Advertentie

Lichaamsvreemd DNA in vaccins: oorzaak grote ziektes..?!


Er is genoeg wetenschappelijke informatie te vinden die de UN en haar ‘consorten’ aan het denken zou moeten zetten.. Is er een blind geloof in vaccinaties? Of spelen er opnieuw mega-miljarden-belangen en veel belangrijker: komen er langzaam maar zeker VERBORGEN AGENDA’s aan het licht??

Er zijn sterke nieuwe aanwijzingen gevonden van een schadelijke invloed van DNA-restanten in vaccins, op de lichamen van de gevaccineerden. Dit nieuwe bewijs is gevonden door recent onderzoek, dat indruk gemaakt heeft op veel wetenschappers van naam. Maar je vraagt je af, waarom dan dit DNA-gebaseerd vaccin toegediend mocht worden aan meisjes van 12 to 15 jaar, in de vorm van een HPV-vaccin.. Waren deze meisjes niet gewoon proefkonijnen? Met andere woorden: waren de vaccinmakers dus ABSOLUUT wel zeker van het feit dat het geklungel met lichaamsvreemd DNA in vaccins GEEN KWAAD zou kunnen..??!!

De stelling dat menselijk DNA in vaccins, er weleens de oorzaak van kan zijn, dat het gevaccineerde lichaam wordt aangetast en bijvoorbeeld autisme veroorzaakt in dat lichaam, was eerder al onderwerp van discussie, zoals wij er over deze ontdekking, ook al HIER op de site een artikel over plaatsten.

Toen, in 2011 was het al Dr. Helen Ratajczak, voormalig farmaceutisch onderzoekster, die de waarschijnlijke link gevonden had tussen het MMR-vaccin (BMR-prik (bof-, mazelen- en rode hond)) en autisme. Ze ontdekte dat autisme enorm toenam, sinds de tijd dat er menselijk weefsel aan vaccins werd toegevoegd. En dat niet alleen. Voor de productie van maar liefst 23 vaccins, waaronder dus ook het MMR/BMR-vaccin, die aan baby’s en peuters worden gegeven, worden menselijke cellen gebruikt van geaborteerde embryo’s.

Dr. Helen Ratajczak ontdekte dus dat er een enorme sprong was waar te nemen in het aantal autismegevallen vanaf 1983 en verder, toen het MMR/BMR-vaccin II werd geïntroduceerd. Je vraagt je zo langzamerhand wel af of we niet in een Frankenstein-horrorfilm zijn beland..!! En, volgens de Coutinho’s en Osterhauzen van deze wetenschappelijke wereld, de heren doctoren, mag er ABSOLUUT niet over de effectiviteit en schadelijke werking van vaccinaties gesproken worden, getuige het proces tegen huisarts Van der Linden..

Prof. Dr. Van Leeuwen is hoofd van de afdeling epidemiologie van het Nederlands Kankerinstituut, Vanaf het begin was zij tégen de HPV-campagne van het RIVM. En de farmaceutische industrie..?

Maar het verhaal is nog vele malen heftiger.. Mensen zijn FEITELIJK proefkonijn van de farmaceutische industrie.. ZOLANG DE VEILIGHEID NIET 100% IS BEWEZEN is de stelling dát we proefkonijnen zijn, helemaal waar.. We spreken dus niet meer over zomaar  ‘bijwerkingen’, maar over essentiële gebreken in de werking van vaccins.. Dit is niet alleen onverantwoordelijk, maar tevens ONACCEPTABEL..!!

En waarom lijkt het blinde vertrouwen in vaccinaties er toch bij het merendeel van de mensen te blijven? Dient er eerst iemand in je eigen familie-, vrienden-, of kennisenkring zichtbaar schade te worden geleden, als gevolg van een toegediende vaccinatie, vóórdat het bij de individuen doordringt dat vaccins per definitie ONVEILIG zijn..!!?

Officieel was en is er onder de wetenschappers onduidelijkheid, dus als zij het al niet weten… Hoe moet jij dat dan weten..?? Dit geeft meteen het krankzinnige aspect van de HPV-campagne aan. De schijnheilige beweringen dat er zekerheid is, dat het allemaal wel goed zit met die HPV-vaccins, terwijl de onzekerheid er aan alle kanten van afdroop, blijkt nu te worden bewaarheid. Een van die twijfelaars is zelfs kankerepidemioloog, namelijk prof. Floor Van Leeuwen van het Nederlands Kanker Instituut. Zij is het oneens met de snelle invoering van het vaccin, zo vertelde ze in het televisieprogramma Zembla op 19 oktober 2008:

“We weten nog niet of het vaccin echt wel baarmoederhalskanker voorkomt, we weten niet of het vaccin ernstige bijwerkingen heeft en we weten ook niet of er herhaalvaccinaties nodig zijn.

Het advies van de Gezondheidsraad om het HPV-vaccin in het Rijksvaccinatieprogramma op te nemen vinden wij als onderzoekers dan ook onvoldoende onderbouwd.”

prof. Floor Van Leeuwen van het Nederlands Kanker Instituut.

Onderaan het artikel vind je in de lijn van dit artikel een korte samenvatting van de hand van Cathalijne Zoete, orthomoleculair therapeut, van het artikel van  Gary Null, PhD en Nancy Ashley, VMD, getiteld: ‘Gardasil: kindermisbruik door Big Pharma’..

Een citaat uit dit artikel:

“Omdat wat we doen met ‘Gardasil’ niet alleen onnodig is, maar Gardasil is mogelijk het meeste gevaarlijke vaccin wat op dit moment op de markt is. Met de potentie om de kinderen te beschadigen, te verminken en zelfs te doden, die het vaccin toegediend hebben gekregen.”

x
* * *

x

Gardasil: Dr. Hanan Polansky verklaart:
x

Hoe lichaamsvreemde DNA-fragmenten in vaccins,

wereldwijd ‘grote ziekten’ kunnen veroorzaken.
x

2012 © vertaling Guido Jonkers – WantToKnow.nl

xx

Dr. Hanan Polansky heeft met zijn nieuwe studie de vaccin-heiligverklaring in één keer ongedaan gemaakt..!!

Volgens FDA, de Amerikaanse keuringsdienst van waren, kunnen de lichaamsvreemde DNA-fragementen die in het HPV-vaccin ‘Gardasil’ zijn gevonden, geen kwaad.. Maar het is Dr. Hanan Polansky, van het ‘Center for the Biology of Chronic Disease’, die zijn door vriend en vijand geroemde ontdekking van ‘Microcompetition’ gebruikt om te verklaren waarom JUIST deze DNA-fragmenten grote ziekteverschijnselen teweeg kunnen brengen.

Gardasil is zoals je weet, een vaccine tegen HPV of baarmoedehalskanker. Tot op 15  September jongstleden, ontving het CDC, dat is het Amerikaanse instituut voor ziektecontrole, maar liefst 20,096 rapporten van bijverschijnselen in relatie tot de toegediende Gardasil-vaccinatie.

Dr. Hanan Polansky, directeur van het Centrum voor onderzoek naar de biologie van Chronische ziekte, zal zijn ontdekkingen rondom ‘Microcompetition’ gaan bespreken met Norma Erickson, prresident van ‘SANE Vax Inc.’ Polansky zal met uitvinding rondom ‘Microcompetition’ een uitleg geven van het biologische mechanism dat werkzaam is, achter deze bijverschijnselen. Leslie Carol Botha zal hieromheen een radioshow presenteren, de ’Holy Hormones Radio Show’ die onlangs te horen was via het radiostation KRFC FM in de VS. (Wil je deze radio-uitzending beluisteren, klik dan op deze link voor de mp3 van de uitzending)

Was het geen gekkenwerk? Het inenten was volop aan de gang, moest bijna hals-over-kop gebeuren en geen mens wist de uiteindelijke precieze effecten!

Het CBCD, dat staat voor het ‘Center for the Biology of Chronic Disease, en dit is een onderzoeksinstituut dat erkend is door de Amerikaanse belastingdienst als een non-profit stichting. Het is de missie van dit CBCD om voortgang te maken met het onderzoek naar de achtergronden van het ontstaan van chronische ziektes. En om tevens vaart te maken met het behándelen van deze ziektes. Het CBCD treedt ook op als uitgever van het boek van Dr. Polansky, het hieronder afgebeelde ‘Purple’-book. (Dit boek kun je overigens HIER op onze site downloaden).

Dr. Hanan Polansky is de schrijver van het zogenaamde ‘Purple’-boek, waarover door veel wetenschappers hoog wordt opgegeven. Het boek heeft de ondertitel: ‘Microcompetition met lichaamsvreemd DNA en de oorsprong van chronische ziekte’ gekregen. Polansky verklaart in zijn boek hoe het kan dat lichaamsvreemd DNA-fragmenten er de oorzaak van kunnen zijn dat grote ziektes ontstaan, zonder dat deze daarbij het menselijke DNA aantasten of muteren. Meer dan 5,000 wetenschappers van over de hele wereld, hebben dit ‘paarse boek’ inmiddels gelezen en het is besproken in meer dan 20 vooraanstaande wetenschappelijke tijdschriften.

 

“Zelfs als slechts een deel van het beweerde in het boek van de auteur, Dr. Hanan Polansky’s, correct is, zou dat VOLLEDIG nieuwe inzichten opleveren in patho-genetische en chronische ziektebeelden. Hierbij zou zijn werk tevens een volledig nieuwe kijk geven op de behandeling en preventie van deze ziektebeelden.”

Dit is het commentaar van één van deze 5000 genoemde wetenschappers, Dr. Kim E. Barrett, PhD – Professor Medicijnen en vice-voorzitter van de afdeling Research, van de Universiteit van Californië, in San Diego.
De FDA meldt op haar website over het aantreffen van lichaamsvreemd DNA in Gardasil:

‘Al vanaf de eerste ontwikkeling van het middel Gardasil, weten zowel de FDA én de producent van het middel (Merck and Co., Inc.) al dat ná de schoonmaak van het geproduceerde vaccin, kleine hoeveelheden, residu recombinant HPV L1-specifiek DNA-fragmenten in het vaccin achterblijven…’

en deze verklaring is ook op de FDA-website te lezen:

‘De aanwezigheid van DNA-fragmenten kan worden verwacht in Gardasil.. dit zijn echter geen vervuilingen.. Deze fragmenten zijn geen risico voor de ontvangers van het vaccin en het is geen veiligheidsissue dientengevolge..’

Zowel de FDA als Merck, de industriële fabrikant van het HPV-vaccin ‘Gardasil’, geven toe dat er dus lichaamsvreemde DNA-fragmenten in dit vaccin zitten. In tegenstelling tot de FDA, dat dus GEEN risico ziet in deze aanwezigheid, ziet Dr. Hanan Polansky dit volledig anders. Zijn werk, zoals dat neergelegd is in zijn genoemde ‘Paarse-Purple Book’, legt overduidelijk uit dat fragmenten van lichaamsvreemd DNA, in hoge concentraties verantwoordelijk kúnnen zijn voor grote ziektes, zoals kanker, hartziektes, diabetes, auto-immuunziektes zoals MS en dat zelfs obesitas. Dit is het geval, ZELFS als van het lichaamsvreemde DNA de keten is verbroken en het specifieke DNA niet meer (oorspronkelijk) functioneert.

Het boek is gratis te downloaden op de site van CBCD, maar ook HIER kun je het op je computer downloaden. ()  Het CBCD ondersteunt de theorie van Dr. Polansky en nodigt alle stakeholders (belanghebbenden) uit, zoals media, wetenschappers en het grote publiek, om met hen contact op te nemen over dit uiterst gevoelige onderwerp. En uiteraard ligt dit gevoelig, als we kijken naar de 10-tallen miljoenen meisjes van 12 -15 jaar die de afgelopen paar jaar zo nodig, en volgens kenners als Dr. Floor van Leeuwen van het Anthony van Leeuwenhoekziekenhuis, VEEL TE VROEG massaal en heel snel dienden te worden gevaccineerd tegen HPV.

“Dr. Polansky’s kijk op het verband tussen ziektes en DNA-residue, zoals in zijn boek gepubliceerd, is uiterst interessant. Hij gebruikt een uiterst gedetailleerde kwantitatieve analyse, om zijn theorieën te verklaren rondom de ‘microcompetetion’ met lichaamsvreemd DNA. Het is een nogal een gedachten-opschudding veroorzakend onderzoek”, aldus Afshin Beheshti, PhD, onderzoekspartner in het ‘Department of Molecular Genetics’ van het ‘Forsyth Institute’, (Harvard Medical Center Affiliate)

Voor meer informatie over het ‘Center for the Biology of Chronic Disease’ of voor een afspraak met Dr. Polansky voor bijvoorbeeld een interview, kun je je dus melden op de website van het CBCD: http://www.cbcd.net .

Indien je de geruststellende woorden van de Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit wilt bekijken, over de aanwezigheid van lichaamsvreemd DNA in vaccins, klik dan hier:

x

# # #

Hebben we niets geleerd van de geschiedenis?

origineel: Gary Null, Ph.D., and Nancy Ashley, VMD Bron: HIER

2012 © nederlandse vertaling: Cathalijne Zoete – Orthomoleculair therapeut

x

Gardasil, het eerste vaccin tegen HPV is geproduceerd door firma Merck en werd met veel bombarie op de markt gebracht onder de valse claim ‘het eerste vaccin dat kanker kan voorkomen’.

Alles over de krankzinnige HPV-vaccinaties, door auteur Désirée Röver. (klik voor link naar BOL.com)

Terwijl het vaccin met spoed door de FDA in de USA werd geloodsd en voordat veiligheidsstudies waren voltooid op de markt gezet met een agressieve reclame-campagne. Door oneerlijke claims als zou het baarmoederhalskanker kon voorkomen, werd de markt gecreëerd door de pretentie dat het nodig was méér bewustzijn over deze vorm van kanker te genereren maar in feite kwam dit neer op angst bij vrouwen en meisjes aan te praten: we lopen zoveel risico op deze vorm van kanker, dat het vaccin nodig is.
En dit, terwijl het juist een zeldzame vorm van kanker is, die ook nog eens in een voorstadium op te sporen is middels het (regelmatig) uitgevoerde ‘uitstrijkje’. Daarbij kunnen we in een zeer vroeg stadium onrustige cellen opsporen en dus ook behandelen. Deze feiten worden onder het kleed geveegd, en daarom lopen we zelfs kans dat vrouwen en meisjes in de toekomst denken dat ‘het uitstrijkje niet meer hoeft’, met de gedachte: ‘Want ik ben toch gevaccineerd tegen kanker…!’

Merck, de fabrikant, heeft door reclames en lobbyen zelfs geprobeerd om het vaccin in 50 staten van de USA te verplichten voor meisjes, nog voordat het eigenlijk op de markt was toegelaten. Er kwam wel kritiek op de agressieve campagne, maar deze werd verdedigd door te zeggen dat zij de burgers toch een dienst verleenden door meiden bewust te maken van het risico op HPV… Is dat echt zo?

Het HPV virus kan in de meeste gevallen door het lichaam zelf worden vernietigd, maar als dat niet zo is, dan vormt het juist een risico als je dit vaccin neemt, en er het risico op kanker zelfs toeneemt. (Er zijn bovendien heel veel soorten HPV en niet alleen de vier waartegen het vaccin zegt te beschermen.)  Maar je hoort de firma nergens over testen op het dragerschap van HPV. Er is dus iets ernstig mis met de wijze waarop Farmaceutische bedrijven campagne voeren. Wat er fout aan is, is niet alleen het feit dat de campagne heel veel geld kost, maar vooral dat de suggestie dat een vrouw het nodig zou hebben om kanker te voorkomen. Gardasil is onnodig, zelfs niet veilig, en het gevaarlijkste vaccin dat momenteel op de markt is.

Naast de vele duizenden gevallen van ernstige bijwerkingen, zijn er ook gevallen van overlijden vlak na de vaccinatie. Het ellendige is alleen dat het voor de slachtoffers heel moeilijk, zo niet onmogelijk is, om de gezondheidsklachten te relateren aan de vaccins. De meisjes die ernstige klachten ontwikkelden zullen zeker proberen een arts te vinden die deze relatie wil leggen, ook al weten zij zélf heel goed wanneer en waardoor ze ziek zijn geworden en ook hun ouders of moeders weten het. Hun kind is na de vaccinatie opeens ziek geworden en de conditie na de tweede en derde vaccinatie nog eens sterk verslechterd.

1,2,3, daar gaan we dan! Gezondheidszorg of big business!? Gemanipuleerd door de angst van haar ouders, of haar favoriete tijdschrift ‘CosmoGirl’? Zeg het maar?! Maar de belangrijkste vraag is natuurlijk of onze ‘gezondheidszorg’ haar ook op de risico’s heeft gewezen. Haar heeft verteld dat het HPV-vaccin een ‘experiment’ is..??!!!

Het geval van Alexis
Zoals in het geval van Alexis, die 17 jaar was en eigenlijk heel gezond (behalve een diabetes die onder controle was) en goed functioneerde op school. Na de eerste vaccinatie veranderde zij niet alleen geestelijk maar ook lichamelijk en emotioneel. Zij begon in korte tijd ernstige maag-darm klachten te ontwikkelen, kon geen eten meer binnenhouden en moest regelmatig braken.
Zij had veel problemen, kon er ook niet mee omgaan dat zij opeens veel slechter presteerde. Veel artsen en specialisten werden geraadpleegd maar niemand kon de oorzaak opsporen, hoewel haar moeder ondertussen moest toezien hoe de situatie verslechterde. Alexis functioneerde ook op school niet meer goed en ging uiteindelijk van school.

Uiteindelijk werd een epilepsie geconstateerd, en mogelijk hersenschade veroorzaak door Gardasil. Maar men probeert nu d.m.v. een jurist dit te bewijzen. Wiliam Ronan zegt dat er bij hem inmiddels 12-15 soortgelijke gevallen bekend zijn bij hem en meerdere die nog in behandeling zijn die in twee categoriën vallen: auto-immuunziekten en neurologische ziektebeelden. Maar het bewijzen is heel moeilijk en vaak een langdurige kwestie…De moeder van Alexis voelt zich heel schuldig dat zij haar dochter dit vaccin heeft aangeraden.

Het bewijs van schade door vaccinaties is heel moelijk te leveren, dat leert de historie. Het hele concept van vaccinatie-schade is nog niet eens geaccepteerd. Wat je moet doen is de bijsluiters lezen en veiligheidsstudies van de fabrikant nagaan. Maar die zijn nogal eens heel gunstig geschreven alsof het allemaal wel meevalt en ernstige schade zoals neurologische ziektebeelden zou slechts zelden na een vaccinatie optreden. En hoe te handelen als de schade niet onmiddelijk duidelijk is of niet op tijd wordt geconstateerd? De relatie tussen het vaccin en de bijwerkingen moet dus wel door een arts worden gelegd.

En veel artsen herkennen de symptomen niet als een gevolg van de vaccinaties, en er is dus ook veel onderrapportage. En ze zijn zelf gehersenspoeld door de reclame, en zullen niet geneigd zijn neurologische schade toe te schrijven aan een vaccin, en ze gaan er gewoon van uit dat een middel heus niet op de markt zou komen, als het niet veilig genoeg zou zijn….

Volgens Ronan zou hij, als hij er meer bekendheid aan zou geven, nog véél meer schadegevallen te horen krijgen, maar hij is er niet naar op zoek. Deze jurist is dan nog begripvol over vaccinatie-schade en hij heeft zelf gehoord hoe zijn dochter op school onder druk werd gezet om mee te doen aan de vaccinatie-ronde. En dat, terwijl er dus weinig tot geen informatie werd gegeven over de risico’s. Dus géén informed-consent, zoals het hoort volgens de patiëntenwet. even de feiten op een rij gezet:

1. Er is geen HPV gezondheidscrisis! Niet bij meisjes en ook niet bij jongens

2. Gardasil kan kanker niet voorkomen

3. Gardasil is niet effectief om hooggradige lesies van de baarmoeder te voorkomen

4. Gardasil is niet veilig, er zijn reeds duizenden gevallen van ernstige bijwerkigen en helaas 108 gevallen van overlijden na de vaccinatie (zie bijlage van VAERS nr.30 van literatuurlijst )

5. Er is geen bewijs dat Gardasil effectief is in het voorkomen van keelkanker bij mannen en genitale wratten bij jongens.

6. De HPV campagne in India is stopgezet nadat er daar ook doden waren gevallen. In Frankrijk is de agressieve reclame voor Gardasil en Cervarix niet meer toegestaan.

7. Gardasil heeft geen enkele belangrijke bijdrage voor vrouwen in het voorkomen van baarmoederhalskanker

8. het vaccin is niet veilig en mag dan ook zeker niet verplicht worden voor meisjes die aan welke opleiding dan ook willen beginnen

Zie voor alle argumenten en de onderbouwing met wetenschappelijke feiten de bijlage onderaan het artikel, met veel referenties o.a. naar kankeronderzoeken.

Kortom: het is zaak voor elke vrouw dat ze zich goed informeert voor zichzelf en vrouwen om haar heen, want elk geval van schade is er één teveel en een hersenbeschadiging kun je niet meer terugdraaien!

De reclame voor het vaccin is heel optimistisch en doet meisjes geloven dat het dé methode is om baarmoederhalskanker te voorkomen, dit is niet zo, maar vrouwen en meisjes willen het graag geloven en zijn niet in staat om ingewikkelde medische informatie te analyseren op waarde. Zo kunnen we ook de duizenden doden verklaren die vielen t.g.v. het medicijn VIOXX, waar de fabrikant ook geen enkel probleem had met het doorzetten van de reclame voor het medicijn, zelfs nadat er vele doden waren gevallen, en de ernstige bijwerkingen van het medicijn niet meer ontkend konden worden.
Toen pas, uiteindelijk nadat er 60.000 mensen waren overleden door hartaanvallen werd het medicijn van de markt gehaald. Men had overigens al koelbloedig $ 1.6 miljoen vastgesteld dat besteed zou worden aan rechtszaken en schadevergoedingen aan slachtoffers van Vioxx.

Hebben wij niets geleerd van de geschiedenis? Kennen wij de Farma-industrie zo slecht? Of weten we inmiddels dat zij geen scrupules hebben en door zullen gaan met agressieve immunizatie-campagnes…tot dat er nog veel meer vrouwen schade hebben geleden en rechtszaken zullen voeren. Tot die tijd, moeten wij onze hersens gebruiken, en slimmer zijn dan de artsen die deze vaccins aan goedgelovigen willen uitdelen. Zo kunnen wij als buurvrouwen, vriendinnen, docenten, verpleegsters, verzorgers en ouders toch nog veel leed voorkomen, door anderen deze informatie toe te sturen!

Bronnen bij het laatste artikel van Gary Null en Nancy Ashley:

______________________________________________________
 1. Lauritsen J, AZT on Trial, New York Native, October 19, 1987, http://www.virusmyth.com/aids/hiv/jltrial.htm, accessed January 3, 2012.
 2. Lauritsen J, The “AIDS” Hoax and Gay Men, July 17, 2010, Speech to the international conference, AIDS: zwischen Wissen und Dogma (AIDS: Knowledge and Dogma), Vienna, Austria, http://paganpressbooks.com/jpl/VIENNA.HTM, accessed January 6, 2012.
 3. Gannet L, An Eyewitness Account, Virusmyth, 2000, http://virusmyth.com/aids/hiv/lgazt.htm, accessed January 5, 2012.
 4. Siers-Poisson J, The Politics and PR of Cervical Cancer, Part II: Research, Develop, and Sell, Sell, Sell, PR Watch, June 30, 2007, http://prwatch.org/node/6207, accessed 12/27/11.
 5. Herskovits B, Brand of the Year, February 1, 2007, Pharmaceutical Executive Magazine,
 6. Zimm A and Blum J, Merck Promotes Cervical Cancer Shot by Publicizing Viral Cause, Bloomberg, May 26, 2006,accessed December 27, 2011.
 7. Pettypiece S and Zimm A, Merck Stops Campaign to Mandate Gardasil Vaccine Use, Bloomberg, February 20, 2007
 8. Bevington C, Researcher, Diane Harper, Blasts Gardasil HPV Marketing, Off The Radar, http://offtheradar.co.nz/vaccines/53-researcher-diane-harper-blasts-gardasil-hpv-marketing.html, accessed September 15, 2011.
 9. Siers-Poisson J, The Politics and PR of Cervical Cancer, Part III: Women in Government, Merck’s Trojan Horse, PR Watch, July 18, 2007, http://prwatch.org/node/6232, accessed 12/27/11.
 10. Lenzer J, Should Boys be Given the HPV Vaccine?  The Science is Weaker than the Marketing, Discover Magazine, November 14, 2011. http://blogs.discovermagazine.com/crux/2011/11/14/should-boys-be-given-the-hpv-vaccine-the-science-is-weaker-than-the-marketing/, accessed December 27, 2011.
 11. Levatin J, Why Do Doctors Push Vaccines? Tenpenny Integrative Health Center, December 24, 2011, http://tenpennyimc.com/category/vaccines/, accessed January 3, 2011.
 12. Tomljenovic L and Shaw CA, Human Papillomavirus (HPV) Vaccine Policy and Evidence-Based Medicine:  Are They at Odds? Annals of Medicine December 22, 2011; http://informahealthcare.com/doi/abs/10.3109/07853890.2011.645353, accessed December 23, 2011.
 13. Interview with Tracy Wolf, January 3, 2012
 14. Interview with William Ronan, January 5, 2012
 15. Interview with Meryl Nass, January 5, 2012
 16. Bevington C, Researcher, Diane Harper, Blasts Gardasil HPV Marketing, Off The Radar, http://offtheradar.co.nz/vaccines/53-researcher-diane-harper-blasts-gardasil-hpv-marketing.html, accessed September 15, 2011.
 17. Cervical Cancer, American Cancer Society, Cancer.org/cancer/cervical cancer/detailed guide http://www.cancer.org/Cancer/CervicalCancer/DetailedGuide/index, accessed October 15, 2011.
 18. Rothman SM and Rothman DJ, Marketing HPV Vaccine:  Implications for Adolescent Health and Medical Professionalism, JAMA 2009, 302(7); 781-786.
 19. Tomljenovic L and Shaw CA, Human Papillomavirus (HPV) Vaccine Policy and Evidence-Based Medicine:  Are They at Odds? Annals of Medicine December 22, 2011; http://informahealthcare.com/doi/abs/10.3109/07853890.2011.645353, accessed December 23, 2011.
 20. Lenzer J, Should Boys be Given the HPV Vaccine?  The Science is Weaker than the Marketing, Discover Magazine, November 14, 2011.
 21. Tomljenovic L and Shaw CA, Human Papillomavirus (HPV) Vaccine Policy and Evidence-Based Medicine:  Are They at Odds? Annals of Medicine December 22, 2011; http://informahealthcare.com/doi/abs/10.3109/07853890.2011.645353, accessed December 23, 2011.
 22. Erickson N, Dr. Sin Hang Lee: A case study in ethics don’t pay, Sane Vax Inc, http://sanevax.org/dr-sin-hang-lee-a-case-study-in-ethics-don%E2%80%99t-pay/, accessed October 15, 2011.
 23. Human Papillomaviruses and Cancer, National Cancer Institute, September 7, 2011, http://www.cancer.gov/cancertopics/factsheet/Risk/HPV/print, accessed January 3, 2012.
 24. Haug CJ, Human Papillomavirus Vaccination – Reasons for Caution, New England Journal of Medicine, August 21, 2008, 359; 861-862.
 25. Rubach MP, Increasing Incidence of Invasive Haemophilus influenzae Disease in Adults, Utah, USA,  Emerging Infectious Diseases, Volume 17, Number 9; September 2011. http://wwwnc.cdc.gov/eid/article/17/9/10-1991_article.htm, accessed October 16, 2011.
 26. Tomljenovic L and Shaw CA, Human Papillomavirus (HPV) Vaccine Policy and Evidence-Based Medicine:  Are They at Odds? Annals of Medicine December 22, 2011; http://informahealthcare.com/doi/abs/10.3109/07853890.2011.645353, accessed December 23, 2011.
 27. Ibid.
 28. Lenzer J, Should Boys be Given the HPV Vaccine?  The Science is Weaker than the Marketing, Discover Magazine, November 14, 2011.
 29. Examining the FDA’s HPV Vaccine Records, Judicial Watch Special Report, June 30, 2008, http://www.judicialwatch.org/documents/2008/JWReportFDAhpvVaccineRecords.pdf, accessed September 16, 2011.
 30. VAERS – Vaccine Adverse Event Reporting System. http://vaers.hhs.gov/index, accessed October 14, 2011.
 31. Botha LC, New Death Post-Gardasil Updated VAERS Figures & Report that HPV Vaccines Adverse Reactions are 50% Higher Than Other Age-Related Recommended Vaccines, November 29, 2011, Sane Vax, Inc., http://sanevax.org/new-death-post-gardasil-updated-vaers-figures-report-that-hpv-vaccines-adverse-reactions-are-50-higher-than-other-age-related-recommended-vaccines/, accessed December 4, 2011.
 32. Rubin S, Blog Entry for October 2011, National Vaccine Information Center, posted December 29, 2011, http://medalerts.org/analysis/archives/394, accessed December 30, 2011.
 33. Botha L, VAERS Reports with Percentage Increase, Sane Vax, Inc, http://sanevax.org/november-14-2011-vaer-reports-with-percentage-increase/, accessed December 27, 2011.
 34. Siers-Poisson J, The Politics and PR of Cervical Cancer, Part One: Setting the Stage, PR Watch, http://prwatch.org/node/6186, accessed December 27, 2011.
 35. Englund C, India has suspended the use of HPV Gardasil vaccines due to deaths, American Chronicle, April 11, 2010, http://www.americanchronicle.com/articles/view/150425, accessed December 27, 2011.
 36. England C, France Says “No” as They Ban Gardasil Ads, Sane Vax, Inc., January 11, 2011,
 37. Siegrist C et al, Human Papilloma Virus Immunization in Adolescent and Young Adults:  A Cohort Study to Illustrate What Events Might be Mistaken for Adverse Reactions, Pediatric Infect Dis J. 2007 Nov;26(11):979-84.
 38. Grant B, Merck Published Fake Journal, The Scientist, 30th April 2009, http://classic.the-scientist.com/blog/display/55671/, accessed December 15, 2011.

 

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.