Advertentie

Standing Rock té klein voor het nieuws..??


hollow-horn-bear-choice-earth-live-die

x

x

Standing Rock té klein voor het nieuws..??

2016 © WantToKnow.nl/be

x

dakota-pipeline-indianOp dit moment komt de eeuwenoude profetie uit. De profetie van de ‘Zwarte Slang’ van één de oorspronkelijke stammen/bewoners van de VS, onder andere van de Sioux. Het is de 8ste van de 9 Hopi en Lakota profetieën. De vorige 7 zijn allemaal in realiteit gekomen. Het is erg belangrijk in dit geval, dat je je informeert over déze zaak, door bijvoorbeeld te kijken naar onderstaande video van Joseph Tittel, een paragnost, die bekend staat om zijn track-record van accurate voorspellingen.

Joseph vertelt dat het belangrijk is dat je kijkt en deelt wat hier speelt, omdat -hoe vreemd het wellicht ook moge klinken- hierbij de toekomst van het water en de gehele mensheid op het spel staat..

Spiritueel medium Joseph Tittel beschrijft gedetailleerd de profetieën, die met elkaar verbonden zijn. Profetieën die zijn uitgekomen, zoals gezegd en waarbij Joseph de huidige situatie uitlegt, sámen met de signalen die verschenen zijn. Kijk naar de buffels en de ‘golden eagle’, de zeearend..! Uiterst krachtige signalen die je af kunt doen als toeval, als jij dat liever hebt. Maar wat is toeval.. In de video veel gedetailleerde info over de manier waarop je kunt méédoen.

Nadat de buffels plotseling verschenen waren, 'out-of-nowhere', verscheen een paar dagen later een zee-arend, de 'golden eagle', zoals we weten HET symbool van de VS.. Tja, hoe krachtiger moet het nog worden..?
Nadat de buffels plotseling verschenen waren, ‘out-of-nowhere’, verscheen een paar dagen later een zee-arend, de ‘golden eagle’, zoals we weten HET symbool van de VS.. Tja, hoe krachtig kan het worden getoond..?

Al is het alleen maar door het délen van deze informatie, deze video, met de mensen die je kent. Op Facebook bijvoorbeeld. Joseph Tittel: “Do you stand for standing rock?”

Plotseling waren ze daar, een grote kudde bisons, daverend over de heuvel, richting de plaats van de demonstraties.
Plotseling waren ze daar, een grote kudde bisons, daverend over de heuvel, richting de plaats van de demonstraties.

Helaas is de video niet ondertiteld, maar mocht je inspiratie voelen tóch even in het Nederlands hierover te lezen, dan verwijzen we je graag naar de bijdrage/column van Lauri Fransen (HIER) op de site. Duizenden ‘indianen’ en vele duizenden andere betogers zijn bij elkaar gekomen om de Zwarte Slang te stoppen. Een oliepijplijn die recht door het land van de Lakota-indianen gaat bij Standing Rock in Dakota. De pijplijn zal ook de Missouri rivier kruisen, met het gevaar dat een lekkage -die véél voorkomen bij oliepijplijnen- de drinkwatervoorziening van zo’n 20 miljoen bewoners van deze streek ernstig zal vervuilen, of geheel zal stilleggen..! Volgens de profetie van de Lakota, zal het moment van het ‘begin van het einde van de wereld’ ingeluid worden, door het moment dat de zwarte slang de rivier oversteekt..

(Voor grotere kaart, klik met rechter muisknop en kies 'afbeelding bekijken' ('esc' om terug te keren))
Het gebied waar de ‘Zwarte Slang’ doorheen loopt, is gekozen doordat het dunbevolkt is en omdat er vooral ‘arme bevolking’ woont. De rood om circelde plaatsen zijn miljoenensteden, waar de pijplijn dus preciés tussendoor loopt..  (Voor grotere kaart, klik met rechter muisknop en kies ‘afbeelding bekijken’ (‘esc’ om terug te keren))

De aanwezigen op het terrein,  noemen zichzelf geen protestgroep, maar ‘waterbeschermers’. Je hoeft, om hen te helpen, daar beslist niet aanwezig te zijn, maar je kunt wel op andere manier helpen. Luister en kijk naar de video. Het gaat over de toekomst van onze kinderen en achterkleinkinderen. De toekomst van de Aarde. Het gaat om de solidariteit van het hart.. Waarvan we een prachtig voorbeeld zien, in de tweede video, waarin de Maya-indigenous uit Zuid-Amerika de waterbeschermers ondersteunen met hun aanwezigheid in Standing Rock.

 

40 gedachten over “Standing Rock té klein voor het nieuws..??

 1. How to Contact the 17 Banks Funding the Dakota Access Pipeline
  Here are CEO names, emails, and phone numbers

  ING Bank*
  CEO and Executive Board Chairman Ralph A.J.G Hamers
  Wholesale Banking, Operations & IT, Sustainability, Corporate Governance:
Carolien van der Giessen
carolien.van.der.giessen@ing.com

  Head of Media Relations:
Raymond Vermuelen
raymond.vermeulen@ing.com

  Corporate Office:
Amsterdamse Poort
Bijlmerplein 888
1102 MG Amsterdam
The Netherlands
31-20-5639111

  ABN AMRO Capital, DNB First Bank
  Gerrit Zalm

  ABN Amro Capital
  Chairman of the Board

  Gerrit Zalm

  Corporate Office:
ABN AMRO Bank N.V.
Gustav Mahlerlaan 10
1082 PP Amsterdam
The Netherlands
31-10-241-17-23

  http://www.yesmagazine.org/people-power/how-to-contact-the-17-banks-funding-the-dakota-access-pipeline-20160929

 2. Velen weten in wie hun handen de meeste media is.
  Dat zijn zij die alleen oog voor geld (materiele) hebben en zij trekken zich niets aan van vervuiling of erger nog.
  Ook regeringsleiders worden door hen aangestuurd waardoor ze gebruik kunnen maken van politie en leger om eventueel verzet de kop in te drukken.
  Welk nut heeft het om in Parijs een klimaatakkoord te tekenen terwijl zij die de dienst uitmaken (oa Shell,Exxon enz) grote gebieden vervuilen?
  Waarom wordt er wel ZICHTBAAR opgetreden tegen de uitstoot van bv een auto terwijl vergunningen worden verstrekt aan fabrieken die tig keer meer vervuilen dan die auto?
  Fabrieken krijgen een vergunning waarop een bepaalde hoeveelheid uitstoot toegestaan wordt maar komt een fabriek niet aan het maximum toegestane dan wordt de rest verhandeld zodat zij die wel aan het maximum komen nog meer mogen vervuilen waardoor in dat gebied de limiet overschreden wordt.
  Het is één en al corruptie wat de klok slaat terwijl regeringen over koetjes en zwarte pieten debatteren.

  1. Dat is nou de grote kunst Arnold, volks verlakkerij, ze besturen niets gewoon lekker gezellig politiek bedrijven, de meesten hebben nog nooit gewerkt, en gaan dat zeker ook niet doen !

   Jenne

  2. Trump wil het akkoord dat in Parijs door veel landen ondertekend is voor de VS ongedaan maken.
   Al die andere landen die wel getekend hebben en zich daaraan houden zullen ivm deze overeenkomst een beperking van productie hebben omdat ze anders de limiet overschrijden.
   Trump wil ook meer industrie naar de VS terug halen wat dan natuurlijk logisch is omdat zij dan wel ongelimiteerd kunnen produceren terwijl die andere landen dat niet mogen.
   Het is en blijft een rijke zakenman en voor mij is het wel duidelijk welke belangen hij dient en ook van wie
   De DOW jones stond van de week niet voor niets op een ongeevenaard hoog niveau en vooral farmaceuten waren erg blij.

 3. Als jullie nu eens dicher bij huis bleven, het Nederlandse landschap bedelfen onder snelweggen liefst 6 banen, het gas pompen in Groningen, waar de mensen hun huizen instorten, gas winnen in ons enige echte natuur gebied de Wadden, al het oude water volbouwen met huizen op palen, al de oude vervuilde afval putten en vuilstort plaatsen bedekken en er sport parken op plaatsen, de water en lucht verontreiniging die alleen maar toeneemd.

  En last but not least de vervuiling van onze volksaard en waarden, kom op ga hier nu eens de straat voor op, heb nachten naast mijn kleinzoon gestaan met mijn ouwe lijf, om dat genoeg genoeg is !

  Amicalement Jenne

  1. Deze Amerikanen verdienen diep respect.

   In Nederland zijn ‘we’ nog te versnipperd, te verwend.
   Eens kijken wat de eerstvolgende verkiezingen aan onderbuikgevoelens laten zien. De hypocriete, wereldvreemde onzin die de kopstukken aan het uitslaan zijn, is bedroevend, beangstigend, radicalisatie in het algemeen oproepend.

  2. Jenne, daar heb je wel een beetje gelijk in.
   Maar net zo vind ik het raar dat er opeens (jonge) mensen op straat gaan lelijk tegen Trump demonstreren maar ho maar tegen de oorlogen die hun regering tot nu toe heeft geënsceneerd. Die Trump moet eerst nog beginnen. Hier in Europa zijn ze in schok, lol, ongelooflijk hoe media werkt. Ze gingen er allemaal in mee, en nu? Goed voorbeeld en ik hoop dat men ervan leert… Trump, heette eigenlijk Trumpf, zijn opa emigreerde vanuit Rijnland-Palts naar New York en trouwde een Schotse vrouw. En begon als aannemer, dat staat in wiki. Altijd hard gewerkt blijkbaar.
   Ik heb even naar het kleine horoscoop van Trump gekeken en dan wordt ergens meer duidelijk. Geboren op 14-juni-1946
   zon – tweeling, mercurius in kreeft, venus in kreeft, mars in leeuw (daarom dat haar lol), saturnus in kreeft, jupiter in weegschaal en de maan in boogschutter.
   1946 is het Chinese jaar van de (vuur)hond geboren, en hond wordt met de weegschaal eigenschappen vergeleken. Groetjes.

  3. Jenne.
   Wat betreft die volksaard en waarden vind ik de uitzending van Pauw wel een mooi voorbeeld van gisteren.
   http://www.npo.nl/pauw/09-11-2016/VARA_101380222
   Wanneer je het beeld stilzet op minuut 27.40 dan zie je daar Silvana Simons die vond dat zwarte piet niet meer kon omdat dat mensen aan de slavernij kon doen denken wat vooral kwam door die knal rode dikke lippen,haar en dat hoofddeksel en zie toen ik haar gisteren zag zag ik knalrode dikke lippen en van dat kroesachtige haar het enige wat ontbrak was dat hoofddeksel.
   Betekend dit dat zij zich maar beter niet kan laten zien dan? Nee want ik moest helemaal niet aan de slavernij denken maar wel aan alle ophef over zwarte piet in Nederland en juist zij die olie op het vuur heeft gegooid dost zich bijna hetzelfde als zwarte piet uit.
   Resultaat van haar handelen is dat nu op veel plekken politie aanwezig moet zijn ivm protesten die het plezier voor hen waar het voor bedoeld is namelijk de kinderen heeft verziekt.

  4. MC,

   New York is het VS Telavive, ook in de staat New Jersey veel Joden, en aan de west coast, in Oklahoma zal je ze niet vinden, ach veel plezier gehad met Saul Bellow, en ook Kurt Vonnekut, en anderen, maar kip in het pannetje kon wel eens afgelopen zijn, ieder jaar 5 milliard $ om dat ze toevallig besneden zijn, ha ha ben ik ook, ben ook geboren in Juni maar de 13, maar 10 jaar eerder, nou ben benieuwd MC, ja inderdaad half German, in de VS werden de Dutch altijd versleten voor Deutch, veel Joden hebben nog heel lang Yiddies gesproken in de VS, en hebben ook veel oost Europese en Duitse culuur eigenschappen mee genomen.

   Ja die Trump moeilijk grijpbaar, zijn denken ligt niet zo ver weg van het mijne, ben alleen niet zo begeesterd door geld, alhoewel, it comes handy some times, hij heeft wel verdomd veel mooie vrouwen om zich heen the Lucky devil !

   groet Jenne

  5. Arnold, 5.3

   Kijk er nooit meer naar Pauw & poepiedoepie Witteman uit gepoept !

   Die enorme gladde Pauw, soort politieke standwerker voor ieder één iets leuks, kom op die gebekte goed opgeleide pseudo allochtonen, prachtig opgemaakt zwarte Madonna’s dan die volkomen leeggelopen Sambson, krijgt nog alle tijd om zijn onzin uit te slaan, Lenie Kroes die waarschijnlijk gelijktijdig in de gevangenis gaat als die lesbische koe Hillary, ze zijn allemaal vergelijbaar met die uile bol Boris Johnson, die drie keer per dag zijn standpunt moet herzien, ach en dan wat andere potsierlijke vertegenwoordigers, ja wat vertegen woordigen deze mensen eigenlijk, zeker weten niet de burgers.

   Jenne

  6. Jenne, hij is geen jood, en hij is geen Bilderberger, integendeel de Bilderbergers zijn tegen hem. Ik wens hem alle goeds en vooral de Amerikanen. Dit is wellicht een kans voor een nieuw begin.
   Iedereen die tegen hem was van de politici en media en meedeed aan de roddels en propaganda zal nu wel even moeten slikken en kan misschien beter zijn koffers pakken. Geweldig!
   Hij die meer macht zal hebben dan Obama omdat de republikeinen ook binnen het congres etc. de meerderheid hebben zal andere politiek bedrijven. Ik ben benieuwd.

  7. MC.
   Als Trump ook maar enige bedreiging voor de elite zou zijn denk je dan echt dat ze hem de kans om president te worden zouden hebben gegeven?
   Volgens velen werd Obama als trekpop gebruikt door de elite dus waarom zou dat met Trump ook niet het geval zijn?
   Wanneer men van plan is één wereldregering te installeren kan de vijandigheid tussen het westen en Rusland een obstakel zijn en dat is misschien wel de reden waarom dat eerst opgelost moet worden door Trump.
   Verder denk ik dat wanneer Trump de elite in de weg staat hij gewoon uit de weg geruimd wordt wat niet de eerste keer zou zijn.

  8. De elite heeft niks te vrezen van Trump.
   De Amerikaanse president heeft niet zoveel macht.
   Ook de Nederlandse minister president heeft weinig macht.
   Een land wordt helemaal niet bestuurd door een president maar eerder door topambtenaren op ministeries en de top van de geheime diensten en ook de top van het leger.
   Zij besturen ons land. Het volk kent deze mensen niet, ze worden niet gekozen.
   Deze mensen zitten vaak tientallen jaren op dezelfde post.
   De president van Amerika wordt in eerste instantie gekozen voor een termijn van 4 jaar.
   In het geheel is hij dus meer een voorbijganger die te maken krijgt met een supermachtig bestuursapparaat dat hij niet mag aansturen (zie Kennedy).
   Ik denk eerder dat het bestuursapparaat Trump wel kan gebruiken. Misschien vanwege zijn bekendheid, uitstraling/imago, misschien zijn geld en bezittingen of om het land een happy family imago te geven of hem gebruiken om een nieuwe koers aan te geven.
   Combinatie van e.e.a. kan ook nog.

  9. Prochrist,

   maar hij heeft wel de macht om mensen aan te stellen, die de top ambtenaarij laat vervangen, de VS grondwet is grotendeels gebaseerd op de Franse grondwet, dit door de Franse Generaal La fayètte, bij zijn dood in de toenmalige VS, werden zijn overblijfselen naar huis gevaren vergezelt door een groot aantal kisten met Amerikaanse aarde, hij wilde begraven worden in Amerikaanse aarde, groot man !

   groet Jenne

  10. Als ik kijk naar Erdogan die heeft toch ook de macht om alles wat hem niet goed bevalt uit te schakelen wat op grote schaal ook gebeurd.
   Zou Trump niet hetzelfde kunnen doen?
   Wat ik bedoel is dat het leger en politie naar ik meen nog steeds onder bevel van de president staat en als hij bv Hilary Clinton kan opsluiten waarom zou dat dan niet met die anderen kunnen?
   Of hij dan nog lang zal leven is een andere kwestie.

  11. Het verschil met Clinton is dat Trump al miljardair is. Hij is niet corrupt, want hij is er al…
   Hij heeft geen enkele ervaring als politicus en zal misschien later wel blij zijn als de 4 jaar voorbij zijn. En het mikken op samenwerking kan ook een belemmering zijn, als de ander niet welwillend is. Hij zal iig de grote bedrijven/multinationals zeker van een andere kant leren kennen. De nwo is er al lang omdat we al jaren geglobaliseerd zijn. Trump is daar blijkbaar geen voorstander van. We zullen zien, ook of Hillary nog aangeklaagd wordt…

  12. MC,

   je denkt toch niet dat die Trump zo even millionair is geworden, daar hoort zeker politiek en strategie bij, grote mate van mensen kennis de kunst van het maken van relatisch, en de kunst van het mannipuleren, het op het verkeerde been zetten je tegenstander, en hij heeft zeker een goed IQ, en dan heel belangrijk timing, ik denk dat hij er zeker de capasiteiten voor heeft, maar of het hem 4 jaar blijft boeien, dat geloof ik niet, dan wordt het een soort gelaten toestand, van verschuiven naar morgen, hoop dat hij de goede mensen kiest, maar dat kan hij wel, het hoofd van een millitaire hierarchie is iets anders, ben benieuwd !

   groet Jenne

  13. @Jenne
   Kennedy was zo’n president die van alle rotte appels af wilde.
   We weten hoe het met hem is afgelopen.
   Hij ontsloeg hoge CIA bazen. Hij wilde zelfs de gehele CIA opheffen.
   Kennedy wilde ook J. Edgar Hoover ontslaan, niet gelukt.
   Hoover was in feite gewoon ambtenaar maar wel supermachtig want oprichter en directeur van de FBI. Dat soort ambtenaren zijn blijkbaar toch machtiger dan de president.
   De vijanden van Kennedy zaten in de top van de regering.
   Daarom lukt het niet om zijn moordenaar te vinden. Verder dan de vermoedelijke dader Lee Harvey Oswald zijn ze niet gekomen en wat geruchten over de maffia.
   Niemand verdenkt de overheid en wie dat wel doet is een complotter (lees niet goed bij zijn hoofd).

   Kennedy stuitte trouwens ook op geheime genootschappen:
   https://www.youtube.com/watch?v=oBQiSPWLm2k

  14. Prochrist,

   ga het maar weer eens aangeven in het boekje ; the dispossessed majority ; geschreven door wilmot Robertson ; uitgever howard allen cape Canaveral 1972, wordt duidelijk omschreven wie de baas was en is in de VS, niet de Italiaanse maffia, waar de Joodse maffia mooie films over liet maken door hun Hollywood film industrien, maar zij de Joodse maffia had de VS in hun handen Edgar J. Hoover was als was in jun handen, vanwege chantage op zijn sexuele misdaden.

   Groet Jenne

  15. Odette, zonder geboortetijd is het moeilijk om echt iets concreets te zeggen… In zo een geval ga ik alleen de posities van de planeten bekijken, dus welke dierenriem. Handig zijn dan de planeten die het dichts bij de aarde zijn en iets over de persoon zeggen en niet over een generatie. Hoe verder weg (pluto is het verst van de zon) hoe minder persoonlijk zeg maar. Als je nu de posities van de planeten die ik bij mijn eerdere reactie heb opgeschreven opzoekt (op internet voor het gemak voor het geval dat je geen boek zou hebben), dan lees je b.v. het volgende.

   Voor alle mensen die de maan in boogschutter hebben, ‘geldt’ dat, dus niet alleen voor Trump. Dit kan je dus met alle planeten doen, maar vooral met de zon, maan, mercurius (denken), mars, venus en jupiter dan heb je even een eerste ‘indruk’ van een persoon die je niet persoonlijk kent, behalve dan op je gevoel. Maar goed neem het met een korreltje zout, het is kosmische spielerei, gewoon leuk 😉 🙂

  16. @Jenne
   “maar zij de Joodse maffia had de VS in hun handen Edgar J. Hoover was als was in jun handen, vanwege chantage op zijn sexuele misdaden.”

   Dat klopt Jenne maar dat joodse is een masker, vroeger keek men daar niet doorheen maar tegenwoordig weten we toch wel dat het satanisten zijn.
   Ze aanbidden Lucifer, die na zijn val de naam Satan heeft gekregen.
   Illuminati betekent ‘de verlichten’ vanwege het aanbidden van Lucifer.

   Als je weet waar je op moet letten dan zie je het ook. ‘Hidden in plain sight’ lijkt hun motto.
   Ze houden o.a. van symboliek, numerologie en occultisme.
   In veel logo’s en vlaggen zie je vijfpuntige sterren, dat zijn pentagrammen.
   Ook baphomet hoorns worden veel gebruikt in logo’s maar ook opgehangen in bijvoorbeeld het torenkamertje van onze premier. Ook vleugels worden veel gebruikt, de gevallen engel.
   Die lelijke ‘kunstobjecten’ die je overal ter wereld ziet dat zijn Obelisken (offerplaatsen).
   Er staat er ook één voor het Vaticaan.
   Bij een obelisk op de Dam worden de doden jaarlijks herdacht.
   Imitatie/spiegel wordt ook vaak gebruikt dat zie je bij de Twin Towers maar ook recent bij de verkiezingen. Eerst hadden we 9/11 en nu hebben we 11/9.
   We hebben de Vader, de Zoon en de Heilige Geest en de imitatie/spiegel is Satan, de antichrist en de valse profeet.
   In de Bijbel (openbaringen) vind je soms meer over de achtergrond van het nieuws dan in welke krant/tijdschrift.
   Bijna niemand heeft het gelezen maar vrijwel iedereen ‘weet’ dat het een sprookjesboek is. Mijn advies: koop het nu het nog niet verboden is.

 4. MC, 5.6

  Nee dat weet ik, wilde alleen maar even mijn affectie weeven, die ik heb voor Joden, en hun wijze van denken, niet vergeten ik kom uit Mokkum van de naoorlogse jaren, en dit NWO is van de laatste laten we zeggen 25 a 30 jaar, denk bij de moord van Kenndy dat het is omgeslagen, maar ja wat weet ik er van, had het veel te druk met leven !

  Andere meesters andere zeden, de VS is wel heel erg veranderd, trouwens Europa ook, verkeerde niet menselijke manier van de boel regelen staat voor op !

  Groet Jenne

 5. Dakota Access heeft aangekondigd dat ze binnen een paar weken willen beginnen met de boringen onder de Missouri. Ze geven aan dat een eerder gegeven verklaring over het stopzetten van de bouw een vergissing was en zal worden teruggetrokken. http://www.krapuul.nl/natuur-en-milieu-2/klimaat-2/2611286/dakota-access-gaat-toch-onder-de-missouri-graven/

  Voor wie wil helpen in dit artikel staan tips: https://www.nieuwetijdskind.com/de-nieuwe-tijd-wordt-geboren-bij-standing-rock/

 6. Wil je nog een duidelijker voorbeeld van politie die alleen de belangen van de corporaties dient??!!
  Ten eerste van de bedrijven die de pijplijn aanleggen vervolgens de olie exploitanten en als het water dan onvermijdelijk bedorven raakt is er altijd nog een Nestlé-achtig bedrijf die dan gebotteld water verpatst.
  En in op en top fascistisch land als de VS is het belang en de ethiek van de kleine man helemaal niet aan de orde.

  1. Geld afschaffen zou een optie kunnen zijn zodat productie en overproductie voor winst komen te vervallen.
   Alleen gebruik maken van bronnen indien het nodig is voorkomt ook de aanleg van deze pipeline alleen maar voor winst voor die toch al rijke kleine elitaire groep.

 7. En alles voor het grote geld.
  Het kapitalisme vernietig onze planeet.
  Dit moet gestopt worden.
  En schandalig optreden daar van de politie ordebewakers.
  Het zijn in mijn ogen grote criminelen

 8. Dinsdag 22-11-2016 heeft RTL in het 19.30 nieuws hier aandacht aan besteedt.
  Het bedrijf dat de pipeline aanlegt schijnt sponsorgeld tijdens de verkiezingen aan Trumps team te hebben gegeven en Trump zelf schijnt ook weer geld in dat bedrijf te hebben gestoken.
  Hoe dan ook het is een schandaal dat zo met mens en milieu wordt omgegaan.

 9. Trump can stop the pipeline but he don,t want he does not have interest in the people who live there. By the way he said that he sold his stocks in Energy Transfer.

  And what about the people who voted on him because he was so called against the elite. His tax reforms will almost only benefit the rich.
  All the people who he choosed to work with him are elite???

  And what the repratiation of company,s to create jobs. This companies shall buy there own stocks back what is good for shareholderes no benefit for the poor.

  The Mexico wall and send back illegal workers you think Americans wanna do their jobs. No way!!!
  May an idea let company,s start their plants like Carrier in Mexico there are 1100 now who don,t pass the border when they evaluate enough work their problem solved and no cost for the wall. Carrier says that the production jobs Americans do not stay instead of Mexicans who are more relied workers.

  Infrastructure investments is a good thing what will create jobs but state dept who will rise is a crime aginst the next generation.

  Maybe everybody was fooled and the plan was to get Trump as president. Everybody saw there was a change needed and the y picked him. May they favoured him with the election a lot of things can raise questions.

  You see his hous inside that refects the person well enough one thing he wants is win and he can,t accept critics. The win is a good thing I hope he does it on the right way.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.