Advertentie

Steunfonds huisartst Hans van der Linde! HELP!


Het steunfonds voor huisarts Hans van der Linde

2011 – WantToKnow.nl/.be

x
Er is een website opgezet om huisarts Hans van der Linde financieel bij te staan in het proces dat tegen hem is aangespannen door het Rijksinstituut voor de Volksgezondheid en Milieuhygiëne (RIVM) en diens directeur ‘Infectieziektebestrijding’, professor Roel Coutinho.

Huisarts Hans van der Linde

Huisarts Hans van der Linde twijfelt aan het nut van de griepprik. Dat mag. Het RIVM en Roel Coutinho twijfelen daar niet aan. Ook dat mag. Als hoogleraar werkt Coutinho ook als RIVM-directeur ‘Infectieziektebestrijding’ samen met farmaceutische bedrijven. Ook dat mag, ondanks deze belangenverstrengeling.
Hans van der Linde heeft dit feit publiekelijk aan de kaak gesteld en noemt dit beestje bij de naam: ‘belangenverstrengeling’. Toen Van der linde, op aandrang van de directeur-generaal van het RIVM, zijn mededelingen niet wilde terugnemen, is hij gedagvaard voor een rechtszaak, waarbij het RIVM niet koos om de rechter een voorlopige uitspraak te laten doen, via een Kort Geding, maar direct een zogenaamde bodemprocedure aanspande bij de rechtbank in Middelburg. Het RIVM en Coutinho kozen voor een soort intimiderende rechtsgang, in plaats van een open discussie. Wat hebben zij te verbergen, vragen wij ons af!

Dit is bovendien een rechtszaak die zich jaren kan voortslepen, waardoor de kosten voor dokter Hans van der Linde kunnen oplopen tot wel € 50.000,- en mogelijk aanzienlijk zelfs meer, kosten die hij uit eigen zak moet betalen. Hij wel, want de Nederlandse belastingbetaler betaalt de kosten van de andere partij, het RIVM. Op zich natuurlijk al een kwalijke zaak..!! Wij van WantToKnow vinden dit zelfs een soort lafheid in zich dragen..! Want ook het RIVM zou toch gebaat moeten zijn bij een snelle, zij het voorlopige, uitspraak van een Nederlandse rechter. Want betekent dit dat het RIVM het niet erg vindt, als andere artsen en wetenschappers, om maar eens twee groepen te noemen…, op hun beurt de belangenverstrengeling verder onderwerp maken van gesprek..?!

Als het RIVM uiteindelijk de zaak verliest, dan krijgt Van der Linde zijn proceskosten niet terug – alleen een zeer klein deel van de kosten is terug te eisen. Het RIVM en Coutinho hebben die zorgen niet, zij procederen op kosten van de overheid, van ons belastinggeld dus. Feitelijk een schandalige zaak.. Is het Nederlandse volk, via ons parlement gevraagd wat wij willen..??! En het gaat in deze zaak feitelijk ook nog eens om de vrijheid van meningsuiting, niet eens om de feitelijke inhoud van de belangenverstrengeling…! Elke burger die een beetje nadenkt, concludeert DAT ER SPRAKE is van belangenverstrengeling…! Coutinho spreekt sowieso met twee petten op en de vraag is dan ook gerechtvaardigd of hij niet met een dubbele tong spreekt..

Van der Linde, en met hem een groot aantal artsen, hoogleraren en andere geïnteresseerden vinden dat het debat over nut en noodzaak van de griepprik breeduit in de samenleving moet worden gevoerd, niet voor een rechtbank. Hans van der Linde zal zich alleen goed kunnen verdedigen als hij financiële steun krijgt. In ingezonden brieven in de media is afgelopen weken veelvuldig aangedrongen op de vorming van een steunfonds voor Van der Linde. Dat is er nu.

Maak je (kleine) bijdrage over ALS GEBAAR!!
Help Hans van der Linde in zijn verdediging, help hem zijn kosten voor deze verdediging te dragen en MAAK TEGELIJKERTIJD EEN GEBAAR..!! Hoe meer mensen een bedrag of bedragje overmaken, des te groter het protest tégen het RIVM..!! Dus het gaat NIET ALLEEN om het bedrag maar ook om het aantal mensen dat protesteert.

De stichting STEUN HUISARTS IN PROCES, bankrekeningnummer Rabobank 16.79.65.425, houdt toezicht op de besteding van gelden en het bestuur zal daarvan verslag uitbrengen op hun website. Wij hopen dat jij hun doelstelling onderschrijft, en hen met woorden én met daden wil steunen. Voor de woorden kunt u rechts uw e-mail adres achterlaten, voor de daden hopen we op een bijdrage in geld.

* * *

58 gedachten over “Steunfonds huisartst Hans van der Linde! HELP!

 1. Nu wordt het toch behoorlijk mainstream. Dat was wat ik altijd interessant vond.
  http://nos.nl/artikel/321306-steunfonds-voor-actievoerende-huisarts.html

  Ben benieuwd of het straks ook zo gaat met bijvoorbeeld HPV.
  En eigenlijk met de gehele status van vaccinaties momenteel. Door Frankema twitterde wat dat betreft deze link onlangs: http://www.salem-news.com/articles/november292011/vaccines-contaminated-se.php#.TuSrEFClXrQ.gmail

  Overigens heb ik net een donatie overgemaakt.

 2. De mogelijkheid binnen rechtspraak om zulke line-aire vertragingstactieken te kunnen/mogen toepassen zal – als ik de kans krijg – met-1 ten einde worden gebracht. Informatie-deling kan niet door haaks-staande regel en wetgeving worden geblokkeerd. Nooit meer wat mijn betreft.

 3. Zo, ik heb net geld overgemaakt. Ik hoop dat er vele medestanders zijn die wat kunnen doneren. Het zal toch niet zo zijn dat een Coetinho met ons geld iemand monddood probeert te maken.

 4. Geweldig dat deze huisarts, Hans van der Linde, het in zijn eentje durft op te nemen tegen de machtige vaccinatielobby onder geestelijke leiding van prof. Coutinho. De hele vaccinatiewereld is een grote sprookjeswereld. Gebaseerd op het drijfzand van de statistieken die voor zichzelf spreken, maar altijd verzwegen worden: de meeste grote infectieziekten waren allang op hun retour toen men begon met vaccineren. De zogenaamde werkzaamheid van vaccineren is derhalve gebaseerd op de zelf gecreeerde illusie dat het werkte, terwijl in werkelijkheid de grote infectieziekten allang sterk afgenomen waren. Misschien is de stelling dat vaccineren er juist voor zorgt dat infectieziekten weer terugkeren (bof, mazelen) eerder hard te maken dan dat bewezen kan worden dat vaccineren effectief is. Verder zijn er steeds meer wetenschappers, die openlijk stellen dat vaccinatie meer (chronische) ziekten veroorzaakt dan (acute) ziekten voorkomt. Kortom, het wordt hoog tijd dat deze prik-zeepbel definitief wordt doorge……prikt. Ik steun daarom Hans van der Linde.

 5. Zodra mijn maandelijkse loon erbij staat zal ik dokter Van Der Linde een bijdrage overmaken. Het is een schande dat deze bodemprocedure in werking is gezet door het RIVM en Roel Coutinho. Een schande! Nooit, nooit nooit zal ik een griepprik halen na alles wat ik nu weet. En wie het in mijn vrienden en familiekring maar wil horen zal ik vertellen.

 6. Fantastisch dat van der Linde dit oppakt. Hij verdiend hiervoor alle steun. Als nu in plaatst van een kerstpakket een bijdrage naar het steunfonds wordt gegeven. Dit is in ieders belang.

 7. Eindelijk iemand die onder woorden durft te brengen wat zovelen onder ons al zolang onbewust al weten. Een polemiek in allerlei media zou de zaak goed doen.
  Ik steun de heer Van de Linde graag ook financieel. De eerste bijdrage aan goede doelen voor mij dit jaar.
  Trudy van Diepen

 8. Gaat dit artikel over de huisarts in Capelle die aan de farmaceutische industrie bijdragen vroeg voor de (ver)bouw van zijn praktijk?
  Die toen hij naar zijn zin niet voldoende kreeg tegen de farmaceutische industrie is gaan schoppen?
  Zo ja, dan lijkt het me niet gepast om hem te steunen.

  1. Is dit de Olle die we hier nog nooit zagen en waarvan de geruchten gaan dat hij alleen maar spamt om deze huisarts in diskrediet te brengen..?? Is het handig dat je man-en-paard noemt Olle..? Of vind je het zo al voldoende om Van der Linde zwart te maken zonder link, lead of greintje aanwijzing(en)?
   Jouw reactie valt voor mij onder de beroemde reacties-van-lik-mijn-vestje..

 9. en op de site van RIVM wordt met geen woord gerept over deze huisarts, nee laten we dat vooral niet melden dat we mensen persoonlijk kapot maken.

  het is net de Amerikaanse FDA die ook meneer Burzynski zonodig 6x voor het gerecht daagde , waar overigens de rechter tot 6x toe van tafel veegde. en maar blijven treiteren. ik walg van dit soort instellingen omdat ze mensen kapot maken die slechts een vraag stellen. en dat op mijn kosten. Wat natuurlijk al het beginsel van gelijkheid tart!!

  NLP: je kan niet boos worden op de vraag, je kan hooguit boos worden op het antwoord.

 10. het NOS stelde namelijk ook al dat de griepprik geen zier hielp, althans nu bleek dat de onderzoeken die dat moesten aantonen flink mee gerommeld was.

  Maar klagen ze het NOS journaal niet aan? nee vast niet, te veel journalisten die zich dan gaan vastbijten in het onderwerp en genoeg zendtijd krijgen. dat moet RIVM dan weer niet hebben…

  1. De mensen van het NOS-journaal bleken zich wél te hebben laten griepvaccineren.. Dus ze zaten op het randje en kwamen er met een stevige waarschuwing (weer) vanaf..

 11. Jammer dat een integere arts die logisch nadenkt en zijn bedenkingen uit zo wordt aangepakt. Het RIVM is een groot en giftig gevaar voor onze volksgezondheid en ik heb me al vaak afgevraagd of Roel Coutinho wel een menselijk geweten heeft of ook één van de Zombies is die aangestuurd wordt.

 12. Ik heb de heer van der Linde vandaag gesproken en hem een HealingSoundMovement TV-special aangeboden over deze ‘zaak’ (na 14 december lijkt mij). Wel met nadruk dat vanwege de precaire situatie het niet de bedoeling is dat hij een soort martelaarsrol moet gaan vertolken.

  Gewoon praten over wat er speelt en delen wat hij wil delen. Zonder censuur of ‘creatieve Pow News editing’…Lekker VIT nieuws dus, Verantwoordelijk, Integer en Transparant.

  Voor het meekijkende RIVM: zij mogen ook voor de camera reageren, ze weten me vast wel te vinden inmiddels…

  1. Goed John, beide kanten laten zien. Ik zou het RIVM zelfs actief benaderen, zodat ze nooit kunnen zeggen dat ze hun zegje niet mochten doen.

   Mijn verwachting is dat ze niet reageren, hangende de rechtzaak. Het is niet voor niets een bodeumprocedure zodat je hangende de rechtzaak ondertussen nog zoveel mogelijk spuiten kan zetten.

   OK toegegeven, mijn invulling. Dus kun je vragen aan het RIVM waarom het een bodemprocedure betreft?

   PS: nog een interesante amerikaanse site: http://vactruth.com/

 13. En de minister van Volksgezondheid had 6 weken de tijd om vragen uit de tweede kamer over deze kwestie te beantwoorden en neemt ook niet direct stelling, maar wacht zo lang mogelijk af. In ieder geval tot na 14 december. Hoe noemen we dit?

 14. Als de RIVM een overheidsinstantie is mag je als gewone burger of als journalist je toch beroepen op de Wet Openbaarheid van Bestuur (WOB)? Dan kan iedereen gedetailleerde gegevens opvragen over bijvoorbeeld declaraties van (top)medewerkers bij het RIVM. Een gewone burger zou met deze informatie een zwerm kunnen bijeenbrengen die zich zal kunnen inzetten om krachten te verzamelen om bijvoorbeeld geen bodemprocedures tegen een individu te beginnen met het geld van de bevolking. Zo kunnen zwermen structurele veranderingen bij publieke organisaties veranderen. Toch? Een bodemprocedure tegen huisarts Hans van der Linde door Het RIVM en Roel Coutinho levert namelijk geen waardevolle bijdrage aan de maatschappij.

 15. heel verhaal met behoorlijk retorische opmerkingen als : ” Elke burger die een beetje nadenkt, concludeert DAT ER SPRAKE is van belangenverstrengeling…! ”
  kom eens met wat bewijs dan? ik zie het niet. ik ga niet zomaar af op een onderbuikgevoel. de griepvaccins zijn dubbel blind placebo getest en blijken te werken toch?

  1. @ robert irving de derde
   Voor het bewijs moet je even beter kijken denk ik . En waarom wel bewijs vragen voor belangenverstrengeling die duidelijk is imo, en niet bewijs leveren voor jouw eigen stelling . De stelling dat de griepvaccins dubbelblind placebo getest zijn, is absoluut onbewijsbaar, ik daag je dan ook uit het tegendeel hier te plaatsen in de vorm van b.v. een link naar een onderzoek waaruit de juistheid van jouw stelling blijkt.

  2. Meneer Robert de IIIe, het gaat erom dat er PER DEFINITIE sprake is van belangenverstrengeling.. Dat is nou juist de grap EN DE POINTE die je volledig mist, net als Coutinho…!!!
   Net even té snel op de teentjes getrapt, omdat ze voor hun gevoel een schijnbare onschendbaarheid hebben, hun eigen rechter zijn, in het afwegen waar de lijn wordt overschreden tussen wat kan en NIET-KAN..!
   Als je maar zorgt dat er geen bewijs is, zijn ze veilig deze katten, die boven op het MILJARDEN-SPEK van Big Pharma zijn gebonden..!

   Ik heb écht nog NOOIT, nog NOOOOIT ook maar één kritische noot gehoord van de beide vaccin-professoren, Coutinho en Osterhaus, over de vaccins, ongeacht welke. Het is werkelijk schandalig aanmatigend, hoe Coutinho zich op de presentatie in de Rode Hoed in November 2010 voor het karretje van zijn ‘werkgever’ MSD liet spannen. En onder werkgever versta ik dan de farmaceut die zijn leerstoel bekostigd.. Vind je het vreemd dat ze NOOOOIIIT maar dan ook NOOOOOIT ook maar één kritische noot laten horen? Voor de beide heren zijn vaccins veilig tot bewezen is, dat ze dat niet zijn. En farmaceuten testen precies hetzelfde…! Ze kijken naar de werking, en als er maar een beetje werking is, dan laten ze dat, vaak via gefraudeerd onderzoek, keurig zien aan de autoriteiten die vergunningen afgeven. Maar naar schadelijke bijwerkingen WORDT ZELDEN OF NOOIT GOED ONDERZOEK GEDAAN..!!! Het is gewoon een farmaceutische vaccinatierimboe..

   Nogmaals er is dus PER DEFINITIE SPRAKE van ‘belangenverstrengeling’! Daar waar minister Edith Schippers spreekt over de, in mijn ogen belachelijke term ‘De Gouden Driehoek’, tussen Wetenschap, Overheid en de Farmaceutische INDUSTRIE (nou schrijf ik het verdikkie tóch weer met een hoofdletter..!), dan spreek ik liever over de ‘Driehoek puntzak van Papiergeld’..
   En als je kijkt naar de reputatie van de uitkomsten van Osterhaus’ werkelijk schandalige voorspellingen over miljoenen doden, dan laat ik het er hier maar bij! Lees anders even dit verhaal HIER. Of de onvolprezen Maarten van Rossem HIER.

   En tot slot Meneer Robert de IIIe, de griepvaccin werken dus NIET en/of NAUWELIJKS. Het komt erop neer dat het werkelijk schandalig bezopen is, om een hele doelgroep te vaccineren, vol te spuiten met rommel, om een paar mensen per duizend te beschermen. Dat al die gezonde mensen dat prikken, eh pikken, dát is vooral de vraag…!!

  3. Robert Irving, jij neemt dus ieder jaar je griepprik, begrijp ik?
   Of zit je hier reclame te maken om anderen zo gek te krijgen die spuit te halen?

  4. @ Robert Irving III
   Grappig geschreven. Je haalt nu mijns inziens twee dingen door elkaar.. belangenverstrengeling en testen/werking. Dan heb je het over een retorische opmerking, waarbij ik het vooral hilarisch vind, dat je je commentaar met een vraagteken afsluit.

   Dat er sprake is van belangenverstrengeling, lijkt me overduidelijk gezien de antwoorden van Schippers. Daarbij is het niet aan te tonen dat de griepvaccinatie werkt.. Wat echter wel aan te tonen is, is dat de gifprik vol met chemische rotzooi en dna resten zit en dit wil men aan RISICOGROEPEN slijten. Daar kleeft toch wel een RISICO aan en dat roept bij mij de nodige vraagtekens op.

   Guido, mooi gezegd! En inderdaad ben ik nu ook nieuwsgierig of meneer de III ook ieder jaar met de oogkleppen op in de rij staat om dit gratis cadeautje te ontvangen??

 16. Meneer ‘Irving de derde’ moet eens onderzoek gaan doen en eens flink gaan spitten in allerlei websites en artikelen! Heeft blijkbaar nog steeds niet in de gaten dat ons een rad voor ogen wordt gedraaid! Slaap anders lekker verder, zou ik zeggen!

 17. Hans van der Linde vervuilt al met sp@m acties mijn mailboxen voor opvraag voor eventuele support aan zijn 50.000,= euro vraagstuk, heb al verontwaardig gereageerd opdat we hier al te maken hebben met links denkende phising gedrag van een of andere BIG Pharma Clown. Mocht deze Hans onvrijweld het nog niet geheel begrijpen dan zal ik hem eens een goede onderbouwde vaccin in zijn mik duwen bij een Anti theft of virus gilde.

  ***GEWOON OPZOUTEN MET ZULKE FIGUREN !!!***

  1. Snap het even niet.. Anderen doen zich voor als HvdL en spammen voor geld..? Is dat de strekking..?

  2. @ Guido, deze grapjas zegt in mijn mails me persoonlijk te kennen en spreekt voltal uit met prive schendingen in mijn alternatieve mails, grappig is dan dat er op een of andere manier gewoon met je persoonlijke gegevens aangerommeld wordt en op een manier waar ik hem zelve niet op getrakteerd heb, laat staan hem van in kennis te hebben gesteld. Dacht toch even bij mij zelf dat prive gegevens toch wel centraal staan beschermd dan deze Hans dat doet vermoeden. Straks zit ie nog niet uitgenodigd beneden hier op mijn bank TV te kijken…

  3. @ Paul die op weg is naar 2012:
   Ik heb welgeteld een (1) mailtje ontvangen waarin aandacht werd gevraagd voor Hans van der Linde. Dat is de reden dat ik verder ben gaan zoeken wat er aan de hand was, zo kwam ik op verschillende websites terecht, waaronder WtN en NU.nl en de website opgericht door de stichting! Wat is er mis mee dat iemand een email-actie start voor een ander, omdat deze persoon door een overheidsinstantie voor de rechter is gedaagd van jouw en mijn (onze) belasting-centen nota bene?? Helemaal niets in mijn ogen! ‘Mens Erger Je Niet’ zou ik zeggen! Je kunt zo’n mail ook gewoon Deleten nietwaar!
   Maar het allerbelangrijkste is dat uit jouw verhaal blijkt dat je helemaal niet weet wat voor praktijken er onder de noemer ‘Gezondheid’ en ‘Geneeskunde’ allemaal wordt uitgespookt! Zoals HvdL al zei, de burger/patient is proefkonijn, jaaaaa PROEFKONIJN! Ik zie het ook bij mijn moeder van 84, het is werkelijk vreselijk, maar ik kan haar niet helpen, zij gelooft heilig in het “specialistengilde”, de goede overigens niet te na gesproken, dat wil ik hier gezegd hebben! Mensen zoals Dr.Hans van der Linde en de bekende Haarlemse huisarts Dr.Hans Moolenburgh en zo zijn er nog veel meer gelukkig! Ga zelf eerst eens op onderzoek uit voordat je je hier belachelijk maakt met opmerkingen die geen hout snijden!

  4. @ ChristaL.

   Weet je over uit gezond hout snijden (hoogst waarschijnlijk zoethou[d]t)en voor onderzoek doen, moet je toch voor je het zelf hier al eens neer pent of je het objecteert vanuit een linker stukje hersens denken, schiet je betoog geheel uit zijn baan. Van mensen met opmerkingen zoals jij die hier al inplanteert moet ik aannemen dat je zelf denkt het bij het juiste eind te hebben en dat ik me hoogstens afvraag hoe komt zo’n knuppel aan mijn prive gegevens in verschillende mails…

   Ja een DELETE is dan ook de meest makkelijke optie, maar de bemoeizuchtige opmerking van jou spreekt boekdelen en die is helaas niet delete-baar… Daarom deze ANTI RIVM commetaar van mij kant en NU weg wezen…

  5. ChristaL, jij weet f*ckin niet wie Paul is. Die weet toevallig HEEL VEEL van alternatieve geneeswijze, paranormale en spirituele zaken. Hij kan wel eens heel vel uit de hoek komen maar hij weet meestal echt wel waar die het over heeft.

   Met andere woorden, je bent nu al door de mand gevallen. Back off.

  6. Trouwens, Groene Thee is effectiever dan de griepprik, onlangs onderzocht.
   75% tegen 60%

  7. Wie bedoel je dan met de Big Pharma Clown, Paul?? HvdL of RC van het RIVM?? Of AO soms??

   Ik ben zelf overigens ook zeer goed ingevoerd in de alternatieven en de rest……ik ben tegen de belangenverstrengeling van organisaties als het RIVM, ik ben zelfs fel tegen vaccinaties, (geworden) dus wat is er verkeerd aan mijn betoog?? Ik ben ook niet links, mijn betoog is hoogstens om de mensen wakker te schudden! Als je al wakker bent, helemaal geweldig!!

   @Martijn, nee ik weet f***ing niet wie ‘Paul op weg naar 2012’ is! Ik vind het nogal aanmatigend dat je hier zulke woorden bezigt tegen iemand die je niet kent! En verder zie hierboven!
   I rest my case!
   😉

  8. @ cristal
   Ik ken je niet ,voor mij ben je hartstikke nieuw hier. Misschien zit je op een zelfde spoor als vele mensen hier, misschien ook niet. De toon die je aanslaat en de veronderstellingen die je hier schijnbaar argeloos neerzet geven echter wel te denken. Daar spreekt mijns inziens erg veel boosheid uit. De vraag is alleen ventileer je die boosheid op een aanvaardbare manier en op de juiste persoon? Dat lijken mij vragen die de moeite waard zijn om jezelf te stellen. Je kan anders mensen treffen die niet tegen zich aan laten schoppen( en geef ze eens ongelijk) En vooraleerst lijkt het mij niet jouw bedoeling om de verkeerde mensen te schofferen.

  9. @ ChristaL.

   Weet je ik wordt moe van mensen zoals jij die niet willen snappen wat ik probeer aan te reiken, als ik bepaalde zaken ontdek dan zijn er altijd mutsen zoals jij dit graag de boventoon willen voeren en tja die vloer ik nou eenmaal omdat ik van mensen zoals jij gewoon weg spuug zat wordt aangezien als iemand die niet goed zijn huiswerk doet.

   Dus het is tegenwoordig heel dood normaal dat iemand die campagne voert mij onder mijn 3de mail naam aan spreekt met mijn prive gegevens en mij vraagt of ik genoodzaakt ben om bij te springen voor een bijdrage voor 50.000,= euro…
   Dan ben je bij mij aan het geheel verkeerde adres en ga dat AUB niet recht zitten te breien want daar scoor je al helemaal niet mee.

  10. @Paul Alsjeblieft, doe normaal. Christal zegt echt niets verkeerds en de woorden die je naar haar toe slingert vind ik beneden alle peil.
   @Martijn en Marcel, dat jullie menen dat jullie ook Chantal moeten terechtwijzen met krachttermen alsof Paul op zijn (verwarde) mondje is gevallen. Dit slaat nergens op en ook jullie toon niet. Jullie verwijten de ketel dat hij zwart ziet en uiteindelijk is niemand met de reacties van jullie drieën geholpen. Van der Linde al helemaal niet!

   Paul als je wat tegen van de Linde hebt omdat je een mailtje van hem ontvangen zou hebben dan hoef je dat hier toch niet met zoveel kabaal tentoon te spreiden. Mail de beste man dat je het liever niet hebt en klaar. En een tip. Houdt het kort in het mailtje want Van der Linde heeft denk wel wat anders aan zijn hoofd dan een warrig mailtje van ene Paul die op weg is naar 2012.

  11. @ dirk III
   Een cursus begrijpend lezen iets voor jou? Het lijkt er namelijk verdacht veel op dat je niet begrijpt wat ik gepost heb, misschien nog een keertje lezen? Welke krachttermen heb je het over ,en wie is chantal? Kortom misschien bedoel je wel helemaal iemand anders, een schrijnend voorbeeld van verwardheid wat mij betreft. En voor alle duidelijkheid ,dan heb ik het over de aantijgingen aan mijn adres door jou.

  12. ik snap het niet, en wat ik helemaal niet begrijp is het taal gebruik dat sommigen hanteren.
   wtf is dit? om de huisarts te ondermijnen? nou ik zal de link verder verspreiden.

  13. @Madeliefje. Ik ben het met je eens dat het taalgebruik hier af en toe ver beneden peil is. Ik kan daar eerlijk gezegd slecht tegen. Ik begrijp niet goed het waarom van zo’n taal gebruik. Of het moet uit onzekerheid zijn. Dat schijnt dus meestal het geval.
   Ook nog eens achter elkaar aan denderen met hetzelfde gedrag, ook dat plaatst bij mij vraagtekens. Je kunt de dingen ook in gewone taal zeggen lijkt me.
   Christal, Welkom. Ik vind je reactie heel normaal en als ik jou was zou ik die egotaal gewoon negeren. Brengt niks op. Degenen die niet op jouw reactie hebben gereageerd hebben het gelezen en waarschijnlijk meestal goed bevonden.
   Verspil je energie niet aan een eenzijdige discussie. Ik heb wel eens het idee dat ze veel te veel territorium aan het verdedigen zijn. 🙂

 18. Zou het niet beter zijn om een petitie te starten tegen het RIVM waarin de burger stelt geen prijs te stellen op een bodemprocedure tegen van der Linde die betaald wordt van ons belastinggeld?

 19. @Selene en Dirk III: Dank je wel voor jullie steun! Kreeg de indruk dat ik verkeerd was aangesloten! LOL Maar laat mij niet zo snel uit het veld slaan!
  Ik ben iid nieuw in de ‘reacties’ maar beslist niet nieuw op deze website en al helemaal niet nieuw met deze en andere onderwerpen in de zgn ‘conspiracy-materie’!

  @De rest: Zoals ik al eerder schreef, ‘I rest my case!’

  😉

 20. Wat mij betreft ben je een Held met grote H. Ook al heb ik het niet zo op wit ingepakte mensen in dit geval maak ik een uitzondering. Geloof mij binnenkort zullen er meerdere achter je komen staan, collega’s zelfs. Heeft iets te maken met gevoel en het besef dat je al die tijd een loer gedraaid was. Men heeft je voorgelogen en hoe moeilijk is het deze toe te geven als je er al die tijd stellig in geloofde. Toegeven dat je fout zat is de grootste menselijke uitdaging die er is. Welnu, wij zijn allemaal mensen en mogen niet parasiteren op het bloed van een ander. Ook al wil dit systeem ons dit graag opdringen je ziet aan alle kanten letterlijk de scheuren ontstaan. Deze tempel stort in en diegene die zich nog in de tempel van Babylon/Rome bevinden zullen weldra letterlijk het dak van de eenogige piramide op hun kop krijgen. Daarom al moet iedereen gesteund worden die vraagtekens zetten aan de opgelegde leerschool. De leerschool die mensen ziet als product, als nummer en als non-spiritueel dier.

  Dank je wel, je hebt mij weer een stukje hoop gegeven. Ik zal een steentje in de vorm van een papieren cijfertje aan je bijdrage. Wens je alle kracht toe maar ik zie dat dat wel goed zit, je bent omringd door goed volk 😉

 21. Maak een link naar de statuten van de stichting met naam en toenaam van degenen die de bezittingen beheren, een overzicht van de binnengekomen giften en uitgaven, hou het transparant zodat je als naïeve lezer weet dat je een goed doel steunt en niet een onbekende oplichter

 22. Mijnheer van der Linde verdient onze volle steun, want hij heeft de moed om zich te verzetten tegen de pharmaceutische industrie. Honderden miljoenen dollars staan de lobby van deze zelfde industrie ter beschikking om haar doelen te bereiken, met als inzet honderden miljoenen burgers, zoals gewoonlijk.
  Graag steun ik dokter van der Linde ook financieel.
  Margot Ronnau

 23. Dhr. (pardon, deze benaming is al veel te mooi voor Coutinho) Coutinho, je weet zelf dat je voor big pharma werkt en zo corrupt bent als……. geen ander!!!!!!!!!!
  Daag mij voor deze uitspraak ook maar voor de rechter. We zullen dan eens zien wie er gaat winnen en wie er gaat verliezen. Echter, denk goed na wat je wil, want zo’n afgang heb je nog nooit meegemaakt.

  Overigens laten wij nederlanders ons toch door iedereen voor de gek houden en geloven in het totaal verotte DEN HAAG met zijn nog verottere kamerleden en ministersploegen!!!!

  Hoe lang laten we dit nog zo doorgaan terwijl bijv. voor een ziekte als kanker, HIV etc al lang bekend is wat eraan te doen!!!
  Info bij ondergetekende.

  Maar zal wel niet, we blijven gewoon in de EUSSR met ons “democratisch gekozen” parlement die ons alles wat wij niet willen toch door de strot duwen en ons stelselmatig laten vergiftigen door gewoon vergif in onze voedingmiddelen toe te staan. Bewijzen te over maar we doen er niets aan, wij schapen!!!

  Was getekend,

  Robert Timmermans
  Limburg

 24. Ook ik heb ’n bijdrage aan het fonds gedaan!
  Maar ik vraag me wel eens af hoe het er nu eigenlijk voorstaat met de rechtzaak!
  Omdat ik het wel op z’n plaats zou vinden als we een beetje op de hoogte gehouden zouden worden, lijkt me wel zo correct naar de gulle gevers.

  1. Als je je op hun nieuwsbrief had geabonneerd had je elke keer de stand van zaken (verantwoording geld) gekregen. Want hoe anders kan de stichting de mensen informeren over wat ze met het geld doen?
   Nieuwsbrief van 15 mei jl.
   “Beste geïnteresseerden,
   U heeft zich via http://www.steunhuisartsinproces.nl aangemeld voor de nieuwsbrief van de stichting Steun Huisarts in Proces. In deze nieuwsbrief:
   – Uitspraak van de rechter is uitgesteld
   – Petitie is nog open
   – Steunfonds: Tot nu toe is 60.295 euro gestort
   Uitspraak is zes weken aangehouden
   Aanvankelijk zou mr. H.A. Witsiers, rechter in Middelburg, op 23 mei 2012 uitspraak doen in de zaak van het RIVM en directeur infectieziektebestrijding Roel Coutinho tegen Hans van der Linde. De rechtbank heeft laten weten dat zij meer tijd nodig heeft. Dit betekent dat de uitspraak tussen 23 mei en 4 juli 2012 wordt verwacht.
   Sinds de zitting op 28 maart jl. is er geen contact meer geweest tussen het VWS en Hans van der Linde.

   Petitie
   De minister heeft nog niet gereageerd op de brief die het bestuur namens de ondertekenaars een week voor de zitting heeft gestuurd. Hierin vraagt het bestuur dit zinloze proces per direct stop te zetten.

   Bijna 6400 mensen hebben de petitie reeds ondertekend. De online petitie blijft vooralsnog open tot na de uitspraak van de rechtbank in Middelburg. Mocht het vonnis leiden tot hoger beroep, dan kan de petitie formeel worden aangeboden.

   Het steunfonds
   Tot gisteren is er € 60.295 gestort. De kosten ten laste van het steunfonds zijn opgelopen tot € 26.463 (€ 25.000 aan advocaatkosten tot mei 2012, € 412 bankkosten en € 50 inschrijving KvK, € 1000 kosten voor de website tot eind 2012). Het banksaldo was vandaag € 33.832.

   Wij bedanken alle gevers en betrokkenen en zullen u via deze nieuwsbrief op de hoogte houden.”

 25. Ja, de farmaceutische wereld waarvan het groot kapitaal niet gebaat is bij gezonde mensen maar bij zieke mensen.
  En teert op de onwetendheid van velen die zich zo afhankelijk opstellen van deze
  zich verrijkende en gewetenloze gasten.
  Het is het topje van de ijsberg want er kunnen boeken geschreven worden over deze
  legale vorm van misdaad.

  Hoog tijd aan iedereen wakker en actief te worden, bijv. in de vorm van het zich informeren in gezonde geneeswijzen.

  Alle respect voor Hans van de Linde.

  1. De laatste nieuwsbrief van Steunfonds Huisarts Han van der Linde:

   Nieuwsbrief 8 van Stichting Steun Huisarts in Proces
   2 juli 2012

   Beste geïnteresseerden,
   U heeft zich via http://www.steunhuisartsinproces.nl aangemeld voor de nieuwsbrief van de stichting Steun Huisarts in Proces. In deze nieuwsbrief:

   · Uitspraak van de rechter opnieuw opgeschort
   · Minister Schippers reageert op brief van bestuur en op petitie
   · Steunfonds: op 1 juli 2012 stond er € 33.832 op de rekening

   Uitspraak pas na de zomer
   Aanvankelijk zou mr. H.A. Witsiers, rechter in Middelburg, op 23 mei 2012 uitspraak doen in de zaak van het RIVM en directeur infectieziektebestrijding Roel Coutinho tegen Hans van der Linde. De rechtbank liet half mei weten meer tijd nodig te hebben. De uitspraak werd nu op of omstreeks 4 juli verwacht.

   Inmiddels is duidelijk dat ook deze datum niet wordt gehaald. Het oordeel zal pas na de zomer komen. Naar de reden voor het herhaalde uitstel is het gissen, maar volgens de advocaat van Hans van der Linde, mr. Aldert van der Bent van Wybenga Advocaten in Rotterdam, ligt de oorzaak vermoedelijk in de werkdruk bij de rechterlijke macht. De rechter heeft nog geen tijd gehad het vonnis te schrijven.

   Petitie
   Demissionair minister Edith Schippers heeft 19 juni 2012 gereageerd op de brief en petitie, die wij op 20 maart 2012 aan haar stuurden. In die brief, mede namens de toen ruim 6000 ondertekenaars, drong het bestuur van de Stichting Steun Huisarts in Proces aan op beëindiging van de rechtszaak. De discussie over de belangenverstrengeling tussen de medische wetenschap en de farmaceutische industrie én het debat over het nut van de griepprik horen niet thuis in de rechtszaal, aldus de ondertekenaars. Overigens hebben inmiddels 6510 mensen de petitie ondertekend.

   De minister schrijft in de brief die op onze website staat, dat ook zij hecht aan een open debat. ,,Ik ben van mening dat er ook nu in alle openheid over nut en noodzaak van griepvaccinatie wordt gesproken. Ik heb er geen belang bij om die discussie uit de weg te gaan”, aldus Schippers. De bewindsvrouw gaat in de brief niet in op het verzoek van het bestuur om het proces stop te zetten.

   De online petitie blijft vooralsnog open tot na de uitspraak van de rechtbank in Middelburg.

   Het steunfonds
   Het banksaldo van het steunfonds is sinds de vorige nieuwsbrief licht gestegen tot € 34.422 (was: € 33.832). Tot 1 juli 2012 is er in totaal € 60.885 gestort. De kosten ten laste van het steunfonds zijn onveranderd: € 26.463 (€ 25.000 aan advocaatkosten tot mei 2012, € 412 bankkosten en € 50 inschrijving KvK, € 1000 kosten voor de website tot eind 2012).

   Wij bedanken alle gevers en betrokkenen.

   Namens het bestuur,

   Met vriendelijke groet,

   Rien Vermeulen, voorzitter
   Joop Bouma, secretaris en penningmeester

 26. Er wordt hier een hoop kritiek geuit op de farmaceutische industrie. Natuurlijk is de farmaceutische industrie niet perfect en is belangenverstrengeling uit den boze. Maar de farmaceutische industrie heeft ook de levens van veel mensen gered. Dat wordt vaak genegeerd omdat kritiek leveren op Big Pharma nu eenmaal populair is.

  Ik hoop dat diegenen die Big Pharma als iets kwaadaardig zien, consequent zijn en nimmer medicijnen zullen gebruiken in hun leven. Dat zou mooi zijn…..

  1. Dit is appels met peren vergelijken. Natuurlijk heeft de farmacie levens gered. Maar ook minstens zoveel levens verknald. Bovendien redden ze geen levens uit ideologie, maar puur uit eigenbelang. Geld. Als je alleen maar naar alle vaccinaties kijkt, wat daaraan verdiend wordt. Er zijn veel kinderen, die nu door slangetjes moeten eten, of die gestorven zijn, als gevolg van vaccinaties. Als dat de pers haalt, wordt het stelselmatig ontkend en zelfs onderzoeken daarnaar, geven niet de juiste uitslag weer. Dr. van der Linde heeft gelijk. De griepprik is zinloos, want griep wordt veroorzaakt door een virus en virussen muteren nou eenmaal.Na vaccinatie, kun je nog steeds griep krijgen. Ik sta volledig achter dr. van der Linde en zo ook achter dr. Smits. (Hij leeft helaas niet meer)

   Er zullen altijd voor en tegenstanders zijn. Waar ligt de waarheid?
   Ik weet het niet. Ik weet alleen, dat het niet gezond is, kwik of aluminium ingespoten te krijgen.

   Zo nu en dan staat er een kritische arts op, echter, het zijn er veel te weinig. Alle artsen kennen het effect, maar bijna geen enkele arts durft het voortouw te nemen. Af en toe een enkeling.

   Ik heb veel respect voor artsen, die kritisch durven te zijn en dat durven te uiten, op wat voor manier dan ook.

   Ik denk, dat geen enkele arts zijn nek uitsteekt, op basis van een luchtkasteel. Ze hebben namelijk veel te verliezen. Er moet dus waarheid zitten in de beweringen daaromtrent.

   Daarom alle hulde voor dr. van der Linde. Het is, dat ik van weinig geld moet rondkomen, anders zou ik hem financieel steunen. Alleen al om het feit, dat hij weet, waar hij aan begint en nooit vooraf kan weten, hoeveel steun hij zal krijgen. Hij gaat toch door en is dus bereid, al deze risico’s te nemen. Dat maakt hem voor mij erg geloofwaardig.

   Met vriendelijke groet,
   Yvonne

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.