Advertentie

Area 51 wetenschapper: ‘We werken met ET’s’..!


area-51 warning sign

x

x

– ‘Interview op sterfbed’ –
X

Wetenschapper ‘Area 51’ beaamt bestaan van buitenaardsen..!

2014 © WantToKnow.nl/.be

 x

Niet lang voordat hij op 7 augustus 2014 stief, werd de onderstaande video gemaakt met ingenieur Boyd Bushman. In de video spreekt hij vrijuit over zijn persoonlijke ervaringen met de uiterst geheime militaire basis in Nevada, genaamd ‘Area 51’, ufo’s, buitenaardsen en de anti-zwaartekracht-techniek. Boyd was gepensioneerde senior-onderzoeker bij Lockheed Martin, en was meer dan 40 jaar voor deze vliegtuigfabrikant werkzaam. Als onderzoeker testte en otnwierp hij geavanceerde aandrijfsystemen en kreeg hiervoor meerdere patenten op zijn naam. Naast het werk voor het Amerikaanse ministerie van Defensie, werkte hij voor andere defensieaannemers zoals Texas Instruments, General Dynamics en Hughes Aircraft.

Boyd Bushman weet wat er echt aan de hand is in Nevada’s mysterieuze gebied ‘Area 51’. Bushman heeft voor Lockheed Martin met reverse techniek een vliegende schotel onder zijn handen gehad. In de video laat hij foto’s zien van luchtschepen en buitenaardsen. De foto’s zijn met wegwerpcamera’s gemaakt in diverse militaire bases. Hij gaat dieper in op de verschillende onderdelen van de schepen, die 11,5 meter groot zijn en hun aandrijfsysteem. Er zijn geen wielen, ze zijn geluidloos en ze kunnen heel snel accelereren. Kijk naar deze 33 minuten durende video:

Boyd laat er allemaal weinig onduidelijkheid over bestaan: “Er zijn Amerikanen die zich 24 uur per dag bezighouden met ufo’s. We proberen te achterhalen en te leren hoe ze werken.” Het is niet voor het eerst dat er mensen uit het leger naar voren treden die praten over vliegende schotels die worden bestudeerd bij Lockheed Martin. Zo is er de oud-directeur van Lockheed ‘Skunk Works’, Ben Rich, waar we HIER al eens over schreven. Hij zei ooit: “We hebben allang de deskundigheid en de middelen om naar de sterren te reizen, maar deze technologieën zitten opgesloten in zogenaamde ‘black projects’ en er zou een daad van God nodig zijn, om deze uit de donkere catacomben te halen, om er de mensheid voordeel mee te laten doen. Alles wat je je kunt voorstellen hebben wij al gedaan.Wij kunnen ET naar huis brengen.”

In de video laat Boyd Busman veel foto’s zien. Er zijn twee groepen buitenaardsen volgens hem, onder Area 51 en in andere plaatsen. Buitenaardsen hebben lange vingers en aan elkaar vast gegroeide tenen. Ze komen van de planeet ‘Quintumnia’.
Nigel Watson, auteur van de Haynes UFO Investigations Manual’: “De bekentenissen over het bestaan van ufo’s en aliens lijken erg overtuigend te zijn; waarom zou deze man op zijn sterfbed liegen.” Dit is de video die een paar jaar geleden al gemaakt werd met deze Boyd Bushman:
X

x
En de bekentenis van Boyd Bushman staat vanzelfsprekend niet op zichzelf. Er is in de afgelopen jaren een schat aan informatie naar buiten gekomen, van klokkenluiders, oud-defensiespecialisten enz, die állemaal min of meer uit de school klappen. Maar ook gevallen zoals deze foto hieronder komen veel voor. Foto’s die opduiken uit oude, persoonlijke foto-archieven. Deze foto werd gevonden door ene Alan Lewis. Het commentaar dat deze man bij de foto geeft gaat als volgt:
“Mijn vader is onlangs overleden en hoewel ik altijd wel dacht dat hij in de ‘Black Ops Arena’ werkte, had ik nooit kunnen dénken dat hij iets van doen had met contact met aliëns. Toen ik zijn huis aan het oprumen was, kwam ik deze foto tegen. Als je kijkt naar het labeltje, rechtsonder op deze container op de foto, dan zie je daar een ‘Area 51’-label. Maar ik kan geen enkel bewijs verder voor dit verband aanreiken”. 

x

area 51 alien foto

 

13 gedachten over “Area 51 wetenschapper: ‘We werken met ET’s’..!

  1. beste, heb jij dat of iemand anders dat filmpje, want als jullie het erop gezet hebben, dan heb je het vast op een andere schijf nog staan ?
   mvg bram

 1. “We hebben allang de deskundigheid en de middelen om naar de sterren te reizen, maar deze technologieën zitten opgesloten in zogenaamde ‘black projects’ en er zou een daad van God nodig zijn, om deze uit de donkere catacomben te halen, om er de mensheid voordeel mee te laten doen. Alles wat je je kunt voorstellen hebben wij al gedaan.Wij kunnen ET naar huis brengen.”

  Dat maakt me altijd kwaad als er weer eens gezever is over energie kwesties en aanverwanten want de tech is er om een mooie planeet vd aarde te maken.

 2. Hallo,

  Hoe is het nu al mogelijk dat het 33 minuten lange video filmpje al is verwijderd??? van het interview Area 51.
  Mijn vraag is het ergens anders nog te vinden? of is het mogelijk dit er weer op te zetten???
  Ik hoor het heel graag van jullie.
  met vriendelijke groet Eduard

 3. geachte redactie,
  heb bovenstaande artikel gelezen en tot mn verbazing is het niet mogelijk om het eerste filmpje af te spelen.
  Ben erg benieuwd naar de reden hiervan.
  Vriendelijke groeten,
  Marjan Schreurs

  1. Dankjewel Coz en Monika voor de hulp; ben even heel druk met van alles, en heb nu de link van Monika bovenin hersteld. DANK!

 4. spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space Scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org
  We hebben allang de deskundigheid en de middelen om naar de sterren te reizen, maar deze technologieën zitten opgesloten in zogenaamde ‘black projects’ en er zou een daad van God nodig zijn, om deze uit de donkere catacomben te halen, om er de mensheid voordeel mee te laten doen. Alles wat je je kunt voorstellen hebben wij al gedaan.Wij kunnen ET naar huis brengen Er zijn twee groepen buitenaardsen volgens hem, onder Area 51 en in andere plaatsen. Buitenaardsen hebben lange vingers en aan elkaar vast gegroeide tenen, binnen de VSA grenzen, maar daar buiten !!!
  Exacte ruimtevaartwetenschappen anno 21ste eeuw is de volledige studie van het universum, Extraterrestrials hun ruimtetuigen daarvoor kunnen gebruiken is een uitgelezen kans, spotgoedkoop en wonderbaar middel tegen ufo-coverups corruptie en criminaliteit van Aardse derden…. Hoe bekijkt vb Vlaanderen de Aarde als space civilisatie in de nabije toekomst met gelijke rechten en plichten voor de burgers al dan niet in samenwerking met Extraterrestrials, ongeveer 123 Extraterrestrials rassen momenteel zijn vaste Aardse bezoekende starvisitors, velen zijn benieuwd naar hun kennis en kunnen, hoe begonnen zij ooit zelf…dat nieuws verspreidt zich als een lopend vuur het universum in ….

 5. Mooi, op youtube vind je ook getuigenissen van astronauten en kosmonauten, en als je dieper wil ingaan op de technologie ontsproten uit de UFO-crash in Area 51, is de biografie van Col. Philip Corso (the Day After Roswell) een absolute aanrader, jammer genoeg enkel in het Engels verschenen.

 6. Volgens mij zijn dit geen aliens, ik denk zo iets als ‘bionic cyborgs’ uit een laboratorium. Kijk, stel je bent uitvinder van een ruimte vaartuig die zo snel kan veranderen van richting dat je interne organen verwoest worden, hoe bestuur je dan zo’n vaartuig zonder dood te gaan. Niet, oftewel er is iets nodig dat bestand is tegen deze krachten en de omgeving in de ruimte, dan moet je dus iets uitvinden wat daar tegen kan. Er moet een ‘Biomimetische’ oplossing voor worden bedacht, en daarmee experimenteren. Nou is het ‘alien’ verhaal een goede dekmantel voor deze schepsels, want ja als men al is wijs gemaakt in UFO te geloven die door ruimtewezens worden bestuurd dan vinden mensen het ook wel plausibel dat deze schepsels als aliens door kunnen. Terwijl dat hele ‘alien gekoppeld aan UFO idee’ natuurlijk is ontstaan door propaganda tijdens de space-age. En je moet niet gaan denken dat er zo iets bestaat als aliens, dat is natuurlijk waanzin.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.