Advertentie

Hoe je wordt voorgelogen door Klink en Coutinho!


Dat is nogal een kop die hier boven dit artikel staat. Maar de bewijzen vind je gewoon hieronder. Coutinho is de man die verantwoordelijk is voor de -zeker voor een wetenschapper- ongenuanceerde uitspraak, dat er over de hele wereld nog geen enkele bijwerking van het Cervarix- of Gardasil-vaccin is gebleken, laat staan dat er een dode is gevallen. Hoe durft ie?! Het is in één woord ‘schandalig!’

Klink doet daar nog een schepje bovenop, en meldt dat de waarheid, zoals die door sommige mensen wordt aangehaald, te kwalificeren valt onder de noemer ‘Indianenverhalen’. De vraag die rijst, is of Ab Klink wel weet waar hij over spreekt, ondertussen de leugens rondom HPV-vaccins wel versterkend..!

Maar wellicht is dit weer een kwestie van de ‘omgekeerde bewijslast’? Hoe werkt die omgekeerde bewijslast?

Stel je voor dat iemand geinjecteerd wordt met een (voor een aantal mensen onbekende) giftige stof, een dag later is hij overleden, of deze persoon lijdt dan plotseling aan ernstige verlammingsverschijnselen; gewoon een voorbeeld. Dan zou het volgens de tactische opstelling van de farmaceutisch-medische wetenschap op dat moment zo zijn, dat de personen die de injectie hebben gegeven de nabestaanden van het slachtoffer uitdagen AAN TE TONEN dat de dood is ingetreden door direct gevolg van de injectie van de (giftige) stof. De omgekeerde bewijslast in werking…

 • Want dat die injectie giftig was, dat is nog helemaal niet bewezen!
 • En dat er mogelijk volledig andere zaken op de achtergrond hebben meegespeeld, ten tijde van de injectie, is helemaal niet uit te sluiten.
 • En zeker het feit dat die persoon vlak vóór deze injectie nog fluitend rondliep heeft niets met dit verhaal te maken. Enz. enz.

 

Common sense, zo merk je, dient dus gewoon uitgeschakeld te worden. Bewijs moet er komen, anders is degene die de injectie gaf, gewoon onschuldig..! Maar wanneer houdt deze flauwekul nou eens op?!

Dat dit verhaal niet overdreven is, en dat opnieuw onze jonge meiden hier in Nederland worden ingespoten met HPV-preparaat, waarvan men de gevolgen nog niet kan overzien, dat staat in ieder geval als een paal boven water.

Hieronder het verhaal van Janny Stokvis, dat indirect het RIVM in zijn hemd zet.

Laat het lezen door alle nichtjes en jonge meiden die je kent, EN HUN OUDERS. Hoe je werd en wordt voorgelogen door Coutinho en de RIVM-club. Het feit dat onze rijksoverheid en het RIVM al een reclamebureau in dienst moeten nemen, om met slimme truucs jonge meiden te brainwashen om die HPV-vaccinatie maar te gaan halen, zegt op zich genoeg, voor de mensen die nadenken! (KIJK HIER voor een artikel op WantToKnow, waaruit de strapatzen van de overheid en het reclamebureau duidelijk blijken!)

Tot slot van deze inleiding, maar gewoon even een willekeurig citaat, waarvan er velen van deze strekking te vinden zijn.
Prof. H. Schellekens over het HPV-vaccin. Hij is lid van de commissie ter beoordeling van geneesmiddelen: “Zolang niet is vastgesteld of het vaccin kanker voorkomt en wat de werking en de bijwerkingen zijn, heb je het eigenlijk over een experiment.”
En dat het een experiment is, erkennen alle deskundigen. De groep 12-jarigen, die straks massaal wordt gevaccineerd, is nooit grootschalig wetenschappelijk onderzocht…

X

* * * * * * *

Het onderzoek dat in Nederland al lang had moeten plaatsvinden!

door Janny Stokvis, 19 maart 2010

X

Op 12 maart 2010 had ik samen met 5 andere vrouwen een ‘Listening Session’ met de Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) over de bijwerkingen van de HPV-vaccins. Wat dat precies inhoudt en hoe ik daar in verzeild geraakt ben wil ik graag met jullie delen.
Demissionair Minister Klink vertelt op prikenbescherm.nl het volgende, ongenuanceerde verhaal over de veiligheid van de HPV-vaccins. Laten we daar eerst maar eens even naar kijken:

X

X

Dit is de letterlijke tekst van Ab Klink:

“Daar is door verschillende instanties die echt van de hoed en de rand weten naar gekeken. Op Europees niveau, in Nederland en in de Gezondheidsraad al. Die kijken met name naar de veiligheid en effectiviteit, maar belangrijker nog er zijn miljoenen meisjes inmiddels gevaccineerd en soms zie je bijwerkingen, maar dat is niet vaak en als je ze ziet zijn het in feite lichte verschijningsvormen.

Pijn op de plek waar geprikt is om het zo maar te zeggen en soms misselijkheid e.d. maar verder dan dat reikt het zover wij weten niet en de officiële instanties geven ons echt aan met stellige zekerheid: Het is veilig en bovendien effectief.

 

Mijn boodschap zou zijn: laat je er in elk geval niet van weerhouden door informatie die niet deugd, met allemaal indianenverhalen over bijwerkingen die er niet zijn. Dus een overwogen keuze is van belang maar laat je daarbij in elk geval steunen door informatie die écht geldt, die waar is om het zo maar te zeggen.”

Als moeder ga ik niet akkoord gaan met dit soort voorlichting, want los van het feit dat ik dit moraal totaal onverantwoord vind, klopt het hele verhaal gewoon van geen kanten! Want er zijn wel degelijke ernstige bijwerkingen, na de Gardasil en/of Cervarix-vaccinaties geconstateerd. En die gegevens zijn NIET VERBORGEN! Want de publieke bijwerkingen-databanken in verschillende landen staan er vol mee. Een kwestie van even raadplegen!

Men is zo druk bezig om te bewijzen dat er geen schadelijke bijwerkingen zijn, dat internet volstroomt met verhalen van wanhopige ouders die hulp zoeken voor hun dochters en tegelijkertijd andere ouders proberen te waarschuwen. Laten we het maar ‘de ervaring van de consument’ noemen.

In 2008 was ik op YouTube muziek aan het zoeken en klikte ik ’toevallig’op  een filmpje dat handelde over de dood van Brooke Petkevicius. Zij stierf op 26 Maart 2007 aan een longembolie 2 weken na haar eerste Gardasil vaccinatie, terwijl ze daarvóór kerngezond was, geen onderliggende medische problemen had, niet rookte en wel veel sportte. In haar familie komen geen bloedstollingsproblemen voor.

Kort hierna zag ik de uitzending van Zembla van 19 oktober 2008: ‘Het omstreden Kankervaccin’. (Bekijk die uitzending op de Zembla-site HIER)

Brooke Petkevicius, slachtoffer

Dit was voor mij een grote schok. Natuurlijk. Want wat ik uit die uitzending heel duidelijk ook opmaakte, was dat mijn dochter in de doelgroep van meisjes zou zitten die in aanmerking kwam voor HPV-vaccinatie. En wij hebben wél een stollingsafwijking in onze familie.. Na wat speurwerk heb ik toen contact op genomen met de vader van Brooke. Zonder dat ik het toen wist, was dát voor mij het begin van een lange zoektocht naar de waarheid..!
X

Al zoekende op internet kwam ik steeds meer mensen tegen die met hetzelfde onderzoek bezig waren. Laat ik er een paar aan je voorstellen.

Één van de eersten die ik leerde kennen was Cynthia Janack. Cynthia was haar onderzoek begonnen omdat ze de familie van een meisje, dat ernstige bijwerkingen na Gardasil-vaccinatie had ondervonden, wilde helpen. Het meisje was voor die  tijd gezond, na de prik erg ziek, maar niemand wist wat er met haar aan de hand was.

Leslie Botha plaatste regelmatig artikelen over Gardasil op haar Blog over Womens Health (HIER) en besteedde er aandacht aan in haar radioshows. Zij is zich ook verder in de HPV-vaccinaties gaan verdiepen nadat de Oma van

Jessica Ericzon

Jessica Ericzon contact met haar op nam.

Jessica Erikzon overleed op 22 februari 2008. Haar moeder vond haar dood op de vloer van de badkamer en ze was waarschijnlijk al dood voordat ze de grond raakte. Haar doodsoorzaak is tot nu toe onbekend. Jessica had op 20 februari 2008 haar 3de Gardasil vaccinatie gehad.

Freda Birell uit Schotland is een vriendin van  Karen Maynor. Karen is de moeder van Megan. ( Foto Megan) Megan overleed op 20 november 2008. Twee uur voordat ze dood in de badkuip gevonden werd, had haar moeder haar nog aan de telefoon gesproken. De doodsoorzaak van Megan is ook Onbekend.

Megan Hild

In het voorjaar van 2009 was er in Duitsland een her-evaluatie van de kosten-effectiviteit van de HPV vaccins. Die gelegenheid hebben wij aangegrepen om met elkaar en met de samenwerking van Annelies en Christina England een gezamenlijk project te starten.

Alle resultaten van het onderzoek wat we gezamenlijk en afzonderlijk gedaan hadden hebben we gebundeld en naar het Robert Koch Instituut in Duitsland gestuurd en tegelijk ook over de rest van de wereld verspreid..  (KIJK HIER voor de website)

Er bestaan  veel supportgroepen voor ouders van meisjes die aan ernstige bijwerkingen lijden. De signalen die uit die groepen komen zijn totaal het tegenovergestelde van wat er officieel gemeld wordt!
Die ouders hebben een aantal dingen gemeen. Ze zijn wanhopig, ze sjouwen van arts naar specialist, naar specialist om weer bij de huisarts terug  te komen en weer een nieuw traject in te gaan. Elke keer een andere of geen diagnose, elke keer weer andere medicijnen’een eindeloos traject..!

Voor officiële onderzoeken naar de Bijwerkingen worden de rapporten uit de bijwerkingendatabank VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) gebruikt. Klik hier voor een link naar deze site.

Volgens onderzoek van de NVIC (National Vaccine Information  Center) worden slechts 1% tot 10 % van de  bijwerkingen daadwerkelijk gemeld. En als we weten dat er inmiddels meer dan 17.500 meldingen in de US alleen al zijn, dan praten we alleen dáár al over meer dan 200.000 bijwerkingsdrama’s..

In Augustus 2009 werd in JAMA (Journal American Medical Association.) een onderzoek gepubliceerd over  de bijwerkingen van het HPV-vaccin ‘Gardasil’.
Dit onderzoek wordt ook door Nederland gebruikt om aan te tonen hoe veilig de vaccins zijn.
Er werden 12.424 rapporten onderzocht. 86% (8471 rapporten) daarvan was aangeleverd daar de fabrikant van het Gardasil-vaccin, de firma Merck.  Van deze door Merck aangeleverde rapporten had maar liefst 7561 (89%)  insufficient identifying information to permit clinical follow-up or review.
Of in goed Nederlands: deze rapporten, die dus door de fabrikant zélf aangeleverd waren, bevatten onvoldoende te identificeren informatie die het mogelijk zou kunnen maken om een klinische follow-up of nader onderzoek te doen..!!

Daarnaast werd het percentage van bepaalde bijwerkingen berekend op basis van het aantal verspreide vaccins. De US is groot en artsen en gynaecologen hebben het vaccin op voorraad in de koelkast liggen. Dus hoe kun je nu het aantal bijwerking gaan berekenen VAN VACCINS DIE NOG NIET ZIJN GEGEVEN..??! Als dat niet naar oplichting ruikt..?

En hoeveel ongebruikte vaccins er zijn weet niemand, dat kunnen gewoon 1 miljoen zijn, maar ook 3.000.000. Een vaccin in een koelkast kan dus geen schade aanrichten, en mag daarom natuurlijk ook niet meegeteld worden.
Hoe is het mogelijk, dat overheidsinstanties als de FDA en het CDC (Centre for Disease Control) zó slordig zijn.. Tegen alle wetenschappelijk BASIS-regels in..! De conclusies die men dus trok uit dit manke onderzoek,  was dat het aantal serieuze bijwerkingen van het HPV-vaccin niet groter was dan dat van andere vaccins..!

(Bron: Slade BA, Leidel L, Vellozzi C, Woo EJ, Hua W, Sutherland A, et al. Postlicensure Safety Surveillance for Quadrivalent Human Papillomavirus Recombinant Vaccine. JAMA 2009; 302:750-57.)

Wat moet je hier nu mee als ouder, als overheden in andere landen, vrolijk fluitend het HPV-vaccin willen gaan invoeren..?!
Als buitenstaanders en ouders kun je alleen aantonen dat dit hele onderzoek niet klopt door zelf onderzoek te gaan doen en zelf bijwerkingen van de meisje te verzamelen. Wat een onzin nietwaar, en toch was dit wat we gingen doen..! Daar is maanden werk in gaan zitten.
Werk dat bijv. de Nederlandse overheid, in ieder geval op initiatief van minister Ab Klink had moeten laten uitvoeren. Nalatigheid van deze man, of spelen hier andere zaken?

De FDA komt in beeld.

Karen Maynor heeft in September 2009 een brief geschreven aan Dr. Margaret Hamburg, hoofd van de FDA (De Amerikaanse voedsel en warenautoriteit: The Food en Drug Administration). Bij deze brief werd een heel pak verhalen van andere meisjes gevoegd. En ook dit pakket hebben we over de hele wereld verspreid.  (KLIK HIER voor de link)

De FDA toonde interesse naar het gedegen onderzoek van de moeders, familieleden en betrokkenen bij de slachtoffers van de HPV-vaccinaties. Of probeert de FDA haar eigen falen te verbloemen, door deze ‘interesse’..?

De FDA heeft naar aanleiding van de ontvangen brief contact met Karen Maynor gezocht en kort daarna hebben 2 teleconferenties plaatsgevonden, waar ook Leslie, Freda en Cynthia aan deel hebben genomen. . Hierin werd  de mogelijkheid geboden om de zorgen en ervaringen van ouders over de bijwerkingen van de HPV-vaccins aan de FDA te presenteren.

Vanaf dat moment zijn we met z’n zessen aan de presentatie gaan werken. Rosemary Mathis is één van de oprichtsters van de uiterst waardevolle databank TheTruthAboutGardasil.org en  heeft -net als ikzelf- uren in de VAERS-databank gezocht en waardevolle gegevens verzameld.

Rosemary heeft een dochter Lauren, die ook zeer ernstige bijwerkingen heeft gekregen na haar vaccinatie. De PowerPoint presentatie die we in de vorm van een ‘Listening Session’ hebben gegeven bevat 54 pagina’s. Hierbij is een script met uitleg. Allemaal te downloaden.

Om het eenvoudig te houden leg ik een paar uitkomsten uit die voor iedereen te begrijpen zijn.

Wat we o.a. aan de FDA hebben laten zien is dat van de 80 vaccins in de bijwerkingendatabank ‘VAERS’,  Gardasil veruit de meeste gemelde bijwerkingen heeft.
Vanaf het moment dat het product geregistreerd was.  Daar moet bij gezegd worden dat Gardasil -in tegenstelling tot andere vaccins- alleen aan meisje wordt gegeven.

Gardasil is in vergelijking met alle andere 80 vaccins verantwoordelijk voor:

 • 27% van de levensbedreigende situaties na vaccinatie
 • 33% van alle Eerste-Hulpbezoeken na vaccinatie
 • 28 % van ziekenhuisopnames na vaccinatie
 • 44% van langdurige ziekenhuisopnames na vaccinatie
 • 36% van “niet hersteld” na vaccinatie
 • 37% invalide na vaccinatie
 • 13% overlijden na vaccinatie.

In de hand-out (de bijlagen van de presentatie) zit het document 1.International Concerns regarding Gardasil and Cervarix Hierin worden in 44 pagina’s  de verhalen van meisjes met bijwerkingen verteld. Daarbij o.a. verhalen uit Spanje. Vorig jaar heeft  in Nederland in de krant gestaan dat in Spanje 2 meisjes met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht waren kort na hun Gardasil-vaccinatie. Hier kun je lezen hoe het verder met ze ging.

In 2. HPV Vaccine Injury Chart All Zie je grafieken van bijwerkingen (Cervarix/Gardasil) van de, aan de FDA gepresenteerde meisjes, het maakt niet uit waar ze wonen, ze hebben dezelfde verschijnselen. Voor de duidelijkheid, het gaat hier niet om kortdurende verschijnselen, maar om bijwerkingen die maanden en soms al meer dan 2 jaar duren.

USA

 • Chronische vermoeidheid
 • Problemen met de spijsvertering
 • Duizeligheid en misselijkheid
 • Encephalitis
 • Gezichtsverlamming
 • Haaruitval
 • Hoofdpijn
 • Gewrichts en spierpijn
 • Verlies van het gezichtsvermogen
 • Menstruatie problemen
 • Verlammingen
 • Uitslag/allergie
 • Ademhaling en hartproblemen
 • Aanvallen/Seizures
 • Syncope
 • Diverse

Spanje

 • Chronische vermoeidheid
 • Duizeligheid en misselijkheid
 • Encephalitis/MS/ADEM
 • Gezichtsverlamming
 • Haaruitval
 • Hoofdpijn
 • Gewrichts en spierpijn
 • Verlies van het gezichtsvermogen
 • Menstruatie problemen
 • Verlammingen
 • Uitslag/allergie
 • Ademhaling en hartproblemen
 • Aanvallen/Seizures
 • Syncope
 • Diverse

Zie voor de rest de documenten, die je dus kunt downloaden voor nader diepte-onderzoek.

Voor mensen die niet van ingewikkelde verhalen houden  zijn de 77 pagina’s van 3. Investigate Gardasil Vaccine Risk Now! Petition wellicht makkelijker om te lezen. Een paar voorbeelden:

# 12284: Feb 11, 2010, Leslie Wondoloski, New Jersey

My 11 year old received her shots last year and she has been having headaches and major stomach aches. I am hearing the same thing from a lot of parents. What do I do?

# 12097: Jan 31, 2010, Tanya Coke, New Jersey

My daughter experienced such severe headache, dizziness and fatigue after the first shot that she could not attend school for three days. She sobbed when I suggested taking her for the second shot months later. We reported the symptoms to the doctor and never went back for the 2nd or 3rd shot. She is still tired and gets headaches when she never did before. I wonder whether these are long-lasting side effects?

# 11844: Jan 28, 2010, Catherine Couey, Oregon

My boyfriend’s daughter suffered several mini-strokes and almost died after her Guardasil vaccination. MRIs showed areas all over her brain that were bleeding and the drooping of one side of her face and the paralysis were just a few of the stroke symptoms she displayed.

Her many doctors could not reach a conclusive diagnosis regarding her symptoms which included tremors, uncontrollable twitching and spasming, fatigue, confusion, bleeding in the brain, transient paralysis, and other neurological problems. She was told by one doctor that this was likely a result of her Gardasil vaccine.

After the humiliation of Prednisone treatments (she gained weight, developed a moon face and distended belly) and some other therapies, she has gotten much better but is not the same girl she was before the vaccine, according to her father. These incidents caused alot of pain, fear, anxiety and financial hardship for her and her parents.

11838: Jan 28, 2010, Sharon Minifie, Massachusetts

My daughter had Gardasil and is now loosing her hair and has chronic fatigue. She is a straight A student and loved by everyone. Stop this horrific assault on our children by a self serving greedy drug company.

Deze voorbeelden zijn misschien maar 5 minuten uit een presentatie van een uur…!

Terug naar Ab Klink en zijn filmpje over de veiligheid van de HPV-vaccinaties.

Gekkenwerk toch? Het inenten is volop aan de gang en geen mens weet de uiteindelijke precieze effecten! Of ‘nemen we het risico’..?

Heeft Demissionair minster Klink gelijk als hij zegt dat er niets bekend is over ernstige bijwerkingen van Cervarix? Nee, dat heeft hij niet. Via de onderstaande link kom je terecht in de bijwerkingendatabank VAERS.
Ondanks het feit dat het een nationale database is, worden daar nu ook rapporten uit andere landen geplaatst. (NL-lareb is Nederland, MHRA is Verenigd Koningkrijk)

Als je via deze link de rapporten bekijkt, dan kun je zien dat er gewoon levensbedreigende situaties na toediening van Cervarix voorkomen. Situaties waarbij meisjes ernstige allergisch reacties  en ademhalingsproblemen krijgen direct na de vaccinatie en waarbij ze adrenaline toegediend moeten krijgen.

Er staan op dit moment (half maart 2010) 192 rapporten online, over een week kunnen dat er meer zijn. In Engeland zijn er inmiddels meer dan 3600 meldingen, dus die 192 stelt hier nog niets voor, waarbij we natuurlijk moeten aanteken, dat Engeland 5x meer inwoners telt dan Nederland. HIER IS DE LINK.

De in Nederland geregistreerde bijwerkingen zijn te vinden via www.lareb.nl Klik op ‘Meer informatie over bijwerkingen’ (bovenin op ‘Bijwerkingendatabank’). Zoek op geneesmiddel en voer bijv. de afkorting ‘Cer’ in en kies ‘Cervarix’ uit de lijst.

De kans die we van de Food and Drug Administration hebben gekregen was uniek. Nog nooit eerder hebben ze een groep die ouders vertegenwoordigd de mogelijkheid geboden om hun zorgen en onderzoek te presenteren. Misschien dat het RIVM hier iets van kan leren.

Alle documenten van de FDA presentatie zijn hier te in te zien of te downloaden, TheTruthAboutGardasil.org

De beide documenten/presentaties kun je hier downloaden:

Textversie in .pdf: HIER

De beeldpresentatie in .pdf:  HIER

Tot slot:

Mag ik u op het hart drukken, dat u ervoor zorgt dat úw dochter niet in deze statistieken terecht komt..!

Een vriendelijke groet,

Janny Stokvis

39 gedachten over “Hoe je wordt voorgelogen door Klink en Coutinho!

 1. Gelukkig is het spel nog steeds hetzelfde (en zelfs de spelers durven aan te houden!), zie voor meer bevestiging voor ‘de waarheid van dit liegen’:

  http://www.wanttoknow.nl/&p=14720/ (3 delen met nog steeds dezelfde strekking blijkbaar, scheelt mij weer een nieuwe artikel! ook bewijzen ineffectiviteit griepvaccins en ‘griepremmers’ en schadelijke gevolgen van allen squaleen al is hier te vinden)

  Voor de waarheid over (HPV) vaccinaties, zoek hier op de site even naar ‘Kwik en kwakzalverij’ (schadelijkheid Thimrosal-kwik in vaccins bewijzen) en elders op ‘Aan het licht brengen en onder ogen zien’ artikel. Veel info over de ineffectiviteit en onveiligheid van vaccinaties en ook info over ware immuniteit!

 2. Je bent gezond in lichaam en geest en wat ga je dan doen?
  Je laten inenten natuurlijk, maar het is wel preventief.
  Volgens mij gaat hier iets structureel de verkeerde kant op.
  Ziek wordt je juist van dit soort vaccinaties.
  Het ergste is dat een groot deel van de bevolking het slikt.
  Zo ook een collega bij mij op het werk, sinds de vaccinatie komt hij niet van zijn verkoudheid af, hoe verwonderlijk.
  Niet doen dus.
  Het maakt niet uit wat voor vaccinatie dat is.

 3. Aangezien het vrij zeker is dat Minister Klink of iemand die voor hem werkt meekijkt zou ik hun willen vragen…….

  Iedereen maakt wel eens fouten of neemt een verkeerde beslissing.
  Wat hier gebeurt is niet goed.
  Neem hierop actie en neem zelf de verantwoordelijkheid.
  Laat zien dat je een mens bent.

  Verkondig gewoon simpel dat er twijfels zijn wat betreft de vaccinatie en stel een onderzoek in.
  Je eer en vele levens gered.

  Mooier kan het toch niet

  1. Ging het maar zo eenvoudig anyoneyouwish.
   Het lijkt simpel maar dat is het niet. Dergelijke zaken op dat niveau in twijfel trekken kost je kop en baan. Dat betekent als je jezelf niet wilt verloochenen of vertrekken of ahw under cover werken. Mensen die dit in twijfel zouden trekken denken wel 2x na……ook voor hen telt het economisch belang. (al gaat dat over economisch prive, baan huis, kids…. en niet economisch zakelijk mondiaal en farmaceutisch ten koste van medemensen.)
   Ik heb niets te maken met Klink. Wel sta ik 1 stap verwijderd van/dichtbij mensen die in de gezondheidsraad zitten en daarmee dus eigenlijk 2 stappen van Klink hoewel ik hem nooit ontmoet heb. Zeker hoor ik wel eens wat van deze “wetenschappers”. Heb ik wel eens wat gevraagd. Ik heb besloten dat niet meer te doen. Mijn lijf rammelt aan alle kanten als ik merk met welke indoctrinatie er alleen al gesproken wordt. Dit is voor mij meer dan voldoende, het beste signaal te ontvangen dat er werkelijk niets van klopt, dat het geen zuivere zaak is wat er op dat niveau besproken wordt. Het is voor mij beter stil te worden heb ik ervaren en daarmee heb ik voor eens en altijd mogen ervaren dat het klopt……H-/Z-ij die niets weet weet het meest.
   En dat is meer dan voldoende.

  2. Prachtig.

   Als ik er nog een paar mag aanvullen?

   En stel die mensen alstublieft in staat om de schade te herstellen. Informeer als overheid de mensen die schade ondervonden hebben over hoe ze het kunnen repareren, als dat nog kan… En geliefde overheid, stel hen daar toe in staat, ook financieel.

   Stop met juridische processen tegen behandelaars die deze mensen helpen. Stop met het zwart maken van mensen die een andere paradigma gebruiken, dan de reguliere. U hebt het recht niet!

   Groet,

   Dzyan

 4. Het is tijd voor een nieuwe generatie gezagdragers.
  Ministers die ofwel verstand hebben van zaken, danwel er voor zorgen dat er onafhankelijk onderzoek wordt gedaan en dat er ook adviseurs zijn die een andere mening verkondigen. De bestaande adviseurs zijn wellicht aan vervanging toe en voor het RIVM geldt hetzelfde. Wanneer durft men bij deze overheidsinstantie verder te kijken dan hun horizon reikt. Zolang de mensen die daar nu werken stammen uit de tijd van eigen vaccinatie-ontwikkeling en -productie en -distributie is het onmogelijk echt onafhankelijk te zijn. Zij zouden anders moeten toegeven dat vaccineren helemaal niet zo heilzaam is als zijn dachten en daar is heel veel moed voor nodig. Kunnen ze geen vaccin ontwikkelen om moedig te zijn….een soort waarheidsserum dus.
  De adviseurs van de gezondheidsraad op hun beurt kunnen onmogelijk een goed advies geven als zij ook werkzaam zijn voor en met de pharmacie. En het argument dat er anders geen geld is voor onderzoek gaat niet op: Geef eerst geld uit voor eigen objectief onderzoek, minister, voor je iets koopt. Dan weet je wat je koopt en wat het mag kosten. Er zijn teveel bewijzen dat producenten op basis van eigen onderzoek een gekleurd beeld geven. De kleur van de bril die ze dragen.
  Wat betreft de artsen die als eerste klachten ontvangen van vaccinatie bijwerkingen: Als ook zij luisteren naar hetgeen hun patienten te vertellen hebben, zonder direct hun (voor)oordeel te geven, maar doorgeven aan de daarvoor bestemde instantie wat zij voor informatie krijgen van gevaccineerden, hoe anders zou het beeld zijn over o.a. vaccineren.
  Heb ik nu over een utopie of wordt dat nog eens werkelijkheid ? Het gaat al richting werkelijkheid. De oude torens trillen op hun grondvesten…………..

 5. Ik heb ondertussen twee dikke klasseurs met allerlei documenten, maar in discussie met ‘ongelovigen’ zeg ik regelmatig : oké, ik ben noch medisch noch wetenschappelijk opgeleid, maar lees de bijsluiter aandachtig, volledig en op voorhand, zoals de fabrikant overigens zelf oplegt. Neem kennis van de talloze ‘bij’-werkingen, van de beestachtige cultuur waarin het virus is tot leven gewekt en van de frisse chemische cocktail waarmee het is geprepareerd. Als je er dan nog overtuigd van bent dat deze prik onschuldig en goed is voor je gezondheid en je zal beschermen tegen een ziekte, welaan dan : ontbloot dan jouw bovenarm, sluit je ogen, prevel een kort gebed en laat dan de ziektevloeistof rechtstreeks in je physiek systeem spuiten

 6. Dat zou mooi zijn, Anyoneyouwish, maar zover is men nog lang niet. Kijk hier maar eens: http://www.ageofautism.com/2010/03/sebelius-asks-media-to-censor-autism-debate.html

  Afgezien van alle andere stoffen in vaccin’s, wordt thimerosal erg benadrukt. Terecht !! (Zeg ik als kwikvergiftigde door amalgaam.)

  Lieve Peter, heb jij ooit in jouw leven een bijsluiter gekregen en/of gelezen als je gevaccineerd werd?

  Kijk nog even verder op: http://gezondheid.blog.nl/kinderen/2010/03/02/nieuwe-vaccinatieronde-tegen-baarmoederhalskanker-gaat-van-start#comments

 7. Hebben jullie dat ook gehoord in de uitzending van DWDD gisteravond? Maurice d’Hondt voorspelt dat, indien Balkenende zich moet terugtrekken, KLINK voorgedragen zal worden om hem als lijsttrekker CDA op te volgen… NO COMMENT!

  1. Dat ziet eruit als manipulatie. Nog liever Balkellende dan Klink? Twee slechte keuzes aanbieden….. en het gepeupelte is alras snel tevreden dat ze een keuze aangeboden wordt. Het creëert een vals gevoel van democratie.

  2. ach Ellen wat maakt het uit.Als er ooit een verlichte politicus aan het roer komt(wat mij eigenlijk niet mogelijk lijkt)dan wordt de politiek gelijk afgeschaft!
   Maw de politiek is er niet voor het volk, maar om er voor te zorgen dat een systeem blijft voortbestaan. Aangezien dit systeem zo verrot is als de pest, kunnen we er wat mij betreft beter geen energie meer insteken, maar er voor zorgen dat we als volk er voor elkaar zijn!

  3. @Lianne, geef niet op! Dat had ik ook bijna gedaan. Ik denk dan aan mijn maatschappelijke positie en mijn inkomen maar ik heb nu besloten dat ik respect, vrijheid en saamhorigheid belangrijk vindt en overweeg nu hoe ik dat vorm kan geven.

  4. Ik denk dat we door opgeven(onthechten)juist respect,samenhorigheid en vrijheid creeeren.

  5. @Ellen, Balkenende of Klink, het maakt niet uit………. Het is vooral veel van hetzelfde. Balkenende was teleurgesteld dat het tegen gehouden is om onze bankgegevens ter inzage aan Amerika vrij te stellen. Ik denk dat het tijd wordt voor een geheel andere koers en dus niet te kiezen vanuit het voor ons bekende partijen arsenaal maar eens een heel andere koers in werking te stellen! Toevallig zag ik deze week bij andere tijden wat de dolle Mina’s hebben bereikt voor de vrouwen in Nederland. Wie gaat er nu nog de ballustrade op? Dat is wat wij moeten doen, laten we het verschil maken door ons te organiseren en tegen de huidige gevestigde structuur in gaan!

   Nogmaals plaats ik hier een link: http://www.partij1.nl

  6. @kritisch: wij, de dolle mina’s (en zotte “pina’s”) van vandaag op de “ballustrade”, doen toch precies hetzelfde als toentertijd? We timmeren aan de weg, we signaleren, we gaan in de oppositie, we luiden de bel en dit nét zolang tot we resultaten hebben…

  7. @Ellen, ja dat gebeurt maar nog op te kleine schaal denk ik. Misschien moet ik meer geduld hebben:-)

  8. @Ellen en anderen, ik bedoel natuurlijk barricade i.p.v. ballustrade haha

  9. haha, denk al dat ik de koningin ben die vanaf het balkon met ballustrade de mensen toezwaai hihi

  10. Kritisch Van mij mag jij meteen de Nieuwe Koningin worden en dat meen ik vanuit m’n tenen tot aan mij kruintje en nog wel verder!

   Misschien dat ik voor het eerst in mijn leven toch nog op een Partij ga stemmen…

   Wie had dat ooit durven dromen?!

   http://www.partij1.nl/initiatiefnemer.html

  11. Precies Lianne!

   Dromen bestaan dus toch…

   (Gaaf Lianne is ook al van De Partij)

   http://www.partij1.nl/initiatiefnemer.html

   Maar wat gaan we nu precies zeggen over onderwijs, werkgelegenheid en staatsschulden en zo?

   Ik stel voor dat we de financiële begroting voor komend jaar gewoon helemaal afschaffen

   Anjana Ahujaer uit Estland heeft daar vorig jaar al een goed alternatief voor gevonden

   http://women.timesonline.co.uk/tol/life_and_style/women/the_way_we_live/article6053885.ece

   In Estland richtten twee vrouwen de Bank of Happiness op, met Goede Daden als valuta

   “Waar is Woede”
   Documentaire van Bregtje van der Haak:
   De wereldeconomie is in crisis.

   http://player.omroep.nl/?aflID=10675870

 8. Het lijkt me geen gek idee om voordat je de inenting neemt, als je dat al wilt er op te staan om een goed onderzoek te krijgen of je wat mankeert. Zo kan voorkomen worden dat andere zaken dan de vaccinatie de schuld krijgen van de bijwerkingen die op kunnen treden.
  Iedere ouder zou hier bij nu arts op moeten staan om hun kind te beschermen. Ik ga dit in ieder geval op mijn website aangeven, samen met dit verhaal.
  Mocht een arts dit weigeren dan weet je toch al genoeg?
  Laat iedereen die een website of blog heeft dit voorstellen.

  1. Riet
   De gedachte van ’n vooronderzoek is niet verkeerd maar mocht het daarna blijken dat het toch anders is, dan wat de artsen beweren?
   Je loopt dan wel achter de feiten aan!(dat is ook wat ze willen, laat de dwazen maar huppelen!))
   Is het niet verstandiger om er van uit te gaan dat je kind gezond is, en dat je dat gewoon zo wilt houden?

  2. ja Ad, dat is veel verstandiger. Maar ik zoek ook maar naar manieren om mensen te laten nadenken. Het is toch ongelooflijk hoe veel mensen zoveel vertrouwen in de wetenschap en doktoren hebben terwijl er zoveel mis is en dat overal te lezen, te zien en te horen is.
   De mensheid wordt alsmaar zieker en zieker en er komen telkens nieuwe ziektes bij. En nog maar geloven.
   Net kleine kinderen die denken dat hun ouders nooit liegen.
   Wat een deceptie als straks blijkt dat ook zij de menselijke kwaliteit van liegen bezitten om wat voor redenen dan ook.
   Ik kan mezelf niet tegenhouden om iets te doen ook al is het weinig. In ieder geval komt Anneke Bleeker ook een avond praten op de avond die ik ga verzorgen. De andere kant van het verhaal moet gehoord worden.

 9. Op 2 meter afstand van mijn raam is een vrouwtjes merel bezig haar nest te bouwen.
  Het mannetje zit op een afstand van 5 meter zijn territorium gade te slaan.
  Voor de mens om zijn lichtlichaam te activeren is het zien van de goddelijke eenheid in al wat is .Het gadeslaan van de merel lukt me vrij aardig om daar de goddelijke essentie van te ervaren wetende dat de volmaakte liefde 1 is met dit voorjaarsritueel.
  Maar wat met de inenting van jonge vrouwen hoe kan ik daar de eenheid in ervaren wetende dat de inenting ook 1 is met de goddelijke eenheid. Het is mij inmiddels wel duidelijk dat het inenten of het vergiftigen van ons voedsel door de machten van deze natuur niet te stoppen is wat is het plan hierachter.De machten die hier op uit zijn hebben alle instrumenten in handen en zitten op alle belangrijke posities. Vanuit dat perspectief je wordt er moedeloos van bezorgdheid en woede kan zich meester van je maken.
  Is er voor de mens dan geen enkele mogelijkheid om dit te overstijgen en zijn wij reddeloos verloren aan de machten die de touwtjes in handen hebben.Het is de onvoorwaardelijke Liefde die ons loodst door deze bizarre tijden.
  Er is een proces in ons lichaam gaande ons dna verandert dit goddelijk plan is volop bezig het is de Liefde dat alles overwint.
  Ook dit is de wetenschap aan het ontdekken

  http://www.wereldgeheimen.nl/wg/index.php?option=com_content&view=article&id=267%3Aons-dna-verandert&Itemid=69

  http://www.luisprada.com/Protected/russian_dna_discoveries.htm

 10. Valt het jullie ook niet op dat alles wat betrekking heeft met ons levensmilieu een doodlopende weg lijkt. Structuren die duizenden jaren gefunctioneerd hebben zijn aan het instorten.Is het misschien de tijd dat we naar binnen moeten in in ons hart de opening zoeken naar de bron waar het ego geen referentiekader voor heeft en ons zo vernieuwen.
  We geloven in veel maar geloven we ook in de bron.

  1. @Janee, dank. Het nummer raakte mij zonder dat ik het kon verstaan maar vanuit de emoties in de stem van de zanger.

 11. Nu nu, het gaat hier dus nog steeds over vaccinaties. Hoe zou het met de opperhoaxer Jane Burgermeister zijn, nog iets gehoord van haar? ’t Wil ook maar niet vlotten met het uimoorden van 95 procent van de wereldbevolking, hè……

  1. Oh, oeps, ik was niet op de hoogte van eventueel gesjoemel van Jane Martin…….

  2. @Gait je zit gewoon te stangen, ik heb je al eens eerder gevraagt wat jij van de HPV vaccins afweet en waar jij je informatie vandaan haalt?? Is dat te moeilijk om te beantwoorden??

 12. Detection of DNA from PCV1 in Rotarix
  The presence of components of PCV1 in Rotarix was discovered when an independent U.S. academic research team applied a new technology for detecting viral genetic material. The researchers detected DNA fragments of PCV1 in two lots of the Rotarix vaccine.

  The researchers notified GlaxoSmithKline of their findings on February 9, 2010. The company then initiated extensive experiments to confirm the results and investigate further. These included a series of assessments on the same two lots of the finished vaccine, as well as on vaccine materials at different stages of the production process. These follow-up tests confirmed the presence of many copies of DNA from PCV1 in the two finished vaccine lots that had previously been tested, in intermediates in the production process, and in the working cell bank and viral “seed” from which the vaccine was derived.

  The firm notified FDA of its findings on March 15, 2010. FDA staff then began to review the evidence, initiate its own testing, consult with experts, contact other public health officials in the U.S., and communicate with international partners.

  Has DNA from PCV1 been found in other lots of Rotarix?
  In its follow-up assessments, GlaxoSmithKline detected the presence of DNA from PCV1 in the working cell bank and viral “seed” used to produce Rotarix, confirming that the material has been present since the early stages of product development, including during clinical studies.

  Why wasn’t the presence of DNA from PCV1 detected in previous reviews of Rotarix?
  Circoviruses such as PCV1 have not been associated with illnesses in humans, and FDA has not required the routine testing of vaccines for these viruses. Current FDA guidance, released in March 2010, recommends that manufacturers consider testing for these agents. FDA introduced this recommendation as an additional precaution for vaccines manufactured with animal-based components. The agency is reviewing the current situation and may update its approach based on additional findings.

  How did DNA from PCV1 come to be present in Rotarix?
  At this time, FDA does not know how DNA from PCV1 came to be present in Rotarix. FDA and GlaxoSmithKline are investigating this question.

  Does the detection of DNA from PCV1 indicate that the virus is present in Rotarix?
  Although DNA fragments from PCV1 have been detected in Rotarix, it is not yet known whether this means that intact virus is present. Additional studies are currently being conducted to establish whether or not intact PCV1 is present in Rotarix.

  Does the detection of DNA from PCV1 in Rotarix raise special concerns for influenza vaccines?
  No. The manufacturing process for Rotarix is very different from the manufacturing process for influenza vaccines. Unlike Rotarix, a cell-based vaccine, the influenza vaccines currently on the market are egg-based vaccines. The cell-based influenza vaccine currently in development uses materials that are different from the one used to develop Rotarix.

  http://www.fda.gov/BiologicsBloodVaccines/Vaccines/ApprovedProducts/ucm205545.htm

 13. @ Martin & @ Gait,

  Er zijn inmiddels 2 updates (eentje van eind vorig jaar geloof ik, uit m’n hoofd, en een zeer recente van deze maand, als ik het goed heb, wederom uit m’n hoofd) over Jane Burgemeister te zien op Project Camelot, waarin er dieper ingegaan wordt op de juridische aspecten van de diverse zaken rondom de WHO en vaccinaties & zeer interessant, de positie van Ierland en hun referendum (en NEE tegen Europa) en hoe de Lisbon Treaty met dit alles samenhangt. Deze extra achtergronden zijn zeer interessant.

  Jane is dus niet ‘van de aardbodem verdwenen’, maar geeft verdere informatie.

  Misschien is Jane wat slordig in het bijhouden van haar correspondentie m.b.t. reacties naar WTK, of misschien nog steeds allergisch / in haar wiek geschoten door de eerdere email-aanvaring met WTK, toen ze middenin de ‘rollercoaster’ van het H1N1-circus zat.

  Dit even ter info, voor jullie (en ev. anderen ook).

  Vriendelijke groet!

 14. “De vraag die rijst, is of Ab klink wel weet waar hij over spreekt….”

  Wel, misschien niet, misschien wel. Maar dat Couthino en Klink altijd ronduit vaag en nevelig geweest zijn doordat die nooit iets wetenschappelijk uitgelegd hebben, is onder de hand voor velen al meer dan duidelijk! En zij niet alleen.

  Zo hebben we hier een artikel uit de Telegraaf van dinsdag 8 december 2009, getiteld “Bezorgde moeders als ONHEILSPROFETEN.” In deze column “Opinie Zorg” is prof.dr. Frits van Dam aan het woord. Hij is secretaris van de Vereniging tegen de Kwakzalverij en hij maakt duidelijk dat de zaak aan het rollen is gebracht doordat Anneke Bleeker en Désirée Röver op het internet zijn gaan surfen en er zo achter gekomen zijn dat zowel de farmaceutische industrie en overheid onder één hoedje spelen om het Nederlandse volk allerlei vaccinaties op te dringen die o. a. kwikzilver bevatten en dus gevaarlijk zijn. Op die wijze zijn zij volgens van Dam aan hun wijsheid gekomen.

  Verder beweert van Dam dat alles wat er op het internet te vinden zou zijn wat de bevindingen van Bleeker en Rövers tegenspreekt, door hen aan de kant geschoven wordt. Wel, áls dit zo is, waarom hébben wíj dan nooit van van Dam te horen gekregen wát die vaccins dan wél bevatten? En áls er het een en ander uitgelegd is, ís dit dan wel de waarheid? En: wát is nu precies datgene wat de conclusies van Bleeker en Röver zouden weerleggen? Het enige wat we tot nu toe gehoord hebben is, dat het wel allemaal goed zit met die vaccins. (even terzijde: iets dergelijks hebben we ook enige tijd geleden gehad met de Europese grondwet. Er werd destijds een referendum over gehouden en er werden toen via de overheid folders verspreid met de inhoud dat die wel goed was …. zónder ons te vertellen wát er nu allemaal in die grondwet stond. Ook nadat er gevraagd werd, ons uit te leggen wát die grondwet nu allemaal inhield, geen ándere reactie dan alleen dat het góed was voor ons, Nederlanders. Terecht dat die door een meerderheid van het Nederlandse en het Franse volk afgewezen werd. )

  Wel, professor van Dam (de heren Couthino en Klink kunnen uiteraard óók meedoen aan onze medische quiz): als u zo goed zou willen zijn om hun bevindingen te weerleggen met redelijke en steekhoudende argumenten, dan zou ik die eens graag willen horen. Het enige wat u in genoemde column schrijft, is dat Bleeker en Röver volgens uw opvattingen “onheilsprofeten” zijn en dat “de ellende die B&R veroorzaakt hebben met hun onheilsboodschap” in de toekomst betreffende eventuele vaccinaties vermeden wordt doordat de overheid haar voorlichtingsprogramma beter in zal richten. En …verder horen we niets en … door uw oppervlakkige en nevelige beschuldigingen maakt u ons echt niet wijzer! Verder werden we via de media op een h1n1-histerische cycloon onthaald d. m. v. een propaganda-campagne waarbij ik steeds dacht: “olalah, de Marsmannen komen!” Het zou om díe reden alleen al, eens goed zijn, hun argumenten op een redelijke en nuchtere wijze te weerleggen, in plaats van “ad hominem” te spelen. Vermoedelijk hebben zij tot nu toe méér in te brengen gehad in een half jaar dan dat al die “specialisten” van de Nederlandse Gezondheidsraad met al hun belangen bij GlaxoSmithCline in te brengen zullen hebben in vijf jaar. Maar kom, leg het eens nu geduldig en duidelijk uit waaróm al die schemerige vaccins naar uw mening goed (en dus niet gevaarlijk) voor ons allemaal zouden zijn.

  In afwachting van een redelijke response (waarbij ik ervan uitga dat u niet over míj heenwalst met een semantische stoomwals, beladen met allerlei verwijten in mijn richting), liefst onder mijn betoog hier, verblijf ik:

  Ton.

  P.S: Mochten de heren Couthino en Klink er voor kiezen, via de media voor een herhaling te zorgen met eventuele toekomstige huiveringwekkende propaganda-methoden betreffende nieuwe vaccins zónder ook maar verder iets uit te leggen, dan moet ik er voortdurend rekening mee houden dat de Marsmannen komen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.