten EN VAN BINNEN? En is de FED niet simpelweg zo’n vijand-van-binnen?”

Mr. Supinski: “Ik zou het zo niet willen noemen.”

President Woodrow Wilson tekende op Kerstavond 1913 de Federal Reserve Act, waarmee hij zijn land als president overleverde aan een stelletje aasgieren, die zijn land van binnen zouden gaan leegroven..!
President Woodrow Wilson tekende op Kerstavond 1913 de Federal Reserve Act, waarmee hij zijn land als president overleverde aan een stelletje aasgieren, die zijn land van binnen zouden gaan leegroven..!

Beller: “Onze gekozen overheidsdienaren én leden van de FED zijn medeplichtig en daardoor schuldig aan het bieden van hulp om onze Constitution omver te werpen. En dat staat gelijk aan verraad. En staat op dit staatsverraad niet simpelweg de doodstraf?”

Mr. Supinski: “Ik geloof dat dat zo is.”

Beller: “Dank voor uw informatie en als ik het mag zeggen en u een advies mag geven: Ik geloof dat u uw geld van de bank moet halen voor het hele zootje instort en dus uw gezin en uzelf dient te beschermen hiervoor.”

Mr. Supinski: “Het ziet er niet zo best uit.”

Beller: “Moge God u genadig zijn, voor die mensenzielen die achter deze ongrondwettelijke en criminele daden zitten, die we heel netjes de Federal Reserve Act hebben genoemd. En wanneer de MACHTIGE MASSA ontwaakt en deze mega-hoax onder ogen krijgt, zullen ze dit verhaal niet meer met ‘een korreltje zout’ nemen. Het was me een plezier om met u gesproken te hebben. Dank voor uw tijd. Ik hoop dat u mijn advies serieus wilt nemen, voordat het allemaal in elkaar stort. ”

Mr. Supinski: “Het ziet er ongelukkigerwijs net goed uit allemaal.”

Beller: “Een prettige dag verder en nogmaals bedankt voor uw tijd.”

Mr. Supinski: “Bedankt voor uw telefoontje.”

Schulden, schulden, schulden... Totdat...?
Schulden, schulden, schulden… Totdat…?

* * *

Mocht je als lezer twijfels hebben bij de echtheid van deze informatie, dan kun je werkelijk ALLE informatie vinden, her en der verborgen in officiële stukken en op het internet. Zoekt en je vindt..

We raden je aan, er eens goed voor te gaan zitten en deze documentaire te bekijken over het ontstaan van deze FED, de manipulerende bankiers achter deze samenzwering, die de wereld in zijn greep blijft houden! Over de club mannen die bij elkaar kwam op Jekyll Island. Een mooi verhaal, weliswaar in het Engels, maar de moeite van de 2-uur zeker waard, wanneer deze materie je interesse heeft. En waarom zou informatie over onze onderdrukking dat niet hebben..?

x

x

x

De juridische ONDEUGDELIJKHEID van de FED door rechters bevestigd!!

x

Ook en met name het stuk van het ontbreken van een juridisch fundament onder deze FED-scam is de moeite mee dan waar(d), voor hen die verder willen graven. Met name is in dit verband de zaak ‘Lewis vs. US’, case #80-5905, 9th Circuit, June 24, 1982 van belang.

FED dec24 1913 Woodrow WilsonDat vonnis luidt in delen: “Onderzocht hebbende, de organisatie en de functie van de Federal Reserve Banks en door de relevante factoren toe te passen, hebben we geconcludeerd, dat de Federal Reserve GEEN overheids-instrument is… Maar dat het private ondernemingen zijn, die onafhankelijk, ongecontroleerd en privaat-eigendom zijn. Federal Reserve Banks zijn noch geregistreerd als bedrijven die ‘volledig overheidseigendom’ zijn (zoals omschreven onder grondwetsartikel 31 USC Section 846, noch is er sprake van een gedeeld eigendom van staat en private onderneming, een zogenaamde ‘mixed ownership’. (zoals omschreven onder grondwetsartikel 31 USC Section 856] . . . 28 USC Sections 1346(b), 2671.

Een overheidsagentschap wordt gedefinieerd als een ‘uitvoerend orgaan’, zoals de militaire afdelingen, onafhankelijke lichamen van de VS, en bedrijven die vooral als een uitvoerend instrument dienstbaar zijn aan de Verenigde Staten. Maar dit behelst niet de deals met contractpartijen in de VS. Er zijn geen scherpe criteria te vinden, die bepalen of bepaalde organisatie een federaal lichaam is, binnen de omschrijving van de genoemde wet. MAAR DE ESSENTIËLE EN KRITISCHE FACTOR hierbij is het bestaan van de mogelijkheid tot controle door de overheid van deze lichamen op ‘gedetailleerde fysieke prestaties’ en op de ‘dagelijkse operaties’ van een dergelijk overheidslichaam.

Andere factoren die door rechtbanken in ogenschouw zijn genomen, in dit kader, zijn gelegen in het feit of een overheidslichaam een onafhankelijk bedrijf is, of de overheid betrokken is in de financiering van dit overheidslichaam, en of het beleid van een dergelijk lichaam in overeenstemming is met het beleid van de VS. Daarom menen rechtbanken, dat wanneer gekeken wordt naar de organisatie en de functie van de FED, het stelsel van ‘centrale banken’, daarop de relevante criteria van toepassing laat zijn, dat de Reserver Banks (let op: het woord ‘Federal’ wordt er al afgelaten!) GEEN FEDERALE INSTRUMENTEN/UITVOERENDE ORGANEN ZIJN..!

creature from jekyll island boek
Het boek dat veel inzichten geeft in het proces rondom de ontvoering van de US$. (Klik voor een link naar de WantToKnow-bookshop)

En het is evident, wanneer gekeken wordt naar de geschiedenis van de, door president Woodrow Wilson in 1913 getekende ‘Federal Reserve Act’, dat het Amerikaanse Congres niet de bedoeling had de federale overheidsbevoegdheid van dagelijkse financieel-monetaire operaties over te dragen aan deze Reserve Banks.. En dat een zogenaamde ‘Federal Reserve Board’ deze Reserve Banks reguleert, wil nog niet zeggen dat ze daardoor federale lichamen zijn geworden volgens deze wet.

Want in tegenstelling bijvoorbeeld tot overheidsinstelling, kan dit stelsel van banken onafhankelijk van elkaar, werknemers aannemen en ontslaan, zoals het hen goed dunkt. Deze bankmedewerkers zijn ook niet betrokken in het systeem van pensionering van overheidsmedewerkers, het zg. ‘Civil Service Retirement System. Ze worden op dit vlak gedekt door een verzekeringspolis, doe door deze Reserve Banks is gefinancierd, een polis die de medewerkers compenseert, in tegenstelling tot de nationale wet, de ‘Federal Employees Compensation Act’.

Daarnaast zijn werknemers die in deze bankbusiness werken, ook niet opgenomen in de nationale reisreglementen voor ambtenaren, noch ontvangen ze als vermeende ‘overheidsdienaren’ kortingen op bepaalde diensten en vakantie-aanbiedingen.

Banken treden volledig zelfstandig op, onafhankelijk van overheidsgoedkeuring!
En last but not least: deze Reserve Banks zijn in staat om organisaties, overheden en particulieren voor de rechtbank te dagen, wanneer hen dat uitkomt. Evenzo kunnen zij voor de rechter gedaagd worden als particulier, in plaats van als overheidsorgaan. (12 USC Section 341). Deze Reserve Banks hebben hun eigen aansprakelijkheidsverzekering en pakken hun eigen claims op ’typisch eigen wijze’ aan en handelen deze eensgelijk af.

De FED, eigenaar van de Amerikaanse dollar (!!), is een gedrocht geworden.
De FED, eigenaar van de Amerikaanse dollar (!!), is een gedrocht geworden. Deze Federale bank, die niets ‘Federaals’ is, mengt zich wereldwijd in zaken, zoals het financieren van overheidstekorten van andere landen..! Voor deze landen helpt de ‘Amerikaanse Centrale Bank’ hen, terwijl het simpel manipulerende particuliere bankiers zijn, die er aan de touwtjes trekken en het web spinnen..!

De ‘Federal Reserve Bank of Philadelphia’ omschreef gepasseerde zaken als volgt, “Toen de Federal Reserve was gevestigd, werden haar aandelen verkocht onder de deelnemende banken.” (Gebaseerd op een uitgave van deze bank zélf.. Getiteld: ‘The Hats The Federal Reserve Wears’. By the Federal Reserve Bank of Philadelphia). De originele aandeelhouders van de Federal Reserve Banks in 1913, waren de Rockefellers, JP Morgan, de Rothschilds, Lazard Freres, Schoellkopf, Kuhn-Loeb, Warburgs, Lehman Brothers and Goldman Sachs.

Om zeker ervan te zijn, dat de overheid definitief buitenspel zou blijven, haddeen deze ‘MONEYCHANGERS’ in de wet opgenomen dat er ‘GEEN AANDELEN AAN DE VS-REGERING VERKOCHT MOCHTEN WORDEN’..! De wet is de Federal Reserve Act, en de specifieke passage staat op ‘Title 12, Section 284 van de United States Code.. Er ontstond dus een monopolie op het creëren van US-dollars, door dit bankengespuis. En juist een monopoly was OOK VERBODEN IN DE VS..

bankers TeslaHet was o.a. John D. Rockefeller, uiteraard aanwezig bij deze banktrust, die al eerder met het monopoly-bijltje gehakt had.. Hij moest letterlijk van de rechter zijn mega-oliebedrijf ‘Standard Oil’ in stukken hakken, omdat hij monopolist geworden was van olie-aanbod. Niet dat hij er later slechter uit kwam, de stukken van het oude bedrijf, kwamen allemaal op zeer vruchtbare bodem terecht en brachten John Rockefeller nóg meer winst, dan ooit bedoeld was. Terwijl hij de touwtjes achter de schermen nog steeds stevig in handen hield, via stromannetjes en ‘vriendjes’-politiek..

De definitie van ‘Monopoly’ zoals deze verboden is in ‘section 2 van de Sherman Antitrust Act, heeft twee elementen. Het bezit van de macht van een monopoly, in relevante markten en de moedwillige uitbreiding en/of het onderhoud van die macht. Zich tonende via de uitbreidende macht via groei en ontwikkeling van die superieure macht, een zakelijk product of een historisch uniek artikel. De specifieke kant van een monopolie, zoals in de genoemde Sherman Act is omschreven, richt zich op de mogelijkheid om prijzen buiten de marktwerking om vast te stellen, concurrentie uit te sluiten, daarbij gebruik makend van beleid dat ontwikkeld werd om de macht van het monopolie te handhaven.

Maar de Federal Reserve Act die Woodrow Wilson tekende, gaat zelfs een stap verder in het monopoliseren van eigen macht..!! Want het was voor deze financiële machthebbers, nou niet de bedoeling dat burgers, ‘We, the people..’  iets te zeggen zouden krijgen, via verkozen politici, op de werkwijze van deze nieuwe organisatie, die ‘FED’ zou gaan heten. Maar waar dus -zeker in dit burgerlijke opzicht- totaal NIETS federaals aan was..! Dit staat er in de -door het Congres- aangenomen Federal Reserve Act:

x

‘No Senator or Representative in Congress shall be a member
of the Federal Reserve Board
or an officer or director of a Federal Reserve Bank.’

vertaald staat er:
X

‘Geen senator of volksvertegenwoordiger uit het Congres
zal noch lid kunnen worden van de directie van de Federal Reserve Board,
noch medewerker/directeur kunnen zijn van de Federal Reserve Bank’

x

* * *

x

Woodrow wilson FED quote unhappy

50 gedachten over “De US-dollar sterft een roemloos einde..

 1. Ik heb niets met deze man Woodrow Wilson, berauw komt na de zonde, in mijn tijd was er ook zo een Europese Minister Mansholt, alle kleine boeren moesten wijken, voor Mega bedrijven, aan het eind van zijn leven zat hij te grien voor de TV, dat hij er zo’n spijt van had.
  Onze Euro gaat de Dollar achter na, bij het invoeren, devalueerde ons bezit aan geld of tegoeden met +/- 50% in koopkracht.
  De Goud prijs wordt gemanipuleerd, het Zilver hebben ze al af gemaakt, volgens velen zijn de Goud voorraden in Ford Knox allang verdwenen, er gaat natuurlijk iets gebeuren, maar wanneer en hoe en waar ? , mooi Mexicaans liedje the yankee Dollar !

  1. Luister naar de Andrew sisters Rum and Coca cola, working for the Yankee dollar, op You Tube, ach het was een mooie tijd voor velen, maar ook die enorme macht die hier in opgesloten ligt proef je hier uit, maar de wereld was omgeven door een niet uit te spreken levens lust, is nu wel wat anders, maar mensen met bezit worden saai en voorzichtig, jammer het leven is om geleefd te worden, tot je er dood bij neer valt, zijden mijn ouders altijd.

  2. ODETTE, je begint ook al de Franse zinsbouw te gebruiken, ik maak er soms ook een zooitje van, Frankrijk huild, om die omgebrachte Franse fiets tourist,
   je weet gewoon niet waar je met je gevoelens heen moet.

 2. Om gefalsificeerde schuld (geldcreatie door een vermeend banksysteem) te kunnen betalen in het huidige monetaire systeem (Schuld = Hoofdsom + Rente) die dus groter is dan de resterende circulatie veroorzaakt een onomkeerbare cyclus van voortdurend lenen tegen rente en daardoor onomkeerbare vermenigvuldiging van deze schulden. Om een vitale circulatie van geld in omloop te kunnen handhaven moet men dus minstens opnieuw zoveel lenen als men heeft betaald uit de oorspronkelijke geldcirculatie. Dit terminale proces veroorzaakt uiteindelijk onoplosbare schulden problematiek waarvan we het bewijs nu overal om ons heen zien. Op de website van http://www.perfecteconomy.com kun je nog steeds de spreadsheets downloaden die door Mike in 1983-84 zijn gemaakt en voorgelegd aan de Reagan Administratie waavan de uitkomst was dat we rond 2010 in de terminale fase zouden belanden. Waarvan akte!
  http://holland4mpe.com/

 3. HET HUIDIGE SYSTEEM IS TERMINAAL

  Om gefalsificeerde schuld (geldcreatie door een vermeend banksysteem) te kunnen betalen in het huidige monetaire systeem (Schuld = Hoofdsom + Rente) die dus groter is dan de resterende circulatie veroorzaakt een onomkeerbare cyclus van voortdurend lenen tegen rente en daardoor onomkeerbare vermenigvuldiging van deze schulden. Om een vitale circulatie van geld in omloop te kunnen handhaven moet men dus minstens opnieuw zoveel lenen als men heeft betaald uit de oorspronkelijke geldcirculatie. Dit terminale proces veroorzaakt uiteindelijk onoplosbare schulden problematiek waarvan we het bewijs nu overal om ons heen zien. Op de website van http://www.perfecteconomy.com kun je nog steeds de spreadsheets downloaden die door Mike in 1983-84 zijn gemaakt en voorgelegd aan de Reagan Administratie waavan de uitkomst was dat we rond 2010 in de terminale fase zouden belanden. Waarvan akte!http://holland4mpe.com

 4. Uit het hele verhaal blijkt gewoon weer dat een paar invloedrijke mensen het voor het zeggen hebben, en dat ze er geweldig veel plezier aan beleven om zoveel mensen voor de gek te houden. De dollar wordt afgedankt voor de Amero een munt die straks wordt gebruikt in Midden, Noord, mogelijk ook in Zuid Amerika en Canada. Nadat er eerst een nood toestand met bijbehorende chaos, gewelddadig opstanden onderdrukking en hongersnood. Dan zullen de mensen daar smeken om de Amero. Op deze manier kan de VS zijn machtspositie behouden. Zolang mensen een centraal gezag dulden zal er altijd vanuit dat gezag onderdrukking zijn. Macht leidt altijd naar corruptie, altijd!

 5. Is het hier in Europa anders dan?
  Of om het dichter bij huis te houden hier in Nederland?
  Ik dacht het niet.
  De dnb is ook niet van ons en bepaalt ook ons financiële beleid en niet de hersenloze regering die dit alles toestaat.
  Dus we hoeven niet zo ver weg te gaan om dit te vinden.

 6. Wat dachten jullie van het idee om gratis te werken en gratis te winkelen geld en rente wordt dus volledig afgeschaft.

  Sommige zullen zeggen dat gaat niet werken want de ene burger gaat netjes 1 kilo gratis vlees halen en de andere 6 kilo en dat is niet eerlijk, maar we vergeten dat we dit systeem al lang hebben want iemand in de bijstand gaat 1 kilo halen iemand die werkt haalt 3 kilo en de rijken 6 kilo en we vinden dit de normaalste zaak van de wereld niemand van ons trekt aan de bel of benaderd Politiek Den Haag.

  Tot besluit hier een website die ook praat over geld en de oneerlijkheid ervan n.l. http://www.sdnl.nl/index1024.html

  1. @ Rudy J. G.

   Leest U eens het communistische Manifest van Marx én Engels, dat is wat U voorstaad.

  2. Tja Rudie, volgens mij werkt het systeem al heel lang zo. Half Nederland gaat op vakantie naar een all-in vakantie-adres. Zoveel eten en drinken als je op kunt.
   Je denkt toch niet dat de ondernemers die dit bedachten, gek zijn..?! Na 3 dagen van pijn in je buik, ben je het zat, eet nog veel te veel, maar niet meer zoveel als de eerste dagen; er is toch GENOEG VOOR AL DIE TIJD..!

   De Aarde heeft genoeg voor wel 20 miljard mensen, maar niet in de geregiseerde tekorten die er nu heersen. Zoals Ghandi zei: ‘There is enough for everybodies needs, not for anybodies GREED’..!
   Kortom, deel wat je hebt, er is genoeg. Maak je je druk over ’tekort’, dan zal er zijn, omdat je aan het vechten bent en je tijd verdoet om te kijken naar de overschotten die overal om je heen liggen..

   Als we 40% van ons eten wegflikkeren, betekent dat toch dat we 11 miljard mensen nu al kunnen voeden..? Met dit hebzucht-systeem..? En dan dát systeem afschaffen en je zit zo op 20 miljard. Wie kletst ons dit verhaal aan..
   Kijk hier op de site, een goed verhaal is nooit weg..!

   http://www.wanttoknow.nl/zo-kan-het-ook/vermenigvuldigen-door-te-delen/

   http://www.wanttoknow.nl/nieuws/we-gooien-steeds-meer-eten-weg/

   http://www.wanttoknow.nl/overige/media/schuld-en-boete-de-prijs-van-ons-geldstelsel/

   Enne… Wat is de grootste bedreiging voor onze planeet..?? Niet tekort, maar 180 graden maar weer draaien… ONZE CONSUMPTIE!

   http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/consumptie-de-grootste-bedreiging-voor-onze-planeet/

 7. Beste GUIDO.J, volkomen met je eens, maar mensen moeten leren delen, en het fijne gevoel onder gaan wat er met dit delen bedoeld wordt en wordt opgeroepen.
  Het grote echte oerprobleem voor een grote groeiende wereld bevolking, zijn de mogelijken en ook waarschijnlijke veranderingen in het wereld klimaat, die zeker gaan gebeuren, niet directe rampen maar veel kouder en daar door droger, het zal ook niet de éérste keer zijn, gezien de gevonden bewijzen uit de oudheid.

 8. Mijn bedoeling is dat alle regeringen alles wat bestaat op Aarde eerlijk gaan verdelen onder alle 7 miljard burgers zodat we een prettig leven kunnen lijden in die 80 jaar dat we gemiddeld leven, en of je dit systeem Communistisch – Democratisch – Socialistisch – Republikeins of wat dan ook voor een systeem wilt noemen daar kijk ik niet naar, en trouwens al die systemen zijn toch 1 pot nat want de rijken blijven rijk en de armen blijven arm, en al die systemen creëren ook nog eens een hokjesgevecht want we willen allemaal ons hokje desnoods met geweld opdringen aan die anderen, kijk maar naar al die verschillende kerkgeloven hun hokjesgevecht duurt al eeuwen en heeft miljoenen misschien wel miljarden doden tot gevolg gehad.

  Stel dat God zichzelf heeft opgesplitst in 7 miljard deeltjes dan zijn we allemaal een deeltje (ik ben in u en u bent in mij) dus als we allemaal voor God gaan spelen (geef mekaar te eten – gij zult niet doden) en we gaan alles eerlijk verdelen dan kunnen er geen oorlogen meer zijn om de grondstoffen en zal het gesjoemel met grondstoffenprijzen op de beurzen e.d. gebouwen om rijk te worden verleden tijd zijn en blijven de prijzen eeuwig hetzelfde.

  Die uitspraak (gij zult geen vreemde goden aanbidden) is misschien niet afkomstig van God maar van de Duivel want hij heeft er geen belang bij dat alle 7 miljard Goden gaan samenwerken en alles gaan delen en vrede gaan maken op Aarde want dan heeft hij geen macht meer en heeft het nakijken en wordt de ellende op Aarde opgeheven.

  Misschien heeft ook Jezus zichzelf opgesplitst in 7 miljard deeltjes, af en toe is er iemand die zegt: “ik ben Jezus”, en wij lachen ons een bochel en zeggen opsluiten die handel die is gestoord, maar stel dat die persoon in zijn onderbewustzijn beseft heeft dat hij een deeltje van Jezus is, maar omdat het onderbewustzijn moeilijk weer te geven is via het bewustzijn komt het verknipt over en denkt de persoon dat hij “DE” Jezus uit de bijbel is.

  De bekende Eva uit de bijbel was misschien een Genetica die de baarmoeder heeft geactiveerd, want wat kan er altijd in een appel gaan zitten: “een worm”, en wat kan er altijd in een baarmoeder gaan zitten: “een foetus”, en die lijkt in de begin fase sprekend op een worm, en omdat we in het paradijs niet geboren kunnen worden en ook niet kunnen sterven omdat we daar het eeuwige leven hebben moesten we op Aarde geboren worden en dan komt magere Hein ons inderdaad bij elke dood halen.

  En misschien is dit wel de reden waarom Moslims een tang tieves tering hekel hebben aan vrouwen en hun kort houden, want nu kunnen we niet genieten van die 7 maagden in het paradijs die nooit zwanger konden worden totdat Eva (langs kwam klieren en die baarmoeder is gaan activeren waardoor we op Aarde de hel geboren moesten worden) waarschijnlijk een kind van de Duivel die macht wilde hebben over de Mensheid en God het nakijken wilde geven, en op Aarde willen de dochters van Eva hun man het nakijken geven door hem 50 jaar rond te schoppen in het huwelijk, dus in die zou je kunnen zeggen: “Vrouwen zijn kinderen van de Duivel, en Mannen zijn kinderen van God”, dus misschien hebben we de ellende in ons 80-jarige leven op Aarde te danken aan vrouwen en hun maffiabaas Eva, misschien is God een man en de Duivel een vrouw dat zou ook kunnen wie weet.

 9. WAT een verzameling ONGESGOOLDE reakties hier, zeg !

  Pfff…

  HOOG tijd om in te grijpen dus !

  (ps : Bernanke, Fisher en Fraulein Yellen staan niet in de (inmiddels verouderde) lijst van AVA-Research, maar zijn (vanzelfsprekend) OOK khazaartjes (= Fake Jews) )

  ■ 8 out of 8 of the ‘founding families’ of the Federal Reserve are Khazar-‘Jews’ :

  http://www.avaresearch.com/ava-main-website/article_print.php?id=661

  & (deel 1 vd 5) :

  http://intellihub.com/2011/12/07/the-federal-reserve-cartel-part-i-the-eight-families/

  &

  http://theinternetpost.net/2013/07/19/the-federal-reserve-cartel-the-eight-families-2/

  Jééémig-de-péééé-mig, zeg ..!

  1. Halleluja, de noot is gekraakt dankzij Ongesgoolde, grijp maar in dan, mien jong 😉
   Zij zullen die dollar nooit laten vallen want ze controleren hem om ieder ander te controleren, fake waarde aan toiletpapier. Ze spelen met valuta zoals een kat speelt met een muis.

  2. haha KTM, je lijkt wel een gesGoolde Hagenees, Harde G :wink:/ jemig de pemig. 🙂

  3. Knowtomuch, you never know to much beste vriend, je mooie artikel zou in de Israelische Knesset moeten liggen, het moet naar buiten worden gebracht, in wezen moet dit met alle werkelijke waarheden, groet!

 10. Hé, Micha ; ooit wel eens gehoord van israelische CONCENTRATIEKAMPEN voor Palestijnen (natuurlijk) in de periode 1948-1955 ? Nou, ik niet ; ik ben er namelijk pas zo’n 15 minuten geleden achter gekomen !!!
  http://english.al-akhbar.com/content/israels-little-known-concentration-and-labor-camps-1948-1955

  Dat is nog eens àndere ‘poep’ dan een Monstertruck, hè ? Ehh … can anyone Grettha Duisenberg even inlichten ? Heheh
  @Jonathan-mannetje , je zegt : “Je hebt nog veel te leren Moerstaal”
  Denk je dat JIJ niks meer te leren hebt op deze aardkloot, Jonasje ???

  ■ ‘The Terrible Swedish Jew’ Eisenhower and his ‘Allied Death Camps’ ; 1.2 – 1.7 MILLION German soldiers died AFTER may ’45 up to ’50 !!! :
  http://iamthewitness.com/DarylBradfordSmith_Eisenhower.html
  http://rense.com/general46/germ.htm
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=235
  http://www.ihr.org/jhr/v10/v10p161_Brech.html
  ■ VID : “The Rhine concentration camps” , 15 min : http://www.youtube.com/watch?v=atMufGPkO-8

  ps : ik heb Micha’s Monstertruck-interpretatie ONDER VOORBEHOUD een ‘uitglijdertje’ genoemd ; ik zit zèlf namelijk nog te wachten op extra info die dat (méér dan) bizarre verhaal enigszins logisch kunnen verklaren. Maar als ie (=MK) (weer eens) gelijk blijkt te hebben, kijk ik er ook niet van op of zo. Dig that ? So DON’T change my words, Johnnyboy ! Dit en nog meer te lezen in de comments onder dit artikel :
  http://www.klokkenluideronline.is/2014/09/killer-monstertruck-kwam-uit-het-niets/

  1. Je raakt het precies Coz. Ieder bericht uit de hoek van meneertje weet te veel loopt uit op aversie en de zure smaak van citroenen in kwadraat. Nooit iets positiefs over waar hij voor staat. Gevangen in zijn zoektocht van het kwaad zonder ooit de boel eens 180 graden te draaien. Op den duur ben je net zo verwrongen als je berichten, laag frequent en als zwarte stroperige modder.
   http://www.wordsonimages.com/pics/97022-o.jpg

  2. Hier wordt Mark Passio nouh hels en kotsmisselijk van, wat foute vrouwen maar blijven ondersteunen, in de New-Cage gevangenis opleuk de-mentaliteit religie sneuvelt Waarheid als eerste, omdat het er niet toe zou doen, omdat het te “negatief” zou zijn….. hardleers tuig luister en huiver;

   Mark Passio’s Kick-Ass Interview on Cancel The Cabal
   http://www.youtube.com/watch?v=bm8_H-RU-fc

  3. Hoi, ik heb zojuist de 1e 14 minuten van de link van HA gezien (Mark Passio). Ik vroeg me af Cozmic hoe jij hier tegen aan kijkt? 🙂
   Voor mij is het ook een missie hier op aarde, en idd niet zo van als je er maar niet mee bezig houdt, heeft het geen effect op je.
   gewoon ff een schot voor de boeg om gezamenlijk erover te filosoferen 😉

  4. haaaah jah nouh euh, die Odette, met vrouwen en zo, ik vind wel gaaf hoor, ergens wel, en wie weet is die Know wel gevoelig ventje in werkelijkheid, het bromsnor effect, doordat Passio niet van politie agenten houdt wordt hij er zelf bijna 1.. maar die begon er over, en toen moest ik wel… dat effect, je kent het wel. New-Cage vind ik wel briljant hoor, Guido taal, maar wat vind jij nouh?

  5. Ach deze man is er vol van, en dan word je een soort geestelijke pôtlood venter, van daar dat ODETTE in een vrouwelijke kramp schoot, groetjes allemaal, KTM wel altijd een puntenslijper op zak hebben.

  6. New age, new wage, new cage, allemaal termen waarmee men elkaar op één hopeloze hoop probeert te gooien, de waarheidszoekers en de bullshitverkopers incluis. Ik kan Passio tot zekere hoogte volgen en daarna verveelt hij me mateloos. Tussen neus en lippen zit het wel snor, dat dan weer wel. De rest is ouwe jongens krentenbaard.

  7. HyperAlert, Ja de thuisbasis voor veel ellende is Saturnus in dit universum, dat is allang duidelijk voor velen, maar…De oorsprong is van andere origine, buíten ons universum, wat in mijn link staat. Heeft niets met vaste materie te maken. De eenvoud van hoe het handelt om gevoed te worden, want dat is het, is letterlijk mindblowing. Met deze informatie zie je pas in wat voor een geesteswereld wij als nietsvermoedende mens moeten leven hoe we hierin moeten ploeteren
   En Cozmic, ja Julius Caesar wist ook niet beter, hij voelde zich ‘lonely at the top’. Wist hij veel.

  8. Als jullie die kant op willen kijken, we staan nog steeds onder het wakend oog van de Wachters, Saturnes heeft hier niets van doen, onze communicatie planeet is Sirius, en zijn tweeling ster, in het grote magische gigantische heelal maakt onze planeet met het stelsel waar wij bij horen niet echt veel indruk, lees Helena Blavatsky, of de Lama Kazidawa Samdup, de Heelallers hebben ons op weg geholpen, ’t is aan ons om er iets van te maken, in het heelal gelden wetten, die wij op aarde zouden moeten toepassen, maar we zijn doorgeschoten naar iets ?, om dat we dit niet op tijd hebben afgehakt, zachte dokters maken stinkende wonden, we kunnen dit niet benaderen door middel van het mechanise redeneer vermogen, nee door diep naar denken verlicht door intuïtie van het mystieke hart, dit volgens lama Kazidawa-samdup, in het kort waar maken wij ons druk om, de verkeerde dingen, “” de waarheid komt voort uit onze intuïtie “” Descartez , prettige zondag allemaal !

  9. Beste Jenne, neem dan de moeite om een stukje te lezen want de verhandeling is OK die je zegt maar er is meer, verder dan Sirius en Saturnus. Ik wens je een zonnige/zinnige zondag toe, hartegroet Odette
   http://youtu.be/yHFWfnTM8G8

  10. Ach beste vriendin ODETTE, moet aan tafel visite cocktails en zo ,met de Andrew sisters op de achtergrond, in de mode, totale illusionaire wereld, the dreat Gatsby als voorbeeld, now so what, ga straks luisteren en stuur je een mailtje, groet Jenne

  11. Alles zo ver weg te zoeken…
   …zo ver dat het allemaal niet meer uitmaakt 😉

  12. Mooi ODETTE, Mantofani strings, wat is er toch ongelovelijk veel muziek,
   Een Amerikaanse tappas met cocktails voor af, mooi ook om te zien, kleurig
   het Diner was geslaagd mijn vrouw kan lekker koken, Vis in een roqeufor saus, met rode bieten appel salade en zelfgemaakte aardappel puré met kruiden, rode en witte wijn, mijn dochter bakt de taarten, vandaag Annanas niet Anna-11-nas taart, die kinderen onze kleinkinderen vinden dat leuk, beet imponeren zo hier en daar, geeft ook inspiratie aan het leven, mooi gedekte tafel, ja is niets verkeerd aan, de die Andrew sisters ja hoor, andere tijden andere zeden toch, we zijn niet decadent hoor, maar houden van het leven, en van elkaar, beetje gemeen van me deze tentalis kwelling, maar de bedoeling is goed, Vr. Groet

 11. Sobibor’s ‘echte’ gaskamertje zomaar verdampt … in nog geen maand tijd !
  http://newobserveronline.com/sobibor-archeological-dig-no-proof-of-gas-chamber-and-contradicts-all-earlier-chamber-claims-researcher/
  * * * * * * * *
  • 2 oktober, 2014 om 20:45 knowtoomuch zegt:
  BEDANKT, Pipo !
  Het is nèt wat ik al zei : het gaat gewoon om een oude gierkelder of varkensstal. Joods ringetje met een janktekst erin gegraveerd erbij gelegd, en HOPPAAA, er is een gaskamer geboren ! Weet je ,de ‘gaskamer’ van Madjanek bleek achteraf een militaire paardenstal te zijn geweest. Met wanden van planken (!) gemaakt, met vette kieren ertussen.
  Officiële lezing : ” De afgelopen 70 jaar zijn de planken gekrompen ; tijdens WO2 waren de wanden dicht ”
  Tùùùrlijk, dat ik daar zèlf niet aan gedacht had, zeg ..!
  * * * * * * * *

 12. Snowden komt vanuit Moskou met schokkende onthullingen over 9/11

  -Nucleaire bom onder “US-government
  -Rusland verspreidt informatie van inlichtingendiensten
  -Snowden bekrachtigt informatie met bewijs

  NSA bevestigt informatie met documenten

  ‘Deze 9/11 data dump is zó radioactief dat de US Government in één klap onderuit gaat. De wereld zal nooit meer hetzelfde zijn als alle landen dit rapport onder ogen krijgen’.
  De Anerikaanse website “SateOfTheNation.org” is momenteel bezig informatie over de aanslagen van 9/11, afkomstig van klokkenluider Edward Snowden en de de Russische geheime diensten, in afzonderlijke documenten op het internet te dumpen. De bewijzen zijn duidelijk aanwezig en het is onweerlegbaar dat er een valse vlag-operatie is uitgevoerd op 11 september 2001 en dat het een complot was met een multinationaal karakter. Bewezen is dat Amerika, Israël, Engeland en Saudi-Arabie allen direct betrokken zijn geweest bij de uitvoering en bij de cover up van deze misdaad tegen de mensheid.

  Er zijn daarnaast uit andere staten ‘acteurs, inlichtingen- en veiligheidsdiensten bij betrokken zoals ISI uit Pakistan, maar de US Federal Government en de Israëlische veriligheidsdiensten zijn veruit het meest medeplichtig.

  De omvangrijke hoeveelheid uitvoerig bewijs betekent dat zowel de aanklacht als de veroordeling van de US Government onomstotelijk vaststaat na het plegen van deze criminele daad tegen de eigen bevolking. Tegelijkertijd is ook de betrokkenheid van Israel ruimschoots bewezen en leiden er diverse sporen naar hun misdadige activiteiten voorafgaand aan en tijdens deze aanval.

  Voeg samen: Rusland, Edward Snowden en de alternatieve nieuws media

  Toen Edward Snowden besloot in Rusland te blijven nadat hij uit de VS gevlucht was, wist hij dat hij een schat aan bewijsmateriaal had meegenomen vanuit de NSA welke zou dienen als basis voor de onthulling van de waarheid rond deze ramp. Het bestaan van dit buitengewone dossier met geheime NSA-documenten levert de bewijzen dat deze criminele daad voorbereid is vanuit de hoogste regeringskringen en dit heeft Rusland de onbetwistbare autoriteit opgeleverd om de waarheid rond 9/11 te onthullen. Dientengevolge voert het Kremlin momenteel periodieke en strategische data dumps uit met betrekking tot alle feiten.

  Zo lang als Amerika, Engeland, de EU en de NATO maar doorgaan met Rusland te vervolgen en het land tegen zich in het harnas te jagen door een oorlog uit te lokken, waarom zou het Kremlin dan stoppen met het downloaden van alle bewijsstukken die leiden tot het aanklagen van de daders die ook nu weer een coup uitvoeren onder leiding van de CIA, MI6 en de MOSSAD in Kiev? Deze is alleen maar bedoeld om de vlam in de pan te laten slaan en dit vuur nog eens extra aan te wakkeren voor Rusland dat al uitgedaagd en beschuldigd wordt.
  Terwijl de USA en companen de een na de andere sanctie uitvaardigen, is het Poetin die de ene na de andere kritieke zet doet op het geopolitieke schaakbord. Rusland kan niet alleen de economie van Ukraine in 24 uur totaal stopzetten, maar is ook in staat om een groot deel van Europa in de kou te zetten in de komende winter.

  Maar nog veel belangrijker is, dat Rusland in één minuut enorme hoeveelheden bewijsmateriaal op het sociale netwerk kan zetten die voor iedereen in de wereld toegankelijk is met betrekking tot de ware toedracht en de misdadigers van de 9/11 valse vlag-operatie.
  Terwijl men in Rusland momenteel daar mee bezig is, heeft het Kremlin toestemming gegeven om dit wereldschokkende materiaal vrij te geven, dat reeds bekend staat op het internet onder de naam 9/11 Truth. Men zit er onderhand wel op te wachten dat de ware toedracht en de waarheid naar buiten komt, temeer vanwege het feit dat deze valse vlag-tactieken telkens weer worden toegepast om oorlogen te beginnen tegen andere landen of staten.
  Dat zal allemaal veranderen in 2014

  Met de verspreiding van de meest recente ‘waarheden rond 9/11, zijn de schuldige staten al in de hoek gedreven (denk aan de opgevoerde druk voor declassificatie van de 28 pagina’s uit het zogenaamde officiële rapport die geheim moesten blijven) en is er geen ontsnappen meer mogelijk. Wanneer een land als Rusland, met een geheime dienst die nauwelijks onder doet voor die van de VS, zéér betrouwbare informatie gaat verspreiden betreffende 9/11, terwijl Edward Snowden dit volledig ondersteunt met alle NSA- documenten welke keiharde de bewijzen laten zien, hoe zullen deze misdadigers dan nog denken te kunnen ontsnappen?
  Het internet heeft in 2014 bewezen dat er niets meer geheim gehouden kan worden en zeker in de periode hierna niet meer.

  http://www.gewoon-nieuws.nl

  1. zat snowden niet ergens in een ambassade? ergens in Londen? Niet in Moskou dus ?

 13. Wat een haat weer voor de Dollar. Het zelfde plaatje wordt weer afgespeeld en je zult zien het tegenovergestelde is aan de hand. Ook de goud promotors herhalen dit plaatje telkens weer. Hoeveel mensen zijn hier al hun geld mee verloren? Er komt een tijd voor alles en zo zal de auteur altijd gelijk krijgen.

  Er is simpelweg op het moment geen ander alternatief voor de dollar. Ja die gaat er waarschijnlijk komen in de toekomst, tenslotte blijkt uit de geschiedenis dat geen 1 munt het vele eeuwen volhoud. Kijk naar de alternatieven die er nu zijn voor de dollar? De euro de yen? Grote partijen die geld hebben waar kunnen ze hun geld kwijt? Praat liever over een ondergang van de euro? Kijk is naar japan?

  De dollar is helaas de enige plek waar je veilig grote sommen geld in kwijt kunt net als in USA aandelen. Dat is de reden van de stijging van de Dollar en de Amerikaanse aandelen. Dit zal komende tijd alleen maar toenemen.

  ‘De dag dat de dollar valt’ een uitzending van tegenlicht die ik op school te zien kreeg in 2005. Daarna Meneer Middelkoop(cheerleader voor goud) die daar een boekje over heeft geschreven. Dit is volgend jaar alweer 10 jaar geleden. Ook toen barstte het van de dollarhaters.

  Mijn stelling is schijf een boekje over de val van je euro en je krijgt veel sneller gelijk dan alle dollar haters. De koers van de dollar zal blijven stijgen en volgens de beroemdste Cycles specialist Martin Armstrong zal binnen een aantal jaar de dollar meer waard zijn dan de EURO. Als tegen die tijd iedereen is omgeslagen en alleen maar lof gaan schrijven over de altijd gehate dollar. Tja dan is het weer tijd om je mening bij te draaien en weer het tegen over gestelde te denken. Bedenk goed, de massa zit altijd fout!

  1. Ronald,zo te lezen ben je een rijke man met veel dollars op zijn bankrekening 😉
   Ga dan maar even je boek schrijven over de ‘verschrikkelijke euro’ en bedenk dat de massa het nog helemaal niet weet 😀

  2. Overigens is het niet de munt zelf, maar de machtsgeile organisatie die het hele centrale bank monopolie gecreerd heeft die hier terecht becritiseerd wordt.
   Als Ronald idd zoveel dollars op zijn rekening heeft staan moet hij maar eens goed nadenken over waar dat geld vandaan komt: uit het NIETS :o)

 14. In de onvolprezen “the Money Masters”, vast nog wel te vinden op internet, wordt mooi uit de doeken gedaan hoe ze die Federal reserve act er doorheen jasten op kerstavond, toen de meeste leden van het congres in de trein naar huis zaten, behalve ingeseinde medestanders.
  Die docu is van 1 of 2 jaar voor deze crisis, en wordt exact voorspeld. Hij laat ook heel mooi zien hoe de hele geschiedenis van de VS is doorspekt van het gevecht met de bankiers. Hoe Andrew Jackson al schreef: “dit experiment gaat alleen maar slagen als we de bankiers buiten de deur eten te houden”.
  Feredral income tax bestond helemaal niet in de VS voor de Federal reserve act, en was een van de eisen van de bankiers die wel zeker wilden weten dat de regering de rente kon gaan betalen.

 15. De verenigde staten van noord Amerika, bestaan nog wel uit iets meer als de Yankey Dollar, economisch en indistrueel nog altijd een groot macht, enorm zwaar bewapend leger.
  Het is jammer dat door toe doen van de bankiers en media onder anderen, de republikijnse waarden zijn ondermijnd, en ook de bevolking volkomen is misleid in hun burger oorlog, toen werd de President Benjamin Franklin al misleid door laten we zeggen zionisme, zelf de grootste slave traders en houders, die dit misbruikten om de echte waarheid te verdoezelen, die was de enorme opgelegde belasting van 40%, door Wasinhton gesteund door de noordelijke staten.
  Maar goed, ben er van overtuigd dat één dezer dagen de grote opreizing begint, en de free Amerikan citizen het heft in handen gaan nemen, en dat hele zionistische zooitje in de zee kwakt.
  Dat is mijn grote hoop, heb er familie wonen, en we schrijven elkaar, want de rest is niet meer zeker, het borreld en broeid !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.